Hogyan töltse fel az akkumulátort megfelelően az önállóság és a hosszú élet

Hogyan töltse fel az akkumulátort megfelelően az önállóság és a hosszú élet

Li-ion akkumulátorok

Li-ion a technológia, amely megalapozza telefonok és akkumulátorokat a szerkentyű. Az összes technológiát, Li-ion a legkiegyensúlyozottabb választás; Ez azt jelenti, elég jó, és elég olcsó. Persze, vannak ígéretes technológiák, de ezek drágák és / vagy nehéz gyártani.

Mik ciklusok az akkumulátort?

Mint valami, az akkumulátorok nem örökre, amely korlátozott számú töltési ciklust. A töltési ciklus tekinthető 0 100 100% és kirakodása legfeljebb 0%.

Hány újratöltési ciklus telefon egy akkumulátor?

Attól függ, a gyártó és a minősége az akkumulátor, a ciklusok száma között változhat 300 és 1000 ciklusokban. Azt mondanám, hogy átlagosan ma költségek csökkentésére, akkor hivatkozhat semmilyen 300-500 ciklusokban. Attól függően, hogy az anyagok és munkafolyamatok használt elemeket lehet jobb, vagy kevésbé jó.

Mennyi az akkumulátor élettartamát van benne egy telefon?

1. Attól függ, hogy ő / ő, aki felelős a telefont. Ha a terhelés messze van a 0 100% naponta, az akkumulátor fog működni paraméterére 1 év.
2. Ez függ a környezeti hőmérséklet, ahol a telefont tartják. Ha mindig a telefon a strandon, vagy a hó, az akkumulátor öregszik gyorsabban.
3. Töltés függ a hőmérséklettől, néhány telefonok, amelyek rendkívül magas hőmérsékleten terhelés, mert a különböző módszerek töltés gyors nem érték az akkumulátor hőmérséklete töltés közben.

Mennyire egészséges gyors betöltése?

Gyors töltés lehet jól vagy rosszul végrehajtott. Tudnia kell, hogy a Li-ion akkumulátorok rendkívül érzékeny, és a töltés óvatosan kell végezni, akkor nem csak beadni áramot az akkumulátor vödrök. A pozitív példa OnePlus telefon 3, amely gyors töltési technológia úgynevezett Dash, a technológia fűtött akkumulátortöltő nem. Összehasonlításképpen, a gyors alkalmazkodó töltés Samsung telefonoknem túl egészséges, sőt, néha bűnöző.

Használhatom töltők nagy áramerősségű?

Chargers nagy áramerősségű lehet használni gond nélkül, mindaddig, amíg az összes 5V kimenet, hogy azért, mert a telefon húz, amire szüksége van, függetlenül a jelenlegi szivattyúzott töltő.

Gyors töltő töltés rendszeres telefon?

Hiába csatlakozni egy telefon, hogy nem támogatja a gyors töltés gyors töltő, vagy fordítva, akkor nem történik semmi, a töltés lesz normális. Gyors töltési technológia alapja tandem-telefon töltő működik. Ezen kívül mindkét végén (telefon-töltő) már támogatott ugyanazt a technológiát, a gyors töltés nem működik.

Hogyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát?

Hogyan töltse fel az akkumulátort megfelelően az önállóság és a hosszú élet?
Még ha az előírások 500 akkumulátor újratöltési ciklusok, lehet növelni a ciklusok számát korlátozza a be- és kirakodás. Így például nem engedi a telefont, hogy teljesíti az alábbiakban 20%, ami után korlátozza a maximális terhelés 80%. Tehát volt körülbelül 3000-4000 az újratöltési ciklus; És még ha nem teszünk két terhelést a 20 80 %% naponta, minden van 1500-2000 napon akkumulátor állapotát.

Hogyan tölthetek a 80%?

Sajnos telefon gyártók agyuk nem teszi lehetővé számunkra, hogy hozzáférjen az elemhez, hogy módosítsa az alsó és felső határok. Ezért meg kell használni egy alkalmazást, amely tudatja velünk, amikor a telefon töltésével felett vagy alatt egy bizonyos küszöbértéket. Természetesen a telefon kell kihozni a betöltött kézzel novemberében, amikor a riasztó megszólal.
Az akkumulátor töltöttségéről szóló értesítő - Play Áruház

Hogyan töltse fel az akkumulátort megfelelően az önállóság és a hosszú élet

videó bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. dumy78 - mondta

  Szia, köszönöm a tutorial. Körülbelül töltés USB porton mit tud tanulni?

 2. Calin - mondta

  Általában letöltöm a 20% a 100% nekem, ha 2 év is elég. Ha valahol még wfi vagy mobil net. különösen a mobil hálózatok, ahol consumu időtartama energia olyan magas, mint WFI. és azt szeretném kérdezni, hogy melyik telefon cv Cristi hiszem, ez a legjobb profi vagy Xiaomi Xiaomi 3S redmi megjegyzi 3? Van egy költségvetése 875 lej. vagy ha ajánlani valami mást pénzt. nekem egy ilyen modell, vagy úgy tűnt nekem, az ok, hogy a pénz

 3. Ionut - mondta

  Úgy gondolja, hogy az akkumulátor évtizedekbe telhet.
  Köszönettel ha 10 év. Még betöltve.

 4. Marius - mondta

  HELLO Köszönöm a bemutató, az alkalmazás IOS lenne bölcs

 5. Sandu al-III - mondta

  Amikor feltölt a telefon, és egy külső akkumulátor használat közben, a töltés megszakad, és meg kell nyomni a az akkumulátor oldalán folytatásához incarcarea.Cand csak feltölteni ugyanazt a telefont anélkül, hogy külső akkumulátor használni, töltse be a normál én .Intrebarea ezért megszakítás terhelés, amikor a telefont? egy külső akkumulátor nem történik közben használni a telefont? Csak töltse nélkül külön séta miközben a telefon?

  • Adrian Gudus - mondta

   Ez azért történik, mert az akkumulátor valószínűleg egy feszültség és áramerősség túl alacsony.
   Van elég erős szállít és áram töltés és ugyanakkor és kínálat aktuális telefon. Ha kéred a telefont, akkor nyilván több energiát fogyaszt. Az akkumulátor, amely nem szállít elegendő áramot az akkumulátor töltéséhez (telefon) olyan gyorsan meríti a telefon
   Ez lett volna érdekes, hogy mondjuk, és milyen kimenet van az akkumulátor és a eszközödtől, milyen kimeneti specifikációk az eredeti telefon hálózati töltő

   • Calin - mondta

    és ez történik velem, és rám egy 2 kimenetek nap e1 A és az egyik 2.1 6000 A akkumulátor mondanom, ha Sandu

   • Sandu al-III - mondta

    Igen, kitaláltad bine.Bateria kicsi, mindössze 1400 a mAh.E külső Ready.Bateria a5 Allview a 4400A.Si 1mAh a töltő kimeneti slabut-500mAh.De és miért vettem az akkumulátort externa.Se letöltés telefon, valami speriat.Ma érdeklődjön, hogy kártérítési valamit a telefon használata közben az akkumulátor töltése EXTERNA.Sau egyedül hagyni töltés közben?

 6. Sandu al-III - mondta

  Igen, kitaláltad bine.Bateria kicsi, mindössze 1400 a mAh.E külső Ready.Bateria a5 Allview a 4400A.Si 1mAh a töltő kimeneti slabut-500mAh.De és miért vettem az akkumulátort externa.Se letöltés telefon, valami speriat.Ma érdeklődjön, hogy kártérítési valamit a telefon használata közben az akkumulátor töltése EXTERNA.Sau egyedül hagyni töltés közben?

 7. Sasha Aleks - mondta

  Helló. Nagyon köszönöm a munkát és erőfeszítést az összes ilyen oktatóanyag végrehajtása során. Vannak fontos oktatóanyagok, amelyek olyan tippeket és trükköket tartalmaznak, amelyekhez megfelelő dokumentum szükséges. Amit tesz, teljes elismerésünk van.
  Szeretném megkérdezni, hogy a javasolt módszer a töltés / ürítés (80% / 20%) vonatkozik a típus lítium-polimer akkumulátorokat?
  Csak jobb.

 8. Írisz - mondta

  Miért megy iPhone app?

 9. Szia, az alkalmazásom nem működik ... van zenfone 2 .. android 5.0 ...

 10. váltani a nukleáris

 11. software3g - mondta

  Ez minden hiába! ha nem magyarázható, hogyan kell aktiválni vagy módosítsa a beállításokat teszi lehetővé, hogy a feltöltési és letöltési akár 80% 20%, hogy komolyan tel .. akik kiállnak a hallásra, hallja értesítéseket. sokan tegye a telefont töltés mennek aludni, vagy ha van más főbb ativiati hogyan néz közlemények akkumulátorról

  • Adrian Gudus - mondta

   Dramatizálja túl sok. Ne ülj a telefon, hogy figyeljen ezek és audio értesítést.
   Válassza ki a jelző hangot 90% tonna / gyűrű nem használja más alkalmazás. Válassza ki a Settings app értesítést megismétlődik, ennyi. Amikor meghallja a hangját külön értesítés (az Ön által kiválasztott) megy, és vegye ki.
   Ha nem megy azonnal törölni, vagy nem távolítható el rögzített 90%, nem ölt meg senkit, nem szegik jogot. Megvan állítva csenget 90%, és sírtam, mint volt a munka 91. Ez komoly, hogy ezt tettem? Nyilvánvalóan nem!

 12. adrian76 - mondta

  Készíts egy videót bemutató szoba Car?

 13. minimalista - mondta

  Teljes töltés riasztás jó alkalmazás a Windows Phone?
  Link: https://www.microsoft.com/en-us/store/p/full-charge-alarm/9wzdncrfj00m
  Köszönjük!

 14. Alex - mondta

  Valami ajánlások ge-u Windows Phone?

  • Általában minden gyártó laptop vagy tablet Windows tartalmaz néhány vezetők egy kis alkalmazás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy válasszanak a nagyobb önállóságot, illetve egészségügyi / hosszú akkumulátor üzemidő.
   Ha úgy dönt, a hosszú élettartamú akkumulátor fogja meg, például két óra helyett három, de lehet használni az akkumulátort több év helyett dobja kb 2 év.

   • Nelu - mondta

    Mint valami, az elemeket nem örökre, amely korlátozott számú újratöltési ciklus.
    Azt mondták, hogy a gyártó garantálja a biztos nem. töltési ciklusok. Korlátozásával be- és kirakodás nem növeli a no. hiányos ciklusok így csökkentve az akkumulátor élettartamát?

 15. Cristi - mondta

  Hi Van egy kérdés, amit keresett, de nem talált, kérem, segítsen nekem. Nemrég vettem egy Samsung J5 2016 mind szép és jó, ha kapok egy csomó én internet reklám a Play Store és nustiu hogyan lehet megszabadulni ez a probléma.

 16. Alex Avram - mondta

  Ha töltse fel például: 10% -100%, és csak ritkán 0% -100 mikor lenne szükség?

  Samsung mobiltelefon akkumulátor j3 2016 2600mah

 17. Norbert - mondta

  Mi lítium-polimer akkumulátorok? Tudtam, hogy ez jobb, mint a lítium-ion. Mindig töltse fel a 100% és nem lesz probléma.

 18. Adrian - mondta

  Nem emlékszel betöltésével a forrás (a töltő), majd az adatokat az adatok tárolására pc-telefon.
  Ha betölti minden dugaszolható töltővel, majd szeretné tárolni néhány adat pc-telefon számít ciklus terhelési érti? Tehát nem helyes, hogy töltse fel a telefont, amikor csatlakoztatja a telefont a pc? Kell letiltása díjat ebben az esetben?

 19. tulby - mondta

  Howdy. Köszönöm az eddigi oktatóanyagokat, gyakran kihúztak a holtpontról, vagy órákon át megtakarítottak a google keresésekkel. Nemrég vásároltam egy Lenovo Vibe P1 Pro készüléket, akkumulátor kapacitása = 4900 mAh - Li-Polymer, nem leválasztható. Érdekel, hogy az akkumulátor kitűnően tartson-e maximum 2 évig, és mivel régi Android-felhasználó vagyok, elég gazdaságos vagyok (nem hagyom nyitva az alkalmazásokat / internetet / bluetooth-ot a nap 3 órájában, nem játszom telefonon). Figyelembe véve az akkumulátor nagy kapacitását, valamint azt a tényt, hogy az akkumulátor 20% -os szintjén a telefon elméletileg legalább egy napig kitartana Vagy a telefonom akkumulátora közelebb áll ahhoz a Tesla akkumulátorhoz? 😀
  Köszönöm a pontosítás.

 20. Wladi - mondta

  Azt fogja mondani, én tapasztalat egy Nokia telefont lítium-ion akkumulátor N95 8GB hogy már szinte 9 éve, és az akkumulátor még akkor 3-4 nappal 3g beszélni 2 óra, azt tapasztaltuk, egy olyan időszakban, amelyben nem letölteni mindent, és nem töltődik fel, az akkumulátor tartott 1-2 nap max, nem akarja, hogy rossz, de a gyakorlatban ez a telefon ellentmond az ajánlást, hogy töltse a lítium-ion

 21. Ionela - mondta

  Hello. Azt akarom tudni, hogy tudsz egy telefon márka Samsung Galaxy J5 (2016) rendelkező akkumulátor javasolt 3100 mAh, milyen energia vagy aperaj vagy egyéb intézkedések (a fenébe őket IEE nem vagyok jó benne) van, hogy az akkumulátor hogy be tudja tölteni a külső jobb?
  Köszönöm.

 22. Ionela - mondta

  PTR nincs válasz. Baeta fenti kérdés ?? Igen, Cristi?

 23. alex - mondta

  Van egy lite p9 li-polimer akkumulátor, hogy van. Kell alkalmazni, amit mondott a Li-ion? köszönöm

 24. Sârbu Andrei - mondta

  Én a módszert betöltése 30 100% letöltése akár% s ok? Megkövetelheti alkalmi terhelést a 0 100 %%? Köszönöm.

 25. Allez - mondta

  Egy kérdés azon kívül, hogy azt csinálom, amit az oktatóanyagban bemutattál. - Azt is olvastam, hogy jó csinálni, ahogy mondtad, de nekem nagyon nehéz volt a dolgokat kordában tartani…. de a bemutatott alkalmazás zseniális.

  A kérdésem az lenne, [b] hogy elkerüljük-e a gyors töltést vagy sem? [/ b] Mivel gyanítom, hogy az akkumulátor elöregszik ...
  Végül, de nem utolsó sorban köszönetet mond az alkalmazásért

 26. Cosmin - mondta

  Nekem van egy S6 élem, és az akkumulátor 2-3 óráig tart hamisítva !! Csak azért akarom cserélni az akkumulátort, mert eredeti Samsung 2A töltőm van, nem pedig a gyorstöltőm ... Van valami probléma az új akkumulátorral? Befolyásolja-e valamilyen módon az akkumulátor élettartamát? Nagyon kell válasz, mert sehol nem találom azt, amit tudni akarok!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.