Mint látható a jelszavakat, képek és oldalak mások - az érintett online áruházak

Mint látható a jelszavakat, képek és oldalak mások - az érintett online áruházak

Biztonság!
Az informatikai biztonság egy homályos manapság, amikor az átlagos felhasználó nem különbözött a web sebezhetőségét és vírus. Igyekeztünk, hogy tájékoztassa december hogyan volt lehetséges, de sajnos az üzenet úgy tűnik, hogy már megvan a megfelelő helyre.
Éppen ellenkezőleg, azt látjuk, a legjobb online áruházak nem kínálnak a felhasználók biztonságos környezetben való betekintés számlák, amelyek sok érzékeny adatok.

Miért nem véd meg minket, vártunk?

Néha különböző okok miatt, leggyakrabban a kényelem vagy a gazdaság, a választott egyszerű, hogy csatlakozni ingyenes Wi-Fi-hálózatok, amelyek elérhetők a kávézókban vagy bevásárlóközpontokban.
Néhány évvel ezelőtt kifejtette, hogy milyen veszélyes ingyenes wifi hálózati kapcsolat, amikor megmutattam hogyan elfogják forgalom WireShark.

Zant, egy gyilkos app, szó szerint!

Most ismertetem egy érdekes alkalmazás, amely képes kezdeményezni támadás Man-in-the-Middle, közvetlenül egy Android telefon. Ezzel nem gyalog laptop utána, a támadó alattomos bárhol elég diszkrét.
Az alkalmazás neve Zante, és szükség ROOT kell használni. Ha nem root, akkor nem tudom, ami azt jelenti, gyökér vagy nem tudom hogyan lehet ROOTArra hívlak benneteket, hogy néz a konzultáció ebben a témában.

Hogyan működik Zant?

Zante alkalmazás számos eszközzel rendelkezik a gyűjtemény, de a legérdekesebb az, Man-in-the-middleHogy szoktam magam a bemutató. Man-in-the-middle lehallgatott forgalom minden eszköz csatlakozik a hálózathoz, akkor is megtekintheti a képeket jelenik meg a böngésző, és néha akkor a végén az emberek a jelszavakat, ha a területek, ahol nem kínál SSL belépés szigorúan.

KAPCSOLAT:
Hogyan kell feltörni bármilyen jelszót Wi-Fi-vel, szuper gyors a social engineering
Mi DDoS támadás és hogyan kell használni - LIVE támadások
Kapcsolódás a WiFi router jelszó nélkül
Hogyan kell feltörni a jelszót a vezeték nélküli WPA vagy WEP a BackTrack WPA2
Maximális biztonság: Wi-Fi aka Radius szerver. WPA Enterprise
Popcorn idő az Android és iOS, új filmek felirattal

Hogyan lehet látni a jelszavakat a többiek?

Normális esetben, ha az összes oldalak ház érzékeny információk volna szigorúbb végrehajtására HTTPS, akkor nem látok jelszót. Sajnos a nagy oldalak már végre egy rugalmas HTTPS, amely lehetővé teszi a HTTP átirányítás, ahol az adat küldése „sima” titkosítás nélkül.

Töltse le a Zante

VIGYÁZAT:
Zante kérelmet benyújtották, hogy teszteljék a saját hálózat. Használat nyilvános hálózatokon illegális és bajt. Használja óvatosan a saját hálózaton.

Mint látható a jelszavakat, képek és oldalak mások - oktatóvideó
Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Ciprian - mondta

  Emellett van még cSploit Zante használata Metasploit, ez elég veszélyes, és ezt a kérelmet most már értem, hogy miért sok oktató azt mondta, a nyilvános hálózatok jelszó nélkül veszélyes

  • Adrian Gudus - mondta

   És a jelszó, mint veszélyes, különösen, mert kap rendkívül egyszerű jelszót. PUB menni, vegyél egy sima vizet és kérjen jelszót.

 2. Cristian Tudor - mondta

  Cellular adatok nagy szolgáltatók (Vodafone, Orange, Telekom) biztonságos?

  • Cristian Tudor - mondta

   „Biztonságban vagyok”, sajnálom hiba.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ez lenne az egyik megoldás, hogy megvédje magát a cibercriminal lappangó alkalmazásával Zante. Függetlenül attól, hogy a VPN (amely révén számos oktató, többször, megtalálja őket egyszerűen a keresőmezőbe a jobb felső sarokban: Opera VPN, VPN Hotspot Shield One Click), vagy használja a mobiladat-kártyát.

  • Adatkapcsolatok valóban biztonságosabbak.

 3. pynky - mondta

  fogadtatás
  Láthatjuk például streamet egy futó alkalmazás iOS?
  A Windows talált valamit?
  ms

 4. Mihai - mondta

  Cristi hello, tud ajánlani nekem kérem a cég .com domaint a házigazdával?

 5. Viorel - mondta

  Helló,
  Van egy s7 root keresztül Magisk telepítettem ezt, de nem velem dolgozik éppen ellenkezőleg, amikor nyílt az alkalmazás ad nekem újraindítani a telefont, vagy I képernyő rögzítése miután újra a telefont, nem probléma más alkalmazásokkal, I dezinstalato és telepített újra, és még mindig semmi.
  Lehet valamit tenni?
  köszönöm

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.