Hogyan feltörni WPA vezeték nélküli jelszó, vagy a WEP BackTrack WPA2 - videó bemutató

Hogyan feltörni WPA vezeték nélküli jelszó, vagy a WEP BackTrack WPA2 - videó bemutató
4.1 (114) 81.93%

Hogyan kell feltörni a jelszót wifi (vezeték nélküli), illetve hogyan lehet áthidalni a WPA és a WEP BackTrack WPA2.
Hi barátok, a mai bemutató fogunk továbbra is a vezeték nélküli biztonsági, hogy beszéltünk, és n utolsó bemutatóMa fogom mutatni, hogy mennyire könnyű megtörni a biztonsági vezeték nélküli hálózat, hogy mi a WEP, WPA vagy WPA2.
Mert ez a bemutató készítettünk egy USB stick BackTrack eloszlás, akkor is használhatja a live CD-t. BackTrack egy olyan operációs rendszer, amely tartalmaz egy csomó eszközök monitoring és audit, esetünkben felismerni és kihasználni vulerabilitatile vezeték nélküli hálózathoz (én hálózat).
Reaver már telepítve van BackTrack és az az eszköz, amely segít nekünk, hogy a legfontosabb, csap és a hálózat SSID azonosítóját, hogy szeretnénk csatlakozni. Alapvetően Reaver használ sebezhetőség jelen a legtöbb útválasztók és hozzáférési pontok tanúsított WPS (Wireless Protected Setup).
GAsiri Wi-Fi vagy kitalálható jelszó nélküli jelszót.
Brute Force Reaver az alkalmazás megpróbálja a különböző kombinációk felfedezni pin WPS biztonsági rés abból a tényből ered, hogy Reaver felfedezni első négy számjegyű PIN aztán megpróbálja megtalálni ezeket 4 számokat. Ha azt gondoljuk, hogy sokkal könnyebb chicest két csoportban összesen 20.000 (9999 minden csoportban), mint megpróbálni soros 99.999.999 kombináció lehetséges kombinációk.
A biztonsági rés az, hogy valahogy igazolja a router első négy számjegye a csap.

Mik a megrendelések?

1. airmon-ng kimutatására plakk vagy vezeték nélküli hálózati kártya
2. airmon-ng indul wlan0 vagy wlan1 attól függően, hogy hány NIC van, és szeretné használni, útban ellenőrző tábla
3. mossa mon0 Vezeték nélküli hálózatokat, ha kapok "Found csomagot dab FCS, kihagyom ..." próbálja használni a parancsot --ignore-FCS megmossuk mon0
4. Reaver őket mon0 -b "Itt közvetített BSSID" 0 -vv -d

Most már nem csak, hogy legyen türelemmel, perc, óra vagy ... ..

Hogyan védekezhetünk az ilyen támadások?

Egyszerűen letiltja WPS (TP-Link az úgynevezett QSS) a router, akkor gyárilag engedélyezve router igazolás kérhető WPS.
Ha valami hiteles "szakértők" állandó kapu nyitva hackerek ...

A lusta:

Letöltés http választás BackTrack 5 R3, R2, R1, Gnome vagy KDE, vagy X86 X64.
vagy
Download torrent BackTrack 5 R3

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. lucyana - mondta

  Legjobb chpset a wifi Realtek 8187L

 2. lucyana - mondta

  ESSD wifi nevét és BSSID mák ...

 3. George Calin - mondta

  Helló, 5 R3 BackTrack verziót használja?

 4. Hello. A hivatalos honlapon van két változata (ha szabad így mondanom) windows manager: gnome és kde. mi működik? köszönöm

 5. George Calin:
  Helló, 5 R3 BackTrack verziót használja?

  Régebben 5R3 változat is Reaver 1.4.
  Régebben több tábla vezeték nélküli hálózat, a Broadcom és Ralink nem volt túl jó, inkább elment Atheros AR9400 borotva.
  BackTrack CPC fut élő módban a botot.

  • Szia én nem Cristi kontrollok eredményes működésének Vissza | Track5R3 milyen megbízásokat, hogy működik?

  • Marian - mondta

   Helló Cristi próbált egy LiveCD egy laptop Wi-Fi Atheros 9 lemez, de ha nem adok airmon-ng öröm wireless.din virtuális gép állítom Atheros de degeaba..ce kell tennem?

 6. lucyana:
  ESSD wifi nevét és BSSID mák ...

  Poppy BSSID a vezeték nélküli hozzáférési pont, nem értik, hogy a mac router, hogy látja a szolgáltató.

 7. lucyana:
  Legjobb chpset a wifi Realtek 8187L

  Nem tudom, nem teszt a vezeték nélküli kártya Realtek.

 8. m:
  szia. a hivatalos honlapján két változata (ha mondhatom így) windows manager: gnome és kde.care e művek? köszönöm

  Azt hiszem, mind rendben vannak, én vagyok a Gnome, a KDE nem igazán szeret.

 9. KodeJust - mondta

  Ja, és ha letiltja a WPS vagy WPS nem kell többé a biztonsági rés?

 10. KodeJust:
  Ja, és ha letiltja a WPS vagy WPS nem kell többé a biztonsági rés?

  Láttad, hogy tudod!

 11. wifizone - mondta

  Mi fix most megmutatja a tollat, hogy tudja, hogyan kell, hogy mindenki a Reaver eltörik egészen egyszerűen WPA / WPA wps 2 aktívan ne beszélj WEP perc szünet. Mi (egyes) keresi a módját, hogy kiváló WPA / WPS wpa2 nélkül Reaver nélkül aktív. Módszerek megragadni kézfogás nemrég 2013 magától kézfogás de túl haszontalan módszer, mert szükségünk van 10-szótár 10de 1000 Gb Indokolt, hogy arányosan A 99%-a keresett szót +, hogy szükség van a nagy feldolgozási teljesítmény (nyilván nem mindenkinek van meg), tehát WPA / wpa2 nélkül aktív WPS jelenleg nem lehet a törés.

  BackTrack a legfejlettebb változata pt. UTOLSÓ tanácsot, hogy visszalép helyén egyedül megy WifiSlax (vezeték nélküli penetráció csupán bazaeaza konkrét szoftver (Inflator 1.0 találtunk PIN, nem kell használni minden terminál) és wifiway jó is.

  Tanácsot, hogy ki akar folosesca WifiSlax, WifiWay és BackTrack lépés egy adapter Alfa 1000mw nem sajnálom

  • Alex - mondta

   csirke botot, amit én megpróbáltam UNetbootin de nem megy!

  • Anonimus23 - mondta

   nekem, de én nem értem, miért wifizone tutorealvidio bíró, ami ... talán meg más Leau nagyon hasznos))) 5r3 blacktrack őszinte legyek, valójában használ és leam versione először találkoztunk nagyon jó a sok kérdés, hogy azok, akik stb sincs, de azt hiszem, hogy az uni valóban egy új dolog, ami furcsa invetze és más ... vagyis uni ellenére beszélni, hogy nem kap facuto véleményem Vidio tanár nekem tanulni mindent, amit szerettem miau Ne feledje, hogy még a srácok 10 és tanulok valamit, és én vagyok a tanár, még mau tényleg segített gyám tinetio nem tudom, de még mindig olyan> DDD és a leckét turcojan tette a világ tudja, hogy lehet, és hogyan, hogy kikerülje,

 12. A hosszú várakozás a tutorial ilyen én laptop.Ziceai site.Am a nelamurire.Eu szükségünk van egy vezeték nélküli hálózati kártya compatibila.Adica egy vezeték nélküli router, vagy egy bottal? De ha van a laptop? Ne Jó vagyok a bemutató dolog lépést tartani detalii.Buna

  • György - mondta

   igen van szüksége, és lehetőleg a város wifly például visszalép megy tökéletesen van jelszavak minden szomszédok és a megmentett kis pénzt fizetni

 13. neomorphy - mondta

  Hello. Ha nem rendelkezik vezeték nélküli kártyát és megy így?

 14. Andrei - mondta

  letöltés link trak vissza?

 15. neomorphy:
  Hello. Ha nem rendelkezik vezeték nélküli kártyát és megy így?

  Amikor azt mondtam, a vezeték nélküli kártya I, ami nemcsak a NIC vannak szerelve közvetlenül az alaplapon. Ön is használja az USB adaptert, amíg azok jól kijönnek járművezetők Linux.

 16. Nagyon klassz bemutató ...
  De komolyan szólva most is aggasztó dolog

 17. Cristian - mondta

  Én élő USB és UNetbootin de nem kap vissza a pályán felület, amely nem akar bootolni a bot, bár tettem a botot fenyők rendszerindító eszközök usb.Trebuie nyomva egy adott kulcs lehet indítani a botot? Kösz.

 18. Igen, igazad van. (WPS wpa2 WEP és WPA) biztonsági beállítások különbözőek. Ha WPS kész trükk le legalább a parkban, és a WPA wpa2 nem emlékszem. de esik wep biztonságos helyen. Igaz, hogy egy usb vezeték nélküli kártya alfa nehéz. és valójában WPS engedélyezve van, és valójában nem él jelszavát crack WEP, WPA, wpa2 akkor is, ha be van állítva, de csak megtörni WPS kód, amely lehetővé teszi a hozzáférést a hálózathoz. Ha WPS van tiltva (és sok esetben ez a f .. tedd Omu routeru vásárolt da mac helyezi a szolgáltatónak vagy a modem, menj netu és fejezte be az agyában, aki tudja, ha fel WPA jelszó ...) egy bn apa

  wifizone:
  Mi fix most megmutatja egy tollat, hogy tudja, hogyan lehet mindenki Reaver egy viszonylag egyszerű törés WPA / WPA 2 WPS aktív, nem is beszélve a WEP perces szünetet. Mi (egyes) keresik a módját, hogy kiváló WPA / wpa2 nélkül Reaver nélkül WPS kézfogás módja a csapdázás aktív .Van nemrég 2013 menni anélkül kézfogás, de túl haszontalan módszer, mert szükségünk van szótárban 10-10-1000de Gb helyénvaló, hogy arányosan a 99% -uk keresett szó +, hogy szükség van a nagy feldolgozási teljesítmény (nyilvánvalóan nem mindenkinek van meg) Tehát a WPA / wpa2 nélkül aktív WPS jelenleg úttörő.

  BackTrack a legfejlettebb változata pt. UTOLSÓ tanácsot, hogy visszalép helyén egyedül megy WifiSlax (vezeték nélküli penetráció csupán bazaeaza konkrét szoftver (Inflator 1.0 találtunk PIN, nem kell használni minden terminál) és wifiway jó is.

  Tanácsot, hogy ki akar folosesca WifiSlax, WifiWay és BackTrack lépés egy adapter Alfa 1000mw nem sajnálom

 19. Cristi - mondta

  Ha a jelszót számok és betűk program törni jelszavát?

  • wifizone - mondta

   Igen, ha van aktív WPS szünet 100%

  • Viorel - mondta

   Szünet jelszó, például én beállított jelszót hinni, hogy nagyon nehéz, de külön, hogy tévedtem. És hogy te véleményt arról, hogy milyen jelszavakat tudja törni, itt egy példa, a beállított jelszót számomra [Email protected]@1985 Sikerült megtörni 7 20 óra és perc, legyünk türelemmel, hogy a program teszi a dolgát, ahogy kellene.

 20. Megjegyzések le van tiltva ez a bemutató nem sokkal, most minden visszatért a normális kerékvágásba.

 21. Julian - mondta

  fut a Windows szoftver?

 22. gombaféle - mondta

  Nekem van TP-LINK TL-WR720N, de úgy tűnik nekem, de nem WPS WPS

 23. gombaféle - mondta

  tettek go bot bootolható image vagy forgalomba közvetlenül a bot ??? Próbáltam ragaszkodni indítható, de hiba, de több alkalommal (két különböző programok)

 24. gombaféle:
  I TP-LINK TL-én úgy vélem WPS WR720Ndar de nem QSS

  Ha WPS WPS hitelesített fordul elő, ha nincs QSS, vagy más módon, az ugyanaz a dolog egyébként. Tl-wr740n nem tanúsított WPS.

 25. gombaféle:
  tettek go bot bootolható image vagy forgalomba közvetlenül a bot ??? Próbáltam ragaszkodni indítható, de hiba, de több alkalommal (két különböző programok)

  Én ragaszkodni UNetbootin.

  • ghost9 - mondta

   ... Nem hiszem, hogy ő választotta ki a megfelelő verziót (x86 alkalommal x64 ...) másképp kellett volna menni ...

 26. neomorphy:
  Egyedi ng airmon nem tűnik olyan WLAN :(Van egy vezeték nélküli adapter TL-wn727n. Lehet, hogy történt valami a linux felületen, mielőtt elkezdi a munkát.

  Lehet, hogy nem kompatibilis a vezetők, hogy az alaplap, intereseaza- fórumok támogatása, mit kell tennie, ha az adapter.

  • neomorphy - mondta

   Mivel a járművezetők és telepíti őket, ha én fut élőben? Szólhatok vezetők a botot boot BackTrack és látom adapter? Amikor futtatja élő Szerintem nem lehet telepíteni nimic..doar élvezi, amit ő. Ha valaki, aki ugyanabban a helyzetben, és elhatározta, hogy azt mondják, hogy kell csinálni. Köszönöm.

 27. Julian:
  fut a Windows szoftver?

  Nem!

 28. Mircea - mondta

  Hello, van egy probléma, egy Asus EeePC akárhányszor vissza a leállítás dátumot és az időt, és minden alkalommal, hogy menjen a BIOS setez.Mentionez nekik néhány dolgot:
  Szeretem a Windows 7 és így minden alkalommal, amikor belép a BIOS-t állítsa be az időt, azt az opciót AHCI csere compatible.Dupa mit ezek a változások normal.Windowsul 7 csomagtartó rendszer nem maradhat az AHCI opció . Megváltoztattam az akkumulátor BIOS.Ce változott, ha az akkumulátor nem lehet jó. Köszönöm.

 29. pedro - mondta

  ÉN használ sok wifislax 4.2 legjobb
  ráadásul egy egyszerű felület megrendelések
  Ez ellenőrzi az aktív hálózatok WPS

 30. Te, kérjük, egy tutorial navigációs diszkrét spirált?
  Szeretnék gratulálni a nagy segítség, hogy adja át oly módon, nagylelkű, és tudom, hogy a fájl sok erőfeszítést! Nem tudok csak mondani, hogy néhány ember a pokol! Akarsz maximális egészség és erő is !

 31. Oktav - mondta

  Cristi szeretné tudni, hogy ez a jobb csatorna, ha keres ismételni? és FIGYELEM: FAILED kapcsolt ebből F8: 7C: M7: ... te?

 32. Marius - mondta

  Helló, én szimulált 5 a VirtualBox visszalép, de amikor írok "airmon-ng" nem találtak semmit
  Nekem van egy Atheros ar9485

 33. Dragos - mondta

  "AP sávszélesség-vár 60 másodpercig, mielőtt újra ellenőrzés" .... Én ezt az üzenetet látja után 10 15-min a rajt után, hogy ezt a munkát ... Megértem, hogy van, hogy egy nagyobb késés, mert a bevezetése számos fenyők rossz zárak .... Nem tudom, pontosan mi a teendő, ha valaki ugyanaz volt a probléma, és tud segíteni

 34. neomorphy - mondta

  neomorphy:
  Mivel a járművezetők és telepíti őket, ha én fut élőben? Szólhatok vezetők a botot boot BackTrack és látom adapter? Amikor futtatja élő Szerintem nem lehet telepíteni nimic..doar élvezi, amit ő. Ha valaki, aki ugyanabban a helyzetben, és elhatározta, hogy azt mondják, hogy kell csinálni. Köszönöm.

  Ha telepíti a virtuális BackTrack mi a valószínűsége, hogy a vezeték nélküli adapter?

 35. Marius:
  Hi, I szimulált visszalép 5 VirtualBoxban, de amikor írok "airmon-ng" semmit nem talált
  Azt unatheros ar9485

  Állj próbál futtatni visszalép VirtualBoxban csinálni, amit Krisztus tett. Miért gondolja, hogy ő döntött, hogy futtatni közvetlenül egy USB stick, és lő egy külső kamerával?
  Tudom (lehet, hogy tévedek), vagy virtualbox vagy vmware nem egy virtuális vezeték nélküli hálózati adapter. Ezért, még ha él a számítógépen vezeték nélküli adapter, VirtualBox értelmezni mindent, mint egy tábla szál. Így nem lehet használni, hogy virtualbox eszköz.
  Azonban, ha például van egy vezeték nélküli USB adapter, akkor lehet csatlakoztatni, hogy az USB-eszközt közvetlenül a VirtualBox (feltételezve, hogy a telepített VirtualBox Guest Additions virtuális gép ... és ha fut visszalép üzemmódban él VirtualBox ... A hipotézis pikk). De ha például van egy laptop, és használja a beépített vezeték nélküli, nem értem, hogyan lehet közvetlenül csatlakoztatni az eszközt, hogy a virtuális gép. Talán próbálj ki egy "Bridget kapcsolat" semmiképpen "NAT" ... de ez nem hiszem, hogy segíteni fog.
  Tehát a következtetés, ha azt szeretnénk, hogy ne próbálja, és amit Krisztus tett érted, hadd baszni VirtualBox futó visszalép a valós számítógépen. DVD csomagtartó visszalép. Miután betöltöttük, nyissa meg az alkalmazás "Startup Disk Creator" (ezzel kb aztán linux egy usb stick). Szintén jó lenne, hogy hozzon létre egy állandó gyorsítótár emlékezni változtatások újraindítás után. Tudna segíteni ezt, ha például visszalép illesztőprogramokat adott eszköz nem a vezeték nélküli, de képes lesz megoldást találni, hogy integrálja fórumokon, mint a vezeték nélküli illesztőprogramokat adott eszköz.
  Semmi sem egyszerű

 36. Érdekes módon! Van egy kérdés, Cristi. Van garancia arra, hogy fogom nézni az utolsó csap és a jelszót? Próbáltam, de tart sok. Körülbelül egy százalék óránként. Volt türelme hagyjuk, hogy ezt a munkát. A bemutató azt mondta tarthat egy-két nap ... Azt hiszem, ez a verzió illik rám.

  • Catalin - mondta

   Nincs végső garanţie.Răspunsul is „pin-ben található” különösen azért, mert sok Reaver csapok, amelyek nem încearcă.Pentru aki volt türelme, hogy figyelje a program megkeresi tiszta I dreptate.Nici más, úgynevezett megoldások Anglo funcţionează.Dicţionarele Mindegy nem az, amit létezik az ţară.Deci ... rendkívül nagy az esélye a választ, mint a „jelszó nem szerepel a szótárban” .Van teljesen automatizált szoftver, amely kihasználja a legújabb megállapítás jelszó egy percen belül. Minden szoftver megtalálható a hatóságoknál 🙂 🙂 Következtetés: .prize az idő!

 37. Razvan - mondta

  Dragos:
  "AP sebesség korlátozó, várva 60 másodperc Mielőtt újra ellenőrzés" ... .imi ez az üzenet jelenik meg, miután 10-15 perc megkezdése után, hogy munkájukat ... Rájöttem, hogy egy nagyobb késés miatt több fenyők laintroducerea rossz blokkok ... .Nem stiuexact, hogyan kell eljárni, ha valaki ugyanaz volt a probléma, és tud segíteni

  Ismersz megoldás? És én is ugyanaz a probléma.

 38. Csak azt akartam, hogy szemrehányást, hogy mi tanultunk, és hogyan kell megvédeni magunkat, de itt most találtam
  GJ

 39. dudubeica - mondta

  Nem egészen értem, hogy miért Jelenleg ez a videó? ... .Nem Semmi oktatási szünetet a hálózatban. Sürgette, hogy ne ürítse ki a szemetet. Tartsa a komoly dolgokat, mert láttam, hogy van-e elég.

 40. balmariuz - mondta

  Azt hiszem, valami illegális, nem igaz?
  Ha megszegem a jelszót a vezeték nélküli hálózatot, és én csatlakozik hozzá, és azt használja, hogy a hálózati tulajdonos tudja kideríteni, ki csatlakozik a hálózathoz, nem igaz?

 41. Vali - mondta

  balmariuz:
  Azt hiszem, valami illegális, nem igaz?
  Ha megszegem a jelszót a vezeték nélküli hálózatot, és én csatlakozik hozzá, és azt használja, hogy a hálózati tulajdonos tudja kideríteni, ki csatlakozik a hálózathoz, nem igaz?

  Elméletileg igen, ez illegális ..., hogy a személy lehet látni a Mac hálózati kártyát (amit lehet klónozni neki ... változás), vagy a fogadó nevét. - Ha telepítve van a Windows-számítógépen, akkor adja meg a számítógép nevét, amely a gazdagép nevét (és hogy meg lehet változtatni ...) Szóval ... félek semmit.
  PS És ez lenne a jobb, ha nem teszi "fájl-és nyomtatómegosztás".

  Azonban, ha azok, akik beállítani a router volt a guru hálózati technológia, győződjön meg róla, nem megtörni őket, akkor lehetett volna vezeték nélküli helyszíni ezzel a módszerrel.

  Azonban, mi több Cristi bemutatott egy figyelmeztetést (véleményem szerint), maradj távol a kiszolgáltatottság, hogy ne adjon "hackerek" és a vezeték nélküli szünet oldalakon.

 42. Cristi - mondta

  Bunda, van egy probléma a kezdő BackTrack egyén kívánalmainak és hogyan kell elkezdeni, és adja meg a következő hibaüzenet jelenik meg:https://www.dropbox.com/s/k7w8xb9467wcleu/2013-03-14%2000.43.39.jpg .Ha Valaki már találkozott, és tudja, problémamegoldás kérem tegye.

 43. crocodilu - mondta

  Bein 1.2.3 próbálta? Sokkal könnyebb

 44. dondixon - mondta

  rosszul biztosított hálózati kapcsolatot, vagy rögzítse számunkra magában foglalja a veszélye annak, hogy a pénz Mayl jelszó számlán többféle módon, például az adathalászat (csatlakozni az oldal által generált atacato)
  típusú támadás MIM (férfi alapvetően azt jelenti, hogy ha csak megy a támadó ugyanazon a hálózaton, és látni mindent, amit csinál a számítógépen

 45. dudubeica:
  Nem egészen értem, hogy miért Jelenleg ez a videó? ... .Nem Semmi oktatási szünetet a hálózatban. Sürgette, hogy ne ürítse ki a szemetet. Tartsa a komoly dolgokat, mert láttam, hogy van-e elég.

  érvelnek, egy kicsit ... az én szempontból nagyon educativ.dupa bemutató sikerült elrejteni a kíváncsi (hálózati eltörtem ez kevesebb, mint egy óra alatt), így találok egy tutorial f.serios. attól függ, hogy mit tanuljanak el.cred akkor tényleg gyakran az ilyen útmutatók.

 46. Paul1975 - mondta

  Szeretném megköszönni a csapatnak, és én videotutorial.ro ptr mindent, amit invatati.O kis lekérdezések és eu.Descarc Vissza Track5 program, de fut a Windows 8-7 vagy WISTA, VAGY Meg kell egy másik operációs rendszer ha igen tudjuk, hogy a virtuális gép, hogy ez a rendszer szükségünk van rá, ha kell valami mást, mint a Windows, és futtatja a acolo.Stick usb legyen indítható, vagy írja be közvetlenül, és a gát. exe vagy setup.Ca megkeresztelni annak szükségességét, hogy belépjen a BIOS usb laptop és úgy dönt, hogy indul az első az USB, hogy tettem bact pálya ,,, vagy hagyja, hogy bootolni a merevlemezről hogyan obicei.Ca hogy bootolható beteg használatát, unebootin, amely lehetővé tette a videotutorial.Am úgy olvastam volna, hogy programokat, mint ez, Bein 1.2.3 4.2 ÉS WIFISLAX, hogy ha adunk a youtube-on talál valamit róluk, mint tudjuk, hogy spune.Tin tájékoztatja azokat a régi divat ebben videotutoarial előnyös, amikor nézi a jelszót a router, és meg akarjuk találni

 47. alin44 - mondta

  Van egy jó ontrebare de ha a jelszót tartalmazza szó karakter található, vagy nem?

 48. Mircea - mondta

  nehéz nekem, de te vagy a legmelegebb tinetio így tutorials követ minden !!!!!!!!!!!!!!!

 49. daniel - mondta

  comanenzile nem ismernek fel mossa és Reaver ... ötletek?

 50. Hello. nekem ad nekem a hiba "Figyelmeztetés: Nem sikerült társítani BSSID". Futok Linux VirtualBox distribuzia. Én egy bottal wg111v3 NETGEAR. tudja, hogy lehet a probléma?

 51. Razvan - mondta

  Találkozott egy kis probléma. Nevezetesen lacomnda airmon-ng indul wlan0 a következő hibaüzenet:
  1 eljárásairól, hogy okozhat gondot.
  Ha airodump-ng, aireplay-ng-ng vagy nem működik, miután airtun
  rövid ideig, akkor érdemes ölni (néhány) Them!

  név PID
  3322 dhclient3

  Interface Chipset illesztőprogram
  Tud valaki segíteni nekem több információt

  • Razvan - mondta

   Sikerült egy kis probléma, és megütöttem a nagy, azaz amikor megpróbálom a parancsot "mosó ..." Azt, hogy ez a hiba
   Wash v1.4 WiFi Protected Setup ellenőrzési eszköz
   Copyright (c) 2011, taktikai Network Solutions, Craig Heffner

   [X] HIBA: Nem sikerült megnyitni "mon0" befogják
   Bárki bármilyen ötlete

 52. VALMI - mondta

  VALMI:
  Razvan sal. A probléma vagy a vezeték nélküli adaptert a számítógép vagy a u nem az adaptert monitor módban
  Miért nézel, ha adsz a parancsot "airmon-ng"

  • Razvan - mondta

   üdvözlet

   Követtem a lépéseket a bemutató csak azért nem hiszem, tévedtem, és a feltételek fuctioneaza tökéletes vezeték nélküli kártya. Ez a probléma, hogy az integrált?
   Ami preordered amikor adtam airmon-ng megjelent nekem nem egy név plakk, vagy valami, csak egy vezeték nélküli adapter integrált

 53. robert - mondta

  Cristi szükség van egy nagyobb változata a telefonon Android verziót 2.3.6

 54. Alexandru - mondta

  Ha igen törni a jelszót, hogy a Wi-Fi hálózatok vm ware van valami?

 55. Krisztus, milyen hálózati kártya egyre gyakrabban ajánl, Atheros 9000 sorozat úgy tűnik, hogy a legjobb ... Ez egy Wi-Fi USB adapter? Ilyen hívják? Thanks .... minden tiszteletem .... lépést tartani a jó munka ....

 56. VALMI - mondta

  Razvan:
  üdvözlet

  Követtem a lépéseket a bemutató csak azért nem hiszem, tévedtem, és a feltételek fuctioneaza tökéletes vezeték nélküli kártya. Ez a probléma, hogy az integrált?
  Ami preordered amikor adtam airmon-ng megjelent nekem nem egy név plakk, vagy valami, csak egy vezeték nélküli adapter integrált

  Wireless azt jelenti, hogy a kártya nem kompatibilis a vezetők, hogy már blacktrack

 57. Oktav - mondta

  Cristi köszönhetően admin ennek videotutoriale több rock!

 58. Oktav - mondta

  A Toshiba Satellite A300d minden rendben van, de a dátumok jelenleg egy másik leptop Toshiba Satellite backtrak L650 és azt követően, hogy RENDELÉSI airmon-ng írom le wlan0 ismeretlen ..., találtam, hogy miért? a problémát, de amikor megyek conectrea ott megmutatja nekem a listáját, akik már wifi, akkor valamit meg néhány leptopuri ha valaki képes megoldani ezt a problémát?

 59. Oktav - mondta

  Oktav:
  Toshiba satellite A300d minden rendben van, de én és a másik icercat Toshiba Satellite leptop L650 és backtrakdupa így airmon-ngimi ORDERING leírni wlan0 ismeretlen ..., találtam, hogy miért? problemadar ez mikor megy conectreaacolo megmutatja nekem a listáját, akik a wifi, akkor valamit meg néhány leptopuri ha valaki meg tudja oldani ezt a problémát?

  és telepítettem Atheros meghajtó és Realtek versiunele 9.2 minket.

 60. Stefan - mondta

  A tutorial, hogyan kell feltörni a jelszót a fiók a Windows (lehetőleg XP) alkalmazásával BackTrack.
  Köszönet előre.

  • Razvan - mondta

   üdvözlet
   Tudom, hogyan kell megtörni a jelszavakat a Windows Ultimate Boot CD, de nem a BackTrack és ne legyen egy tanár, csak hogy egy bot, amit butezi.O egy linux felület és a PC Login Most 2.0 kiegészítők amely restu az Ön számára. kipróbált

 61. Paul1975 - mondta

  Buna.Ce van, vagy hol gresit.Waiting az irányjelzők 64: 70: 02 ....
  Váltás mon0 a chanel1
  Kapcsolódó 64: 70: 02 ...... (ESSID: E ...... O)
  Figyelmeztetés: Az észlelt vízdíjak 60 másodperc korlátozására, mielőtt újra ellenőrzés.
  Azt kell mondanom, hogy ez a router, ez gyakorlatilag a következő laptop, és azt hiszem, rossz köszönhetően undeva.Va

 62. Paul1975:
  Buna.Ce van, vagy hol gresit.Waiting az irányjelzők 64: 70: 02 ... .Switching mon0 hogy chanel1Associated a 64: 70: 02 ...... (ESSID: E ...... A) Figyelmeztetés: Az észlelt ap sebességkorlátozó Mielőtt újra 60 másodperc -checking.
  Azt kell mondanom, hogy ez a router, ez gyakorlatilag a következő laptop, és azt hiszem, rossz köszönhetően undeva.Va

  Letiltsa zár a WPS router, hogy tart egy hónapig 't törni.

 63. győztes - mondta

  üdvözlet
  Követtem a lépéseket, de ha eljut megmossuk mon0 parancsot ad nekem ahhoz erroare nem tudja mosni.
  Ha tudja valaki, aki prbl?

 64. alinfco - mondta

  üdvözlő nekem minden megy rendben, egy laptop Asus Eee PC. Atheros integrált hálózati kártya sorozat 9000. az a helyzet, miután elhaladtak a Reaver mon0 -b s d SSID 0 -vv minden kezdődik rendben. elkezdik bevezetni az első csap, és hibát ad, mint a sikertelen és tartja megpróbálta ugyanazt a csap, és így tovább, megismétlődik. Én végül megállt egy óra múlva úgy.

 65. Backtrak melyik verziót használja?

 66. alinfco - mondta

  5 visszalép r3 gnóm. a helyszínen, letöltheti tegnap.

 67. rccatalin - mondta

  Hogyan telepítsük Back-track USB Stick?

 68. Razan segítségével goagea és caunet bootin-windows-583

 69. Paul1975 - mondta

  Valamit, de-ios android telefonok PTR PTR programok árokba este.Stiu az Android és iOS, de ez csak a ptr május WPS ,,, és ezek adnak és a hibákat.

 70. Iulius - mondta

  HELLO !!!!!
  Mossa le miután mon0 tűnik [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyva tud valaki segíteni nekem??

 71. Iulius:
  HELLO !!!!! Mossa miután mon0 tűnik [] talált csomagot rossz FCS, skippingpoate valaki segíteni ?????

  Ha elolvasta a szöveget ...

  • Cristian - mondta

   Tapasztalok ugyanazokkal a problémákkal és próbáltam figyelmen kívül hagyni, FCS, de még mindig nem működik ...

 72. Bogdanz04 - mondta

  Időpontok neked bv ötleteket hackerek.

 73. Oktav - mondta

  Hogyan lehet több mint {WPS zárva - Igen} a problémát nem lát pin????? , Tunc csak akkor működik, le van zárva WPS-No

 74. Oktav:
  Hogyan juthat át reteszeli Igen} {WPS nem lát problémát pin ????????????????? , Fuctioneaza csak esteWPS lezárt Nem Tünci

  Ha WPS aktiválva utolsó nagyon hosszú lock up csap található, akkor akár több hét, attól függően, hogy mennyi ideig van tiltva (1-60 másodperc) aki egy rossz csap (azaz Reaver).
  Jobb leszokás.

  • Oktav - mondta

   Igazából ezt megtette, vártam 10 min. Ez nem működik megfelelően, és kiléptem.
   De az alkalmazás át tarthat WPS engedélyezve?? nevezik {wpscrackgui}

 75. Stefan - mondta

  Salut! Nem akadályozza valami megoldást 99,99%?
  Meg lehet próbálni, és wifislax van Reaver és egyéb eszközök is törött WPA jelszavak / 2.

 76. Daniel - mondta

  Úgy vélem, hogy jó ez a program ..dicctionar benne? .. Én még nem töltötte le még ..de nagyon kíváncsi, milyen fejlesztéseket hoztak más programok, mint ez! ...

 77. Stefan - mondta

  wifislax valójában egy Linux disztribúció

 78. Claudiu - mondta

  Hello.
  Próbáltam megtörni a saját hálózatot, de ha adok startx kapok fekete kép és villog folyamatosan beculetele a Caps Lock és a Scroll Lock, így hagytam egy 15 min, és minden degeaba.Vreo ötlet?

 79. Ovidiu - mondta

  Van egy intrebare.Bactrack 5 r3 megy sp3 Windows XP vagy Linux szüksége? Köszönöm!

  • wifizone - mondta

   Ha nem ismerjük a dolog, így nem hiszem, hogy van esélye, hogy tegyen valamit :)) nem puha BackTrack Linux operációs rendszer eloszlású Megfordít lunxu számos disztribúció :)) telepíti ne menjen élő módban DVD vagy USB

  • Ultrak - mondta

   BackTrack egy olyan felület, egy programozási rendszer Linux alapú, nyílt forráskódú, nem egy szoftver, amit telepíteni egy másik operációs rendszer, mint a Windows, az alapértelmezett maga független operációs rendszer, de sokkal okosabb, mint a Windows. ha úgy tetszik, hogy fut a pálya újra windows van szüksége egy autó wmware Vitu, ahol a fajta emulátor telepítve, rendszerindító programot, mielőtt telepíti őket a különböző rendszereken, hogy megbizonyosodjon arról, hogy működnek. de nem biztos, ha fut egy virtuális gép ugyanúgy működik, mint amikor induláskor közvetlenül a lemezre, CD vagy USB. szerzője a bemutató lehet mondani ... a nap legbiztonságosabb liszt ...

 80. Köszönöm a bemutató. De a figyelem Google AdSense, youtube nem teszik lehetővé csapkod és egyéb kérdések, mint ezt. Voltam ott magam!

 81. IonasDaniel - mondta

  HOGYAN -> Távoli <- WITH BACKTACK?
  A tutorial kérjük
  Köszönöm.

 82. software3g - mondta

  Most, ha beszéltünk, hogy elszakadna a wifi hálózat .. tudtunk beszélni spyonarea hálózatok és WiFi .. ez túl veszélyes? Ezért ne ebben a témában
  Akkor azok, akik kevesebb tudás biztosításában wifi router .. észre, hogy mennyire veszélyes az, hogy hagyjuk praktikus hálózati

 83. Subieta mint hack`ing és úgy gondolja, hogy ez az első téma ebben a kategóriában
  Régebben BackTrack v4 tavaly comnzile közel azonos, és tökéletesen működött
  Jelszó karakter megoldódott 8 5 min max

 84. Ovidiu - mondta

  Még nagyon jó tutorial.Eu Letöltöttem a „rendszer” működési wifi jelszavakat spanyol srácok (adni 50 euró egy labdát a szomszéd: D) egy nagyon kis üzlet 300 körülbelül mb és tudtam feltörni egy wifi jelszót titkosítva WEP pontosan 4: 48 másodperc wifi kártya az én laptop Compaq Presario 2 lej c700.La WPA jelszót próbál tenni valamit, de semmi küldött csomagokat stb időt recived azt 0.Sper körbejárja, mert én csak a jelszavak WPA és wpa2 a legjobb zenekar ebben az országban, ezek reali.restul mb 32 6 WEP vannak mb.Va megköszönni explicat.Respectul egy jó tutorialt, mert az IT cucc köszönöm aici.Va nyerni.

 85. Chrys - mondta

  Érdekes módon ez a bemutató, de fel kell tennünk magunknak a kérdést: jó megtudtam utólag, hogy a jelszót, stb, de hogyan tehetjük ki, amit tanultunk? (Azaz meg lehet változtatni bizonyos beállításokat személy x vagy bármi ... .se érti, mire gondolok).

 86. Ne menj, ha adok parancs hatására mosás Talált csomagot, megpróbáltam, és mosd meg őket mon0-ignore-FCS, és még mindig nem működik, valaki azt mondta nekem, hogy ez a probléma, köszönöm.

 87. Ovidiu - mondta

  Az a személy, akit találni a kulcsot, hogy a router is tanulni, vagy megtudja, ha én törte meg a router?

 88. Marius - mondta

  Nem értem ezt a bemutató, miért akarna bárki megtörni a vezeték nélküli jelszó Videotutoriale jövőben esetleg tenni repedés jelszavakat Yahoo Messenger vagy a Facebook, miért ne?

 89. Marius - mondta

  Hello! Vettem visszalép ezeken a helyeken, de megvan a zip formátumban, és Gondjaim hogy élőben cd ..
  el kell szívni egy adott mappát, mielőtt, mint az ISO, vagy ha nem élnek iso buteaza és ha kivonat túl nagy kerülő DVD-n. \ Tutorial, hogy visszalép, hogy élni CD találtunk, mint más verziójú Linux, és úgy tűnik, hogy ugyanúgy működik mod..multumesc

 90. gaby007 - mondta

  Cristi Hello! Akkor használja ezt a vezeték nélküli kártya http://www.tp-link.ro/products/details/?categoryid=240&model=TL-WN822N#fea vagy valamilyen hozzáférési pont megtalálására a jelszót a vezeték nélküli router?

 91. Marius - mondta

  igen! Volt, hogy azt az ISO formátum ...

 92. buteaza a táskát dvd dvd, de megáll egy ponton, a képernyőn csak levelet Boot: és így marad, meg kell írni valamit? soha nem adtam gyors rendszerindítás.

 93. Ovidiu - mondta

  Marius:
  Nem értem ezt a bemutató, miért akarna bárki megtörni a vezeték nélküli jelszó Videotutoriale jövőben esetleg tenni repedés jelszavakat Yahoo Messenger vagy a Facebook, miért ne?

  Elég nehéz feltörni, mint a jelszavak, mint a Yahoo. Ezek a nagy cégek hitelesített SSL biztonsági és ez kockázatos, ha átjutni, és biztos fogást, akkor bajban :))

 94. Marius - mondta

  Andrei .. nagyon köszönöm!
  Ovidiu ... te vagy, akkor luaat jegyzeteket, és most te! harapni a kezét, hogy te "etetés"?

 95. Liviu - mondta

  A bemutató körülbelül sqlmap? :: P

 96. Ovidiu - mondta

  Cristi van egy remek kis problema.Am WPA próbált egy, töltöttem kb 8-9 14% és ana órákig után adtam batut.Am megpróbált egy másik WPA és amikor belépett a csatorna 11 kezdte közvetlenül routeru származó 90% és 99.99% maradt „beragadt” a pinul12349957 és itt csak az, hogy megmutatja nekem újra Tyring utolsó csap (szem előtt tartani, hogy én 1 sec / fenyő csatorna 11, és először adtam elejére -tól 0% megérkeztünk 55 sec / pin.Sa legyen wifi LTP kártya? App My routeru hogy 70 cm ltp nem vitte :(. úgy gondolja, szeretnék wifi antenna: http://www.maswifi.com/pack-alfa-24dbi-usb-antena-alfa-grid-24dbi-adaptador-alfa-cable-kit-completo vagy
  http://www.maswifi.com/awus036nhr-alfa-network-2000mw-realtek-rtl8188ru. várt választ kérem.

 97. Liviu - mondta

  Hogyan ismeri fel fedélzeti wi-fi? Hogyan kell telepíteni illesztőprogramokat?

 98. CD táska után imiapare a csizma, és egy ponton azt mondtam ,, rendszer letiltotta a terheléstől információk Magasabb, mint 4.0
  [Email protected]: ~ # „Miért információs rendszer ki van kapcsolva? mit kell tennem?

 99. A.si és szeretem um ,, kis segítséget hack.erilor "A p.aici ...: D
  A problémám az, hogy nem felelnek meg még az első, úgynevezett ,, airmon-ng "... nu.mi mutatnak álló hálózati bár Wi-Fi kompatibilis és egy adapter Atheros AR5B97
  Tüntetve, hogy a laptop az Acer a Windows operációs 7 BlackTrack v.5 mellett VMPlayer ....
  Syst ... hogy a probléma? Akkor tenni valamit ..? Ms várt ...

 100. Cristi jó. Köszönöm szépen a bemutató, megpróbáltam és Beni 123 de nem sikerült feltörni, mint a WEP. Igaz, hogy most körülbelül tartott 20 óra feltörni a WPA jelszót, és őszintén szólva nem hiszem, akkor tudjuk igazán, és megérdemelte főleg, hogy egy hálózatot, amely 300mb (Spanyolország) és a különbség, ami volt a 54mb (nem is volt olyan rossz, de úgy érzi, a különbség letöltés) MS Sokkal bemutató és tisztelet, amit csinálsz.

 101. Ovidiu - mondta

  Marius:
  Andrei .. nagyon köszönöm!
  Ovidiu ... megvan, akkor már luaat jegyzetek és most te?! harapni a kezét, hogy "táplálja"?
  Utaltam titeket ", hogy oktató, hogyan kell feltörni a jelszavakat yahoo, facebook." Semmi közöm ez a bemutató, akkor még érdekes. Azt mondtam, nem hiszem, hogy oktató, hogy azt mondta, hogy arra ösztönzi a csalás a neten. Ez nem jelenti azt, hogy nem tudom, és én, a magam részéről, mint sok, de nem azt a SZEMÉLYZET VIDEOTUTORIAL.RO. nélkül marad videotutorial.ro :))

 102. Marius - mondta

  hello utolsó rendelés a BSSID miután elkezdi nézni nem kell beírni semmit, nem teszt a saját web ... egészen mostanáig nem adott semmilyen hibát csak nem indul el nézni jelszó

 103. szia Próbáltam 5 óra, és mi nem jelenti azt, hogy volt rabdare.programul mg nagyon jól, és több, mint találni parlrelor wifi Optina aki játszott vele, hogy mit zic.MERSI CRISTI PT és minden, amit nem VIDEOTTORIAL Sok szerencsét tartsa ASA.RESPECT

 104. paul - mondta

  Azt tűnik, ugyanaz a dolog, nem kezdenek keresni semmit.
  http://img255.imageshack.us/img255/7815/20130321180025.jpg Tud valaki ad számot, amit ez a probléma

 105. Cristi szia Nekem van egy probléma telepítésével visszalép 5r3 hard.Toate telepítettem az újraindítás ment rendben van, de kér egy felhasználónevet és jelszót tudod, hogy ki vagyok. (Próbáltam tor. -9 Ölni és mi 99999999 )

 106. Ovidiu - mondta

  Helló, tud nekem segíteni, hogy megoldja ezt a problémát "System information a terhelés nagyobb, mint kikapcsolni 1.0." Tin azt mondani, hogy én Bactrack 5 R3 gnome.Multumesc!

 107. Remus - mondta

  hi, magyarázza meg nekem, és nekem valamit, kérlek! Én ugyanazt a lépéseket, mint te „megy”, de láttam, hogy küldjön a jelszavakat csak számokat én például már a modem D-Link jelszó a számok és betűk, minden 13 számban (az alapértelmezett jelszót a gyár) lenne esélye, hogy megtalálja? .. nem ah? (Hagytam kb 3 óra után megálltam, mint gondoltam túl sok lenne a kombinációkat, és így lehetetlen megtalálni) tutoariale hogy valami baj, tudtam adni játék és aludni hallgat meg :)) szuper! Sok szerencsét!

 108. Ovidiu - mondta

  Sikerült megoldani a problémát, de most ismeri fel a mare.Nu május 1 vezeték nélküli kártya! RTL8139 van egy Realtek / 810X a 5.719.325.2009.Va sofőr szívesen segít nekem, köszönöm! És Remus, azt hiszem, hogy lesz némi (több mint 3 óra), amíg meg nem találja a jelszót, az Ön számára, pontosan úgy, ahogy mondta, a jelszó áll betűk és számok, így több kombináció cautat.De Bocs, én végül megtaláljuk! Remélem voltam segítőkész!

  • Remus - mondta

   mc Ovidiu kétségtelenül ez volt az én (és mások hisznek), ha kitalálható jelszavakat tartalmazó betűk és számok .. (kombinált), szép napot!

 109. Andy - mondta

  Magam prolema k és Ovidiu azonos jelentésű nu.mi ismeri fel a hálózati kártya egy Atheros AR5B97 kipróbált és egy atya, aki szintén egy AR9285 Atheros és se.ntampla ugyanaz ....

  Tud valaki segíteni nekem ..?

  Remus figyelte dak a bemutató óvatosan meglátja k zsírtartalmát, de nem a tényleges jelszót törni PIN.ul router.ului amely az első számjegy 8 4 4 ezeket .... és talán a szünet után ... PIN.ul automatikusan megkeresi és jelszavát.

 110. Remus - mondta

  andy bv, adevaru inkább kihagyott közvetlenül beszélni a parancsokat, azt hagyjuk egész éjjel, és holnap azt fogja mondani, hogy miért és hogyan .. az esetre, ha nem valami holnapra

 111. Van egy kis probléma, próbáltam megtörni a saját jelszavát a router követtem minden lépést, mint ahogy azt már említettük, ő küldte az azonos csomagban számjegy a végtelenségig, ami azt jelenti, 12345670, nem változnak, és nem hiszem, hogy ez normális, hogy így legyen .E mert szeretetem a vezeték nélküli hálózat? Ha adok gyümölcsöt szép mondani, hogy hol tudok venni egy vezeték nélküli kártya retwa Ater AR9485 te itt a bemutató.
  Köszönöm.

  e-mail: [Email protected]

 112. Remus - mondta

  Tibi, nem a hálózati kártya, élek egy épületben, ahol találtam néhány 15 lehetséges a vezeték nélküli kapcsolatok, némelyikük engem és én, mint neked, de több próbálkozás után különböző napszakokban ment, így meg kell próbálni többször, attól függően, hogy milyen hangulatban van elkapni modemu :)) én nem próbálja meg, abbahagytam vesztes, túl sokáig tart, megpróbálom, ha csak ideje telepíteni, így tudok menteni backtracku Progresu és megy, amikor akar az, amennyire szükségünk van a vízkövet .. nem hagyhatom, hogy nézzen rá, miután 1 wk jelszavakat, de szar, hogy meg kell elrontani bootu majd windowsu táska újra. Sok szerencsét! I. ll lépni

 113. rccatalin - mondta

  Ön tudja menteni a folyamatban, ha a botot?

 114. Adrian Gudus - mondta

  rccatalin:
  Ön tudja menteni a folyamatban, ha a botot?

  Ha nem a kitartás cache, igen emlékszik, ahol abbahagyta akkor is, ha egy USB stick. Ha szeretné megtudni, hogyan lehet egy élő USB memória írási cache kitartás a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv "létrehozása Ubuntu Live USB stick kitartás 11.04 cache (ne a beállítások újraindítás után)" nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.
  A legtöbb szoftver, amely segít, hogy egy botot Linux disztribúció lehetősége van a kitartás cache.

 115. Emanuel - mondta

  Ez tényleg menni? Úgy értem, ha az ember a skála, hogy a wifi jelszót megtalálja őket, és tudok csatlakozni routeru-nál?

 116. Petry - mondta

  Szia, teszteltem már 2 napon programot egy bootolható DVD és rendben volt minden 4 óra tört rám a jelszót a router. Most megpróbált egy másik hálózat, és megvan a következő hibaüzenet jelenik meg: „Figyelmeztetés: Nem sikerült társítani” BSSID „(ESSID: nume_retea_wifi). Említettem már, hogy megpróbáltam újra a router (D-link dir600), aki dolgozott és megkapta ugyanazt a hibát. Hogyan oldja meg a problémát?

 117. Deny23 - mondta

  Adrian Gudus: Ha ezt a perzisztencia cache ad emlékezni, ahol maradt akkor is, ha egy USB stick. Ha szeretné megtudni, hogyan lehet egy élő USB stick kitartóan írási gyorsítótár a jobb felső oldalsáv keresőmező: "Create a Live USB stick Ubuntu 11.04 perzisztencia cache (tartsa beállítások újraindítás után)" nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.
  A legtöbb szoftver, amely segít, hogy egy botot Linux disztribúció lehetősége van a kitartás cache.


 118. Érdekes bemutató ...
  Me me Milt eltartott egy ideig .. de nem lehet a számítógép vagy a kártya .. tartott ott egy 2 nap
  De az eredmény egy kicsit furcsa, mint te.

  ______________________________________
  [+] WPS PIN: "69696312"
  [+] WPA PSK: ’05A039B17104D372CDF10D40260C284769E1F69513686F240CA45AB743BD3E8B’
  [+] AP SSID: "Network-b0487afe173a"
  ________________________________________

  Gondolom kell tartani keres ott egy dekódert, hogy megértsük, mi alapján, hogy a hosszú Siru származó WPA PSK ... valaki tudja, hol talál ??

  • Tettem kísérletet, hogy jöjjön egy másik készülékre .. Igazából adott 2 bármelyik nap a dispozitivu ez nem sikerül, akkor igen .. Órákon belül, de most sikerült, amit trebe
   ______________________________
   [+] WPS PIN: "14021923"
   [+] WPA PSK: "022844444"
   [+] AP SSID: "blablabal"
   ______________________________
   Megnéztem "022844444" tökéletesen működik.

   A kérdés továbbra is. Mi volt az első ???

 119. Petry - mondta

  A leggyakoribb hiba, hogy azt mondtam, hogy valaki az éjjel? "FIGYELEM: Nem sikerült társítani" BSSID "(ESSID: nume_retea_wifi)" furcsa, mint az én router ad nekem nem hiba, hanem a többi hálózat egyáltalán ad nekem ugyanaz a hiba ...

 120. Catalin - mondta

  Salut!
  Megállok ebben a szakaszban, és egy netbook az Asus és a inspiron1525.
  [Email protected]: ~ # Airmon-ng

  Interface Chipset illesztőprogram

  Broadcom wlan0 b43 - [phy0]

  [Email protected]: ~ # Airmon-ng indul wlan0

  2 eljárásairól, hogy okozhat gondot.
  Ha airodump-ng, aireplay-ng-ng vagy nem működik, miután airtun
  rövid ideig, akkor érdemes ölni (néhány) Them!

  név PID
  1316 dhclient3
  1460 dhclient3
  Folyamat PID 1402 (ifup) interfész fut wlan0
  Folyamat PID 1460 (dhclient3) interfész fut wlan0

  Interface Chipset illesztőprogram

  Broadcom wlan0 b43 - [phy0]
  (Monitor üzemmód engedélyezve mon0)

  [Email protected]: ~ # Mossa meg őket mon0

  Wash v1.4 WiFi Protected Setup ellenőrzési eszköz
  Copyright (c) 2011, taktikai Network Solutions, Craig Heffner

  BSSID Channel RSSI WPS WPS Version Lezárt ESSID
  ------------------------------

  minden PC az üzenetet kapom, hogy a folyamatok nehézségeket okozhat ..le vettem ki ... megáll az azonos fázisban van.
  Találkozott valaki ezzel a problémával, és oldotta meg?

 121. darckus - mondta

  Követtem a bemutató, én használt BT5R3 mondjuk 64 GNOME-bites hálózati adapter egy RALINK3000si valami, elmentem mosni is, amikor elakad a mon0 valamit körülbelül tizenöt percig felkent engem, meg így [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ezt intro oszlop több ezer üzenetet a végén, miután egy negyed órát untam és bezárjuk az alkalmazást, valami rosszat tettem? daptaorul megy wirreles ? hálózatok itt, ahol vagyok, nagyon sok és nagyon jó jel, valami nincs rendben?

 122. Bekgry - mondta

  Hi srácok Megpróbáltam sok szempontból, de egyik sem sikerült. Futok visszalép 5 r3 a WMware és minden tökéletesen működik. Atheros AR9287 egy USB hálózathoz, de találtak a keresés után a csatorna kísérlet levelet küldő EAPOL pin12345670 START után kérésre, és a következő üzenet ismétlődik a végtelenségig 2
  [+] Riceived identitás kérés
  [+] Küldése identitás válasz
  Bárki tud nekem segíteni?
  ps: én Olaszországban, és a hálózat, amely megpróbál Telecom

 123. Bekgry - mondta

  paul:
  Azt tűnik, ugyanaz a dolog, nem kezdenek keresni semmit.
  http://img255.imageshack.us/img255/7815/20130321180025.jpg Láthatjuk, hogy miért van ez a probléma dacineva

  Azt is meg kellett ezt a problémát, és megoldani. Vásárlás AWUS036H és dolgozik 100%. Ez egy kérdés, a vezeték nélküli kártya nincs megfelelően beadni.

 124. Alex:
  csirke botot, amit én megpróbáltam UNetbootin de nem megy!

  Stick kell FAT32 ...

 125. parula66 - mondta

  Sikerült 3 óra!
  megbecsül

 126. zocoza - mondta

  S nem működik router Romtelecom nem tudja fogadni csomagokat választ! Lehet, hogy van egy másik védelem jobb (próbáltam megtörni a Huawei router, mi)

 127. Szia, csináltam egy bootolható bottal ... de miután ennek az indító képernyő, hogy nem bemutató ... néhány sor és egér (root), ahol meg kell adni egy parancsot ... Tud valaki mondja meg, mi a probléma?
  Thx!

 128. Onofreian - mondta

  Adj 3. mossa mon0 kimutatására vezeték nélküli hálózatok, ha a hibaüzenet "Talált lepényhal csomagot FCS, kihagyva ..." próbálja használni a parancs-FCS megmossuk mon0 -ignore
  és nem olvas semmit marad ------------------------------
  Próbáltam AR2425 ath5k Atheros wifi adapter és Ralink RT2870 / 3070
  pontosan
  Wash v1.4 WiFi Protected Setup ellenőrzési eszköz
  Copyright (c) 2011, taktikai Network Solutions, Craig Heffner

  BSSID Channel RSSI WPS WPS Version Lezárt ESSID
  -------------------------
  -----------

 129. Andu - mondta

  de ez nem pin rooter értem idősebbek, mint a modell, hogyan lehet megtörni?

 130. Andu - mondta

  Kipróbáltam az utamat Turkáló egy DLink dir 600 2 alkalommal nyomtatott biztonsági diferte elvitt egy óra és perc 6

 131. florin - mondta

  Nem érzékeli a vezeték nélküli kártyát. Miért?

 132. Silviu - mondta

  Jó puha. Sikerült találni egy router jelszó WPA, bármilyen 6000 másodpercre, így szinte 2 óra. De bár a Romtelecom lásd a router wpa2 (ha az ablakok alatt, és adja meg a keresni wifi-hálózatok), hogy vissza track nem láttam őt fürkésző, egyedi mon0 megmossuk. Van egy másik végzés wap2 vagy útválasztó Romtelecom bármilyen extra védelmet? ÉN használ egy laptop Atheros 9000 sorozat.

 133. Hello! Nekem van egy probléma ... Telepítettem Back nyomon 5 a VirtualBox ... de nem látom adaptoru a Belkin vezeték nélküli adapter .. N600 játszani ... Meg tudom csinálni ... tud nekem segíteni?

  • dinuMaster - mondta

   Jó probléma, hogy nem érzékeli a vezeték nélküli adapter maga a Virtual Box program észleli, hogy van, hogy a beállításokat programa..eu használhatok egy orosz változat ... Ki kell választani a készüléket, és dugja be eszköztár szoftver.

 134. CRISTI - mondta

  Üdvözöljük a router jelszófeltörő, tartott egy nap jelszófeltörő de úgy tűnik, ez egy másik kérdés, hogy ez a kapcsolat a router RDS, hogyan, hogy megtudja, felhasználónevet és jelszót nélküle ez nem megy a net, és semmi kitört jelszó a router, hogy megértsék, hogy csak akkor működik, az UPC, hogy kiváló a jelszó a router, és csatlakozni az internethez? megérteni, hogy az RDS nem működik, akkor is, ha tört a jelszót a router, így hogyan működik, ha nem tudom, a felhasználónevet és jelszót, amelyek rds.astept egyértelmű választ köszönöm f több

 135. Midache - mondta

  Ez a program célja, csak a jelszavakat kombinációk számok vagy betűk és? de a jelszavak több mint 8 számok + betűk, hogy talál valami ott Sean ???

 136. Sziasztok, telepítettem a hátam pálya nagyon jól fut, de van egy probléma:
  ha adok nekik mosni mon0 parancsot ad nekem, hogy a hiba az FCS. Tettem után mon0 ignore-FCS és nem hozott eredményt, nem gasete nincs wi-fi hálózat, nmk. Mi lenne a probléma, és hogyan tudom megoldani ??? Kérem segítsen szép, és köszönöm előre is minden választ mn.Va>

  • Ez volt Turkáló pin és mikor csatlakozik rooter és megmutatja a jelszót wifi hálózat
   nem számít, ha a betűk vagy számok oricealtecva
   akár egy jelszót 30 8 karakter vagy karakterek tart, mint ahogy találta, amikor Adarával pin jelszó ... ..
   u de nem nézett vidotutorialul felett?

   Csak azt nem értem?

   most tényleg ...

 137. dinuMaster - mondta

  Nem értettem, srácok .. ez bactrack jelszó vagy pin wifi router?

  • Ez volt Turkáló pin és mikor csatlakozik rooter és megmutatja a jelszót wifi hálózat
   nem számít, ha a betűk vagy számok oricealtecva
   , hogy mi tesz egy jelszót 30 8 karakter van, vagy a karakterek, mint tart neki, amikor megtalálta a PIN Adara jelszavad .....
   u de nem nézett vidotutorialul felett?

   Csak azt nem értem?

   most tényleg ...

 138. Ionut - mondta

  hello my name is Ionut Cristian, van egy probléma külföldön, vettem egy USB vezeték nélküli antenna EDUP ep 6506 rögzíti jól hálózatok, hanem 90%-a névtelen hálózat! Nau név és egy nyitott hálózat, hogy én is csatlakozni csak tudni a nevét, de a probléma az, hogy nincs neve. Tehát a kérdés: hogyan találom a nevét a vezeték nélküli hálózat a pályán ott az én nevemben, megjelenik minden hálózatban no name (length1), és minden a WPA, várják a választ, hogy tudja, hogyan kell megtalálni a nevét, vezeték nélküli hálózat, contactatima az én id "dj.leanta"

 139. dinuMaster - mondta

  Néztem a bemutató fölött és megpróbáltam megtörni, de vártam órát, és csak 2 4% .. nagyon nehéz lesz ... megérteni, hogy amikor be a csap helyett a router jelszót adja meg a jelszót megjeleníti nekünk, vagy mi?

  • Ionut - mondta

   Ha a WEP és WPA nem próbálják WIFIT könnyen használható, én kitört egy magam tegnap WEP jelszót 20 perc adott nekem egy hosszú 20 és néhány számot, ha IVS ragadja sok helyen, amikor a támadás kezdetekor ( hálózat, amely a törött) Adja WIFIT: Adja wifite.py megmutatja egy hálózati WEP hálózatok, nyomja meg a CTRL + C és a szám 1 2 3 4 5 ...... hol van WEP

   • dinuMaster - mondta

    igen meg tudod csinálni minden WIFIT videót?

    • Ionut - mondta

     Nem tudom, de elmondom, hogyan használja BackTrack 5 R3. majd adja meg a WIFIT:
     1 írt, mint :::::::::. / Wifite.py (ő átvizsgálja hálózatok)
     2 válasszon egy WEP hálózat, a WPA nam sikerült megtörni semmit. (De aláírt a hálózaton csatlakozik a WEP)
     3 SCRi CTRL + C és száma (1 2 3 4 stb), ahol a WEP hálózati
     4 várnak, és ez a munka egyedül ... Ha tovább tart IVS oldalak másodpercenként, ez olyan, mint én eltörte törve 20 perc tegnap kaptam számok 30 jelszó :)) remélem, hogy segítsen

     • dinuMaster - mondta

      Köszönöm az információt, amit megdöntött minden .eu WEP aircrack szoftver CommView WiFi és ... .Apropo akkor tört WiFi hozzáférési pont titkosítási kulcs wpa2?

 140. ion:
  Érdekes bemutató ...
  Me me Milt eltartott egy ideig .. de nem lehet a számítógép vagy a kártya .. tartott ott egy 2 nap
  De az eredmény egy kicsit furcsa, mint te.

  ______________________________________
  [+] WPS PIN: "69696312"
  [+] WPA PSK: ’05A039B17104D372CDF10D40260C284769E1F69513686F240CA45AB743BD3E8B’
  [+] AP SSID: "Network-b0487afe173a"
  ________________________________________

  Gondolom kell tartani keres ott egy dekódert, hogy megértsük, mi alapján, hogy a hosszú Siru származó WPA PSK ... valaki tudja, hol talál ??

  vagy van egy router Romtelecom, ezek a srácok voltak olyan hosszú és nehezen olvasható kódok hexadecimális ...

  • dinuMaster - mondta

   lásd megpróbálja konvertálni a stringet ASCII karakterlánc képes megjeleníteni a jelszót hex string típusú itt ... DUAP próbál, hogy egy jelszó icnearca konvertálni ASCII dot LDE wifi hozzáférést http://www.dolcevie.com/js/converter.html

  • Ionut - mondta

   POI függ a jel a hálózat kívánt törni, és számít, és antenna (legalább 16 dbi mennyire olvastam, hogy lehet "támadni" nagyobb bn router, egy barátom most tört a WPA 19 órát vettem egy kis szünetet WEP percek alatt, és adott nekem 20 password :: 64696D61673430303732373232CONNX, de netul gyenge. "s miért akarok / / / / / / valaki segíteni, hogy megtalálják a SSID hálózat nevét Adika A WPA, én nem vagyok képes feltörni WPA nélkül bemutató, a program

 141. Ionut - mondta

  dinuMaster:
  Köszönöm az információt, amit megdöntött minden .eu WEP aircrack szoftver CommView WiFi és ... .Apropo akkor tört WiFi hozzáférési pont titkosítási kulcs wpa2?

  I AM megtört ember letöltés több YouTube TUTORIALDE nimik de hol vagyok még HÁLÓZATOK neveket, de WPA, tudja, hogyan lehet kideríteni a nevét (SSID) minden!?

  • dinuMaster - mondta

   Én még mindig sokszor megtörtént tudom megjeleníti a nevet és húzta Cain & Abel programot ... nem én választottam wiriles és beolvasott mindent sugár NIC én importált összes információ Document.txt .. és mikor bemegy bactrack nézni mac címét. és nézni Document.txt a hozzáférési pont MAC-címét, és ez a neve ..

 142. Sziasztok én csak egy kérdés, amit több ízben is megpróbálta megtörni wifi web-más módon azt kezeli normális igen a végén megmutatja nekem kulcsot talált [1d: 08: 9c: 6f] valami ilyesmi, hogyan lehet megtudni azt ??? wifi jelszót, amely konkrét?

 143. Nicu - mondta

  Hello all, van egy probléma, visszalép után írtam konzolos „mosom őket mon0” ad nekem ezt a hibát „[!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyva ...” .I próbálta kimosni mon0 - nem hagyhatja figyelmen kívül-FCS hiba jelentkezik, de nem lehet beolvasni a hálózatokat, amelyek nem csinál semmit. Lehet adok választ, ahogy csak tudtam, és én megoldani ezt a problémát. Köszönöm szépen, hogy válaszoljon.

 144. Ionut - mondta

  nekem, és segít nekem a srácok, hogy megtudja a nevét, azt a hálózatot, nincs neve (az SSID jelenik meg a hátsó pályán csak length1, akik tudják, Sami lesz szíves megmondani, mi a teendő lépésről lépésre! :)

 145. Srácok szeretném nagyon köszönöm srácok rock és én megtört PSK wifi wpa2, s reményeink szerint előre 6 De igen .... Remélem, hogy ilyen érdekes videó ....

 146. Brother hiányozni fog a keze és dak kapsz választ, hogy miért írunk dak kérdéseket tehetnek fel, és mi segítünk.

 147. Nicu:
  Brother hiányozni fog a keze és dak kapsz választ, hogy miért írunk dak kérdéseket tehetnek fel, és mi segítünk.

  Megzavarja kéz szolgálatában támogatás és segítség törött jelszavakat.
  Úgy viselkedsz, ha vásárolt valamit, és most "van egy európai polgár"
  Nem érti, ez nem garantált munka, lehet menni nem lehet. Mit akar, mit tegyünk, ha a tiéd nem működik?

 148. Ionut - mondta

  dinuMaster:
  Szeretnék köszönetet mondani a srácok a legmelegebb sokkal törtem én wpa2-PSK wifi ahogy elvárom az előre 6 ... igen sikerült május facetivideo .Sper ki, mint ez ....

  bravo !!! megsértettél 1CU dinuMaster WPA? Milyen programot?

 149. Ionut:
  poi attól függ, milyen jelet a hálózat kívánt törni, és a számok antenna (legalább 16 dbi milyen olvastam, így "támadni" mai milliárd router, egy barátom most szakított a WPA 19 óra múlva szünetet tartott WEP percben és adott nekem 20 jelszó :: 64696D61673430303732373232CONNX, de netul sovány .de a ////// miért akarok valakit, hogy segítsen nekem, hogy megtalálja az SSID nevet RETELEadika WPA, WPA nekem nem szakít minden bemutató programot

  Húztam a spam, tudod, hogy ott voltál.
  Lehetőleg ne használja trágár szavakat vagy rövidítéseket, a következő alkalommal, amikor elhagyják a spam és a flush, ha nem tapadnak román nyelv tisztességes.

 150. dinuMaster - mondta

  Kérjük Spunetimi hogyan kell elrejteni az IP-cím és MAC-címét a számítógép ... .Nem is szeretnék a detektálás illegálisan tartózkodó wifi.

 151. Cristian Cismaru: Zavaros kéz szolgálatában támogatás és segítség törött jelszavakat.
  Úgy viselkedsz, ha vásárolt valamit, és most "van egy európai polgár"
  Nem érti, ez nem garantált munka, lehet menni nem lehet. Mit akar, mit tegyünk, ha a tiéd nem működik?

  Azt kérdeztem magamtól, miért csak azt gondolom, ez a hiba jelentkezik [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom, így FCS tot.am megpróbálta figyelmen kívül hagyni, és nem találok valaki retea.mersi

 152. Azt mondja, megtöri a csapot két 4 sok számmal, ha poarola minden 18 karakterek szünetet akkor hogyan? vagy nem valószínű, hogy megtalálható ezt az alkalmazást?

  • Ionut - mondta

   A fenti bemutató nem találok olyan hálózat, ez a bemutató ka szerintem jó routerek hibás link TP-gények ,,,,, ,,, NUI REST IN jó egyáltalán, ha tudjuk, hogy megtörje a WPA-WPA2 Rejtett hálózat ( névtelen) CONTACTATIMA címe Yahoo Messenger dj.leanta, tudni kell a nevét csak akkor, ha tud nekem segíteni néhány, hogy magamnak egy akolo BERICA :), és válaszolni az én csirke, megjegyzést, de az E Ez HTMGB neki

 153. És még egyszer megpróbáltam megtörni a hálózatot wiriles és kapott ..: D köszi a bemutató a legmelegebb!

 154. dinuMaster:
  És még egyszer megpróbáltam megtörni a hálózati wiriles és kaptam ..: dmultumesc bemutató ti a rock !!

  Dinu Sall tudod számít, milyen verziójú visszalép (5r1, r2, r3 GNOME, a KDE 32bit, 64) köszönhetően bármilyen reszelő.

 155. Nicu: Sall Dinu tudod számít, milyen verziójú visszalép (5r1, r2, r3 GNOME, a KDE 32bit, 64) és dak tud és akar mondani, amit már írt consola.mersi megrendeléseket minden reszelő.

 156. dante_ - mondta

  talán WEP! .... :))

 157. Mircea - mondta

  úgy tűnik, hogy ha 4965 AGN Intel hálózati kártya nem működik, vagy ...?

 158. REVOLUTION - mondta

  Funcţionează..chiar jól! 2 próbáltam laptop (Acer Aspire 5750g és a Toshiba) a Toshiba nem akart, nem kompatibilis videokártya jól értem! Köszönöm még egyszer mindent tanultam tőletek!

 159. Ionut - mondta

  Salutare !!! Nekem van egy probléma, elkapni egy ingyenes hotspot jelszó nélkül, de amikor csatlakozni úgy írok (Windows Nem lehet csatlakozni) Miért nem tudok csatlakozni, ha nincs jelszó, aki tud segíteni ????? várjon COMMENT !!

 160. Én csak az a kérdés, hogy mit írok washi - mon0, és már csak néhány hozzáférési pontot wifi..Da levelet airodump-ng mon0, ha megállapítja, hogy minden olyan területen, ...

  • d3ey27 - mondta

   Követtem mindent lépésről lépésre bemutató a fent említett, és lehetetlen, hogy tudok társítani ruteru WPA2 típusú titkosítjuk Nem kezdeményezi a folyamat kezdődik, hogy pin'urile! Próbáltam többször, és a különböző hálózatok és ugyanazt az eredményt! És igen, igazad van, hogy azt mondják, hogy mi történt a min!

 161. És most még egy kérdés reala.Este illegálisan feltört jelszavak szomszédok és az eredmény lehet ez?

 162. Cata - mondta

  Miért érdemes vezeték nélküli adapterek 5r3 visszalép? Van egy listát?
  Van egy vezeték nélküli USB adapter TP-LINK TL-WN300N N823 nem megy ???

 163. Paul - mondta

  Hi Lenne egy kérdésem, és cerputin segítséget. Futottam bt r3 pontosan célzott, úgy tűnik, minden működik rendesen, amíg az idő Pinu kell, hogy nézd meg a hálózaton. Amikor elkezdi mondani, hogy "Váltás csatorna 0 mon1" 2,3 stb A problémám az, hogy fel váltani 14 és ott hal meg .... valami javaslatod? Köszönöm.

 164. Paul - mondta

  d3ey27:
  Követtem lépésről lépésre mindent a fenti a bemutató, és lehetetlen, hogy én is kapcsolódnak titkosított tipWPA2 ruteru nem tudok eljárás megindítására irányuló kezdenie pin'urile! Próbáltam többször is, és a különböző hálózatok és ugyanazt az eredményt !! És igen igazad van azt mondja, ez történt, és min !!

  Azt hiszem, a probléma hasonló

 165. masterdinu - mondta

  Helló, kérjük spunetimi egy módszert, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megtalálja, és csak a csapot a router, de nincs idő! Van-e olyan szoftver, amely képes megmutatni pin bejáratánál router?

 166. Intz - mondta

  Egy ponton azt mondta, tegye a 00 kezd gyorsabb keresés ... Mi az a parancs, és hogyan kell csinálni? köszönöm

 167. Intz:
  Egy ponton azt mondta, tegye a 00 kezd gyorsabb keresés ... Mi az a parancs, és hogyan kell csinálni? köszönöm

  Ha jobban megnézzük a bemutató, és olvassa el a fenti szöveget, majd meglátod. Ez a késleltetési idő, hogy intarzirerea kísérletek között, „0 d” azt jelenti, hogy nem vagyunk a késleltetést csomagok között. Azonban intarzirerea Néha szükséges, hogy elkerüljék elzáródása néhány router.

 168. Intz - mondta

  Van egy parancs, amellyel jelezheti exempu 3 primere4 számjegyű PIN kódot a router? Köszönöm.

 169. Andre - mondta

  hogy is mondjam a bot ezt a programot?

 170. ionutzSB - mondta

  Üdvözlettel! Nekem van egy probléma, EDUP ep 6506 vezeték nélküli antenna jól működik, de még mindig metrii.Eu cucablul a 3 2 5 méteres USB kábellel szeretném használni őket elkapni több hálózat, de amikor 8 táska pl. méter, látom a hálózatot, amelyhez kapcsolódni, megpróbál csatlakozni, de nem csatlakozik. A kérdésem a következő: lehet valahogy növelni a feszültséget USB-meghajtók, hogy kap áramot ANTENNA JOBB VAGY? Van egy egység, amely biztosítja mind a jelenlegi vezeték nélküli adapter II TRERUIE? KÉRJÜK FRUMOSSS HEEEEELLLLP!: D

 171. ionutzSB - mondta

  dinuMaster:
  és WPA jól megy

  Nem megy az összes Kiara DINU ... .Ha DO NOT NULL kézfogás ... szünet ... ..itt szólva, hogyan kell csinálni VORBA.STII valamilyen kézfogás A HÁLÓZATI?

 172. toto - mondta

  nekem minden jól megy csak vizsgál mutatják ugyanazt pin folyamatosan ... .cred mint 3 nap, ha hagyja így ..ce hiába ... ... Régebben is ugyanazokat a parancsokat

 173. kakukk - mondta

  bátyám után fenyő router csinál vele?

 174. Ovidiu - mondta

  hello, kérem? datimi egy linket vagy honlapot, ahol lehet vásárolni Atheros AR9400 vagy hasonló változata. köszönöm

 175. Dinda - mondta

  Me mozog, kissé ők állni kb 15 0 perc és tart sec írja, hogy miután ez a tüske és a 15 00.00% min vannak. Miért?

 176. pynku - mondta

  Sikerül tárgyalás hálózat megtörni a szomszéd 24.216 sec (~ 7 h) egy adapter i14 m7x Alienware Intel (R) Centrino (R) Wireless-N 1000. Úgy tűnt, hogy nekem a hibát "talált lepényhal csomagot FCS, kihagyva ..." egyébként minden elment a könyvet.
  Van egy kérdésem: Van egy router az otthoni d-link 524 nem találja sehol a WPS vagy WPS. ez azt jelenti, hogy a WPS nem hiteles, és nem csapkodott, vagy talán nem tudja, hol keresse?
  Cristi köszönöm bemutató.

 177. Ovidiu - mondta

  A AWUS036H V5 - Realtek 8187L és AWUS036NHA - Atheros AR9271, hogy Ön szerint a legjobb?

 178. cristiansalou - mondta

  Nagyon jó tutorial. Van egy kérelmet akkor admin: Kérjük kedves ha az vezessen egy kis tanácsot. Néztem egy teljes bemutató és hogyan lehet minden földi nyelvet, de nem tudtam elérni őt. Azt akarom, hogy megtanulják, hogyan kell használni eszközöket, amelyek szobákban (BT5r3), de megtaláltuk az alternatív fizet csak persze a melyet én adok nekik a honlapon. Légy hálás

  tisztelettel Cristian

 179. Mario - mondta

  Helló mindenféle VD hack WPA.PARAREA hidd el, hogy ez nem olyan könnyű. Miért mondom ezt a dolgot, megpróbáltam 2 PTR Hold Németországban, és nem kaptam a szótárban 13GB nm és én is próbáltam semmit. Mellesleg K Reaver AM VZ F EASY ..... úgy néz ki, hogy NEM Otthagytam PC és 2 nap, és még nem fog kinézni, és kankalin csatlakozik pin 123456780 2 ASA A NAP Tudod, hogy több TRB SA CV ha valaki tud segíteni MS sok minden MY BACKTRACK modellek

 180. toto - mondta

  ez történik velem, és én küzdöttem mario 1 hónapban nem hozott eredményt, megpróbáltam minden lehetséges ... és nekem ugyanúgy néz ki, pin 123456780 napokig. a hálózat, hogy szeretnék törni egy kicsit tovább 45%, egy 20 30% jel elfoglalták Reaver szünetek, és ne ismételjük Pinu (mondta nekem valaki, én még nem próbáltam, hogy még én nem Most már, van, hogy egy wifi antenna, és látom) ... én is használtam több módszer, hogy kiváló a jelszavak és egyéb szamarak szótárak ... bt5 a Reaver továbbra is az egyetlen lehetőség, de úgy tűnik, hogy a jelet a neten a probléma ... Én Olaszországban .. és itt netul egy luxus és nagyon rossz ..... egy törvényjavaslatot hétfő itt Romániában én 2 net, kábel 1 év

  • Ovidiu - mondta

   szia toto, és én Olaszországban, de kiderült, hogy nem vesz egy tányér őket, amelyek a bemutató. mit talált és hol. [Email protected] Saját e mailu, kérjük, adja meg a választ, köszönöm

 181. Seby - mondta

  megy, és ha a jelszó a levél?

 182. adrian - mondta

  sal srácok van egy probléma, amit letöltött visszalép BT5R3-GNOME-64.iso lam usb stik helyezni programu adnak unetbooting de amikor újraindítás csizma stik nevét, majd írja blacktrack hívni, hogy mi történik, és kérlek problémát segít és beléptem a BIOS és én meg usb

 183. cristi_m - mondta

  Üdvözlöm. Úgy sikerült, hogy egy bootolható botot BT5R3-GNOME. ez rendben van, hogy indul, de nem kap a GUI. Én adtam a parancsot: ctrl> c, és azt írta a "startx". és semmi nem működik .... Tehát a kérdés. Hogyan jutok el a GUI-val?
  köszönöm

 184. adrian - mondta

  sal baieti.ma valaki segíteni a fenti kérdésre bejegyzést kérlek

 185. semprohn - mondta

  Írok terminál Hi-ng airmon én semmit nem talál egyetlen WLAN nincs illesztőprogram semmit. Van egy Asus leptop x54h hiszi, nem telepített hálózati kártya, vagy valami .. Kerestem az interneten, de megtaláltuk. Zimi kérjük tegyek, ha tudod .. Köszi

 186. rsrs - mondta

  hello !! ha telepíti BackTrack-u ablakok vannak telepítve rám? vagy egy egyszerű unninstal visszatér a Windows?

 187. @ Semprohn ... ez egyszerűen nem látja a vezeték nélküli kártya bt, hogy a laptop és a vezeték nélküli adapter, hogy menjen

 188. Cristi - mondta

  Nagyon cool .... de ha netán igaz? Nem lenne jobb, ha ezek nem egy állítás, mert ezeket a dolgokat ?????????????

  • Barátom, te PARDAF ... magabiztosan mondani, hogy meg kell csinálni, mint egy politikus akkor teljes mértékben bizonyítani, hogy hazafias van ...
   Az Ön esetében úgy érzem eszik csokoládét csomagolás és dobja ... én tényleg nem tudom, mi a szerepe a bemutató, és milyen segítséget jelentett ...
   Regenerálás ???? Mit gondolsz, hol testvére az iskolában? Az RCP ??? Hol ...?
   Internet tele sziklák, hogy ... fogni én egy ...

 189. Adrian Gudus - mondta

  CristiNagyon nehéz .... de ha netán igaz? Nem lenne jobb, ha ezek nem egy állítás, mert ezeket a dolgokat ?????????????

  Legyen a vendégünk! Ha valahogy úgy gondolja, ez az információ csak a honlapunkon, és mi találtuk volna, tévedsz!
  A szerepe a bemutató, hogy tudja, hogyan kell csinálni, és hogyan lehet megakadályozni. Megoldás akkor még a fenti szövegben bemutató!

 190. Cristi - mondta

  Nem megjegyzést akkor máshol készült, kapsz majd a háború utáni nagy, én melyik tetszik ez a leírás, megtanultam sok mindent, hogy fogalmam sem volt, plusz a jobb, hogy nem magyarázza senki, és amint azt a 10 + osztályos fiúk nem olyan, mint más foodie ....
  Ezeknek köszönhetően az oktató ......

 191. CristiNagyon nehéz .... de ha netán igaz? Nem lenne jobb, ha ezek nem egy állítás, mert ezeket a dolgokat ?????????????

  Bancu a Timpu tudni? Timpu ... .noastra!

 192. Uhy_Rapp - mondta

  Van egy pb. először említés, amely antenna Alfa REALT 8187L ... de adok "vessző" valahol [Email protected]: ~ # Reaver -b s mon0 58: 98: 35: A1: A0: 35 0 -vv -d

  Reaver Attack v1.4 WiFi Protected Setup Tool
  Copyright (c) 2011, taktikai Network Solutions, Craig Heffner

  [+] Várakozás beacon származó 58: 98: 35: A1: A0: 35
  [+] Váltás a csatorna 0 mon1
  [+] Váltás a csatorna 0 mon2
  [+] Váltás a csatorna 0 mon3
  [+] Váltás a csatorna 0 mon4
  [+] Váltás a csatorna 0 mon5
  [+] Váltás a csatorna 0 mon6
  [+] Társult 58: 98: 35: A1: A0: 35 (ESSID: Kostas)
  [+] Próbálok fenyő 12345670
  [+] Váltás a csatorna 0 mon7
  [+] Váltás a csatorna 0 mon8
  [+] Váltás a csatorna 0 mon9
  [+] Váltás a csatorna 0 mon10
  [+] Váltás a csatorna 0 mon11
  [+] Váltás a csatorna 0 mon12
  [+] Váltás a csatorna 0 mon13
  [+] Váltás a csatorna 0 mon14
  [+] Váltás a csatorna 0 mon1
  [+] Váltás a csatorna 0 mon2
  [+] Váltás a csatorna 0 mon3
  [+] Váltás a csatorna 0 mon4
  [+] Váltás a csatorna 0 mon5
  [+] Váltás a csatorna 0 mon6
  [+] Váltás a csatorna 0 mon7
  [+] Váltás a csatorna 0 mon6
  [+] Küldés EAPOL START kérelem
  [+] Kapott identitás kérelem
  [+] Küldése identitás válasz
  [!] FIGYELEM: Vételi időtúllépés történt
  [+] Küldése WSC NACK
  [!] WPS meghiúsult (kód: 0x02) újra megpróbálja utolsó pin
  [+] Próbálok fenyő 12345670
  [+] Váltás a csatorna 0 mon8
  [+] Váltás a csatorna 0 mon9
  [+] Váltás a csatorna 0 mon10
  [+] Váltás a csatorna 0 mon11
  [+] Váltás a csatorna 0 mon12
  [+] Váltás a csatorna 0 mon13
  [+] Váltás a csatorna 0 mon14

  És így ülni, és 2 3 óra és semmi ...

 193. Uhy_Rapp - mondta

  ASI próbálja aa bármely hálózat és ad nekem, így a laptop és a hajtás .. hogy a különböző ... Alfa wifi antenna és Netsys 8187L Realtek Realtek 99000G mindezt 8187L

 194. egy hack bemutató wi-fi Windows? merci!

 195. doru - mondta

  Helló, a comnada: mosom őket rossz FCS paket Talált tűnik, skinpping .... sor sor után jelenik meg, várjon tovább, amíg van, hogy menjen el, és én meg nem jelenik wifi hálózat? Előre is köszönöm

 196. Marius - mondta

  Ceau Van egy probléma, nem tudom, ki tette a backtrack tudni kérem, segítsen nekem .. ms

 197. Stefan - mondta
 198. Vasile - mondta

  Miután a Windows visszalép lehet nevezni? vagy újra kell telepíteni
  Azért kérdem, mert van egy laptop a Windows előre telepített

 199. Cristian - mondta

  Ezért nem minden, és nem próbálok csatlakozni szomszédok szeretné ezt csak a kedvéért csinálja, megpróbáltam egy csomó módon, és nem minden reusesc..pfffffffffffff
  Próbáltam szinte minden oktató, sokan sikerrel, maximált .. ehhh ez mia

 200. Marius - mondta

  backtrak jó, ami jó tettem egy bottal és iso 5bit backtrak32 Gnone backtrakr3 és csak nem megy, hogy az ms segítséget kérek.

 201. Cristian - mondta

  Minden szép és jó, a bemutató .. A kérdésem az lenne, ha azt szeretné, hogy magát a videotutorial, hogyan lehet a vezeték nélküli antenna, mindannyian tudjuk, hogy a pókok a kereskedelmi forgalomban kapható por, tudsz gondolni, hogy segítsen nekünk, sok akik nagyon érdekel, ezt ..
  Köszönöm ...

 202. akinek sikerült megtörni a WPA / WAP2 Kérem azt, amit modell alkalmazható WiFi Adaper

 203. azután, hogy a gyerekek azt mondta nekem, hogy ne indítsa újra, és lépjen be a BIOS választani USB / dupapasul adott nekem úgy tűnik, hogy nyomja meg a Ctrl + Alt + Delete pt. nem indul újra az operációs rendszert support / / / / lehet, hogy nekem is win8

 204. A probléma eltérhetnek a

  VIGYÁZAT: AP érzékelve sebességkorlátozó, várva 60 másodperc Mielőtt újra ellenőrzés

  mert az újabb generációs routerek néhány "védelem".

  akkor próbálja az alábbi paraméterekkel, ahol:
  csatorna a csatorna a router probléma, hogy nem kívánnak csatornák (esetemben 1)
  b már nem szükséges elkalandozik
  és szebb timeout nem blokkolhatja router

  Reaver őket mon0 csatornás 1 -b XX: XX: XX: XX: XX: XX xx -c -f -r -vv -win7 2: 60 60 azt -no-nacks

  BAFTA. Ragadt rám kísérlet után a 10 6 óra

  Nem sok ember tudja, hogy mit csinál a CTRL + C terminál.

 205. Adrian - mondta

  Próbáltam két laptop, és ez ad nekem az ugyanaz a hiba "észlelt korlátozása vízdíjak, várva 60 másodperc újraellenőrzésével előtt" mit lehet tenni? néhány tanácsot?

 206. Roman eduard - mondta

  Hallgassa fog törni a jelszót, hogy a hálózati UPC ??

 207. Valaki segítsen nekem és én ???? Valóban szükség van a vezeték nélküli kártya? Ezt fel lehet használni egy USB WFI?
  Például én számítás vásárolt egy vezeték nélküli kártya és mi'am usb'tplink ...

 208. STIK A LEGJOBB AM BACKTRAK K, de amikor nézem WIFI WASH semmi talán azért, mert WIFI KÁRTYA Ha ismersz valakit, aki gyenge USB WiFi kompatibilis a legjobb és BACKTRAK és jól megy segíteni MS.

 209. Cristianmandan - mondta

  Hello! Ha adok nekik mon0 Washington parancsot ad nekem hiba, mint a mosás v1.4 Wi-Fi Protected Setup eszköz szék

  • Cristianmandan - mondta

   CristianmandanHello! Ha adok nekik mosni mon0 parancsot ad nekem hiba, mint a mosás v1.4 Wi-Fi Protected Setup eszköz szék

   CristianmandanHello! Ha adok nekik mosni mon0 parancsot ad nekem hiba, mint a mosás v1.4 Wi-Fi Protected Setup eszköz szék

 210. Cristian jó munkát jól végzett I anvatat Buan Sok leírást szerencse további egy évvel, ha kedves mondani, hogy wifi usb AMI ajánlott és stabil backtrak5 astemp ms borotvált ...

 211. jó Nekem van egy probléma, ha segítesz cun wifi usb adapter hegyét, hogy ajánlott stabilabb backtrak5 astemp ms válaszidő ...

 212. nelson - mondta

  Nem semmi felület jelenik meg azt követően, hogy airmon-ng.ce csinálni?

 213. Ki találkozott Reaver error: "Nem sikerült társítani (BSSID).? Megpróbáltam és mon0 Reaver-c-b-vv-no társult. De miután ezt megtette??

 214. nincs neve - mondta

  előfordul: ap érzékelt sebesség korlátozó, várva 60 másodperc előtt ellenőrzés megismétléséhez azt jelenti, hogy WPS ment a nem yes után 8-20 minden olyan kísérletet, hogy ezt kapcsolási NO-YES), így nincs semmi, amit tehetünk! azt jelenti, hogy a tulajdonos tett újabb router vagy router firmware frissítés! következtetés: SmEcHeR nem fog menni !!!

 215. Marius - mondta

  wlan0 tűnik számomra, nem néz eth1 Miért tenném? leptop Van egy HP vezeték nélküli kártya integrált az alaplapon, és még egy kérdés valaki válaszol a kérdéseinkre??

 216. mania107 - mondta

  megírása után "airmon-ng" Nem kap semmit. ez azt jelenti, nem érzékeli a hálózati kártyát?

 217. masterdinu - mondta

  Én ezek a srácok, de ha használom Reaver mon0-b BSSID-d-vv keresztül 0 1 2 perces, így megjelenik egy üzenet, én nem járó háborús BSSID (ESSID), miért, mit kell tennie, hogy erősít ez?

 218. anduzero - mondta

  üdvözlő nekem vagyok tökéletes alma dir 600 túl jó
  Azt pin én kérdésem a következő 91227553
  rend van valami
  az ne gubanc 3 4 órát, hogy megtalálja dinuou pin nekem, már tudom

 219. Örülnénk, ha neai iránti kérelmet nyújt be android beolvasni wifi jelszavakat. Közel hangos hasznos az iskolában, vagy Sevici

 220. Egyetlen kérdés. Android .. BackTrack5 Rh3 BT5 kell hogy legyen a kártya vagy a telefon memóriáját munkák itt? (N7000) van elég hely.

 221. Hey everyone !!! WLAN stick`uri mit modellek feltörni jelszavakat blacktrack. köszönöm

 222. nyugalom - mondta

  AM kamerák Hogyan találhatom PASSWORD órát ENSZ leptop O férje látható telefon Minden HOME Mi történik MEI nem akar SA MIL szerelők azt, hogy mit csinál otthon, amikor elhagytuk HOL IAI PASSWORD Kerestem az CALCULATORU WHERE hogy képeket és nem tudja, vagy az AM GASITO keresni

 223. Emmanuel - mondta

  Jó!
  Belefutottam egy kis probléma Követtem minden lépést afuncionat tökéletes mígnem megjelent a képernyőn egy jogsegély tévedésből "[+] Küldés EAPOL START kérelem
  [! ] FIGYELEM fogadása időtúllépés történt "
  és minden, amit többször is megjelenik, és újra feltűnik a képernyőn ......
  Próbáltam megváltoztatni hálózatot, de úgy tűnik, mintha ugyanaz a ... ..
  tud válaszolni
  köszönöm

 224. Cristi Salutt Van egy intrebaree elsőrendű adok vezeték nélküli kártya azt mutatja, hogy nem dc? köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   Mivel a vezeték nélküli hálózati kártya nem támogatja BackTrack.
   Ha elfelejtette fej-farok bemutató is megemlítették, hogy nem minden vezeték nélküli kártyát támogat, és hogy még a Krisztus volt, és említett problémákat és milyen modelleket.
   Hogy oldja meg a problémát, vegyél egy USB vezeték nélküli adapter támogatja BackTrack

 225. Van egy Acer Aspire laptop e1-571 egy Atheros vezeték nélküli kártya és a Windows 7 64bit

 226. Köszönöm a segítséget

 227. Adrian Gudus bocs, hogy zavarlak, ha nem értik, hogy egy stik usb stick a wi-fi is megy?

  • Adrian Gudus - mondta

   Nem zavarja senki, de jobb lenne, ha te egy kicsit óvatos, és figyeli útmutatók fej-farok nélkül kér valamit, ami már kifejtette a bemutató sem a fenti szövegben azt.
   Ha a vezeték nélküli USB adapter támogatja BackTrack, biztosan működni fog.

 228. Liviu - mondta

  Jó! Próbáltam egy közeli hálózat. Megkaptam a hibát "talált lepényhal csomagot FCS, kihagyva ..." és én parancs-FCS -ignore mon0 megmossuk, ahogy az a szövegben, de én nem látok semmilyen hálózat. Annak észlelése és ablakok jó jel, de itt ... Mi lehet a probléma, és mi a megoldás?

 229. Iulian - mondta

  Hi guys! Van egy kérdésem, van valahogy olyan alkalmazás, hogy nem ugyanaz a dolog az Android? Azt hiszem, hogy a mai telefonok szinte perormante számítógépekhez. Köszönöm, a várakozás, hogy hallani felőled

 230. Iulian - mondta

  hello!
  Én mindent megtettem, mint a videó, de az utolsó parancs, akkor megakadályozzák a "Várakozás a jeladó (a kódot a router)!
  ez azt jelenti, hogy a vezeték nélküli adapter nem kompatibilis !! ??
  Köszönjük!

 231. Ionut - mondta

  És lehet kitalálni jelszavakat tartalmazó leveleket? Köszönöm.

  • Minden jelszó található, ügyként biztonsági és hitelesítési rendszer otthont az ülésen.
   Az erős biztonsági hitelesítést használ kiegészítő módon, mint a kétlépcsős hitelesítés vagy megerősítést SMS-t a Aste, ahol csak lehetséges.
   Egyes routerek engedélyezheti a captcha, hogy jelentkezzen be az admin felületen. Hogy súlyosan korlátozza megpróbálja megtalálni jelszavak brute force.

 232. Hi Van egy kis kérés, én mondom Dc (((initramfs Nem található a közép-tartalmazó élő File System))) Ezért vagyok facuto CD-vagy DVD-vel, hogy a program az Ön EasyBCD és MinitolPartition Wizard .. Van videó, hogy én is újra w7 telepített lam ... Köszönöm szépen .. te vagy a jel 1000 2 + nap szünet me-Azt hittem, a wifi jelszót lu szomszéd, mint az enyém minden kész számokat .. Tehát, mint mi, besétáltam adtam minitol partíciót hozzon létre egy új partíciót csináltam adtam 10 gb Alkalmazza létre a partíciót, miután hozzá az ISO képet a partíciót 10 BLACKTRACK gb és miután belépett a EasyBCD vagyok új belépési pont a holland hordozható külső / ISO kapom a megadott hozzáadni fájlokat, és én hozzá, hogy én nem hozzá adott ISO-rr bejegyzés került a PC megjelent oda windows7 ULT win7 kezet és blacktrack 5 r adtam r blacktrack 5 jött oda adtam egy ilyen lista, amely először írt önéletrajzot alapértelmezés szerint nem tudom, hogyan .. És látom a fekete írás tettem, miután úgy tűnik, be betöltése egy másik srác úgy néz ki, mint az írás után rakodási és ala 5 sec tűnik, egy másik oldalra, hogy úgy 1 második felében, és nyúlik dekstop oldalon, és eltűnik tettem a másik oldalra, és azt mondom initramfs Nem található tartalmazó táptalajon élő fájlrendszer
  És ott marad ............... .. .. Mit terog GRT lélek-m ajutama néztem mindenhol nem találom .... ING egyik ezt a választ

 233. Azt 7 a calculator..de windows ahol letölthetik a 5 kompatibilis a Windows Megfordít velem? ... Vagy menjen a verziót küldte be Linck letölteni? Több kérem, mondja meg, hogy mit kell tenni ... várni a válaszra ... köszönöm ... te erős ... gratulálok, amit csinálsz ...

  • Adrian Gudus - mondta

   Úgy tűnik, hogy nem volt elég óvatos, hogy a bemutató. Mit OS BackTrack az Ön Windows-verzió? Visszalép nem függ a Windows-verzió fut a számítógépen vagy az áldozat egy önálló operációs rendszer, amely lehet CD-ről és a Live USB stick indítható.

 234. Suciu Alexandru - mondta

  Helló jó Cristi.Foarte tutorialul.Tineo minden asa.Dea idővel megtanultam egy csomó útmutatók és kollégái szeretné tai.Nota 10.Daca ceva..am tud segíteni a probléma, ha azt akarom, hogy hozzon létre egy porttovábbítást router..nu bemegy beállítások routerului..am próbáltam mindenféle lehetőségeket, de semmi ... Ha azt szeretnénk, hogy segítsen nekem érintkezés [Email protected] .Succes Még mindig mindent, amit csinál.

 235. [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ....
  [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ....
  [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ....
  [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ....
  már valaki találkozott ilyen jellegű problémák \ írj kérlek \ ms több

 236. Silviu - mondta

  jó estét
  Én egy kicsit problema.Toate keres jó, amíg a hálózat segítségével a parancs mosás.
  Nem találtunk semmilyen bár vannak hálózatok maximális jel.
  Említettem már, hogy van egy vezeték nélküli adapter USB-tp-link-2-0-tl-wn7200nd, hogy elismerik, hogy amit tudok kompatibilis visszalép.
  Köszönet előre.
  Üdvözlettel
  Silviu

 237. V1rus - mondta

  Szóval kezdjük az elején ... airmon-ng parancs táskát, és nem találok wlan0. Miért?
  BackTrack 5 használja a VMware player. Várt választ !!!!!

  • Silviu - mondta

   Nézd meg, hogy csatlakozik a vezeték nélküli eszközt vm. A lap VM, cserélhető eszközök.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ha a BackTrack élő módban (a VMWare Player) nem fog működni, mert még nem telepítette a szükséges meghajtókat (VMWare Tools), és mint ilyen, a vezeték nélküli kártyát nem ismeri fel.
   Ha egy vezeték nélküli USB adapter, hívlak benneteket, hogy nézd meg a múltban útmutatók arról, hogyan kell telepíteni Guest Additions (a VirtualBox) vagy VMWare Tools (VMWare Player), akkor USB virtuális gépen.
   Még ha ez nem a vezeték nélküli USB adapter, akkor is kell telepíteni a VMware Tools a virtuális gép, hogy kihasználják a grafikus gyorsítást 3D elismerés plakk vezetékes és vezeték nélküli hálózati kártya, stb

 238. Cristi - mondta

  Azt hiszem, ez a dolog működhet, például jelszavakat vagy 1234 000000 ...... Próbáltam a jelszavam 12345678901234567890abcdef szedés zárak ......... és nem tudja, hogy mit kell faca.Am próbált több tábla wirelles de én ugyanazt a rezultat.Deci ha azt szeretnénk, hogy kiváló a jelszót is, amely több mint 5 vagy 6 számok vagy kombinációk számok betűk hagyjuk.

 239. Silviu - mondta

  Találkoztak az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
  „WPS meghiúsult (kód 0x03) újra megpróbálja utolsó pin”
  és örökké tart. Nem válthat másik pin.Am keresett megoldást, de nem találtam semmit.
  Abban a reményben, támogatás, köszönöm előre.

 240. Alexandru Stoicescu - mondta

  Helló Cristi,

  Van egy kérdésem. Ha a router MAC-szűrés engedélyezve van, és beállítható, hogy megtagadja a hozzáférést minden olyan eszköz, kivéve azokat megadott beállításokat, akkor törni hálózat?

  Köszönjük!

 241. Texasi milícia Hac3r - mondta

  Egyesítése. Iam adta u 0 késedelem. Egy kicsit futni 8 óra. de a végén WPS PIN kóddal és WPA PSK. Azok számára, vajon miért nem ismeri fel a hálózati kártyát, ez azért van, mert néhány modell nem támogatja a Linux. Én egy bottal TP LINK. USB Stick. Ez az integrált alaplap egy laptop, hogy nem akar látni. És úgy tűnik, hogy sikeresen működik az Atheros chip. Sok szerencsét!

 242. Texasi milícia Hac3r - mondta

  Helló Cristi. Mi PSK. Megpróbáltam csatlakozni a kapcsolat automatikusan. "Mozgatórugói hálózati cím" körülbelül 3 alkalommal aztán ki. még a "korlátozott vagy nem jött létre". Ez itt a probléma?

 243. ilidyk - mondta

  Van egy modell TP-LINK TL-WN8200ND, miért nem látható a blacktrak5?

 244. ovillianoo - mondta

  Adok parancsot # airmon-ng Interface Chipset Driver megmutatja
  szabad, hogy mutassa meg, milyen interface / chipset és a vezető .... mit tehetek?

 245. Claudiu - mondta

  Hi. program működése Windows vagy a Linux csak? Kell valami különleges, vagy kap botot a laptop hálózati kártya? Megyek vecinu ...

 246. hello I próbálták megtörni a hálózathoz, de úgy tűnik, hogy nekem egy pár pi-varázsa, és azt követően, hogy írok ap korlátozó 60 másodperc
  trebnuie várok választ ......

 247. Helló nem tud csinálni egy bemutató ptr tábla wirless Broadcom NetLink ™ Gigabit Ethernet sauu nustiu változtatni a placaa ő lipes antenna Orce, hogy növelje a hatalom a wirless vagy megszakítani hálózatok vele Dami egy raspns olyan explicit, mint nem igazán van ezzel

 248. yuly2n - mondta

  .porcaria testvér ... hogy mi megy SP2 OS / XP / Linux vagy éppen 7 ... ????
  Cristi zii venni ???

  • Hogy szar egy olyan operációs rendszer, melynek segítségével a LiveCD, LiveUSB, VirtualBoxban vagy wmvare!

 249. "Szar", hogy telepítve van és fut a Linux, vagy elektronikus eszköz élni a laptop az asztali legújabb mobiltelefon nem működik az elektronikus eszközök értjük azt mosógép, hűtőszekrény, vibrátor fogóval.

  Uni a nem is érdemli meg, hogy van, hogy olvassa el ezt a cikket.

  • yonel - mondta

   Sall nagyon jó válasz őszintén néhány analfabéta, aki nem érti, mi az operációs rendszer, amely során tudatlanul, mert őszintén szólva, nem tudtuk, hogy mit esznek, de evett napon és éjszakán gyakorló, de ezek mind ad nyak elmondani azokat lépésről lépésre

 250. daniel - mondta

  hello, 4 óra után érkeztünk meg 40% -os hozam, ha sikerül.

 251. daniel - mondta

  Oké, miután sikerült 10 óra. Ha a szomszéd kopogtat, és kéri a jelszót sokkal gyorsabb volt. BAFTA

 252. robert - mondta

  hello, van probléma! Nem indul a fekete képernyő után kinyitom felület! Próbáltam másik USB laptop és menj! Tud tenni? előre ms

 253. Marius - mondta

  Ha a jelszó csak betűket (vagy betűket) ez hack megy? Megpróbálta egy? köszönöm

 254. florin - mondta

  Meg lehet találni a vezeték nélküli jelszót BackTrack intermeiul birtoklása nélkül a vezeték nélküli kártyát a rendszerben, de a fülbemászó vezeték nélküli hozzáférési pont (ez egy TL-WA801ND) csatlakoztatva van a számítógéphez Ethernet port? Köszönöm.

 255. Nikku - mondta

  Helló,
  Vre.o összes 2 hét, és próbálja megtörni a wifi hálózat és tettünk. Az I. és szükségem van a segítségedre. Vagyok Olaszországban, és tartózkodik valaki, és nem tesz internetre, így m.am ház úgy döntött, hogy rabolni egy visszalép telepítése a hálózaton ... Megtettem mondja a videó ... de miután néhány fenyő ad nekem korlátozott ..60sec erroarea ap .. és menj nuai mindig ad nekem, hogy ... próbáltam vele .. Reaver és sfatsit és -dh-kicsi, de nimik
  ms több

 256. xiaopan vegye csont csak wifi bűntársai nélküled! vagy csinál bootolható CD vagy nyissa meg mvware ... én azt eredményesen ... Kínai eladni adapterek (nagy teljesítmény), hogy pachet.in WEP a 1 nap wpa2 ... .bafta !!!

 257. Munteanu Ionut - mondta

  Szia Cristi, szükségem van a segítségedre, ha van ideje, hogy válaszoljon erre a kérdésre, ha bejutni bak trak, akkor nyomja meg néhány kulcsot kap bele, hogy megvédje azt az ablakot, sok feliratokat, amelyek megbízást adni a GUI, és nem tudom pontosan, melyik gombot kell megadnia .. Iarta.mi értés, hanem állni otthon és a munkahelyen a fizetést semmit, és én nem, hogy az én net, és ezért szeretnénk megtörni wirless hálózat egy szomszéd ... köszönöm a segítséget, és hála a sok, és az egészség. Élni ...

 258. Marius - mondta

  Androidos telefonon megy valamit csinálni ?? ... Németország ... tartózkodik egy motelben olcsóbb ... és közel a motel egy éttermet, WIFI jel írtunk tele ... csak ... valamit tenni a telefont ..pot ?? van egy Samsung galaxy s ...... egy készülék 3 valami ... nem tudom ... nem vagyok túl jó ... ..ACUM AM háló EURO .ef 10 a drága ... és a fiatal hajtások ....: ((((((....

 259. xpert - mondta

  Ne menj. Próbáltam a desktop és a laptop volt, hogy mossa a rend azt mondja: "A parancs nem található". Miért? (Az asztali I adapter TP-LINK TL-WN722N - http://www.emag.ro/adaptor-wireless-tp-link-usb-2-0-tl-wn722n/pd/E8RV7BBBM/)

 260. Dorel - mondta

  Hello, I ez a hiba
  "Korlátozása sebesség észlelt víz" megemlíteni, hogy én 44% jelet a router
  Mi a probléma?
  Kérjük, válaszoljon

 261. johnny - mondta

  régi probléma
  "Észlelt sebességkorlátozó vár AP 60 másodperc befor újabb ellenőrzéshez"
  és többé már nem megáll ..

  Van ötleted? Megoldás?

 262. és én úgy történik, hogy "sebességkorlátozó vár feltárt AP 60 másodperc befor újabb ellenőrzéshez"

 263. Costy - mondta

  nekem csak ad nekem arra vár korlátozó árak érzékelt AP 60 másodperc befor újra ellenőrzést "és lam 2 nap van hátra, és én erre a hálózati scheda Atheros AR9285. Van-e megoldás további sok sikert ms

 264. Andrey - mondta

  Elértem a végső fázisban megmutatja nekem 99,99%, és nem mutatja, mi a teendő sami pin kód türelmet védi válasz [Email protected]

 265. jó, ami jó a vezeték nélküli adapter bactrak 5.

 266. útválasztók már nem lehet dekódolni! sem a régi router firmware frissítést, ha nem! Arra számítunk, hogy a jövőben ....

 267. Timis - mondta

  fogadtatás
  Tudna segíteni nekem, hogyan kell megtörni a facebook jelszó követni vissza 5 r1

 268. Mihai - mondta

  szia én letöltött backtarack 5, azt égetni a DVD, mind tuteaza kap a munkát, de ha adok sratrx laptop zárak nem tud semmit, nem vesz bármilyen sorrendben. hogy lenne egy probléma ms előre!

 269. Furdui - mondta

  varog spunetimi és köszön mint veszek hálózati kártya is jó menni monitor módba
  Van egy TP-LINK TL-7200 de megy

 270. Octavian - mondta

  Criste hogyan kell feltörni a vezeték nélküli hálózat WPS kompatibilis?

 271. Cata - mondta

  Hello nekem ragadt 96,70% EAPOL küldési kérelem megjelenő figyelmeztetés: cool timuout történt Carr lehet a probléma?

 272. deddy - mondta

  Helló, elkezdtem penetráció hogy a bemutató. Minden úgy ment, rendben van, de a végén kapok VPS mint fenyő SSID nem mutatja meg PSK. Hogyan csatlakoztatható csak pin vagy megtanulják, hogyan PSK. megbecsül

 273. Marius - mondta

  kedveseim egy nagy tzeapa ... .Egy második opció airmon-ng indul wlan0 ... optiunea..3..wash őket, hogy írják ..comanda létező mon0 /// ...... én ...... ..asa mint a .videotutorialul Sajnos senki pa ...... kérjenek segítséget máshol Top szakemberek

  • yonel - mondta

   Jó próbálkozás wifislax 4.8-rc4 már integrálja, sikeresen

  • ha tudod, hogyan kell használni a Linux, crede'ma, nincs módja annak, hogy védje meg a hibákat ... Eltört sok hálózat megrendelések visszalép és wifislax ... ez ilyen egyszerű helló k ....

 274. rablás - mondta

  ne kijönni
  Control + c ..nu hosszabb megáll minden ... hogy egy ilyen fix ???

 275. pagareta - mondta

  Nem megyek mosni dc parancs őket?

 276. Ionut - mondta

  szia Próbáltam letölteni ezt a rendszert blacktrack lam telepített kövesse a lépéseket, az Ön által bemutató, de ha adok keresni NIC nem találja ez segít nekem valaki említést, amelyek wirless kell csatlakoztatni kábel vagy a probléma köszönöm várt választ

 277. Marius - mondta

  hello! Nem tudom, ha kíváncsi, hogy hol, de úgy tűnt, legközelebb a kérdésemre, és azt mondtam, még nem. Azt akarom tudni magam, ha tudok csatlakozni a WiFi antenna (alfa UBDo-gt8), amely vezeték usb2.0 a router, így élvezheti a vezeték nélküli internet a házamban, az interneten is ugyanilyen antenna router. ha lehetséges, milyen router van szükségem, és ha kell valami mozgás adapterek dugó usb mi az interneten. majd multumsc sokat asstept választ.

 278. Piani - mondta

  Telepítettem BACKTRACK5 r3 jobb, de nem találom NIC mi a teendő? I segítségre van szüksége, kérjük

 279. Írása után airmon-ng megmutatja: Interface chipset driver. Azt hiszem, nem találja a hálózati kártya, igaz? Ugyanez a probléma, mint a fent ... válaszolnak, és valaki új, vagy adott tribute ezen az oldalon?

  • Costelina - mondta

   Nos, várj egy percet bemutató DSE ily módon azt mutatja, hogy meg lehet tanítani magának vagy másoknak, hogyan kell
   használják fel az információkat gyűjtött a gonoszt (úgyhogy tartani)

 280. Marky - mondta

  Bravo Cristi, te vagy a legjobb ...... nekem tökéletesen működött

 281. wi-fi - mondta

  LAS AM PIN ... .. és mi a teendő vele? Hogyan kell csatlakoztatni a router?

 282. gagio - mondta

  Hi ... Szeretem a leírás a klip, de van egy probléma, hogy remélem, hogy válaszoljon, hogy segítsen nekem egy kicsit ... .I le a legújabb verzióját bactrack (KALI LINUX) és kinyitottam VMWARE kezdődik és mozog ... ok .... de ha adok parancsot-ng airmon ,, ,, nem látom a laptop wifi kártya ... (Qualcomm Atheros vezeték nélküli hálózati adapter ar956x) ... ha nem tévedek azt mondani, hogy ezek a táblák a legjobb, hogy ... most azt kérdezze meg, beállíthatja, vagy telepíteni valamit, hogy ismerje a wifi ezen a fórumon ... köszönöm ..

 283. Oliviu - mondta

  Szia, csináltam magamnak megfelelő lépéseket, de az utolsó parancs, nem sok minden történik ... (Reaver mon0-b "itt terelni BSSID" 0-vv-d).

 284. yuly2n - mondta

  Cristi hello ... milyen operációs rendszert használunk, hogy újra a pályán egy DVD például ...?: D

  • Ha úgy érted, "milyen program használata, hogy a CD track vissza ..." a válasz: nero, img égnek vagy bármely más, a CD-író szoftver. Ha nero van egy tutorial itt az oldalon. Írás a dobozt "keresés" jobb felső "hogyan lehet egy bootolható CD-t a Nero." Tehát a bemutató, és az img égési és számos más CD-felvétel szoftver. Ha azt szeretnénk, hogy egy bootolható USB stick személyesen javasoljuk, hogy ezt egy másik puha Rufus nagyon könnyen használható bemutató ott helyben.

 285. CRISTI HELLO! Megtaláltam a jelszót a hálózathoz 802.11g és 802.11n, de amikor kapcsolódni nem mint azok 802.11n akiknek gyenge a jel, max 2 szétrombolja ... és a 802.11g, bár azt jelzi ful nem tudok bejelentkezni (és frusztrációk E MARE ) azt Lenovo rendelkező G58O a 802.11n.INTREBARE-a nem kompatibilis hálózatok mindkét irányban, és hogyan a csatlakozást?
  Előre is köszönöm!

 286. yuly2n - mondta

  Cristi hello, és szia neked is a fórumon: találkoztam egy problémát
  Csináltam egy bootolható stik a 4G az backtrack5 r3 mind szép és jó ... ubuntu Hát persze,
  Elfelejtettem megemlíteni, hogy van egy Toshiba leptop származó L7501MT ... adtam újraindítás, én veszem primu biosu stik_u a boot, és kapok egy kék dolog variációkban, amelyek megadták az első alapértelmezett ... .Mi azt lehet mondani, jó volt itt.
  Most: kapok backtrak_u vörös felület az első ... .ruleaza van egy 3 másodperc, vagyis ő alapvetően pásztázza, vagy olvassa el információkat 3 másodperc ... .és fehér háttérképet csak lenyelni többet tudok meg, és néhány kék csíkos a leptop és egészben, nem kényszeríti a processzor, RAM, teljesen nimik.ee mint Miar felbontás sokkal többre van szükség, mint amit én io leptop, 1024.ce ee videokártyája van, hogy testvérek ??? ad hatalmat megtartani sokat belőle, hogy menjen le ... és akkor elkezd leptopu sal ... .Mi ha bármilyen javaslata van, és ad nekik egy megoldást számomra, és én ... .Ha Cristi tud valamit, valamit, ami biztos ...... nem bűncselekmény mindenki számára nem voltunk így fog menni, hogy presupusu vagy úgy lesz ... mindannyian elrontani .adica leptopurile számítógépek és stb ... nagyon köszönöm, főleg a fiúk elit videotutorial.ro ... és talán egyszer V és olvassa nekem ezer mesaju.ciao ... és baftodelo delo

 287. Darius - mondta

  Hívj hétfő talált egy teljes hálózat, mit kell tenni

 288. Ionut - mondta

  Hello. Követtem minden lépést pontosan, de ezt a sort nem mossa mon0 routerek csak azt mutatják, "No parancs" mosás "találta, nem érted. Command "hamu" a csomag "ash" (univerzum) és néhány sornyi kódot ugyanúgy, hol van a probléma? paote valaki segíteni? Nekem van egy hálózati kártya Atheros Ar2425. Előre is köszönöm

  • Ionut - mondta

   Mi végül is, de ezt a parancsot airodump-ng parancs mon0 de most nem fut Reaver mon0 - b (Id router) vv mondja parancs nem található.

 289. gabi - mondta

  Nem találja a vezeték nélküli hálózati kártyát backtrack5 meg tudod csinálni
  I Intel (R) PRO / Wireless 2200BG, úgy találta, az illesztőprogram telepítése a vezeték nélküli hálózatok

 290. vasi - mondta

  salut.la probléma FELU rám a következő. úgy hajtogatta keresni a csatornákat a 1 14 nem tudom, mi a probléma

 291. Marius - mondta

  Jó, most azt szeretném, hogy állapítsa meg magam lenyűgözte, amit itt. Van egy probléma a módszerrel a törés wi-fi hálózatokat. Követtem minden lépést, de ha adok a parancsot „megmossuk mon0” mutasd helyett Wi-Fi hálózatok mint láttuk bemutató végeztem egy hosszú listát az üzenet: „Talált csomagot rossz FCS, kihagyva ....” és nem, akkor nem történik semmi. köszönet

 292. Marius - mondta

  Jó. SCz ég nem tudom, ha írok ... egyenest .se tudjuk, hogy a HP laptopok problémája az, hogy nem támogatja a vezeték nélküli élvezetes. a kérdés az, van-e olyan módszer, amellyel akkor is megszünteti a korlátozást?

 293. Cristi - mondta

  Helló, megrendeli Reaver ...... ..incepe keresés pin, de egy bizonyos idő után, vagy azonnal megáll, és jön-hálózatok ... között, mint például a router észlelt korlátozott 60 másodperc ... hogyan?. És ha hivatkoznak / tutorial és egyéb atack típusa: airodump-ng / aireplay-ng ... tekintettel az aktuális jelszót ... keres, mint az amerikaiak nem értik a YouTube, köszönöm,

 294. kum tudtam megtalálni a jelszót Romtelecom telefon várakozás üzenet

 295. Szia Cristi Követtem minden lépést talált pin'ul ezer, de nem tud csatlakozni a hálózathoz wirless tesz engem a jelszót táskát egy Meet gond köszönöm

 296. Salutare..Am lépett visszalép amikor írásutasítás „airmon-ng” Nem találja a hálózati kártya csak írj oszlopok Interface Chipset Pilóta de nem szól, hogy merre vagyunk .. AR9485 Atheros Wireless Network, segíteni Rogge

 297. AnDy_xstyle - mondta

  Segítség ... PLEASSSE. !!! Kérdés: Dc azonos pin mindig próbál ,,,,,? 12345670 PIN újra, újra ... újra .: - ??

 298. Sassu - mondta

  Cristi magyarázni „PIN” itt sem a jelszót, úgy tűnik, hogy nem működik jól, ha azt észleli, jól Cristi nem fog találkozni senki AIC, és így más szóval ez nem ok munka, szerencse és tanult több

  • Terminál működött ebben az esetben, akkor meg fogja érteni, ha volt óvatos.
   Meg kell érteni, CAN eredmények nem garantált.
   Ha meg szeretné szakítani a WiFi és sikerül nem jelenti azt, hogy én vagyok a bűnös.
   Követi a bemutató óvatosan, és akkor felfedezni, hogy mi folyik a 100% -ában.
   Itt vagyunk egy olyan környezetben, a vezérlő, több száz router azonos beállítások száma a különböző chipset.

 299. Joseph - mondta

  Hello. ha zárva úgy tűnik, hogy a WPS igen mit tehetek? Reaver amikor bekapcsolom a következő üzenet jelenik meg: AP érzékelt sebesség korlátozó, várva 60 másodperc befor újabb ellenőrzéshez, és nem csinál semmit.
  Tud ajánlani egy másik utat törni?

 300. Nem találja meg lángú

 301. Stefan - mondta

  Hello. Megtettem mindent, amit írtam, ha adott parancsot Aimon-ng azt mondja, hogy a megrendelést nem történik, bármilyen sorrendben gasit.asa

 302. benea26 - mondta

  Hello, és boldog ünnepeket.
  Vettem egy bottal és egy live cd amanduoa menni egy notebook és egy descktop, de tegnap vettem egy asus zárak és ragaszkodni amanduoa és cd # kernel Panik-nem szinkronizál: megpróbálta megölni init #

 303. Andy - mondta

  Hello.
  Követtem minden lépést tett, de ha adok a parancsot „airmon-ng” Én nem ott NIC felirat megjelenéséig tutorial.Trebuie visszalép telepíteni ezt? Láttam, hogy megjelenik a bal felső ikonra épi ...

 304. florin - mondta

  Nekem van egy probléma ... egy idő után futok egy üzenetet jelenít sebesség limit észlelt valamit ... .és várni 60 másodperc folytatásához nem csak továbbra is, ala .doar üzenet jelenik meg. Elismerem, hogy nem is ismeri felület linux, de ...... kérem segítsen !!!!

  Előre is köszönöm!

 305. Andrei savin - mondta

  Köszöntelek, mert én nem látom a vezeték nélküli kártya a laptop
  Az ablakok megy, de a pályán nem megy fekete
  és van egy kérdés
  Nem vagyok otthon, és a kültéri antenna használata a Mio, hogy olvasni, de nem megy, mint te és én követtem a lépéseket pontosan az köszönöm

 306. Burlacu - mondta

  Egyedi megmossuk mon0 nem talál semmit ... .My tudok segíteni valaki? Köszönjük!

 307. Iulian Florea - mondta

  Cristi Hello, van egy ASUS WL-USB WiFi adapter 167g V2 és találtam a hálózati kártya monitor üzemmódban, de ha adok a parancsot „megmossuk mon0” Nem találtunk semmilyen wifi hálózathoz ... miért?.
  Próbáltam a LiveCD és a VM (Virtual Box) és lafel .. kérem vigyen ki a köd: D. Köszönjük!

 308. Aurelian - mondta
 309. Virgil - mondta

  A bemutató lehet azonos, de az ubuntu?

  • Adrian Gudus - mondta

   Csomagok telepítése említett és alkalmazott a bemutató, és készen áll, hogy a munka

   • Adrian Gudus - mondta

    Ha nem tudja kezelni, akkor láthatjuk, hogy a bemutató, hogyan kell telepíteni a szoftvert az Ubuntu, hogy megtalálja a keresőmező segítségével a jobb felső sarokban

   • Daniel Nicholas - mondta

    Hol lehet letölteni ÖN mondja ki BT5R3 NEM ÉRVÉNYES

 310. keresztény - mondta

  Hogyan lehet megtudni, csap és egy WiFi SSID ... ..pot Palolem feltörni egy wifi telefon Samsung galaxy s5? ......

 311. Razvan - mondta

  Szia magamnak, de ma írok program „airmon-ng” megvédeni a wlan-egy megmutatta nekem szükségem de arata..sau wlan0 nem írok más parancs azt mondja, hogy nincs rend, vagy ez a baj! Mi a teendő ebben az esetben?

 312. Helló,
  nem felelnek meg az utolsó lépést kérem, segítsen

  -index Száma cél hálózati? Hardver Index hálózatok itt akkor
  Nyitva / root / network elmult 01.cap
  -Kérjük Adjon meg egy szótár (-w)
  -Quitting Aircrack-ng ....

  ez a lépés nem felelnek

  köszönöm vasi

 313. Alex Matran - mondta

  Szia nekem ad nekem erroare
  pin12345670 majd írjuk Küldés EAPOL START
  Én vagyok Olaszországban, és használja RTL8187 Realtek vezeték nélküli USB 802.11Mbps 54g 2.0 Network Adapter.
  Ajutatima kérem ...

 314. Cata - mondta

  Domain nem tudom, miért megy minden a lépéseket, de amikor megtalálja a felület nem írja nimik Miért?

 315. Daniel Nicholas - mondta

  Hol máshol, ha én kibocsátott BT5R3 az oldalát az BT5 mondják többé érvényes és MONDJA letöltés KALI

 316. Marius Adys - mondta

  Hé, ha megállapodás UPC regisztrál velük, és ingyenes vezeték nélküli net UPC WiFi Free bárhol a városban kisebb falvak állapottól függ, hogy a felhasználó a nettó UPC közeli és a repedés nélküli lehetőség, de tart sok múlik elsősorban a PC teljesítménye gyenge, ha elhagyja bagubas vagy a legrosszabb van türelme tart, csak két nap, amíg nem teszik a program munka, másrészt attól függ, milyen hosszú a jelszó

 317. Bobo - mondta

  Volt egy másik változat betöltése .txt fájlt, benne egy csomó kombinációk, mint a változat, hogy a várakozási idő alacsonyabb volt.
  de nem értem, hogy ez a változat, a fent meghatározott, továbbá k .txt fájlba van szükségünk kiterjesztésű fájl .cap aki nem tudja igazán elképzelni, hogyan kap, ameddig nem tudjuk a jelszót, hogy a wifi hálózathoz megcélozni?

 318. Leana - mondta

  Megértem, hogy nem tud visszalép a dispozitiovele android, a kérdés az, hogy az Android készülék Ezt a műveletet (megtalálása wifi jelszót), valamint a PC-n.

 319. alex - mondta

  wifizon, hogyan léphetünk kapcsolatba?

 320. Silvyo - mondta

  szia
  majd nagy érdeklődéssel követi minden, amit csinál, és köszönöm létezik !!!
  Adtam hozzá néhány egyértelmű a csomagom elég kis IT
  Most van egy kis probléma. nem veszi a program indult, hogy Önhöz.
  kérem, segítsen

 321. Cristian - mondta

  Van egy jó rugaminte valaki mondja meg, hol lehet letölteni a programot, és azt is, hogyan működjön a DVD-ről? köszönöm

 322. Helló, Crisitan közvetlenül a témában. Van egy Windows-10, telepítettem virtuális gép VMware Workstation, letöltöttem BlackTrack tettem egy virtuális kép VMware-ben elindult, de változatlan ragadt a csomagtartó, és azt mondja, hogy az üzenetet az elején, mielőtt abbahagyja akkor a Ctrl-C, nekem a dolog nem megyek úgyhogy lehet megállítani a Ctrl + C, de írom ezt az üzenetet. Mit tudok tenni?
  Rendszer miatt letiltott betölteni információk Magasabb, mint 1.0

 323. Először üdvözlő frate.In írja ide pt.ca ahol szükséges és kívánatos (mozogni minden kártya alkalmazások
  sd) nem kommentálja 2011 kicsit, mert megjelent articolul.Acum talán nevetni (üzleti és a jobb oldalon), de ebben az évben kaptam az első alkalommal, amikor egy okostelefon, és megvan az esélye az OS android.Asta ok
  pénz (I 11 millió ROL havonta :), így nehéz telefonok dastea) .Asadar ez dalvick cache gyorsítótár egy virtualizációs program android, egyfajta sandbox vagy inkább hasonlít egy virtuális gép (sandbox + emulátor) (utasítások emulált hardwerul eszköz és a dalvicul nem közvetlen, alacsony szintű kernel Android, így azt hiszem, és ha tévedek Bárcsak corectzezi, hogy az egyetlen módja annak, hogy tanulni valamit) .Most Systeme működő jön pack eszköz (tabletta / telefon), mely nem irányítható értelme számomra a „nád csak a” és az alkalmazás kéri
  kerülnek továbbításra (hozott) a nagybátyja Dalvi, hogy mivel nem a processzor vagy közvetlenül intstructiunile
  Egy másik összetevője adott telefont, valószínűleg miután bevitték a kernel, ha azok jó vagy rossz, majd kinyitja az írás módot - ismétlem azt hiszem legalábbis megtenném, ha én is így a programozók
  valamint több és titkosítani, ha úgy tetszik, rájössz 16 GB memória, amely gyorsabb telefonlui (mellesleg nem tudom, hogy a NAND hús, vagy más, de a legvalószínűbb, így test az 10 osztály, én ásni a nettó :)). Tehát ez egy telefon valamivel gyorsabb immunis a vírusok, és tényleg arról (amikor visszaállítja a döntéseket a gyárat nem bárki letölteni az adatokat csak az operációs rendszer, és nem a cache) a supracri cache időt vesz igénybe és mivel tudjuk, hogy a technológia nAND memóriák szintező és írok véletlenszerű kártya, ha nem írja felül az eredeti adatokat írott pontosan át ezt .pt olvastam, hogy meg kell érteni utasításokat controlarrului / kisérő PCBE, az egyetlen megoldás az lenne, hogy felülírja az egész egységet, és időt vesz igénybe, ha összehasonlítjuk a titkosítás módja, hogy lehet menet közben, azaz dekódolja elolvassa titkosítja írásban valós időben, és ha van, és elefánt diffúzor CBC módban vagy XTS biztos lehet benne, hogy a titkos szervezet harmincon túli nem áll helyre a bolygón lehet ceva.Deci / van olyan alkalmazás, amely nem az? //? //// ???
  Volt kisebb, és írt egy regényt, remélem elolvassa ezt, és válaszoljon.
  ps
  Írtam a billentyűzetet ablakok voltak az én igazi strcat néhány gomb, így ez elvitt én körülbelül 1,5 ore.Oricum Şieului szeretem és nézni az öröm és a dolgok, hogy ismer deja.Poti
  Ön technikai választ (még ha megértjük 12 osztályok + I gooogalul elérhető :). Multu előre!

 324. Pepe - mondta

  BackTrack elavult és 5 Már nem támogatott - Letöltés már megszűnt.
  http://www.backtrack-linux.org/downloads/

 325. cunostinte..mult're Doxa tiszteletet!

 326. anton - mondta

  sal, ha a munkáltató nem veszít időt hiába .-)) nehéz feltörni WPA, ha figyelembe vesszük, hogy a modem alapértelmezett jelszó betűk és számok akkor kezdődik 9 ++++ karakter, de valami nem megy minden Reaver akkor is, ha a WPS kompatibilis hálózati

 327. Ruben - mondta

  Helló, úgyhogy sikerült fel az ISO-képfájlt BackTrack a Stick, hogy olvassam el a normális, mint én telepített Windows, de van egy probléma, ha ez bekövetkezik felülete BackTrack hogy piros Dragonu ala piros és adja inicializálása a programban, és megjelenik az Enter, azt blochaza automatikusan egyszerűen lefagy a rendszer szükségszerűen meg kell nyomnia a kikapcsoló gomb a hordozható, hogy állítsa le! Amennyiben lenne a probléma a balesetek még valami ötlete? Úgy értem tényleg szükség van a Linux a laptop? I Win 10 x64 .Multumesc

 328. Cristi ... akkor amit először el?
  Szeretném felfedezni ezt a világot, de tanácsra van szüksége ...

  • Kezdtem Basic billentyűzet írásban papírlapokra, a palota gyerekek Batraneanu Jr. professzor, amikor én körülbelül 12-13 év. Első körben elektronika és onnan, hogy hozzanak létre egy számítógépes kört, ahol ugrottam is. Régebben egy fehér műanyag burkolatok, azok ragadt aceton és műanyag por. A tetemek voltak commodore számára, hogy a tanárok a langyos. A számítógép volt divatos akkoriban HC-90, PC Romániában történik. A HC, amely közvetlenül feltölteni programok segítségével kazetták és kazettás mono (sztereó nem működik). Mi több feladatos? Ön volt az egyik 30 perc alatt tölti be a játékot, és ha jó volt, tiszta kazettát és a fej.
   Mi majd írjuk meg a saját játékot (és írtam pár), vagy „húzta” a többitől, hogy a gyermekek fizikai két fedélzetet kapcsolódik egymáshoz kábelt. Szalagok volt egy analóg hang, mint egy gajaiala szünetek és hangjelzést ad.
   Akkor sem hallott az interneten.
   Az első alkalommal láttam pong játék, és maradt ... Tudja maga, hogy mit is fejlett.
   Nagyon szerettem.

   Így kezdtem ...

 329. Márton - mondta

  Kipróbáltuk a BackTrack 5.3 nincs Reaver, telepítettem eredmény: TP-LINK 740 N (router) nem akarta feladni. Miután 7 vagy 8 ,, injekciók "megjelent ,, [!] VIGYÁZAT: AP érzékelve sebességkorlátozó, várva 60 másodperc Mielőtt újra ellenőrzés" és meghal ezzel az üzenettel. Úgy nézett 16 óra, és nem adja át az üzenetet .L rakjuk vissza dolgozni vele, és -vv d 61 nem APRE üzenetet, de nem ezt a munkát. Van egy router, így nehéz :)) QSS aktív. Ugyanez műveletek tettem, miután telepítette a Linux Mint Maya airmon és Reaver. Ehelyett Speedport Telekom, a szomszéd adott szegény két óra alatt. Próbáltam őket egy jelszóval kombinációja betűk és számok, kis és nagy, semmi, minden olyan sérülékeny. Szerencsére van a router beteg kémprogramok és nem bocsát ki annyira

 330. Costy - mondta

  Sall, mint testvérek, akik megtalálják a jelszót AMI lövés egy site lehet adni valamit tönkretennéd köszi

 331. Razvan - mondta

  Azt a fajta probléma, Németországban dolgozik, és van wifi is, de ez a fajta Neamtu em *** t akar adni nekem a jelszavát, azt mondják nem éri meg a faj az internet-hozzáférés, e náci ala.o megoldás megtörni a jelszót, a tulajdonában egy laptop, szeretem, hogy a hálózati csatlakozás, mint a WiFi, van ász a router, ez segíthet valahogy ez ???

 332. Remus D - mondta

  Helló, már valaki találkozott erroare ez? És hogyan tudjuk megoldani? Kernel panic - nem szinkronizálja megkísérelte megölni init! "

 333. Dani - mondta

  Mennyiben lehet fogni, ha megszegem a hálózat és böngészhet az interneten minden nagy hét, és aztán megy haza? és mit lehet szankcionálni?

 334. Márton - mondta

  Jó PIN most kideríteni, PSK és SSID, amit én nem értem, hogyan tudnak segíteni megtalálni a jelszavát?

 335. Razvan Georgescu - mondta

  Hi Cristi beszélhetünk egy laptop és az ő problémái, tudom jobban elmagyarázni, hogy egy videó vagy kép, hogy ki a helyzet? WhatsApp számos tel, hol találok segítséget, ha szüksége van a szíved akarja, hogy segítsen nekem ... .. száma WAPP 0728. Köszönet tekintetében

 336. Razvan Georgescu - mondta

  Köszönöm nagyon jó újra pályán

 337. Marian - mondta

  Cristi Hello! A kérdés már. Tudom BackTrack már nem divat most, de Kali Linux. Azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet megtalálni a jelszót, ha már tudja a WPS PIN? Minden Kerestem a neten, és találtam semmi konkrét, miközben próbálta megtörni a saját wifi hálózatot, mivel a WPS PIN megtalálható a Windows Dömper.

  Előre is köszönöm!

 338. nelutzu - mondta

  szia meg tudja mondani, hogyan tudom a nevét vagy SSID a rejtett hálózathoz? vagy ha lehet?

 339. Mihai - mondta

  Kapok egy hiba, amikor a program használata követtem pontosan a lépéseket a bemutató, „Reaver észlelt víz sebességkorlátozó vár 60 másodperc” mit kell tenni?

 340. Catalin - mondta

  Salut! A nevem Catalin. Van egy HP Intel-i5 mag, a Windows Vista 8.1 integrált X64
  Mert szükségem Wifi, kis lépésekben szeretném tudni, hogy mit kell tennie. Alapvetően olvastam az elején, hogy szükségem van BackTrack 5. Másoltam vissza pályán keresztül torrent 5, de nem nyitott. Ha van ideje válaszolni, kérlek hagyj üzenetet itt vagy [Email protected]. Köszönjük!

  • Catalin - mondta

   Írtam korábban, de nem magyarázza megfelelően, hogy valóban szükség van, hogy kiváló wifi ptr ahol élek, nem férnek hozzá az internethez, és észrevettem, hogy 2-3 szomszédok wifi, egy másik probléma az, hogy ezek kissé kezdő, már fejlett tudás a PC és minden hasznos információt szívesen, de örülök, hogy megtanultam új dolgokat itt oktató. csak jobb!

   • Név - mondta

    „Petrik mondta:
    2 szeptember 2015 a 22: 35
    Régebben én visszalép a laptop, de most már 2 PC-k és visszalép nem ezt a munkát, főnök elavult wifislax szuper, parancs nélkül, és wpa2 ki maximum 2 perc, a feltétel az, hogy a több mint 25% jel és megy összes aktív hálózat WPS "

 341. Catalin - mondta

  Cristian Hello! Sikerült visszahozni pálya 5 de miután telepítettem RealPlayer mvware amikor kiadta a parancsot nem airmon-ng megjelent nekem semmi felület. Kérem, mondja meg, hogy tévedek valahol DC, vagy mit kell tenni, hogy megvédje a nevem ptr felület?

 342. Sebi - mondta

  Hey. Szeretném tudni, hogy van egy egység valami, hogy lehet használni, hogy erősíti wifi jel származik forrástól a mintegy 1 km. Telefon Érdekelne, olvastam valami router / repeater, de nem biztos, ha tudnám utolérni őket a telefont wifi egy kávézóban, vagy valami, amely ingyenes wirless.

 343. Matthew - mondta

  Tutorialu nagyon jó, de én zárva döntő

  Add ide a következő erroare után intruduc

  "Reaver őket -b mon 54: 04: A6: 5B: 6C: 5C -vv"

  pontosabban hiba:

  "[-] Faild hogy retrive a MAC-címet interface 'mon0"! "

  CINV tud nekem segíteni? köszönhetően
  [Email protected]

 344. Ruben - mondta

  Meg kell lennie Linux operációs rendszer, amely lehet, hogy ezt a dolgot? Próbáltam az ablakokat, és nem teszi lehetővé !! Virtuális kép én készült fekete pálya, menj olvasni (Windows), de amikor elkezdem táskámat lóg megrendeléseket! Hogyan tehetek, hogy javítani?

 345. Ionut - mondta

  Szia még egyszer meg tudja kérni a letöltési linket?

 346. Szia tudom, miért arányúnak tűnik észlelve AP 60 másodperc várakozás korlátozásával, mielőtt újra ellenőrzés?

 347. Emanuel Puris - mondta

  hello, hogyan tudok adni?

 348. Emanuel Puris - mondta

  Helló szeretnék beszélni veled valami fontos, hogyan lehet kapcsolatba? akkor hagyj egy telefonszámot, e-mail címre, vagy fb?

 349. Vasile - mondta

  Ez a módszer csak akkor működik, Reaver router szar, a legtöbb router tíz sikertelen próbálkozás fenyők közel imedeat WPS honlapján, és nem csinál semmit újraindítása nélkül a router.
  Mind ez ideig még nem találtak rezolvare.Am tesztelt összes programot, amely nem kevesebb wifislax
  számban, de nem járt sikerrel.
  Egy egyszerű módszer, amely ment a router volt, hogy Mac egy kódgenerátor pin, majd csatlakoztassa a WPS wifislax tanultam jelszó perceken belül, de még ez a módszer nem alkalmazható minden routerek tp-link nincs esélye. Összefoglalva meg kell adnunk a szerencse, mint a szomszéd, hogy egy router minimális védelmet.

 350. Pontosan azt tettem, hogy a bemutató, vettem TP-LINK TL-WN722N elismeri hálózatok, de az utolsó lépés után 1 perc tűnök: AP észlelve vár 60 sebességkorlátozó és újra ellenőrzi a megelőző és csak mozgatni departe.Am próbált 6 hálózatok. ?????

 351. Ez az, amiért én hálózatot egy router asus casaeste a wpa2 vállalati EAP és nem lehet sem jobb, sem törött.

 352. ion stefan - mondta

  Köszönöm Cristi. Németország évben, és nagyon hasznos, és én csak azért, mert te és én beszélgetünk a családi otthon. Ahhoz, hogy jó egészséget és sok sikert éves élettartam.

 353. Misu - mondta

  Hi barátok, van egy hálózati kártya Atheros AR965x, és nem megy a monitor üzemmódban van valami ötlete, hogy mit tehettem volna? Egy virtuális gép, akkor NIC meghajtó, de nem megyek rendelés, tud segíteni valahogy?

 354. oroszlán - mondta

  Ha a hálózati kártya nem kompatibilis USB vezeték nélküli adapter veszek egyet, Hogyan kell telepíteni a vezető, ha használja BackTrack live CD 5.Ce adapter ajánlanak?

  • Adrian Gudus - mondta

   Lehet vásárolni adaptert ajánlott a bemutató „Hogyan feltörni a jelszót Wi-Fi szupergyors segítségével social engineering”, hogy megtalálja a keresőmező segítségével a jobb felső

 355. stefan - mondta

  stefan 0730 várjuk ... .. Én internet rádió nettó UPC, és nem nagy része a nyilvánosság tudja a router ip ip szerver mia de én isp és Wind xp nat régi

 356. Leonard Raul - mondta

  Szia, te kedves bemutató, hogyan kell megkerülni a biztonsági mac wifi, vagyis azt a jelszót elismerés MAC-címét (beállításokban megadott router MAC címét az eszköz és csak ő tud ACES címemet wifi), és szeretnék látni ha ez a módszer is bolond jelszót, küldje el a videó, vagy ha lehet, nagyon szépen köszönöm, hogy időt

 357. Marius - mondta

  Könyörgöm ezer kifogásokat, rájöttem, hogy én írt máshol után megkérdeztem, igen, valóban ott volt, hogy az érdekelt, hogy ott legyek. kösz, de most már egy másik probléma futtatása után egy ideig egy üzenetet jelenít meg én észlelt valamit ... .és várni árak korlátozzák 60 másodperc folytatásához nem csak továbbra is, ala .doar üzenet jelenik meg. felismerik, hogy nem túl megszokott felületen, de linux ... .és láttam egy másik kérdés felett, ugyanaz a probléma, ahol adlu PIN, mint az általuk használt, hogy mit csinálnak vele?

 358. admin - mondta

  Jó most kideríteni PIN, a PSK és az SSID segítségével, amit én nem értem, hogyan lehet megtalálni a szinergikus jelszó ...

 359. Ionut - mondta

  Tehát nem értem, valami BackTrack kell telepíteni a PC-n vagy DVD-n és te boot, én még nem töltötte le, de még szeretnék kipróbálni, hogy ha a cv, soha nem használt.

 360. Petrik - mondta

  Régebben én visszalép a laptop, de most már 2 PC-k és visszalép nem ezt a munkát, főnök elavult wifislax szuper, parancs nélkül, és wpa2 ki maximum 2 perc, a feltétel az, hogy a több mint 25% jel és megy összes aktív hálózat WPS

más referenciák

 1. [...] Van egy bemutató a "megállapítás" jelszót BackTrack, videó bemutató nevezett, hogyan kell feltörni a vezeték nélküli hálózat WPA vagy WEP a BackTrack WPA2 használja bölcsen az információt a bemutató, nem szakítja meg a hálózati szomszédok. Ha a [...]

 2. [...] A parancs találni a hálózati jelszót mentett: netsh wlan show profilok a hálózat nevét kulcs = egyértelmű a "Biztonsági beállítások" a jobb "Key tartalom" van wifi jelszót. Meg tudod csinálni a fenti műveletet az összes hálózaton tárolt, csak a változó a hálózat nevét. Tipp: Nem kell gépelni a parancsot kézzel minden hálózatra a nyíl gombokat a billentyűzeten. Fel és lefelé mutató az utolsó parancs, hogy visszatérjen. Azt akarom ezt a telefont vagy tablet? Semmi sem könnyebb: -display vezeték tárolt jelszót telefonon vagy bejelentkezve tableta- Ha érdekli a WiFi hálózatokat, amelyek nem rendelkeznek a jelszavakat, nézni a bemutató ... Hogyan feltörni WPA vezeték nélküli jelszó, vagy a WEP BackTrack WPA2 [...]

 3. [...] A minimális ismeretek és viszonylag olcsó hardver tudja törni bármilyen WiFi hálózathoz, függetlenül annak a WEP, WPA vagy WPA2. Nem úgy értem, hogy csak bug [...]

 4. [...] Hogyan feltörni WPA vezeték nélküli jelszó, vagy a WEP BackTrack WPA2 [...]

 5. [...] Hogyan kell feltörni WPA, WPA2 vagy WEP vezeték nélküli jelszót a BackTrack - video tutorial [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.