Hogyan kell feltörni a jelszót a vezeték nélküli WPA vagy WEP a BackTrack WPA2 - video bemutató

Hogyan kell feltörni a jelszót a vezeték nélküli WPA vagy WEP a BackTrack WPA2 - video bemutató
4.09 (103) 81.75%

Hogyan kell feltörni a jelszót wifi (vezeték nélküli), illetve hogyan lehet áthidalni a WPA és a WEP BackTrack WPA2.
Hi barátok, a mai bemutató fogunk továbbra is a vezeték nélküli biztonsági, hogy beszéltünk, és n utolsó bemutatóMa fogom mutatni, hogy mennyire könnyű megtörni a biztonsági vezeték nélküli hálózat, hogy mi a WEP, WPA vagy WPA2.
Mert ez a bemutató készítettünk egy USB stick BackTrack eloszlás, akkor is használhatja a live CD-t. BackTrack egy olyan operációs rendszer, amely tartalmaz egy csomó eszközök monitoring és audit, esetünkben felismerni és kihasználni vulerabilitatile vezeték nélküli hálózathoz (én hálózat).
Reaver már telepítve van BackTrack és az az eszköz, amely segít nekünk, hogy a legfontosabb, csap és a hálózat SSID azonosítóját, hogy szeretnénk csatlakozni. Alapvetően Reaver használ sebezhetőség jelen a legtöbb útválasztók és hozzáférési pontok tanúsított WPS (Wireless Protected Setup).
GAsiri Wi-Fi vagy kitalálható jelszó nélküli jelszót.
Brute Force Reaver az alkalmazás megpróbálja a különböző kombinációk felfedezni pin WPS biztonsági rés abból a tényből ered, hogy Reaver felfedezni első négy számjegyű PIN aztán megpróbálja megtalálni ezeket 4 számokat. Ha azt gondoljuk, hogy sokkal könnyebb chicest két csoportban összesen 20.000 (9999 minden csoportban), mint megpróbálni soros 99.999.999 kombináció lehetséges kombinációk.
A biztonsági rés az, hogy valahogy igazolja a router első négy számjegye a csap.

Mik a megrendelések?

1. airmon-ng kimutatására plakk vagy vezeték nélküli hálózati kártya
2. airmon-ng indul wlan0 vagy wlan1 attól függően, hogy hány NIC van, és szeretné használni, útban ellenőrző tábla
3. mossa mon0 Vezeték nélküli hálózatokat, ha kapok "Found csomagot dab FCS, kihagyom ..." próbálja használni a parancsot --ignore-FCS megmossuk mon0
4. Reaver őket mon0 -b "Itt közvetített BSSID" 0 -vv -d

Most már nem csak, hogy legyen türelemmel, perc, óra vagy ... ..

Hogyan védekezhetünk az ilyen támadások?

Egyszerűen letiltja WPS (TP-Link az úgynevezett QSS) a router, akkor gyárilag engedélyezve router igazolás kérhető WPS.
Ha valami hiteles "szakértők" állandó kapu nyitva hackerek ...

A lusta:

Letöltés http választás BackTrack 5 R3, R2, R1, Gnome vagy KDE, vagy X86 X64.
vagy
Download torrent BackTrack 5 R3

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. lucyana Azt mondta:

  Legjobb chpset a wifi Realtek 8187L

  Megjegyzés megtekintése
 2. lucyana Azt mondta:

  ESSD wifi nevét és BSSID mák ...

  Megjegyzés megtekintése
 3. George Calin Azt mondta:

  Helló, 5 R3 BackTrack verziót használja?

  Megjegyzés megtekintése
 4. szia. a hivatalos honlapján két változata (ha mondhatom így) windows manager: gnome és kde. mi működik? köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 5. George Calin:
  Helló, 5 R3 BackTrack verziót használja?

  Régebben 5R3 változat is Reaver 1.4.
  Régebben több tábla vezeték nélküli hálózat, a Broadcom és Ralink nem volt túl jó, inkább elment Atheros AR9400 borotva.
  BackTrack CPC fut élő módban a botot.

  Megjegyzés megtekintése
 6. lucyana:
  ESSD wifi nevét és BSSID mák ...

  Poppy BSSID a vezeték nélküli hozzáférési pont, nem értik, hogy a mac router, hogy látja a szolgáltató.

  Megjegyzés megtekintése
 7. lucyana:
  Legjobb chpset a wifi Realtek 8187L

  Nem tudom, nem teszt a vezeték nélküli kártya Realtek.

  Megjegyzés megtekintése
 8. m:
  szia. a hivatalos honlapján két változata (ha mondhatom így) windows manager: gnome és kde.care e művek? köszönöm

  Azt hiszem, mind rendben vannak, én vagyok a Gnome, a KDE nem igazán szeret.

  Megjegyzés megtekintése
 9. KodeJust Azt mondta:

  Ja, és ha letiltja a WPS vagy WPS nem kell többé a biztonsági rés?

  Megjegyzés megtekintése
 10. KodeJust:
  Ja, és ha letiltja a WPS vagy WPS nem kell többé a biztonsági rés?

  Láttad, hogy tudod!

  Megjegyzés megtekintése
 11. wifizone Azt mondta:

  Mi fix most megmutatja egy tollat, hogy tudja, hogyan lehet mindenki Reaver egy viszonylag egyszerű törés WPA / WPA 2 WPS aktív, nem is beszélve a WEP perces szünetet. Mi (egyes) keresik a módját, hogy kiváló WPA / wpa2 nélkül Reaver nélkül WPS kézfogás módja a csapdázás aktív .Van nemrég 2013 menni anélkül kézfogás, de túl haszontalan módszer, mert szükségünk van szótárban 10-10-1000de Gb helyénvaló, hogy arányosan a 99% -uk keresett szó +, hogy szükség van a nagy feldolgozási teljesítmény (nyilvánvalóan nem mindenkinek van meg) Tehát a WPA / wpa2 nélkül aktív WPS jelenleg úttörő.

  BackTrack a legfejlettebb változata pt. UTOLSÓ tanácsot, hogy visszalép helyén egyedül megy WifiSlax (vezeték nélküli penetráció csupán bazaeaza konkrét szoftver (Inflator 1.0 találtunk PIN, nem kell használni minden terminál) és wifiway jó is.

  Tanácsot, hogy ki akar folosesca WifiSlax, WifiWay és BackTrack lépés egy adapter Alfa 1000mw nem sajnálom

  Megjegyzés megtekintése
  • Alex Azt mondta:

   csirke botot, amit én megpróbáltam UNetbootin de nem megy!

   Megjegyzés megtekintése
  • Anonimus23 Azt mondta:

   a de wifizone nem értem, hogy miért bíró tutorealvidio amit csinálsz ... nézd esetleg más leau volt nagyon hasznos))) őszinte legyek használni blacktrack 5r3 ténylegesen és először versione agyag ismert elég jó sok kérdés, hogy ki az, aki stb ,,, de fogalmam sem volt, hogy néhány még azt mondják, hogy ez egy új dolog volt furcsa invetze és más ... vagyis egyesíteni ellenére beszélni, hogy nem kap facuto ,, Véleményem gyám vidio nekem megtanulni mindent, amit szerettem miau megjegyezni, hogy még 10 fiúk és tanulok valamit, és én ezekből gyám ,,, még Mau nagyban segítette tutor ,, de nem tudom, mindent úgy tinetio> DDD és akkor a leckét, és hogy a világ tudja, hogy mit turcojan is lehet, hogy marad,

   Megjegyzés megtekintése
 12. paul Azt mondta:

  Hosszú várakozás bemutató ilyenfajta site.Am egy nelamurire.Eu I laptop.Ziceai szükségünk van egy vezeték nélküli hálózati kártya compatibila.Adica útválasztó vagy vezeték nélküli bottal? De ha már az én laptop? Nem igazán tudom olyan dolog bemutató detalii.Buna lépést tartani

  Megjegyzés megtekintése
 13. neomorphy Azt mondta:

  Hello. Ha nem rendelkezik vezeték nélküli kártyát és megy így?

  Megjegyzés megtekintése
 14. Andrei Azt mondta:

  letöltés link trak vissza?

  Megjegyzés megtekintése
 15. neomorphy:
  Hello. Ha nem rendelkezik vezeték nélküli kártyát és megy így?

  Amikor azt mondtam, a vezeték nélküli kártya I, ami nemcsak a NIC vannak szerelve közvetlenül az alaplapon. Ön is használja az USB adaptert, amíg azok jól kijönnek járművezetők Linux.

  Megjegyzés megtekintése
 16. BGD Azt mondta:

  Nagyon cool bemutató ...
  De komolyan szólva most is aggasztó dolog

  Megjegyzés megtekintése
 17. Cristian Azt mondta:

  Én élő USB és UNetbootin de nem kap vissza a pályán felület, amely nem akar bootolni a bot, bár tettem a botot fenyők rendszerindító eszközök usb.Trebuie nyomva egy adott kulcs lehet indítani a botot? Kösz.

  Megjegyzés megtekintése
 18. andi Azt mondta:

  Igen, igazad van. (WPS és WEP wpa2 WPA) biztonsági beállításai eltérőek. ha a fogyatékos WPS kész a trükk legalább a parkoló és a WPA wpa2 nem emlékszik. wep de természetesen esik a helyén. az igaz, hogy egy usb vezeték nélküli kártya alpha még mindig erős. és valóban WPS kompatibilis hatékonyan és közvetlenül nem törik jelszót WEP, WPA, wpa2 még ha ez meg, de csak megtörni WPS kódot, amellyel a hálózathoz való hozzáférés. ha a fogyatékos WPS (és sok esetben ez f .. tegye omu routeru vásárolt da mac helyezi a szolgáltatót vagy modem, Addicted megy, és befejezte a munkát az ő gondolata, ki tudja, ha tesz WPA jelszó ...) e bn apa

  wifizone:
  Mi fix most megmutatja egy tollat, hogy tudja, hogyan lehet mindenki Reaver egy viszonylag egyszerű törés WPA / WPA 2 WPS aktív, nem is beszélve a WEP perces szünetet. Mi (egyes) keresik a módját, hogy kiváló WPA / wpa2 nélkül Reaver nélkül WPS kézfogás módja a csapdázás aktív .Van nemrég 2013 menni anélkül kézfogás, de túl haszontalan módszer, mert szükségünk van szótárban 10-10-1000de Gb helyénvaló, hogy arányosan a 99% -uk keresett szó +, hogy szükség van a nagy feldolgozási teljesítmény (nyilvánvalóan nem mindenkinek van meg) Tehát a WPA / wpa2 nélkül aktív WPS jelenleg úttörő.

  BackTrack a legfejlettebb változata pt. UTOLSÓ tanácsot, hogy visszalép helyén egyedül megy WifiSlax (vezeték nélküli penetráció csupán bazaeaza konkrét szoftver (Inflator 1.0 találtunk PIN, nem kell használni minden terminál) és wifiway jó is.

  Tanácsot, hogy ki akar folosesca WifiSlax, WifiWay és BackTrack lépés egy adapter Alfa 1000mw nem sajnálom

  Megjegyzés megtekintése
 19. Cristi Azt mondta:

  Ha a jelszót számok és betűk program törni jelszavát?

  Megjegyzés megtekintése
 20. Megjegyzések le van tiltva ez a bemutató nem sokkal, most minden visszatért a normális kerékvágásba.

  Megjegyzés megtekintése
 21. Julian Azt mondta:

  fut a Windows szoftver?

  Megjegyzés megtekintése
 22. gombaféle Azt mondta:

  I TP-LINK TL-WR720N de úgy tűnik nekem, de nem WPS WPS

  Megjegyzés megtekintése
 23. gombaféle Azt mondta:

  tettek go bot bootolható image vagy forgalomba közvetlenül a bot ??? Próbáltam ragaszkodni indítható, de hiba, de több alkalommal (két különböző programok)

  Megjegyzés megtekintése
 24. gombaféle:
  I TP-LINK TL-én úgy vélem WPS WR720Ndar de nem QSS

  Ha WPS WPS hitelesített fordul elő, ha nincs QSS, vagy más módon, az ugyanaz a dolog egyébként. Tl-wr740n nem tanúsított WPS.

  Megjegyzés megtekintése
 25. gombaféle:
  tettek go bot bootolható image vagy forgalomba közvetlenül a bot ??? Próbáltam ragaszkodni indítható, de hiba, de több alkalommal (két különböző programok)

  Én ragaszkodni UNetbootin.

  Megjegyzés megtekintése
 26. neomorphy:
  Egyedi ng airmon nem tűnik olyan WLAN :(Van egy vezeték nélküli adapter TL-wn727n. Lehet, hogy történt valami a linux felületen, mielőtt elkezdi a munkát.

  Lehet, hogy nem kompatibilis a vezetők, hogy az alaplap, intereseaza- fórumok támogatása, mit kell tennie, ha az adapter.

  Megjegyzés megtekintése
  • neomorphy Azt mondta:

   Mivel a járművezetők és telepíti őket, ha én fut élőben? Szólhatok vezetők a botot boot BackTrack és látom adapter? Amikor futtatja élő Szerintem nem lehet telepíteni nimic..doar élvezi, amit ő. Ha valaki, aki ugyanabban a helyzetben, és elhatározta, hogy azt mondják, hogy kell csinálni. Köszönöm.

   Megjegyzés megtekintése
 27. Julian:
  fut a Windows szoftver?

  Nem!

  Megjegyzés megtekintése
 28. Mircea Azt mondta:

  Hello, van egy probléma egy Asus EeePC, minden alkalommal, amikor megállítani állítani a dátumot és az időt, és minden alkalommal, van, hogy a BIOS setez.Mentionez nekik néhány dolgot:
  Szeretem a Windows 7 és ugyanaz, minden alkalommal, amikor belép a BIOS-t beállítani az időt, azt az opciót AHCI csere compatible.Dupa akkor tegye meg csizma normal.Windowsul 7 rendszert nem lehet hagyni AHCI opciót .I változott az akkumulátor BIOS.Ce megváltozott, amint az akkumulátor nem lehet jó. Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 29. pedro Azt mondta:

  ÉN használ sok wifislax 4.2 legjobb
  ráadásul egy egyszerű felület megrendelések
  Ez ellenőrzi az aktív hálózatok WPS

  Megjegyzés megtekintése
 30. dan Azt mondta:

  Te, kérjük, egy tutorial navigációs diszkrét spirált?
  Szeretnék gratulálni a nagy segítség, hogy adja át oly módon, nagylelkű, és tudom, hogy a fájl sok erőfeszítést! Nem tudok csak mondani, hogy néhány ember a pokol! Akarsz maximális egészség és erő is !

  Megjegyzés megtekintése
 31. Oktav Azt mondta:

  Cristi szeretné tudni, hogy jó, ha keres csatornák újra? és Figyelem: Nem sikerült KAPCSOLÓDÓ wich F8: 7C: M7 ... hogy?

  Megjegyzés megtekintése
 32. Marius Azt mondta:

  Helló, én szimulált 5 a VirtualBox visszalép, de amikor írok "airmon-ng" nem találtak semmit
  Van egy Atheros ar9485

  Megjegyzés megtekintése
 33. Dragos Azt mondta:

  "AP sebesség korlátozó, várva 60 másodperc Mielőtt újra ellenőrzés" ... .imi ez az üzenet jelenik meg, miután 10-15 perc megkezdése után, hogy munkájukat ... Rájöttem, hogy egy nagyobb késés, mert a bevezetése számos fenyők rossz zárak ... .Nem tudom pontosan, hogyan kell eljárni, ha valaki ugyanaz volt a probléma, és tud segíteni

  Megjegyzés megtekintése
 34. neomorphy Azt mondta:

  neomorphy:
  Mivel a járművezetők és telepíti őket, ha én fut élőben? Szólhatok vezetők a botot boot BackTrack és látom adapter? Amikor futtatja élő Szerintem nem lehet telepíteni nimic..doar élvezi, amit ő. Ha valaki, aki ugyanabban a helyzetben, és elhatározta, hogy azt mondják, hogy kell csinálni. Köszönöm.

  Ha telepíti a virtuális BackTrack mi a valószínűsége, hogy a vezeték nélküli adapter?

  Megjegyzés megtekintése
 35. Vali Azt mondta:

  Marius:
  Hi, I szimulált visszalép 5 VirtualBoxban, de amikor írok "airmon-ng" semmit nem talált
  Azt unatheros ar9485

  Állj próbál futtatni visszalép VirtualBoxban csinálni, amit Krisztus tett. Miért gondolja, hogy ő döntött, hogy futtatni közvetlenül egy USB stick, és lő egy külső kamerával?
  Tudom (lehet, hogy tévedek), vagy virtualbox vagy vmware nem egy virtuális vezeték nélküli hálózati adapter. Ezért, még ha él a számítógépen vezeték nélküli adapter, VirtualBox értelmezni mindent, mint egy tábla szál. Így nem lehet használni, hogy virtualbox eszköz.
  Azonban, ha például van egy vezeték nélküli USB adapter, akkor lehet csatlakoztatni, hogy az USB-eszközt közvetlenül a VirtualBox (feltételezve, hogy a telepített VirtualBox Guest Additions virtuális gép ... és ha fut visszalép üzemmódban él VirtualBox ... A hipotézis pikk). De ha például van egy laptop, és használja a beépített vezeték nélküli, nem értem, hogyan lehet közvetlenül csatlakoztatni az eszközt, hogy a virtuális gép. Talán próbálj ki egy "Bridget kapcsolat" semmiképpen "NAT" ... de ez nem hiszem, hogy segíteni fog.
  Tehát a következtetés, ha azt szeretnénk, hogy ne próbálja, és amit Krisztus tett érted, hadd baszni VirtualBox futó visszalép a valós számítógépen. DVD csomagtartó visszalép. Miután betöltöttük, nyissa meg az alkalmazás "Startup Disk Creator" (ezzel kb aztán linux egy usb stick). Szintén jó lenne, hogy hozzon létre egy állandó gyorsítótár emlékezni változtatások újraindítás után. Tudna segíteni ezt, ha például visszalép illesztőprogramokat adott eszköz nem a vezeték nélküli, de képes lesz megoldást találni, hogy integrálja fórumokon, mint a vezeték nélküli illesztőprogramokat adott eszköz.
  Semmi sem egyszerű

  Megjegyzés megtekintése
 36. Alex Azt mondta:

  Érdekes módon! Van egy kérdés, Cristi. Van garancia arra, hogy fogom nézni az utolsó csap és a jelszót? Próbáltam, de tart sok. Körülbelül egy százalék óránként. Volt türelme hagyjuk, hogy ezt a munkát. A bemutató azt mondta tarthat egy-két nap ... Azt hiszem, ez a verzió illik rám.

  Megjegyzés megtekintése
 37. Razvan Azt mondta:

  Dragos:
  "AP sebesség korlátozó, várva 60 másodperc Mielőtt újra ellenőrzés" ... .imi ez az üzenet jelenik meg, miután 10-15 perc megkezdése után, hogy munkájukat ... Rájöttem, hogy egy nagyobb késés miatt több fenyők laintroducerea rossz blokkok ... .Nem stiuexact, hogyan kell eljárni, ha valaki ugyanaz volt a probléma, és tud segíteni

  Ismersz megoldás? És én is ugyanaz a probléma.

  Megjegyzés megtekintése
 38. lee Azt mondta:

  Csak azt akartam, hogy szemrehányást, hogy mi tanultunk, és hogyan kell megvédeni magunkat, de itt most találtam
  GJ

  Megjegyzés megtekintése
 39. dudubeica Azt mondta:

  Nem egészen értem, hogy miért Jelenleg ez a videó? ... .Nem Semmi oktatási szünetet a hálózatban. Sürgette, hogy ne ürítse ki a szemetet. Tartsa a komoly dolgokat, mert láttam, hogy van-e elég.

  Megjegyzés megtekintése
 40. balmariuz Azt mondta:

  Azt hiszem, valami illegális, nem igaz?
  Ha megszegem a jelszót a vezeték nélküli hálózatot, és én csatlakozik hozzá, és azt használja, hogy a hálózati tulajdonos tudja kideríteni, ki csatlakozik a hálózathoz, nem igaz?

  Megjegyzés megtekintése
 41. Vali Azt mondta:

  balmariuz:
  Azt hiszem, valami illegális, nem igaz?
  Ha megszegem a jelszót a vezeték nélküli hálózatot, és én csatlakozik hozzá, és azt használja, hogy a hálózati tulajdonos tudja kideríteni, ki csatlakozik a hálózathoz, nem igaz?

  Elvileg igen, ez illegális ... Ez az ember látta a Mac hálózati kártya (amit lehetett klónozni neki ... változás), vagy a gazdagép nevét. - Ha a Windows a PC-jén nevezte el PC, hogy a gép nevét (és meg lehet változtatni ...) Szóval ... kicsit megijeszteni a semmiért.
  PS És ez lenne a jobb, ha nem teszi "fájl-és nyomtatómegosztás".

  Azonban, ha azok, akik beállítani a router volt a guru hálózati technológia, győződjön meg róla, nem megtörni őket, akkor lehetett volna vezeték nélküli helyszíni ezzel a módszerrel.

  Azonban, mi több Cristi bemutatott egy figyelmeztetést (véleményem szerint), maradj távol a kiszolgáltatottság, hogy ne adjon "hackerek" és a vezeték nélküli szünet oldalakon.

  Megjegyzés megtekintése
 42. Cristi Azt mondta:

  Bunda, van egy probléma a kezdő BackTrack egyén kívánalmainak és hogyan kell elkezdeni, és adja meg a következő hibaüzenet jelenik meg:https://www.dropbox.com/s/k7w8xb9467wcleu/2013-03-14%2000.43.39.jpg .Ha Valaki már találkozott, és tudja, problémamegoldás kérem tegye.

  Megjegyzés megtekintése
 43. crocodilu Azt mondta:

  Bein 1.2.3 próbálta? Sokkal egyszerűbb,

  Megjegyzés megtekintése
 44. dondixon Azt mondta:

  gyengén titkosított hálózatokhoz vagy a kapcsolat biztosítása számunkra fennáll a veszélye, elfogy a pénz Mayle jelszó számlán többféle módszerrel, mint például az adathalászat (csatlakozni egy oldal által generált atacato)
  MIM támadás típus (középső ember alapvetően ez csak akkor működik, ha az ugyanazon a hálózaton támadó és mindent lát, amit csinál a számítógépen

  Megjegyzés megtekintése
 45. ade Azt mondta:

  dudubeica:
  Nem egészen értem, hogy miért Jelenleg ez a videó? ... .Nem Semmi oktatási szünetet a hálózatban. Sürgette, hogy ne ürítse ki a szemetet. Tartsa a komoly dolgokat, mert láttam, hogy van-e elég.

  egyet egy kicsit ... az én szempontból nagyon educativ.dupa bemutató sikerült elrejteni a kíváncsi (hálózati törtem ez kevesebb, mint egy óra), így találok egy bemutató f.serios. ez attól függ, mit tanulni el.cred hogy kellene még gyakrabban tett ilyen konzultáció.

  Megjegyzés megtekintése
 46. Paul1975 Azt mondta:

  Szeretném megköszönni a csapatnak, és én videotutorial.ro ptr, amin invatati.O kis lekérdezések és eu.Descarc Vissza Track5 program, de fut a Windows 8-7 vagy WISTA VAGY meg kell egy másik operációs rendszer, ha úgy tudjuk, hogy a virtuális gép, hogy ez a rendszer van rá szükség, ha szükségünk van valami más, mint a Windows, és ez működteti acolo.Stick alkalmasnak kell lennie az USB, vagy írja be közvetlenül, és gát. exe vagy setup.Ca megkeresztelni az usb kell bemenni a BIOS a laptop, és úgy dönt, hogy indul az első az USB, hogy tettem bact pálya ,,, vagy hagyja, hogy indul a merevlemezről hogyan obicei.Ca rosszul használja, hogy bootolható, unebootin, aki egy videotutorial.Am akkor olvastam volna, hogy programokat, mint ez, Bein 1.2.3 4.2 éS WIFISLAX hogy ha adunk a youtube-on talál valamit róluk, mint tudjuk, hogy spune.Tin tájékoztatja a régi vágású, mint ez előnyös, ha figyeljük videotutoarial jelszót a router, és azt akarjuk, hogy megtudja,

  Megjegyzés megtekintése
 47. alin44 Azt mondta:

  Van egy jó ontrebare de ha a jelszót tartalmazza szó karakter található, vagy nem?

  Megjegyzés megtekintése
 48. Mircea Azt mondta:

  nehéz nekem, de te vagy a legmelegebb tinetio így tutorials követ minden !!!!!!!!!!!!!!!

  Megjegyzés megtekintése
 49. daniel Azt mondta:

  comanenzile nem ismernek fel mossa és Reaver ... ötletek?

  Megjegyzés megtekintése
 50. Alex Azt mondta:

  Hello. nekem ad nekem a hiba "Figyelmeztetés: Nem sikerült társítani BSSID". Futok Linux VirtualBox distribuzia. Én egy bottal wg111v3 NETGEAR. tudja, hogy lehet a probléma?

  Megjegyzés megtekintése
 51. Razvan Azt mondta:

  Találkozott egy kis probléma. Nevezetesen lacomnda airmon-ng indul wlan0 a következő hibaüzenet:
  1 eljárásairól, hogy okozhat gondot.
  Ha airodump-ng, aireplay-ng-ng vagy nem működik, miután airtun
  rövid ideig, akkor érdemes ölni (néhány) Them!

  név PID
  3322 dhclient3

  Interface chipset driver
  Tud valaki segíteni nekem több információt

  Megjegyzés megtekintése
 52. VALMI Azt mondta:

  VALMI:
  Razvan sal. A probléma vagy a vezeték nélküli adaptert a számítógép vagy a u nem az adaptert monitor módban
  Miért nézel, ha adsz a parancsot "airmon-ng"

  Megjegyzés megtekintése
  • Razvan Azt mondta:

   üdvözlet

   Követtem a lépéseket a bemutató csak azért nem hiszem, tévedtem, és a feltételek fuctioneaza tökéletes vezeték nélküli kártya. Ez a probléma, hogy az integrált?
   Ami preordered amikor adtam airmon-ng megjelent nekem nem egy név plakk, vagy valami, csak egy vezeték nélküli adapter integrált

   Megjegyzés megtekintése
 53. robert Azt mondta:

  Cristi szükség van egy nagyobb változata a telefonon Android verziót 2.3.6

  Megjegyzés megtekintése
 54. Alexandru Azt mondta:

  Ha igen törni a jelszót, hogy a Wi-Fi hálózatok vm ware van valami?

  Megjegyzés megtekintése
 55. Hory Azt mondta:

  Cristi, milyen hálózati kártya használata egyre jobban ajánlani, Atheros 9000 sorozat úgy tűnik, hogy a legjobb ... egy USB Wi-Fi adaptert, hogyan kell hívni ?? ?? Köszönöm ... .tot tekintetében .... Csak így tovább a jó munkát ....

  Megjegyzés megtekintése
 56. VALMI Azt mondta:

  Razvan:
  üdvözlet

  Követtem a lépéseket a bemutató csak azért nem hiszem, tévedtem, és a feltételek fuctioneaza tökéletes vezeték nélküli kártya. Ez a probléma, hogy az integrált?
  Ami preordered amikor adtam airmon-ng megjelent nekem nem egy név plakk, vagy valami, csak egy vezeték nélküli adapter integrált

  Wireless azt jelenti, hogy a kártya nem kompatibilis a vezetők, hogy már blacktrack

  Megjegyzés megtekintése
 57. Oktav Azt mondta:

  Cristi-admin köszönhetően videotutoriale, mint azok, kalap!

  Megjegyzés megtekintése
 58. Oktav Azt mondta:

  Toshiba satellite A300d minden rendben van, de én és a másik icercat Toshiba Satellite leptop L650 és backtrak miután ORDERING airmon-ng írja cserben wlan0 ismeretlen ..., találtam, hogy miért? de a probléma az, amikor megyek conectrea ott megmutatja nekem a listáját, akik van wifi, akkor valamit meg néhány leptopuri ha valaki meg tudja oldani ezt a problémát?

  Megjegyzés megtekintése
 59. Oktav Azt mondta:

  Oktav:
  Toshiba satellite A300d minden rendben van, de én és a másik icercat Toshiba Satellite leptop L650 és backtrakdupa így airmon-ngimi ORDERING leírni wlan0 ismeretlen ..., találtam, hogy miért? problemadar ez mikor megy conectreaacolo megmutatja nekem a listáját, akik a wifi, akkor valamit meg néhány leptopuri ha valaki meg tudja oldani ezt a problémát?

  és telepítette az illesztőprogramot Atheros és Realtek 9.2 és versiunele minket.

  Megjegyzés megtekintése
 60. Stefan Azt mondta:

  A tutorial, hogyan kell feltörni a jelszót a fiók a Windows (lehetőleg XP) alkalmazásával BackTrack.
  Köszönet előre.

  Megjegyzés megtekintése
  • Razvan Azt mondta:

   üdvözlet
   Tudom, hogyan kell megtörni a jelszavakat a Windows Ultimate Boot CD, de nem a BackTrack és ne legyen egy tanár, csak hogy egy bot, amit butezi.O egy linux felület és a PC Login Most 2.0 kiegészítők amely restu az Ön számára. kipróbált

   Megjegyzés megtekintése
 61. Paul1975 Azt mondta:

  Buna.Ce van, vagy hol gresit.Waiting az irányjelzők 64: 70: 02 ....
  Váltás mon0 a chanel1
  Kapcsolódó 64: 70: 02 ...... (ESSID: E ...... O)
  Figyelmeztetés: Az észlelt vízdíjak 60 másodperc korlátozására, mielőtt újra ellenőrzés.
  Azt kell mondanom, hogy ez a router, ez gyakorlatilag a következő laptop, és azt hiszem, rossz köszönhetően undeva.Va

  Megjegyzés megtekintése
 62. Paul1975:
  Buna.Ce van, vagy hol gresit.Waiting az irányjelzők 64: 70: 02 ... .Switching mon0 hogy chanel1Associated a 64: 70: 02 ...... (ESSID: E ...... A) Figyelmeztetés: Az észlelt ap sebességkorlátozó Mielőtt újra 60 másodperc -checking.
  Azt kell mondanom, hogy ez a router, ez gyakorlatilag a következő laptop, és azt hiszem, rossz köszönhetően undeva.Va

  Letiltsa zár a WPS router, hogy tart egy hónapig 't törni.

  Megjegyzés megtekintése
 63. győztes Azt mondta:

  üdvözlet
  Követtem a lépéseket, de ha eljut megmossuk mon0 parancsot ad nekem ahhoz erroare nem tudja mosni.
  Ha tudja valaki, aki prbl?

  Megjegyzés megtekintése
 64. alinfco Azt mondta:

  üdvözlő nekem minden megy rendben, egy laptop Asus Eee PC. Atheros integrált hálózati kártya sorozat 9000. az a helyzet, miután elhaladtak a Reaver mon0 -b s d SSID 0 -vv minden kezdődik rendben. elkezdik bevezetni az első csap, és hibát ad, mint a sikertelen és tartja megpróbálta ugyanazt a csap, és így tovább, megismétlődik. Én végül megállt egy óra múlva úgy.

  Megjegyzés megtekintése
 65. wifi Azt mondta:

  Backtrak melyik verziót használja?

  Megjegyzés megtekintése
 66. alinfco Azt mondta:

  5 visszalép r3 gnóm. a helyszínen, letöltheti tegnap.

  Megjegyzés megtekintése
 67. rccatalin Azt mondta:

  Hogyan telepítsük Back-track USB Stick?

  Megjegyzés megtekintése
 68. Razan segítségével goagea és caunet bootin-windows-583

  Megjegyzés megtekintése
 69. Paul1975 Azt mondta:

  Valamit, de-ios android telefonok PTR PTR programok árokba este.Stiu az Android és iOS, de ez csak a ptr május WPS ,,, és ezek adnak és a hibákat.

  Megjegyzés megtekintése
 70. Iulius Azt mondta:

  HELLO !!!!!
  Mossa le miután mon0 tűnik [] talált csomagot rossz FCS, kihagyva tud valaki segíteni ?????

  Megjegyzés megtekintése
 71. Iulius:
  HELLO !!!!! Mossa miután mon0 tűnik [] talált csomagot rossz FCS, skippingpoate valaki segíteni ?????

  Ha elolvasta a szöveget ...

  Megjegyzés megtekintése
 72. Bogdanz04 Azt mondta:

  Időpontok neked bv ötleteket hackerek.

  Megjegyzés megtekintése
 73. Oktav Azt mondta:

  Hogyan juthat át zárva WPS {-} Igen pin nem lát problémát ????????????????? , Fuctioneaza csak akkor, ha Tünci Nem WPS reteszeli

  Megjegyzés megtekintése
 74. Oktav:
  Hogyan juthat át reteszeli Igen} {WPS nem lát problémát pin ????????????????? , Fuctioneaza csak esteWPS lezárt Nem Tünci

  Ha WPS aktiválva utolsó nagyon hosszú lock up csap található, akkor akár több hét, attól függően, hogy mennyi ideig van tiltva (1-60 másodperc) aki egy rossz csap (azaz Reaver).
  Jobb leszokás.

  Megjegyzés megtekintése
 75. Stefan Azt mondta:

  Salut! Nem akadályozza valami megoldást 99,99%?
  Meg lehet próbálni, és wifislax van Reaver és egyéb eszközök is törött WPA jelszavak / 2.

  Megjegyzés megtekintése
 76. Daniel Azt mondta:

  Úgy vélem, hogy jó ez a program ..dicctionar benne? .. Én még nem töltötte le még ..de nagyon kíváncsi, milyen fejlesztéseket hoztak más programok, mint ez! ...

  Megjegyzés megtekintése
 77. Stefan Azt mondta:

  wifislax valójában egy Linux disztribúció

  Megjegyzés megtekintése
 78. Claudiu Azt mondta:

  Hello.
  Azt próbálták megtörni a saját hálózatot, de ha adok én startx kép fekete-villog folyamatosan beculetele származó caps lock és a Scroll Lock, így hagytam néhány percig 15 és minden degeaba.Vreo ötlet?

  Megjegyzés megtekintése
 79. Ovidiu Azt mondta:

  Van egy intrebare.Bactrack 5 r3 megy sp3 Windows XP vagy Linux szüksége? Köszönöm!

  Megjegyzés megtekintése
  • wifizone Azt mondta:

   Ha nem ismerjük a dolog, így nem hiszem, hogy van esélye, hogy tegyen valamit :)) nem puha BackTrack Linux operációs rendszer eloszlású Megfordít lunxu számos disztribúció :)) telepíti ne menjen élő módban DVD vagy USB

   Megjegyzés megtekintése
  • Ultrak Azt mondta:

   BackTrack egy olyan felület, egy programozási rendszer Linux alapú, nyílt forráskódú, nem egy szoftver, amit telepíteni egy másik operációs rendszer, mint a Windows, az alapértelmezett maga független operációs rendszer, de sokkal okosabb, mint a Windows. ha úgy tetszik, hogy fut a pálya újra windows van szüksége egy autó wmware Vitu, ahol a fajta emulátor telepítve, rendszerindító programot, mielőtt telepíti őket a különböző rendszereken, hogy megbizonyosodjon arról, hogy működnek. de nem biztos, ha fut egy virtuális gép ugyanúgy működik, mint amikor induláskor közvetlenül a lemezre, CD vagy USB. szerzője a bemutató lehet mondani ... a nap legbiztonságosabb liszt ...

   Megjegyzés megtekintése
 80. Köszönöm a bemutató. De a figyelem Google AdSense, youtube nem teszik lehetővé csapkod és egyéb kérdések, mint ezt. Voltam ott magam!

  Megjegyzés megtekintése
 81. IonasDaniel Azt mondta:

  HOGYAN -> Távoli <- WITH BACKTACK?
  A tutorial kérjük
  Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 82. software3g Azt mondta:

  Most, ha beszéltünk, hogy elszakadna a wifi hálózat .. tudtunk beszélni spyonarea hálózatok és WiFi .. ez túl veszélyes? Ezért ne ebben a témában
  Akkor azok, akik kevesebb tudás biztosításában wifi router .. észre, hogy mennyire veszélyes az, hogy hagyjuk praktikus hálózati

  Megjegyzés megtekintése
 83. Br0 Azt mondta:

  Subieta mint hack`ing és úgy gondolja, hogy ez az első téma ebben a kategóriában
  Régebben BackTrack v4 tavaly comnzile közel azonos, és tökéletesen működött
  Jelszó karakter megoldódott 8 5 min max

  Megjegyzés megtekintése
 84. Ovidiu Azt mondta:

  Még nagyon jó tutorial.Eu Letöltöttem a „rendszer” működési wifi jelszavakat spanyol srácok (adni 50 euró egy labdát a szomszéd: D) egy nagyon kis üzlet 300 körülbelül mb és tudtam feltörni egy wifi jelszót titkosítva WEP pontosan 4: 48 másodperc wifi kártya az én laptop Compaq Presario 2 lej c700.La WPA jelszót próbál tenni valamit, de semmi küldött csomagokat stb időt recived azt 0.Sper körbejárja, mert én csak a jelszavak WPA és wpa2 a legjobb zenekar ebben az országban, ezek reali.restul mb 32 6 WEP vannak mb.Va megköszönni explicat.Respectul egy jó tutorialt, mert az IT cucc köszönöm aici.Va nyerni.

  Megjegyzés megtekintése
 85. Chrys Azt mondta:

  Érdekes módon ez a bemutató, de fel kell tennünk magunknak a kérdést: jó megtudtam utólag, hogy a jelszót, stb, de hogyan tehetjük ki, amit tanultunk? (Azaz meg lehet változtatni bizonyos beállításokat személy x vagy bármi ... .se érti, mire gondolok).

  Megjegyzés megtekintése
 86. Ne menj, ha azt mondom nekik mossa Talált parancs csomag, megpróbáltam, és mossa mon0 -ignore-FCS és még mindig nem működik, hogy valaki azt mondja, hogy mi a baj, köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 87. Ovidiu Azt mondta:

  Az a személy, akit találni a kulcsot, hogy a router is tanulni, vagy megtudja, ha én törte meg a router?

  Megjegyzés megtekintése
 88. Marius Azt mondta:

  Nem értem ezt a bemutató, miért akarna bárki megtörni a vezeték nélküli jelszó Videotutoriale jövőben esetleg tenni repedés jelszavakat Yahoo Messenger vagy a Facebook, miért ne?

  Megjegyzés megtekintése
 89. Marius Azt mondta:

  hello! Vettem visszalép adatok helyekről, de kaptam zip és Gondjaim, hogy élőben cd ..
  el kell szívni egy adott mappát, mielőtt, mint az ISO, vagy ha nem élnek iso buteaza és ha kivonat túl nagy kerülő DVD-n. \ Tutorial, hogy visszalép, hogy élni CD találtunk, mint más verziójú Linux, és úgy tűnik, hogy ugyanúgy működik mod..multumesc

  Megjegyzés megtekintése
 90. gaby007 Azt mondta:

  Cristi Hello! Akkor használja ezt a vezeték nélküli kártya http://www.tp-link.ro/products/details/?categoryid=240&model=TL-WN822N#fea vagy valamilyen hozzáférési pont megtalálására a jelszót a vezeték nélküli router?

  Megjegyzés megtekintése
 91. Marius Azt mondta:

  igen! Volt, hogy azt az ISO formátum ...

  Megjegyzés megtekintése
 92. paul Azt mondta:

  buteaza a táskát dvd dvd, de megáll egy ponton, a képernyőn csak levelet Boot: és így marad, meg kell írni valamit? soha nem adtam gyors rendszerindítás.

  Megjegyzés megtekintése
 93. Ovidiu Azt mondta:

  Marius:
  Nem értem ezt a bemutató, miért akarna bárki megtörni a vezeték nélküli jelszó Videotutoriale jövőben esetleg tenni repedés jelszavakat Yahoo Messenger vagy a Facebook, miért ne?

  Elég nehéz feltörni, mint a jelszavak, mint a Yahoo. Ezek a nagy cégek hitelesített SSL biztonsági és ez kockázatos, ha átjutni, és biztos fogást, akkor bajban :))

  Megjegyzés megtekintése
 94. Marius Azt mondta:

  Andrei .. nagyon köszönöm!
  Ovidiu ... te vagy, akkor luaat jegyzeteket, és most te! harapni a kezét, hogy te "etetés"?

  Megjegyzés megtekintése
 95. Liviu Azt mondta:

  A bemutató körülbelül sqlmap? :: P

  Megjegyzés megtekintése
 96. Ovidiu Azt mondta:

  Cristi van egy remek kis problema.Am WPA próbált egy, töltöttem kb 8-9 14% és ana órákig után adtam batut.Am megpróbált egy másik WPA és amikor belépett a csatorna 11 kezdte közvetlenül routeru származó 90% és 99.99% maradt „beragadt” a pinul12349957 és itt csak az, hogy megmutatja nekem újra Tyring utolsó csap (szem előtt tartani, hogy én 1 sec / fenyő csatorna 11, és először adtam elejére -tól 0% megérkeztünk 55 sec / pin.Sa legyen wifi LTP kártya? App My routeru hogy 70 cm ltp nem vitte :(. úgy gondolja, szeretnék wifi antenna: http://www.maswifi.com/pack-alfa-24dbi-usb-antena-alfa-grid-24dbi-adaptador-alfa-cable-kit-completo vagy
  http://www.maswifi.com/awus036nhr-alfa-network-2000mw-realtek-rtl8188ru. várt választ kérem.

  Megjegyzés megtekintése
 97. Liviu Azt mondta:

  Hogyan ismeri fel fedélzeti wi-fi? Hogyan kell telepíteni illesztőprogramokat?

  Megjegyzés megtekintése
 98. som Azt mondta:

  CD táska után imiapare a csizma, és egy ponton azt mondtam ,, rendszer letiltotta a terheléstől információk Magasabb, mint 4.0
  root @ bt: ~ # "Az információs rendszer ki van kapcsolva? Mit kell tennem?

  Megjegyzés megtekintése
 99. Andy Azt mondta:

  A.si és szeretem um ,, kis segítséget hack.erilor "A p.aici ...: D
  A problémám az, hogy nem felelnek meg még az első, úgynevezett ,, airmon-ng "... nu.mi mutatnak álló hálózati bár Wi-Fi kompatibilis és egy adapter Atheros AR5B97
  Tüntetve, hogy a laptop az Acer a Windows operációs 7 BlackTrack v.5 mellett VMPlayer ....
  Syst ... hogy a probléma? Akkor tenni valamit ..? Ms várt ...

  Megjegyzés megtekintése
 100. Dany Azt mondta:

  Cristi jó. Köszönöm szépen a bemutató, megpróbáltam és Beni 123 de nem sikerült feltörni, mint a WEP. Igaz, hogy most körülbelül tartott 20 óra feltörni a WPA jelszót, és őszintén szólva nem hiszem, akkor tudjuk igazán, és megérdemelte főleg, hogy egy hálózatot, amely 300mb (Spanyolország) és a különbség, ami volt a 54mb (nem is volt olyan rossz, de úgy érzi, a különbség letöltés) MS Sokkal bemutató és tisztelet, amit csinálsz.

  Megjegyzés megtekintése
 101. Ovidiu Azt mondta:

  Marius:
  Andrei .. nagyon köszönöm!
  Ovidiu ... megvan, akkor már luaat jegyzetek és most te?! harapni a kezét, hogy "táplálja"?
  Utaltam titeket ", hogy oktató, hogyan kell feltörni a jelszavakat yahoo, facebook." Semmi közöm ez a bemutató, akkor még érdekes. Azt mondtam, nem hiszem, hogy oktató, hogy azt mondta, hogy arra ösztönzi a csalás a neten. Ez nem jelenti azt, hogy nem tudom, és én, a magam részéről, mint sok, de nem azt a SZEMÉLYZET VIDEOTUTORIAL.RO. nélkül marad videotutorial.ro :))

  Megjegyzés megtekintése
 102. Marius Azt mondta:

  hello utolsó rendelés a BSSID miután elkezdi nézni nem kell beírni semmit, nem teszt a saját web ... egészen mostanáig nem adott semmilyen hibát csak nem indul el nézni jelszó

  Megjegyzés megtekintése
 103. has Azt mondta:

  szia Próbáltam 5 óra, és mi nem jelenti azt, hogy volt rabdare.programul mg nagyon jól, és több, mint találni parlrelor wifi Optina aki játszott vele, hogy mit zic.MERSI CRISTI PT és minden, amit nem VIDEOTTORIAL Sok szerencsét tartsa ASA.RESPECT

  Megjegyzés megtekintése
 104. paul Azt mondta:

  Azt tűnik, ugyanaz a dolog, nem kezdenek keresni semmit.
  http://img255.imageshack.us/img255/7815/20130321180025.jpg Tud valaki adni a számla, amit mi is ez a probléma

  Megjegyzés megtekintése
 105. has Azt mondta:

  Cristi szia Nekem van egy probléma telepítésével visszalép 5r3 hard.Toate telepítettem az újraindítás ment rendben van, de kér egy felhasználónevet és jelszót tudod, hogy ki vagyok. (Próbáltam tor. -9 Ölni és mi 99999999 )

  Megjegyzés megtekintése
 106. Ovidiu Azt mondta:

  Szia, tudnál nekem segíteni, hogy megoldja ezt a problémát "disable Rendszer információk miatt betölteni Magasabb, mint 1.0" .Tin mondani, hogy én Bactrack 5 R3 gnome.Multumesc!

  Megjegyzés megtekintése
 107. Remus Azt mondta:

  hi, magyarázza meg nekem, és nekem valamit, kérlek! Én ugyanazt a lépéseket, mint te „megy”, de láttam, hogy küldjön a jelszavakat csak számokat én például már a modem D-Link jelszó a számok és betűk, minden 13 számban (az alapértelmezett jelszót a gyár) lenne esélye, hogy megtalálja? .. nem ah? (Hagytam kb 3 óra után megálltam, mint gondoltam túl sok lenne a kombinációkat, és így lehetetlen megtalálni) tutoariale hogy valami baj, tudtam adni játék és aludni hallgat meg :)) szuper! Sok szerencsét!

  Megjegyzés megtekintése
 108. Ovidiu Azt mondta:

  Sikerült megoldani a problémát, de most már ismeri fel a mare.Nu május 1 vezeték nélküli kártya! Van egy Realtek RTL8139 / 810X vezető 5.719.325.2009.Va szíves segítsen nekem, köszönöm! Remus és úgy vélem, hogy eltarthat egy ideig (több mint 3 óra), amíg meg nem találja a jelszót, hogy pontosan mit mondott, és jelszó áll a számok és betűk, így számos kombináció cautat.De található, akkor előbb-utóbb megtalálja őt! Remélem már hasznos!

  Megjegyzés megtekintése
 109. Andy Azt mondta:

  Magam prolema k és Ovidiu azonos jelentésű nu.mi ismeri fel a hálózati kártya egy Atheros AR5B97 kipróbált és egy atya, aki szintén egy AR9285 Atheros és se.ntampla ugyanaz ....

  Tud valaki segíteni nekem ..?

  Remus figyelte dak a bemutató óvatosan meglátja k zsírtartalmát, de nem a tényleges jelszót törni PIN.ul router.ului amely az első számjegy 8 4 4 ezeket .... és talán a szünet után ... PIN.ul automatikusan megkeresi és jelszavát.

  Megjegyzés megtekintése
 110. Remus Azt mondta:

  andy bv, adevaru inkább kihagyott közvetlenül beszélni a parancsokat, azt hagyjuk egész éjjel, és holnap azt fogja mondani, hogy miért és hogyan .. az esetre, ha nem valami holnapra

  Megjegyzés megtekintése
 111. Tibi Azt mondta:

  Van egy kis probléma, próbáltam megtörni a saját jelszavát a router követtem minden lépést, mint ahogy azt már említettük, ő küldte az azonos csomagban számjegy a végtelenségig, ami azt jelenti, 12345670, nem változnak, és nem hiszem, hogy ez normális, hogy így legyen .E mert szeretetem a vezeték nélküli hálózat? Ha adok gyümölcsöt szép mondani, hogy hol tudok venni egy vezeték nélküli kártya retwa Ater AR9485 te itt a bemutató.
  Köszönöm.

  e-mail: [email protected]

  Megjegyzés megtekintése
 112. Remus Azt mondta:

  Tibi, nem a hálózati kártya, élek egy épületben, ahol találtam néhány 15 lehetséges a vezeték nélküli kapcsolatok, némelyikük engem és én, mint neked, de több próbálkozás után különböző napszakokban ment, így meg kell próbálni többször, attól függően, hogy milyen hangulatban van elkapni modemu :)) én nem próbálja meg, abbahagytam vesztes, túl sokáig tart, megpróbálom, ha csak ideje telepíteni, így tudok menteni backtracku Progresu és megy, amikor akar az, amennyire szükségünk van a vízkövet .. nem hagyhatom, hogy nézzen rá, miután 1 wk jelszavakat, de szar, hogy meg kell elrontani bootu majd windowsu táska újra. Sok szerencsét! I. ll lépni

  Megjegyzés megtekintése
 113. rccatalin Azt mondta:

  Ön tudja menteni a folyamatban, ha a botot?

  Megjegyzés megtekintése
 114. Adrian Gudus Azt mondta:

  rccatalin:
  Ön tudja menteni a folyamatban, ha a botot?

  Ha nem a kitartás cache, igen emlékszik, ahol abbahagyta akkor is, ha egy USB stick. Ha szeretné megtudni, hogyan lehet egy élő USB memória írási cache kitartás a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv "létrehozása Ubuntu Live USB stick kitartás 11.04 cache (ne a beállítások újraindítás után)" nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.
  A legtöbb szoftver, amely segít, hogy egy botot Linux disztribúció lehetősége van a kitartás cache.

  Megjegyzés megtekintése
 115. Emanuel Azt mondta:

  Ez tényleg menni? Úgy értem, ha az ember a skála, hogy a wifi jelszót megtalálja őket, és tudok csatlakozni routeru-nál?

  Megjegyzés megtekintése
 116. Petry Azt mondta:

  Szia, teszteltem már 2 napon programot egy bootolható DVD és rendben volt minden 4 óra tört rám a jelszót a router. Most megpróbált egy másik hálózat, és megvan a következő hibaüzenet jelenik meg: „Figyelmeztetés: Nem sikerült társítani” BSSID „(ESSID: nume_retea_wifi). Említettem már, hogy megpróbáltam újra a router (D-link dir600), aki dolgozott és megkapta ugyanazt a hibát. Hogyan oldja meg a problémát?

  Megjegyzés megtekintése
 117. Deny23 Azt mondta:

  Adrian Gudus: Ha ezt a perzisztencia cache ad emlékezni, ahol maradt akkor is, ha egy USB stick. Ha szeretné megtudni, hogyan lehet egy élő USB stick kitartóan írási gyorsítótár a jobb felső oldalsáv keresőmező: "Create a Live USB stick Ubuntu 11.04 perzisztencia cache (tartsa beállítások újraindítás után)" nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.
  A legtöbb szoftver, amely segít, hogy egy botot Linux disztribúció lehetősége van a kitartás cache.


  Megjegyzés megtekintése
 118. ion Azt mondta:

  Érdekes bemutató ...
  Me me Milt eltartott egy ideig .. de nem lehet a számítógép vagy a kártya .. tartott ott egy 2 nap
  De az eredmény egy kicsit furcsa, mint te.

  ______________________________________
  [+] WPS PIN: "69696312"
  [+] WPA PSK: "05A039B17104D372CDF10D40260C284769E1F69513686F240CA45AB743BD3E8B"
  [+] AP SSID: "Network-b0487afe173a"
  ________________________________________

  Gondolom kell tartani keres ott egy dekódert, hogy megértsük, mi alapján, hogy a hosszú Siru származó WPA PSK ... valaki tudja, hol talál ??

  Megjegyzés megtekintése
  • ion Azt mondta:

   Kísérletet tettem, hogy jöjjön egy másik eszköz .. és most valóban adott bármelyike ​​2 nap dispozitivu ezt most .. igen, de akkor nem sikerült néhány órát sikerült csinálni, amit trebe
   ______________________________
   [+] WPS PIN: "14021923"
   [+] WPA PSK: "022844444"
   [+] AP SSID: "blablabal"
   ______________________________
   Megnéztem "022844444" tökéletesen megy.

   A kérdés továbbra is. Mi volt az első ???

   Megjegyzés megtekintése
 119. Petry Azt mondta:

  A leggyakoribb hiba, hogy azt mondtam, hogy valaki az éjjel? "FIGYELEM: Nem sikerült társítani" BSSID "(ESSID: nume_retea_wifi)" furcsa, mint az én router ad nekem nem hiba, hanem a többi hálózat egyáltalán ad nekem ugyanaz a hiba ...

  Megjegyzés megtekintése
 120. Catalin Azt mondta:

  Salut!
  Megállok ebben a szakaszban, és egy netbook az Asus és a inspiron1525.
  root @ bt: ~ # airmon-ng

  Interface chipset driver

  Broadcom wlan0 b43 - [phy0]

  root @ bt: ~ # airmon-ng indul wlan0

  2 eljárásairól, hogy okozhat gondot.
  Ha airodump-ng, aireplay-ng-ng vagy nem működik, miután airtun
  rövid ideig, akkor érdemes ölni (néhány) Them!

  név PID
  1316 dhclient3
  1460 dhclient3
  Folyamat PID 1402 (ifup) interfész fut wlan0
  Folyamat PID 1460 (dhclient3) interfész fut wlan0

  Interface chipset driver

  Broadcom wlan0 b43 - [phy0]
  (Monitor üzemmód engedélyezve mon0)

  root @ bt: ~ # megmossuk mon0

  Wash v1.4 WiFi Protected Setup ellenőrzési eszköz
  Copyright (c) 2011, taktikai Network Solutions, Craig Heffner

  BSSID Channel RSSI WPS WPS Version Lezárt ESSID
  ------------------------------

  minden PC az üzenetet kapom, hogy a folyamatok nehézségeket okozhat ..le vettem ki ... megáll az azonos fázisban van.
  Találkozott valaki ezzel a problémával, és oldotta meg?

  Megjegyzés megtekintése
 121. darckus Azt mondta:

  Követtem a bemutató, én BT5R3 mondani 64 GNOME-bites hálózati adapter egy RALINK3000si valamit, elmentem mosni őket jól, amikor blokkolt egy mon0 körülbelül tizenöt percig felkent engem megjelent így [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyva ,, ez intro oszlopában több ezer üzenetet a végén, miután egy negyed óra Unatkoztam, és kisétált az alkalmazás, valami rosszat tettem? nem megy daptaorul wirreles ? hálózat itt, ahol én ülök egy csomó nagyon jó jel ,, valami baj van?

  Megjegyzés megtekintése
 122. Bekgry Azt mondta:

  Hi srácok Megpróbáltam sok szempontból, de egyik sem sikerült. Futok visszalép 5 r3 a WMware és minden tökéletesen működik. Atheros AR9287 egy USB hálózathoz, de találtak a keresés után a csatorna kísérlet levelet küldő EAPOL pin12345670 START után kérésre, és a következő üzenet ismétlődik a végtelenségig 2
  [+] Riceived identitás kérés
  [+] Küldése identitás válasz
  Bárki tud nekem segíteni?
  ps: én Olaszországban, és a hálózat, amely megpróbál Telecom

  Megjegyzés megtekintése
 123. Bekgry Azt mondta:

  paul:
  Azt tűnik, ugyanaz a dolog, nem kezdenek keresni semmit.
  http://img255.imageshack.us/img255/7815/20130321180025.jpg Láthatjuk, hogy miért van ez a probléma dacineva

  Azt is meg kellett ezt a problémát, és megoldani. Vásárlás AWUS036H és dolgozik 100%. Ez egy kérdés, a vezeték nélküli kártya nincs megfelelően beadni.

  Megjegyzés megtekintése
 124. RGAB Azt mondta:

  Alex:
  csirke botot, amit én megpróbáltam UNetbootin de nem megy!

  Stick kell FAT32 ...

  Megjegyzés megtekintése
 125. parula66 Azt mondta:

  Sikerült 3 óra!
  megbecsül

  Megjegyzés megtekintése
 126. zocoza Azt mondta:

  -ele Nem működik a router Romtelecom nem kaphat választ csomagokat! Valószínűleg van egy másik védő jobb (próbáltam megtörni a Huawei router, mi)

  Megjegyzés megtekintése
 127. RGAB Azt mondta:

  Szia, csináltam egy bootolható botot ... de miután csinál indító felület jelenik meg számomra, hogy nem a bemutató ... van egy pár sort, és az egér (root), ahol parancsot ad ... Azt hiszem, hogy bárki meg tudja mondani nekem, hogy mi a probléma?
  Thx!

  Megjegyzés megtekintése
 128. Onofreian Azt mondta:

  Adj 3. mossa mon0 kimutatására vezeték nélküli hálózatok, ha a hibaüzenet "Talált lepényhal csomagot FCS, kihagyva ..." próbálja használni a parancs-FCS megmossuk mon0 -ignore
  és nem olvas semmit marad ------------------------------
  Próbáltam AR2425 ath5k Atheros wifi adapter és Ralink RT2870 / 3070
  pontosan
  Wash v1.4 WiFi Protected Setup ellenőrzési eszköz
  Copyright (c) 2011, taktikai Network Solutions, Craig Heffner

  BSSID Channel RSSI WPS WPS Version Lezárt ESSID
  -------------------------
  -----------

  Megjegyzés megtekintése
 129. Andu Azt mondta:

  de ez nem pin rooter értem idősebbek, mint a modell, hogyan lehet megtörni?

  Megjegyzés megtekintése
 130. Andu Azt mondta:

  Kipróbáltam az utamat Turkáló egy DLink dir 600 2 alkalommal nyomtatott biztonsági diferte elvitt egy óra és perc 6

  Megjegyzés megtekintése
 131. florin Azt mondta:

  Nem érzékeli a vezeték nélküli kártya. Miért?

  Megjegyzés megtekintése
 132. Silviu Azt mondta:

  Jó puha. Sikerült találni egy router jelszó WPA, bármilyen 6000 másodpercre, így szinte 2 óra. De bár a Romtelecom lásd a router wpa2 (ha az ablakok alatt, és adja meg a keresni wifi-hálózatok), hogy vissza track nem láttam őt fürkésző, egyedi mon0 megmossuk. Van egy másik végzés wap2 vagy útválasztó Romtelecom bármilyen extra védelmet? ÉN használ egy laptop Atheros 9000 sorozat.

  Megjegyzés megtekintése
 133. aha Azt mondta:

  Salut! Nekem van egy probléma ... Telepítettem VirtualBox Vissza 5 pályán ... de nem látják adaptoru én Belkin vezeték ..adaptor N600 játék ... meg tudod csinálni ... tudsz segíteni?

  Megjegyzés megtekintése
  • dinuMaster Azt mondta:

   Jó probléma, hogy nem érzékeli a vezeték nélküli adapter maga a Virtual Box program észleli, hogy van, hogy a beállításokat programa..eu használhatok egy orosz változat ... Ki kell választani a készüléket, és dugja be eszköztár szoftver.

   Megjegyzés megtekintése
 134. CRISTI Azt mondta:

  üdvözlő mintegy jelszófeltörő router, akkor tartott egy napig jelszó csinos, de úgy tűnik, hogy egy másik kérdés, hogy ez a router a kapcsolat RDS, hogyan tudod felhasználónevét és jelszavát e nélkül nem megy a net, és semmi eltörtem jelszó router, hogy megértsék, hogy csak a UPC fog törni a jelszót, hogy a router és csatlakozni az internethez? megérteni, hogy az RDS nem működik akkor is, ha eltört a jelszót a router, hogy fog működni, ha igen, hogyan nem tudja a felhasználónevét és jelszavát rds.astept egyértelmű választ köszönöm f tovább

  Megjegyzés megtekintése
 135. Midache Azt mondta:

  Ez a program célja, csak a jelszavakat kombinációk számok vagy betűk és? de a jelszavak több mint 8 számok + betűk, hogy talál valami ott Sean ???

  Megjegyzés megtekintése
 136. Niku Azt mondta:

  Sziasztok, telepítettem a hátam pálya nagyon jól fut, de van egy probléma:
  ha adok nekik mosni mon0 parancsot ad nekem, hogy a hiba az FCS. Tettem után mon0 ignore-FCS és nem hozott eredményt, nem gasete nincs wi-fi hálózat, nmk. Mi lenne a probléma, és hogyan tudom megoldani ??? Kérem segítsen szép, és köszönöm előre is minden választ mn.Va>

  Megjegyzés megtekintése
  • Andu Azt mondta:

   Ez volt Turkáló pin és mikor csatlakozik rooter és megmutatja a jelszót wifi hálózat
   nem számít, ha a betűk vagy számok oricealtecva
   akár egy jelszót 30 8 karakter vagy karakterek tart, mint ahogy találta, amikor Adarával pin jelszó ... ..
   u de nem nézett vidotutorialul felett?

   Csak azt nem értem?

   most tényleg ...

   Megjegyzés megtekintése
 137. dinuMaster Azt mondta:

  Nem értettem, srácok .. ez bactrack jelszó vagy pin wifi router?

  Megjegyzés megtekintése
  • Andu Azt mondta:

   Ez volt Turkáló pin és mikor csatlakozik rooter és megmutatja a jelszót wifi hálózat
   nem számít, ha a betűk vagy számok oricealtecva
   akár egy jelszót 30 8 karakter vagy karakterek tart, mint ahogy találta, amikor Adarával pin jelszó ... ..
   u de nem nézett vidotutorialul felett?

   Csak azt nem értem?

   most tényleg ...

   Megjegyzés megtekintése
 138. Ionut Azt mondta:

  hello my name is Ionut Cristian, van egy probléma külföldön, vettem egy USB vezeték nélküli antenna EDUP ep 6506 rögzíti jól hálózatok, hanem 90%-a névtelen hálózat! Nau név és egy nyitott hálózat, hogy én is csatlakozni csak tudni a nevét, de a probléma az, hogy nincs neve. Tehát a kérdés: hogyan találom a nevét a vezeték nélküli hálózat a pályán ott az én nevemben, megjelenik minden hálózatban no name (length1), és minden a WPA, várják a választ, hogy tudja, hogyan kell megtalálni a nevét, vezeték nélküli hálózat, contactatima az én id "dj.leanta"

  Megjegyzés megtekintése
 139. dinuMaster Azt mondta:

  Néztem a bemutató felett és próbáltam megtörni de várt óra, és csak 2 4% ..foarte nehezen megy ... megérteni, hogy amikor bemutatjuk csapra helyett jelszó router jelszavát megjeleníti nekünk? Vagy mi?

  Megjegyzés megtekintése
  • Ionut Azt mondta:

   ha WEP, WPA nem próbálta WIFIT van és könnyen használható, tegnap törtem magam egy WEP 20 perc adott nekem a jelszavát hosszú kb 20 és néhány számot, ha elfog több IVS oldalak kezdődik támadás ( Ezt a hálózatot a törött) adja meg a WIFIT írása wifite.py hálózatok ott megmutatja válasszon egy WEP hálózatot nyomja meg a CTRL + C és a szám 1 2 3 4 5 ...... hol van a WEP,

   Megjegyzés megtekintése
   • dinuMaster Azt mondta:

    Igen, meg tudod csinálni minden videó WIFIT?

    Megjegyzés megtekintése
    • Ionut Azt mondta:

     Nem tudom, de elmondom, hogyan használja BackTrack 5 R3. majd adja meg a WIFIT:
     1 írva csak ::::::::: ./wifite.py (ő lesz szkennelés hálózatok)
     2 válasszon egy hálózatot WEP, WPA nam sikerült megtörni semmit vele. (De van egy jel, hogy a hálózat csatlakozik WEP)
     3 SCRi CTRL + C és száma (1 2 3 4 stb), ahol a WEP hálózati
     4 számíthat, és ő végzi a dolgát egyedül ... ha az előírtnál több IVS másodpercenként ,,, mintha eltörtem tört tegnap perc 20 30 ezer megadott számok jelszó :)) remélem, hogy segítsen

     Megjegyzés megtekintése
 140. Alex Azt mondta:

  ion:
  Érdekes bemutató ...
  Me me Milt eltartott egy ideig .. de nem lehet a számítógép vagy a kártya .. tartott ott egy 2 nap
  De az eredmény egy kicsit furcsa, mint te.

  ______________________________________
  [+] WPS PIN: "69696312"
  [+] WPA PSK: "05A039B17104D372CDF10D40260C284769E1F69513686F240CA45AB743BD3E8B"
  [+] AP SSID: "Network-b0487afe173a"
  ________________________________________

  Gondolom kell tartani keres ott egy dekódert, hogy megértsük, mi alapján, hogy a hosszú Siru származó WPA PSK ... valaki tudja, hol talál ??

  vagy van egy router Romtelecom, ezek a srácok voltak olyan hosszú és nehezen olvasható kódok hexadecimális ...

  Megjegyzés megtekintése
  • dinuMaster Azt mondta:

   lásd próbálják átalakítani ezt a string ASCII karakterlánc jelszó jelenik meg hexadecimális karakterlánc itt ... próbál tenni icnearca duap konvertálni ASCII jelszó wifi hozzáférési ponton LDE http://www.dolcevie.com/js/converter.html

   Megjegyzés megtekintése
  • Ionut Azt mondta:

   poi attól függ, milyen jelet a hálózat kívánt törni, és a számok antenna (legalább 16 dbi milyen olvastam, így "támadni" mai milliárd router, egy barátom most szakított a WPA 19 óra múlva szünetet tartott WEP percben és adott nekem 20 jelszó :: 64696D61673430303732373232CONNX, de netul sovány .de a ////// miért akarok valakit, hogy segítsen nekem, hogy megtalálja az SSID hálózati név Adika WPA, WPA nekem nem szakít minden bemutató programot

   Megjegyzés megtekintése
 141. Ionut Azt mondta:

  dinuMaster:
  Köszönöm az információt, amit megdöntött minden .eu WEP aircrack szoftver CommView WiFi és ... .Apropo akkor tört WiFi hozzáférési pont titkosítási kulcs wpa2?

  I AM megtört ember letöltés több YouTube TUTORIALDE nimik de hol vagyok még HÁLÓZATOK neveket, de WPA, tudja, hogyan lehet kideríteni a nevét (SSID) minden!?

  Megjegyzés megtekintése
  • dinuMaster Azt mondta:

   Én még mindig nem történt gyakran jelenjen meg a nevét, és kihúzta Cain & Abel programot ... ott választottuk wiriles és beolvasott mindent sugár NIC importálta az összes információt Document.txt ..és amikor beülök bactrack nézni mac címet. és nézni a Document.txt mely hozzáférési pont MAC-címét, amely nevét ..

   Megjegyzés megtekintése
 142. Sziasztok én csak egy kérdés, amit több ízben is megpróbálta megtörni wifi web-más módon azt kezeli normális igen a végén megmutatja nekem kulcsot talált [1d: 08: 9c: 6f] valami ilyesmi, hogyan lehet megtudni azt ??? wifi jelszót, amely konkrét?

  Megjegyzés megtekintése
 143. Nicu Azt mondta:

  Hello all, van egy probléma, visszalép után írtam konzolos „mosom őket mon0” ad nekem ezt a hibát „[!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyva ...” .I próbálta kimosni mon0 - nem hagyhatja figyelmen kívül-FCS hiba jelentkezik, de nem lehet beolvasni a hálózatokat, amelyek nem csinál semmit. Lehet adok választ, ahogy csak tudtam, és én megoldani ezt a problémát. Köszönöm szépen, hogy válaszoljon.

  Megjegyzés megtekintése
 144. Ionut Azt mondta:

  nekem, és segít nekem a srácok, hogy megtudja a nevét, azt a hálózatot, nincs neve (az SSID jelenik meg a hátsó pályán csak length1, akik tudják, Sami lesz szíves megmondani, mi a teendő lépésről lépésre! :)

  Megjegyzés megtekintése
 145. Szeretnék köszönetet mondani a srácok a legmelegebb sokkal törtem én wpa2-PSK wifi ahogy elvárom az előre 6 igen csináltunk ... .Sper maradt meg érdekes videó az ilyen ....

  Megjegyzés megtekintése
 146. Nicu Azt mondta:

  Brother hiányozni fog a keze és dak kapsz választ, hogy miért írunk dak kérdéseket tehetnek fel, és mi segítünk.

  Megjegyzés megtekintése
 147. Nicu:
  Brother hiányozni fog a keze és dak kapsz választ, hogy miért írunk dak kérdéseket tehetnek fel, és mi segítünk.

  Megzavarja kéz szolgálatában támogatás és segítség törött jelszavakat.
  Úgy viselkedsz, ha vásárolt valamit, és most "van egy európai polgár"
  Nem érti, ez nem garantált munka, lehet menni nem lehet. Mit akar, mit tegyünk, ha a tiéd nem működik?

  Megjegyzés megtekintése
 148. Ionut Azt mondta:

  dinuMaster:
  Szeretnék köszönetet mondani a srácok a legmelegebb sokkal törtem én wpa2-PSK wifi ahogy elvárom az előre 6 ... igen sikerült május facetivideo .Sper ki, mint ez ....

  bravo !!! megsértettél 1CU dinuMaster WPA? Milyen programot?

  Megjegyzés megtekintése
 149. Ionut:
  poi attól függ, milyen jelet a hálózat kívánt törni, és a számok antenna (legalább 16 dbi milyen olvastam, így "támadni" mai milliárd router, egy barátom most szakított a WPA 19 óra múlva szünetet tartott WEP percben és adott nekem 20 jelszó :: 64696D61673430303732373232CONNX, de netul sovány .de a ////// miért akarok valakit, hogy segítsen nekem, hogy megtalálja az SSID nevet RETELEadika WPA, WPA nekem nem szakít minden bemutató programot

  Húztam a spam, tudod, hogy ott voltál.
  Lehetőleg ne használja trágár szavakat vagy rövidítéseket, a következő alkalommal, amikor elhagyják a spam és a flush, ha nem tapadnak román nyelv tisztességes.

  Megjegyzés megtekintése
 150. dinuMaster Azt mondta:

  Kérjük Spunetimi hogyan kell elrejteni az IP-cím és MAC-címét a számítógép ... .Nem is szeretnék a detektálás illegálisan tartózkodó wifi.

  Megjegyzés megtekintése
 151. Nicu Azt mondta:

  Cristian Cismaru: Zavaros kéz szolgálatában támogatás és segítség törött jelszavakat.
  Úgy viselkedsz, ha vásárolt valamit, és most "van egy európai polgár"
  Nem érti, ez nem garantált munka, lehet menni nem lehet. Mit akar, mit tegyünk, ha a tiéd nem működik?

  Azt kérdeztem magamtól, hogy miért csak azt gondolom, ez a hiba jelentkezik [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyva, mint tot.am megpróbálta figyelmen kívül hagyni FCS és nem találok senkit retea.mersi

  Megjegyzés megtekintése
 152. Mondja szünetek a csapot a két számjegy minden 4 ,,, ha poarola karakterekből bármely 18 akkor hogyan kell feltörni? vagy nem valószínű, hogy megtalálható ez az alkalmazás?

  Megjegyzés megtekintése
  • Ionut Azt mondta:

   A fenti bemutató nem találok olyan hálózat, ez a bemutató ka szerintem jó routerek hibás link TP-gények ,,,,, ,,, NUI REST IN jó egyáltalán, ha tudjuk, hogy megtörje a WPA-WPA2 Rejtett hálózat ( névtelen) CONTACTATIMA címe Yahoo Messenger dj.leanta, tudni kell a nevét csak akkor, ha tud nekem segíteni néhány, hogy magamnak egy akolo BERICA :), és válaszolni az én csirke, megjegyzést, de az E Ez HTMGB neki

   Megjegyzés megtekintése
 153. És még egyszer megpróbáltam megtörni a hálózati wiriles és kaptam ..: D köszi srácok a rock !! bemutató

  Megjegyzés megtekintése
 154. Nicu Azt mondta:

  dinuMaster:
  És még egyszer megpróbáltam megtörni a hálózati wiriles és kaptam ..: dmultumesc bemutató ti a rock !!

  Dinu Sall tudod számít, milyen verziójú visszalép (5r1, r2, r3 GNOME, a KDE 32bit, 64) köszönhetően bármilyen reszelő.

  Megjegyzés megtekintése
 155. Nicu Azt mondta:

  Nicu: Sall Dinu tudod számít, milyen verziójú visszalép (5r1, r2, r3 GNOME, a KDE 32bit, 64) és dak tud és akar mondani, amit már írt consola.mersi megrendeléseket minden reszelő.

  Megjegyzés megtekintése
 156. dante_ Azt mondta:

  talán WEP! .... :))

  Megjegyzés megtekintése
 157. Mircea Azt mondta:

  úgy tűnik, hogy ha 4965 AGN Intel hálózati kártya nem működik, vagy ...?

  Megjegyzés megtekintése
 158. REVOLUTION Azt mondta:

  Funcţionează..chiar jól! 2 próbáltam laptop (Acer Aspire 5750g és a Toshiba) a Toshiba nem akart, nem kompatibilis videokártya jól értem! Köszönöm még egyszer mindent tanultam tőletek!

  Megjegyzés megtekintése
 159. Ionut Azt mondta:

  Salutare !!! Nekem van egy probléma, elkapni egy ingyenes hotspot jelszó nélkül, de amikor csatlakozni úgy írok (Windows Nem lehet csatlakozni) Miért nem tudok csatlakozni, ha nincs jelszó, aki tud segíteni ????? várjon COMMENT !!

  Megjegyzés megtekintése
 160. Én csak az a kérdés, hogy mit írok washi - mon0, és már csak néhány hozzáférési pontot wifi..Da levelet airodump-ng mon0, ha megállapítja, hogy minden olyan területen, ...

  Megjegyzés megtekintése
  • d3ey27 Azt mondta:

   Követtem lépésről lépésre mindent a fenti a bemutató, és lehetetlen, hogy én is kapcsolódnak titkosított típusú ruteru WPA2 nem tudok eljárás megindítására irányuló kezdenie pin'urile! Próbáltam többször is, és a különböző hálózatok és ugyanazt az eredményt !! És igen igazad van azt mondja, ez történt, és min !!

   Megjegyzés megtekintése
 161. És most még egy kérdés reala.Este illegálisan feltört jelszavak szomszédok és az eredmény lehet ez?

  Megjegyzés megtekintése
 162. Cata Azt mondta:

  Miért érdemes vezeték nélküli adapterek 5r3 visszalép? Van egy listát?
  Van egy vezeték nélküli USB adapter TP-LINK TL-WN300N N823 nem megy ???

  Megjegyzés megtekintése
 163. Paul Azt mondta:

  Hi Lenne egy kérdésem, és cerputin segítséget. Futottam bt r3 pontosan célzott, úgy tűnik, minden működik rendesen, amíg az idő Pinu kell, hogy nézd meg a hálózaton. Amikor elkezdi mondani, hogy "Váltás csatorna 0 mon1" 2,3 stb A problémám az, hogy fel váltani 14 és ott hal meg .... valami javaslatod? Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 164. Paul Azt mondta:

  d3ey27:
  Követtem lépésről lépésre mindent a fenti a bemutató, és lehetetlen, hogy én is kapcsolódnak titkosított tipWPA2 ruteru nem tudok eljárás megindítására irányuló kezdenie pin'urile! Próbáltam többször is, és a különböző hálózatok és ugyanazt az eredményt !! És igen igazad van azt mondja, ez történt, és min !!

  Azt hiszem, a probléma hasonló

  Megjegyzés megtekintése
 165. masterdinu Azt mondta:

  Helló, kérjük spunetimi egy módszert, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megtalálja, és csak a csapot a router, de nincs idő !! Van olyan szoftver, amely megmutatja nekünk pin router minden egyes hozzáférési pont?

  Megjegyzés megtekintése
 166. Intz Azt mondta:

  Egy ponton azt mondta, tegye a 00 kezd gyorsabb keresés ... Mi az a parancs, és hogyan kell csinálni? köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 167. Intz:
  Egy ponton azt mondta, tegye a 00 kezd gyorsabb keresés ... Mi az a parancs, és hogyan kell csinálni? köszönöm

  Ha jobban megnézzük a bemutató, és olvassa el a fenti szöveget, majd meglátod. Ez a késleltetési idő, hogy intarzirerea kísérletek között, „0 d” azt jelenti, hogy nem vagyunk a késleltetést csomagok között. Azonban intarzirerea Néha szükséges, hogy elkerüljék elzáródása néhány router.

  Megjegyzés megtekintése
 168. Intz Azt mondta:

  Van egy parancs, amellyel jelezheti exempu 3 primere4 számjegyű PIN kódot a router? Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 169. Andre Azt mondta:

  hogy is mondjam a bot ezt a programot?

  Megjegyzés megtekintése
 170. ionutzSB Azt mondta:

  Salutare !!!! Van egy problémám, van egy vezeték nélküli antenna jól működik Edup ep 6506, 3 csak cucablul a metrii.Eu még mindig usb kábelek 2 5 méterre szeretnék használni őket elkapni több hálózat, de amikor 8 méter táska például látja a vezeték nélküli hálózatot, amelyhez szeretnék csatlakozni, megpróbál csatlakozni, de nem kapcsolja össze. A kérdésem a következő: én is valahogy növelni a feszültséget USBS, hogy megkapja a POWER ANTENNA Jobb vagy? Van-e eszköz, akt.kat.ban II vezeték nélküli adapter DEA TRERUIE? KÉRJÜK FRUMOSSS HEEEEELLLLP !: D

  Megjegyzés megtekintése
 171. ionutzSB Azt mondta:

  dinuMaster:
  és WPA jól megy

  Nem megy az összes Kiara DINU ... .Ha DO NOT NULL kézfogás ... szünet ... ..itt szólva, hogyan kell csinálni VORBA.STII valamilyen kézfogás A HÁLÓZATI?

  Megjegyzés megtekintése
 172. toto Azt mondta:

  nekem minden jól megy csak vizsgál mutatják ugyanazt pin folyamatosan ... .cred mint 3 nap, ha hagyja így ..ce hiába ... ... Régebben is ugyanazokat a parancsokat

  Megjegyzés megtekintése
 173. kakukk Azt mondta:

  bátyám után fenyő router csinál vele?

  Megjegyzés megtekintése
 174. Ovidiu Azt mondta:

  hello, kérem? datimi egy linket vagy honlapot, ahol lehet vásárolni Atheros AR9400 vagy hasonló változata. köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 175. Dinda Azt mondta:

  Me mozog, kissé ők állni kb 15 0 perc és tart sec írja, hogy miután ez a tüske és a 15 00.00% min vannak. Miért?

  Megjegyzés megtekintése
 176. pynku Azt mondta:

  Sikerül tárgyalás hálózat megtörni a szomszéd 24.216 sec (~ 7 h) egy adapter i14 m7x Alienware Intel (R) Centrino (R) Wireless-N 1000. Úgy tűnt, hogy nekem a hibát "talált lepényhal csomagot FCS, kihagyva ..." egyébként minden elment a könyvet.
  Van egy kérdésem: Van egy router az otthoni d-link 524 nem találja sehol a WPS vagy WPS. ez azt jelenti, hogy a WPS nem hiteles, és nem csapkodott, vagy talán nem tudja, hol keresse?
  Cristi köszönöm bemutató.

  Megjegyzés megtekintése
 177. Ovidiu Azt mondta:

  AWUS036H a V5 - Realtek 8187L és AWUS036NHA - Atheros AR9271, ki mit gondol a jobb?

  Megjegyzés megtekintése
 178. cristiansalou Azt mondta:

  Nagyon jó tutorial. Van egy kérelmet akkor admin: Kérjük kedves ha az vezessen egy kis tanácsot. Néztem egy teljes bemutató és hogyan lehet minden földi nyelvet, de nem tudtam elérni őt. Azt akarom, hogy megtanulják, hogyan kell használni eszközöket, amelyek szobákban (BT5r3), de megtaláltuk az alternatív fizet csak persze a melyet én adok nekik a honlapon. Légy hálás

  tisztelettel Cristian

  Megjegyzés megtekintése
 179. Mario Azt mondta:

  Szia .VD mindenféle vélemények hack én WPA.PARAREA Nem is olyan egyszerű. Miért mondják ezt a munkát, megpróbáltam 2 PTR hónapig NÉMETORSZÁG vesznek, és az AM és nem 13GB szótár NM ÉS MINDEN .si ahogy én is próbáltam AM K Reaver VZ EASY AS IS F ... DE nem jelenik ..ASA Otthagytam PC 2 NAPOK megy és nem is néz ki, és csatlakozik a pin kankalin 123456780 2 ASA nAP többre is képes TRB SA CV Ha valaki tud segíteni, mint az összes MS modellek visszalép AM

  Megjegyzés megtekintése
 180. toto Azt mondta:

  Mario azért történik, hogy magam küzdöttem 1 hónap nem hozott eredményt, igyekeztünk minden lehetséges ... és azt mutatják ugyanazt pin 123456780 napokig. A hálózat, hogy szeretnék törni egy kicsit tovább 45%, a 20 30-% jel elfoglalták a szüneteket Reaver és nem ismételjük Pinu (mondta nekem valaki, én még nem próbáltam, hogy nincs most kell, must kapok egy antenna wifi és látom) ... régen magam sokféleképpen jelszavak feltörésére szótárak és egyéb szamarak ... bt5 a Reaver marad az egyetlen lehetőség, de úgy tűnik, hogy jelezze, hogy szeretne net probléma ... ..eu'm Olaszországban és itt netul luxus át, és nagyon rosszul ... ..with törvényjavaslatot 2 hónapot itt Romániában volt net kábel 1 év

  Megjegyzés megtekintése
 181. Seby Azt mondta:

  megy, és ha a jelszó a levél?

  Megjegyzés megtekintése
 182. adrian Azt mondta:

  sal srácok van egy probléma, amit letöltött visszalép BT5R3-GNOME-64.iso lam usb stik helyezni programu adnak unetbooting de amikor újraindítás csizma stik nevét, majd írja blacktrack hívni, hogy mi történik, és kérlek problémát segít és beléptem a BIOS és én meg usb

  Megjegyzés megtekintése
 183. cristi_m Azt mondta:

  Üdvözlöm. Úgy sikerült, hogy egy bootolható botot BT5R3-GNOME. ez rendben van, hogy indul, de nem kap a GUI. Én adtam a parancsot: ctrl> c, és azt írta a "startx". és semmi nem működik .... Tehát a kérdés. Hogyan jutok el a GUI-val?
  köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 184. adrian Azt mondta:

  sal baieti.ma valaki segíteni a fenti kérdésre bejegyzést kérlek

  Megjegyzés megtekintése
 185. semprohn Azt mondta:

  Írok terminál Hi-ng airmon én semmit nem talál egyetlen WLAN nincs illesztőprogram semmit. Van egy Asus leptop x54h hiszi, nem telepített hálózati kártya, vagy valami .. Kerestem az interneten, de megtaláltuk. Zimi kérjük tegyek, ha tudod .. Köszi

  Megjegyzés megtekintése
 186. rsrs Azt mondta:

  hello !! ha telepíti BackTrack-u ablakok vannak telepítve rám? vagy egy egyszerű unninstal visszatér a Windows?

  Megjegyzés megtekintése
 187. @ Semprohn ... ez egyszerűen nem látja a vezeték nélküli kártya bt, hogy a laptop és a vezeték nélküli adapter, hogy menjen

  Megjegyzés megtekintése
 188. Cristi Azt mondta:

  Nagyon cool .... de ha netán igaz? Nem lenne jobb, ha ezek nem egy állítás, mert ezeket a dolgokat ?????????????

  Megjegyzés megtekintése
  • Barátom, te PARDAF ... magabiztosan mondani, hogy meg kell csinálni, mint egy politikus akkor teljes mértékben bizonyítani, hogy hazafias van ...
   Az Ön esetében úgy érzem eszik csokoládét csomagolás és dobja ... én tényleg nem tudom, mi a szerepe a bemutató, és milyen segítséget jelentett ...
   Regenerálás ???? Mit gondolsz, hol testvére az iskolában? Az RCP ??? Hol ...?
   Internet tele sziklák, hogy ... fogni én egy ...

   Megjegyzés megtekintése
 189. Adrian Gudus Azt mondta:

  CristiNagyon nehéz .... de ha netán igaz? Nem lenne jobb, ha ezek nem egy állítás, mert ezeket a dolgokat ?????????????

  Legyen a vendégünk! Ha valahogy úgy gondolja, ez az információ csak a honlapunkon, és mi találtuk volna, tévedsz!
  A szerepe a bemutató, hogy tudja, hogyan kell csinálni, és hogyan lehet megakadályozni. Megoldás akkor még a fenti szövegben bemutató!

  Megjegyzés megtekintése
 190. Cristi Azt mondta:

  Nem megjegyzést akkor máshol készült, kapsz majd a háború utáni nagy, én melyik tetszik ez a leírás, megtanultam sok mindent, hogy fogalmam sem volt, plusz a jobb, hogy nem magyarázza senki, és amint azt a 10 + osztályos fiúk nem olyan, mint más foodie ....
  Ezeknek köszönhetően az oktató ......

  Megjegyzés megtekintése
 191. ion Azt mondta:

  CristiNagyon nehéz .... de ha netán igaz? Nem lenne jobb, ha ezek nem egy állítás, mert ezeket a dolgokat ?????????????

  Bancu a Timpu tudni? Timpu ... .noastra!

  Megjegyzés megtekintése
 192. Uhy_Rapp Azt mondta:

  Van egy pb. először említés, amely antenna Alfa REALT 8187L ... de adok "vessző" valahol

  Reaver Attack v1.4 WiFi Protected Setup Tool
  Copyright (c) 2011, taktikai Network Solutions, Craig Heffner

  [+] Várakozás beacon származó 58: 98: 35: A1: A0: 35
  [+] Váltás a csatorna 0 mon1
  [+] Váltás a csatorna 0 mon2
  [+] Váltás a csatorna 0 mon3
  [+] Váltás a csatorna 0 mon4
  [+] Váltás a csatorna 0 mon5
  [+] Váltás a csatorna 0 mon6
  [+] Társult 58: 98: 35: A1: A0: 35 (ESSID: Kostas)
  [+] Próbálok fenyő 12345670
  [+] Váltás a csatorna 0 mon7
  [+] Váltás a csatorna 0 mon8
  [+] Váltás a csatorna 0 mon9
  [+] Váltás a csatorna 0 mon10
  [+] Váltás a csatorna 0 mon11
  [+] Váltás a csatorna 0 mon12
  [+] Váltás a csatorna 0 mon13
  [+] Váltás a csatorna 0 mon14
  [+] Váltás a csatorna 0 mon1
  [+] Váltás a csatorna 0 mon2
  [+] Váltás a csatorna 0 mon3
  [+] Váltás a csatorna 0 mon4
  [+] Váltás a csatorna 0 mon5
  [+] Váltás a csatorna 0 mon6
  [+] Váltás a csatorna 0 mon7
  [+] Váltás a csatorna 0 mon6
  [+] Küldés EAPOL START kérelem
  [+] Kapott identitás kérelem
  [+] Küldése identitás válasz
  [!] FIGYELEM: Vételi időtúllépés történt
  [+] Küldése WSC NACK
  [!] WPS meghiúsult (kód: 0x02) újra megpróbálja utolsó pin
  [+] Próbálok fenyő 12345670
  [+] Váltás a csatorna 0 mon8
  [+] Váltás a csatorna 0 mon9
  [+] Váltás a csatorna 0 mon10
  [+] Váltás a csatorna 0 mon11
  [+] Váltás a csatorna 0 mon12
  [+] Váltás a csatorna 0 mon13
  [+] Váltás a csatorna 0 mon14

  És így ülni, és 2 3 óra és semmi ...

  Megjegyzés megtekintése
 193. Uhy_Rapp Azt mondta:

  aa hálózat bármely ad nekem próbálja ász és a laptop, és így tovább .. egység ... Alfa különböző wifi antenna és NETSYS 8187L Realtek Realtek 99000G mindegyik 8187L

  Megjegyzés megtekintése
 194. par Azt mondta:

  egy hack bemutató wi-fi Windows? merci!

  Megjegyzés megtekintése
 195. doru Azt mondta:

  Szia, a comnada: mosom őket rossz FCS paket Talált tűnik, skinpping .... Megjelenik sorakoztak, még meg kell várni, amíg eltűnik, és én meg nem jelenik wifi hálózat? Köszönet előre

  Megjegyzés megtekintése
 196. Marius Azt mondta:

  Ceau Van egy probléma, nem tudom, ki tette a backtrack tudni kérem, segítsen nekem .. ms

  Megjegyzés megtekintése
 197. Stefan Azt mondta:
 198. Vasile Azt mondta:

  Miután a Windows visszalép lehet nevezni? vagy újra kell telepíteni
  Azért kérdem, mert van egy laptop a Windows előre telepített

  Megjegyzés megtekintése
 199. Cristian Azt mondta:

  Ezért nem minden, és nem próbálok csatlakozni szomszédok szeretné ezt csak a kedvéért csinálja, megpróbáltam egy csomó módon, és nem minden reusesc..pfffffffffffff
  Próbáltam szinte minden oktató, sokan sikerrel, maximált .. ehhh ez mia

  Megjegyzés megtekintése
 200. Marius Azt mondta:

  backtrak jó, ami jó tettem egy bottal és iso 5bit backtrak32 Gnone backtrakr3 és csak nem megy, hogy az ms segítséget kérek.

  Megjegyzés megtekintése
 201. Cristian Azt mondta:

  Minden jó az én tutoriale..Intrebarea például, hogy azt szeretné, hogy magának egy videotutorial, hogyan kell egy vezeték nélküli antenna, mindannyian tudjuk, hogy az antennákat a kereskedelem a por, akkor úgy gondolja, hogy segítsen nekünk, sok akiket nagyon érdekel erről ..
  Köszönöm ...

  Megjegyzés megtekintése
 202. GOSA Azt mondta:

  akinek sikerült feltörni a WPA / WAP2 Kérem megmondani, hogy mi modellt használt WiFi Adaper

  Megjegyzés megtekintése
 203. GOSA Azt mondta:

  miután másolatot készített, és indítsa újra azt mondja, hogy nem, hogy bekerüljön a BIOS, hogy válassza ki az USB / dupapasul kaptam tűnik, hogy nyomja meg a Ctrl + Alt + Delete pt. indítsa újra az operációs rendszer nem támogatja //// talán nekem is win8

  Megjegyzés megtekintése
 204. A probléma eltérhetnek a

  VIGYÁZAT: AP érzékelve sebességkorlátozó, várva 60 másodperc Mielőtt újra ellenőrzés

  mert az újabb generációs routerek néhány "védelem".

  akkor próbálja az alábbi paraméterekkel, ahol:
  csatorna a csatorna a router probléma, hogy nem kívánnak csatornák (esetemben 1)
  b már nem szükséges elkalandozik
  és szebb timeout nem blokkolhatja router

  Reaver őket mon0 csatornás 1 -b XX: XX: XX: XX: XX: XX xx -c -f -r -vv -win7 2: 60 60 azt -no-nacks

  BAFTA. Ragadt rám kísérlet után a 10 6 óra

  Nem sok ember tudja, hogy mit csinál a CTRL + C terminál.

  Megjegyzés megtekintése
 205. Adrian Azt mondta:

  Próbáltam két laptop, és ez ad nekem az ugyanaz a hiba "észlelt korlátozása vízdíjak, várva 60 másodperc újraellenőrzésével előtt" mit lehet tenni? néhány tanácsot?

  Megjegyzés megtekintése
 206. Roman eduard Azt mondta:

  Hallgassa fog törni a jelszót, hogy a hálózati UPC ??

  Megjegyzés megtekintése
 207. Ionut Azt mondta:

  Valaki segítsen nekem és én ???? Valóban szükség van a vezeték nélküli kártya? Ezt fel lehet használni egy USB WFI?
  Például én számítás vásárolt egy vezeték nélküli kártya és mi'am usb'tplink ...

  Megjegyzés megtekintése
 208. STIK jó állapotban AM BACKTRAK K SAD de amikor WASH nézd WIFI semmi talán azért, mert WIFI gyenge LEMEZ valaki, aki tudja, HA WIFI USB kompatibilis a legjobb és jól vezetett és BACKTRAK segíteni MS.

  Megjegyzés megtekintése
 209. Cristianmandan Azt mondta:

  Hello! Ha adok nekik mon0 Washington parancsot ad nekem hiba, mint a mosás v1.4 Wi-Fi Protected Setup eszköz szék

  Megjegyzés megtekintése
 210. Cristian jó munkát jól végzett I anvatat Buan Sok leírást szerencse további egy évvel, ha kedves mondani, hogy wifi usb AMI ajánlott és stabil backtrak5 astemp ms borotvált ...

  Megjegyzés megtekintése
 211. jó Nekem van egy probléma, ha segítesz cun wifi usb adapter hegyét, hogy ajánlott stabilabb backtrak5 astemp ms válaszidő ...

  Megjegyzés megtekintése
 212. nelson Azt mondta:

  Nem semmi felület jelenik meg azt követően, hogy airmon-ng.ce csinálni?

  Megjegyzés megtekintése
 213. Adi Azt mondta:

  Ki találkozott Reaver hiba: "Nem sikerült társítani (BSSID). ?? AM Reaver próbált vele mon0 -b c -vv -no társult. De akkor mi a teendő ???

  Megjegyzés megtekintése
 214. nincs neve Azt mondta:

  előfordul: ap érzékelt sebesség korlátozó, várva 60 másodperc előtt ellenőrzés megismétléséhez azt jelenti, hogy WPS ment a nem yes után 8-20 minden olyan kísérletet, hogy ezt kapcsolási NO-YES), így nincs semmi, amit tehetünk! azt jelenti, hogy a tulajdonos tett újabb router vagy router firmware frissítés! következtetés: SmEcHeR nem fog menni !!!

  Megjegyzés megtekintése
 215. Marius Azt mondta:

  wlan0 tűnik nem néz rám eth1 mit tegyek ??? Van egy leptop HP vezeték nélküli kártya integrált az alaplapon, és még egy kérdés VALAKI válaszol a kérdéseinkre ?????

  Megjegyzés megtekintése
 216. mania107 Azt mondta:

  megírása után "airmon-ng" Nem kap semmit. ez azt jelenti, nem érzékeli a hálózati kártyát?

  Megjegyzés megtekintése
 217. masterdinu Azt mondta:

  Azonban a srácok, de ha én használni őket Reaver mon0 -b BSSID -vv -d felett 0 1-2 perc múlva jelenik meg, mint egy üzenetet társított háborúzó nem BSSID (essid) miért mit tegyek, hogy megoldja a problémát?

  Megjegyzés megtekintése
 218. anduzero Azt mondta:

  üdvözlő nekem vagyok tökéletes alma dir 600 túl jó
  Azt pin én kérdésem a következő 91227553
  rend van valami
  az ne gubanc 3 4 órát, hogy megtalálja dinuou pin nekem, már tudom

  Megjegyzés megtekintése
 219. Petre Azt mondta:

  Örülnénk, ha neai iránti kérelmet nyújt be android beolvasni wifi jelszavakat. Közel hangos hasznos az iskolában, vagy Sevici

  Megjegyzés megtekintése
 220. Egyetlen kérdés. Android .. BackTrack5 Rh3 BT5 kell hogy legyen a kártya vagy a telefon memóriáját munkák itt? (N7000) van elég hely.

  Megjegyzés megtekintése
 221. Hey everyone !!! WLAN stick`uri mit modellek feltörni jelszavakat blacktrack. köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 222. nyugalom Azt mondta:

  AM kamerák Hogyan találhatom PASSWORD órát ENSZ leptop O férje látható telefon Minden HOME Mi történik MEI nem akar SA MIL szerelők azt, hogy mit csinál otthon, amikor elhagytuk HOL IAI PASSWORD Kerestem az CALCULATORU WHERE hogy képeket és nem tudja, vagy az AM GASITO keresni

  Megjegyzés megtekintése
 223. Emmanuel Azt mondta:

  Jó!
  Belefutottam egy kis probléma Követtem minden lépést afuncionat tökéletes mígnem megjelent a képernyőn egy jogsegély tévedésből "[+] Küldés EAPOL START kérelem
  [! ] FIGYELEM fogadása időtúllépés történt "
  és minden, amit többször is megjelenik, és újra feltűnik a képernyőn ......
  Próbáltam megváltoztatni hálózatot, de úgy tűnik, mintha ugyanaz a ... ..
  tud válaszolni
  köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 224. Cristi Salutt Van egy intrebaree elsőrendű adok vezeték nélküli kártya azt mutatja, hogy nem dc? köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Mivel a vezeték nélküli hálózati kártya nem támogatja BackTrack.
   Ha elfelejtette fej-farok bemutató is megemlítették, hogy nem minden vezeték nélküli kártyát támogat, és hogy még a Krisztus volt, és említett problémákat és milyen modelleket.
   Hogy oldja meg a problémát, vegyél egy USB vezeték nélküli adapter támogatja BackTrack

   Megjegyzés megtekintése
 225. Van egy Acer Aspire laptop e1-571 egy Atheros vezeték nélküli kártya és a Windows 7 64bit

  Megjegyzés megtekintése
 226. Köszönöm a segítséget

  Megjegyzés megtekintése
 227. Adrian Gudus bocs, hogy zavarlak, ha nem értik, hogy egy stik usb stick a wi-fi is megy?

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Nem zavarja senki, de jobb lenne, ha te egy kicsit óvatos, és figyeli útmutatók fej-farok nélkül kér valamit, ami már kifejtette a bemutató sem a fenti szövegben azt.
   Ha a vezeték nélküli USB adapter támogatja BackTrack, biztosan működni fog.

   Megjegyzés megtekintése
 228. Liviu Azt mondta:

  Jó! Próbáltam egy közeli hálózat. Megkaptam a hibát "talált lepényhal csomagot FCS, kihagyva ..." és én parancs-FCS -ignore mon0 megmossuk, ahogy az a szövegben, de én nem látok semmilyen hálózat. Annak észlelése és ablakok jó jel, de itt ... Mi lehet a probléma, és mi a megoldás?

  Megjegyzés megtekintése
 229. Iulian Azt mondta:

  Hi guys! Van egy kérdésem, van valahogy olyan alkalmazás, hogy nem ugyanaz a dolog az Android? Azt hiszem, hogy a mai telefonok szinte perormante számítógépekhez. Köszönöm, a várakozás, hogy hallani felőled

  Megjegyzés megtekintése
 230. Iulian Azt mondta:

  hello!
  Én mindent megtettem, mint a videó, de az utolsó parancs, akkor megakadályozzák a "Várakozás a jeladó (a kódot a router)!
  ez azt jelenti, hogy a vezeték nélküli adapter nem kompatibilis !! ??
  Köszönjük!

  Megjegyzés megtekintése
 231. Ionut Azt mondta:

  És lehet kitalálni jelszavakat tartalmazó leveleket? Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
  • Bármilyen jelszó megtalálható, ez egy idő kérdése, és a rendszer biztonságát otthont a munkamenet-hitelesítés.
   Az erős biztonsági hitelesítést használ kiegészítő módon, mint a kétlépcsős hitelesítés vagy megerősítést SMS-t a Aste, ahol csak lehetséges.
   Egyes routerek engedélyezheti a captcha, hogy jelentkezzen be az admin felületen. Hogy súlyosan korlátozza megpróbálja megtalálni jelszavak brute force.

   Megjegyzés megtekintése
 232. Hi Van egy kis kérés, én mondom Dc (((initramfs Nem található tartalmazó közegben élő fájlrendszer))) Szóval én facuto CD vagy DVD programot akkor EasyBCD és MinitolPartition Wizard .. van videó, hogy sikerült újratelepíteni w7 telepített lam ... köszönöm szépen, vegye figyelembe a 1000 2 + .. nap törj-azt hittem, a wifi jelszót lu szomszéd, mint az enyém minden .. Szóval hogyan számok én beléptem minitol partíciót adtam a beállított csináltam egy új partíciót 10 gb adta Alkalmazás létrehozni a partíciót, miután felvette a ISO képet BLACKTRACK a partíció 10 gb miután belépett a EasyBCD adtam új bejegyzés hozzáadása Jos hordozható külső / adtam ISO adta hozzá a fájlokat ott, és hozzátette, hogy az ISO image tettem hozzá a bejegyzés added've adott rR a PC megjelent nekem ott windows7 ult win7 fékezni és blacktrack 5 r adta r 5 a blacktrack mentem oda adtam egy listát genu először írt cv Default nem tudom hogyan .. És írtam megjelenik fekete kaptam meg terhelés után történik írásban a másik srác úgy néz ki, mint az Ön után 5 ala sec betölteni, és úgy tűnik a másik oldalra, hogy tart, és húzódik 1 második felében dekstop oldal és eltűnik, miután feltettem egy másik oldalon, és azt mondom initramfs Nem található tartalmazó közegben élő fájlrendszer
  És ott marad ............... .. .. Mit terog GRT lélek-m ajutama néztem mindenhol nem találom .... ING egyik ezt a választ

  Megjegyzés megtekintése
 233. Azt 7 a calculator..de windows ahol letölthetik a 5 kompatibilis a Windows Megfordít velem? ... Vagy menjen a verziót küldte be Linck letölteni? Több kérem, mondja meg, hogy mit kell tenni ... várni a válaszra ... köszönöm ... te erős ... gratulálok, amit csinálsz ...

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Úgy tűnik, hogy nem volt elég óvatos, hogy a bemutató. Mit OS BackTrack az Ön Windows-verzió? Visszalép nem függ a Windows-verzió fut a számítógépen vagy az áldozat egy önálló operációs rendszer, amely lehet CD-ről és a Live USB stick indítható.

   Megjegyzés megtekintése
 234. Suciu Alexandru Azt mondta:

  Helló jó Cristi.Foarte tutorialul.Tineo minden asa.Dea idővel megtanultam egy csomó útmutatók és kollégái szeretné tai.Nota 10.Daca ceva..am tud segíteni a probléma, ha azt akarom, hogy hozzon létre egy porttovábbítást router..nu bemegy beállítások routerului..am próbáltam mindenféle lehetőségeket, de semmi ... Ha azt szeretnénk, hogy segítsen nekem érintkezés [email protected] .Succes Még mindig mindent, amit csinál.

  Megjegyzés megtekintése
 235. IGOR Azt mondta:

  [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ....
  [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ....
  [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ....
  [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ....
  találkozott valaki ilyen probléma \ írj kérlek \ ms több

  Megjegyzés megtekintése
 236. Silviu Azt mondta:

  jó estét
  Én egy kicsit problema.Toate keres jó, amíg a hálózat segítségével a parancs mosás.
  Nem találtunk semmilyen bár vannak hálózatok maximális jel.
  Említettem már, hogy van egy vezeték nélküli adapter USB-tp-link-2-0-tl-wn7200nd, hogy elismerik, hogy amit tudok kompatibilis visszalép.
  Köszönet előre.
  Üdvözlettel
  Silviu

  Megjegyzés megtekintése
 237. V1rus Azt mondta:

  Tehát kezdjük az elején ... zsákot airmon-ng parancsot, és nem találom wlan0. Miért?
  BackTrack 5 használja a VMware player. Várt választ !!!!!

  Megjegyzés megtekintése
  • Silviu Azt mondta:

   Nézd meg, hogy csatlakozik a vezeték nélküli eszközt vm. A lap VM, cserélhető eszközök.

   Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Ha a BackTrack élő módban (a VMWare Player) nem fog működni, mert még nem telepítette a szükséges meghajtókat (VMWare Tools), és mint ilyen, a vezeték nélküli kártyát nem ismeri fel.
   Ha egy vezeték nélküli USB adapter, hívlak benneteket, hogy nézd meg a múltban útmutatók arról, hogyan kell telepíteni Guest Additions (a VirtualBox) vagy VMWare Tools (VMWare Player), akkor USB virtuális gépen.
   Még ha ez nem a vezeték nélküli USB adapter, akkor is kell telepíteni a VMware Tools a virtuális gép, hogy kihasználják a grafikus gyorsítást 3D elismerés plakk vezetékes és vezeték nélküli hálózati kártya, stb

   Megjegyzés megtekintése
 238. Cristi Azt mondta:

  Azt hiszem, ez a dolog működhet, például jelszavakat vagy 1234 000000 ...... Próbáltam a jelszavam 12345678901234567890abcdef szedés zárak ......... és nem tudja, hogy mit kell faca.Am próbált több tábla wirelles de én ugyanazt a rezultat.Deci ha azt szeretnénk, hogy kiváló a jelszót is, amely több mint 5 vagy 6 számok vagy kombinációk számok betűk hagyjuk.

  Megjegyzés megtekintése
 239. Silviu Azt mondta:

  Találkoztak az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
  „WPS meghiúsult (kód 0x03) újra megpróbálja utolsó pin”
  és örökké tart. Nem válthat másik pin.Am keresett megoldást, de nem találtam semmit.
  Abban a reményben, támogatás, köszönöm előre.

  Megjegyzés megtekintése
 240. Alexandru Stoicescu Azt mondta:

  Helló Cristi,

  Van egy kérdésem. Ha a router MAC-szűrés engedélyezve van, és beállítható, hogy megtagadja a hozzáférést minden olyan eszköz, kivéve azokat megadott beállításokat, akkor törni hálózat?

  Köszönjük!

  Megjegyzés megtekintése
 241. Texasi milícia Hac3r Azt mondta:

  Egyesítése. Iam késleltetés adta u .a futottak 0 8 óra. de a végén én WPS PIN és WPA-PSK. Azok számára, akik csodálkoznak, hogy miért NIC nem ismeri, azt, hogy egyes modellek nem támogatják a Linux disztribúció. Régebben egy bottal TP LINK. Stic usb. Ez az integrált laptop a fórumon nem akar látni. És úgy tűnik, hogy menjen el Atheros chips sikeres. Sok szerencsét!

  Megjegyzés megtekintése
 242. Texasi milícia Hac3r Azt mondta:

  Helló Cristi. I PSK. Megpróbáltam csatlakozni a kapcsolat automatikusan. „Mozgatórugói hálózati cím” mintegy 3 alkalommal majd ki. sőt „korlátozott vagy nem jött létre”. Ez a probléma?

  Megjegyzés megtekintése
 243. ilidyk Azt mondta:

  Van egy modell TP-LINK TL-WN8200ND, miért nem látható a blacktrak5?

  Megjegyzés megtekintése
 244. ovillianoo Azt mondta:

  Adok parancsot: # airmon-ng Chipset Driver Interface megmutatja
  szabad, hogy mutassa meg, milyen interface / chipset és a vezető .... mit tehetek?

  Megjegyzés megtekintése
 245. Claudiu Azt mondta:

  Hi. program működése Windows vagy a Linux csak? Kell valami különleges, vagy kap botot a laptop hálózati kártya? Megyek vecinu ...

  Megjegyzés megtekintése
 246. hello I próbálták megtörni a hálózathoz, de úgy tűnik, hogy nekem egy pár pi-varázsa, és azt követően, hogy írok ap korlátozó 60 másodperc
  trebnuie várok választ ......

  Megjegyzés megtekintése
 247. Helló nem tud csinálni egy bemutató ptr tábla wirless Broadcom NetLink ™ Gigabit Ethernet sauu nustiu változtatni a placaa ő lipes antenna Orce, hogy növelje a hatalom a wirless vagy megszakítani hálózatok vele Dami egy raspns olyan explicit, mint nem igazán van ezzel

  Megjegyzés megtekintése
 248. yuly2n Azt mondta:

  .porcaria testvér ... hogy mi megy SP2 OS / XP / Linux vagy éppen 7 ... ????
  Cristi zii venni ???

  Megjegyzés megtekintése
 249. FXL Azt mondta:

  "Szar", hogy telepítve van és fut a Linux, vagy elektronikus eszköz élni a laptop az asztali legújabb mobiltelefon nem működik az elektronikus eszközök értjük azt mosógép, hűtőszekrény, vibrátor fogóval.

  Uni a nem is érdemli meg, hogy van, hogy olvassa el ezt a cikket.

  Megjegyzés megtekintése
  • yonel Azt mondta:

   Sall nagyon jó válasz őszintén néhány analfabéta, aki nem érti, mi az operációs rendszer, amely során tudatlanul, mert őszintén szólva, nem tudtuk, hogy mit esznek, de evett napon és éjszakán gyakorló, de ezek mind ad nyak elmondani azokat lépésről lépésre

   Megjegyzés megtekintése
 250. daniel Azt mondta:

  hello, 4 óra után érkeztünk meg 40% -os hozam, ha sikerül.

  Megjegyzés megtekintése
 251. daniel Azt mondta:

  Oké, miután sikerült 10 óra. Ha a szomszéd kopogtat, és kéri a jelszót sokkal gyorsabb volt. BAFTA

  Megjegyzés megtekintése
 252. robert Azt mondta:

  hello, van probléma! Nem indul a fekete képernyő után kinyitom felület! Próbáltam másik USB laptop és menj! Tud tenni? előre ms

  Megjegyzés megtekintése
 253. Marius Azt mondta:

  Ha a jelszó csak betűket (vagy betűket) ez hack megy? Megpróbálta egy? köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 254. florin Azt mondta:

  Előfordulhat, hogy a vezeték nélküli jelszó segítségével intermeiul BackTrack nélkül birtokló egy vezeték nélküli kártya rendszer, de a vezeték nélküli hozzáférési pont fülbemászó (ez egy TL-WA801ND) ethernet port csatlakoztatva a számítógéphez? Kösz.

  Megjegyzés megtekintése
 255. Nikku Azt mondta:

  Helló,
  Vre.o összes 2 hét, és próbálja megtörni a wifi hálózat és tettünk. Az I. és szükségem van a segítségedre. Vagyok Olaszországban, és tartózkodik valaki, és nem tesz internetre, így m.am ház úgy döntött, hogy rabolni egy visszalép telepítése a hálózaton ... Megtettem mondja a videó ... de miután néhány fenyő ad nekem korlátozott ..60sec erroarea ap .. és menj nuai mindig ad nekem, hogy ... próbáltam vele .. Reaver és sfatsit és -dh-kicsi, de nimik
  ms több

  Megjegyzés megtekintése
 256. Nilo Azt mondta:

  xiaopan vegye csont csak wifi bűntársai nélküled! vagy csinál bootolható CD vagy nyissa meg mvware ... én azt eredményesen ... Kínai eladni adapterek (nagy teljesítmény), hogy pachet.in WEP a 1 nap wpa2 ... .bafta !!!

  Megjegyzés megtekintése
 257. Munteanu Ionut Azt mondta:

  Szia Cristi, szükségem van a segítségedre, ha van ideje, hogy válaszoljon erre a kérdésre, ha bejutni bak trak, akkor nyomja meg néhány kulcsot kap bele, hogy megvédje azt az ablakot, sok feliratokat, amelyek megbízást adni a GUI, és nem tudom pontosan, melyik gombot kell megadnia .. Iarta.mi értés, hanem állni otthon és a munkahelyen a fizetést semmit, és én nem, hogy az én net, és ezért szeretnénk megtörni wirless hálózat egy szomszéd ... köszönöm a segítséget, és hála a sok, és az egészség. Élni ...

  Megjegyzés megtekintése
 258. Marius Azt mondta:

  Androidos telefonon megy valamit csinálni ?? ... Németország ... tartózkodik egy motelben olcsóbb ... és közel a motel egy éttermet, WIFI jel írtunk tele ... csak ... valamit tenni a telefont ..pot ?? van egy Samsung galaxy s ...... egy készülék 3 valami ... nem tudom ... nem vagyok túl jó ... ..ACUM AM háló EURO .ef 10 a drága ... és a fiatal hajtások ....: ((((((....

  Megjegyzés megtekintése
 259. xpert Azt mondta:

  Ne menj. Próbáltam a desktop és a laptop volt, hogy mossa a rend azt mondja: "A parancs nem található". Miért? (Az asztali I adapter TP-LINK TL-WN722N - http://profitshare.ro/l/1837897)

  Megjegyzés megtekintése
 260. Dorel Azt mondta:

  Hello, I ez a hiba
  "Korlátozása sebesség észlelt víz" megemlíteni, hogy én 44% jelet a router
  Mi a probléma?
  Kérjük, válaszoljon

  Megjegyzés megtekintése
 261. johnny Azt mondta:

  régi probléma
  "Észlelt sebességkorlátozó vár AP 60 másodperc befor újabb ellenőrzéshez"
  és többé már nem megáll ..

  Van ötleted? Megoldás?

  Megjegyzés megtekintése
 262. Emy Azt mondta:

  és én úgy történik, hogy "sebességkorlátozó vár feltárt AP 60 másodperc befor újabb ellenőrzéshez"

  Megjegyzés megtekintése
 263. Costy Azt mondta:

  nekem csak ad nekem arra vár korlátozó árak érzékelt AP 60 másodperc befor újra ellenőrzést "és lam 2 nap van hátra, és én erre a hálózati scheda Atheros AR9285. Van-e megoldás további sok sikert ms

  Megjegyzés megtekintése
 264. Andrey Azt mondta:
 265. jó, ami jó a vezeték nélküli adapter bactrak 5.

  Megjegyzés megtekintése
 266. útválasztók már nem lehet dekódolni! sem a régi router firmware frissítést, ha nem! Arra számítunk, hogy a jövőben ....

  Megjegyzés megtekintése
 267. Timis Azt mondta:

  fogadtatás
  Tudna segíteni nekem, hogyan kell megtörni a facebook jelszó követni vissza 5 r1

  Megjegyzés megtekintése
 268. Mihai Azt mondta:

  szia én letöltött backtarack 5, azt égetni a DVD, mind tuteaza kap a munkát, de ha adok sratrx laptop zárak nem tud semmit, nem vesz bármilyen sorrendben. hogy lenne egy probléma ms előre!

  Megjegyzés megtekintése
 269. Furdui Azt mondta:

  varog spunetimi és köszön mint veszek hálózati kártya is jó menni monitor módba
  Van egy TP-LINK TL-7200 de megy

  Megjegyzés megtekintése
 270. Octavian Azt mondta:

  Criste hogyan kell feltörni a vezeték nélküli hálózat WPS kompatibilis?

  Megjegyzés megtekintése
 271. Cata Azt mondta:

  Hello nekem ragadt 96,70% EAPOL küldési kérelem megjelenő figyelmeztetés: cool timuout történt Carr lehet a probléma?

  Megjegyzés megtekintése
 272. deddy Azt mondta:

  Helló, elkezdtem penetráció hogy a bemutató. Minden úgy ment, rendben van, de a végén kapok VPS mint fenyő SSID nem mutatja meg PSK. Hogyan csatlakoztatható csak pin vagy megtanulják, hogyan PSK. megbecsül

  Megjegyzés megtekintése
 273. Marius Azt mondta:

  kedveseim egy nagy tzeapa ... .Egy második opció airmon-ng indul wlan0 ... optiunea..3..wash őket, hogy írják ..comanda létező mon0 /// ...... én ...... ..asa mint a .videotutorialul Sajnos senki pa ...... kérjenek segítséget máshol Top szakemberek

  Megjegyzés megtekintése
 274. rablás Azt mondta:

  ne kijönni
  Control + c ..nu hosszabb megáll minden ... hogy egy ilyen fix ???

  Megjegyzés megtekintése
 275. pagareta Azt mondta:

  Nem megyek mosni dc parancs őket?

  Megjegyzés megtekintése
 276. Ionut Azt mondta:

  szia Próbáltam letölteni ezt a rendszert blacktrack lam telepített kövesse a lépéseket, az Ön által bemutató, de ha adok keresni NIC nem találja ez segít nekem valaki említést, amelyek wirless kell csatlakoztatni kábel vagy a probléma köszönöm várt választ

  Megjegyzés megtekintése
 277. Marius Azt mondta:

  hello! Nem tudom, ha kíváncsi, hogy hol, de úgy tűnt, legközelebb a kérdésemre, és azt mondtam, még nem. Azt akarom tudni magam, ha tudok csatlakozni a WiFi antenna (alfa UBDo-gt8), amely vezeték usb2.0 a router, így élvezheti a vezeték nélküli internet a házamban, az interneten is ugyanilyen antenna router. ha lehetséges, milyen router van szükségem, és ha kell valami mozgás adapterek dugó usb mi az interneten. majd multumsc sokat asstept választ.

  Megjegyzés megtekintése
 278. Piani Azt mondta:

  Telepítettem BACKTRACK5 r3 jobb, de nem találom NIC mi a teendő? I segítségre van szüksége, kérjük

  Megjegyzés megtekintése
 279. DSE Azt mondta:

  Írása után airmon-ng megmutatja: Interface chipset driver. Azt hiszem, nem találja a hálózati kártya, igaz? Ugyanez a probléma, mint a fent ... válaszolnak, és valaki új, vagy adott tribute ezen az oldalon?

  Megjegyzés megtekintése
 280. Marky Azt mondta:

  Bravo Cristi, te vagy a legjobb ...... nekem tökéletesen működött

  Megjegyzés megtekintése
 281. wi-fi Azt mondta:

  LAS AM PIN ... .. és mi a teendő vele? Hogyan kell csatlakoztatni a router?

  Megjegyzés megtekintése
 282. gagio Azt mondta:

  Hi ... Szeretem a leírás a klip, de van egy probléma, hogy remélem, hogy válaszoljon, hogy segítsen nekem egy kicsit ... .I le a legújabb verzióját bactrack (KALI LINUX) és kinyitottam VMWARE kezdődik és mozog ... ok .... de ha adok parancsot-ng airmon ,, ,, nem látom a laptop wifi kártya ... (Qualcomm Atheros vezeték nélküli hálózati adapter ar956x) ... ha nem tévedek azt mondani, hogy ezek a táblák a legjobb, hogy ... most azt kérdezze meg, beállíthatja, vagy telepíteni valamit, hogy ismerje a wifi ezen a fórumon ... köszönöm ..

  Megjegyzés megtekintése
 283. Oliviu Azt mondta:

  Szia, csináltam magamnak megfelelő lépéseket, de miután az utolsó parancs, nem csinál semmit ... (Reaver őket mon0 -b "Itt egyre BSSID" 0 -vv -d).

  Megjegyzés megtekintése
 284. yuly2n Azt mondta:

  Cristi hello ... milyen operációs rendszert használunk, hogy újra a pályán egy DVD például ...?: D

  Megjegyzés megtekintése
  • Alex Azt mondta:

   Ha úgy érted, "milyen program használata, hogy a CD track vissza ..." a válasz: nero, img égnek vagy bármely más, a CD-író szoftver. Ha nero van egy tutorial itt az oldalon. Írás a dobozt "keresés" jobb felső "hogyan lehet egy bootolható CD-t a Nero." Tehát a bemutató, és az img égési és számos más CD-felvétel szoftver. Ha azt szeretnénk, hogy egy bootolható USB stick személyesen javasoljuk, hogy ezt egy másik puha Rufus nagyon könnyen használható bemutató ott helyben.

   Megjegyzés megtekintése
 285. ALIN Azt mondta:

  CRISTI HELLO! Megtaláltam a jelszót a hálózathoz 802.11g és 802.11n, de amikor kapcsolódni nem mint azok 802.11n akiknek gyenge a jel, max 2 szétrombolja ... és a 802.11g, bár azt jelzi ful nem tudok bejelentkezni (és frusztrációk E MARE ) azt Lenovo rendelkező G58O a 802.11n.INTREBARE-a nem kompatibilis hálózatok mindkét irányban, és hogyan a csatlakozást?
  Előre is köszönöm!

  Megjegyzés megtekintése
 286. yuly2n Azt mondta:

  Cristi hello, és szia neked is a fórumon: találkoztam egy problémát
  Csináltam egy bootolható stik a 4G az backtrack5 r3 mind szép és jó ... ubuntu Hát persze,
  Elfelejtettem megemlíteni, hogy van egy Toshiba leptop származó L7501MT ... adtam újraindítás, én veszem primu biosu stik_u a boot, és kapok egy kék dolog variációkban, amelyek megadták az első alapértelmezett ... .Mi azt lehet mondani, jó volt itt.
  Most: kapok backtrak_u vörös felület az első ... .ruleaza van egy 3 másodperc, vagyis ő alapvetően pásztázza, vagy olvassa el információkat 3 másodperc ... .és fehér háttérképet csak lenyelni többet tudok meg, és néhány kék csíkos a leptop és egészben, nem kényszeríti a processzor, RAM, teljesen nimik.ee mint Miar felbontás sokkal többre van szükség, mint amit én io leptop, 1024.ce ee videokártyája van, hogy testvérek ??? ad hatalmat megtartani sokat belőle, hogy menjen le ... és akkor elkezd leptopu sal ... .Mi ha bármilyen javaslata van, és ad nekik egy megoldást számomra, és én ... .Ha Cristi tud valamit, valamit, ami biztos ...... nem bűncselekmény mindenki számára nem voltunk így fog menni, hogy presupusu vagy úgy lesz ... mindannyian elrontani .adica leptopurile számítógépek és stb ... nagyon köszönöm, főleg a fiúk elit videotutorial.ro ... és talán egyszer V és olvassa nekem ezer mesaju.ciao ... és baftodelo delo

  Megjegyzés megtekintése
 287. Darius Azt mondta:

  Hívj hétfő talált egy teljes hálózat, mit kell tenni

  Megjegyzés megtekintése
 288. Ionut Azt mondta:

  Hello. Követtem minden lépést pontosan, de ezt a kódsort mon0 megmossuk nem csak azt mutatja nekem router „No command” mosás „talált, nem érted. Command „hamu” a csomagból „hamu” (univerzum) és egy pár sornyi kódot ugyanúgy, hol a probléma? paote valaki segíteni? Van egy hálózati kártya Atheros Ar2425. Köszönet előre

  Megjegyzés megtekintése
 289. gabi Azt mondta:

  Nem találja a vezeték nélküli hálózati kártyát backtrack5 mit lehet tenni
  I Intel (R) PRO / Wireless 2200BG, úgy találta, az illesztőprogram telepítése a vezeték nélküli hálózatok

  Megjegyzés megtekintése
 290. vasi Azt mondta:

  salut.la probléma FELU rám a következő. úgy hajtogatta keresni a csatornákat a 1 14 nem tudom, mi a probléma

  Megjegyzés megtekintése
 291. Marius Azt mondta:

  Jó, most azt szeretném, hogy állapítsa meg magam lenyűgözte, amit itt. Van egy probléma a módszerrel a törés wi-fi hálózatokat. Követtem minden lépést, de ha adok a parancsot „megmossuk mon0” mutasd helyett Wi-Fi hálózatok mint láttuk bemutató végeztem egy hosszú listát az üzenet: „Talált csomagot rossz FCS, kihagyva ....” és nem, akkor nem történik semmi. köszönet

  Megjegyzés megtekintése
 292. Marius Azt mondta:

  Jó. SCz ég nem tudom, ha írok ... egyenest .se tudjuk, hogy a HP laptopok problémája az, hogy nem támogatja a vezeték nélküli élvezetes. a kérdés az, van-e olyan módszer, amellyel akkor is megszünteti a korlátozást?

  Megjegyzés megtekintése
 293. Cristi Azt mondta:

  Helló, miután Reaver ...... ..incepe keresési parancs csapok, de egy idő után, vagy bizonyos hálózatokkal ... azonnal abbahagyja, és úgy tűnik az ilyen, hogy a router észlelt korlátozás 60 másodperc ... mit tegyek?. És ha hivatkoznak / bemutató, és a más típusú atack: airodump-ng / aireplay-ng ... mint az aktuális jelszó ... néz, mint az amerikaiak a youtube-on nem egészen értem, köszönöm,

  Megjegyzés megtekintése
 294. kum tudtam megtalálni a jelszót Romtelecom telefon várakozás üzenet

  Megjegyzés megtekintése
 295. alex Azt mondta:

  Követtem minden lépést Cristi üdvözlő ezer pin'ul tanult, de nem tud csatlakozni a hálózathoz wirless zsákot tesz engem a jelszó van egy találkozik bármilyen probléma köszönhetően

  Megjegyzés megtekintése
 296. Ovi Azt mondta:

  Salutare..Am lépett visszalép amikor írásutasítás „airmon-ng” Nem találja a hálózati kártya csak írj oszlopok Interface Chipset Pilóta de nem szól, hogy merre vagyunk .. AR9485 Atheros Wireless Network, segíteni Rogge

  Megjegyzés megtekintése
 297. AnDy_xstyle Azt mondta:

  PLEASSSE Súgó .... !!! Kérdés: Dc próbál azonos pin minden alkalommal ,,,,,? 12345670 PIN újra, újra ... újra .: - ??

  Megjegyzés megtekintése
 298. Sassu Azt mondta:

  Cristi magyarázni „PIN” itt sem a jelszót, úgy tűnik, hogy nem működik jól, ha azt észleli, jól Cristi nem fog találkozni senki AIC, és így más szóval ez nem ok munka, szerencse és tanult több

  Megjegyzés megtekintése
  • Terminál működött ebben az esetben, akkor meg fogja érteni, ha volt óvatos.
   Meg kell érteni, CAN eredmények nem garantált.
   Ha meg szeretné szakítani a WiFi és sikerül nem jelenti azt, hogy én vagyok a bűnös.
   Követi a bemutató óvatosan, és akkor felfedezni, hogy mi folyik a 100% -ában.
   Itt vagyunk egy olyan környezetben, a vezérlő, több száz router azonos beállítások száma a különböző chipset.

   Megjegyzés megtekintése
 299. Joseph Azt mondta:

  Hello. ha zárva úgy tűnik, hogy a WPS igen mit tehetek? Reaver amikor bekapcsolom a következő üzenet jelenik meg: AP érzékelt sebesség korlátozó, várva 60 másodperc befor újabb ellenőrzéshez, és nem csinál semmit.
  Tud ajánlani egy másik utat törni?

  Megjegyzés megtekintése
 300. Nem találja meg lángú

  Megjegyzés megtekintése
 301. Stefan Azt mondta:

  Hello. Megtettem mindent, amit írtam, ha adott parancsot Aimon-ng azt mondja, hogy a megrendelést nem történik, bármilyen sorrendben gasit.asa

  Megjegyzés megtekintése
 302. benea26 Azt mondta:

  üdvözletét és boldog ünnepek.
  Vettem egy bottal és egy live cd és menj amanduoa egy notebook és egy descktop, de tegnap vettem egy asus a amanduoa és bottal zárak és kernel # cd Panik-szinkronizálást nem: megkísérelte megölni init #

  Megjegyzés megtekintése
 303. Andy Azt mondta:

  Hello.
  Követtem minden lépést tett, de ha adok a parancsot „airmon-ng” Én nem ott NIC felirat megjelenéséig tutorial.Trebuie visszalép telepíteni ezt? Láttam, hogy megjelenik a bal felső ikonra épi ...

  Megjegyzés megtekintése
 304. florin Azt mondta:

  Nekem van egy probléma ... egy idő után futok egy üzenetet jelenít sebesség limit észlelt valamit ... .és várni 60 másodperc folytatásához nem csak továbbra is, ala .doar üzenet jelenik meg. Elismerem, hogy nem is ismeri felület linux, de ...... kérem segítsen !!!!

  Előre is köszönöm!

  Megjegyzés megtekintése
 305. Andrei savin Azt mondta:

  Köszöntelek, mert én nem látom a vezeték nélküli kártya a laptop
  Az ablakok megy, de a pályán nem megy fekete
  és van egy kérdés
  Nem vagyok otthon, és a kültéri antenna használata a mio olvasni, de miért nem megy csinálni, mint te, és én követtem a lépéseket pontosan az köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 306. Burlacu Azt mondta:

  Egyedi megmossuk mon0 nem talál semmit ... .My tudok segíteni valaki? Köszönjük!

  Megjegyzés megtekintése
 307. Iulian Florea Azt mondta:

  Cristi Hello, van egy ASUS WL-USB WiFi adapter 167g V2 és találtam a hálózati kártya monitor üzemmódban, de ha adok a parancsot „megmossuk mon0” Nem találtunk semmilyen wifi hálózathoz ... miért?.
  Próbáltam a LiveCD és a VM (Virtual Box) és lafel .. kérem vigyen ki a köd: D. Köszönjük!

  Megjegyzés megtekintése
 308. Aurelian Azt mondta:
 309. Virgil Azt mondta:

  A bemutató lehet azonos, de az ubuntu?

  Megjegyzés megtekintése
 310. keresztény Azt mondta:

  Hogyan lehet megtudni, csap és egy WiFi SSID ... ..pot Palolem feltörni egy wifi telefon Samsung galaxy s5? ......

  Megjegyzés megtekintése
 311. Razvan Azt mondta:

  Szia magamnak, de ma írok program „airmon-ng” megvédeni a wlan-egy megmutatta nekem szükségem de arata..sau wlan0 nem írok más parancs azt mondja, hogy nincs rend, vagy ez a baj! Mi a teendő ebben az esetben?

  Megjegyzés megtekintése
 312. vasi Azt mondta:

  Helló,
  nem felelnek meg az utolsó lépést kérem, segítsen

  -index Száma cél hálózati? Hardver Index hálózatok itt akkor
  Nyitva / root / network elmult 01.cap
  -Kérjük Adjon meg egy szótár (-w)
  -Quitting Aircrack-ng ....

  ez a lépés nem felelnek

  köszönöm vasi

  Megjegyzés megtekintése
 313. Alex Matran Azt mondta:

  Szia nekem ad nekem erroare
  pin12345670 majd írjuk Küldés EAPOL START
  Olaszországban és használ Realtek vezeték RTL8187 802.11g 54Mbps 2.0 USB hálózati adapter.
  Ajutatima kérem ...

  Megjegyzés megtekintése
 314. Cata Azt mondta:

  Domain nem tudja, hogy miért megy az összes lépést, de amikor megtalálja a felület nem írja nimik Miért?

  Megjegyzés megtekintése
 315. Daniel Nicholas Azt mondta:

  Hol máshol, ha én kibocsátott BT5R3 az oldalát az BT5 mondják többé érvényes és MONDJA letöltés KALI

  Megjegyzés megtekintése
 316. Marius Adys Azt mondta:

  Helló, ha a szerződés UPC regisztrál velük, és akkor a nettó ingyenes vezeték nélküli UPC WI-Free bárhol a városban kisebb falvakban is függ, hogy a felhasználó a nettó UPC közeli és a repedés nélküli lehetőség, de tart sok múlik elsősorban a számítógép teljesítményét, ha hagyja magát sovány bagubas vagy legrosszabb, hogy türelemmel tart, csak két nap, amíg nem teszik a program munka, másrészt attól függ, milyen hosszú a jelszó

  Megjegyzés megtekintése
 317. Bobo Azt mondta:

  Volt egy másik változat betöltése .txt fájlt, benne egy csomó kombinációk, mint a változat, hogy a várakozási idő alacsonyabb volt.
  de nem értem, hogy ez a változat, a fent meghatározott, továbbá k .txt fájlba van szükségünk kiterjesztésű fájl .cap aki nem tudja igazán elképzelni, hogyan kap, ameddig nem tudjuk a jelszót, hogy a wifi hálózathoz megcélozni?

  Megjegyzés megtekintése
 318. Leana Azt mondta:

  Megértem, hogy nem tud visszalép a dispozitiovele android, a kérdés az, hogy az Android készülék Ezt a műveletet (megtalálása wifi jelszót), valamint a PC-n.

  Megjegyzés megtekintése
 319. alex Azt mondta:

  wifizon, hogyan léphetünk kapcsolatba?

  Megjegyzés megtekintése
 320. Silvyo Azt mondta:

  szia
  majd nagy érdeklődéssel követi minden, amit csinál, és köszönöm létezik !!!
  Adtam hozzá néhány egyértelmű a csomagom elég kis IT
  Most van egy kis probléma. nem veszi a program indult, hogy Önhöz.
  kérem, segítsen

  Megjegyzés megtekintése
 321. Cristian Azt mondta:

  Van egy jó rugaminte valaki mondja meg, hol lehet letölteni a programot, és azt is, hogyan működjön a DVD-ről? köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 322. Ruben Azt mondta:

  Helló, Crisitan közvetlenül a témában. Van egy Windows-10, telepítettem virtuális gép VMware Workstation, letöltöttem BlackTrack tettem egy virtuális kép VMware-ben elindult, de változatlan ragadt a csomagtartó, és azt mondja, hogy az üzenetet az elején, mielőtt abbahagyja akkor a Ctrl-C, nekem a dolog nem megyek úgyhogy lehet megállítani a Ctrl + C, de írom ezt az üzenetet. Mit tudok tenni?
  Rendszer miatt letiltott betölteni információk Magasabb, mint 1.0

  Megjegyzés megtekintése
 323. alx Azt mondta:

  Először üdvözlő frate.In írja ide pt.ca ahol szükséges és kívánatos (mozogni minden kártya alkalmazások
  sd) nem kommentálja 2011 kicsit, mert megjelent articolul.Acum talán nevetni (üzleti és a jobb oldalon), de ebben az évben kaptam az első alkalommal, amikor egy okostelefon, és megvan az esélye az OS android.Asta ok
  pénz (I 11 millió ROL havonta :), így nehéz telefonok dastea) .Asadar ez dalvick cache gyorsítótár egy virtualizációs program android, egyfajta sandbox vagy inkább hasonlít egy virtuális gép (sandbox + emulátor) (utasítások emulált hardwerul eszköz és a dalvicul nem közvetlen, alacsony szintű kernel Android, így azt hiszem, és ha tévedek Bárcsak corectzezi, hogy az egyetlen módja annak, hogy tanulni valamit) .Most Systeme működő jön pack eszköz (tabletta / telefon), mely nem irányítható értelme számomra a „nád csak a” és az alkalmazás kéri
  kerülnek továbbításra (hozott) a nagybátyja Dalvi, hogy mivel nem a processzor vagy közvetlenül intstructiunile
  Egy másik összetevője adott telefont, valószínűleg miután bevitték a kernel, ha azok jó vagy rossz, majd kinyitja az írás módot - ismétlem azt hiszem legalábbis megtenném, ha én is így a programozók
  és május titkosítani, ha úgy tetszik, rájössz 16 GB memória, amely gyorsabb telefonlui (mellesleg nem tudom, hogy a NAND hús, vagy más, de a legvalószínűbb, így test az 10 osztály, én ásni a nettó :)). Tehát ez egy telefon valamivel gyorsabb immunis a vírusok, és tényleg arról (amikor visszaállítja a döntéseket a gyárat nem bárki letölteni az adatokat csak az operációs rendszer, és nem a cache) a supracri cache időt vesz igénybe és mivel tudjuk, hogy a technológia nAND memóriák szintező és írok véletlenszerű kártya, ha nem írja felül az eredeti adatokat írott pontosan át ezt .pt olvastam, hogy meg kell érteni utasításokat controlarrului / kisérő PCBE, az egyetlen megoldás az lenne, hogy felülírja az egész egységet, és időt vesz igénybe, ha összehasonlítjuk a titkosítás módja, hogy lehet menet közben, azaz dekódolja elolvassa titkosítja írásban valós időben, és ha van, és elefánt diffúzor CBC módban vagy XTS biztos lehet benne, hogy a titkos szervezet harmincon túli nem áll helyre a bolygón lehet ceva.Deci / van olyan alkalmazás, amely nem az? //? //// ???
  Volt kisebb, és írt egy regényt, remélem elolvassa ezt, és válaszoljon.
  ps
  Írtam a billentyűzetet ablakok voltak az én igazi strcat néhány gomb, így ez elvitt én körülbelül 1,5 ore.Oricum Şieului szeretem és nézni az öröm és a dolgok, hogy ismer deja.Poti
  Ön technikai választ (még ha megértjük 12 osztályok + I gooogalul elérhető :). Multu előre!

  Megjegyzés megtekintése
 324. Pepe Azt mondta:

  BackTrack elavult és 5 Már nem támogatott - Letöltés már megszűnt.
  http://www.backtrack-linux.org/downloads/

  Megjegyzés megtekintése
 325. alex Azt mondta:

  cunostinte..mult're Doxa tiszteletet!

  Megjegyzés megtekintése
 326. anton Azt mondta:

  sal, ha a munkáltató nem veszít időt hiába .-)) nehéz feltörni WPA, ha figyelembe vesszük, hogy a modem alapértelmezett jelszó betűk és számok akkor kezdődik 9 ++++ karakter, de valami nem megy minden Reaver akkor is, ha a WPS kompatibilis hálózati

  Megjegyzés megtekintése
 327. Ruben Azt mondta:

  Helló, úgyhogy sikerült fel az ISO-képfájlt BackTrack a Stick, hogy olvassam el a normális, mint én telepített Windows, de van egy probléma, ha ez bekövetkezik felülete BackTrack hogy piros Dragonu ala piros és adja inicializálása a programban, és megjelenik az Enter, azt blochaza automatikusan egyszerűen lefagy a rendszer szükségszerűen meg kell nyomnia a kikapcsoló gomb a hordozható, hogy állítsa le! Amennyiben lenne a probléma a balesetek még valami ötlete? Úgy értem tényleg szükség van a Linux a laptop? I Win 10 x64 .Multumesc

  Megjegyzés megtekintése
 328. EMI Azt mondta:

  Cristi ... akkor amit először el?
  Szeretném felfedezni ezt a világot, de tanácsra van szüksége ...

  Megjegyzés megtekintése
  • Kezdtem Basic billentyűzet írásban papírlapokra, a palota gyerekek Batraneanu Jr. professzor, amikor én körülbelül 12-13 év. Első körben elektronika és onnan, hogy hozzanak létre egy számítógépes kört, ahol ugrottam is. Régebben egy fehér műanyag burkolatok, azok ragadt aceton és műanyag por. A tetemek voltak commodore számára, hogy a tanárok a langyos. A számítógép volt divatos akkoriban HC-90, PC Romániában történik. A HC, amely közvetlenül feltölteni programok segítségével kazetták és kazettás mono (sztereó nem működik). Mi több feladatos? Ön volt az egyik 30 perc alatt tölti be a játékot, és ha jó volt, tiszta kazettát és a fej.
   Mi majd írjuk meg a saját játékot (és írtam pár), vagy „húzta” a többitől, hogy a gyermekek fizikai két fedélzetet kapcsolódik egymáshoz kábelt. Szalagok volt egy analóg hang, mint egy gajaiala szünetek és hangjelzést ad.
   Akkor sem hallott az interneten.
   Az első alkalommal láttam pong játék, és maradt ... Tudja maga, hogy mit is fejlett.
   Nagyon szerettem.

   Így kezdtem ...

   Megjegyzés megtekintése
 329. Márton Azt mondta:

  Kipróbáltuk a BackTrack 5.3 nincs Reaver, telepítettem eredmény: TP-LINK 740 N (router) nem akarta feladni. Miután 7 vagy 8 ,, injekciók "megjelent ,, [!] VIGYÁZAT: AP érzékelve sebességkorlátozó, várva 60 másodperc Mielőtt újra ellenőrzés" és meghal ezzel az üzenettel. Úgy nézett 16 óra, és nem adja át az üzenetet .L rakjuk vissza dolgozni vele, és -vv d 61 nem APRE üzenetet, de nem ezt a munkát. Van egy router, így nehéz :)) QSS aktív. Ugyanez műveletek tettem, miután telepítette a Linux Mint Maya airmon és Reaver. Ehelyett Speedport Telekom, a szomszéd adott szegény két óra alatt. Próbáltam őket egy jelszóval kombinációja betűk és számok, kis és nagy, semmi, minden olyan sérülékeny. Szerencsére van a router beteg kémprogramok és nem bocsát ki annyira

  Megjegyzés megtekintése
 330. Costy Azt mondta:

  Sall, mint testvérek, akik megtalálják a jelszót AMI lövés egy site lehet adni valamit tönkretennéd köszi

  Megjegyzés megtekintése
 331. Razvan Azt mondta:

  Azt a fajta probléma, Németországban dolgozik, és van wifi is, de ez a fajta Neamtu em *** t akar adni nekem a jelszavát, azt mondják nem éri meg a faj az internet-hozzáférés, e náci ala.o megoldás megtörni a jelszót, a tulajdonában egy laptop, szeretem, hogy a hálózati csatlakozás, mint a WiFi, van ász a router, ez segíthet valahogy ez ???

  Megjegyzés megtekintése
 332. Remus D Azt mondta:

  Helló, már valaki találkozott erroare ez? És hogyan tudjuk megoldani? Kernel panic - nem szinkronizálja megkísérelte megölni init! "

  Megjegyzés megtekintése
 333. Dani Azt mondta:

  Mennyiben lehet fogni, ha megszegem a hálózat és böngészhet az interneten minden nagy hét, és aztán megy haza? és mit lehet szankcionálni?

  Megjegyzés megtekintése
 334. Márton Azt mondta:

  Jó PIN most kideríteni, PSK és SSID, amit én nem értem, hogyan tudnak segíteni megtalálni a jelszavát?

  Megjegyzés megtekintése
 335. Razvan Georgescu Azt mondta:

  Hi Cristi beszélhetünk egy laptop és az ő problémái, tudom jobban elmagyarázni, hogy egy videó vagy kép, hogy ki a helyzet? WhatsApp számos tel, hol találok segítséget, ha szüksége van a szíved akarja, hogy segítsen nekem ... .. száma WAPP 0728. Köszönet tekintetében

  Megjegyzés megtekintése
 336. Razvan Georgescu Azt mondta:

  Köszönöm nagyon jó újra pályán

  Megjegyzés megtekintése
 337. Marian Azt mondta:

  Cristi Hello! A kérdés már. Tudom BackTrack már nem divat most, de Kali Linux. Azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet megtalálni a jelszót, ha már tudja a WPS PIN? Minden Kerestem a neten, és találtam semmi konkrét, miközben próbálta megtörni a saját wifi hálózatot, mivel a WPS PIN megtalálható a Windows Dömper.

  Előre is köszönöm!

  Megjegyzés megtekintése
 338. nelutzu Azt mondta:

  szia meg tudja mondani, hogyan tudom a nevét vagy SSID a rejtett hálózathoz? vagy ha lehet?

  Megjegyzés megtekintése
 339. Mihai Azt mondta:

  Kapok egy hiba, amikor a program használata követtem pontosan a lépéseket a bemutató, „Reaver észlelt víz sebességkorlátozó vár 60 másodperc” mit kell tenni?

  Megjegyzés megtekintése
 340. Catalin Azt mondta:

  Salut! A nevem Catalin. Van egy HP Intel-i5 mag, a Windows Vista 8.1 integrált X64
  Mert szükségem Wifi, kis lépésekben szeretném tudni, hogy mit kell tennie. Alapvetően olvastam az elején, hogy szükségem van BackTrack 5. Másoltam vissza pályán keresztül torrent 5, de nem nyitott. Ha van ideje válaszolni, kérlek hagyj üzenetet itt vagy [email protected]. Köszönjük!

  Megjegyzés megtekintése
  • Catalin Azt mondta:

   Írtam korábban, de nem magyarázza megfelelően, hogy valóban szükség van, hogy kiváló wifi ptr ahol élek, nem férnek hozzá az internethez, és észrevettem, hogy 2-3 szomszédok wifi, egy másik probléma az, hogy ezek kissé kezdő, már fejlett tudás a PC és minden hasznos információt szívesen, de örülök, hogy megtanultam új dolgokat itt oktató. csak jobb!

   Megjegyzés megtekintése
   • név Azt mondta:

    „Petrik mondta:
    2 szeptember 2015 a 22: 35
    Régebben én visszalép a laptop, de most már 2 PC-k és visszalép nem ezt a munkát, főnök elavult wifislax szuper, parancs nélkül, és wpa2 ki maximum 2 perc, a feltétel az, hogy a több mint 25% jel és megy összes aktív hálózat WPS "

    Megjegyzés megtekintése
 341. Catalin Azt mondta:

  Cristian Hello! Sikerült visszahozni pálya 5 de miután telepítettem RealPlayer mvware amikor kiadta a parancsot nem airmon-ng megjelent nekem semmi felület. Kérem, mondja meg, hogy tévedek valahol DC, vagy mit kell tenni, hogy megvédje a nevem ptr felület?

  Megjegyzés megtekintése
 342. Sebi Azt mondta:

  Hey. Szeretném tudni, hogy van egy egység valami, hogy lehet használni, hogy erősíti wifi jel származik forrástól a mintegy 1 km. Telefon Érdekelne, olvastam valami router / repeater, de nem biztos, ha tudnám utolérni őket a telefont wifi egy kávézóban, vagy valami, amely ingyenes wirless.

  Megjegyzés megtekintése
 343. Matthew Azt mondta:
 344. Ruben Azt mondta:

  Meg kell lennie Linux operációs rendszer, amely lehet, hogy ezt a dolgot? Próbáltam az ablakokat, és nem teszi lehetővé !! Virtuális kép én készült fekete pálya, menj olvasni (Windows), de amikor elkezdem táskámat lóg megrendeléseket! Hogyan tehetek, hogy javítani?

  Megjegyzés megtekintése
 345. Ionut Azt mondta:

  Szia még egyszer meg tudja kérni a letöltési linket?

  Megjegyzés megtekintése
 346. Stif Azt mondta:

  Szia tudom, miért arányúnak tűnik észlelve AP 60 másodperc várakozás korlátozásával, mielőtt újra ellenőrzés?

  Megjegyzés megtekintése
 347. Emanuel Puris Azt mondta:

  hello, hogyan tudok adni?

  Megjegyzés megtekintése
 348. Emanuel Puris Azt mondta:

  Helló szeretnék beszélni veled valami fontos, hogyan lehet kapcsolatba? akkor hagyj egy telefonszámot, e-mail címre, vagy fb?

  Megjegyzés megtekintése
 349. Vasile Azt mondta:

  Ez a módszer csak akkor működik, Reaver router szar, a legtöbb router tíz sikertelen próbálkozás fenyők közel imedeat WPS honlapján, és nem csinál semmit újraindítása nélkül a router.
  Mind ez ideig még nem találtak rezolvare.Am tesztelt összes programot, amely nem kevesebb wifislax
  számban, de nem járt sikerrel.
  Egy egyszerű módszer, amely ment a router volt, hogy Mac egy kódgenerátor pin, majd csatlakoztassa a WPS wifislax tanultam jelszó perceken belül, de még ez a módszer nem alkalmazható minden routerek tp-link nincs esélye. Összefoglalva meg kell adnunk a szerencse, mint a szomszéd, hogy egy router minimális védelmet.

  Megjegyzés megtekintése
 350. Tibi Azt mondta:

  Pontosan azt tettem, hogy a bemutató, vettem TP-LINK TL-WN722N elismeri hálózatok, de az utolsó lépés után 1 perc tűnök: AP észlelve vár 60 sebességkorlátozó és újra ellenőrzi a megelőző és csak mozgatni departe.Am próbált 6 hálózatok. ?????

  Megjegyzés megtekintése
 351. Radu Azt mondta:

  Ez az, amiért én hálózatot egy router asus casaeste a wpa2 vállalati EAP és nem lehet sem jobb, sem törött.

  Megjegyzés megtekintése
 352. ion stefan Azt mondta:

  Köszönöm Cristi. Németország évben, és nagyon hasznos, és én csak azért, mert te és én beszélgetünk a családi otthon. Ahhoz, hogy jó egészséget és sok sikert éves élettartam.

  Megjegyzés megtekintése
 353. Misu Azt mondta:

  Hi barátok, van egy hálózati kártya Atheros AR965x, és nem megy a monitor üzemmódban van valami ötlete, hogy mit tehettem volna? Egy virtuális gép, akkor NIC meghajtó, de nem megyek rendelés, tud segíteni valahogy?

  Megjegyzés megtekintése
 354. oroszlán Azt mondta:

  Ha a hálózati kártya nem kompatibilis USB vezeték nélküli adapter veszek egyet, Hogyan kell telepíteni a vezető, ha használja BackTrack live CD 5.Ce adapter ajánlanak?

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Lehet vásárolni adaptert ajánlott a bemutató „Hogyan feltörni a jelszót Wi-Fi szupergyors segítségével social engineering”, hogy megtalálja a keresőmező segítségével a jobb felső

   Megjegyzés megtekintése
 355. stefan Azt mondta:

  stefan 0730 várjuk ... .. Én internet rádió nettó UPC, és nem nagy része a nyilvánosság tudja a router ip ip szerver mia de én isp és Wind xp nat régi

  Megjegyzés megtekintése
 356. Marius Azt mondta:

  Könyörgöm ezer kifogásokat, rájöttem, hogy én írt máshol után megkérdeztem, igen, valóban ott volt, hogy az érdekelt, hogy ott legyek. kösz, de most már egy másik probléma futtatása után egy ideig egy üzenetet jelenít meg én észlelt valamit ... .és várni árak korlátozzák 60 másodperc folytatásához nem csak továbbra is, ala .doar üzenet jelenik meg. felismerik, hogy nem túl megszokott felületen, de linux ... .és láttam egy másik kérdés felett, ugyanaz a probléma, ahol adlu PIN, mint az általuk használt, hogy mit csinálnak vele?

  Megjegyzés megtekintése
 357. admin Azt mondta:

  Jó most kideríteni PIN, a PSK és az SSID segítségével, amit én nem értem, hogyan lehet megtalálni a szinergikus jelszó ...

  Megjegyzés megtekintése
 358. Ionut Azt mondta:

  Tehát nem értem, valami BackTrack kell telepíteni a PC-n vagy DVD-n és te boot, én még nem töltötte le, de még szeretnék kipróbálni, hogy ha a cv, soha nem használt.

  Megjegyzés megtekintése
 359. Petrik Azt mondta:

  Régebben én visszalép a laptop, de most már 2 PC-k és visszalép nem ezt a munkát, főnök elavult wifislax szuper, parancs nélkül, és wpa2 ki maximum 2 perc, a feltétel az, hogy a több mint 25% jel és megy összes aktív hálózat WPS

  Megjegyzés megtekintése

más referenciák

 1. [...] Van egy bemutató a "megállapítás" jelszót BackTrack, videó bemutató nevezett, hogyan kell feltörni a vezeték nélküli hálózat WPA vagy WEP a BackTrack WPA2 használja bölcsen az információt a bemutató, nem szakítja meg a hálózati szomszédok. Ha a [...]

  Megjegyzés megtekintése
 2. [...] A parancs találni a hálózati jelszót mentett: netsh wlan show profilok a hálózat nevét kulcs = egyértelmű a "Biztonsági beállítások" a jobb "Key tartalom" van wifi jelszót. Meg tudod csinálni a fenti műveletet az összes hálózaton tárolt, csak a változó a hálózat nevét. Tipp: Nem kell gépelni a parancsot kézzel minden hálózatra a nyíl gombokat a billentyűzeten. Fel és lefelé mutató az utolsó parancs, hogy visszatérjen. Azt akarom ezt a telefont vagy tablet? Semmi sem könnyebb: -display vezeték tárolt jelszót telefonon vagy bejelentkezve tableta- Ha érdekli a WiFi hálózatokat, amelyek nem rendelkeznek a jelszavakat, nézni a bemutató ... Hogyan feltörni WPA vezeték nélküli jelszó, vagy a WEP BackTrack WPA2 [...]

  Megjegyzés megtekintése
 3. [...] A minimális ismeretek és viszonylag olcsó hardver tudja törni bármilyen WiFi hálózathoz, függetlenül annak a WEP, WPA vagy WPA2. Nem úgy értem, hogy csak bug [...]

  Megjegyzés megtekintése
 4. [...] Hogyan feltörni WPA vezeték nélküli jelszó, vagy a WEP BackTrack WPA2 [...]

  Megjegyzés megtekintése

nézőpont

*

zászló