Popcorn idő az Android és iOS, új filmek felirattal

Popcorn idő az Android és iOS, új filmek felirattal

Torrent beszélt sokszor. Ez a hálózat / technológia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák a fájlokat hatékonyan,. Sajnos, ha a felhasználó nem ismeri a torrent tracker akkor ébred fel a fertőzött PC-vel vagy egy halom idegek és frusztráció.
Popcorn idő tökéletes puffer között a felhasználó hálózati és kényelmes torrent. Többé nem kell keresni filmek nélkül tudni, hogy mit kell várni. Egyszerűen, látom a filmet ingyenesen letölthető, patak.
A VPN Time Popcorn lehet használni, még azokban az országokban, amelyek blokkolják ezt az alkalmazást.
A Popcorn Time alkalmazás a „Nézd meg most” módban a dalokat rangsorolja a videofájlban, a film kezdetétől, majd csendesen letölti a többit.
Feliratok vannak román, a 90% filmek; és ahol én nem vagyok elérhető, egy könnyen betölteni külső felirat, még a kérelem.
Popcorn idő app a legtöbb civilizált megvalósítása hálózati interfész torrent. Meg kell értékelni, hogy az alkalmazás vezettek; Majdnem úgy nézett ki olyan jó, mint a Netflix, és figyelembe kell venni, hogy a forráskód alapjául szolgáló Popcorn idő nyílt forrású alkalmazás; így ha ambíciói programozó, többre is képes ezt az alkalmazást.
A fő előnye alkalmazásának Popcorn idő, hogy lehet használni, nagyon kényelmes Chromecasttal, Ami egy álom csapat. Majdnem elfelejtettem Netflix, ami köztünk, még most is, két hónappal a bevezetése után azt felirat nyelvünkben.
Popcorn idő hogyan működik?
Popcorn idő egy torrent kliens, beépített lejátszó és számos optimalizációt streaming video.
Amikor közös bennük a Popcorn idő?
Oszd meg a Time Popcorn készül, amikor az alkalmazást használják.
Popcorn idő mennyi?
Idő Popcorn ingyenes most.
Hány filmet tudok nézni?
Nincs határa a látnokok.
Amennyiben letöltés Popcorn idő?
Letöltés Android Popcorn idő (Lent)
Letöltés iOS Popcorn idő (Lent)
Letöltés Popcorn időablak (Lent)
Video bemutató - Pattogatott kukorica idő az Android és iOS számára, új filmek feliratokkal


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. bogdan - mondta

  menj be a számítógépet!

 2. Marius Nechifor - mondta

  Köszönöm a bemutató. App is. Ma kaptam Chromecastját EMAG. Ez kínálnak 199 lej. Az ilyen alkalmazások, a szerkentyű megéri a pénzt. Várják több konzultáció, mi van Chromecasttal.

 3. Mihnea - mondta

  Nem fuctioneaza on Xiomi MI 4c! ((

 4. Ez az alkalmazás nagyon jó lenne apámnak, mert mindig filmeket keres a helyi online filmoldalakon ... és ismert, hogy annyi hirdetésük van, amennyit tartalmaz (mindig bosszantja, még az adblock mellett is vannak apróságok). Nem nagyon tudja keresni a filmet a torrenteken és a megfelelő feliratokat a film neve, minőségi változata (cam, dvdrip, bdrip stb.) És a ripper neve alapján.

  Az alkalmazás ígéretesnek tűnik, de abból, amit észrevettem a Windows verziójában, van néhány probléma a feliratokkal. Vagyis sokszor, bár a képernyő jobb alsó sarkában található legördülő menüben a felirat román nyelven jelenik meg, még mindig nem töltődik be, be kell lépnie a legördülő menübe, és a film lejátszása után újra ki kell választania a román feliratot. Másrészt a betűméretet nem lehet megváltoztatni ... bár a program beállításaiban 5 méretválaszték van. Bármelyik lehetőséget választom, a méret változatlan marad. A kép méretarányát meg kell változtatni, hogy nagyobb legyen a felirat.
  Egy másik mínusz hiánya különböző beállításokat audio vagy video, mint a YouTube Video lejátszó vagy KMPlayer volna. Elég egyszerű ezen a ponton.

  De ez amúgy is kezdet, bétaverziós. Ő egy speciális torrent kliens, és egy bizonyos résbe szerveződik. Ami a törvényességet illeti ... kit érdekel :)). Az alkalmazás nem is szerepel a Google Playen, és könnyen megérthető, hogy miért.

 5. Sorin - mondta

  Azt feszegették körülbelül 3 hónap és még mindig nem arra késztet, hogy a Tyxo oldal egyszer, de azt ajánlom ezt a módszert. Qbittorrent személyes használatra Download szekvenciális és megy nagy, hadd adja 5%, majd játszani a show.
  Én sem támogatom a kínai felirattal rendelkező HD verziókat, hátrány az a tény, hogy nem tudod személyre szabni a feliratokat ...

 6. Ez legális?

 7. Daros - mondta

  Nagyon jó app, Cristi! Rájöttem néhány héttel ezelőtt, pontosan akkor, amikor bemutatta Chromecasttal. Egy oktató Chromecastnak valaki ajánlott Popcorn idő a hozzászólások részben. Öröm fut a laptop a TV-n keresztül Chromecasttal tettem egy animáció megtekintésére gyerek, miközben láttam akadálytalan dolgozó laptop.

 8. decebal12345 - mondta

  Popcorn vagy Showbox?
  Showbox még könnyebben kezelhető? Kivéve, hogy nem lehet használni a Chromecasttal.

 9. Valentin - mondta

  Ez elromlott.

 10. Marius - mondta

  Nem találja az iPhone?

 11. Daros - mondta

  A verzió a Windows nem találja a letöltési lapot a film. Ez csak az Android? Eddig láttam filmek online, de nem lenne jó, hogy működik letöltése helyzetekben, ahol szeretné, hogy a film egy másik alkalommal valahol nélkül Internet kapcsolat.

 12. győztes - mondta

  Több éve használom a „http://torrentbutler.eu/” alkalmazást,
  Nem emlékszem, hol találtam, de úgy tűnik, rendben van,
  Inkább "letöltöm" a filmet, majd megnézem, majd /// megtartom vagy törlöm.
  Miután dscarcat PC, én inkább BSPlayer, amely lehetőséget subtritare stb
  Meg kell próbálni a lehetőséget
  JAVASLATOK ”a„ http://torrentbutler.eu/ ”filmekhez
  BSPlayer pt.player
  pt.subtitrari bsplayer, „http://subtitrari.exsto.ro/”

  • Adrian Gudus - mondta

   TorrenetButler bemutatták nekünk. Az útmutató megtalálható a keresőmező segítségével a jobb felső sarokban.

 13. florin - mondta

  Cristi hello, köszönöm, és Adrian oktatóanyagokat kínált

 14. Alexandru Cojocaru - mondta

  Köszönjük Cristinek az érdeklődését, hogy megtanított minket az informatikai technológia használatára és az új kommunikációs termékek üzemeltetésére. Rajongói között idősebb emberek vannak, köztük én is. Amit a te oktatóanyagaidból megtudok, az idősebbeknek is segítek, mint én, és nem csak. Alapításod óta figyelemmel kísérem a "Videotuutorial.ro" webhelyedet (azt hiszem, kezdetben egyedül voltál). Nagyon nehéz lett volna számomra a videojátékok nélkül, annak a generációnak a része, amely nem tanult angolul az iskolában. Most már nagyon könnyű kezelnem a számítógépemet és az okostelefonjaimat, mert arra törekszel, hogy elindulj. Köszönöm ezt az ügyet, amelyre büszke lehetsz olyan fiatalokkal, mint te.

 15. ion Draghici - mondta

  Ez nagyon nehéz lenne megmondani, hol vagy hogyan kell letölteni ezt a pop corn, mert a pa tel me google play csak pop kukorica és a távoli mást Köszönöm

 16. ionutvrabie - mondta

  Kodi

 17. Ha szüksége van VPN, menj a beállítások, és törölje ezt a lehetőséget

 18. Ervin Szondi - mondta

  És visszatérek a kérdésre Daros: változat szél nem letöltés gombra. Csak azért létezik, android?

 19. 92KTU - mondta

  Értékelem jössz további felvilágosítást ezzel kapcsolatos kérelmet a rajongók videotutorial.ro.
  A "Chromecast 2-vel szuper okossá teszi a tévét" című megjegyzésemben megemlítettem ezt az alkalmazást, amely nagyon jól működik a Chromecaston, és több mint egy éve ismeretes előttem. A témához kapcsolódóan nézze meg itt a "https://getpopcorntime.org/sitemap/" oldalt. Egy másik ingyenes alkalmazást, amely új videó bemutató tárgyát képezheti, a "http://strem.io/" webhely fejlesztői fejlesztették ki a „https://getpopcorntime.org/news/” („http://addons.strem.io/”) oldalon bemutatott hírek Cristian mester meg fogja csinálni, és még azt is kérem tőle. „Http://imgur.com/gallery/uzjZDB21” kiegészítésként. Rátok bízom kommentálni.
  Mint korábban mondtam, nincs időm filmeket nézni, az ingyenes programom nagyrészt egy másik hobbihoz kapcsolódik ... a zenéhez.
  Mint ilyen vagyok annyira érdekelt ebben a témában videotutoriale
  Megjegyzés:
  Arra kérem a video oktatóanyagokat, hogy készítsenek egy video oktatóanyagot a postai szolgáltatáshoz csatolt orosz felhőhöz kapcsolódóan. "Https://cloud.mail.ru" (talán vannak érdeklődő rajongók… 25 GB felhőalapú ingyenes vagy 1 TB-ot kínál 499 rubelért, azaz kb. 6 euró / év). Néhány megjegyzést is tehetek, tekintve, hogy van néhány 1 TB-os ingyenes fiókom a 2013. decemberi promóciót követően… és biztosan elmondhatom, hogy megéri!

 20. Mugurel - mondta

  Belgium megy csak olyan kevés rajzok és
  és kérem a pénzt vpnul
  cristi ... néhány vpn beállítás a Windows 10-hez ???

 21. 92KTU - mondta

  Próbáljon ki egy másik alkalmazást ,,, https: // popco… .io csak rajzokat mutat. mert a projektet törölték

 22. Supeeer, Köszönöm !!!

 23. 92KTU - mondta

  A VPN-t illetően Cristian pontosításokat adhat neked .. A Spotify-hoz (amely a Chromecaston is működik) a „https://www.tunnelbear.com/www” alkalmazást használom. Lépések: A Spotyfy leállítja az alagút alagútját… elindul a Spotify … Az alagút megáll, hogy szombaton ne menjen el az összes 500 MB a vízen, és ha véletlenül mégis újra kell indítania a spotify-t, ha áthelyezik, akkor nincs hová mennie. Az 500 MB-ot havonta megújítják. Nem tudom, hogy működik-e, és mi érdekel ...… nézze meg, mit mond a KRISZTÁN.

 24. Calin - mondta

  Cristi tettél egy bemutató, mint a popcorn és azt mondtad, és tel. és nem mondjuk hülyeség, mint a ,, ,, valószínűleg olcsóbb pénzt a jövőben, hogy a kérelem nem legális hiánya miatt engedély iránti kérelmet az említett adás. Így tehát egy alkalmazás kerülhet fel semmit soha legalizálja az összes még játszani

 25. Marius - mondta

  Tud nekem segíteni, hogy popcorn idő állítom felirat ékezetes?

 26. Cyp03 - mondta

  Hello! Nem fog működni rám Chromecaston ez az alkalmazás, sem a telefont, sem laptop, amely lehet a probléma?

 27. Köszöntelek, tiszteletben tartva a munkát, hogy te!
  Anu már Németországban volt, a vadászat néhány filmet a neten, én csatlakozott a fórum és onnan adtam LINC rám irányítva özön, letöltöttem egy epizód soros 1minut valamit, és az I-felébredtem a mio jövedelem EUR bírságot 500 valamit, ezek a programok érdekesek, de nem tudjuk, egy légy az országok, mint Németország?

  • Sokszor hallottam ilyeneket, torrent-bírságokat. Ülök és gondolkodom ... ez valóságos, vagy csak bau bau történetek? És ha igen, lehet-e ezt a bírságot megtámadni a bíróságon? Érvek valószínűleg megtalálhatók ...

  • Mihai - mondta

   Van egy számlát? vagy jött bármely cég orosz neten, és azt hittem, hogy az emberek a Unitymedia.de és fizetett bírságot. Németek itt kérdezni, hogy a net, és letölthető, amit akarsz, de a net sebessége ad 200Mbit / s 40.

 28. MAXIM VASILE - mondta

  OK, de mivel általában és mások nem szólt többet növelheti mivel a telefon FELIRAT FELIRAT nem számol ROMANA.UNA OVER másik elégedett Chromceast 2.0

 29. FOKHAGYMÁS Bogdan - mondta

  Jégeső Adrian Gudus. Írtam neked egy videotutorial szabhatja a csengőhangot az iPhone. Megígérted, hogy akkor biztosan nem. Kérjük, szép, hogy nem, mert én már próbáltam mindenféle megoldások, és egyik sem működött (csak iTunes én még nem próbáltam). A beszélgetésben levezettem, hogy a módszer nem számít az iOS verzió, vagy generációs iPhone. Ha tudja a módszer, amely azzal a hatással jár, elég kérjük, ezt videotutorial (ha tudja, egy másik alkalmazás, amely nem az iTunes értelemben nagyon jó lenne nekem, ha iTunes rendben, és így).

 30. Próbálja ki a "https: //ci.popcorn…..sh/" parancsot. A titrálással bármit megtehet, amit csak akar, a diakritikusokkal is.

 31. sötét - mondta

  Érdekes. Ez még sorozat "Chuck", nem hiszem el! Azt kellett volna mondanom korábban erről Cristi.

 32. Romulus Dorin - mondta

  Igen. Köszönjük! Akkor eszébe jutott (Popcorn) most Chromecast CPC 2.0!
  Ha bármilyen javaslata / javaslata van egy romániai online tévézési programhoz (focihoz)…?! és sok hirdetés nélkül, illetve működésük blokkolása az androidon és a Cromecaston ...?! Köszönöm
  Ui: Ha nem is NÉLKÜL TUTORIAL szükség!
  csekélységemet

 33. Adrian S. - mondta

  Sal azonban feliratok ahol szeretnénk letölteni?
  Merci.

 34. Mircea - mondta

  fogadtatás
  Csak töltse információt Popcorn film nézése közben, hogy létrehozza a letöltések nevű fájlt popcorn film, ahol megtekintheti később.
  merci

 35. adrian76 - mondta

  A nyomtatási megy DLNA?

 36. Ovidiu - mondta

  Hello. Abból, amit olvastam a neten, a VPN-kapcsolat ajánlott. Próbáltam (nem fizet) egy VPN és Popcorn idő nem működik. Hogy kitett vagyunk, ha nincs?

 37. Darius - mondta

  Az ms program szuper szerintem ... kár, hogy nem tartott ingyen jmecheria ”4 £ :)

 38. Alexandru - mondta

  Helló. Az androidon nem olvassa el a kritikáimat feliratozáskor, rám utal néhány jel, és néha nem sokat érthet ... de az ablakokon minden tökéletes. Hogyan tudom ezt megoldani?

 39. Jfeer - mondta

  bravúr srácok, erősek vagytok ... .. nagyon köszönöm

 40. Vadász - mondta

  Helló, hogyan tudom megtenni, hogy streamuie Popcorn tévében? Abban Popcorn idő beállítások már csak variáns:
  Play on:
  -Popcorn idő
  Saul ugyanaz Ugyan nézd meg, nekem csak a Popcorn idő verziója van, nem lát VLC-t vagy bármi mást ...
  Másoknak, és látja, hogy a net is patak közvetlenül a TV-ben, akkor magyarázza el nekem, hogyan működik?

 41. atty63 - mondta

  Hello! Nem olvasok diacritics android a feliratok, tettem néhány jel, és néha nem érti sok ... de ez mind tökéletes ablakot. Hogyan lehet ezt orvosolni?
  Tudja valaki, hogy hogyan lehet megoldani? köszönöm

 42. constantin - mondta

  Németországban ez illegális fizetni jövedelem 815 ezer eurót egy filmet

  • Bangalau Catalin - mondta

   Helló! Cătălin vagyok ... Németországban is élek, és ezt a programot használtam, ennek eredményeként a pénztárcámban is választottam egy lyukat, 900 eurót. A kérdésem a következő: hogyan oldotta meg, vagy mit tett ellene?

 43. Liviu - mondta

  Megpróbáltam telepíteni az iPad air2 és megy. Az utolsó lépés rám eroare..cod 6009. A PC és az Android is ok. Van-e megoldás az iOS. Őszintén én nem akarok szökik. Ha lehet, kérjük mail [e-mail védett] Köszönjük!

 44. Liviu - mondta

  Aplicatia..functioneaza jó android Chromecasttal ..
  Ehelyett nem lát diakritikusokat a sub.even-ben, ha egyéni módban töltik be őket ...
  Az ebben az értelemben a beállítás ..
  Egy férfi megoldani ezt a problémát?
  köszönöm,

 45. Liviu - mondta

  Talán változat a hibás ..
  I 2.8.0-76 verzió

 46. Horváth Zoltán - mondta

  draqu mi ez a program felirat szar, mit tettél ezzel a programmal draq ?????

 47. GEPA - mondta

  Hello! Fm Köszönöm a bemutató. Hagytam d weboldalak a filmeket, az idegeim tocau reklámok.
  De van egy probléma a felirat. Mint tettem google fordítás. És ez szinkronizál hangját.
  Letöltöttem a szoftvert ajánlott akkor, windows10 PC. Ez egy átmeneti probléma, vagy nem tudom, ezek a beállítások?
  Ha valaki megvilágosít engem és p nekem, köszönöm fm

 48. Ilie - mondta

  Az appvalley.vip sok szabad alkalmazást talál, köztük a popcorntime (IOS).
  A rom-feliratok dörömbölése a rés, nem kellett megállítanom a késést. Tud valaki egy ötlet?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.