Hogyan töltheti le fotói és videóidat az Instagramról?

Hogyan töltheti le fotói és videóidat az Instagramról?

Hogyan töltheti le fotói és videóidat az Instagramról?

Hogyan töltheti le fotói és videóidat az Instagramról?
A mai bemutatóban megtudhatjuk, hogyan tölthetünk le minden Instagramban rögzített fotót, videókat, profilfotókat és az Instagram Direct-ben közzétett összes tartalmat.

Miért akarná bárki letölteni a fotókat az Instagramról, megkérdeznéd.


Elég lehet az oka! Valószínűleg fel akarsz lépni az Instagramról, vagy fel szeretne tölteni néhány fotót más szolgáltatásokról vagy közösségi hálózatokról, esetleg törölni szeretné a fiókját vagy néhány olyan képét, amelyeknek kellemetlen megjegyzései vannak, és újratárgyalni szeretne, mert valószínűleg nagyobb közönséggel rendelkezel, több üldözõ. Lehet, hogy szerkeszteni szeretnél egy régebbi kép egyes elemeit, majd visszajuttatod, vagy törölni szeretnéd a számokat az internetről, és az Ön Instagram-fiókja volt az utolsó hely, ahol nem tudta, hogyan készítsen biztonsági másolatot az összes tevékenységéről amit az Instagram-on tettél.

További online szolgáltatások lehetővé teszik számunkra adatainak letöltését.


Újabban minden online szolgáltatás elkezdi elfogadni azt a funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy letöltse az online szolgáltatásban végzett tevékenység során használt összes adatot. A felhasználónak ezt a letöltési funkciót biztosító intézkedéseire az Európai Unió köteles és előrevetíti az összes olyan vállalatot, amely az Európai Unión belüli országokban működteti vagy nyújtja szolgáltatásaikat.

Bármi is legyen az oka annak, hogy bárki le akarja tölteni a fotókat az Instagramról, jó tudni, hogy ezt megtehetjük, jogunk van erre, és tudjuk, hogyan kell ezt csinálni.

Kapcsolódó oktatóanyagok:

 • Töltse le a YouTube-csatorna az összes eredeti fájlokat
 • Syncthing, az automatikus szinkronizáció az adatok bizalmas és biztonságos
 • Töltsd le az összeset Facebook-ról - fotók, albumok, videók és üzenetek
 • Yahoo, adatátvitel Yahoo-ről Gmail-re
 • A Windows letöltési linkek ISO 7, 8 és 10, bármelyik verzió
 • Video bemutató - Fotók és videók letöltése az Instagram-ról  Kapcsolódó oktatóanyagok  Adrian

  Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

  Hozzászólások

  1. Sorin - mondta

   ha tudsz egy oktatóprogramot készíteni az EaseUS Todo Backup-ról vagy sem, nagyon köszönöm és köszönöm a munkát, amit csinálsz

  Speak Your Mind

  *

  Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.