Mi DDoS támadás és hogyan kell használni - LIVE támadások

Mi DDoS támadás, és hogyan kell használni

Mit DDoS?

Distributed Denial of Service DDoS jelent. Összehangolt támadás tiltani a szolgáltatásokhoz való hozzáférés.
DDoS támadás egy intézkedés egy vagy több támadó ellen egy oldalon, szerver, online szolgáltatások, stb A támadás célja, hogy okoz annyi kárt. DDoS támadás egy pusztító hatás, amely azt akarja, hogy bármi áron megbénítja a szerveren minden módon. Ha nem megy a web szerver, e-mail szerver támadás, hacsak megtámadta magát hálózati útválasztó, akkor nem számít; Mindaddig, amíg a szerver / hálózat / szolgáltatás kerül a földre, nincs módszer nincs áthidalva.

Mi hasonlít a DDoS?

Tegyük fel, hogy te egy baráti és egy srác melletted, és zajt; Ez egyfajta DDoS, mert sem te, sem prietenii tai nem érti, mert a zajos beszélgetés. Ez az, ami DDoS oldalon.

Miért használja DDoS támadás?

Hackerek DDoS pénzt, hogy elszámolnak más hackerek, hogy le weboldalak és szolgáltatások, hogy zavarja őket.

Hogyan lehet pénzt DDoS hackerek

Számos módszer létezik:
1. zsarolás - ne álljon DDoS szoftvert a ser4verul, amíg meg nem fizet nekem
2. Szabadúszó - támadás minden szerver díjat, seregével zombi számítógépek
3. védelem díj - támadás egyes kiszolgálók / sites / szolgáltatás, azáltal, hogy megvédje

Mennyivel rosszabb lehet dák DDoS támadás?

Néha DDoS támadások pusztítani még a hardver (komponensek), mint ahogy az a DDoS támadás az USA-ban, ahol a támadók indítható és leállítható egyes részein vezetékes víz, amíg az állomás vízellátás a terület engedett és a lakosok Úgy maradt víz nélkül.

Hackerek okosak!

Most minden 6 145.000 hónappal a kamerák vált mini PC zombik, ahonnan indult a legnagyobb DDoS támadás az utóbbi időben. A támadás kezdődött szeptember 19 2016 széles sávban 1.1 Tbps (1100 Gbps) és megérkezett 1.5 Tbps. Ebben a támadás támadtak több szerver, ami valószínűleg arra feketelistán hackerek.

Hogyan volt lehetséges eltérítésének 145.000 IP kamerák?

A hiba az arcát IP kamerák lehetővé tette eltérítés kamarák. Jellege miatt a térfigyelő kamerák, a kliens nem tudta megvalósítani, hogy valami folyik a szobájába, hacsak nem valami különleges beállításokat jelentett bejelentkezést más IP.

Nem videotutorial.ro nem tud megszabadulni a DDoS!

Végigmentem a nagyobb és támadások 4 kicsik, hogy észrevétlen maradt. Az utolsó támadás eltávolítjuk a fehér szőrszálak nekem és az adatközpontban. Volt néhány éjszaka, amikor nem tudtam aludni. majd Az ára engem enyhítése 50 euró napontaNapokig; bár volt egy előfizetést anti DDoS. Végül is akasztott fel CloudFlare (összes készpénz) és beugrottam kisebb gyűrődés. Most lássuk, amit a jövő ...

Webhelyek DDoS térképek

1. digitalattackmap.com
2. map.norsecorp.com
3. cybermap.kaspersky.com

Tegnap este mi volt videotutorial.ro volt DDoS?

... készpénzzel tegnap este óra között 07.04.2017 3 és 5 Ők változtak SSD a webszerver.

Wallpaper bemutató szimbólum névtelen

Wallpaper névtelen bemutató

névtelen tapéta

Mi DDoS támadás és hogyan kell használni - videó bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Cipri - mondta

  bemutató kényszerítő kártyák ......... ..

 2. tökfilkó - mondta

  Nagyon jó bemutató érdekes. De tudjuk, hogy ha a számítógép egy zombi? Vagy hogyan védhetjük meg nem vált zombik?

  • Adrian Gudus - mondta

   Hogy tisztességes, nem használ kalóz szoftver nem futtatható repedés vagy keygen oldalak szoftverek, játékok. Miután telepített egy biztonsági csomag (antivírus + tűzfal) a napi frissítések,

  • Azt hiszem, nem maradhat ki. Biztos vagyok abban, hogy az orosz Kaspersky tette modult aktiválni lehet DDoS támadás. és így tovább

  • Okas - mondta

   Egyszerűen, akkor adagolt fokhagymás =))


 3. de a régióban a világ, vagy ország bor a legtöbb támadás?

  • Adrian Gudus - mondta

   Láthatjuk / nézni említett telephelyein a bemutató, és akkor minden link a fenti szövegben bemutató

 4. Sebastian C - mondta

  de ... egyre játékos közösség nem DDoS megtámadhatja a legnagyobb hacker? a DDoS

 5. r2zv2n - mondta

  Helló Cristi

  Van egy kérdésem.
  Nagyon érdekel vásárolni egy telefont Amazon (Sony Xperia X Ultra). Az ár hazánkban 15-16 millió és amazon.co.uk, jelenleg 270 dollár. Azt akarom tudni, ha vásárolni fog dolgozni hálózatok hazánkban? Nem marad sokáig, hogy tájékoztassa róla, remélem, hogy kap egy választ tőled. Az oldal azt mondja, hogy a telefon fel van oldva, de nem tudom, ha felismeri és hálózatok tőlünk. A szállítási díjak továbbra is, hogy tájékoztasson engem, de csak, mit találtam a tutorial Amazon, én nézd meg azonnal. Köszönöm, várva a választ.

 6. Marius - mondta

  A webhely specifikációjában meg kell adni a sávokat, amelyekkel ez a telefon működik. Ezután keresse meg a hálózat / hálózatok frekvenciáit, amelyekkel a mobilszolgáltatóink dolgoznak. Vettem néhány telefont Kínából, és nem értem ez a probléma, de érdemes ellenőrizned.
  "Https://www.frequencycheck.com/countries/romania"

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.