Syncthing, az automatikus szinkronizáció az adatok bizalmas és biztonságos

Syncthing, Syncthing, az automatikus szinkronizáció az adatok bizalmas és biztonságos azok számára, akik törődnek a magánélet

Syncthing egy platformfüggetlen alkalmazás (megy minden operációs rendszerek), amely segít bennünket, hogy szinkronizálja a fájlokat között több távoli eszközöket. Az alkalmazás egyfajta bittorrent szinkronizálásaDe biztonságosabb, mert nyílt forráskódú, nem ró korlátozásokat, és nem hivatkoznak semmilyen online számla.
Sima minden, én Syncthing szinkronizálni (másolja oda-vissza) fájlokat két vagy több eszköz távoli az interneten keresztül.
Pontosabban: A szoftver automatikusan másolja a fájlokat, hogy azt akarjuk, hogy több eszközt. 1 fájlokat a készülék automatikusan másolni és berendezések 2, 3, 4, stb
A szinkronizálás kiváló adatbiztonsági alkalmazás, sokkal olcsóbb megoldás, mint egy korlátozott tárhelyű felhőalapú fiók, és ahol az adatok más "entitások" számára is láthatók.
Titoktartás transzfert!
Figyelem, Syncthing nem versenyeznek más módszerek átadása, ez a gyors és biztonságos átvitelét és automatikus szinkronizálás, azok számára, akik megértik, hogy mit jelent a magánélet.
A piacon található legtöbb fájlátviteli vagy szinkronizálási módszer egyensúlyt kínál a könnyű használat és a magánélet között. A felhőmegoldások a leginkább „idióta-bizonyítékok”, de a leginkább „válogathatatlanok” is, tudva, hogy a nagyvállalatoknak az adatainkra, például a levegőre van szükségük, hogy képezzék a mesterséges intelligenciát, amellyel az utóbbi időben foglalkoznak.
Az információs szolgáltatásokat az adataink is használják, akik nem tudják elhinni, milyen könnyű volt munkájuk azóta ezekkel a "társadalmi" szolgáltatásokkal.
Syncthing hogy egy kis friss levegőt azok számára, akik még törődnek adataik, mely egy nyílt forráskódú megoldás, van olyan jó, mint a többi kereskedelmi megoldásokat.
Hol Syncthing letöltés?
Hivatalos weboldal(Letöltés)
Hogyan tegye az indítási Syncthing
Start / Futtatás / shell: indítás

Video bemutató - automatikus privát és biztonságos adatszinkronizálás

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Vali - mondta

  Ez érdekes. Köszönöm, én tesztelni a következő napokban.
  Ami a magánéletet illeti, kíváncsi vagyok, van-e nyílt forráskódú kliens-szerver telefonos megoldás (internetkapcsolaton alapuló hívások), amely elérhető mind a Windows, mind az Android számára, és amelyet kissé könnyű beállítani? (a szerver a linuxra is alkalmas lehet a végén ... de a kliensnek elérhetőnek kell lennie mind Windows, mind android számára).
  A legfontosabb az, hogy ezeket a beszélgetéseket csak az említett szerver titkosítja és használja (harmadik felek nélkül). Tehát sok olyan szolgáltatás létezik, mint a WhatsApp, a Viber stb., De nem erre gondoltam, hanem egy függetlenebb, kliens szerver megoldásra, amely titkosítást biztosít.

  Szöveges üzeneteknél az openfire szervert is használtam kiszolgálóként, a pidgin vagy a yaxim pedig kliensként. Nagyon jó szerintem ... ha csak szöveges beszélgetésekre szorítkozunk.

  A yate szervert is használtam hangos dolgokhoz ... de nem találtam olyan klienst, amely androidon futtatna, engedélyezve lenne a TLS és az srtp (titkosított beszélgetések)

  • Vannak megoldások közvetlen kapcsolat az interneten keresztül anélkül, hogy a közvetítő szerver két eszköz között.
   Sőt, van egy módja összekötő és közvetlen kommunikáció két eszköz között az Internet nélkül.
   Majd a kérdés tanulmányozására.

   Erősebb támadni ezen az oldalán a magánélet, mert szükséges.

   • Cosmin - mondta

    Helló, Cristi! Van egy félreértés. Ha több ember dolgozik egyidejűleg ezeket a fájlokat, hogy mi történik, ha megnyit egy Excel, például két ember ugyanabban az időben? Nagyon érdekel, hogy mi történik ezekben a helyzetekben az Excel használatához dokumentumok és adatok bevitele naponta sok felhasználó, és nem akarjuk, hogy megtapasztalják az adatvesztést. Várja meg a választ, és köszönöm szépen a kemény munkát!

 2. Ice Alinutza - mondta

  Különösen érdekes ez a linux. Érdemes tesztelni!

 3. par - mondta

  szia. hogyan kell visszaállítani a Matrix RAID 1 ha esik hdd? e automatikusan, vagy egy boot cd tenni valamit?

 4. 1qlee - mondta

  Egyértelmű, hogy ez a megoldás csak az eszközök szinkronizált on-line.
  Nem véletlenszerűen online eszközökre vonatkozik, vagyis nem használható dropboxként történő szinkronizáláshoz: Munkahelyen dolgozom, és otthon maradok, ahogy szinkronizálnak. Csak akkor működik, ha mindkét eszköz online. A magánélet és a biztonság oldalán "kiválóak".

 5. összekötő tiszt - mondta

  minden online nesigur.copiere két kártya, HDD, SSD etc.si viszlát!

 6. Calin - mondta

  Meg lehet csinálni, és a Google Drive vagy onedrive vagy ahogy nevezik. de általában fel képeket a Google Drive, és nem akar lemaradni. és adja, és amely azt javasoljuk, hogy használja airdroid. ef jó és két változatban a webes felület és az asztali. korábban azt tette egy bemutató airdroid azóta azonban azóta javult a vezeték nélküli átviteli képek vagy adatok csak a WFI. harmincon túli csinál egy tutorial, hogy azóta sokkal jobban

 7. Alin Lucian - mondta

  Kedves Cristi,
  Szeretnék venni egy laptopot személyes használatra, hogy jól működik, és gyorsan.
  Ezt találtam laptop
  http://www.notebooksbilliger.de/acer+aspire+v+nitro+black+edition+vn7+792g+77mv
  Mi lenne, megéri a pénzt?, Nem játszani, doapr mint a Photoshop.

  • Minden VN7 magam, mint ahogy ez a Haswell generációs és gtx860.
   Ez az ár, nem tudom, mit mondjak. Már fizetett sokkal kevesebb nekem.

   • Alin Lucian - mondta

    Nos nagyjából amit tettem, és szükség oktató vettem, pl:
    ASUS router 56u
    OnePlus One
    És most kell egy új laptopot, és VN7 láttalak, de szükségem van egy új PC, és az lesz a multimédiás (videó szerkesztés) tette meg!
    Költsége a macska, ha valahogy azt lehet mondani, te elégedett vele ???

 8. liv stomer - mondta

  Helló, hogy van ez az Android esetében ezzel az alkalmazással? Telepítettem a telefonomra és a laptopomra (a laptop a "master", a telefon az android és a laptop windows10 volt), szinkronizáltam az eszközöket, szinkronizáltam a fájlokat, és mikor kellett tesztet végrehajtanom (töröltem a laptopról) kb. 2 .mp3 fájl zenével) Úgy látom, hogy nem törölték a telefonról. Tudna nekem ötletet adni, vagy elvezetni valahova, hogy keressem? Előre is köszönöm.

  • Adrian Gudus - mondta

   Már kifejtette a bemutató munka mester mappát. Times Megnézted, hogy az utolsó időkben már futtatja a bemutató.

   • liv stomer - mondta

    Igen, a végére néztem, de nem értem, miért nem működik ez nekem. A végén azt mondja, hogy egy későbbi oktatóanyagban elmagyarázza, hogy mi a különbség az android működésében; a telefonom androidos, és azt hittem, ezért nem működik. Tehát: a laptop mappájában két fájlt töröltem, számomra úgy tűnik, hogy törölték őket, és a telefonon szinkronizált böngészőben, és ott a két fájl töröltként jelenik meg (tekintettel arra, hogy a fájlok száma 2-vel csökkent, és ez ugyanaz, mint mostantól a laptop mappájában található fájlok - törlés után), de amikor megnyitom a mappát a telefon fájlkezelőjével, ott jelenik meg a 2 fájl, mintha nem töröltem volna őket. 3-szor, nem emiatt. Akkor….?

 9. Stan - mondta

  Apropó telefonok. Az idősebb útmutatók Android telefonok, van kapcsolat a programoknak, amelyek címek már nem érvényes. Lehet frissíteni?

 10. hogyan kell eltávolítani?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.