Hogyan látja, hogy mikor és mikor jutottak hozzá a Facebook közösségi fiókjaihoz a Google Instagram Yahoo

Hogyan látja, hogy mikor és mikor jutottak hozzá a Facebook közösségi fiókjaihoz a Google Instagram Yahoo


Hogyan lehet megnézni, hol és hol a Facebook-fiókod a Google Instagram Yahoo-on?

Tudja meg, hogy tudta-e a társalgásodat anélkül, hogy tudnád!


A bemutató ma, hogy hogyan lehet ellenőrizni tevékenység a számlák, és látjuk, ha a számlák Facebook, Twitter, Instagram, a Yahoo és a Google által használt valaki mást, vagy már bejelentkezett a jogosulatlan fakitermelés ismeretlenek valamint a kapcsolódó helyeket, ahol ezek a fiókok kapcsolódtak.

Hogyan tudhatom meg, hogy illegálisan elérhetővé tettem-e a közösségi fiókomat?


A növekvő szociális szolgáltatások lehetőséget nyújtanak a találatok és a naplók aktivitására, ha akarod. Néhány kapsz sok részletet és további intézkedéseket lehet hozni, ha lát gyanús tevékenység a fiókban, mások csak mondani az időt és a dátumot, hogy egyáltalán be fiókjába.

A Facebook és a Google adják a legtöbbet a találatok tevékenységéről!

Facebook

láthatja a dátumot és időt, a helyet, az IP-címet, az eszközt, az operációs rendszert és a böngészőt. Minden egyes munkamenetből bármikor lecsatlakozhat, vagy azonnal megváltoztathatja jelszavát, ha ismeretlen tevékenységet észlel fiókjában.

Google

hez annyi lehetőség egy kellemes, színes ikonok kiadásának lehetőségéről ülés vagy a készülék és egy linket, amelyen keresztül lehet kezdeni a folyamatot, hogy biztosítsa a számla.

jehu

viszont részleteket is kínál, de nem egy pillantással. Minden egyes tevékenységre kattintva megtekintheti az idő, a dátum és az IP részleteit.

Nem minden közösségi hálózati szolgáltatás jeleníti meg azt az IP-címet, ahonnan elérte fiókját.


Sajnos a leginkább felületes szolgáltatások, amelyek nem adnak sok részletet a fiók tevékenységéről A Twitter és az Instagram, amelyek csak a dátummal és az idővel kapcsolatos információkat tartalmazzák.

Video bemutató - Hogyan tudhatjuk meg, hogy a közösségi fiókokhoz hozzáfértek-e és hol. Facebook Google Instagram Instagram YahooKapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

  1. Mihai - mondta

    Készítsen oktatóanyagot barátok vagy más felhasználók albumainak letöltéséről is. Mielőtt egy paszta egy nagyon jó addon a mozilla már nem létezik. Talán jelenleg más alternatívák is vannak

  2. Dana - mondta

    ASA-I, FORMA CORECTA, BA IOANE. Nu te mai da tare cu limba romana ca nu o stapanesti. Si daca nu o stapanesti, NU LE MAI FACE ALTORA OBSERVATII! ASA-I, ESTE FORMA CONSTRANSA A 2 CUVINTE: “ASA” si “ESTE”. Atunci cand omitem niste litere le inlocuim cu o liniuta,ca in cazul nostru!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.