Töltsd le az összeset Facebook-ról - fotók, albumok, videók és üzenetek

Helló barátok, a mai bemutatón meglátjuk, hogyan tölthetjük le az összes adatot és információt a Facebook-fiókról - Töltsön le mindent a Facebookról - fényképeket, albumokat, videókat és üzeneteket

Miért érdemes letölteni az összes adatot a Facebook-fiókot?

Az egyik fő oka annak, hogy a letölteni kívánt fotók és videók a Facebook fiókjába, hogy soha nem lehet tudni, hogyan elveszíti a hozzáférést a fiókjához. Akár a telefont ellopják vagy elvész a napló miatt, vagy valaki betör a Facebook fiók jelszavát, vagy a Facebook az egyetlen hely, ahol tartod fotóit.

Mi lehet adatokat letölteni a Facebook számla?

Mi lehet letölteni a Facebook-fiókot teljesen az összes adatot. Fotók, cím, videók, Messenger üzenetek, névjegyek, helyszínek, címek szerződések, megjegyzések, csípés, a hirdetésekre kattint.
Sajnos nem tudjuk kiválasztani, hogy mit akarunk letölteni. Meg kell letölteni mindent vagy semmit.

Meddig generációs archív adatok letöltésére?

Attól függően, hogy a kor a számla és az adatokat a fiókjában, generáló archív tarthat néhány perctől néhány óráig vagy akár napokig.

Kapcsolódó:
Hogyan lehet letölteni egy egész albumot fotókkal a Facebook-on

Oktató videó - Töltsön le mindent a Facebookról - fényképeket, albumokat, videókat és üzeneteketKapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Calin - mondta

  Ez a leírás megtörtént egyszer. Továbbá a FLE mint gmail

  • Adrian Gudus - mondta

   Ő nem csak akkor történik meg róla, mi nem találtunk. Nem úgy, mint a Gmail. Ne menj arra a helyre, két különböző szolgáltatás, a Google lehet választani, hogy mit kell letölteni a Facebook nem tudja megtenni, vagy töltse le a minden vagy semmi.

 2. Adrian Gudus - mondta

  Bemutató megtörtént róla, de nem a hivatalos eljárás, de böngésző kiterjesztés, vagy harmadik felek által nyújtott szolgáltatások. Jó tudni, hogy vannak hivatalos eljárás, és hogyan lehet hozzáférni. Érdekesnek talál, hogy valaki ismeri a különböző módon lehet kapni valamit. Soha nem lehet tudni, az egyik metote valaha is elérhetetlenné válnak, ezért jó tudni, hogy vannak más megoldások is.

 3. Adrian tehet egy bemutató a Windows frissítések 10 alkotók több, hogy ami új, és milyen folyamatok felesleges és abba kell hagynia?

 4. Catalin - mondta

  Frissítenie kell az oktatóanyagot, mert most megváltoztak a lépések, és kiválaszthatja, hogy mit szeretne letölteni, kövesse az Ön által említett 1. lépést, majd kattintson a Facebook-adataira, és innen válassza a "letöltési információk" lehetőséget, ahol van valamint a letölteni kívánt tartalom kiválasztásának képessége.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.