A Windows letöltési linkek ISO 7, 8 és 10, bármelyik verzió

A Windows letöltési linkek ISO 7, 8 és 10

Microsoft általában elég szigorú politikát letöltésére az ISO kép a Windows operációs rendszerekkel.

Miért Microsoft megváltoztatta politikáját letöltés?

Miután 2007 mikor kezdtek megjelenni erősen okostelefon piacon, a világ kezdett rájönni, hogy van egy másik módja, hogy az internetet és bizonyos szolgáltatásokat. Most nem feltétlenül kellett ülni a széken előtt egy laptop vagy asztali.
Most, hogy az ügyfelek kezdett vékony, elfoglalva Android telefonok és iOS, a Microsoft lesz könnyű, egyszerű, így a világ egy enyhébb letölteni az ISO képek. De nem a Windows 7; Miért?

Miért nem lehet letölteni a Windows 7 ilyen egyszerű?

Ablakok 7 volt az utolsó helyben. Azaz olyan operációs rendszer, amely nem annyira kötődik felhő szolgáltatások. Bár a Windows 7 nagyon jól működik, azok a Microsoft megváltoztatta az üzletmenet volt szükséges megváltoztatni az operációs rendszert.

Ezért a Windows megváltozott annyira?

Idővel, a Windows számítógépek voltak fokozatos változások és fejlesztések verziójukban. A Windows 8, minden felhasználó már megüt fejjel a fejét egy homályos, és semmihez sem tudták.
Azzal az ürüggyel, hogy „érintjük baráti ablakok”, levágták véglegesen. A Windows 8 rendszer készült sietve, amely a tervek szerint az ellenszert az Android és iOS tabletta; De sajnos nem volt eredményes, és a plusz / mínusz vezetett sok hűséges felhasználók, akik úgy érezték, elárulták. A Windows 7 maradt mindenki kedvenc persze, annak ellenére, hogy a Microsoft igyekezett volna „csavarja” a felhasználók. Tudod, hogy a mondás, hogy „miért kijavítani, ha nem tört?”.

Paranoia?

Mint látható, a Windows 8 és 10 is csatlakozik a csont a Microsoft szervereit az adatok gyűjtése, ami persze „nem használható” csak „szolgáltatás javítására”, és talán a mesterséges intelligencia képzés (nem hivatalos). Ha mindenki használja a Windows 7 azokat a Microsoft tudott gyűjteni annyi adatot (képek, videók, böngészési előzményeket, a téma érdekes, Skype stb)

Mi lesz a jövőben a Windows?

A Windows 10 állítólag az utolsó lenne a Windows, akkor folyamatosan frissítjük és fejlesztjük.
A Microsoft üzleti szegmens összpontosít felhő szolgáltatások, különösen a mesterséges intelligencia.

A Windows ingyenes lesz!

?
Ez nem hivatalos, de én biztos azt fogja mondani, hogy hamarosan a dolgok változni fog, mert Android ingyenes, és hamarosan használható asztali. A Windows nem marad fizetős. A vállalatok továbbra is vásárolni engedélyeket, de nem hiszem, hogy a felhasználók elfogadják, hogy fizetni. Már most nem fizet senki a Windows ha az ár jön előre telepített licenc tartalmazza a teljes ár a laptop / desktop.
Microsoft felismerte, hogy használhatatlan a hétköznapi felhasználók számára értékesít operációs rendszereket, és valószínűleg hamarosan a Windows ad szabad engedély nélkül, de kell használni, és az is kevésbé járulnak hozzá te nagy adat.

Változnak az idők!

Néhány évvel ezelőtt, a Windows volt a király piacon; Most, mikor volt az okostelefon, az operációs rendszerek kezdett fintorog. A helyi modell, ahol tartották dokumentumokat és fájlokat a merevlemezen, át könnyen könnyen összpontosítani a felhő, ahol a dokumentumok és fájlok tartják az interneten. Egyes esetekben még a feldolgozás nem történik az interneten (és átkódolás Youtube). A Microsoft úgy érezte, túl késő, mert mindig történik az óriások, ami mozgott nehéz. Most az Android és iOS vannak hatalmon és diktálja piac irányát. A Microsoft most küzd, amit hagyott. Hogyan és Microsoft vezetői szerint, látszólag marad az üzleti és középpontjában a cloud szolgáltatások és a mesterséges intelligencia. A mesterséges intelligencia a legújabb játék, hogy versenyezni óriások Google, a Facebook, a Microsoft, az Apple és mások; Játék nem igazán mesélni az új ...

A Windows letöltési linkek ISO 7, 8 és 10:

A Windows 10.
https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10
A Windows 8.
https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows8
A Windows 7 (kulccsal).
https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows7
A Windows 7 (nincs kulcs).
mirror.corenoc.de/digitalrivercontent.net
változat „U” a frissítéseket

A Windows letöltési linkek ISO 7, 8 és 10

- Oktatóvideó

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Cristian - mondta

  Cristi jó. Vettem egy laptop, hogy gyárilag telepítve a Windows 8.1 és 10 váltottam a Windows, így szabad frissíteni az idén. Mit gondolsz, nem tudtam letölteni a Windows iso 10 telepíteni a másik PC nélkül soros szükség?

  • Most fel kell telepíteni a Windows soros. Valóban telepíteni az operációs rendszer maga nem kell egy soros, mert nem kell feltétlenül ragaszkodni telepítési sorozat, és miután tudja használni 30 napos próba; használni, akkor meg kell mutatni.
   Ha a laptop szeretné telepíteni a Windows-t előre telepíti az operációs rendszer verziója, amely azt követően került sor, amit tennie, hogy frissítse a Windows 10.

 2. A Windows 7 kapcsolat nélkül kei nem őt is

  • Meg kell másolni a címet, és tedd be a címet a böngésző címsorába, majd nyomja meg az Entert.
   E torrent, így meg kell uTorrent vagy egy másik ügyfél, hogy töltse le.

 3. Sajnos írtam elromlik

 4. Quadrro - mondta

  Cristi ász VRA letölteni a Windows 7 végső x86, de láttam néhány „U” után dvd és mások Nau és ez a nagy probléma nem tudom melyik verziót választani az „U” a végén, vagy nem! https://s13.postimg.org/u7rff53if/Screenshot_2016_10_15_18_51_16.png

  • Változatok Az „U” frissítéseket tartalmazza, és akik nem „U” eredeti képeket, elindítása óta az operációs rendszer.
   Vannak szervizcsomag verzió, amely a legújabb fejlesztéseket és hotfix be a képen.
   Lehet szeretnék venni változat - „en” hozza az angol, a „sp1”, azaz szervizcsomag és az „U”, azaz frissítéseket tartalmazza.

  • Rares - mondta

   Quadrro lehet próbálni a Windows Pro IObit 8.1 8 start menü, és ha tetszik akkor fel windows 7 Pro vagy Home Premium, tanácsadás, most, ha szeretné, hogy azt valaki másnak megérteni. Metro alkalmazások, amelyek nem használják őket, akkor távolítsa el. Én nem használ w7 de aki azt akarja, hogy őt május

 5. következő - mondta

  Amíg szabaddá válik, szeretnék egy bemutató Linux Mint KDE

 6. Marius - mondta

  Szia Cristi, ne töltse le a Windows 7 a link kulcs nélkül, nagyon miért?

 7. Marius - mondta

  Utorent kell egy 2.2.1, mert ez

 8. Ionel Manea - mondta

  Cristi Helló, telepítettem win10 otthon (,, testre-at "csak az oktató).
  Úgy tűnt, most ,, 10 Anniversary Windows Update ".
  Használhatom, ha tettem frissítés minden korábbi Windows
  és úgy gondoljuk, őket még rosszabb, nem licenc. Lehetőség van más szar ,, "
  Üdvözlettel Ionel Manea

 9. Karolin - mondta

  Milyen verziójú torrent Cristi kezelhető?

 10. Marius - mondta

  Nos használni ügyfél utorent 2.2.1 verzió, és nem látok semmit feltöltő letöltő már nulla, adtam neki és erő újbóli ellenőrzés, és nem akar ... mit tehetnék ebben az esetben?

 11. Quadrro - mondta

  Rares, hogy milyen konfiguráció telepítése 10, telepítettem 10 egy régebbi számítógép, és én is jelentősen csökkennek FPS, játékok, mint a LOL, de nem tudom, hogyan kell csinálni, hogy 7 a részleteket a magasság felett 70 és 10 csökken 50-45!

 12. vali - mondta

  Cristi Hello, van egy probléma a Windows végső 7 64 kicsit, miután telepítettem, és tett néhány frissítéseket, és most nem tudom, mi már nem történik néz deloc.Ii ad frissítéseket, állni körülbelül fél órát, hogy vigyázzon összeomlik .I próbált szinte mindent a neten, és nem talált semmit, van egy megoldás?

 13. Calin - mondta

  jól tetted ez a bemutató. és azoknak, akik a Linux közvetlenül letölteni a képeket anélkül, hogy a hogy a pisztoly. és ha nyersz ingyenes 10 lépett a program telepítés után még lehet a bennfentes. 10 nyerni, amivel ingyenes. de ez egy mínusz programu bennfentes azt jelenti, hogy nem lehet beállítani, hogy összegyűjtse kevesebb adatot anonim. de nem bánom, hogy nincs mit elrejteni. egyébként nyerni 8.1, 7 kulcs vagy kezelni fogják

 14. Marius - mondta

  szia Krisztus. Van egy PC-t előre telepített Windows 7. cd-kulcs még mindig látható a testen, próbáltam letölteni 7 nyerni a kulcs, táska cd kulcs a helyszínen, ahol kérni, majd azt mondja, nem tud nyerni 7 letöltés mint kulcs-ptr egy win telepítve. így mit tehetek? valami ötleted?

  • Marius @

   Ott lesz képes letölteni a .ISO kép csak akkor, ha engedélyt kiskereskedelem, OEN nem működik, mint producer, hogy a laptop.

 15. Karolin - mondta

  Win 7 továbbra is a legjobb Windows-játékok jönnek 8 10 és egyéb 10 mellett, de nem hatalmi játszmák. Befejezésül a Windows 7 az utódja a Windows XP. Hogy ideje volt a legjobb a játék. Most a Windows 7 van, és még mindig marad kb 2-3 év. Azt javasoljuk, ha a Windows 7 érintőképernyős monitorok vagy használja a Metro UI, stb Csak, hogy a Windows 10 a fitza csak PC, és nem tudja teljes mértékben használni, az én tanácsom, ragaszkodni Windows Ultimate vagy Professional 7

 16. János - mondta

  Helló, Cristi. Megpróbáltam telepíteni a PC-re, Windows Ultimate 7. de adj hiba (szójáték DVD-t a PC-re, várja meg, ezek a dolgok kezdenek fenn, ha azt szeretnénk, hogy telepíteni a Windows, a formázás lemezek, stb), és ha eléri Bővülő Windows File Töltés 50-60%. Képernyőn, és nem minden színben és minden zár. Mit tegyek, hogy sikeresen telepít? Saját számítógép megfelel a Windows Ultimate a 7 32 kicsit. Köszönjük!

 17. Mirel - mondta

  Mivel a konfliktus a Microsoft és az EU-ban, amely megjelent 2003 alkalmazásával európai eliminációs Windows Media Player Windows és bírságok, amely meghaladta 2 milliárd a Microsoft úgy döntött, hogy indítson változat N.

 18. Glutas - mondta

  Letöltöttem egy képet a honlap németül:
  de_windows_7_ultimate_n_with_sp1_x86_dvd_u_677595.iso

  Tudom használni telepíteni egy laptop, ahol van egy Windows Ultimate 7 engedély nélküli.

 19. Rares - mondta

  Ajánlom tudnivalókat ablakok pro 10 nem aktiválódik, és ha ez elérheti testreszabási lehetőségek, egyébként

 20. julyano - mondta

  Köszöntöm tiszteletben az emberek, akik azt szeretnék, hogy naprakész minden kapcsolódó számítógép számítógépek internet, az én személyes véleményem az, egy másik olyan sok operációs rendszer unix linux, hogy ingyenes, de több, mint exixta egy operációs rendszer által létrehozott ROMIN * Kogaion * nevezzük, ha azt szeretné, hogy előre UNIX LINUX GO SIKER kívánok ... ..

  • Marius - mondta

   Igen, igazad van. Őszintén szeretnék több linux felület, de véleményem szerint előre sok gond a szoftverek telepítése vagy a Windows telepítése játékokat, hogy megoldja őket azonnal 2 kattintással.

 21. Lucian - mondta

  Kipróbáltam Win Pro 7 64 u, és azt mondani, hogy „u” nem jelenti azt, hogy a frissítéseket. Figyelem !!! így lehet, hogy frissítéseket telepíteni kell néhány frissítést offline távozik KB3020369 és KB3172605, hogy megtalálják a frissítéseket.

  bizonyíték: http://imgur.com/x0BjhRB

 22. Andrew - mondta

  Üdvözlünk Cristi minden. Nekem van egy probléma, és va.cer segítséget. Vettem egy számítógépet (teljesítő ... 8 gb ram, 2'gb placa.video., Processzor 4.3'GhZ s a.venit FreeDOS és telepített Windows 7 nem olvasta a hálózati kártyát, és nem férnek hozzá az internethez alatt bármilyen formában, még meghajtót nem lehet telepíteni, mert ez ad nekem hiba és egy fiú mi.a én azt mondta, hogy ez a PC kimondottan csak futtatni a Windows 8.1 és 10, mert a CD-t l.am pc.ului levelet "Drivers támogatás Windows 10 DVD-RW. gondolod, ha elolvastam 10 táska Windows hálózati kártya és van hozzáférése az internethez? szeretnék egy gyors válasz, kérem. Köszönöm.

  • Sorin - mondta

   Most rendben van, töltse le az exe fájlt 3DP_Net másik laptop, tedd egy CD.Merge offline és automatikusan megtalálja a hálózati illesztőprogram, telepítés, és miután csatlakozhat a többi driverelor.La és én csak folytatták a laptop FreeDOS telepítve.

 23. Andrew, a Windows 7 telepíteni a hálózati meghajtó kézzel letölthető a gyártó honlapjáról attól függően, milyen alaplap van, ha asus letölthetők asus driver Windows 7 32 bites vagy 64 bites, attól függően, hogy milyen verziójú ha telepítve van a Windows-gigabyte gigabyte stb Elmész egy barátom, aki hozzáfér az internethez, és töltse le a driver tőle mentse kibír és telepítse az Ön után, hogy az interneten pl UPC vagy kivel feliratkozott tegye a bejelentkezést, és kell menni . PS. de tud menni telepíteni, és a vezető a CD, amit kapott, ha vásárol a számítógép megpróbálja Ala telepíteni akkor is, ha a vezető nyerni 10 egyébként ha megy telepíteni, úgy tűnik, akkor ez a győzelem 10 és akkor tegye, amit mondtam a barátomnak, hogy töltse le a győzelem 7. Ha nyersz 10 telepíteni hálózati meghajtó automatikusan telepítésre kerül, de aztán gyakran telepít egy régebbi verzió. Ha ez nem működik, tudok segíteni Adrian Cristi vagy annál jobb. Siker.

 24. Ovidiu - mondta

  Hi Van egy kérdésem, vettem, hogy jött a Windows 10, ha használja a média-készítő eszköz, és adja skip ha kérdezni hogyan mutatják ablakok akkor?

 25. Szeretnék ablakok - mondta

  LINKEK WINDOWS XP (eredeti)
  WINDOWS VISTA (eredeti)

 26. Alex - mondta

  Szia Cristi, ha a letöltés ablak 7,8 vagy 10 kulcs nélkül lehet aktiválni a programot csapkodott?

 27. Grande Bogdan - mondta

  Biztonságos az 7 az Cristi> által küldött utolsó linken? kérjük, válaszolj a mirror.corenoc.de/digitalrivercontent.net címre

 28. Finta Emanuel Andrei - mondta

  Hello Azt akarom, hogy többszöri, mert többet tett a virtuális informatika

  • gigi - mondta

   Mielőtt megtanulná a "virtuális" számítógépet, megyek az iskolába, hogy megtanulják elsőként a románokat, és ne húzza meg a "MAIŢA" sorát!

 29. Finta Emanuel Andrei - mondta

  ÖSSZEFOGLALT MINDEN
  Hol lehet letölteni az EURO TRUCK SIMULEITER 2-et és még több hibát a játékban?

 30. Marius - mondta

  Helló,
  Van kérdésem, van-e az ötlete, hogy az 7 ablakok csak működnek?
  mirror.corenoc.de/digitalrivercontent.net
  másik címre költözött? vagy tudsz valami más alternatívát, amelyen keresztül letöltheted ezeket az ablakokat?
  Köszönjük!

 31. Adrian - mondta

  Nem lehet letölteni a Windows 7-ot a német webhelyről?
  Még a digitalriver sem mûködik többé.
  Hol tudjuk letölteni a Windows 7-t?

 32. Cozmin - mondta

  Helló Cristi hívja Cozmin-t. Problémám van egy HDD-vel. Várok választ, ha az idő segít. Köszönöm.

  • Ha a merevlemez új, inicializálnia kell és adjon helyet egy partícióhoz. Ha ez öreg, lehetséges, hogy elrontja a merevlemezre szerelt állványt, mint azt a forrást, amely azt táplálja. Próbáljon meg egy másik számítógépen próbálni.

 33. győztes - mondta

  Hello Cristi, hogy a webhely a Windows 7far billentyűvel már nem érvényes

 34. Marius - mondta

  A Windows 7 x86 messze a legtöbb OK operációs rendszer. Az x64 verziónak van néhány problémája, de általában jól működik. Vigyázzon a win7 ptr készletekre. hogy hamarosan változatlan lesz nehéz megtalálni. Ha az illesztőprogramok biztosítottak. Az USB3 és az SSD illat.
  A Windows 8 a változattól függetlenül a "fejfájás".
  A Windows 10 használata. hülye (bűncselekmény nélkül). Létrehozott operációs rendszer. azok, akik csak ott tudják, hogy a tápkapcsoló gomb van-e. Úgy gondoltam, hogy rendkívül gyengék és teljesen mentesek az elemi funkcióktól.

 35. AndreiLefter - mondta

  Helló, segíthetek-e a Windows 7 telepítésében a Windows 10-es számítógépen?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.