Töltse le a YouTube-csatorna az összes eredeti fájlokat

Töltse le a YouTube-csatorna az összes eredeti fájlokat

Miért letöltés videó oldalak YouTube-on?

Backup digitális adatok kötelező, akár beszélünk meg a fájlokat a telefon, számítógép, vagy az alapul szolgáló a fájlokat a felhő, a Google, a Facebook, YouTube, stb

Mi történhet?

1. Anélkül, mentés, YouTube például a számla lehet zárni, ha súlyos megsértése a szabályok, és akkor marad anélkül, hogy a forgatás
2. Ha néhány hacker ellopja a jelszavát, és jelentkezzen be fiókjába törölheti az összes felvételt maradtak nincs adat. Ebben az esetben az eredeti fájlokat nem lehet letölteni.
3. Coming a világ vége, az árvíz, a zombi apokalipszis, a nukleáris háború, stb, és akkor marad anélkül, fényképezés. EEEE, nem az, de érted az ötletet.

Hogyan lehet letölteni egy videót a YouTube-fiók

Régi iskola változat más néven. "Ütés". Ez a változat a legegyszerűbb, de ez az a változat Ez nem csak a biztonságos átkódolva verzió A hivatalos videó képe, amely alacsonyabb felbontással letölthető. Jelentkezzen be a YouTube-fiókjába: Saját csatorna / Videókezelő, itt van az összes videó, és minden videó mellett van egy legördülő menü, ahol a "Letöltés MP4 formátumban" lehetőség található.

Töltse le a YouTube-csatorna az összes eredeti fájlokat

A Google lehetővé teszi számunkra, hogy letölt minden adatot a YouTube, e-maileket, a fájlokat a meghajtón vagy videókat a YouTube-on. Download Service Fiókadat hívják Google eltávolítás.

Hogyan lehet letölteni a YouTube videó csatorna teljes eredeti oldalak

Opció, amely azt javasoljuk, hogy hát a teljes YouTube-fiókot a eredeti videó: Írja be a Google fiók: Saját fiók / Adatvédelmi beállítások / kontrollálja saját content / Archívum létrehozása - itt törölje a mindent, csak válassza ki a YouTube-ot, és lépjen "előtt".

Mi archív méret közül lehet választani?

Ha letölt egy NTFS formázott merevlemez, cache mérete nem számít, ha letölt egy bottal FAT32, meg kell választani az adagolást archívumokban 2GB vagy 4GB.

Legyen óvatos Hogyan letöltése archívum

Volt 13 letöltött archívum, amely már teljes 621 GB. Az első alkalommal kaptam, hogy töltse le az összes a balalajka, aztán rájöttem, hogy a merevlemez van árasztva adatokat és nem tudja kezelni az írás.
A letöltési sebesség a YouTube kiszolgálók számát 800 Mbps (lenyűgöző) és a külső merevlemez Seagate Backup Plus 8 TB USB3.0 Alig megbirkózni. Ahogy érti is, nem volt, de írási sebesség IO / s, hogy a merevlemezek katasztrófa.

Meddig lehet letölteni 621 GB a Google szervereiről?

Amikor feltettem a levéltár halom letölteni, meg kellett várni órát letölteni 28 = szopni. Amikor feltettem egy archív egy időben, Letöltöttem a teljes, azaz a 621 3,5 óra GB. Köszönjük a Google a sebesség.

KAPCSOLAT:
Hogyan lehet letölteni egy egész albumot fotókkal a Facebook
Windows biztonsági másolat, hogy ne kellemetlen
A Windows 10 klónozás, másolás HDD SSD
Töltse le a YouTube csatornát az összes eredeti fájllal - Video bemutató


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Cristi beállításokat készíteni opereare SSD rendszer a bemutató vonatkozik régebbi Windows 10.Ai tudná szíves frissíteni ez a bemutató!
  https://videotutorial.ro/pregatirea-sistemului-de-operare-pentru-rularea-eficienta-pe-un-ssd-tutorial-video/

 2. Alex - mondta

  Adrian, nem kell, hogy hagyja abba a rendszer-visszaállítás, defragmentáló, indexsarea, SuperFetch Windows előzetes letöltési 10!

 3. Calin - mondta

  Cristi tudom, hogy sokan vannak a külső szerverek amely nagy sebességű f. mintha mondani lenne az országban. és tudtam ezzel a módszerrel. Csak azok, akik látni, hogy van hely, vagy SSD meghajtót a d

 4. Cristi sem áll töltő rendszer helyreállítása őrült SSD visszaállítási pontot, vagy töredezettségmentesítés mi használja, ha SSD.

  • Adrian Gudus - mondta

   SSD töredezettségmentesítés nem aktív a Windows 10. Rendszer-visszaállítás akkor hasznos, ha elrontod a rendszer beállításait vagy szoftver pricopseşti vírussal vagy rossz, a rendszerleíró adatbázisban. Ha úgy gondolja, hogy a visszaállítási hasznos rendszerek, operettek, hogy

  • Ha azt szeretnénk, hogy állítsa le a rendszer-visszaállítást, akkor meg tudja csinálni, de nem árt, ha egy gyors módja, ha az megy a dolog.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.