A Coronavirus COVID-19 LIVE információforrások világszerte

Coronavirus COVID-19 LIVE információforrások
Coronavirus COVID-19 LIVE információforrások

Mi ez az oktatóprogram a Coronavirus COVID-19 LIVE információforrásokkal?

A Coronavirus COVID-19 LIVE információforrás-útmutatóban megmutatjuk, hol szerezhet gyors információt a koronavírusról, különös tekintettel a LIVE-ra, hírcímek vagy online újságok frissítéseinek várakozása nélkül.

Miért tudtunk meg a koronavírusról?

Fontos, hogy tájékozódjunk, és manapság, mint mindenkor, az információk eljuttak a hétköznapi emberhez, szűrt és hiányosnak.

A legjobb, ha átugorjuk a „közvetítőket”, és közvetlenül az megbízható forrásokból szerezzük információinkat, ahol ezeket is frissítik.

A koronavírussal vagy a COVID-19-rel kapcsolatos információforrások, amint azt később hívják.

 1. https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/situation-reports
 2. https://www.worldometers.info/coronavirus/
 3. https://www.mapbox.cn/coronavirusmap/

Kapcsolódó oktatóanyagok:

 1. A hegycsúcsok azonosítása és tengerszint feletti magassága a telefonnal
 2. Hogyan találjuk meg a hely magasságát anélkül, hogy ott lennénk?
 3. A Google Térkép jól ismeri az ünnep előtt
 4. Hogyan aktiválhat barangolást és adatokat az Orange Vodafone és a Telekom között?
 5. Minden térkép hibás - Románia Nagy-Britannia

Video bemutató - Coronavirus COVID-19 LIVE információforrások

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Ionel - mondta

  Próbálja meg törölni ezt az anyagot. Miért? Ily módon hozzájárulsz a szenzációs sajtó képviselőihez hasonlóan a félelem, a polgár bizonytalansága terjesztéséhez stb.
  A még mindig Romániában élők társadalmi-politikai problémái sokkal akutabbak, mint ez a vírus ... ha ezt megérted, vagy meg akarod érteni.

 2. Alice Dima - mondta

  Mi köze van ennek az oktatóprogramnak az iT - PC területéhez kapcsolódó mindenhez ??? WTF!?!? Ki érdekli ezeket a híreket, oktatóanyagokat, ahol mindig szem előtt kell tartania mindenféle weboldalt, táblázatokat, táblázatokat stb.? Miért kell a közönségnek félelmet / félelmet kelteni?

 3. Coronu - mondta
 4. Coronu - mondta

  Alice és Ionel, te vagy a tipikus román: mindenki szakértője, szarvasgomba emberei, akiknek már nincs szükségük információra, mindig kész vitázni valakit azzal, hogy elképzelje, hogy ez az ő intelligencia vagy ösztöndíj.
  Ez az oka annak, hogy ez az ország olyan, mint a pokol, tele van zavarokkal és mindenkivel, mint te.

 5. Vlad B. - mondta

  @coronu. Miért kell sértenie valakit, ha nem ért egyet ezzel a témával? Nem szabad véleményt nyilvánítani, valamit kérdezni? Mi nincs rendben ????
  Ember, bántalmaztak valamit, sértettek valamit? Úgy találom, hogy valami másnak próbálsz kinézni, amit a választott név is bizonyít.
  "Miért van ez az ország olyan, mint a pokol" - kérdezte a fenti emberek, valahogy leértékelte Románia gazdaságát ezekben a 30 évben? ha "más" -okban tartja ... Vagy szenved-e viselkedési rendellenességektől, azaz eltérő magatartástól?
  Így viselkedik a színpadon, a családban és a társadalomban? Valószínűleg egy megtestesült, de marginális, frusztrált modellre gondol, akik azok, akik ortodoxok és hazafiasok. Nem igaz?
  Ne feledje ezt: egy egyszerű elemzés során a profilod elutasult.
  PS. A magasabb IQ-kkal az Ötleteket megkérdezik, kérdezzük, az átlagos IQ-val az eseményeket megvitatják, és a közepes IQ-kkal beszélgetők - pletykálják társaikat, és úgy vélik, hogy magasabbak.

 6. Ionel - mondta

  @Coronu, mi a probléma? Tudjuk, hogy valahol feltehetjük Önt, hogy szarvasgomba vagyok, és nincs szükségem információra. és egyéb invektív?
  Egyáltalán nem zavarlak? Mondom: Nem! Az a benyomásom, hogy összekever velem valakivel, aki a mérgező környezetéből származik. Lehet, hogy hűvös, írok mindenféle telek és más arrogancia, mint te, de nem fogom.
  Ha kérdést teszek fel valakinek, megismétlem: - kérdés - ez azt jelenti, hogy vannak szarvasgomba és más bika? Vagy nem érti a románul. Egyértelmű itt?
  Ha veszekedésben van, tudatában kell lennie ennek, menjen Antene-hez, a TV-hez és a 'Ghitához, és mondja ki a propagandista szakértő véleményét, ha veszekedésben, hazugságban és más szenzációs kihívásokban áll.
  Most megjavítom az elemi logikát, az érvelést. Ha nem érti ezt a kifejezést, kérdezze meg szeretteit, nézd meg Dexet.
  - Miért a Technológia terén a nagy telekön, lát ilyen szenzációs híreket pánik, félelem terjesztésében és fenntartásában? Hallgassa ???? ... ez az!
  Követendő példák: FlatPanelsHD (www.flatpanelshd.com), TFT Cnetral (www.tftcentral.co.uk), TechPOWERUp (www.techpowerup.com), Guru3D (www.guru3d.com), HEXUS (https://hexus.net), VideoCardz (https://videocardz.com), KitGuru (www.kitguru.net), LinusTechTips (https://linustechtips.com/main/).
  Ha nem tetszik ezekkel a webhelyekkel (megbízható), lépj be az oldalukra, és kezdj rá mindenféle ösztönzővel, az őrült propagandájával ... Menj ->
  - Gondolod, hogy Marioara nagynéni Cocarlatii de Sus-tól, Vasile apáca, Gigel-től, aki fülzúgással foglalkozik stb. és így tovább (És ez arrogancia nélkül, a nevekkel szemben semmi hátrányos) 5–5 percig ülök a szemmel az okostelefonomon, táblagépen vagy számítógépemen, hogy megnézem, hogy ez a vírus terjed és barikádolja magát a házban? De ezt megelőzően boltokban adok bulucust, hogy készleteket készítsen (vagy az emag-tól rendeljen el néhány orvosi maszkot ...), és ne az úgynevezett apokaliptikus évek ('99-2000) előmozdítása helyett " az Újra való áttérés "," az új dimenzióba "és más hasonló remegések voltak. És megismételhetőséggel, 2012. Ugyanez történik most.
  Mi a helyzet azzal a megszállottsággal, hogy beinjektálom az információs grafikámat? Van víziója, hallod a hangokat? Ha azt akarja, de nem hagyta el a házat, állampolgárként segíthetek. Felhívhatom a mentést, egy speciális kórházba orvosi konzultációra. De tanácsként nem sértheti a gondolkodás felülvizsgálatát, más netizens-ekkel való interakciót és a többi valós életet (mert ebben a fejezetben maradsz), hanem pszichológiai ellenőrzést is.
  Azon feltevések alapján, amelyek másokkal szemben invektívak, és amelyeket még semmiben sem tudsz, önmaga meghatározta önmagát: ki vagy, és mi a (hibás) gondolkodásmódja.
  Ha nem értette, amit írtam, azt javaslom, hogy olvassa el újra ezt a szöveget második alkalommal, amíg meg nem érti.
  Emlékszem, feltettem egy kérdést anélkül, hogy senkit sértettem volna. Rossz, valahogy tilos triviális kérdést feltenni?
  És úgy, hogy nincs más megbeszélés, és ha igen, menj és tiltakozz.
  30. cikk (1) bekezdés A Románia alkotmányának XNUMX. cikke szabályozza azt a tényt, hogy "a gondolatok, vélemények vagy hiedelmek véleménynyilvánításának szabadsága és bármiféle alkotás szabadsága élénk írás, írás, képek, hangok vagy más nyilvános kommunikációs eszközök útján sérthetetlen" .
  A 31. cikk előírja, hogy a személynek a közérdekű információkhoz való hozzáférésének joga nem korlátozható.

 7. Coronu - mondta

  @Vlad B. Az első megjegyzésem tökéletesen érvényes neked.

 8. Vlad B. - mondta

  @ vírusache.
  Sok hiányossága van azzal, ahogyan gondolkodik, megnyilvánul és másokkal kölcsönhatásba lép! Csak negatívumokon, feltételezéseken keresztül beszélhet.
  Megértem a csalódását, hogy azon a marginalizált térségben akar valaki lenni, ahonnan származik, hogy észrevegyen valamit, de amíg ez hosszú utat jelent neked; a profilod szerint valószínűleg soha.
  Ajánlás: szerezz új barátokat (valódi, nem virtuális), egy barátot / barátnőt, ha nincs ilyen, menj ki a házból (légy csendes, semmi sem történik), hagyd félre ezt az őrült média indokolatlan félelmét.
  És hogy ezt az álnév véglegesen befejezze.
  Sürgősen menjen, és kérjen pszichiátriai ellenőrzést. Ön tökéletesen illeszkedik ebbe a deviáns, antiszociális viselkedésprofilba! Ez a profilod.

 9. Kötelezőnek érzem a beavatkozást, nem a bocsánatkérést, hanem a néhány tény tisztázását és kiemelését.
  Fent fent valaki azt javasolta, hogy töröljem ezt a cikket; Eltekintve attól, hogy a kereslet nevetséges, sérti a józan ész bizonyos korlátait is.
  Nem akarok TV-vel vagy más webhelyekkel társulni, nem szeretem a címkéket. A cikk törléséhez csak azért, mert ... .. Ki mérgezte a forrást?
  A klasszikus sajtóban az összes vendéglátó egy csomóban megtámadja az összes helyszínt; azon motiváció alapján, hogy onnan jön pánik. A tv-készülék tudja, hogyan lehet bárkinek és mindent gyorsan felcímkézni.
  Mivel a vendéglátó-ipari tevékenységek a webhelyeket célozták meg, néhányan úgy gondolja, hogy a videotutorial.ro ez a webhely azon a weboldal-halom részen található, amely FUD-ot tesz.

  Két bomlasztó elem van itt: a klasszikus sajtó, amely nem akarja a közönséget segítő webhelyeket, és a rezonancia dobozok, amelyek a televíziós szolgáltatók által predigált információkat elhozzák és eladják.
  Rezonancia dobozok ártalmatlanok, de bosszantó. Mindig megváltoztathatják ötleteiket és irányukat, valamint a szél által a kereszteződés által hordtáskát. A televíziók alapját képezik, de bármikor megváltoztathatók.
  A televíziók viszont rendkívül veszélyesek, és itt mindenre gondolok, megkülönböztetés nélkül. A televíziók csúnya módon kapcsolódnak az emberek szeméhez és füléhez, amelyeket állandóan elárasztanak. És a leggondolatosabb az, hogy akár tévét nézel, akár nem, a veszélyekből fakadó szenvedés mindig a fejedbe kerül, mert a szomszéd, a rokon stb. Figyelik, és eloszlatják a rendetlenséget.
  Évtizedek óta élesítették manipulációs taktikájukat, hogy a lehető legmélyebben behatoljanak az emberi agyba, ahol ügyfeleik kulturális szenvedését el kell hagyni.

  1. Ez a (bemutató) útmutató olyan források bemutatására szolgál, amelyek megkönnyítik a REAL információkhoz való hozzáférést. Felborítunk az igazság?

  2. A bemutatott források az IT kategóriába esnek, az érdeklődési körbe, amelyben a VIDEOTUTORIAL.RO webhely aktiválódik. és még ha bemutatunk egy kolbászreceptet is, senkinek sem volt problémája, mivel nincs aláírt szerződésünk.

  3. Ebben az útmutatóban egyik pillanat sem a FUD-ról szól (pánik, félelem és kétség). Mindent semleges és csengő hangon adták meg. De úgy tűnik, hogy az igazság nehéz.

  4. Ha a VALÓS információ NEUTRÁLIS hangon jelenik meg, akkor zavarni kezdenek minket, komoly, ha átmentek az elsődleges cikluson; ez azt jelenti, hogy nem vagy elég érett. Az éretlenség hiányát nem ez a webhely okozza, hanem az, hogy az egyén miként interakcióba lép a társadalomban, a családban, szerepe / helye / fontossága a csoportban. Ezek a nem zavaró emberek mikro-győzelmekből táplálkoznak, például: tippeket tartalmazó megjegyzések, gyűlölet és zaklatás a billentyűzet mögött, amelyek sajnos nem helyettesíthetik azokat a valódi győzelmeket, amelyeket egy érett ember élvezhet az életben.

  5. Nem tarthatjuk a fejünket a homokban. Információra van szükségünk, és pontosan ez az, amit bemutattam nektek, A HIVATALOS INFORMÁCIÓK FORRÁSAI A REAL INFORMÁCIÓKAL. Itt nem a "Petrica si lupu" -ról beszélünk; van egy valódi problémánk, amelyről tájékoztatni kell minket, és másoknak hogyan.

  6. Különbséget kell tennie az információ és a dezinformáció között. A minőségi információk eleinte elengedhetetlenek és fontosak az emberek számára.
  Úgy érezve, hogy szükség van az információs emberre, a televíziók és a média vagyonkezelői oldalához tartozó webhelyek tudják, hogyan torzíthatják, elrejthetik, csonkíthatják és eltúlzhatják az információt, hogy az illeszkedjen a napirendjükhöz.
  Az információk őrzőiben állnak, elpusztítanak bárkit, aki megközelíti az információt. Mindenféle taktikát használnak, amellyel diszkriminálják a versenyt, és maguk is előkerülnek.

  7. Nem akadályozhatja meg az információkhoz való hozzáférést csak azért, mert néhány tévék és webhelyek pánikba kerülnek. Interjúk piros háttérrel, sárga vagy piros, fekete háttérrel, sárga hasa, több tíz és több száz üzenettel futtatva minket, amelyek elárasztanak minket, és mentális DDoS-hoz vezetnek. Ha nem értik, akkor ki?

  8. Elegánsnak tartom valódi, szűrhetetlen, változatlan információkhoz való hozzáférést, amikor akar, közvetítők nélkül. De nem, az "információs mesterek" ezt nem támogatják. Azt akarják, hogy az egyetlen információszolgáltató legyen, aki képes kivágni és egy teáskanállal kézbesíteni, hogy a lehető leghosszabb ideig meghosszabbítsák. Nézd meg, mit csináltak a Caracal-ügyben ...

  9. Aki azt mondja, hogy az avestvírussal kapcsolatos bármilyen információ pánikot okoz, egy strucc, aki inkább semmit sem hall, és továbbra is egyszarvúi között él.

  10. Válasszon különbséget az INFORMÁCIÓ és a FUD között, amely égből a földre van. Megmutattam neked, hogyan kell informálnod magad, a TV-k csinálnak FUD-ot, azzal az ürüggyel, hogy tájékoztassák Önt.

  egy bölcs emberről:

  Ha nem néz tévét, akkor nincs tudatában
  Ha tévét nézel, akkor félinformáció van

  A OSZTÁLYOS NYOMÁS RÉSZE Az ÁLLAM HATÁSÁNAK ÉS AZ EGYSÉGES HATÁSOKBAN, AMELYET NEM VÁLASZTOTT.

  KI AJÁNLJA, HOGY AZ INFORMÁCIÓJÁT TUDNIVALÓK ... A TÉNY, KÉRDEZVE Gondolja őket a helyünkön?

  Az én tanácsom:

  Hagyja abba a televíziókat és a televíziókhoz és médiavállalatokhoz csatolt webhelyeket!

 10. Victor Stanciu - mondta

  Hagyja az erkölcs, hogy nincs abban a hangulatban, hogy fánkot, bocsánatot, túl drágított orvosi maszkokat árul.
  Ki bocsánatot kér, azt ténylegesen vádolják.
  Ezeket az információkat a pártok MINDEN ÁLLAMI HATÓSÁGAI nyújtják, nem pedig mindenféle helyszínen, magánszemélyeknél, mindenféle alapítványnál, amelyek állítólag segítenek a polgárokon, de kihasználják a kereskedelmi szempontot (már látják a híres esetet az emag-ban; miután kereskedelmi tanulságokat nyújtottak). , erkölcs, igazságosság), és bármilyen módon feszültnek tartja, és igen, pánikot keltsen! Ezért segített megvitatni a CSAT-ban a. ilyen dolgokról. És ez az oka annak, hogy végül szigorúan SPECIÁLIS ESZKÖZÖK vannak, AMELYEK MINDEN! EZEK SZEREPE, NEM MÁS!
  Mit jelent ez a nem mellett? sürgősen (112), hogy senki sem fogadjon el mindenféle dolgot: csalók, csalók, mindenféle homályos alapítvány, amelyet a jogállamiságnak tulajdonítanak? Hogy ezekben az esetekben teljes mértékben kihasználják-e bármely helyzet (anyagi vagy egyéb természetű) katasztrófa, baleset stb. Esetén? Egy ex. hipotetikusan: 001, 002 ugyanazon a helyen, mindegyik nem. egyedülálló sürgősségi rendszerben, lehetséges segítség esetén, de pótdíjjal (!), ahogyan szeretnék "deontológusokon" csinálni ... mivel természetesen ez a prioritás. 1! Mi az ördög, kiszabadulok! A többi Clickbait.
  Mellesleg te koronázsz.

  • Mit csinálsz, megpróbálsz információkat adni az államnak? Ön kommunizmusban van, vagy újkommunista, vagy arra vár, hogy a virtuális szabadság az államtól származjon?

   Ne menjünk az ekebe. Ebben a korszakban az információ jó, ha magukat gyűjtik.
   Túl sok érdek, hazugság és manipuláció van körülöttünk.

   Mit vár a HATÓSÁGOKtól? Nevetsz. A társadalmi szerzõdést, amelyet a legintelligensebbek javasoltak, már régóta megsértették a mi javunkban. A másik fél, azaz az apa (állam, hatóságok, kormány) mellkasra húz minket.
   Azoknak, akiknek alkalmazottainknak kell lenniük és a mi javunkra kell dolgozniuk, meg kell védeni jogainkat és érdekeinket, van egy másik mesterük.

   Mit vársz az államtól?

 11. Adrian Guduş - mondta

  Băi Victore, WHO (Egészségügyi Világszervezet) az a hivatalos forrás, amelyből a román állam hatóságai tájékoztatják vagy átveszik a WHO-t. Mi a francról beszélünk? Arafat még azt mondta, és többször idézte, hogy a WHO a hivatalos információk forrása. Mit iszol?
  Nem értettem, hogy az eMAG miért, miért, hol és milyen messzire került ebbe a vitába vagy a témába, de ha továbbra is idegeskedik a maszkok áron történő eladása miatt (és mondja meg nekünk új, mintha részvényesek vagyunk, mintha ők lennének) Apa eMAG), tudd meg, hogy szabadon hagyhatja meg őket. Ha még mindig megveszi őket, és ugyanakkor panaszkodik, hogy drágák, akkor az iskola udvarán vagy a legrosszabb.

 12. hacker - mondta

  Adrian és Cristi, már régóta követlek téged, és nagyon elégedett vagyok az oktatóiratokkal, de azt javaslom, hogy ne lépjen be ezen emberek játékába. te elégedettség.
  Cristi, nagyon jól megadod az "i" pontot, de soha nem fogsz meggyőzni egy olyan elmét, amely nem akar meggyőzni (vagy talán nem hülye, csak úgy tesz, mintha).
  Egy nagy bölcs azt mondja: "Én vagyok a felelős azért, amit mondok, nem azért, amit értesz."

 13. Adrian Imre - mondta

  A fentiekben Ionel azt kérdezte, hogy miért nem jelennek meg ilyen pánikkal kapcsolatos újdonságok, mindenféle táblázat a webhelyeken. Bizonyítható, ilyen hírek nincsenek jelen. Valószínűleg itt és ott mindenféle szar lesz a megfelelő helyekről. A többi történet! A szenzáció után szerette volna megszerezni a többi beteg embert, növelve a forgalmat. Itt van egy fiú.

 14. Victor Stanciu - mondta

  „Bre és más orientális kultúrák, amelyek megmutatják a környezetben élőknek, ahol nőttél fel. Nem én, nem vagyok a testvéred, nem a családodból származom.
  Ha beszélgetni akarunk - szemtől szemben -, két okból ismerkedhetünk meg az orkkal. Emlékezz rá a névre is, mert akkor másképp tárgyaljuk. Az a primitív módja, hogy mindenkit hűvösen fogadjon, nyilvánvaló a SAI melteaira jellemző arrogancia. Bizonyítás arról, hogy nem tudod, hogyan kell értékelni a közönséget, nem tudod hazudni neki. Szavazzam mindazt, ami írt, hihetetlen ember, senki sem sértett meg titeket, az összes kérdés világos és lényegre törő volt. Ez azt mutatja, hogy ezek az emberek képzettek, faragottak, tudják, hogyan kell viselkedni és párbeszédet folytatnak a társadalomban, és különösen azok, akik szenvedélyesek. Nem volt szarvasgomba, korlát stb. hogyan képzelted el, hogy hűvös formában kell őket elhozni, vagy ki kell használni őket.
  Végül: ne kérdezz nekem, hogy nem vagy erre méltó. Panaszt / panaszt tehetek a másik állam által felhatalmazott intézményeknél. pánikot keltsen és felkeltsen. Ahogy írtam, nem jogosult erre, és soha nem leszel. hogy ebben a tekintetben nincs képesítése! Ne feledje, mert akkor másképp tárgyalják.
  Magyarázatot fog adni nekik, de hivatalos összefüggésben. Remélem, hogy ugyanaz a tipikus arroganciája jellemzi őket előttük, és tanulságokat ad nekik az erkölcsről és a deontológiáról.
  Ezt a magatartást vállaltam magamnak. azok a józan ész emberek, akik csak kérdezték. Nem bántottak, nem loptak, nem bántottak. Valószínűleg abban a környezetben, amelyben ilyen módon aktiválódik.
  Zárásként megismétlem a fentiekben szereplőket. Ember, ha mindenféle zavarodik, látnokok, valami szenved, problémáid vannak a családban, menjen sürgősen szakorvoshoz.

  • A "Bre" egy barátságos címzési formula, még tisztelettel is megterhelve. Néhány embernek azonban ez a szó, amelyet a kulturális poggyászon szűrtek át, "sértőnek" hangzik. Jellemző a progresszív hópelyhek.

   Tetszett ez a következővel: "ne provokálj nekem .... tehetek áttételt". Jellemző a gyenge emberekre, akik más (elképzelt) problémák megoldására várnak. Hívja a PIMP-t, hogy megmentsen!

   Tetszett ez a SAI melteanjével. Igen, látja, hogy nem felel meg a többi ötlet irányának; "sértő" vagy az Ilfov és a "meltenia" emberekért

   Ha áttételről van szó, megtehetem.

   hogy:
   "Ha beszélgetni akarunk - szemtől szemben -, két okból ismerkedhetünk meg az orkkal. Emlékezz rá a névre is, mert akkor másképp tárgyaljuk."

   Ez számomra nagyon csúnyanak számít a DPDV szempontjából. Vagy meg akarja verni engem sm, smardoi / smart3 segítségével, hogy mi vagy, vagy szeretne másképp rendezni, hogy elmondja nekem, ki vagy.

   Ki a szarvasgomba?

   Nincs következetessége, pazarolom az időmet ...

   Ki!

 15. Julian - mondta

  és most releváns kérdés. alternatív oldalak, hol szerezhetem meg az információkat? nem mindegyik a WHO-tól.

  • 1. Az első oldal a WHO (globális hivatalos)

   2. A második oldal Kína hivatalos adatait használja:
   A fenti táblázatok napközbeni frissítés után frissülnek a GMT + 0-ban. A legfrissebb adatok ideiglenesek, amíg a késedelmes jelentéstételt és a kínai NHC kiigazításait nem várják el.

   3. Az utolsó oldal, amelyet jobban szeretek, a kínai kormány, de a WHO hivatalos adatait is felhasználja.

   Adatforrás
   Az adatok forrása a Kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottságtól, a tartományi egészségügyi ügynökségektől, a tartományi és önkormányzati kormányoktól, Hongkong, Makaó és Tajvan hivatalos csatornáitól és egyéb valós idejű nyilvános adatokról származik.

   Ismétlem:
   Az oktatóanyagban bemutatott erőforrások (webhelyek) hivatalos forrásokat használnak.
   Nem értem, hogy néhányan miért hiperventilálnak ezen a területen.

 16. C. C. - mondta

  Dr. Jekyll és Hyde úr nevén Cristian Cismaru és / és Coronu.
  Ez a közönség / forgalom utáni üldözés során bekövetkezett hisztéria nem marad hiába. Biztosíthatom.
  Pontosan akkor kapja meg, ahogy a sajtó nagy része megérkezett az összes mezőbe), azaz "igényekkel". A cég perifériájában vagy a kukába. Válasszon transzvesztitet, az egyikben az egyiket, az egyiket.
  Az elveszített közönség a minőségi tartalom felé fordult, természetesen kívülről, ahol látható az olvasók iránti tisztelet. Proof? A forgalom.
  BTW, már nem hiszek minden ostobaságban. Menj Ospiciu fiú!

 17. Bogdan Dumitrescu - mondta
 18. Üdvözöljük Sasas Sebastian-ban - mondta

  köszönöm

 19. Basar - mondta

  Kopasz, a terrorizmus világa unatkozik, és valami mást kellett tennie. Nagyon jól elkapta a majmokat.

 20. Ragyogás - mondta

  az állam pénzt vesz az oms-tól, minden esetben vírusosnak nyilvánítva, és minden halálozás vírusosnak nyilvánítva
  Úgy értem, pont.
  Ön bármilyen következtetést levonhat.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.