A Coronavirus COVID-19 LIVE információforrások világszerte

Coronavirus COVID-19 LIVE információforrások
Coronavirus COVID-19 LIVE információforrások

Mi ez az oktatóprogram a Coronavirus COVID-19 LIVE információforrásokkal?

A Coronavirus COVID-19 LIVE információforrás-útmutatóban megmutatjuk, hol szerezhet gyors információt a koronavírusról, különös tekintettel a LIVE-ra, hírcímek vagy online újságok frissítéseinek várakozása nélkül.

Miért tudtunk meg a koronavírusról?

Fontos, hogy tájékozódjunk, és manapság, mint mindenkor, az információk eljuttak a hétköznapi emberhez, szűrt és hiányosnak.

A legjobb, ha kihagyja a "közvetítőket", és közvetlenül az megbízható forrásokból szerezze be információinkat, ahol frissülnek.

A koronavírussal vagy a COVID-19-rel kapcsolatos információforrások, amint azt később hívják.

 1. https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/situation-reports
 2. https://www.worldometers.info/coronavirus/
 3. https://www.mapbox.cn/coronavirusmap/

Kapcsolódó oktatóanyagok:

 1. A hegycsúcsok azonosítása és tengerszint feletti magassága a telefonnal
 2. Hogyan találjuk meg a hely magasságát anélkül, hogy ott lennénk?
 3. A Google Térkép jól ismeri az ünnep előtt
 4. Hogyan aktiválhat barangolást és adatokat az Orange Vodafone és a Telekom között?
 5. Minden térkép hibás - Románia Nagy-Britannia

Video bemutató - Coronavirus COVID-19 információforrások LIVE

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Ionel - mondta

  Próbálja meg törölni ezt az anyagot. Miért? Ily módon hozzájárulsz a szenzációs sajtó képviselőihez hasonlóan a félelem, a polgár bizonytalansága terjesztéséhez stb.
  A továbbra is Romániában élők társadalmi-politikai problémái sokkal élesebbek, mint ez a vírus ... ha megérted ezt, vagy meg akarod érteni.

 2. Alice Dima - mondta

  Mi köze ennek az oktatóanyagnak mindenhez, ami az iT - PC területhez kapcsolódik ??? WTF!?!? Kit érdekelnek az ilyen hírek, oktatóanyagok, ahol legtöbbször szemmel kell tartaniuk mindenféle webhelyeket, táblázatokat, grafikonokat stb. Miért kell félelem állapotot csepegtetnie hallgatóságába?

 3. Coronu - mondta
 4. Coronu - mondta

  Alice és Ionel, te vagy a tipikus román: mindenki szakértője, szarvasgomba emberei, akiknek már nincs szükségük információra, mindig kész vitázni valakit azzal, hogy elképzelje, hogy ez az ő intelligencia vagy ösztöndíj.
  Ez az oka annak, hogy ez az ország olyan, mint a pokol, tele van zavarokkal és mindenkivel, mint te.

 5. Vlad B. - mondta

  @coronu. Miért kell sértenie valakit, ha nem ért egyet ezzel a témával? Nem szabad véleményt nyilvánítani, valamit kérdezni? Mi nincs rendben ????
  Ember, bántalmaztak valamit, sértettek valamit? Úgy találom, hogy valami másnak próbálsz kinézni, amit a választott név is bizonyít.
  "Ezért olyan pokoli ez az ország", a fenti emberek azt kérdezték, hogy valahogy kirabolták-e a román gazdaságot ebben a 30 évben? ha mégis "különféle" formában adja meg ... Vagy viselkedési rendellenességekben szenved, nevezetesen deviáns viselkedésben?
  Így viselkedik a színpadon, a családban és a társadalomban? Valószínűleg egy megtestesült, de marginális, frusztrált modellre gondol, akik azok, akik ortodoxok és hazafiasok. Nem igaz?
  Ne feledje ezt: egy egyszerű elemzés során a profilod elutasult.
  PS. Magasabb IQ-val rendelkező emberek megvitatják az Ötleteket, az Ask kérdést, akik közepes IQ-val beszélnek az Eseményekről, és a közepes IQ-val rendelkező emberek - pletykák a társaikról, hisz magukat felsőbbrendűnek hiszik.

 6. Ionel - mondta

  @Coronu, mi a probléma? Tudjuk, hogy valahol feltehetjük Önt, hogy szarvasgomba vagyok, és nincs szükségem információra. és egyéb invektív?
  Egyáltalán nem zavarlak? Mondom: Nem! Az a benyomásom, hogy összekever velem valakivel, aki a mérgező környezetéből származik. Lehet, hogy hűvös, írok mindenféle telek és más arrogancia, mint te, de nem fogom.
  Ha felteszek valakinek egy kérdést, megismétlem, - kérdés - ez azt jelenti, hogy arrogáns és egyéb hülyeség vagyok? Vagy nem értesz románul. Világos idáig?
  Ha veszekedésbe keverednek, azt akarják, hogy figyelembe vegyék, szaladjon Antene-hez, Ghita tévéjéhez, és propagandista szakértőként nyilvánítsa véleményét, ha veszekedés, gaceava és egyéb szenzációs kihívások elé állítják.
  Most megjavítom az elemi logikát, az érvelést. Ha nem érti ezt a kifejezést, kérdezze meg szeretteit, nézd meg Dexet.
  - Miért a nagy webhelyeken a technológia területén, miért nem lát ilyen szenzációs híreket - terjeszteni és fenntartani - pánikot, félelmet? Hallom???? …Ez!
  Követendő példák: FlatPanelsHD (www.flatpanelshd.com), TFT Cnetral (www.tftcentral.co.uk), TechPOWERUp (www.techpowerup.com), Guru3D (www.guru3d.com), HEXUS (https://hexus.net), VideoCardz (https://videocardz.com), KitGuru (www.kitguru.net), LinusTechTips (https://linustechtips.com/main/).
  Ha valami nem tetszik ezeken a (megbízható) webhelyeken, menjen az oldalukra, és kezdjen el mindenféle invektívákat dobálni rájuk az őrült propagandájával ... Menj ->
  - Szerinted Marioara néni a Cocarlatii de Sus-ból, Vasile néni, Gigel bádogos munkában stb. stb (és ezt minden arrogancia nélkül, a neveknél semmi pejoratív) 5 percenként ülök szemmel az okostelefonon, táblagépen, PC-n, hogy lássam, hogyan terjed ez a vírus, és hogy elbarikádozzam a házat? De előtte rohannak az üzleteken, hogy feltöltsék (vagy megrendeljenek néhány orvosi maszkot az emagtól ...), inkább az úgynevezett apokaliptikus évek ('5 -99) népszerűsítésével, az új korszakra való áttérés ”,„ az új dimenzióban ”és egyéb hasonló hülyeségek. És ismételten, 2000. Ugyanez történik most is.
  Mi a helyzet azzal a megszállottsággal, hogy beinjektálom az információs grafikámat? Van víziója, hallod a hangokat? Ha azt akarja, de nem hagyta el a házat, állampolgárként segíthetek. Felhívhatom a mentést, egy speciális kórházba orvosi konzultációra. De tanácsként nem sértheti a gondolkodás felülvizsgálatát, más netizens-ekkel való interakciót és a többi valós életet (mert ebben a fejezetben maradsz), hanem pszichológiai ellenőrzést is.
  Azon feltevések alapján, amelyek másokkal szemben invektívak, és amelyeket még semmiben sem tudsz, önmaga meghatározta önmagát: ki vagy, és mi a (hibás) gondolkodásmódja.
  Ha nem értette, amit írtam, azt javaslom, hogy olvassa el újra ezt a szöveget második alkalommal, amíg meg nem érti.
  Emlékszem, feltettem egy kérdést anélkül, hogy senkit sértettem volna. Rossz, valahogy tilos triviális kérdést feltenni?
  És úgy, hogy nincs más megbeszélés, és ha igen, menj és tiltakozz.
  30. cikk (1) bekezdés A Románia alkotmányának XNUMX. cikke szabályozza azt a tényt, hogy "a gondolatok, vélemények vagy hiedelmek véleménynyilvánításának szabadsága és bármiféle alkotás szabadsága élénk írás, írás, képek, hangok vagy más nyilvános kommunikációs eszközök útján sérthetetlen" .
  A 31. cikk előírja, hogy a személynek a közérdekű információkhoz való hozzáférésének joga nem korlátozható.

 7. Coronu - mondta

  @Vlad B. Az első megjegyzésem tökéletesen érvényes neked.

 8. Vlad B. - mondta

  @ vírusache.
  Sok hiányossága van azzal, ahogyan gondolkodik, megnyilvánul és másokkal kölcsönhatásba lép! Csak negatívumokon, feltételezéseken keresztül beszélhet.
  Megértem csalódottságodat, hogy valakivé akarsz válni azon a marginális területen, ahonnan származol, hogy kitűnj valamivel, de addig <> hosszú út áll előtted; valószínűleg soha nem a profilod által.
  Ajánlás: szerezz új barátokat (valódi, nem virtuális), egy barátot / barátnőt, ha nincs ilyen, menj ki a házból (légy csendes, semmi sem történik), hagyd félre ezt az őrült média indokolatlan félelmét.
  És hogy ezt az álnév véglegesen befejezze.
  Sürgősen menjen, és kérjen pszichiátriai ellenőrzést. Ön tökéletesen illeszkedik ebbe a deviáns, antiszociális viselkedésprofilba! Ez a profilod.

 9. Kötelezőnek érzem a beavatkozást, nem a bocsánatkérést, hanem a néhány tény tisztázását és kiemelését.
  Fent fent valaki azt javasolta, hogy töröljem ezt a cikket; Eltekintve attól, hogy a kereslet nevetséges, sérti a józan ész bizonyos korlátait is.
  Nem akarok televízióhoz vagy más oldalakhoz kapcsolódni, nem szeretem a címkéket. A cikk törléséhez csak azért, mert ... .. Ki mérgezte meg a szökőkutat?
  A klasszikus sajtóban az összes vendéglátó egy csomóban megtámadja az összes helyszínt; azon motiváció alapján, hogy onnan jön pánik. A tv-készülék tudja, hogyan lehet bárkinek és mindent gyorsan felcímkézni.
  Mivel a vendéglátó-ipari tevékenységek a webhelyeket célozták meg, néhányan úgy gondolja, hogy a videotutorial.ro ez a webhely azon a weboldal-halom részen található, amely FUD-ot tesz.

  Két bomlasztó elem van itt: a klasszikus sajtó, amely nem akarja a közönséget segítő webhelyeket, és a rezonancia dobozok, amelyek a televíziós szolgáltatók által predigált információkat elhozzák és eladják.
  Rezonancia dobozok ártalmatlanok, de bosszantó. Mindig megváltoztathatják ötleteiket és irányukat, valamint a szél által a kereszteződés által hordtáskát. A televíziók alapját képezik, de bármikor megváltoztathatók.
  A televíziók viszont rendkívül veszélyesek, és itt mindenre gondolok, megkülönböztetés nélkül. A televíziók csúnya módon kapcsolódnak az emberek szeméhez és füléhez, amelyeket állandóan elárasztanak. És a leggondolatosabb az, hogy akár tévét nézel, akár nem, a veszélyekből fakadó szenvedés mindig a fejedbe kerül, mert a szomszéd, a rokon stb. Figyelik, és eloszlatják a rendetlenséget.
  Évtizedek óta élesítették manipulációs taktikájukat, hogy a lehető legmélyebben behatoljanak az emberi agyba, ahol ügyfeleik kulturális szenvedését el kell hagyni.

  1. Ez a (bemutató) útmutató olyan források bemutatására szolgál, amelyek megkönnyítik a REAL információkhoz való hozzáférést. Felborítunk az igazság?

  2. A bemutatott források az IT kategóriába esnek, az érdeklődési körbe, amelyben a VIDEOTUTORIAL.RO webhely aktiválódik. és még ha bemutatunk egy kolbászreceptet is, senkinek sem volt problémája, mivel nincs aláírt szerződésünk.

  3. Ebben az útmutatóban egyik pillanat sem a FUD-ról szól (pánik, félelem és kétség). Mindent semleges és csengő hangon adták meg. De úgy tűnik, hogy az igazság nehéz.

  4. Ha a VALÓS információ NEUTRÁLIS hangon jelenik meg, akkor zavarni kezdenek minket, komoly, ha átmentek az elsődleges cikluson; ez azt jelenti, hogy nem vagy elég érett. Az éretlenség hiányát nem ez a webhely okozza, hanem az, hogy az egyén miként interakcióba lép a társadalomban, a családban, szerepe / helye / fontossága a csoportban. Ezek a nem zavaró emberek mikro-győzelmekből táplálkoznak, például: tippeket tartalmazó megjegyzések, gyűlölet és zaklatás a billentyűzet mögött, amelyek sajnos nem helyettesíthetik azokat a valódi győzelmeket, amelyeket egy érett ember élvezhet az életben.

  5. Nem tarthatjuk a fejünket a homokban. Információra van szükségünk, és pontosan ezt mutattam be Önnek, HIVATALOS INFORMÁCIÓ FORRÁSAI VALÓDI INFORMÁCIÓKKAL. Itt nem "Petricáról és a farkasról" beszélünk; valódi problémánk van, amelyről tájékoztatnunk kell magunkat, és hogy mások hogyan nem….

  6. Különbséget kell tennie az információ és a dezinformáció között. A minőségi információk eleinte elengedhetetlenek és fontosak az emberek számára.
  Úgy érezve, hogy szükség van az információs emberre, a televíziók és a média vagyonkezelői oldalához tartozó webhelyek tudják, hogyan torzíthatják, elrejthetik, csonkíthatják és eltúlzhatják az információt, hogy az illeszkedjen a napirendjükhöz.
  Az információk őrzőiben állnak, elpusztítanak bárkit, aki megközelíti az információt. Mindenféle taktikát használnak, amellyel diszkriminálják a versenyt, és maguk is előkerülnek.

  7. Nem akadályozhatja meg az információkhoz való hozzáférést csak azért, mert néhány tévék és webhelyek pánikba kerülnek. Interjúk piros háttérrel, sárga vagy piros, fekete háttérrel, sárga hasa, több tíz és több száz üzenettel futtatva minket, amelyek elárasztanak minket, és mentális DDoS-hoz vezetnek. Ha nem értik, akkor ki?

  8. Elegánsnak tűnik számomra, hogy valódi, szűretlen, változatlan információkhoz férhessek hozzá, amikor csak akarnak, közvetítők nélkül. De nem, az "információmesterek" ezt nem bírják. Egyedül akarnak információt szolgáltatni, levágni és teáskanállal átadni, hogy az a lehető legtovább tartson. Nézze meg, mit tettek a Caracal-üggyel

  9. Aki azt mondja, hogy az avestvírussal kapcsolatos bármilyen információ pánikot okoz, egy strucc, aki inkább semmit sem hall, és továbbra is egyszarvúi között él.

  10. Válasszon különbséget az INFORMÁCIÓ és a FUD között, amely égből a földre van. Megmutattam neked, hogyan kell informálnod magad, a TV-k csinálnak FUD-ot, azzal az ürüggyel, hogy tájékoztassák Önt.

  egy bölcs emberről:

  Ha nem néz tévét, akkor nincs tudatában
  Ha tévét nézel, akkor félinformáció van

  A OSZTÁLYOS NYOMÁS RÉSZE Az ÁLLAM HATÁSÁNAK ÉS AZ EGYSÉGES HATÁSOKBAN, AMELYET NEM VÁLASZTOTT.

  KI TETT, HOGY VIGYÁZZA INFORMÁCIÓNKAT ... ... TÉNYLEG, KI HAGYJA GONDOLKODNI HELYÜNKRŐL?

  Az én tanácsom:

  Hagyja abba a televíziókat és a televíziókhoz és médiavállalatokhoz csatolt webhelyeket!

 10. Victor Stanciu - mondta

  Hagyja az erkölcs, hogy nincs abban a hangulatban, hogy fánkot, bocsánatot, túl drágított orvosi maszkokat árul.
  Ki bocsánatot kér, azt ténylegesen vádolják.
  Ezeket az információkat a pártok MINDEN ÁLLAMI HATÓSÁGAI nyújtják, nem pedig mindenféle helyszínen, magánszemélyeknél, mindenféle alapítványnál, amelyek állítólag segítenek a polgárokon, de kihasználják a kereskedelmi szempontot (már látják a híres esetet az emag-ban; miután kereskedelmi tanulságokat nyújtottak). , erkölcs, igazságosság), és bármilyen módon feszültnek tartja, és igen, pánikot keltsen! Ezért segített megvitatni a CSAT-ban a. ilyen dolgokról. És ez az oka annak, hogy végül szigorúan SPECIÁLIS ESZKÖZÖK vannak, AMELYEK MINDEN! EZEK SZEREPE, NEM MÁS!
  Mit jelentene, hogy a nem mellett. sürgősség (112), amelyet minden unokahúga és unokaöccse elfogad: csalók, csalók, mindenféle homályos alapítványok, a törvényállamiság bizonyos tulajdonságai? Hogy ezeken keresztül esik-e a lehető legtöbb (anyagi vagy egyéb) helyzet, katasztrófák, csapások stb. Esetén? Egy ex. hipotetikus: 001, 002 és így tovább, mindegyik nem. egyedi sürgősségi rendszerben, esetleges segítség esetén, de felár ellenében (!), ahogyan egyesek a „deontológusoknál” szeretik csinálni ... mintha pénz lenne, ez a prioritás. 1! Mi a franc, pénz jön ki! A többi a Clickbait.
  Mellesleg te koronázsz.

  • Mit csinálsz, megpróbálsz információkat adni az államnak? Ön kommunizmusban van, vagy újkommunista, vagy arra vár, hogy a virtuális szabadság az államtól származjon?

   Ne menjünk az ekebe. Ebben a korszakban az információ jó, ha magukat gyűjtik.
   Túl sok érdek, hazugság és manipuláció van körülöttünk.

   Mit vár a HATÓSÁGOKtól? Nevetsz. A társadalmi szerzõdést, amelyet a legintelligensebbek javasoltak, már régóta megsértették a mi javunkban. A másik fél, azaz az apa (állam, hatóságok, kormány) mellkasra húz minket.
   Azoknak, akiknek alkalmazottainknak kell lenniük és a mi javunkra kell dolgozniuk, meg kell védeni jogainkat és érdekeinket, van egy másik mesterük.

   Mit vársz az államtól?

 11. Adrian Guduş - mondta

  Băi Victore, WHO (Egészségügyi Világszervezet) az a hivatalos forrás, amelyből a román állam hatóságai tájékoztatják vagy átveszik a WHO-t. Mi a francról beszélünk? Arafat még azt mondta, és többször idézte, hogy a WHO a hivatalos információk forrása. Mit iszol?
  Nem értettem, hogy az eMAG miért, miért, hol és milyen messzire került ebbe a vitába vagy a témába, de ha továbbra is idegeskedik a maszkok áron történő eladása miatt (és mondja meg nekünk új, mintha részvényesek vagyunk, mintha ők lennének) Apa eMAG), tudd meg, hogy szabadon hagyhatja meg őket. Ha még mindig megveszi őket, és ugyanakkor panaszkodik, hogy drágák, akkor az iskola udvarán vagy a legrosszabb.

 12. hacker - mondta

  Adrian és Cristi, már régóta követlek téged, és nagyon elégedett vagyok az oktatóiratokkal, de azt javaslom, hogy ne lépjen be ezen emberek játékába. te elégedettség.
  Cristi, nagyon jó pontot tettél az "i" -re, de soha nem leszel képes meggyőzni egy olyan elmét, amely nem akar meggyőződni (vagy talán nem hülyeség, csak színlel).
  Egy nagy bölcs mondása azt mondja: "Én vagyok a felelős azért, amit mondok, nem azért, amit értesz."

 13. Adrian Imre - mondta

  A fentiekben Ionel azt kérdezte, hogy miért nem jelennek meg ilyen pánikkal kapcsolatos újdonságok, mindenféle táblázat a webhelyeken. Bizonyítható, ilyen hírek nincsenek jelen. Valószínűleg itt és ott mindenféle szar lesz a megfelelő helyekről. A többi történet! A szenzáció után szerette volna megszerezni a többi beteg embert, növelve a forgalmat. Itt van egy fiú.

 14. Victor Stanciu - mondta

  „Bre és más orientális kultúrák, amelyek megmutatják a környezetben élőknek, ahol nőttél fel. Nem én, nem vagyok a testvéred, nem a családodból származom.
  Ha beszélgetni szeretne - négyszemközt - két okból bármikor találkozhatunk. Ne feledje a nevet, mert akkor másképp fogunk megbeszélni. Ön primitív módja annak, hogy mindenkit magától értetődőnek tartson, nyilvánvaló az arrogancia, amely a Meltean-ra jellemző az SAI-tól. Bizonyíték arra, hogy nem tudja értékelni a közönségét, nem tudja, hogyan kell megismerni. Újraolvastam mindent, amit írtam, hihetetlen uram, senki sem sértett meg, minden kérdés világos és lényegre törő volt. Ez azt bizonyítja, hogy ezek az emberek képzettek, cizelláltak, tudják, hogyan kell viselkedni és párbeszédet folytatni a társadalomban, és különösen azokat, akik rajonganak érte. Nincs arrogancia, badarane stb. hogyan képzeled el, melyiket kellene természetesnek venni vagy kihasználni.
  Végül: ne kérdezz nekem, hogy nem vagy erre méltó. Panaszt / panaszt tehetek a másik állam által felhatalmazott intézményeknél. pánikot keltsen és felkeltsen. Ahogy írtam, nem jogosult erre, és soha nem leszel. hogy ebben a tekintetben nincs képesítése! Ne feledje, mert akkor másképp tárgyalják.
  Magyarázatot fog adni nekik, de hivatalos összefüggésben. Remélem, hogy ugyanaz a tipikus arroganciája jellemzi őket előttük, és tanulságokat ad nekik az erkölcsről és a deontológiáról.
  Ezt a magatartást vállaltam magamnak. azok a józan ész emberek, akik csak kérdezték. Nem bántottak, nem loptak, nem bántottak. Valószínűleg abban a környezetben, amelyben ilyen módon aktiválódik.
  Zárásként megismétlem a fentiekben szereplőket. Ember, ha mindenféle zavarodik, látnokok, valami szenved, problémáid vannak a családban, menjen sürgősen szakorvoshoz.

  • A "Bre" barátságos megszólítási képlet, méghozzá tisztelettel. De egyesek fülében ez a kulturális poggyászon át szűrt szó "sértőnek" tűnhet. A progresszív hópelyhekre jellemző.

   Ez tetszett nekem: "ne provokálj ... panaszt tehetek". Jellemző a gyenge emberek számára, akik arra várnak, hogy mások megoldják (elképzelt) problémáikat. Hívjon PIMP-jét, hogy megmentse!

   Nekem is tetszett az SAI-ból származó meltean. De látja, hogy nem illik a többi ötlet irányába; kissé „sértő” vagy az ilfoviak és a „sulaeniák” felé

   Ha áttételről van szó, megtehetem.

   hogy:
   "Ha beszélgetni akarunk - szemtől szemben -, két okból ismerkedhetünk meg az orkkal. Emlékezz rá a névre is, mert akkor másképp tárgyaljuk."

   Ez számomra nagyon csúnyanak számít a DPDV szempontjából. Vagy meg akarja verni engem sm, smardoi / smart3 segítségével, hogy mi vagy, vagy szeretne másképp rendezni, hogy elmondja nekem, ki vagy.

   Ki a szarvasgomba?

   Nincs következetességed, pazarolom az időmet ...

   Ki!

 15. Julian - mondta

  és most releváns kérdés. alternatív oldalak, hol szerezhetem meg az információkat? nem mindegyik a WHO-tól.

  • 1. Az első oldal a WHO (globális hivatalos)

   2. A második oldal Kína hivatalos adatait használja:
   A fenti diagramok a nap zárása után frissülnek GMT + 0 értékben. A legfrissebb adatok ideiglenes jellegűek, a kínai NHC késedelmes jelentéstételre és kiigazításokra vár.

   3. Az utolsó oldal, amelyet jobban szeretek, a kínai kormány, de a WHO hivatalos adatait is felhasználja.

   Adatforrás
   Az adatok forrása a Kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottságtól, a tartományi egészségügyi ügynökségektől, a tartományi és önkormányzati kormányoktól, Hongkong, Makaó és Tajvan hivatalos csatornáitól és egyéb valós idejű nyilvános adatokról származik.

   Ismétlem:
   Az oktatóanyagban bemutatott erőforrások (webhelyek) hivatalos forrásokat használnak.
   Nem értem, hogy néhányan miért hiperventilálnak ezen a területen.

 16. C. C. - mondta

  Dr. Jekyll és Hyde úr nevén Cristian Cismaru és / és Coronu.
  Ez a közönség / forgalom utáni üldözés során bekövetkezett hisztéria nem marad hiába. Biztosíthatom.
  Pontosan úgy fogsz végezni, ahogyan a sajtó nagy része minden területen bejött), vagyis "igényekkel". A társadalom szélén vagy a kukában. Válassza ki a transzvestitet 2 egyben, mint az ajánlatokban.
  Az elveszített közönség a minőségi tartalom felé fordult, természetesen kívülről, ahol látható az olvasók iránti tisztelet. Proof? A forgalom.
  BTW, már nem hiszek minden ostobaságban. Menj Ospiciu fiú!

 17. Bogdan Dumitrescu - mondta
 18. Üdvözöljük Sasas Sebastian-ban - mondta

  köszönöm

 19. Basar - mondta

  Kopasz, a terrorizmus világa unatkozik, és valami mást kellett tennie. Nagyon jól elkapta a majmokat.

 20. Ragyogás - mondta

  az állam pénzt vesz el az anyáktól, minden esetben vírussá nyilvánítva, és minden vészessé nyilvánított halandóságot
  Úgy értem, pont.
  Ön bármilyen következtetést levonhat.

Speak Your Mind

*