CDex szoftver átalakítására audió CD-mp3 track fájlok - video bemutató

CDex szoftver átalakítására audió CD-mp3 track fájlok - video bemutató
4.6 (8) 92.5%

Szia barátok, ma is megtanulják, hogyan kell ripuieste (hack + kódolás + compress) egy audio CD-t, ami azt jelenti, lehet, hogy számok az audio CD-t, amely szintén ismert, mint a számokat MP3 fájlokat, így tudjuk hallgatni a számítógépen, MP3 lejátszó, telefon, vagy az autóban, és ezzel egy időben, hogy megmentse tárhelyet.

Ebben a leckében videót bemutatunk egy szoftver, amely segít bennünket, hogy átkódolni egy audio CD-fájlokat MP3 és azon túl, ez az úgynevezett CDex egy ingyenes szoftver, mégis egyszerűen használható.

Mint bizonyára tudja, a CD-n nem megy több, mint 20 szám (műsorszám) helyett, ha tömörített MP3 vagy akár más formátumban CD-n fog körül 200 pálya (formátumban MP3).

CDex viszont tömörítési formátumot követi "okosabb, mint a MP3 valószínűleg tudja MP3 egy veszteséges formátum (minőségi veszteség), amely a végső fájl formátum tömöríti sokat, sajnos a minőség veszteség meglehetősen nagy MP3 költsége is, igen, hallottam jobb mp3 egy kereskedelmi codec, de MP3 elõnyös, mert ahhoz nagyon kevés energiát a nyomást. A másik oldalon is codec (formátum) Lossless (impeceptibile minőség veszteség), egy nagyszerű példa veszteségmentes codec FLAC (Free Lossless Audio Codec), biztosítja audiofil minőség sokkal jobb, mint a MP3, de szüksége van nagyobb teljesítmény nagy nyomáscsökkenés, így nehéz végrehajtani támogatása Flac hordozható eszközök eredményül kapott fájl nagyobb, mint a MP3.

Itt egy minta fájlt, MP3 fordulóban. Flac az ugyanazt a dalt fájl 3 MB MP6.1 és FLAC fájl 19.5MB, minőségi különbségek könnyen észlelhető, míg a hangok flac a pálya, a fájl MP3 minősége nagyon rossz, néha engedelmeskedett a szabványok a lelkes audiofil.

Én meg itt a magyarázat, azt hiszem, a leírás nyújt kellő részletességgel, hogy tedd a dolgod.

Végül javasoljuk tömörített fájl ellenőrzési Flac codec és codec MP3 számítógép az autóban MP3 lejátszó vagy telefon, remélem, érdekes ez a videó bemutató és most használni CDex nagyon drága, mint más alkalmazások is egy puha szilárd, új kiadások gyakran fordulnak elő, nem kell kompatibilitási problémák a különböző operációs rendszereken.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Cristian Cismaru

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. stefbabanu - mondta

  nagyon szép, és szeretnék csinálni egy tutorial RatioMaster

  • Adrian - mondta

   stefbabanuNagyon szép, és szeretnék, hogy a bemutató a RatioMaster

   Nem egy tutorial erre, mert ezt a szoftvert használják a gonosz, hogy bolond trakerele, ismétlés: nem ösztönzik a kalózkodás és a támogatást és NEM HACK SITE!

   Azonban ha használja akkor fogott nagyon gyorsan és egyszerre meg kell tiltani. könnyű felismerni, ha a felhasználó egy hamis arányt szoftver

   • Adrian - mondta

    Adrian:
    Nem egy tutorial erre, mert ezt a szoftvert használják a gonosz, hogy bolond trakerele, ismétlés: nem ösztönzik a kalózkodás és a támogatást és NEM HACK SITE!Azonban ha használja akkor fogott nagyon gyorsan és egyszerre meg kell tiltani. könnyű felismerni, ha a felhasználó egy hamis arányt szoftver

    Hogy jobban megértsük, mit jelent hibernálás és az alvó problémája, kérjük EZ tutorial.

    • Adrian:
     Hogy jobban megértsük, mit jelent hibernálás és az alvó problémája, kérjük EZ tutorial.

     Köszönjük szépen, követtem a bemutató eddig, mert win7 PC azt illesztőprogramokat, hogy mostantól ad csak hibernálás. Ha nem tudja megnyitni a menüt ikonját hibernálás kikapcsolásához tartsa lenyomva a Shift és inkább úgy tűnik, hibernált készenléti

     • Adrian - mondta

      MCD:
      Köszönjük szépen, követtem a bemutató eddig, mert win7 PC azt illesztőprogramokat, hogy mostantól ad csak hibernálás. Ha nem tudja megnyitni a menüt ikonját hibernálás kikapcsolásához tartsa lenyomva a Shift és inkább úgy tűnik, hibernált készenléti

      Még jó, hogy nézd meg az összes, arra akkor azt nézd meg bármelyik bemutató azaz akkor is, ha használja a Linux, akkor is, ha nem használja a Windows 7, fáj, ha javítani a tudás valami extra? Lehet, hogy valaki megkérdezi, hogy mit, hogy a „hibernált” vagy „alvó” PC-n mondani? Nem marad Domle 7 windows? ala tudom, mit mondjak? Desert ... funkciók: alvás, hibernálni, leállítás, újraindítás azok minden operációs rendszeren !!! és akkor esett hülye

      Szóval jobb, ha nem adja át az orrát, amit tanulni itt? és azt mutatják, hogy ez nem olyan, hogy gondolja?

      Mit adtam volna, hogy legyek az időmet videotutorial.ro Moama nekem non-stop az orr voltak, és akik most része, amit meg kellett azt Ingor az egyszerű tény, hogy „én nem Domle a windows 7 „úgy gondolom, hogy most a tutorial, hogy még ha a windows 7 10% okosabbak igaz? Még ha ez nem az, amire kíváncsi, akkor tanulni valamit !!! Nem semmi, ha pirzi teuitim többet veszít, ha játszani fifa vagy számláló strick őket fai Alora származó Renel (power) nagy has, többet fizetnek villanyszámlára helyett tanulás valami hasznos, hanem a tanulás volt pénzt, ahelyett, hogy a jó egyáltalán, okos, talpraesett. Ez a jövő Románia. megbecsülitek és fogalmad sincs, hogy kihasználják, hogy ápolja, kihasználni, nő, a haladást. Nagy bűn.

      Tudom, hogy ez a munkám, és nem érdekel, amit mások nem, vagy csak következtetni sem, hogy törődöm veled, vagy nem az: a veszteség, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM fogunk!

 2. sal kérjük, ha azt szeretné, hogy a bemutató a Auto Power-on & Shut-down, én nem egészen értem, hogy pontosan hogyan működik, tette a PC-hibernálás amikor le shwt Jó, PC teljesen kikapcsol, vagy nem?
  A tutorial lenne jó (ez a javaslat nem veszi, hogy a megbízás, vagy mit ne, hogyan csatlakozhatok itt)
  Esteem csapat videotutorial

 3. Andrew - mondta

  Jó, hogy nézd meg az összes, a maga helyében én megnézzük bármelyik bemutató készül, akkor is, ha használja a Linux, akkor is, ha nem használja a Windows 7, árt, ha javul a tudás valami extra? Lehet, hogy valaki megkérdezi, hogy mit, hogy a "hibernált" vagy "alvó" PC-n azt mondja? Nem ül Domle 7 windows? ala tudom, mit mondjak? Wilderness ... funkciók: alvás, hibernálás, leállítás, újraindítás voltak az összes operációs rendszer !!! és esett buta

  Szóval jobb, ha nem adja át az orrát, amit tanulni itt? és azt mutatják, hogy ez nem olyan, hogy gondolja?

  Amit adott volna nekem, hogy az én időben videotutorial.ro Moama ezer non-stop és az orr voltak, és akik most nem része annak, amit kellett, ingore az egyszerű tény, hogy "én nem Domle A Windows 7 "Úgy gondolom, hogy most, hogy a bemutató akkor is, ha a Windows 7 10% okosabb igaz? Még ha ez nem az, amire érdekel, tanulni valamit! pirzi semmi, ha nem teuitim többet veszít, ha játszani fifa vagy ellentétes strick őket Alora fai áramszolgáltatót (teljesítmény) nagy has, számlát fizető több fényt, hanem a tanulás valami hasznos, hanem a tanulás volt, pénzt, ahelyett, hogy jó is, okos, találékony. Ez a jövőben Románia. fogalmad sincs a kincset, és kihasználni, hogy ápolja, hogy megragad, a nő, a haladást. Nagy bűn.

  Tudom, hogy ez a munkám, és nem érdekel, amit mások nem, vagy csak következtetni sem, hogy törődöm veled, vagy nem az: a veszteség, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM fogunk!

  Nagy Adrian.Frumos tutorial.La jogait annyi oktató

 4. barabi12 - mondta

  regisztráljon, és kap a telefon nyilvántartást 3 PGG és szeretném kapcsolni mp3, tud nekem segíteni?

 5. Cristian - mondta

  Érdekes módon bemutató, de meg tudja csinálni ezt a WMP

 6. F.Gigi - mondta

  Hello, van egy kérdés, amit kíván Sami egy oldal, ahol felad címek oldalak, online tv linkek és talán néhány rádió valami illegális hozzászólásomat említett? És ha vásárol egy tartomány, hogy az oldal aktivitása Honlap szünteti meg nekem n oka a meghatározott időtartamra, területen fennáll, vagy törölni? beszélve arról, hogy a calculatoru Az oldal kívánják sal ón enyém, amíg kialakul egy köszönöm multumitor.Va kiváló munkát végez, mint hajlandóak megosztani az élményt másokkal, Gratulálok.

 7. ionutz - mondta

  Itt Adrian teljesen igazad van Vitória nem csak Romániában, de egyébként mindenhol gratulálni az egész csapat nagyszerű munkát videotutorial.ro hogy különösen azok számára, akik nem rendelkeznek PC sok timp.Tineti minden olyan sikeres abban, amit csinálsz

 8. Augustin - mondta

  Van olyan program, amely ripuieste és CD-k és DVD-film?: D

  • Adrian - mondta

   Augustin: Van-e olyan szoftver, amely ripuieste és CD-k és DVD-film?: D

   Igen, és vannak bemutató róla sokáig! Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." a jobb felső: Xilisoft, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

 9. Augustin - mondta

  Thanks Adrian nem tudott: D

 10. Igen igaz, sok szoftverek, ha nem csak a fent említettek, fontos megérteni, hogy az a gondolat, ezekkel a hang és mire van szükség ahhoz, hogy a pálya mp3 és fordítva.
  Ezért kérjük, nézni, és olvasni, és bemutatása videotutorialului fentebb ott teljes és koncentrált
  Gratulálunk filmrendező ezt videotutorial! Sikerül lep meg minden alkalommal ezeket az érdekes videotutoriale
  Csak így tovább a jó munkát!
  S'auzim csak jobb!
  GPA

 11. alex008 - mondta

  Nagyon hangos a program ...
  Kérjük, ha lehet, kérjük, hogy a bemutató a virtuális dub, és mivel ez egy nagyon jó

 12. onoriu666 - mondta

  TE nagyon erős testvére. Én vagyok a kezdet, és azt lehet mondani, hogy mi van a fejlett óta sokat fogja követni. Köszönjük, hogy mindent, amit tanultál, és előre TISZTELETE MI URMEAZA.CU „onoriu666”

 13. Cristi - mondta

  Ez a régi, a program és az Audio Grabber szabad és erős, hogy jó volt.

 14. Nelu - mondta

  Dr. barátom figyelte nagy érdeklődéssel a útmutatók, és sokan közülük már nagyon kérem, ha ajutama interes.Te kusza probléma, hogy nem untangled. Én egy lelkes zene (audiofil) minden műfajban, szeretem hallgatni, és egy másik alkalommal a YOU TUBE.Pt. Telepítettem, VLC, FLV MEDIA Pleyer. Tárolja a számítógépen, de nem lehet őket CD-n, sem a modul vagy MP3 Pleyer, a legtöbb kedvenc zeneszámok formájában MP4.CUM tudtam COMVERTI ezt a folyamatot? KÖSZÖNJÜK régóta várt segítséget.

  • Adrian - mondta

   Nelu: Dr. barátom figyelte nagy érdeklődéssel a útmutatók, és sokan közülük már nagyon kérem, ha ajutama interes.Te kusza probléma, hogy nem untangled. Én egy lelkes zene (audiofil) minden műfajban, szeretem hallgatni, és egy másik alkalommal a YOU TUBE.Pt. Telepítettem, VLC, FLVMEDIA Pleyer. Tárolja a számítógépen, de nem lehet őket CD-n, sem a modul vagy MP3 Pleyer, a legtöbb kedvenc zeneszámok formájában MP4.CUM tudtam COMVERTI ezt a folyamatot? KÖSZÖNJÜK régóta várt segítséget.

   Meg kell alakítani, valójában, ha csak azt a zene / audio formátumban tetszik mp3 EZ oktatói

 15. Lucian - mondta

  végül egy új bemutató, amit lehet nézni, és én

 16. Dani - mondta

  Nem tudom telepíteni rendesen (próbáltam a béta változat 1.70 4, de nem minden. Sem letölthető sourgeforge nem igaz. Mégis kérelmez személyi információ ... Én még mindig szeretem vesztesek kilép ...

 17. Iordache - mondta

  Helló, hogyan lehet másolni a CD-formátumok AMR típusú milyen program az enyém hasznos, de csak csomagban nero teljes 8 segítséget, nem tudok rájönni, hogy ki másoltam a formátumot a felvétel készült, egy habverővel. telefon tehet valamit, kérem?

  • Adrian - mondta

   Iordache: Hello hogyan lehet másolni a CD-formátumok AMR típusú milyen program az enyém hasznos, de csak csomagban nero teljes 8 segítséget, nem tudok rájönni, hogy ki másoltam a formátumot a felvétel készült, egy habverővel. telefon tehet valamit, kérem?

   AMR-k audio formátumok nagyon alacsony bitrátájú nagyon gyakori a mobiltelefonok és a digitális felvevők a legtöbb esetben egy hangfelvétel miatt a mobil telefon vagy digitális felvevő, az én tanácsom az, hogy átalakítani őket A mp3 majd égetni. Írd és a Google: AMR AMR Converter vagy konverterek mp3 és megtalálja mp3 átalakítani őket. Kevés szoftver vagy játékos, aki tud játszani AMR Nem értem, miért tartod AMR és a még nem mp3 konvertálni formátumban lehet játszani bármilyen audio lejátszó, olyan szoftvert vagy hardvert lejátszó

 18. Catalin - mondta

  szia ....... húztam egy kis zenét, amit neked Toub .. hogyan lehet a fordulatot számokat hallgatni az autó, köszönhetően

  • Adrian - mondta

   Catalin: Hello ....... húztam egy kis zenét, amit neked Toub .. hogyan lehet a fordulatot számokat hallgatni az autó, köszönhetően

   Írd fel a jobb oldalon a doboz "Keresés videotutorial.ro ...": hogyan vonjuk ki a hangot, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 19. Adyadriano - mondta

  Nagyon egyszerű és tömör. Köszönöm szépen!

 20. Ionut - mondta

  Nagyon jó bemutató ezzel a programmal lehet írni másodszor cd, most, hogy írjon egy dalt pályán, és a második alkalommal nem tudtam írni cd

  És én is szeretnék egy bemutató, ha lehetséges, hogyan kell csinálni 7 windows bootolható DVD telepíteni a windows

 21. Jully - mondta

  Nem hiszem, hogy szükségünk van egy fél 3rd puha korai 12 meg a Windows Media Player (vagy 11 azokat, Vista / XP). Mi kivonat és a WMA és MP3 sima minőségű 320kbps.

 22. Iordanis - mondta

  milyen jó Nekem van egy probléma a szabad szoftver-hoz megtérít amr.to mp3.? Találtam egyet a honlapon, de én csak 60% átalakítja azokat kérjük, ha van valami?

  • amr az MPR - mondta

   Adrian:
   Nem egy tutorial erre, mert ezt a szoftvert használják a gonosz, hogy bolond trakerele, ismétlés: nem ösztönzik a kalózkodás és a támogatást és NEM HACK SITE!Azonban ha használja akkor fogott nagyon gyorsan és egyszerre meg kell tiltani. könnyű felismerni, ha a felhasználó egy hamis arányt szoftver

   Iordanis: Szia Nekem van egy probléma, hogy találok egy szabad szoftver-hoz megtérít amr.to mp3.? Találtunk egy a honlapon, de én csak 60% átalakítja azokat kérjük, ha van valami?

   néz itt egy

 23. A Linux Xandros X úgy tűnik, hogy a munka nagyon egyszerűen csak másolja a hdd pályán van, és tudja, mit csinál. MP3 Csak azt tudom biztosan, hogy volt, vagy talán a másik rendszer, amit idő előtt abbahagyja a linux, de a régi AMD K6 /-2, onnan tudom, hogy rosszul minte.Daca kérlek javíts már nem lehet kapni, jobban emlékszik, hol is készült

 24. rechinu - mondta

  Hello, van egy kérdés, hogyan lehet, hogy egy audio CD-t autóalkatrészek menni rajta 12 írhat több dal összes hang? Van-e olyan szoftver-valamit?

  • rechinu:
   Hello, van egy kérdés, hogyan lehet, hogy egy audio CD-t autóalkatrészek menni rajta 12 írhat több dal összes hang? Van-e olyan szoftver-valamit?

   A CD-n 700 80 MB perc, ha 40 2 pályák hány perc alatt lehet, hogy a CD-t gond nélkül, persze szünetek nélkül

 25. Alexandru - mondta

  mp3 formátum, de nem úgy tűnik, hogy minden bs player után ripuire.De?

 26. Gabriel - mondta

  Köszönöm, azt találtam, hogy hasznos, és elmagyarázta, hogyan kell érteni minden, jó munkát.

 27. György - mondta

  fürdőszoba emberek, hadd pokol CDex, lejárt a közelmúltban, és nagyon primitív. Az Easy CD-DA Extractor vagy EAC've hallott?

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.