Hogyan aktiválhat barangolást és adatokat az Orange Vodafone és a Telekom között?

Hogyan aktiválhat barangolást és adatokat az Orange Vodafone és a Telekom között?

Hogyan aktiválhat barangolást és adatokat az Orange Vodafone és a Telekom között?

Mi a barangolás?


A barangolás a telefon használatát jelenti azon országokban, ahol az előfizetés megszűnik. A barangolás a más országokból származó hálózatokat használ, ezért további díjak alkalmazhatók.
Úgy értem, románul, ha telefonon és romániai előfizetéseden kívül külföldön jársz, akkor külföldön is zökkenőmentesen fog működni.

Hogyan kell tölteni a barangolás közben?

Az EGT térségen belül.


1. Felhívások: Az EGT-ben, azaz az Európai Gazdasági Térben, használhatjuk az előfizetésben szereplő jegyzőkönyveket Romániában (ellenőrizze a szolgáltatóval) narancs - Vodafone - Telekom.
2. SMS: Az EGT-ben nemzeti SMS-eket használhatunk szöveges üzenetek küldésére Romániába (ellenőrizze a szolgáltatóval) narancs - Vodafone - Telekom.
3. Mobil adatok: A barangolás során bizonyos mennyiségű előfizetési adat használható (ellenőrizze a szolgáltatóval) narancs - Vodafone - Telekom.
4. Külföldi hívások külföldön: A külföldi helyi hívások nemzetközi hívásoknak minősülnek, ezért díjat számítanak fel (ellenőrizze a szolgáltatót) narancs - Vodafone - Telekom.
5. Bejövő hívások: A SEE-be bejövő hívásokat nem számítanak fel (ellenőrizze a szolgáltatóval) narancs - Vodafone - Telekom.

A barangoláson kívül eső perceken kívül az európai téren kívül.


1. Hívások: bejövő és kimenő hívásokért fizetni kell (ellenőrizze a szolgáltatót) narancs - Vodafone - Telekom.
2. SMS: A beérkezett és fogadott SMS-ekért (ellenőrizze a szolgáltatónál) narancs - Vodafone - Telekom.
3. Mobiladatok: Mobiladatokért fizetni fognak (ellenőrizze a szolgáltatót) narancs - Vodafone - Telekom.
4. Helyi hívások külföldön: Helyi hívások esetén felszámolásra kerül (szolgáltatói ellenőrzés) narancs - Vodafone - Telekom.
5. Bejövõ hívások: A bejövõ hívásokért felszámolásra kerül (ellenõrizze a szolgáltatót) narancs - Vodafone - Telekom.

Problémák az országon kívüli roaming aktiválásával kapcsolatban.


Amikor elhagyjuk az országot, be kell vonnunk a roamingot. Problémák fordulnak elő, amikor elfelejtjük a barangolás aktiválását, függetlenül attól, hogy nem aktiváltuk-e, letiltottuk vagy megváltoztattuk-e az előfizetést.

Hogyan hívhatjuk meg az ügyfélkapcsolatokat, ha meglátjuk a telefont?


Az ügyfélkapcsolat opció nem működik, mert már nincs az országból, és a telefon már nem működik.
Nem lehet még kérni valakit, hogy telefonon az ügyfél számára, hogy tartsa meg a sorban tíz perc: És te már az ország határain kívül, így a hívás nemzetközi. Egyfajta sakk matrac.

A roaming aktiválása Romániában - ez egyszerű:

1. Ügyfeleinkkel foglalkozunk
2. SMS-ben való aktiválás
3. Aktiváljuk az Ön online vagy alkalmazásfiókjából

Hogyan aktiválhat barangolást és adatokat külföldön az Orange Vodafone és a Telekom között?

Mivel az 1 és 2 változatok nem mennek külföldre, még mindig van 3, amely az alkalmazáson vagy az interneten keresztül roamingot aktivál. Nem számít, mit választott, az eredmény ugyanaz.
Csatlakozzon az internethez egy külföldi kávézóban, az online fiókjában vagy a Roaming aktiválási szolgáltatóban.

Hogyan aktiváljuk az adatokat a Roaming-ban?
Miután megbizonyosodtunk róla, hogy a hívások és az SMS-ek roamingok, aktiválhatjuk a telefonadatokat is. A beállításokban, a hálózati beállításokban megtalálhatja a barangolási adatok engedélyezését.
Lásd az alábbi képet.
Hogyan aktiválhat barangolást és adatokat külföldről az Orange Vodafone és a Telekom 2-on?

TIPPEK HASZNÁLTAK!


Győződjön meg róla, hogy fiókja rendben van, MOST; Ez nem meglepő.

Hogyan lehet aktiválni a barangolást és a külföldi adatokat az Orange Vodafone és a Telekom oldalán - video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Kermex - mondta

  Kiegészítő információként (most tértem vissza nyaralásomról egy körút Magyarország - Szlovénia - Horvátország - Bosznia és Hercegovina - Szerbia - Románia):
  1. Bosznia esetében nem sikerült mobil adatokat csatlakoztatni 5 percig, majd a jel 2G;
  2. Mindezekből az országokból Bosznia és Szerbia nem EGT-országok. Szerbiában az 1 MB forgalma az 10,64 Euro! Nagy figyelem!

 2. Emil - mondta

  Igazad van abban, amit mondasz, de van egy másik probléma. Ha elfelejtette az online fiók jelszavát, valószínűleg azért, mert a telefon megjegyzi a jelszót, és nem minden alkalommal írja be az alkalmazás használatakor, akkor nincs mit tennie. Legalábbis a Vodafone esetében, ha azt mondja, hogy "Elfelejtettem a jelszavamat", akkor a meglepetés: azt mondják, hogy a telefonra kap egy kódot a jelszó alaphelyzetbe állításához. Mivel a telefon nem rendelkezik szobával, nem kapja meg a kódot, így nincs mit tennie.

 3. florin - mondta

  Hello. Megoszthatja a megosztott bemutatót a Windows 10 rendszerben. Volt otthoni csoport. Már nem aktív. Szeretnék egy laptopot csatlakoztatni egy PC-hez, ha át tudnám váltani a kábelt. Készíts egy kis hálózatot a házban. Például ha egy filmet töltek le a számítógépre, és látni szeretném a laptopomon, akkor a filmet egy bottal kell elhelyeznem, hogy megnézzem a laptopomat. Nem tudom, hogy értesz-e.

 4. Florin Rusu - mondta

  A Vodafone előtörlesztés külön roaming ajánlatok, letiltva a roaming aktiválásakor fizetett nemzeti ajánlatot, mivel összeegyeztethetetlen.

 5. Florin Rusu - mondta

  A Vodafone előtörlesztés külön roaming ajánlatok, letiltva a roaming aktiválásakor fizetett nemzeti ajánlatot, mivel összeegyeztethetetlen.
  Olaszországban vásárolhatja meg a Digimobil kártyát a román üzletekből.
  Az 2 számokkal rendelkező kártya, egy román, a másik olasz,
  Bármilyen kombinált ajánlatát 5, 10,15,20 50 euró perc országok és nemzetközi internet, amelyek segítségével Olaszországban és Romániában.

 6. Calin - mondta

  Romániát is aktiválni akarok, Németországban vagyok

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.