DSLR Dashboard, ellenőrzési és távoli élőképes Nikon fényképezőgépek - video bemutató

Pieten Hello, video tutorial fogom bemutatni a programot az Android készülékek, amellyel távolról irányítani Nikon, ez az úgynevezett Dashboard DSLR, és hasonló a DSLR Controller amit felvázolt egy korábbi bemutató, Az utóbbi működik Canon kamerák.
Használható DSLR Dashboard kell egy telefon, amely támogatja a És persze egy USB OTG kábel / adapter. Általában telefonok és tablettát közülünk OTG támogatást.
DSLR Dashboard alkalmazás megtalálható a Google Play Store, és ingyenes. A telepítés után a program kérni fogja telepíteni és OpenCV, ez a könyvtár által használt DSLR Dashboard alkalmazás eléréséhez stabil kapcsolat a telefon / Tabet és Nikon fényképezőgép. Android készülékek Tegra chipset lehet kérni további könyvtár minden OpenCV.
Kapcsolat a telefon / tablet és a kamera a kamera USB-kábel és az USB OTG adapter. USB kábel jön a csomag szoba és OTG USB adapter meg kell vásárolni, vagy fog tenni, ha nem tudod, hogyan kell csinálni, azt ajánljuk, hogy kövesse a bemutató "Hogyan készítsünk egy USB OTG adapter".
Az alkalmazás telepítése után meg kell indítani, majd csatlakoztassa a kamerát, a beállításoktól függően az utóbbi be közvetlenül a live view. Élő nézet módban aktiválja a szoftvert gomb "LV".
Miután elkezdte az alkalmazás látni fogja, hogy van-e változtatni egy csomó beállítás közvetlenül a telefon vagy tabletta, természetesen kivéve az expozíciós módok csak akkor változtathatja meg a gép kerék.
Focus nagyon egyszerű, válassza ki a fókuszpontot, majd kattintson a szoftver "AF" a telefon kijelzőjén, meg tudjuk változtatni a beállításokat, hogy azok elsősorban közvetlenül a változó a fókuszpontot, sajnos aktiválja ezt a beállítást, az alkalmazás instabillá válik, legalábbis a telefonom. Focus mód természetesen kontraszt érzékelő, mert magas élő tükör, és a fázis érzékelő is használható, de hogy ki az élő nézet, és ha ezt tesszük, nem fogjuk látni pózol.
DSLR Dashboard alkalmazás beállításai meglehetősen érdekes és hasznos, nem haszontalan a beállításokat, pontosan mit szeretne egy fotós. Sajnos teszi bizonyos beállítások (OpenGL gyorsítás, a hangsúly a touch) alkalmazás instabillá válik Putnam így megy a ROM (CyanogenMod nightly 10.1). A beállítás azt melegen ajánlom a "vissza az élő képhez ..." Ez segít abban, hogy visszatérjen az élő nézet után kép-, illetve anélkül, hogy ez a beállítás lehetővé kell, hogy élőkép után minden kép, ha azt szeretnénk, hogy lásd kialakítása természetesen.
Nem lenne sokkal mondani arról, hogy a szerver és a vezeték nélküli kapcsolatot, de nem tudom megmondani, mert még nem tesztelték szerver funkció nem működik jól (az én ROM) készülék és a vezeték nélküli adapter, de amint van egy a Én viszont vissza egy frissítést. Ez azonban nem hagyja, hogy a köd szerver mondani, hogyan segít nekünk küldeni egy másik Android eszköz, például mi a blokk egy tabletta, és a kamera a földszinten csatlakozik a telefonra, ha Ön engedélyezi a szerver módban A telefon képes lesz küldeni jelet a tablettát, és megmutatja, hogy pontosan mit lát a telefon, valamilyen vezeték nélküli bridge vezeték nélküli adapter telepítve van a gépen.
Kérjük, próbálja ki alkalmazás eszközök és írni a megjegyzéseket, mentünk és miért használja (fényképezőgép, telefon, rom, android változat), így majd meglátjuk, ha a hiba csak az általános vagy elszigetelt.
Letöltés DSRL Dashboard Soft távirányító Nikon berendezések Android.Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Speak My Mind - mondta

  Látok javulást a kiejtés itt angol. Akkor készült angol nyelvtanfolyam?

 2. Aurelian - mondta

  Cristi és Adrian, kérjük, hogy a bemutató, hogy hogyan tudjuk törölni, hogy mi tesz egy tag és az a személy, aki feltöltötte a kép, hogy mi vagyunk, és nagyon jól tudjuk, hogy a tag tesz Tagget az adott személy az X és írd be a neved de hogyan tag törölni megállítani sem tudja, hogy kik vagyunk a képen?

 3. Adrian Morun - mondta

  A román, mielőtt b és p, mindig m és n nem elemi.
  Szóval, látod a "javulás", és nem a "viszonylagos javulás" a kiejtés az angol.
  Javítani kell a román!

 4. Costelina - mondta

  érdekes, tetszett, amit láttam, azt hiszem, ez a módszer jó lenne a tengervízben igaz?
  mert minden nyáron jött

 5. Cristi te gyökér a telefon iak minden nap?

 6. Beszél My Mind - mondta

  Korrekció Speak My Mind a fejemben beszél.
  Törölni az üzenetet?

 7. Costelina:
  érdekes, tetszett, amit láttam, azt hiszem, ez a módszer jó lenne a tengervízben igaz?
  mert minden jött nyári :)

  A tengervíz a legmegfelelőbb szobatípus mint GoPro akció cam.
  Persze, ha szuper szenvedélyes fotózás és kész fizetni dollárt egy 1500 búvártokkal valószínűleg megy a vezeték nélküli adapter.
  Közben azt tanácsolom, hogy használja a fényképezőgép típusa Extereme Action Cam a cucc, vagy nehéz körülmények között. A DSLR nem ellenállni víz vagy homok nélkül külön házban.

 8. Costelina:
  Cristi York-iak, hogy gyökér a telefon minden nap? :)

  Ha ez szép külső gyökér naponta kétszer

 9. Adrian Morun:
  A román, mielőtt b és p, mindig m és n nem elemi.
  Szóval, látod a "javulás", és nem a "viszonylagos javulás" a kiejtés az angol.
  Javítani kell a román!

  Igen, jó!

 10. Aurelian - mondta

  És egy tutorial arról, hogyan címkézés törölni, ha valaki tesz egy címkét készített képeket egy adott személy. Hogyan lehet eltávolítani a címkét a Facebook-on?

  • Andrew - mondta

   Nyissa ki a képet, akkor kattintson az Opciók (jobb alsó), válassza ki a "Jelentés / Remove Tag", jelölje az első lehetőség: "Azt akarom, hogy UNTAG magam", és kattintson a Folytatás gombra .... Voila!

 11. újrakezdés - mondta

  Nem csatlakozik a kamera .. Van egy mini USB kábel - USB typ egy d3100 és sgs4 .. Próbáltam a Huawei p6 és a tablettának a Asus ... bármi

 12. újrakezdés - mondta

  vannak más megoldások?

 13. Marian - mondta

  Próbáltam csatlakoztatni a fényképezőgépet (Nikon D5300) a tabletta (Samsung SM-T230 android 4.4.2) és megy. Különleges Telepítettem OpenCV menedzsere.
  Én csatlakozik a telefon (Samsung Galaxy android S2 Plus 4.2.2) nélkül telepíthető OpenCV menedzser és megy.
  Szeretnék egy kis segítséget, ha a tablettát, mert van egy nagyobb képernyőn, ugyanakkor ergonomikusabb.
  Előre is köszönöm!

Trackbacks

 1. [...] Hogyan készítsünk egy USB OTG kábel. USB OTG keresztül a telefon és más eszközök, például a fényképezőgép vagy a videokamera. Merevlemez tutorial (ajánlott) Seagate Expansion külső HDD 2TB, 2.5 "5400 rpm 8MB [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.