A játék és a Streaming capture kártya - AVerMedia Élő Gamer Portable

Mi az a digitalizáló kártya?
Capture kártya hardveres eszköz, amely képes felvenni a videó jelek különböző forrásokból. A mi esetünkben, tudjuk rögzíteni a jelzés érkezett a PC, akkor a jelet között a PC / konzol és monitor, felveheti egy videó kamera vagy bármely eszköz, amely videó kimenet.
Mi egy hardver capture kártya?
Hardver capture kártya speciális chip, amely kezeli átkódolás videojel erőforrásokat, PC nélkül.
Mi a capture kártya HDMI Pass Through?
Ez azt jelenti, capture kártya van egy bemenete és egy HDMI kimenet, amely képes elfogni a jelet, hogy megy keresztül HDMI monitor / TV.
Mit PC Free felvétel?
Free PC felvétel a lehetősége, hogy egy digitalizáló kártya tárolható felvételek adathordozón azonosító (SD, SSD, merevlemez, hordozható merevlemez saját). Gyakorlati PC nélküli felvétel akkor bármit felvehet bármilyen HDMI kábel, nem kell hozzá számítógép.

A játék és a Streaming capture kártya - AVerMedia Élő Gamer Portable

AVerMedia Élő Gamer Portable egy digitalizáló kártya különösen érdekes, hogy ez ad hordozhatóság.
Mérettől kis rögzíteni PC Ingyenes, LGP kínál a felhasználó egy csomó lehetőséget.
A csomagban van egy a kábelek számát, amelyek segítségével elfog a jelet bármilyen. PC-ről, konzolok és akár fényképezőgépek és a TV-vevők, AVerMedia élő Gamer Portable elfog semmit. És akkor is, ha nem találja a megfelelő kábellel, tudom használni adaptereket.
Műszaki adatok élni hordozható gamer (Hivatalos oldal)

Legjobb ár:

AVerMedia Élő Gamer Portable Lite
AVerMedia Élő Gamer Portable (A bemutató)

Tutorial Video - Capture kártya és Streaming Gaming - AVerMedia Élő Gamer Portable

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Ionut - mondta

  Hi Van egy kérdésem használhatja ezt digitalizáló kártya, hogy rögzítse a jelet a TV tuner PC szabad USB módban?

 2. Corleone - mondta

  HAI Hi Mr. Cristi azt szeretnénk, hogy egy javaslatot, természetesen attól függően, hogy az időt és a fontos, hogy ha adnak ... .fa sorozata videotutoriale Mély Web, Web sötét ... stb ebben a házban látni a világot, és a sötét oldal a neten. ps.sunt Corleonestii van .... Tekintetében, hogy te és Adrian BAFTA !!!!

  • Azt tervezem, egy sor tutorials, és valahogy megpróbálja lekötni engem és a mély web.

   • Corleone - mondta

    Nem rossz Cristi egyetlen módja annak, hogy a világ ... .az és közzétételi ... nincs időm és bajok Mau túlterheltek, mint tettem volna ,,,,,, az élet megy tovább amúgy ... köszönöm SIKER !!!

 3. Marius - mondta

  Cristi, azt kérem, hogy folytassa acaeasta sorozat. Lennék érdeklődik Webszemináriumok vagy több módszer közötti kölcsönhatás résztvevők.

 4. közbülső - mondta

  A salutation cristi capture a ps2-on \ v kompozit, piros, fehér és sárga videó, vagy HDD átalakító szükséges

 5. gita gheorghe - mondta

  Szeretnék vásárolni egyet, de nem tudom, hová menjek Nem akarok online megnézni Azt akarom látni, hogy ez az, amit akarok, és így menjen el a boltba, és megvásárolja

 6. Marius - mondta

  Hello. Látom, hogy az alaplapok többsége USB 3.0 és ez az USB 2.0. Van különbség? Élő közvetítést kell adnom egy professzionális videokamerával, és nem tudom, hogy ez befolyásolja-e a minőséget vagy a sebességet. Tudna nekem tanácsot adni vagy ajánlani egy jövedelmezőbb lemezt?

 7. Otvos Ioan - mondta

  Helló, szeretném tudni Cristi úrról, hogy ez az avermedia rögzítő fórum a mobiltelefonon keresztül is átjuthat-e a hálózaton, és ha igen, mondja meg, hogyan kell ezt regisztrálnom anélkül, hogy számítógépet hordoznék velem. Köszönöm.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.