Bemutató Memory Map, a lemez tisztább Android smart

Kedves barátaim, ma fogom bemutatni alkalmazás Memory térkép, a legjobb típusú alkalmazás Disk Cleaner. Miért mondják, ez a legjobb memóriatörlés alkalmazás?
Memória térkép, mint egy lemez tisztább típusú alkalmazás az Android, azt mutatja, egy pillanat alatt az összes fájlokat és mappákat a telefon egy képet. Ezen a képen lehet csípje & zoom, hogy a fájlok nem foglalnak túl sok helyet.
Probléma telefonok ma már túl kicsi ahhoz, hogy tárolni multimédiás éhség. Elképzelnünk után a kép és film után film, ez normális, hogy tölti a telefont.
A desktop alkalmazás aseamanatoare létezik az úgynevezett WinDirStat si Mi tutorial, hogy itt videotutorial.ro.
A Memory Térkép törölheti csak azokat a nagy fájlokat, hogy elfoglalják a helyet a telefon memóriájában.
Látni fogja a bemutató, amely operációs rendszer kép rendkívül kicsi, mint a filmeket és képeket.
Típus Disk Cleaner alkalmazások nem csak eltávolítani bizonyos nyomai a telefon vagy a böngésző cache fájlokat, nem igazán tudja mutatni nekünk, ahogy a Memory térkép.
Letöltések Memória térkép - Disk Cleaner (A Google Play Store)


Élvezze, ne felejtsük el, ha nem találja, amit keres ezen az oldalon, akkor láthatjuk, az összes tutorial, hogyan oldalszámozott blog vagy az összes video tutorials egy pillantással Archívumainkat lapja oktatóanyagok (Légy türelmes, több mint 1000 útmutatók).
Ha meg akarja találni gyorsan egy adott téma, használat kereső A kívánt idő, például „android root” vagy „Beállítás ablak”.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Cristian - mondta

  Érdekes bemutató, mindannyiunknak szüksége van tárhelyet, és ha ez a fejezet, szeretném tudni, ha valaki problémái voltak átadása alkalmazások az SD-kártyára (gyökerezik telefon), hogy miután költözött az SD kártyát, ha adsz egy indítsa újra a telefont nem tudja elérni, az alkalmazás ikonjára változik .Multumesc

  • Ha az alkalmazások a kártya, általában akkor lesz néhány nagyobb, amíg kapható lesz elérhető, mert Micro SD kártyákkal sokkal lassabb, mint a belső memória és ezért van telepített alkalmazások (Card) indít nehezebb.
   Függetlenül attól, hogy néhány szuper gyors MicroSD kártyák, ők csak a felületen csatlakozik.

 2. nick5roo - mondta

  Helló. Régebben Oneplus One, ugye?
  Jó bemutató és intetesant.
  Boldog születésnapot, és annyi oktatóanyagok!

 3. Nelu - mondta

  Boldog születésnapot egészségügyi !!

  Köszönjük az oktató és alkalmazások.

 4. Tavi - mondta

  Köszönjük benyújtók Cristi.
  Azonban „a legjobb alkalmazás ....” Ahogy mondod a bevezetőben, korántsem egy igazi, akkor (is) a szubjektív és eltúlozzák! Vagy ugye tesztelni más alkalmazások, mint ez, vagy van egy „share” saját bemutatót.
  Összehasonlítva DiskUsage (ami ugyanaz) egy nagy mínusz, mert a vizsgálatokat, és nincs külső tároló (SD kártya). Lehet, hogy gyökeret ereszt vagy fizetett opció elérhető az alkalmazás. Vagy talán észrevette, hogy hogyan lehet hozzáférni az SD-kártyára.
  Plusz banner hirdetés óriás, aki rendkívül bosszantó, és a „rossz emberek” a skála! Egy kis Amellett, hogy a grafikus felület, de így van!
  Az én szempontból messze elmarad DiskUsage.
  Telepített, tesztelt, dátum alább. 5 perc összesen.

  • Alex - mondta

   Külső tárhely (micro SD kártya) bővíti a listában, ahol az csatlakozik rendesen írni "belső SD" mellett a keresés gombra, frissítési és a menü. Azóta a választás a belső és externl.

   • Tavi - mondta

    Alex, ha olvassa ezt a listát az alkalmazás neve, Memória térkép, ami a jelen pillanatban, például. Miután kezdve 1: 36 típus „/ storage / emulált / 0”, így ha utalnak, hogy a listát, inaktív. Legalábbis nekem. Azt gondoltam, hogy lehet módosítani szeretné a helyet, hogy átvizsgálja de igyekeztem nem aktív. Ezért mondtam, amire szüksége lehet telefonon irányítva.

 5. Tavi - mondta

  Közép-Io, io ....
  Ja! eléréséhez sd kártya Android irányítva szükség. Tesztelve S4. Az alkalmazás megnyitása közvetlenül beolvasni külső tárhelyet. Ha megváltoztatja a belső tároló repedés (a 8 8 alkalommal) elérésekor kb. 30 40% térben ellenőrzésre kerül.

  • Tavi - mondta

   Más hírek: a hiányzó lehetőséget értesítés új válasz?

  • Alex - mondta

   Nem kell root hozzáférést a külső térben. Nekem nincs gyökere. Bővíteni a listát, amit mondott, és neked, és válassza az SD kártyát. Ha azt mondják, hogy elakad próbálják újra az alkalmazást. Még nem volt semmilyen probléma, hogy alkalmazás vagy acesaea SD kártyáról a belső memóriába és visszatér a telefon összes Nekem van egy sokkal gyengébb, mint a Galaxy S4. Itt egy linket tartalmazó mappát 4 screenshotok az alkalmazás fut, és Root Checker Link Dropbox

   • Tavi - mondta

    Alex élni! I (újra) próbálta az alkalmazás, sőt, most már minden rendben, akkor a hozzáférés és az SD kártyát.
    Nem tudom, mi volt az első alkalom !!! Nem akarta, hogy az emberek!
    Köszönöm.

 6. Anderson - mondta

  Az LG G2, ez szuper korlátozódik OnePlus One. Nem hasznosítási mód így nem mehet tovább LG, akkor nyomja meg ezeket a gombokat nem fog teljes percig.
  PS: Cristi egy tutorial arról fájlok dekódolásának .m2ts, lehet visszafejteni video fájlokat, vagy valami konkrétabb.

 7. Jokero - mondta

  Sal, mit akarok kérdezni kedves a telefon android 4.4 kitkat beléptem tévedésből beállításokat a telefonon, és tájékoztatta a jogi és megérintette véletlenül engedélyek nyitott Sorce és úgy tűnt lista után adtam INAP I azt hiszem, nem érintette nem történik semmi? Köszönjük!
  Most a második kérdésre, ha én is kérem? Orce ugrás történik, fel kell tennünk, hogy egyetértünk valamiben, és nem is kell költség, ha azok biztonságosak, vagy lehet véletlenül megnyomta, és még a nagy ember, most, hogy a technológia.
  Én nap feltenni ezt a kérdést itt.

  • Alex - mondta

   Ne aggódj. Android egy operációs rendszer, amely a nyílt forráskódú. Mindenki tudja, lehet, hogy a forráskódot, és hogy néhány változtatást. Bár ez szabad ez normális, hogy egy bizonyos fajta licenc (ebben az esetben a nyílt forráskódú) a víruskereső programok és szabad licencek, és évente egyszer, vagy egy bizonyos időpontban kell újítania a licencet.
   Most, hogy beszélünk engedélyek és jogi kérdések a Google fejlesztése az operációs rendszer, és ha az átmenetet egy új verzió superior nyilvános forráskód változások, amelyek alapján a külső fejlesztők fejleszteni egyedi ROM-ok. A szakasz "jogi aspektusai" írja Google és feltételeit, hogy Ön egyetért abumite használ mint például a YouTube, Gmail, Play Store.
   Tehát a következtetés, hogy semmi megijeszteni.

 8. Salut!
  Nem tudom telepíteni az Android Asus laptop x86 x102ba mert nem fordul elő az összes partíciót, és így csak akkor jelenik meg SDA1.
  Bár én több partíció.
  Hogyan érhetem el, hogy a többi partíciót fordul elő?
  Köszönjük!

 9. cri - mondta

  Salut!
  Mivel viszont egy GPT partíciót elsődleges egyet NTFS nélkül törölni, és formázza a teljes merevlemez? A partíció tartalmazó OS
  köszönöm

 10. Miha - mondta

  Köszönöm a leckét.

Trackbacks

 1. [...] Leggyakrabban miatt teljes tárolási. Az alábbiakban néhány oktató, hogy megoldja a problémát. Bemutató Memory Map, a lemez tisztább Clean mester Android okos számunkra tiszta felesleges fájlokat az operációs rendszer Android Speed ​​Androidon [...]

 2. [...] Tutorial Memory Map, intelligens tisztítólemez Android [...]

 3. [...] Tutorial Memory Map, intelligens tisztítólemez Android [...]

 4. [...] Tutorial Memory Map, intelligens tisztítólemez Android [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.