Engedélyezze a Csökkentett mód Android, észlelni a hibákat és problémákat

Engedélyezze a Csökkentett mód Android, észlelni a hibákat és problémákat

Csökkentett módban vagy a csökkentett módot Android hogyan tudjuk indítani felismerni a problémákat, hibákat, lassulások vagy fertőzés az operációs rendszer. Mivel a Windows, már az Android csökkentett módban. Az Android, Safe Mode szebb, mert akkor ugyanaz a felbontás alapú alkalmazások vannak ... így tudjuk használni minden nap biztonságos módon gond nélkül, ha kell a sebesség, és ha felborul minden normális alkalmazás. Összehasonlítva a Windows, ahol a járművezetők bejutni Csökkentett mód Android Csökkentett módban van alkalmazásokat vagy widgeteket aktív, egyébként minden rendben van. Alkalmazások marad telepítve, és fel lehet használni ki csökkentett módban, csökkentett módban, mint ahogy nem aktív. Pontosan azért, mert nincs alkalmazás túlhaladja az előre telepített láthatjuk, hogy ez megy a telefon, ha a gyári beállításokat is aktiválása révén csökkentett módban az Android, akkor elkerülhetjük a gyári beállítások visszaállítása, és a telefon használata csak alapvető alkalmazások, hogy megtalálja alkalmazások alkotunk problémákat.

Engedélyezze a Csökkentett mód az Android.

A telefon bekapcsolt:
1. Tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot
2. Az ételek tartsa a képernyő opció „kikapcsolása”
3. Safe Mode párbeszédablak jelenik meg, válassza az "OK"

Engedélyezze Safe Mode Androidon

(Kombinált kulcsok Safe Mode Android)
A képernyő kikapcsolása:
1. A telefon csukott, nyomja meg a tápfeszültség
2. A logó jelenik meg a képernyőn nyomja meg a „hangerő le”, és tartsa
3. Továbbra is nyomja meg a „hangerő le” gombot, amíg nem kap Safe Mode

Hogyan jutunk ki a Csökkentett mód Android

Hogy elhagyja a biztonságos módot egyszerűen indítsa újra a telefont, és újraindul normál módban, ahol aktív lesz az összes alkalmazást és kütyü.
Figyelem!
A telefon képes mozgatni nehéz és egyéb okok miatt. Leggyakrabban azért, mert a teljes tároló. Az alábbiakban néhány oktató, hogy megoldja a problémát.
Bemutató Memory Map, a lemez tisztább Android smart
Tiszta Mester nekünk tiszta felesleges fájlokat az operációs rendszer Android
Speed ​​Android, teljes manuális optimalizálás

Video Tutorial - engedélyezése Safe Mode Androidon

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. nem minden ilyen variánsok megy modellek. és van egy telefon Allview esey 5 5.1 Android operációs rendszert (tudom, hogy ez olcsó chinezarie mondd, hogy te nem tudja, melyik telefonok stb.) oticum ötlet nem fog cipel telefonok is megy, mint Cristi mondta. ok null és know tudja mondani Krisztust. I kifosztották az interneten csak meg, dc és szar

 2. Liviu florin - mondta

  Ez rendben van. De egy bemutató szoba Automatikusan .. ??

 3. Ovidiu - mondta

  S7 nem egyesíthetők

  • El kell menni. Próbáld ki, hogy ki a telefont.
   1. Nyomja meg, hogy a telefon teljesítmény
   2. Amikor a logó jelenik meg, nyomja meg és tartsa lenyomva a „Volume Down”
   3. Továbbra is tartsa lenyomva, amíg a telefon Biztonsági üzemmódba lép.

 4. Florin Milović - mondta

  Kedves Cristi
  Samsung Galaxy S5 nem megy.

 5. Florin Milović - mondta

  Kedves Cristi,
  bocs, sikerült a végén, így működik Galaxy S5

 6. Azt laptopu belül, és nem hall semmit a videókat, tenni valamit, hogy bosszantó

 7. szkeptikus - mondta

  Hello!
  A leírás megemlíti ..volume gomb fel ... .iar tutorial ... hangerő le !!!! Elvégre ... mi a helyes verzió?

 8. Cristi Van egy pb kötve nevezetesen UEFI frissítés. adni mindent, hogy a frissítés teszi ad restaturi és adja poi csekket, és ismét ő adta ugyanazt a frissítést, és 5 6 idők és ugyanazokat a dolgokat. Meg tudod csinálni egy bemutató cv hogyan tudjuk megoldani a problémát UEFI frissítés bármilyen módon szeretné telepíteni a frissítést. pl 160 verzió és frissítés és akkor mindegy.

 9. összekötő tiszt - mondta

  borravaló egy tutorial arról záródó ablakok is használható ingyenes 10 vagy cumparam.ar arra kényszerít bennünket, hogy érdekes lesz!

  • Adrian Gudus - mondta

   A Windows 10 nem volt, és nem szabad. A frissítés a Windows 7, 8, 8.1 licencelt aktivált Windows 10 volt ingyenes 1 év. Az ingyenes frissítés a Windows 10 véget ért.

   • ketran - mondta

    Adrian Gudus tévedsz! A Windows már, és mindig ingyenes lesz. Tegnap telepítettem a Windows Pro 10 vett a Microsoft és dolgoztam ... xx Toolkit
    Következtetés: Linux él.
    Több éve, a Linux

 10. HTC Sense widgetek és csökkentett módban működik, minden gond nélkül.

 11. Van egy probléma, egy okostelefon K100 Kolin, amely már nem nyitott. Próbáltam, hogy aktiválják a Android telefon le tettem a szükséges beállításokat azt mondja, hogy „SD-kártya nem-nem parancs.” Android is mutatja, cserben. Gondolod, hogy lehet tenni valamit? Tudtam találni a módját, hogy visszaszerezze akár egy monitor? Köszönöm a választ.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.