Engedélyezze a Csökkentett mód Android, észlelni a hibákat és problémákat

Engedélyezze a Csökkentett mód Android, észlelni a hibákat és problémákat

A biztonságos mód az Androidon lehetővé teszi a rendszerindítást az operációs rendszer bizonyos problémáinak, hibáinak, lelassulásainak vagy fertőzéseinek felismerésére. A Windowshoz hasonlóan van Android biztonságos módunk is. Androidon a biztonságos mód szebb, mert ugyanaz a felbontás, az alapvető alkalmazások ott vannak ... tehát a biztonságos módot minden nap problémák nélkül használhatjuk, ha sebességre van szükség, és ha valamelyik alkalmazás a normál módon zavar minket. A Windowshoz képest, ahol a biztonságos módba illesztőprogramok nélkül lépünk be, az Android rendszerben csökkentett módban nincs aktív alkalmazás vagy widget, különben minden rendben van. Az alkalmazások telepítve maradnak, és felhasználhatók a biztonságos módból való kilépésre, csak biztonságos módban nem aktívak. Pontosan azért, mert egyetlen alkalmazás sem működik, az előtelepített alkalmazásokon kívül, láthatjuk, hogy a telefon működne, ha gyári alaphelyzetbe állítunk. Ezenkívül a biztonságos mód aktiválásával Androidon elkerülhetjük a gyári alaphelyzetbe állítást, és csak a telefont használhatjuk amíg meg nem találjuk azokat az alkalmazásokat, amelyek problémákat okoznak nekünk.

Engedélyezze a Csökkentett mód az Android.

A telefon bekapcsolt:
1. Tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot
2. A tápellátás menüben érintse meg és tartsa lenyomva a képernyőn a „Kikapcsolás” opciót
3. Amikor megjelenik a Biztonságos mód párbeszédpanel, válassza az "OK" lehetőséget

Engedélyezze Safe Mode Androidon

(Kombinált kulcsok Safe Mode Android)
A képernyő kikapcsolása:
1. A telefon csukott, nyomja meg a tápfeszültség
2. Amikor a logó megjelenik a képernyőn, nyomja meg a „Hangerő le” gombot, és tartsa lenyomva
3. Tartsa nyomva a „Hangerő csökkentése” gombot, amíg belép a biztonságos módba

Hogyan jutunk ki a Csökkentett mód Android

Hogy elhagyja a biztonságos módot egyszerűen indítsa újra a telefont, és újraindul normál módban, ahol aktív lesz az összes alkalmazást és kütyü.
Figyelem!
A telefon képes mozgatni nehéz és egyéb okok miatt. Leggyakrabban azért, mert a teljes tároló. Az alábbiakban néhány oktató, hogy megoldja a problémát.
Bemutató Memory Map, a lemez tisztább Android smart
Tiszta Mester nekünk tiszta felesleges fájlokat az operációs rendszer Android
Speed ​​Android, teljes manuális optimalizálás

Video bemutató - A biztonságos mód engedélyezése az Androidon

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. nem minden ilyen variánsok megy modellek. és van egy telefon Allview esey 5 5.1 Android operációs rendszert (tudom, hogy ez olcsó chinezarie mondd, hogy te nem tudja, melyik telefonok stb.) oticum ötlet nem fog cipel telefonok is megy, mint Cristi mondta. ok null és know tudja mondani Krisztust. I kifosztották az interneten csak meg, dc és szar

 2. Liviu florin - mondta

  Ez rendben van. De egy bemutató szoba Automatikusan .. ??

 3. Ovidiu - mondta

  S7 nem egyesíthetők

  • El kell menni. Próbáld ki, hogy ki a telefont.
   1. Nyomja meg, hogy a telefon teljesítmény
   2. Amikor megjelenik a logó, nyomja meg és tartsa lenyomva a „hangerő csökkentése” gombot
   3. Továbbra is tartsa lenyomva, amíg a telefon Biztonsági üzemmódba lép.

 4. Florin Milović - mondta

  Kedves Cristi
  Samsung Galaxy S5 nem megy.

 5. Florin Milović - mondta

  Kedves Cristi,
  bocs, sikerült a végén, így működik Galaxy S5

 6. Azt laptopu belül, és nem hall semmit a videókat, tenni valamit, hogy bosszantó

 7. szkeptikus - mondta

  Hello!
  A leírás megemlíti a ..volume up… .gombot és az oktatóanyagban ... volume down !!!! Végül is melyik lehetőség a helyes? 🙂

 8. Cristi Van egy pb kötve nevezetesen UEFI frissítés. adni mindent, hogy a frissítés teszi ad restaturi és adja poi csekket, és ismét ő adta ugyanazt a frissítést, és 5 6 idők és ugyanazokat a dolgokat. Meg tudod csinálni egy bemutató cv hogyan tudjuk megoldani a problémát UEFI frissítés bármilyen módon szeretné telepíteni a frissítést. pl 160 verzió és frissítés és akkor mindegy.

 9. összekötő tiszt - mondta

  borravaló egy tutorial arról záródó ablakok is használható ingyenes 10 vagy cumparam.ar arra kényszerít bennünket, hogy érdekes lesz!

  • Adrian Gudus - mondta

   A Windows 10 nem volt, és nem szabad. A frissítés a Windows 7, 8, 8.1 licencelt aktivált Windows 10 volt ingyenes 1 év. Az ingyenes frissítés a Windows 10 véget ért.

   • ketran - mondta

    Adrian Gudus megcsal téged! A Windows mindig is INGYEN volt és mindig is lesz. Tegnap telepítettem a Microsoft 10-től vett Windows XNUMX Pro-t, és a ... Toolkit xx-szel aktiváltam
    Következtetés: Linux él.
    Több éve, a Linux

 10. HTC Sense widgetek és csökkentett módban működik, minden gond nélkül.

 11. Problémám van egy Kolina K100 okostelefonnal, amely már nem nyílik meg. Megpróbáltam kikapcsolt telefon mellett aktiválni az Android-ot, elvégeztem a szükséges beállításokat, de azt mondja, hogy "Hiányzik az SD-kártya - Nincs parancs". Ez az elesett Androidot is mutatja nekem. Gondolod, hogy bármi mást lehet tenni? Megtalálhatnám a módját, hogy legalább monitorként helyreállítsam? Várható köszönet a válaszért.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.