Törölje a terület törlését WINDOWS duplikált törlést

Törölje a terület törlését WINDOWS duplikált törlést

Törölje a terület törlését WINDOWS duplikált törlést
Mindenki már tudja, hogy a Windows rendszeren időről időre meg kell tennie a karbantartást, ezért nincsenek problémák, vagy lassítják az operációs rendszert.

A Windowsben van néhány "seprű" és "rongy", de ez nem elég.
A tökéletesen működő operációs rendszer szabad helyet, gyors lemezt igényel, eltávolítva a felesleges vagy másodlagos fájlokat.
A gyorslemeznek legalább 20% szabad helyet kell tartalmaznia. Továbbra is törekednie kell a töredezettségmentesítés (HDD) vagy az optimalizálás (SSD) elvégzésére; de ezek a műveletek csak tisztítás után. Az optimalizálás és a töredezettségmentesítés véget ér a végén, mert olyanok, mint a "belső megrendelések".

Tisztítás és helytakarékosság.
Amikor magunkra vigyázunk, természetesen szükségünk van reménykedő segítőkre is. Szükségünk van egy tisztítóeszköz és hatékony megoldások csapatára. A szennyeződést el kell távolítani és a rendet vissza kell állítani. Meglepő módon, mennyire tiszták a ház tisztasága a számítógéppel.

1. CCleanerTöbbé nem kell semmilyen bevezetését. Ez az alkalmazás, amely lehet kérni, hogy tisztítsa meg a Windows alkalmazások, adatbázis és távolítsa el a másolatokat.

2. WinDirStatAmit bemutatott egy másik alkalommal, egy olyan szoftver, amely megmutatja, egy pillanat alatt, szem előtt, minden a lemezen, és milyen méretű. Ez ad egy néző „műholdas”, hogy minden fájlt, amelyet fogyasztanak helyet, függetlenül attól, hogy a mélyedések, amelyek rejtve voltak.

A WinDirStat-nal is találtunk két olyan fájlt, amelyek sok helyet foglalnak el.
"Hiberfil.sys" şi "Pagefile.sys"
A Hibernation.sys fájl létezéséért felelős hibernálás kikapcsolásához használja a következő parancsot:

powercfg.exe / hibernálás ki (hibernálás leállítása)
powercfg.exe / hibernált on (hibernálás elindításához

A bemutatóban használt alkalmazások letöltése:

CCleaner (az ingyenes verzió nagyon jó)
WinDirStat

Kapcsolódó oktatóanyagok:

 • Hogyan lehet törölni Windows.old újratelepítés után vagy frissítés
 • A GO GO fájlokat a DIRECT Wi-Fi fájl átvitelével töltheti le
 • Bemutató Memory Map, a lemez tisztább Android smart
 • Törölje a Clear Space Clear WINDOWS Duplicate Writer - Videó bemutató

  Kapcsolódó oktatóanyagok  Mintegy Cristian Cismaru

  Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
  Tanulj úgy, tanulni!

  Hozzászólások

  1. keri mircea - mondta

   Ha Windows Privazer egy nagyon jó hasznát véleményem volt, de bosszantó dolog .WinDirStat sok gyakori frissítések, ha be semmilyen 10 éve bár eleinte oktató tanultam nagyon tőled tanultam Adrian és imádták majd a Linux Mint (Ubuntu) nyitva naponta, hogy milyen hírek megmutassa, ha megkérem, Adrian az új megjelenése Ubuntu LTS hogy egy videotutorial és az ő véleménye, hogy térjenek át Gnome, Thanks

  2. Cristi, tudtam, hogy egy SSD nem kell csinálni, mert a töredezettségmentesítés adatokat tárolják ezeket a chipeket memória nem mintha HDD, ahol a nyomtatófej kell lépni lemezjátszó egy része egy másik olvasni szükséges adatokat.

  Speak Your Mind

  *

  Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.