Törölje a terület törlését WINDOWS duplikált törlést

Törölje a terület törlését WINDOWS duplikált törlést

Törölje a terület törlését WINDOWS duplikált törlést
Mindenki már tudja, hogy a Windows rendszeren időről időre meg kell tennie a karbantartást, ezért nincsenek problémák, vagy lassítják az operációs rendszert.

A Windows rendelkezik néhány "seprűvel" és "rongygal", de ez nem elég.
A tökéletesen működő operációs rendszer szabad helyet, gyors lemezt igényel, eltávolítva a felesleges vagy másodlagos fájlokat.
A gyorslemeznek legalább 20% szabad helynek kell lennie. Szükség van a töredezettségmentesítésre (HDD) vagy az optimalizálásra (SSD) is; de ezeket a műveleteket csak miután megtisztítottam. Az optimalizálás és a töredezettségmentesítés a végén történik, mert olyanok, mint a "belső rend" műveletek.

Tisztítás és helytakarékosság.
Amikor magunkra vigyázunk, természetesen szükségünk van reménykedő segítőkre is. Szükségünk van egy tisztítóeszköz és hatékony megoldások csapatára. A szennyeződést el kell távolítani és a rendet vissza kell állítani. Meglepő módon, mennyire tiszták a ház tisztasága a számítógéppel.

1. CCleanerTöbbé nem kell semmilyen bevezetését. Ez az alkalmazás, amely lehet kérni, hogy tisztítsa meg a Windows alkalmazások, adatbázis és távolítsa el a másolatokat.

2. WinDirStat, amelyet egy másik alkalommal bemutattunk, egy szoftver, amely egy pillantásra, vizuálisan megmutatja nekünk mindent, ami a lemezen van, és milyen méretű. Így "műholdas" nézete van az összes helyet foglaló fájlnak, függetlenül attól, hogy melyik sarkon bújtak el.

A WinDirStat-nal is találtunk két olyan fájlt, amelyek sok helyet foglalnak el.
"Hiberfil.sys" şi "Pagefile.sys"
A Hibernation.sys fájl létezéséért felelős hibernálás kikapcsolásához használja a következő parancsot:

powercfg.exe / hibernálás ki (hibernálás leállítása)
powercfg.exe / hibernált on (hibernálás elindításához

A bemutatóban használt alkalmazások letöltése:

CCleaner (az ingyenes verzió nagyon jó)
WinDirStat

Kapcsolódó oktatóanyagok:

 • Hogyan lehet törölni Windows.old újratelepítés után vagy frissítés
 • A GO GO fájlokat a DIRECT Wi-Fi fájl átvitelével töltheti le
 • Bemutató Memory Map, a lemez tisztább Android smart
 • Távolítsa el a duplikált helyet WINDOWS - oktatóvideó

  Kapcsolódó oktatóanyagok


  Mintegy Cristian Cismaru

  Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
  Tanulj úgy, tanulni!

  Hozzászólások

  1. keri mircea - mondta

   Ha Windows Privazer egy nagyon jó hasznát véleményem volt, de bosszantó dolog .WinDirStat sok gyakori frissítések, ha be semmilyen 10 éve bár eleinte oktató tanultam nagyon tőled tanultam Adrian és imádták majd a Linux Mint (Ubuntu) nyitva naponta, hogy milyen hírek megmutassa, ha megkérem, Adrian az új megjelenése Ubuntu LTS hogy egy videotutorial és az ő véleménye, hogy térjenek át Gnome, Thanks

  2. Cristi, tudtam, hogy egy SSD nem kell csinálni, mert a töredezettségmentesítés adatokat tárolják ezeket a chipeket memória nem mintha HDD, ahol a nyomtatófej kell lépni lemezjátszó egy része egy másik olvasni szükséges adatokat.

  3. György - mondta

   Jó megtalálni! George vagyok, és kérem, mondja meg, hogy törölhetem-e az install.wim és az install.esd fájlokat, amelyek mindegyike 2,7 GB-ot foglal el. Frissítettem a Windows 10 Pro 1809 verzióról 1909 verzióra. Töröltem a Windows Old mappát, amelynek mérete 27.2 GB volt, és a WinDirStat-nál is megvizsgáltam, hogy van-e még törölni kívánt fájl. Van egy operációs rendszerem egy 250 GB-os SSD-n. A frissítés előtt 198 Gb szabad helyem volt, most 185 GB
   Köszönjük!

  Speak Your Mind

  *

  Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.