Duplicate Cleaner, ingyenes szoftver az ismétlődő fájlok megtalálásához és eltávolításához - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató, hogy bevezetésre kerül a program, amely segít megszabadulni a másolat fájlokat a számítógépről, ez az úgynevezett Duplicate Cleaner ingyenes és nagyon okos, meg duplázik akkor is, ha különböző nevek, vagy más mappákban .
A keresés és távolítsa el a másolatokat formájában egy félig varázsló, már több funkciót alján eléréséhez szükséges őket egyáltalán, a színpadon célba keresés, szűrés, majd lépni a megszüntetése.
A keresési folyamat jól szervezett, mindenféle szűrőnk van, és a felső részben, az "Opciók" fül alatt ellenőrizhetjük az almappákban történő keresést, így felfedezhetjük a másutt található másolatokat.
Szintén a "Keresési kritériumok" keresési oldalon, a jobb oldalon fájltípus szerint szűrhetünk, van egy dalkereső modulunk is, amely tömörített zenei formátumok duplikátumait keresi, például: MP3, WMA, M4A, M4P, OGG, FLAC.
A duplikátumok megkeresése után a "Selection Assistant" ablakban folytatjuk a kiválasztási folyamatot, ez a modul segít kiválasztani a törölni kívánt duplikátum fájlokat, de legyen óvatos, ha rosszul dönt, akkor az eredeti fájlok kifogyhatnak.
Kiválasztása után ismétli költözik, hogy megszüntesse azokat, eltávolítása ablak elég beállítások segítségével akár véglegesen törli az üres mappákat is kap hátrahagyott, itt úgy döntünk, törlés helyett, mozgó kép egy másik szobába egy Kézi vizsgálat.
Én használtam ezt a szoftvert, hogy távolítsa el másolat fájlokat, és én nagyon elégedett volt az eredménnyel, ez az egész arról, hogyan válassza ki a Selection Assistant közösség.
Továbbfejlesztett üzleti oldalon, akkor türelmesen Duplicate Cleaner, nem rohan.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. istvan - mondta

  Szia Cristi, nagyon hasznos program. Gratulálok. Ha nem bánod, meg tudja mondani, mi egerekben, mert szeretem azt clikaie.

  • istvanSzia Cristi, nagyon hasznos program. Gratulálok. Ha nem bánod, meg tudja mondani, mi egerekben, mert szeretem azt clikaie.  

   A bemutató használtam egér GM-Genius Ergo 050007 525. lézeres egér nagyon jó, az egyetlen dolog, amit nem szeretek róla, hogy zsugorodik a gyors kosz-, műanyag és bevonat olyan rossz minőségű, jó dpi, ül kényelmesen a kezét, de azt mondtam, hogy ez készült rossz minőségű anyagok.
   Amikor látta, hogy észre nem néz ki jól, akkor nem tudom, mi vár rád az időben.
   Én nem ajánlom.
   Az egér Szeretem a netbook, a Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000, tökéletesen működik bármilyen felületen, még szőnyeg, vagy a bőr, jobb, mint a lézeres egér, BlueTrack egy új technológia, szabadalmaztatott a Microsoft.
   Ajánlom.
   Van egy Trust Wireless Laser MI-7700R, ez szuper rendben van, ez a fényes, nem a rendetlenség, hogy van egy jó dpi 1600, az egyetlen probléma, hogy reciver elég nagy, és ha inkább egy laptop is esélye megtörni, ha használja az asztalon, és helyezze vissza rendben van.
   Ajánlom.

 2. névtelen - mondta

  Nem hiszem, hogy az egér modellje számít. A kattogó hang a rögzítő szoftverből származik ... Nem Cristi az?

  • névtelen: Úgy gondolom, hogy nem számít, Modelu egér. Kattanó hang tűnik softu rögzítés Cristi ... nem?  

   A hang az egér kattintás, nem használ semmilyen hatást a rögzítés, minden természetes, a múltban használt néhány hatását, de timplu abbahagytam.

 3. Azt adja meg a hiba azonban ii ok

 4. Eugen - mondta

  Hello Nekem van egy probléma, vettem Gb Memory Stick 4 egy idő után ezzel a művészet, mint 2 Gb memória, akkor fogalma sincs, mi a probléma?
  Köszönöm.

  • Adrian admin - mondta

   EugenSzia Nekem van egy probléma, vettem Gb Memory Stick 4 egy idő után ezzel a művészet, mint 2 Gb memória, akkor fogalma sincs, mi a probléma?
   Köszönöm.  

   Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép és a helyi menüben válassza a Kezelés funkciót, majd a megnyíló ablakban megy a bal, majd kattintson a Lemezkezelés. És ha a botot megfelelően osztják, ha unalocated helyet. Míg a botok mennek, haldokló sejtek és a botot kezd, hogy egyre kevesebb helyet. ez egy olyan technológia, amely elszigeteli az egyetlen elhalt sejteket. de ahogy azt fentebb már említettük, lehet, hogy, mint a problémát, ahogy játszik vele a múltban, akkor már particionált formázott rossz, és maradt unalocated hely (szabad területet)

 5. istvan - mondta

  Köszönöm szépen Cristi, de TRUST Wireless Laser Mouse MI-7700R jól működik a Windows XP?

 6. istvan - mondta
 7. istvanCristi, mi ez az egér? http://www.emag.ro/mouse/mouse-a4tech-oscar-laser-xl-730k-usb-negru–pXL-730K?ref=vp_ap  

  Ne tanácsot adnak a hozzászólások részben, maradjunk a témánál

 8. istvan: Köszönöm szépen Cristi, de TRUST Wireless Laser Mouse MI-7700R fog jól működik a Windows XP?  

  Lenyűgöző vagy, azt hiszem, le akarsz dühíteni minket ...

 9. Cristi helló jó szoftver amit letöltöttem, és én nagyon jó f. Tinetio jó munkát!

 10. Cristi helló jó szoftver amit letöltöttem és nagyon f jó, ha nem bánod, mi a neve audio program, amely azt mutatja, hogy a dalok zenei hang, ahogy kilép az neked? Köszönjük Tineo jó munkát!

  • Adrian admin - mondta

   OanaHi Cristi nagyon jó szoftver amit letöltöttem és nagyon f jó, ha nem bánod, mi a neve audio program, amely azt mutatja, hogy a dalok zenei hang, ahogy kilép az neked? Köszönjük Tineo jó munkát!  

   A Windows Media Player. Az egyik, hogy jön a Windows 7

 11. istvan - mondta

  Cristi, a Windows XP, Duplicate Cleaner szoftverrel nem ad hibát. Hibátlanul működik.

 12. Marian - mondta

  Nagyon hasznos program, különösen, mivel és freeware! Way kristályok elfog szoftver konzultáció használ elérni?

  • MarianNagyon hasznos program, különösen, mivel és freeware! Way kristályok elfog szoftver konzultáció folosestila eredmény?  

   Ön figyel a bemutató? chili, hogy őket egy szem, vagy problémák látott sok tutorials vederea.Se capture szoftver, ne kérdezd, de nézd meg alaposan a képernyőt a bemutató (különösen alább). Annak ellenére, hogy nekem jól vagyok srácok, akik várják, hogy kiváló.

   • Gelu:
    Ön figyel a bemutató? chili, hogy őket egy szem, vagy problémák látott sok tutorials vederea.Se capture szoftver, ne kérdezd, de nézd meg alaposan a képernyőt a bemutató (különösen alább). Annak ellenére, hogy nekem jól vagyok srácok, akik várják, hogy kiváló.  

    Gelu nem lekicsinyelni mások úgy gondolják, csak van ereje, hogy nem, és te vagy a minden stiiutor! Általános és a kultúra, ha minden rólunk, mint mi meg a szem, ahol látta a bemutató a Quick Launch tálcán, vagy egy ikont Felismeri, hogy lágy fogás?

    • Gelu - mondta

     Andu: Nem kisebbíteni

     Senkit sem hagyok figyelmen kívül, épp ellenkezőleg: támogatom Adrian által írtakat: "Önnek is kíváncsinak kell lennie, kattintásokat kell tennie a teszteléshez, OLVASSA el és dokumentálja magát", és ne várja meg, hogy minden készen álljon.

 13. Gratulálunk Cristi pt. bemutató a hiba úgy tűnik, hogy ez az operációs rendszer azt w7 tau.Eu 64bit és magától eroare.Eu én folisit Duplicate File Detective 3 tárgyalás és leült 1h beolvasni 1tb és tartó több mint 10min több választott ingyenes.

  • Amikor a fájl megjelenik mondani aelasi Film Film D és D :/ :/ $ RECYLE.BIN mi? Törlése ala-tól $ recyle.bin? És van egy Desktop.ini fájl $ 30 recycle.binVa kérni, hogy ne tegyen valamit, hogy legyen nar. :)

 14. és valahol a neten, vagy küldhet egy dawloanda bármely weboldalon, ha igen, mi az? nem egy tutorial asaceva kérjük

  • Adrian admin - mondta

   OanaÉs lehet kapni valahol a neten, vagy küldhet dawloanda minden egy oldalon, ha igen, mi az? nem egy tutorial asaceva kérjük  

   Nos, az oktatóanyag csak megmutatta, hol töltse le és hová menjen. miért futtatja az oktatóanyagokat? Nézze meg az oktatást az elejétől a végéig. A videó alatt a "Duplicate Cleaner, free software for duplicate files - video tutorial" címet viselő szöveg alatt. Olyan játékosok, mint a YouTube-on, játsszon és nézze meg az oktatóanyagot, ott elhangzott, mit kell tennie, hol töltse le, hogyan használja a szoftvert

 15. Marian - mondta
 16. Basil tudja, mit - mondta

  Srácok, vigyázzatok, hogyan állítsátok be a programot, a Win Utilities programban van egy hasonló eszköz ... Körülbelül 5 évvel ezelőtt rosszul készítettem el akaratlanul, és sok fotót elveszítettem ... Néhányat helyreállítottam az O&O DiskRecovery programmal, de sokan Azt javasoljuk, hogy készítsen egy mappát a duplikált fájlokkal, csak manuálisan ellenőrizze és törölje őket, ha biztos abban, hogy a fájl duplikátum

 17. MACKO - mondta

  Szuper jó! még egy év távolítani Molte képeket és mp3

  Köszönöm, bemutató

 18. Marian - mondta

  Minden a legjobb gyártók az ilyen anyagok.
  Megkérdeztem sokszor miért capture szoftver használják, hogy a konzultáció, de nem értem, miért nem jön, hogy a választ! Igyekezett megragadni kereső szoftver, de kíváncsi, hogy milyen szoftvereket használ! 'Re nagyon "Secret" testvérek!

  • MarianMinden a legjobb gyártók az ilyen anyagok.
   Megkérdeztem sokszor miért capture szoftver használják, hogy a konzultáció, de nem értem, miért nem jön, hogy a választ! Igyekezett megragadni kereső szoftver, de kíváncsi, hogy milyen szoftvereket használ! 'Re nagyon "Secret" testvérek!  

   Nem titok, mint én válaszolt erre a kérdésre is sokszor, a megjegyzések rovatban a megfelelő konzultáció a rögzítés (amit még nem találtak), a válasz.
   Find ják elfog video oktatóanyagokat, és megtalálja a nevét, a szoftvert használó videotutorial.ro csapat.
   Ahhoz, hogy egy videó felvételt nem az, aki tudja, hogy milyen szoftver van szüksége, akkor csak meg kell az akarat, rengeteg szoftver.

  • Adrian admin - mondta

   MarianMinden a legjobb gyártók az ilyen anyagok.
   Megkérdeztem sokszor miért capture szoftver használják, hogy a konzultáció, de nem értem, miért nem jön, hogy a választ! Igyekezett megragadni kereső szoftver, de kíváncsi, hogy milyen szoftvereket használ! 'Re nagyon "Secret" testvérek!  

   azt mondták, több tízezer hozzászólás eddig. CamStudio Tutorial is mondta, amit használ. Mit állsz most mindegyik választ ugyanarra a kérdésre 300.000 alkalommal csak azért, mert lusta, és nem akar olvasni a véleményed!

   Minden szakembernek megvannak a titkai. A miénk is van. Fenntartjuk a jogot arra, hogy ne válaszoljunk ránk, munkamódszerünkre, magánéletünkre vagy tevékenységi területünkre vonatkozó „meghitt” vagy kapcsolódó kérdésekre.

 19. Nagyon jó bemutató Cristi ine Csak így tovább. Láttam, hogy botokról van szó, és eszembe jutott, hogy kb. 2 évig van botom, mert maximálisan kihúzom, mert nem tudom, hogy az összes helyet kihasználtam, és már nem tudok semmit törölni belőle, nevet bármilyen fájlra váltani, Nem teszek hozzá többet vb-t, hogy logikus, ha tele van, hova illeszkedjen, és mivel a formázás nem működik, hibát ad, mit tegyek? Még mindig visszakaphatom a botot?

  • BGDNagyon jó bemutató Cristi ... Tineo így tovább. Láttam, hogy ez a botok és a Miami eszébe jutott, hogy van egy bot autó lam unplut VRO 2 évig, amíg nem használják fel az összes helyet nem tudta, és nem tudom törölni semmit, hogy módosítsa a nevet vrun vrun fájl hozzá vb ez nem logikus, ha ez illik, és teljes mértékben, ha a formázás nem működik ad nekem egy hiba, mi a teendő? Ragaszkodni fog is vissza?  

   Formázza meg, hogy ha megengedheti magának, hogy mindent elveszít.

   • Cristi-admin:
    Formázza meg, hogy ha megengedheti magának, hogy mindent elveszít.  

    Jól mondtam megjegyzés, ne hagyj el, próbáltam különböző formátumokban declo akar, mit tegyek? Stiku már 2 GB, és azt mondom, hogy még mindig VRO 13.3 Mb szabad ...

    • Adrian admin - mondta

     BGD:
     Jól mondtam megjegyzés, ne hagyj el, próbáltam különböző formátumokban declo akar, mit tegyek? Stiku már 2 GB, és azt mondom, hogy még mindig VRO 13.3 Mb szabad ...  

     Adja meg a részleteket, hogy érted, nem kap? mi történik, ha jobb gombbal, és válassza a Format funkciót? Olyan szürke? nem aktiválja ... mit jelent a "ne hagyj el", mert tudom, az egyik nagyon hasonlít, hogy: ne hagyd, hogy bárki ilyet, mint a Windows Ön egy kalóz és módosított folyamatokat és funkciókat, mint a Hal csak akkor fog vagy tönkrement, mintha valaki kötve a kezed a hátad mögött, és nem engedi, hogy formázza meg, mint aki fenyeget, és ne hagyjuk, hogy formázás. Ez azt jelenti, hogy a sok "nem engedi" miért nem adja meg a részleteket? bobi hiszem, gondolom, hogy a bab? Biztos vagy benne, hogy nem maradt valahol egy kis buton az írásvédettséget? ha, váltson az ellenkező állásba, és törölheti, írni, formátum

     • Adrian admin:
      Adja meg a részleteket, hogy érted, nem kap? mi történik, ha jobb gombbal, és válassza a Format funkciót? Olyan szürke? nem aktiválja ... mit jelent a "ne hagyj el", mert tudom, az egyik nagyon hasonlít, hogy: ne hagyd, hogy bárki ilyet, mint a Windows Ön egy kalóz és módosított folyamatokat és funkciókat, mint a Hal csak akkor fog vagy tönkrement, mintha valaki kötve a kezed a hátad mögött, és nem engedi, hogy formázza meg, mint aki fenyeget, és ne hagyjuk, hogy formázás. Ez azt jelenti, hogy a sok "nem engedi" miért nem adja meg a részleteket? bobi hiszem, gondolom, hogy a bab? Biztos vagy benne, hogy nem maradt valahol egy kis buton az írásvédettséget? ha, váltson az ellenkező állásba, és törölheti, írni, formátum  

      Foratare én döntöm el, a helyi menüt, és nyissa meg a kis ablakot, hogy legyen minden defult nem változtat semmit e FAT32 formátumot, és nyomja meg a Start, amikor azt mondom, hogy törli az összes fájlt blablabla adja meg a OK, akkor azt mondom: a lemez writed proceded. de nincs zár buton a stik vagy alcv.

     • viorelpicu - mondta

      BGD:
      Foratare én döntöm el, a helyi menüt, és nyissa meg a kis ablakot, hogy legyen minden defult nem változtat semmit e FAT32 formátumot, és nyomja meg a Start, amikor azt mondom, hogy törli az összes fájlt blablabla adja meg a OK, akkor azt mondom: a lemez writed proceded. de nincs zár buton a stik vagy alcv.  

      Ha még mindig helyre tudja hozni az adatokat a pálcáról, rendben van, és ha nem is szégyen ... vegyél egy másik pálcát.
      Használata jelzi CRISTI admin: személyes adatok tárolása több helyen (kövesse oktatóanyagok, és megtalálod tucatnyi megoldást), beleértve a szervereket, stb, de a CD-n, a külső HD, etc.Salut

     • Adrian admin:
      Adja meg a részleteket, hogy érted, nem kap? mi történik, ha jobb gombbal, és válassza a Format funkciót? Olyan szürke? nem aktiválja ... mit jelent a "ne hagyj el", mert tudom, az egyik nagyon hasonlít, hogy: ne hagyd, hogy bárki ilyet, mint a Windows Ön egy kalóz és módosított folyamatokat és funkciókat, mint a Hal csak akkor fog vagy tönkrement, mintha valaki kötve a kezed a hátad mögött, és nem engedi, hogy formázza meg, mint aki fenyeget, és ne hagyjuk, hogy formázás. Ez azt jelenti, hogy a sok "nem engedi" miért nem adja meg a részleteket? bobi hiszem, gondolom, hogy a bab? Biztos vagy benne, hogy nem maradt valahol egy kis buton az írásvédettséget? ha, váltson az ellenkező állásba, és törölheti, írni, formátum  

      Tudok Formátum helyi menü, hagyja a formátum defult Fat (defult), világos Quic calumea Format formázni, és adja meg a haza egy figyelmeztet, hogy törölje az összes fájlt blablabla dauOK, majd azt mondja nekem, tht lemez, de writed protecded Nincs butnas a stik védelmére ....

     • Adrian admin - mondta

      BGD:
      Tudok Formátum helyi menü, hagyja a formátum defult Fat (defult), világos Quic calumea Format formázni, és adja meg a haza egy figyelmeztet, hogy törölje az összes fájlt blablabla dauOK, majd azt mondja nekem, tht lemez, de writed protecded Nincs butnas a stik védelmére ....  

      Biztos vagy benne, hogy nincs buton azon a bot, akkor gondosan tanulmányozta?
      Próbáld ki ezt:
      1. Jobb klikk, és válassza a Tulajdonságok kibír.
      2. Megy tab "Hardware"
      3. A táblázatban a "Minden lemezmeghajtó" válassza a bal gombbal a botot
      4. Ezután kattintson a 'Properties' gombra
      5. A megnyíló ablakban megy a tab "politikák"
      6. A táblázatban a "Write cache és biztonságos eltávolítása" kullancs "Optimalizálás a teljesítmény."
      7 Ezután kattintson az OK gombra, majd az Alkalmaz és az OK gombra, és próbálja meg formázza újra. Ha még mindig nem működik, scoatel és próbálja újra és újra bagal formátumban. Szólj, ha valami megoldódik

     • Adrian admin:
      Biztos vagy benne, hogy nincs buton azon a bot, akkor gondosan tanulmányozta?
      Próbáld ki ezt:
      1. Jobb klikk, és válassza a Tulajdonságok kibír.
      2. Megy tab "Hardware"
      3. A táblázatban a "Minden lemezmeghajtó" válassza a bal gombbal a botot
      4. Ezután kattintson a 'Properties' gombra
      5. A megnyíló ablakban megy a tab "politikák"
      6. A táblázatban a "Write cache és biztonságos eltávolítása" kullancs "Optimalizálás a teljesítmény."
      7 Ezután kattintson az OK gombra, majd az Alkalmaz és az OK gombra, és próbálja meg formázza újra. Ha még mindig nem működik, scoatel és próbálja újra és újra bagal formátumban. Szólj, ha valami megoldódik
        

      Pontosan úgy tettem, ahogy mondtad, de nem működik ....

    • BGD:
     Jól mondtam megjegyzés, ne hagyj el, próbáltam különböző formátumokban declo akar, mit tegyek? Stiku már 2 GB, és azt mondom, hogy még mindig VRO 13.3 Mb szabad ...  

     Megpróbál HP USB Disk Storage Format Tool

 20. Marian - mondta

  Köszönjük a választ! Még mi, hétköznapi "halandók" sem kényszerítjük titkai felfedésére, és valóban megértem, hogy olyan sok felhasználó "unatkozik", akik mindig kérdésekkel támadnak, és látja, hogy nem értik, amit elmagyaráz! azt állította, hogy ez volt az első ilyen jellegű webhely Romániában! Te voltál az "úttörők", és gratulálok ahhoz, hogy megfelelsz az elvárásoknak!
  Kerestem kerestem, de úgy tűnik, nem olyan jó, mint gondoltam! Még te mondtad, hogy törődnek minden felhasználó megjegyzéseket, és elnézést kér valamit is, és senki nem válaszol, és ha kap egy választ, mint én vagyok, Utolsó semmik Ne maradj kényelmes minden, és azt mondják: "hogyan csinálni?, hol le, hogy?", de előfordul, hogy még kérdezni valamit, mert annyira "tanult", mint az emberek, akik oly buzgón támogatják ezt!
  Ne érts félre, de nem adták fel, hogy bárki fejét, és nem akarom, hogy bajkeverő használják!
  Csak így tovább a jó munkát a munka, amit benyújtja a "könnyű" más probléma / kérdés! BAFTA tovább, és én is hű marad, mert szereted, amit csinálsz, és hogyan szeretné, hogy segítsen másoknak!

  • Adrian admin - mondta

   Marian: Köszönöm a választ! Sem mi, "halandók" hétköznapi hogy nem fedik fel a titkot, és még értem, hogy te "unatkozik" az, így a felhasználók mindig küzdenek, kérdések, és mit nem értik magyarázni! Videotutorial.ro azt állították, hogy ez volt az első hely a maga nemében Romániában! "voltál" úttörők ", és gratulálok az elvárások, hogy van!
   Kerestem kerestem, de úgy tűnik, nem olyan jó, mint gondoltam! Még te mondtad, hogy törődnek minden felhasználó megjegyzéseket, és elnézést kér valamit is, és senki nem válaszol, és ha kap egy választ, mint én vagyok, Utolsó semmik Ne maradj kényelmes minden, és azt mondják: "hogyan csinálni?, hol le, hogy?", de előfordul, hogy még kérdezni valamit, mert annyira "tanult", mint az emberek, akik oly buzgón támogatják ezt!
   Ne érts félre, de nem adták fel, hogy bárki fejét, és nem akarom, hogy bajkeverő használják!
   Csak így tovább a jó munkát a munka, amit benyújtja a "könnyű" más probléma / kérdés! BAFTA tovább, és én is hű marad, mert szereted, amit csinálsz, és hogyan szeretné, hogy segítsen másoknak!  

   Nem hiszem, hogy mérnöknek kell lenned ahhoz, hogy elolvashasd a CamStudio oktatóanyagának megjegyzését, amelyet akkor találsz meg, ha beírod a jobb oldali keresőmezőbe a fekete margón: CamStudio, majd belépsz. a Videotutorial webhely teljes szövege román nyelvű, szeretném látni, hogyan reagálna, ha naponta 30-szor megkérdeznék tőletek ugyanazt, és válaszolnia kellene, mert ha nem válaszol, és nem lesz jó, az emberek azt mondják, hogy tudatlan vagy. Miért csak nekünk kell megértenünk minden alkalommal, és te soha nem értesz meg minket? Minden az egérről és a billentyűzetről szól. Fontos tudni, hogyan kell használni őket. Menj az egérrel a szövegre, a gombokra (mármint itt a webhelyen), és amikor a kurzor kesztyűvé válik, ez azt jelenti, hogy ez a szó / gomb kattintható, kattints és olvasd el, mit találsz, hová visz CPC. Ezt megtanulják ... Önnek is kíváncsinak kell lennie, és kattintson, hogy tesztelje az OLVASSA el, hogy dokumentálja magát, és keressen. És mindezt átéltük, amire vezetünk benneteket, nem azért, hogy azt gondoljuk, hogy tanultnak születtünk, és nem is hinnénk abban, hogy amikor megismertük az informatikát, ott volt a videotutorial.ro, amely megtanított minket informatikára. Hogyan tehettük, és miért nem teheti? Megértem, hogy segítsek neked, de néhányan csak kihasználják jóságunkat, és a kezünkbe hagynak minden apróságot, amelyet egyedül meg tudnak oldani.

 21. Marian: Köszönöm a választ! Sem mi, "halandók" hétköznapi hogy nem fedik fel a titkot, és még értem, hogy te "unatkozik" az, így a felhasználók mindig küzdenek, kérdések, és mit nem értik magyarázni! Videotutorial.ro azt állították, hogy ez volt az első hely a maga nemében Romániában! "voltál" úttörők ", és gratulálok az elvárások, hogy van!
  Kerestem kerestem, de úgy tűnik, nem olyan jó, mint gondoltam! Még te mondtad, hogy törődnek minden felhasználó megjegyzéseket, és elnézést kér valamit is, és senki nem válaszol, és ha kap egy választ, mint én vagyok, Utolsó semmik Ne maradj kényelmes minden, és azt mondják: "hogyan csinálni?, hol le, hogy?", de előfordul, hogy még kérdezni valamit, mert annyira "tanult", mint az emberek, akik oly buzgón támogatják ezt!
  Ne érts félre, de nem adták fel, hogy bárki fejét, és nem akarom, hogy bajkeverő használják!
  Csak így tovább a jó munkát a munka, amit benyújtja a "könnyű" más probléma / kérdés! BAFTA tovább, és én is hű marad, mert szereted, amit csinálsz, és hogyan szeretné, hogy segítsen másoknak!  

  A szoftver az általunk használt neve Camtasia Studio, készült olyan Tech Smith Snagit amelyhez van bemutató videó.
  Azt is javasoljuk, hogy CamStudio bemutató gyorsan tudjuk csinálni, és Camtasia Studio.

 22. Mircea - mondta

  helló Lenne egy kérdésem, ha tud segítsen nekem legyen szíves frumos.Am sp3 windows xp, és minden alkalommal, amikor a Windows betölti egy ablak a cím:
  Parser üzenet
  RCINTT meghibásodás. A húrtábla azonosítója nem található'46 'a 232. sorban.
  Dao ok a 6 7-szor, majd beléphet windows.Ce tudtam tenni, hogy megállítsák, hogy hiba?

  • axelluny - mondta

   Mircea: RCINTT failure.String table ID nem found'46'at sor 232.

   Általában, amikor először ad XP hiba, mint ez jelei Sality viermele.Oricum e vb error bevonásával reinstalarea.Incearca SITEM először http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=105925&t=3&i=1 és ha nem működik ... azt hiszem, tudja, mit kell tennie.

  • viorelpicu - mondta

   Mircea: Hello Lenne egy kérdésem, ha tud segítsen nekem legyen szíves frumos.Am sp3 windows xp, és minden alkalommal, amikor a Windows betölti egy ablak a cím:
   Parser üzenet
   RCINTT failure.String table ID nem found'46'at sor 232.
   Dao ok a 6 7-szor, majd beléphet windows.Ce tudtam tenni, hogy megállítsák, hogy hiba?  

   Mi olyan nehéz telepíteni az új operációs rendszert (XP SP3)? Fiúk inkább oktató a témában, és f.amanuntite.Merita próbálja anélkül, hogy bármit, csak hogy egy bootolható CD-t az operációs rendszer ( és engedély). más egy darab ureche.Succes és a bátorság.

  • Adrian admin - mondta

   Mircea: Hello Lenne egy kérdésem, ha tud segítsen nekem legyen szíves frumos.Am sp3 windows xp, és minden alkalommal, amikor a Windows betölti egy ablak a cím:
   Parser üzenet
   RCINTT failure.String table ID nem found'46'at sor 232.
   Dao ok a 6 7-szor, majd beléphet windows.Ce tudtam tenni, hogy megállítsák, hogy hiba?  

   Valahogy telepítette XP stílus baromság? Ha igen, tudom, hogy a srác húzza a erroarea. Style XP Uninstall És ha egy visszaállítási erroarea jelenik meg egyszerre, hogy nem tudja, hogy a Rendszer-visszaállítás puha, hogy ha valahogy le van tiltva vagy leáll. Mindannyian a vezetők Megelégelte fceti BACKUP BACKUP BACKUP. Itt az oldalon oktató kapcsolatos jdemii mentés ingyenes és kereskedelmi szoftverek. ha már maximum 10 Backup perc volt friss a rendszerben.

 23. axelluny - mondta

  Gratulálok ... nagyszerű szoftver, mindaddig, amíg bemutatja a fájlok md5-ét, nagyszerű és a bemutatás módját. Én sem tudtam volna többet mondani. Köszönöm Cristi.

 24. Megpróbáltam a HP USB Disk Storage Format Tool eszközzel is, hogy valaki megjegyzést hagyott fent… ugyanaz az eszköz adathordozó írott-védett. De nincs rajta gomb, van egy egyszerű gombom gomb nélkül: ez a bot http://www.veritech.com.tw/V305A.htm Néhány kép fölé, mint, hogy a rózsaszín csak a 2 GB ... Szóval ez egy egyszerű bot nélküli gomb vagy más ... Ő, és nem hiszem, hogy az elhalt sejteket kibír finca őt és más programok, és ha szeretné telepíteni cv ki megy .... De vannak régi programok akarok megszabadulni tőlük!

  • axelluny - mondta

   BGD: Próbáltam a HP USB Disk Storage Format szerszámosláda balra egy véleményét a fenti ... mint eszköz média writed-proected. De nincs buton rajta, van egy stik végtelen gomb: ez a bot http://www.veritech.com.tw/V305A.htmNéhány kép fölé, mint, hogy a rózsaszín csak a 2 GB ... Szóval ez egy egyszerű bot nélküli gomb vagy más ... Ő, és nem hiszem, hogy az elhalt sejteket kibír finca őt és más programok, és ha szeretné telepíteni cv ki megy .... De vannak régi programok akarok megszabadulni tőlük!  

   Azt hiszem, ez lehetséges, hogy a partíció nem fogja látni a palack, hogy egy partíció partíció típusa IMG.Acest végződő f Wipe Hard mert nem ismeri fel a túl sok softuri.Incearca a Gparted formázni Stik vagy részének oly módon, hogy lehetséges, hogy felismerni. GParted is megtalálható Pumppy hanem Parted Magic Linux és esetleg különböző live CD-ket Adrian linuxuri.Si felnézek híreket.

 25. bebe407 - mondta

  meg tudja mondani nekem, kérlek, hogyan lehetne DjVu Kap egy videotutorial ezen az oldalon

  • bebe407: Meg tudná mondani nekem, kérlek, hogyan lehetne DjVu Kap egy videotutorial ezen az oldalon  

   Ez nem lehetséges…

   • viorelpicu - mondta

    Igen, ez lehetséges, de nem a letöltés, de Capture (CamStudio vagy Camtasia, amely korábban őket). Személyesen nem találja megéri, amíg az összes videotutorialele vannak a honlapon, és lehet megtekinteni oricand.Si én az ő ötlete volt tárolom őket a PC-n, de ffmult hátsó markolat (a capture) és calitate.Asa elveszíti a legjobb dolog, ami továbbra is a videotutorial.ro.Ieftin és jó vizuális.

 26. lucyana - mondta

  Gratulálok a bemutatóhoz ... Nagyon szükségem volt egy hasonló programra ... bár sokan vannak, nem mindegyik jó ... gratulálok még egyszer.10 / 10

 27. A program, amit kell. Köszönjük!

 28. tálcát, amíg - mondta

  salut.de nem törölheti másolatokat másolat fájlokat? írja, hogy az protejate.multumesc

 29. tálcát, amíg - mondta

  salut.de nem törölheti másolatokat ismétlődő cliner? írja, hogy az protejate.multumesc

 30. BGD: Próbáltam a HP USB Disk Storage Format szerszámosláda balra egy véleményét a fenti ... mint eszköz média writed-proected. De nincs buton rajta, van egy stik végtelen gomb: ez a bot http://www.veritech.com.tw/V305A.htmNéhány kép fölé, mint, hogy a rózsaszín csak a 2 GB ... Szóval ez egy egyszerű bot nélküli gomb vagy más ... Ő, és nem hiszem, hogy az elhalt sejteket kibír finca őt és más programok, és ha szeretné telepíteni cv ki megy .... De vannak régi programok akarok megszabadulni tőlük!  

  Megpróbál Javítás.

 31. tálcát, amíg: Salut.de nem lehet törölni másolatokat ismétlődő cliner? Írja, hogy az protejate.multumesc  

  Kattintson a jobb gombbal a mappára / tulajdonságokra, itt törölje a "csak olvasható" jelölőnégyzetet.

 32. BGD: Próbáltam a HP USB Disk Storage Format szerszámosláda balra egy véleményét a fenti ... mint eszköz média writed-proected. De nincs buton rajta, van egy stik végtelen gomb: ez a bot http://www.veritech.com.tw/V305A.htmNéhány kép fölé, mint, hogy a rózsaszín csak a 2 GB ... Szóval ez egy egyszerű bot nélküli gomb vagy más ... Ő, és nem hiszem, hogy az elhalt sejteket kibír finca őt és más programok, és ha szeretné telepíteni cv ki megy .... De vannak régi programok akarok megszabadulni tőlük!  

  A Lemezkezelés delete kibír.

 33. Az elért eredményeknél hangsúlyozd: - mondta

  Helló,
  Lenne egy kérdésem: miért nem használja a videotutoriale és "totalcomander" (volt windowscomander) sokkal könnyebb, mint a "copy", "beillesztés", "cut", "küld", "mozog", stb. és akkor, és megtekinti a két helyen, ahol megjeleníti a változásokat? Kell lennie egy bemutató és PT. használja a "totalcomander" 's pt. Azoknak, akik nem ismerik őt, és természetesen, hogy támogassák a használatát.
  Más hírek, PT. ez a bemutató, én szavaznak 5 (öt) csillag úgy vélem tökéletes módon, valamint az egyéb oktatóanyagok (de legyen egy hely, ahol lehet tudni szavazni.)

  • Adrian admin - mondta

   Az elért eredményeknél hangsúlyozd: Helló,
   Lenne egy kérdésem: miért nem használja a videotutoriale és "totalcomander" (volt windowscomander) sokkal könnyebb, mint a "copy", "beillesztés", "cut", "küld", "mozog", stb. és akkor, és megtekinti a két helyen, ahol megjeleníti a változásokat? Kell lennie egy bemutató és PT. használja a "totalcomander" 's pt. Azoknak, akik nem ismerik őt, és természetesen, hogy támogassák a használatát.
   Más hírek, PT. ez a bemutató, én szavaznak 5 (öt) csillag úgy vélem tökéletes módon, valamint az egyéb oktatóanyagok (de legyen egy hely, ahol lehet tudni szavazni.)  

   A szavazás egy tutorial egyszerűen kattintson az utolsó csillag (ha azt akarod, hogy 5 csillag bemutató) a csillagok fölött található egyes címek bemutató

 34. Én nem, hogy bármilyen hiba

 35. Remus - mondta

  Követtem a lépéseket, de nem törli az összes fájlt (dal), a zene, amit 2 vagy több alkalommal, különböző nevek alatt

  • Adrian admin - mondta

   Remus: Követtem a lépéseket, de nem törli az összes fájlt (dal), a zene, amit 2 vagy több alkalommal, különböző nevek alatt  

   Mivel névkeresést választottál, doooh ... miért csinálod? végig nézte az oktatóanyagot? az ismétlődő fájlok keresési opcióit nagyon világosan elmagyarázták ... Válassza a tartalom keresést, ne név szerint, és akkor is megtalálja az ismétlődő dalokat, még akkor is, ha más néven vannak,

 36. Bevallom, hogy én vagyok teljesen inkompetens és kérjen segítséget.
  Észrevettem, hogy több programot, amely így kezdődik: "A Microsoft Visual C + +, akkor 2005 2008 vagy, újraelosztó" és egyéb információk. Között került sor az idő, nem tudom, mikor és hogyan. Régebben Duplicate Cleaner Remélem, hogy ha régebbi verziói ugyanazon program törlődik. Voltak kiirtották, és hogy nem tudják, mit, nem szeretnénk, hogy egy nagyobb bolond. Mit tanácsolsz?

 37. Ja, mit is mondhatnék, megpróbálom, ahogy mondtam, és van jó kontraszt nimic.Spre fogok változtatni a fájlneveket copy.Se nem tűnik olyan sem rájön ugyanaz, kivéve a copy + név originalului.Asa megtalálja őket becsületes és magányos a segítsége nélkül, akkor van értelme, ha a másolás a nevét és az eredeti itt kell lennie valahol.

 38. Mirko - mondta

  amit a megnyitott fájlokat MD5 fájlformátum, kösz

 39. Thanks Cristi

Trackbacks

 1. […] Ezt a bejegyzést a Twitteren említette Ady, VIDEOTUTORIAL.RO. A VIDEOTUTORIAL.RO elmondta: Duplicate Cleaner, ingyenes szoftver az ismétlődő fájlok megtalálásához és eltávolításához | Videotutorial.ro http://t.co/FNvk3py [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.