Animáció készítés oktatóprogram a Pivot Animator alkalmazással - egyszerű és ingyenes - "stickman"

Animációs bemutató a Pivot Animátorral

Miről szól az "animációs bemutató a Pivot Animatorral" video oktatóprogram?

Az animáció létrehozása a Pivot Animatorral című videó bemutatójában bemutatjuk a telepítést, a vezérlőket és az egyszerű animáció készítésének módját az ingyenes Pivot Animator animációs szoftver segítségével.

Mi az a Pivot Animator?

A Pivot egy egyszerű program, amellyel egyszerű Stickman-szerű animációkat készíthet.

Ezeket az animációkat rendkívül könnyű elkészíteni, csak képzeletre és időre van szükség

Hogyan készítsünk animációkat a Pivot Animatorban? Animációs bemutató a Pivot Animátorral

A program felülete meglehetősen egyszerű, és azonnal elindulhat, még akkor is, ha nem tud semmit.

A munkakeretben egy egyszerű figurát látunk, amelyet teljesen el tudunk mozgatni, hogy a test részeit el tudjuk mozgatni.

A kis ember nagyon artikulált, és bármilyen módon meg tudjuk mozgatni. Minden egyes lépés után meg kell nyomnunk a "Szóköz" gombot egy új keret létrehozásához, amely után folytatjuk ugyanazt. Minden egyes képkockában apránként mozgatjuk a karakterét vagy a testrészeit.

Az "alapértelmezett" kisember mellett objektumok és karakterek gyűjteménye is található, amelyekben megtalálhatjuk a fájlt / karakter feltöltése

A rendelkezésre álló karaktergyűjteményen kívül egy karaktert is létrehozhatunk, vagy sok karaktert megtalálhatunk más Pivot-felhasználók által online.

Hogyan terjesztheti az animációt, miután elkészítette

A készített animációkat mentheti, hogy később dolgozzon rajtuk, vagy exportálhatja GIF vagy AVI formátumban.

Magától értetődik, hogy a GIF a hurokban fut, és az AVI olyan, mint egy film, amely végül leáll. Attól függően, hogy mit szeretne szerezni, válassza ki a megfelelő export formátumot.

Töltse le Pivot Animator:

Töltse le Pivot Animator

VIGYÁZAT (hamis pozitív rosszindulatú programok riasztása és szoftver hozzáadva a végrehajtható fájlhoz)

Néhány böngésző és antivírus szoftver, például a Norton, figyelmeztetéseket adhat a Pivot számára. Ez hamis riasztás, amely akkor fordulhat elő, mert egyesek bármit megjelölnek, amit nem ismernek fel. A Pivot telepítő más szoftvereket is tartalmaz, de a telepítés során mind választhatóak, és nem károsítják a számítógépet. A Pivot és a telepítő biztonságban vannak.

Egyes böngészők és víruskereső programok, például a Norton, figyelmeztethetnek a Pivotról. Ezek hamis riasztások, amelyek néha előfordulhatnak, mert egyesek bármit jeleznek, amit nem ismernek fel. A Pivot telepítő más szoftvereket is tartalmaz, de a telepítés során az összes opcionális, és nem károsítja a számítógépet. A forgókar és a telepítő biztonságos.

Oktatóanyagok, mint:

Video bemutató: Animációs oktatóprogram a Pivot Animátorral




Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (4)

  • Helló,
    Elkészíthet oktatóanyagot az adatok védelmére az új Windows támadások megsértése ellen?
    Mint a közelmúltban tudjuk, a Windows 10-nek ismét vannak biztonsági problémái, amikor a hackerek támadják meg a PC-kat az egész világon.
    Amíg a frissítések el nem érkeznek, feltételezem, hogy néhány sebezhető dolgot el kell távolítanunk a Windowsból.
    Talán a szokásos módon segít nekünk :)
    Bocsánatkéréssel bocsánatot kérünk a témától.

  • Hello. Ön is ajánlhat nekem egy egyszerű programot, amelyet felhasználhatom a munkámban.
    Polisztirol szigeteléssel dolgozom, és szeretném megvágni az ablakokat vagy az ajtókat illesztő táblákat. Szükségem van egy olyan programra, ahol rajzolhatok ablakokat és ajtókat 2D-ben, majd oszthatom el a képernyőt 1 x 0.5 m-es téglalapokra. Ha van ilyen dolog, nagyra értékelném a javaslatokat. Köszönjük!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.