Gimp ingyenes program szerkeszteni fotók 1 a telepítést és rétegek - oktatóvideó HD

Ez a videó bemutató bemutatja GIMP képszerkesztő program, mint a híres Adobe Photoshop, Gimp ingyenes képest Photoshop egy kereskedelmi szoftver elég drága, különbségek a két érezhető csak a szakemberek, az otthoni felhasználók Gimp ez egy nagyon jó megoldás fotók szerkesztéséhez vagy grafika és animáció.

GIMP jelentése "GNU képszerkesztő program", ami azt jelenti, "képszerkesztő programot GNU (egy engedély, amely lehetővé teszi a használatát, sokszorosítását és újraelosztás program ingyenesen)", és egy szoftver létrehozása és szerkesztése grafika, animáció és digitális képalkotás. Általában használható szabad szoftver helyett Adobe Photoshop.

A 1995 diákok Peter Mattis és Spencer Kimball kezdett dolgozni a GIMP, és egy évvel később, február 15 1996 0.54 első változata indult, a felület alapján a "motívum" (engedéllyel rendelkező alkalmazás programozási grafikus felületek ), de hamar létrehozott egy ingyenes alternatíva a GTK nevét. A két, miután elvégezte a 1997, elhagyott munkát a programban, de néhány önkéntes kódexek vissza, és júniusban kiadott verzió 1998 1.0. GIMP 1.2 hozott javulást a felület, hogy képesek a kefék (ecsetek) és hibajavítások a korábbi verziók. 2.0 használt GIMP először GTK2 + toolkit, képes szerkeszteni szöveget és támogatja a CMYK színteret. Jelentős változások történtek akár 2.2 2.4 változatok. és bele kiemelt támogatása színterek RGB, HSV, CMYK, Pantone színek, a szürke árnyalatai, új eszközök kiválasztása és teljesen megváltoztathatja a felületet. A kiadás verzió 2.6 a jobb program interfész, a kölcsönhatás a programot, és a leghatékonyabb felhasználó.

A program jellemzői közé 48 kefék (ecsetek), valamint szabványos eszközök újakat létrehozni, mintegy 150 szűrők és effektusok lehetőségek rétegek, választás, maszkok és színes csatorna, mind a digitális képeket, vektorgrafikus és animációk.

A GIMP is megnyithatja, szerkesztheti és megment egy csomó fájl, mint a JPG, PNG, GIF, TIFF, BMP, PSD, EPS, PRN, PS stb kompatibilis a legtöbb képfeldolgozó programok, mint az Adobe Photoshop, Paint Shop Pro vagy Postscript nyelv. A felhasználó importálhat az Adobe PDF dokumentumokat, és a RAW formátumot a legtöbb digitális kamera, de nem tudja menteni.
A szoftver fut a Windows, Linux és Mac OS X, ami miatt az egyik leggyakrabban használt szabad program, grafika, animáció és a digitális képalkotás.

Ez az első tutorial leírja, hogyan kell telepíteni a programot, és hogyan kell használni GIMP rétegek (réteg). Ezzel a programmal tudjuk, hogy kollázs több képek, képek szimulál, effektek, stb.

Bárcsak örültél a megtekintésnek, és örömmel nézek a következő videó bemutatókkal kapcsolatban a GIMP-ről.

Dan Constantin

tutorialegimp.blogspot.com


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. :-O .... dan ... végre
  ...
  Épp ideje ....
  Ez az első epizód .... 1 .. ADK
  ster, hogy olyan sok
  Pleasure ... egy filmet megnézni GIMP (hogy úgy mondjam)

 2. Niku - mondta

  Thanks Dan, de észrevettem, hogy csak min 25 réteg .. Azt hiszem, el kell magyarázni vreeo 5 oktató tot.ms orcum imádom a hangját.

  • Nicholas Ismeretlen - mondta

   és elmagyarázta, hogy mennyi ideig ezek a rétegek, PROFESORULE NEM TUDJA ANY'll telepíteni egy egyszerű Windows PC ???

 3. cápa - mondta

  Bravo szuper program, és még keres egy programot, hogy módosítsák a képeket.
  Mégis, ha Bravo bemutató remélem, hogy, és így tovább.
  Ez lenne az egyik dolog, ha meg tudod mondani nekem, hogy a program neve desktopul.MULTUMESC előre forgatták :)

 4. Liviu - mondta

  bv neked szép bemutató, Szeretem azt a tényt, hogy nagyon részletes volt, további jó munkát, videotutorial bv, bv neked.

 5. OgYo *** - mondta

  Raman cs3 photoshop ... I `vagyok megszoktam .. aláírás .. Banner .. a .. a tuning ... és nehezen recurc a programot, és adja fel ps ... de ... mi van a bemutató ... én ke jobb és magyarázó bemutató Kre l `láttalak ... k magyarázó értelme, és azt mutatja, ... gyakran mutatnak telepítés és kész ... Csak így tovább a jó munkát .. 'A telepített egy csomó dolog ... de ... volt egy bemutató ... a hogy voltak bizonyos beállításokat a Windows .. után formázza db .. mit tegyek ... nem tudom, mit írjak a keresési .. végezte Bobby park .. és mindannyian .. nem tudom .. tudassa velem, és ha emlékszel rám ...
  ms .. thx fel!

 6. Silviu - mondta

  nagyon jó tutorialul.sunteti nagyon nehéz.

 7. Sorin - mondta

  Gratulálunk! A sokat várt bemutató a képszerkesztő program foto.Astept továbbít útmutatók ugyanebben a témában!

 8. Adrian - mondta

  @OgYo ***: Milyen nehéz volt ... Írj fel a keresést, így: Állítsa be a Windows XP, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató!

 9. @Niku: A grafika nem olyan egyszerű, mint más programok.
  Van egy barátom, aki dolgozik, a web design és azt mondta, hogy dolgozik az Adobe Phptoshop 10 éve, és még mindig nem tanítják egyáltalán.
  Gimp, mint a Photoshop, nehéz vele dolgozni, de hálás, ha elkapják nagyon nagy téma, ha érdekel ez a tanfolyam, ha szenvedélyesen játékok, vagy a messenger nem túl bölcs dolog, hogy megragad a design az Ön számára akkor nem pazarolja az időt, és válassza ki a nagy munka.
  Azt tanácsolom, hogy minden rendben van: Ha még mindig idõt a számítógépet, és próbálja meg, hogy valami érdekes, hadd FIFA és a versenyzőket, és tanulni valami hasznosat.
  Amikor megtudtam, nem volt videotutorial.ro számítógép, lett volna sokkal könnyebb, hogy kihasználják a tudás tárolt ezen az oldalon, vagy más oldalakon, és szép dolgokat.
  SIKER.

 10. sirályok - mondta

  Csodálatosan kidolgozott videotutorial nagyon világos és őszinte bravo Dane aştâptm őket, és a másik nagy érdeklődéssel, nagyon nyugodt és tiszta Imádom, hogy a leghülyébb megmagyarázni vagy megérteni, szépen köszönöm tiltakozni hibátlan.

 11. sirályok - mondta

  Igazad van te dicséretes Krisztus és kalap

 12. Corleone - mondta

  Nagyon sok türelem van Dane! De meg kell gondolni, hogy az iskolában, hogyan kell írni poiezii ha minden, amit tehetség nem tanulok leveleket, szóval nem kellene azt mondani, hogy a munka lassan, hogy ez normális, hogy a repetzi vagy menetrend, hogy jöjjön vissza néhány chestii.BRAVO aki alig várja, hogy vásárolni tollak, amelyek olcsóbbak, mint az Adobe Photoshop.Deci Bravo és Dutzi munkát!

 13. Corleone - mondta

  @OgYo ***: Lehet tudni, megy itt cs3 photoshop, de nem tudom, a Windows beállításait? Kaptam magam, a Szaharában, és Dapo megfeleljen a szakmai honlapon!

 14. Érdekes várt folytatása GRATULÁLUNK

 15. COSTEL - mondta

  Super! Köszönöm szépen! Ez az, amit várunk? Meg lehet csinálni, és diavetítés háttérzenével? Ha igen, ez tökéletes! Vagy várjak egy videoszerkesztő program? Jó egészséget, jobb, mint az összes! Isten áldjon! Aggódva várják, ezek a szép ajándékokat! Csodálatos, amit tehetséges! Nincs szó, hogy köszönöm! Mindannyian tudjuk!

 16. Dany - mondta

  Cristi pliz némi szép tutorial oktatóanyagok annyira érdekes

 17. Costy - mondta

  Nagy tutorial! Dane Nagyon köszönöm!

 18. Adrian - mondta

  @Dany: Azt hiszem, minden a konzultáció az oldalon nagyon érdekes ... tudod, hogy mi az érdekes oktató ... tudunk meg az új kifejezést és azt is, hogy mit szeretne látni oktató? Hogyan megtörni a bank? hogy jön egy PC nélkül ő akarata? hogyan jelszavak feltörését rendetlenség? Hát nem ilyen útmutatók ezen az oldalon, az emberek hasznos dolgokat, és hasznos! Ki akar tanulni, csapkod más oldalakon, hogy megtanuljuk, hogy az! Mégis, mi a legérdekesebb az Ön oktató? mi lesz?

 19. hajsütés - mondta

  fff ország bv horgonyzóhelyhez tetszett nyugodt, ahogy elmagyarázza és vb sirályok, és a legrosszabb megérti, nam mit mondjak. Le a kalappal

 20. Paul - mondta

  Jó tutorialu

 21. Paul - mondta

  dan miért nem próbálja meg a bemutató a photp játékos, akkor lehet fotózni 3d hasonlít a fotó üzlet, sál, szerencse

 22. Remus - mondta

  Dane bravo!
  Remélem, hogy több oktató, és tedd őket ezen az oldalon hamarosan.
  gratulálok kristály, hogy megtalálta a csapat egy másik fiú (dan), ami nagyszerű tutorials!

 23. Tony - mondta

  Gratulálunk Dan Constantin bemutató, van egy nagyon jó módja annak, hogy magyarázza ragaszkodik pontosan a dolgokat, amelyek a legfontosabbak, és van egy csomó rabdare.Iti köszönet a tutorial!

 24. dumitru32 - mondta

  Nagyon jó lecke, azt várom, hogy a következő bemutató, sőt egyre lefelé (ha Isten segít nekem), hogy megtanulják, hogy a Gimp, mert nem is igazán tudom, hogyan kell csinálni egy képernyőn

 25. Photoshop sokkal egyszerűbb és népszerű, mert jól át gimp és megtalálni ezer oktató, és ha meg akarod tanulni deviantart.com a legalkalmasabb helyszín kefe réteg tutorials reális intézkedések lenyűgöző galéria és helyzeteket, amelyek sokkal 3 -4 óra

 26. -Je?
  -Ja a kosárba!
  -Maradj a Photoshop, és hagyja, hogy mi, a nép, hogy megítélje ezeknek az embereknek a munkáját!
  Gratulálok mindenkinek, aki megpróbál olyan közel, mint a számítógép, és növeli a tudásbázis terén! A nagyobb és figyelmen kívül hagyja tudatlan!

 27. Köszönet minden a visszajelzést.
  @ Je: múlt és letöltöttem a "szabad" torrenteket a Photoshop, amíg véletlenül találtam ezt a programot GIMP.Tranzitia program rendkívül gyors, mint a dolgozó elvek aceleasi.De ha megértjük, hogyan működik elfelejtettem Photoshop GIMP. Azt javasoljuk, hogy kövesse nyomon közzéteszik videotutorial.ro néhány egyéb oktatóanyagok oktatóanyagok itt:http://tutorialegimp.blogspot.com/
  Egyébként a legtöbb oktató, hogy a helyszínen ihletett Photoshop tutorials.

 28. Mindenki számára:

  Ki megtanulják használni GIMP, Photoshop használni gond nélkül.

 29. crystyHACK - mondta

  Sal ... Én is szeretném mondani, hogy a videotutorial az "Internet Download Manager". Ezzel a szoftverrel fogja mondani róla, hogy töltse le a sebesség sokkal mare.Pentru látni min videotutorial készült róla hozzáférés ASTA> <

 30. crystyHACK - mondta

  Ha ezt a bemutató összeállításával PC?? YOU nagyon erős .... TINETIO így TOVÁBB!

 31. cápa - mondta

  Kérem, mondja meg, mi több, ha programot használni, hogy oktató ... (pontosabban desktop video)
  Köszönöm a sok ...

 32. @dan: Azt mondtam, amit ne az enyém, és felizgul, és így

 33. crystyHACK - mondta

  Ahhoz, hogy egy videotutorial szükség "CAM STUDIO" (de óvatosan csomag codecurii van szüksége, és amely megtalálható a letöltés menüpont a "> http://camstudio.org/ <. Accest szoftver Én személy vagyok, és nagyon elégedett el.si videotutorial.ro szerencsét continuare.SUNTETI csodálatos!

 34. Niku - mondta

  Beszéljen csak hülye ...............

 35. Paul - mondta

  Cristi bármilyen bemutató, hogyan lehet növelni a ventilátor sebességét culerelor? Azt cautat.te kérni, hogy nekem is sebességes automata, de szeretnék növelni, mert forog camincet minden, és én 5 min hólyagos, de szeretném, hogy gyorsítsák fel, az tud nekem segíteni? néztem szoftvert, és ez nem működik, és nem a BIOS percig nem te ajutatima!

 36. bravo srácok! Meg tudod csinálni a tutorial gmail virtuális merevlemez! telepítési útmutató!? jó több tutorials! szerencsét!

 37. Adrian - mondta

  @Edy: Ez a leírás már létezik! hosszú, kérjük, hogy a jövőben használni a szűrőket a jobb vagy felső searc webhely vagy Playlist rész, ahol a listát útmutatók mind ezen az oldalon! Írd a Search jobbra fent: "Hogyan használjuk a Gmail e-mail fiók a fájlok tárolására, vagy hát képek", majd nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató!

 38. Corleone - mondta

  És incepetzi harc? És vajon contrazicetzi? Facetzi és mit baietzi és még egy: nem tetszik a program folositzi nem hiszem, hogy multzi tudjátok bármikor változtatható a pc, de mivel stitzi.Bat számla pareu megkérdezte Csak, hogy akkor, hogy a bemutató az arcát egyedül Batz dadogott monitorului.As javasoljuk a heti Krisztust, hogy a téma, hogy ha ez fi.Lasatzi mutzenie vezető férfi ezt a munkát, és ezen felül egy ingyenes szoftver, credetzi hogy ha a laudatzi pr.voastre Csak, hogy ellenálljon a keresés, vagy a felmérés szoftver és licensz a avetzi PC? multzi A háború után a hősök és látni facetzi készült, azt hiszem, én is nevetek, mint Stan és Pan . Dane Dutzi munkát!

 39. Ionut Balan - mondta

  Nagy tutorial! A kérdés Dan .. ! Amikor megjelenik a következő toturial a gimp? Azt lehetne mondani, körülbelül? Azt hiszem, sokan csak arra várnak, .. Azt akarom, hogy tanulni, és hogyan szerkesztheti, trükk, adjunk a különböző hatások ... mióta keresek egy tutorial valami ..! Nehezen tudom photoshop .. :) Gj!

 40. Fanibu - mondta

  @Paul: Tudom, hogy viccesen hangzik, de ha tesz a 2 Cooler és a számítás az irodában, ahol nem a valószínűleg a cséplő egyesíti sebesség graul.Daca május talán casa.Cinci szomszédok, hogy távolítsa el a rendszerem motorok Úgy tűnik, hatalmas.
  Azt hiszem lesz egy ergonomikus ... a hűvösebb tápegység egy processzor, és az egyik a videokártya, ha nem a passzív hűtés. Ha több e ... fájdalom!.
  És ahogy egy vicc ... Én a kétségbeesés, amikor a magas hőmérséklet a rendszer, és a vákuum, és indítsa el a hátborzongató cool.

 41. @Ionut Balan:
  Elmondom, hogy holnap 11 07 09 fog megjelenni a következő Gimp bemutató videó a programot, és remélem, hogy olyan nagyra, mint az első bemutató

 42. CORLEONE - mondta

  És arról, hogy sokan a következő? "M Nagyon érdekes képek fedik mia tetszett.

 43. Ionut Balan - mondta

  lam megjelent már látott ..

 44. 76MIN - mondta

  Mondd meg a programot úgy, hogy az asztalon, szabad, hogy .....

 45. @76MIN:

  Azt javaslom, hogy használd Cam Studio, mert ez egy ingyenes és nagyon jó, és mint a Camtasia programja

 46. 76MIN - mondta

  Nagyon köszönöm :) ... Próbáltam a módszer Print Screen ... ctrl + v ... nem baj, köszönöm.

 47. Dani - mondta

  Kiváló videotutorial! Köszönöm.

 48. adikeysoft - mondta

  legjobb bemutató f ... fennállnak egyszerű dolog ... de összességében jó csak azért, mert nyugodt hangon és kitartóan, hogy megmutassa sokszor ugyanazt a dolgot ... látszik állni ... Apropó tutorial! transaparent van valami, ami megmutatja .. mi van alatta ... van valami, ami nem látott semmit, mint az ablakon ....

 49. csodáló - mondta

  DAN MULTUMSC az oktatóprogramok sokat segített mau
  "Vagy a legjobb Tineo így tovább

 50. ovidium23_bc - mondta

  Ezek az útmutatók nagyon jó, köszönöm az összes nagy munka van, és lépést tartani a konzultáció asa.Bafta és sikeresebb ...!

 51. robert - mondta

  és ha a letöltött Windows-7 melyik verzió?

 52. Adrian - mondta

  robert: És ha a letöltött Windows-7 melyik verzió?

  A legújabb verzió a Gimp, amely elérhető a hivatalos honlapon Letöltés Gimp

 53. Marcu - mondta

  Köszönöm, szép ff magyarázta

 54. batelopacarelo - mondta

  Nagyon bun.Bravo!

 55. oroszlán - mondta

  Tudja valaki, hogy miért nem tudja megnyitni a filmet. Én nyertem 7

 56. György - mondta

  Én ne nyissa ki az ablakot layerele.Merci

 57. alex2009 - mondta

  Hé srácok úgy gondolja, hogy van egy probléma a helyszínen mintegy 2 napon helyszíni terhelések nagyon kemény és nagyon szaggatott oktatóanyagok odáig megy jól nem szakad meg. Kérjük, javítani, ha tudsz. Megjegyzés 10 útmutatók kiválóak, amit csinálsz. Köszönöm.

  • Adrian - mondta

   alex2009Hé srácok, azt hiszem, hogy van egy probléma a autókempingben 2 nap greuiar weboldal betöltése nagyon szaggatott útmutatók nagyon messzire megy nagyon binenu leáll. Kérjük, szép megjavítani, ha tudsz. Megjegyzés 10 mit csinál kiváló oktató. Köszönöm.

   Ez az oldal nem probléma, a probléma az, hogy az RDS szenvedélybeteg egyre szánalmas, hogy azok szétosztása, és a tetején, hogy a vásárolt őket, és nincs hova menni. Van egy sebesség teszt és a ténylegesen kezdett baromság, akkor a legjobb, hogy a sebességet fogja mondani ubuntu.com vagy ubuntu.ro és letöltése az ISO kép ubuntu, és töltse le, mint te meg ott, szeretne eredmények arról tanúskodnak, hogy mi vagyok? 40KB / s, azaz a tetves ISO-lemezkép letöltése 600M az 6 év múlva. És néhány évvel ezelőtt, amikor az RDS volt az elején, ha nem overselling (eladás több mint vezethetnek, és), hogy ezt a kép ISO Ubuntu perc 2 2-3 MB max és talán több

 58. Sorin - mondta

  MR DAN KÉRJÜK jó, ha továbbra is sorozatát PROGRAM GIMP.VA Köszönöm útmutatók.

 59. florin - mondta

  megjegyezni 10

 60. SUPER amikor FELTŰNTETENDŐ
  MÁS TUORIALE?

  • Adrian - mondta

   CataSUPER amikor FELTŰNTETENDŐ
   MÁS TUORIALE?

   Nemrég jelent meg!
   Ha zavarja, hogy olvasni néhány szöveget látja, hogy a bemutató a rovatban "hasonló", és az említett cím címek piros kapcsolat van rájuk kattintva elérheti az oktató.

 61. Superr kemény! Köszönöm. Nagyon jól sikerült

 62. Ionut - mondta

  bemutató végzett szakmai valódi értelemben vett

 63. adrian - mondta

  Köszönöm, uram bemutatására a DAN. Félreértett Csak egy probléma. Miért, ha használom kép illusztráció 2 számomra, hogy 2, hogy fedezze az élek első, és nem engedi nézni az első (azaz a zöld meg)

  Várakozás rsapuns
  Köszönet előre

 64. Köszönöm a bemutató én vagyok nagyon hasznos!

 65. romica - mondta

  Én ne nyissa ki a Layers ablakot. Telepítettem, eltávolítása és újratelepítése több alkalommal több változata és minden alkalommal ugyanaz a dolog történik

  • Én ne nyissa ki a Layers ablakot. Telepítettem, eltávolítása és újratelepítése több alkalommal több változata és minden alkalommal ugyanaz a dolog történik

   A Windows Access-Layers Nemrég bezárt dokkok ...

  • újszerű - mondta

   romica: Én ne nyissa ki a Layers ablakot. Telepítettem, eltávolítása és újratelepítése több alkalommal több változata és minden alkalommal ugyanaz a dolog történik

   Nem azért, mert nyitott inchis.La felső középső ablakban kattintson a Windows és a te clik utolsó lekapcsolás és fereastra.Cind inchzi programot csak akkor jelenik meg a középső ablakot. OK. Roman.

 66. GRATULÁLUNK tizu a tutorial.Am de dilema.Cum ZOOM adja meg a kívánt területet növelni? Próbáltam Ctrl + Scroll nem működik. Nincs kép járni STG. dr.Am próbáltam csinálni, ahogy mondod, a bemutató, de ... tieo reusesc.Astept választ, és így tovább.

  • GRATULÁLUNK tizu a tutorial.Am de dilema.Cum ZOOM adja meg a kívánt területet növelni? Próbáltam Ctrl + Scroll nem működik. Nincs kép járni STG. dr.Am próbáltam csinálni, ahogy mondod, a bemutató, de ... Tineo reusesc.Astept választ, és így tovább.

  • Dan - mondta

   GRATULÁLUNK tizu a tutorial.Am de dilema.Cum ZOOM adja meg a kívánt területet növelni? Próbáltam Ctrl + Scroll nem működik. Nincs kép járni STG. dr.Am próbáltam csinálni, ahogy mondod, a bemutató, de ... tieo reusesc.Astept választ, és így tovább.

   Valószínűleg megváltoztatta a kulcsfontosságú szervezetek, és ezért nem tudja használni az utasításokat tutorial.Ai tud nagyítani egy adott területen a nagyító, majd a Ctrl + Shift + Scroll vagy Scroll.Pentru RESET gomb kombinációkat: Edit-Preferences-Interface- Gyorsbillentyűk Alapértelmezett beállítás Értékek és indítsa újra a Gimp.

 67. Ghita - mondta

  Hogyan tudom letölteni ezt videotutorial, ez a nettó esik gyakran és minden megszakítás.

  • Ratzoiu - mondta

   Hogyan tudom letölteni ezt videotutorial, ez a nettó esik gyakran és minden megszakítás.

   Azt tanácsolom, hogy ne töltse le a Nem, nem megcsókolni tutorials itt. vegyél magadnak egy sávú internet, amely lehetővé teszi, hogy videókat a neten, és megszabadultak a probléma. videotutorial.ro nem bűnös, hogy nem tisztességes internet kapcsolat, amely lehetővé teszi, hogy video stream tisztességes interneten.
   Jó napot kívánok.

   • Ghita - mondta

    Azt tanácsolom, hogy ne töltse le a Nem, nem megcsókolni tutorials itt. vegyél magadnak egy sávú internet, amely lehetővé teszi, hogy videókat a neten, és megszabadultak a probléma. videotutorial.ro nem bűnös, hogy nem tisztességes internet kapcsolat, amely lehetővé teszi, hogy video stream tisztességes interneten.
    Jó napot kívánok.

    Az internet nagyon jól működik, de van egy pár vírus a számítógépre, és ez zavar, hogy újra egy másik windows mine.Nu nem hagyja a Windows 7.de, mit szerettem volna látni, ha tudnám letölteni.

    • Adrian - mondta

     Az internet nagyon jól működik, de van egy pár vírus a számítógépre, és ez zavar, hogy újra egy másik windows mine.Nu nem hagyja a Windows 7.de, mit szerettem volna látni, ha tudnám letölteni.

     Nem tud segítségével fel 7 Windows XP. De van, hogy egy kicsit trükkös. Azt, hogy egy bootolható CD Acronis lemezkép (amit bemutató, megtalálni írja a keresőmezőbe, jobbra fent: Acronis disk image), vagy minden particionáló szoftver, mint a Partition Magic vagy Hiron Boot CD, induláskor , formázza a partíciót, C és a csendes 100MB és akkor tegye az operációs rendszert szeretné az izom.

 68. Ghita - mondta

  Nem tudom megnyitni több rétegben animatii.De hogy mit csináljon?

 69. Ghita - mondta

  Igen tudom, de megpróbáltam exxac ahogy Don "Dan, és nem mentem

 70. Próbáltam autodidakta ebben a programban, és most rájöttem, hogy semmit sem tudtam. Nagyon jó oktató. Gratulálunk!

 71. mircea069 - mondta

  Ez király programban dolgoztam vele kiadó az első verzió, és szinte orice.Era egy kis probléma a programot a kezdetektől fogva, nem fut Windows, mint használ a program neve GTK + Runtime és egyébként minden rendben volt .Az amit Gimp olvasni akkoriban nem tette a Windows.

 72. Bogdan - mondta

  Nem működik Windows 7 bár Letöltöttem a legújabb verziót, mit tegyek?
  Ajutatima és kérem!

  • Bogdan: Nem működik Windows 7 bár Letöltöttem a legújabb verziót, mit tegyek?
   Ajutatima és kérem!

   Távolítani a jelenlegi verziót, és telepítse a verzió 2.6.8 itt.

 73. costel_pescarul25 - mondta

  Egy nagyon jó videotutorial (Part 1.) Bár nem tudom, hogy bármilyen
  még laptop, én túl sok ceva.Mulţumesc.

 74. Chirilov - mondta

  első bemutató hatásos volt, de hogyan tudhatom meg, ha új komment érkezik.

  • Adrian admin - mondta

   Chirilov: Az első bemutató hatásos volt, de hogyan tudhatom meg, ha új komment érkezik.

   Az doboz, ahol írsz megjegyzését egy doboz, amely azt mondja: "Értesítés e-mailben, ha új komment érkezik" tick után írt egy megjegyzést, és majd kattintson a "Visszajelzés küldése". Nem román nyelv nem tud olvasni? Helyes volt a szeme előtt ...

   Már létezik, és a 2, 3, 4 sorozat tutorials szentelt a Gimp. Megtalálja őket beírja a keresőmezőbe a jobb felső sarokban: a 2 Gimp, illetve a Gimp, vagy Gimp, így az, hogy 3 4, akkor adjuk meg, és meg fogja találni a többi része. Vagy olvassa el a "Kapcsolódó cikkek" a video tutorial tutorials, ahol címet írt piros, kattintson a címre, és akkor közvetlenül a tutorial.

 75. Ilie nicolae - mondta

  hello, hogy vagy jól, beszélni akarok többet messenger én id Nicula

 76. Admiral Daisa - mondta

  Nagyon érdekes és jól sikerült empirikusan megmagyarázni is biztos, hogy abbahagytam üldözi a többi oktató.

 77. elena - mondta

  nagyon jó tutorial. Köszönöm.

 78. Problémái vannak az oldalon megy nagyon rossz videókat !!!! én csak mozogni nem statikus hálót Romtelecom RDS de nem FiberLink

 79. Dobri Remus - mondta

  Én nagy rajongója van, és gratulálok az ötlet, hogy oktató román.
  Tanár vagyok, a vidéki területen, és szeretnénk, hogy a CD-oktató tanítani a diákok néhány programot, de nem rendelkeznek internet szeretnék másolni a videó fájlt, nagyon érdekli őket. Próbáltam Videó letöltés segítő, de azt hiszem, nem kompatibilis, ahogy tanácsot, mit tegyek?

  • Dobri Remus: Én vagyok egy nagy rajongója van, és gratulálok az ötlet, hogy oktató román.
   Én vagyok a tanár a vidéki területen, és azt akarom, hogy ön a CDelevilortutorialele tanulni néhány programot akarják, hogy a gyerekek nem rendelkeznek internet asi video, nagyon érdekel. Videó letöltés segítő Megpróbáltam, de azt hiszem, hogy nem kompatibilis, mert azt tanácsolta nekem, mit tegyek?

   Kérjük, hogy ne próbálja meg letölteni a leírás is, ha egyetértek, hogy nem biztos, hogy egy gomb "Download".
   Jutalom a "hangsúlyozva server" tilos, hogy van egy "klub" mintegy ezer, és valami rajongó "download site" betiltották.
   Vannak még internet vidéki területeken, vannak lapok, hogy kapsz Vodafone net havonta 8 eurót.
   Romtelecom kínál ADSL internet-hozzáférést az egész országban.
   Orange, Cosmote és Zapp.
   Az oktató is néztem gond nélkül EDGE kapcsolattal (220-240Kbps), látom oktatóanyagok a telefon EDGE, amikor elhagyta az országot.
   Nézzük nem nehéz.

 80. nicu m - mondta

  nagyon jó tutorial. Köszönöm. amikor egy tutorial Inkscape?

 81. Mircea - mondta

  Lenne egy kérdésem?
  Tettem valamit, és eltűnt ezer rétegek menüt ott, ahol én oldalak
  hogyan történik vissza
  tud nekem segíteni pls?

 82. Oxanna - mondta

  Nem vagyok ott, rétegek ", amikor belép a program ....
  Miata tudta mondani, hogy tudom ablak megnyitásához.?

  • AdrianGudus - mondta

   Oxanna:
   Nem vagyok ott, rétegek ", amikor belép a program ....
   Miata tudta mondani, hogy tudom ablak megnyitásához.?

   Nagyon nehéz, hogy kattintson a Windows majd dokkolható párbeszédablakok és kattintson a Rétegek? Ismerje meg néhány angol gyártmányú.

   • Oxanna - mondta

    Multsumesk információ ... de a program complikat tud angolul ..
    sok lehetőség ... tudsz dolgozni sokáig vele ..

 83. Loola - mondta

  Milyen Kare megtalálja a bemutató, hogy hogyan
  vágni egy személy a képen, és hogy egy réteg, vagy a
  backround az interneten?

 84. tibyarad - mondta

  Nagyon köszönjük, hogy a kemény munka, ez nem olyan egyszerű, hogy részletesen ismertesse, és sok türelem és gratulálok, szeretem, hogy explicati.Sunteti professzora számítógép?
  Van egy kérdés, amit egy könyv, amely elmagyarázza 3.0 Photoshop Elements programot találtam az interneten csak változatát Photoshop Elements 9.0 verziót, próbáltam tanulni ezt a könyvet, és nehéz nem tetszik, amit csinálok? Segítsen nekem egy könyvet? ?
  Tananyag a photoshop vele tenni? Remélem, nem baj, hogy megkérdezem, egyébként én tanulni, hogy nagyon érdekes, tövis, és érdeklődéssel követi.

  Tisztelettel Tibyarad

 85. Cristi - mondta

  Mit tegyek, ha becsukta az ablakot rétegekkel?
  Hogy visszanyerje vissza
  ?

  • AdrianGudus - mondta

   Cristi:
   Mit tegyek, ha zárt ablak réteg? How visszanyerni vissza
   ?

   Kattintson a Windows-, majd dokkolható párbeszédablakok majd e réteg

   • Elis - mondta

    AdrianGudus: Kattintson a Windows-, majd dokkolható párbeszédablakok majd e réteg

    Hogy érted azt, kattintson a Windows? Kérem, magyarázza meg nekem, mert nincs ablak réteg
    Köszönöm !!

    • Elis - mondta

     Elis: Hogy érted rákattintok a Windows? Kérem, magyarázza meg nekem, mert nincs ablak réteg
     Köszönöm !!

     Oké találtam a "Windows" és én, így a Windows-Layers Nemrég bezárt dokkok
     Köszönjük!

 86. Cristi - mondta

  köszi

 87. Érdekes! Elég nehéz, de mégis ... cucc!

 88. Viorel - mondta

  Szia, néztem nagy érdeklődéssel az első része a bemutató által Mr. vs, csak gratulálni tudok, hogy kifejezetten tanulunk lépésről lépésre ezzel program.Va szívesen segít nekem, bár, bár én követte a lépéseket a telepítés után én csak akkor jelenik meg 2 ablakok réteg, hogy hiányzik, mit kell tennem, már reinstalled bármilyen 6 alkalommal, de inutil.Va köszönöm. "[Email protected]"

  • AdrianGudus - mondta

   Viorel:
   Szia, néztem nagy érdeklődéssel az első része a bemutató által Mr. vs, csak gratulálni tudok, hogy kifejezetten tanulunk lépésről lépésre ezzel program.Va szívesen segít nekem, bár, bár én követte a lépéseket a telepítés után én csak akkor jelenik meg 2 ablakok réteg, hogy hiányzik, mit kell tennem, már reinstalled bármilyen 6 alkalommal, de inutil.Va köszönöm. "[Email protected]"

   Olvassa el észrevételeit. ha olvasta volna őket korábban "probléma" megoldódott. Deh ... kényelem, hogy megöli a macskák! Lásd oldalak, amelyek 3 hozzászólás ehhez a tutorial! Lent az utolsó megjegyzés a
   Home 3 3 [<<] [1] [2] [3]
   Ahhoz, hogy a hozzászólások oldalra 1 bal gombbal a szám / doboz 1 (írt piros), hogy az oldalra 2 kattintson a doboz amit mond 2 és így ...

 89. Costy - mondta

  erősek vagytok, további jó munkát én sokat tanultam tőled, van néhány srác 10 megjegyezni is kívánok jó egészséget sokkal ................

 90. ogzana - mondta

  COOL

 91. Augustin - mondta

  Jó. Nem tudom, hogyan, hogy a root az android samsung gt-i5500.Am lg figyelte a bemutató, de nem tudom, hogy rootarile ugyanolyan Mulatumesc

 92. ivan - mondta

  Hello! Örülök, hogy találtam ezt a tutorial. Azt hiszem, hogy szinte az összes szükséges információt fotó feldolgozás.
  A probléma az, hogy szembe elindítása után a program, látta, hogy a jobb oldalon (az egyik réteg), nem jelenik meg. Láttam a középső menüpont "réteg", de én nem az ablakot a jobb oldalon. Mit tehetek, hogy megoldja ezt a problémát?
  Köszönöm szépen!

  • ivan:
   Hello! Örülök, hogy találtam ezt a tutorial. Azt hiszem, hogy szinte az összes szükséges információt fotó feldolgozás.
   A probléma az, hogy miután szembe lansareaprogramului, látta a jobb oldalon (a réteg), nem jelenik meg. Láttam a középső menüpont "réteg", de én nem az ablakot a jobb oldalon. Mit tehetek, hogy megoldja ezt a problémát?
   Köszönöm szépen!

   Kattintson a Windows-, majd dokkolható párbeszédablakok, majd kattintson a Rétegek.

 93. Michael IL Fenomeno - mondta

  Kérem, mondja meg valami jó, mint a kép után salveza szerkesztés a gimp 2.8, nem megy, hogy megmentse., Nincs több mentés gimp előtt
  http://www.gimp.org/

 94. daniel - mondta

  Helló
  Két kérdés van.
  Első: Ha a munka az üzleti, ez tilos Gimp?
  Második: A Windows 8 fut?

 95. Adrian Gudus - mondta

  daniel:
  Helló
  Két kérdés van.
  Első: Ha a munka az üzleti, ez tilos Gimp?
  Második: A Windows 8 fut?

  Nem, ez nem tilos, ez szabad szoftver. És igen, ez működik a Windows 8

 96. Ionut - mondta

  Gratulálok a program, van egy kérdésem?
  Én a Windows 8 telepítettem Gimp 2.8 rendben, de szeretné, hogy a kép mentése (SAVE AS) JPG kiterjesztés nem működik (a select fájltípus (gzip archívum), itt van ez a Extensions). Nem fogok kinézni, mint a tutorial is több kiterjesztés, csak xcf van.
  Tudna nekem segíteni kérem szép. [Email protected]

 97. Ionut:
  Gratulálok a program, van egy kérdésem?
  AmWindows 8 Telepítettem Gimp 2.8 rendben, de ha akarom menteni a kép (SAVE AS) JPG kiterjesztés nem működik (a select fájltípus (gzip archívum), itt van ez a Extensions). Nem fogok kinézni, mint a tutorial is több kiterjesztés, csak xcf van.
  Tudna nekem segíteni kérem szép. [Email protected]

  Verziótól kezdve 2.8 programmal Gimp fájlokat nem rendelkező fájl verziója 2.6.Pentru save opció Fájl-Save és mentse a fájlt XCF az alapértelmezett fájl kiterjesztése Gimp.Daca szeretné menteni a fájlt jpg, png, stb, akkor elérheti a Fájl-Export és nevét és kiterjesztését (pl. test.jpg).

 98. Nicola Gajgan - mondta

  Bár a tudás a számítógép és az angol nyelv szerény (I 62 év) nem érti, hogy az alkalmazás elmagyarázni nagy amanunte.Va Köszönjük, és nagyra értékelem az erőfeszítést, hogy felvilágosítsa a többi szomjas a tudás. Gratulálok, és én meghajlok tekintetében.

 99. IRalu24 - mondta

  Megjegyzés 11 magyarázta ptr van egy kérdésem a jobb oldalon nem fordulhat elő, hogy a rétegek ablak és megvédeni engem?

  • Lucian - mondta

   Szerkesztés - Beállítások - kattintson ablakkezelés a bal oldalon -, akkor jobb gombbal a visszaállítása Mentett ablak pozíciók alapértelmezettre, hogy visszaállítja az összes ablakot, hogy a hazai helyzet

 100. Cristian - mondta

  Hogyan tudom megváltoztatni a képformátum? Például kapcsolja be jpg gif.

 101. ROMA - mondta

  Nagyon jó ez az első prezentare.De várom, hogy lássam őket a másik.

  • Adrian Gudus - mondta

   más részein már készül! Ha olvassa el az alábbi videó bemutató rész, mint, és azt veszi észre azonnal, mert már végzett a címeket más oktatóanyagok írt piros. Egyetlen kattintással egy ilyen címek elviszi a tutorial, hogy pontosan.

 102. Carmen - mondta

  Azt hiszem, ez nagyon hasznos útmutató pontosan mit keresünk most. Kár, nem láttam, mert én iPad tablet 3, hogy nem tudja telepíteni a Flash Player.
  Kérdés: Van néhány kép a el kell távolítania a cég nevét, képek egyes termékek. Mi használható még az olcsó és szakmailag?
  Köszönet és gratuláció

 103. Loredana - mondta

  Nagyon jó tutorial!
  Megértettem könnyen és én megtartották a szennyezett területet.
  Talán egy tanár.
  Nagyon köszönjük, hogy a kemény munka!

 104. ViorelR - mondta

  Nagyon jól magyarázható, köszönöm.

 105. Dan Iv. - mondta

  GIMP
  04.01.2019 - 17.35
  Kiváló bemutató: Időközben találkoztam ezzel a bemutatóval, hogy néhány hibát kijavítson egy fotóban.
  Nagyon részletes (nagyon jó, hogy nem mindenki ismeri a képfeldolgozás részleteit).
  Jól átgondolt, a témával kapcsolatos példákkal. Gratulálok Dannek

Trackbacks

 1. [...] 1. Gimp ingyenes képszerkesztő 1 a telepítést és rétegek. [...]

 2. [...] 1 Gimp ingyenes képszerkesztő 1 a telepítést és rétegek [...]

 3. Gimp: Daniels mondja:

  [...] A szerkesztés és szerkesztése képek). Találtunk 4 igen kifejezett útmutatók egy oldalon Casita ITT. Néztem őket (ők elég hosszú az összes 4 4 óra) emlékszem elég jól, és én [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.