Animációs oktatóprogram a Pivot Animator segítségével - egyszerű és ingyenes - "Stickman"

Animációs bemutató a Pivot Animátorral
Animációs bemutató a Pivot Animátorral

Miről szól az "Animációs oktatóanyag létrehozása a Pivot Animátorral" című video oktatóanyag?

Az animáció létrehozása a Pivot Animatorral című videó bemutatójában bemutatjuk a telepítést, a vezérlőket és az egyszerű animáció készítésének módját az ingyenes Pivot Animator animációs szoftver segítségével.

Mi az a Pivot Animator?

A Pivot egy egyszerű program, amellyel egyszerű Stickman-szerű animációkat készíthet.

Ezeket az animációkat rendkívül könnyű elkészíteni, csak képzeletre és időre van szükség

Hogyan készítsünk animációkat a Pivot Animatorban? Animációs bemutató a Pivot Animátorral

A program felülete meglehetősen egyszerű, és azonnal elindulhat, még akkor is, ha nem tud semmit.

A munkakeretben egy egyszerű figurát látunk, amelyet teljesen el tudunk mozgatni, hogy a test részeit el tudjuk mozgatni.

A kis ember meglehetősen artikulált, és ugyanúgy mozgathatjuk őt, mint az arcán. Minden egyes lépés után meg kell nyomnunk a „Szóköz” gombot egy új keret létrehozásához, majd folytatnunk kell. Minden egyes képkockában apránként mozgatjuk a karakterét vagy a testrészeit.

Az "alapértelmezett" kis ember mellett a tárgyak és karakterek gyűjteménye is található, amelyekben megtalálhatjuk a: Fájl / feltöltés karaktert

A rendelkezésre álló karaktergyűjteményen kívül egy karaktert is létrehozhatunk, vagy sok karaktert megtalálhatunk más Pivot-felhasználók által online.

Hogyan terjesztheti az animációt, miután elkészítette

A készített animációkat mentheti, hogy később dolgozzon rajtuk, vagy exportálhatja GIF vagy AVI formátumban.

Magától értetődik, hogy a GIF a hurokban fut, és az AVI olyan, mint egy film, amely végül leáll. Attól függően, hogy mit szeretne szerezni, válassza ki a megfelelő export formátumot.

Töltse le Pivot Animator:

Töltse le Pivot Animator

VIGYÁZAT (hamis pozitív rosszindulatú programok riasztása és szoftver hozzáadva a végrehajtható fájlhoz)

Kevés böngésző és antivírus szoftver, például a Norton, figyelmeztethet a Pivot számára. Ez hamis riasztás, amely akkor fordulhat elő, mert egyesek bármit megjelölnek, amit nem ismernek fel. A Pivot telepítő más szoftvereket is tartalmaz, de a telepítés során mindegyik választható, és nem károsítja a számítógépet. A Pivot és a telepítő biztonságban vannak.

Egyes böngészők és víruskereső programok, például a Norton, figyelmeztethetnek a Pivotról. Ezek hamis riasztások, amelyek néha előfordulhatnak, mert egyesek bármit jeleznek, amit nem ismernek fel. A Pivot telepítő más szoftvereket is tartalmaz, de a telepítés során az összes opcionális, és nem károsítja a számítógépet. A forgókar és a telepítő biztonságos.

Oktatóanyagok, mint:

Video bemutató: Animációs oktatóprogram a Pivot Animátorral

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Helló,
  Elkészíthet oktatóanyagot az adatok védelmére az új Windows támadások megsértése ellen?
  Mint a közelmúltban tudjuk, a Windows 10-nek ismét vannak biztonsági problémái, amikor a hackerek támadják meg a PC-kat az egész világon.
  Amíg a frissítések el nem érkeznek, feltételezem, hogy néhány sebezhető dolgot el kell távolítanunk a Windowsból.
  Talán a szokásos módon segíthet nekünk 🙂
  Bocsánatkéréssel bocsánatot kérünk a témától.

 2. marius512 - mondta

  Salut. Imi puteti recomanda si mie un program simplu care sa-lpot folosi la munca mea.
  Lucrez in izolatii cu polistiren si vreau sa pot sa tai placile care intalnesc geamuri sau usi. Deci am nevoie de un program in care sa pot desena locul geamurilor si al usilor in 2D iar apoi sa imparta ecranul in dreptunghiuri de 1 X 0.5m. Daca exista asa ceva, as apreecia orice sugestie. Multumesc!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.