Hogyan telepítsük a WordPress, PHP, MySQL és PhpMyAdmin fájlokat NAS-oktatóvideóra

Hi barátok, én vagyok a Krisztus, és ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell telepíteni WordPress, PHP, MySQL és phpMyAdmin egy NAS, igen jól hallottad, akkor a fogadó saját honlapján egy NAS, amely akkor te otthon, a munkahelyen, a szomszéd vagy rokon.
A NAS előnye a számítógéphez képest az, hogy nem fogyaszt sok energiát, a NAS néhány wattot fogyaszt, a PC pedig néhány száz wattot is felvehet. A hónap végén meglehetősen nagy számlát lehet fizetni, ha a számítógépet folyamatosan csatlakoztatva van a számítógéphez, mert jó, ha a "szerver" számára a lehető legjobban rendelkezésre áll.
Egy ilyen beállítás tökéletes teszteléshez és közzétételére a honlapon nem fizet havi hosting, csak fizetett előfizetési net és töltsd alig használja.
Saját modell egy Zyxel NSA orr 320 megfizethető modell, talán az egyik legolcsóbb NAS a piacon. Azok számára, akik NAS a legalacsonyabb áron, azt javasoljuk, Zyxel NSA 310Ez ugyanaz a dolog csak a vér öböl telepítésének belső merevlemezek. Egy öbölben nem probléma, mert lehet hozzá külső tároló USB port áll rendelkezésre.
Az alkalmazások telepítése a Zyxel NAS-ra nagyon egyszerű, csak válassza ki az alkalmazást a "Csomagok" alkategóriából, és kattintson a pluszjelre, néhány perc alatt az összes szükséges dolog telepítve és konfigurálva.
figyelmeztetés:
Javasoljuk a Root access adatok megváltoztatását a PhpMyAdmin alkalmazásban, az alapértelmezett felhasználó és jelszó "root" és "1234", az oktatóanyagban megmutattuk, hogyan kell megváltoztatni (lásd az oktatóanyagot).
Amint férünk hozzá az új blog létrehozott veszi észre, hogy készen áll a telepítésre, már nincs szükség végzett a varázslóval vagyunk használni, ha a WordPress telepítés, konfigurálás automatikusan történik, és az adatok a naplózás az adminisztrációs felületen eceleasi a bejelentkezett NAS.
Azok számára, akik nem tudják, mi ez, és mire való egy NAS, kérem nézze meg a tutorials kategóriában NAS (hálózati tároló csatlakoztatva)Ők még útmutatók és a bemutató egy NAS.
Kivéve, ha van egy NAS, sem mész vásárolni, akkor marad a befogadó saját weboldalán a számítógépen. Hogy megtanulják, hogyan kell ezt csinálni kérem nézze meg a tutorials kategóriában bloghoz ahol talál sok hasznos oktatóanyagok HTML, WordPress, Blogger, XAMPP, Wamp, Apache, Nginx és így tovább.
Most már csak meg kell kívánunk ihletet érdekes cikkeket a saját honlapján.
Rock on!

Árak NAS (hálózati tárolóeszközök) legkisebbtől a legdrágább

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. bogdan - mondta

  Helló Cristi
  Nagyon jó bemutató
  Nekem van egy nagy kérés, hogy .. DK, és meg tudná csinálni a tutorial, hogyan kell telepíteni Joomla NAS,

 2. Adrian Husti - mondta

  Szia, nagyra értékelem a munkáját, nézze, abban a helyzetben vagyok, hogy megvettem (SH) a telefont (Optimus 2x), és "örömmel" tapasztalom, hogy olyan helyeken, ahol az Optimus Black-el volt jelem vele, nem vagyok annyira érzékeny hogy a kezembe veszem, és az X megjelenik a hálózaton, és a legtöbbször a hálózatban marad, amíg automatikus keresést adok, és hirtelen 2 jelből 3-4 sor jelenik meg nekem; a szoftverinformációkhoz írj nekem most 4.0.4 alapsáv 1035.21_20121130 kernel 2.6.39.4 szoftver p99030a most mit tegyek és még egy dolog, mintha a gps nem találná a műholdakat, várom, ha tudsz válaszolni e-mailben, tisztelettel!

 3. noname - mondta

  Köszönöm a bemutató, nagyon hasznos! Van egy kérdés offtopic: Miért nem Mr. Adrian oktató?

 4. Anderson - mondta

  Cristi, ahogy mondod akkor tesz egy localhost hely a mi otthoni PC nem működik, amikor a hozzáférést egy másik PC http://111.123.234:80 megjelenik a webhely, és ha rákattintok a "Hello world" gombra, akkor megjelenik a WordPress teszt, mert a szerver nem található, vagy azt mondja, hogy a localhost nem létezik, mintha először töltene be, azt mondja, hogy a PC 2-ben van a helyi host, amit ismer, és arra kérem Önt, hogy Nem tudom, miért jelenik meg, ezért kérem, készítsen oktatóanyagot, mert egyáltalán nem sikerül, kérem, nem mindig hajtom végre ezt a lépést. Szeretnék egy kis oldalt létrehozni, és nem mindig tudom túltenni ezt a lépést a localhosttal, mert nem található meg, de először http://111.123.234:80 Megjelenik szép, és miután adsz valamit a hibaüzenet jelenik meg a localhost hely nem létezik. Kérjük, ha tudok, hogy hogyan, hogy nagy lépéseket is.

 5. Mert 1 euró / hó nem éri is zavarta egy NAS, szintén magas költségek ..
  A támogatás a fizetett tárhely, biztonsági mentés és tovább ..

 6. Stefan - mondta

  Meg tudod csinálni egy leírást, hogyan kell csinálni egy orr a számítógépről.
  Előre is köszönöm!

  • Nem tudom, ha renteaza. az egyik különbség a PC és az orra van a tápegység. a PC egyik 300-400 W, és az orr sokkal kisebb. úgyhogy PC, de szárazon a villamosenergia-fogyasztás.

 7. Oktav - mondta

  Cristi-admin és milyen módon a legjobb módja, hogy használja wifi két router (TP-Link és a D-Link) és a különböző internetes ügyfelek??

 8. Oktav - mondta

  Cristi-admin Hogyan használható wifi, két különböző routerek, amelyek a különböző internetes ügyfelek??
  vagy pl. Van egy okostelefonom, amely internetet használ a mobilhálózaton, és gyökerezek, és van internetem a számítógépen, és ha a wifi internetet a tp-link routerről akarom csatlakoztatni, akkor nem tudok csatlakozni, mert a számítógépemnek már van netje az okostelefonról, és ez nem teszi lehetővé hogy legyen különféle routerekről származó net-wifi…

 9. számos különbség van a 310 és 320 orr között. A legfájdalmasabb, hogy a 310 orrnak nincs lehetősége ütemezett indításra. csak ütemezett leállításra vonatkozik. vagyis beállíthatja, hogy magától leálljon, de nem indul el.

 10. Egy másik probléma a dinamikus ip. Ha szeretné, hogy a helyszínen kell nevezni csak ionescuadrian.ro és dinamikus ip van?

 11. Decebal - mondta

  Veau és kérdezhetek valamit. A honlap készült az Adobe Dreamweaver, miután felmászni a szerveren felveheti azt közvetlenül a böngészőből hozzászólás, Kerestem, de nem találtam a google, a helyszínen történik velem és a blog platformok, mint én nem segítenek. Intereeaza tőlem tudom megváltoztatni a böngésző, hogy nem mindig személyes számítógép, és nem tudom folytatni a megfelelő fájlokat

 12. NSA320 nagyon jó, ha hozzáfér az adatbázishoz (phpMyAdmin). De ha van egy alkalmazás html és php hogyan lehet hozzáférni az adatbázishoz a nsa320? Úgy tűnik, hogy a gyártó nem ad lehetőséget, hogy fut a php script. Van egy lehetőségét egy bottal, vagy esetleg egy FFP FFP hdd, de már túl van rám.
  Nyithatsz erről valamit, akkor a PHP az adatbázisban való a NES ???
  Várok választ tőled !!!
  Tisztelettel,
  Adrian

 13. Decebal:
  Veau és kérdezhetek valamit. A honlap készült az Adobe Dreamweaver, miután felmászni a szerveren felveheti azt közvetlenül a böngészőből hozzászólás, Kerestem, de nem találtam a google, a helyszínen történik velem és a blog platformok, mint én nem segítenek. Intereeaza tőlem tudom megváltoztatni a böngésző, hogy nem mindig személyes számítógép, és nem tudom folytatni a megfelelő fájlokat

  Ha nem változtathatja meg a böngésző, az azt jelenti, hogy mindenki lesz. Nem történhet jobb lenne gondolni oly módon, biztonsági hitelesítést.
  Nem tudom, hogy miért kínozták, de Dreamweaver kiváló elég puha az igényeinek leginkább CMS platformokon.
  Oldalak nagyon nagy folyik Joomla, Drupal, WordPress, milyen buták?
  Gondolj valami nagyon fontos, a biztonság CMS plateformele kisebb problémák elhárításáig nagyon gyorsan, ha ezt akkor pazarolja az összes energiát.
  Talán valahol ez egyfajta sznobizmus.

 14. szüksége van egy CMS közvetlenül ott, vagy módosítja a html szerkesztő vagy használja svn

 15. Decebal - mondta

  Világosan mondtam, hogy a blogplatformok nem hasznosak, a wordpress könnyen használható, de nem segít, ott van egy nagyon letöltött kivitel, amely az oldal 70% -át elfoglalja felesleges részletekkel, és nem tudok oldalakat készíteni (példa FŐOLDAL | ZENE | KÉPEK…. Stb. Ott az összes bejegyzésemet az első oldalra helyezem dreamweaverben, majd töltsd fel őket a filezilla segítségével, és kész. Miért vonja le azt a következtetést, hogy sznob vagyok? Kérdésem egyszerű volt, talán vagy sem, és némi információ, gondolja, hogy a dreamweaver-t használom a növekedéshez? Nem is ismerem a program 1% -át, de néhány link, kép és táblázat leveszi a fejem. .Nem törődöm más könnyebb programokkal, mert nekem ez elég. Érdekel, hogy mi a CMS ms a válaszra, és kicsit toleránsabbnak kellene lennem a tapasztalatlanokkal szemben

 16. tárhely - mondta

  Mégis modern design készült WP platform létrehozása weboldalak nagyon egyszerűen és gyorsan. Ma WP nem csak egy platform a bloggerek, de a CMS lehet elérni egyszerűen weboldalakat. Emellett sok templaturi sok hasznos plugin.

 17. Bogdan - mondta

  Helló, úgy tűnik, hogy nekem nincs lehetőség a csomag? Van ötlete, hogy miért és hogyan tehetek, hogy azok ott?

 18. attyjr - mondta

  Gratulálunk az első bemutató
  Kaptam egy NSA310 és nem tud bejelentkezni a wordpress azt mondják, hogy hibás nevet, vagy jelszót, és nem tudok csatlakozni egy felhasználónév és jelszó engem a NSA310, tud segíteni nekem, és nekem így tudok csatlakozni egy visszaállító a jelszót wordpress?

 19. Ionut Voicu - mondta

  Helló! Nagy problémám van: (((nem tudom megváltoztatni a wordpress helyét vagy címét ... Telepítettem az ffp fájlt a zyxel-re. Beléptem egy alkalmazással, és megtaláltam a kérdéses fájlt: wp-config.php. Ezzel az alkalmazással még Megnyitottam a wp-config.php fájlt, és nem találom a wp_home vagy a wp_siteurl fájlt a szerkesztéshez: ((((egy egész nap küzdöttem és kerestem. Az oktatóanyagban láttam, hogy módosíthatod a mappát a site url stb. Nem tudok, zárt háttéren vagyok. Hogyan sikerült szerkesztenie a wp_siteurl és a wp_home fájlokat? Valami azt súgja, hogy valami mást kell csinálni? Pontosan mit? Szeretnék vele összeveszni ...

 20. Ovidiu - mondta

  Hello!
  Kaptam egy orr ZYXEL nsa310, és nem lehet megváltoztatni DynDNS. Tudna segíteni? A bemutató nem így néz ki! Sok köszönet! Nem távolítják el, hogy az interneten.

 21. Alexandru - mondta

  Srácok szikla

 22. Bogdan - mondta

  Helló,

  Hogyan csatlakoztatható a munkapad mysql adatbázis orrát?

  Köszönöm.

 23. Ionel - mondta

  Helló Cristi,

  Megvettem a "320S" újabb verziót, és nem tudtam rajta áthelyezni egy webhelyet. Talán a jövőben egy oktatóanyag a wordpress webhely NAS-ba történő áthelyezésével. köszönöm

 24. ion Nitu - mondta

  Kaptam egy orr ZYXEL nsa320, és nem lehet megváltoztatni DynDNS. Tudna segíteni? A bemutató nem így néz ki! Sok köszönet! Nem távolítják el, hogy az interneten.

  • Számára ki az interneten kell csinálni port forwarding a router portok 80, 8080, 443 és 21.
   Így a router tudja, hová irányítsa a forgalmat az említett portok jönnek.
   Egyes útválasztókon a port továbbítást "virtuális szervernek" nevezik.

   • mikrofon - mondta

    fogadtatás
    Kaptam egy NAS Zyxel, rendkívüli vele, de nem tudok hozzáférni a külső LAN interfész (a neten)
    Ebben az esetben adja meg, nyilvános IP kapcsolódik hozzá, látok egy kicsit más felületet az egyik a comp (I csatlakozni általában android), amikor kattintson bármelyik ikonra zár a képernyőn lévő és nem mozog semmit.
    Tettem FFW port az összes port, amit fentebb már említettük, semmi.
    Van ötleted?
    kösz.

 25. milo - mondta

  Beállítottam egy xampp + wordpress webhelyet is, és találkoztam egy problémával, nevezetesen…. amikor belépek a localhostba, az oldal teljesen betöltődik, de amikor valaki más, a hálózaton kívüli hozzáfér, de ugyanabból a városból töltődik be, mintha nem lenne olyan php-u-m, hogy a telefonból csak a képek nélküli írással rendelkező sorok töltődnek be stílus nélkül, minden megjelenés nélkül a kettő közötti különbség
  “Https://onedrive.live.com/redir?resid=16339A29C601FC10%214755 - kívülről és telefonról töltve
  “https://onedrive.live.com/redir?resid=16339A29C601FC10%214756 – localhost
  ha tud segítsen nekem 5 óra gyötrelem nekem, Üdvözlet

 26. webdan - mondta

  Szia Cristi, én nagyon kérem, segítsen nekem néhány tanácsot. Milyen programozási nyelvet segítenek felismerni az online, mint kárt a merevlemezre vagy a RAM? Azt szeretnénk, hogy a helyszínen, hogy azt érzékeli, hogy milyen típusú HDD, HDD és RAM hibák és nem utolsó sorban a méret az ideiglenes fájlok mappába. Küzdöttem Java, de csak minimális segítséget kaptak.

 27. alex Catana - mondta

  Néhány évvel ezelőtt, hogy ez a bemutató hasznos volt !! Árak hosting csomagok indulnak, hogy költséghatékonyabb-1 2 kezdve euro / hó, úgyhogy nem hiszem, hogy van még egy ilyen adóteher. Ami a bemutató, nagyon szép strukturált, lenne az egyetlen akadálya provideru internetes sávszélesség.

 28. Horeanga - mondta

  Vettem egy Zyxel 320-at. Hogyan tarthatok rajta webhelyet ... Van egy domain.ro-m, amelyet megvásároltam, a hálózatomban fut a ZYxel 320 által a Web Publishing-től, de kívülről nem működik ... Kérem, segítsen nekem

 29. cryssy - mondta

  A legegyszerűbb megoldás az ár és az energia, hogy tartja a webszerver közvetlenül a router,
  Paradicsom firmware routerek végrehajtják webszerver teljes képe https://www.youtube.com/watch?v=fJXwbW3QeKI

 30. Gabi - mondta

  Jó bemutató. A kezdőknek sajnos nem lehet oktatóanyag a Zyxelen tárolt webhelyről vásárolt domain feltérképezéséhez. Az elvégzendő DNS-konfigurációk nem egyértelműek ...

 31. Dany - mondta

  Ezen típusú orr hány oldalak Hosta?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.