Hogyan kell telepíteni WordPress, PHP, MySQL és phpMyAdmin egy NAS - videó bemutató

Hogyan kell telepíteni WordPress, PHP, MySQL és phpMyAdmin egy NAS - videó bemutató
4.67 (9) 93.33%

Hi barátok, én vagyok a Krisztus, és ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell telepíteni WordPress, PHP, MySQL és phpMyAdmin egy NAS, igen jól hallottad, akkor a fogadó saját honlapján egy NAS, amely akkor te otthon, a munkahelyen, a szomszéd vagy rokon.
NAS előnye, mint egy PC, amely nem fogyaszt annyi energiát fogyasztanak, néhány watt NAS és a PC fogyasztani több száz watt. A végén meg lehet fizetni egy meglehetősen nagy számlát, ha tartod non-stop a PC csatlakozó, hogy azért, mert ez jó, hogy van egy jó uptime a "server".
Egy ilyen beállítás tökéletes teszteléshez és közzétételére a honlapon nem fizet havi hosting, csak fizetett előfizetési net és töltsd alig használja.
Saját modell egy Zyxel NSA orr 320 megfizethető modell, talán az egyik legolcsóbb NAS a piacon. Azok számára, akik NAS a legalacsonyabb áron, azt javasoljuk, Zyxel NSA 310Ez ugyanaz a dolog csak a vér öböl telepítésének belső merevlemezek. Egy öbölben nem probléma, mert lehet hozzá külső tároló USB port áll rendelkezésre.
Alkalmazások telepítése a NAS ZyXEL oldalakon nagyon egyszerű, csak válassza ki az alkalmazást a alkategória "csomagok", majd kattintson a plusz jelre néhány perc alatt minden szükséges alkalmazás telepítve és konfigurálva.
figyelmeztetés:
Javasoljuk, hogy változtassuk meg a root hozzáférési adatait PhpMyAdmin, alapértelmezett felhasználónév és jelszó "root" és "1234" a bemutató megmutattam, hogyan kell változtatni (lásd a bemutató).
Amint férünk hozzá az új blog létrehozott veszi észre, hogy készen áll a telepítésre, már nincs szükség végzett a varázslóval vagyunk használni, ha a WordPress telepítés, konfigurálás automatikusan történik, és az adatok a naplózás az adminisztrációs felületen eceleasi a bejelentkezett NAS.
Azok számára, akik nem tudják, mi ez, és mire való egy NAS, kérem nézze meg a tutorials kategóriában NAS (hálózati tároló csatlakoztatva)Ők még útmutatók és a bemutató egy NAS.
Kivéve, ha van egy NAS, sem mész vásárolni, akkor marad a befogadó saját weboldalán a számítógépen. Hogy megtanulják, hogyan kell ezt csinálni kérem nézze meg a tutorials kategóriában bloghoz ahol talál sok hasznos oktatóanyagok HTML, WordPress, Blogger, XAMPP, Wamp, Apache, Nginx és így tovább.
Most már csak meg kell kívánunk ihletet érdekes cikkeket a saját honlapján.
Rock on!

Árak NAS (hálózati tárolóeszközök) legkisebbtől a legdrágább

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player hogy a wordTube Media Player.

FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. bogdan Azt mondta:

  Helló Cristi
  Nagyon szép bemutató ...
  Van egy hatalmas kérés, hogy tine..dk tudna csinálni egy tutorial, hogyan kell telepíteni a Joomla NAS ,,

  Megjegyzés megtekintése
 2. Adrian Husti Azt mondta:

  szia köszönöm, hogy a kemény munka, itt vagyok olyan helyzetben, amikor vettem (SH) telefon (Optimus 2x) és 'öröm ", hogy azokon a helyeken, ahol volt jel Optimus Black vele nem igazán annyira érzékeny hogy veszem a kezét, és X jelenik meg a hálózaton, és továbbra is a legtöbb alkalommal, hogy ne adjon automatikus keresési hálózatban, és hirtelen megjelenik 2-3 4 jel vonalak; Írok most a szoftver adatokat 4.0.4 1035.21 baseband szoftver kernel 20121130_2.6.39.4 p99030a csinált, és most egy másik dolog, ha a GPS megtalálja a műholdakat, ha vársz választ postai úton, Üdvözlet!

  Megjegyzés megtekintése
 3. noname Azt mondta:

  Köszönöm a bemutató, nagyon hasznos! Van egy kérdés offtopic: Miért nem Mr. Adrian oktató?

  Megjegyzés megtekintése
 4. Anderson Azt mondta:

  Cristi, ahogy mondod akkor tesz egy localhost hely a mi otthoni PC nem működik, amikor a hozzáférést egy másik PC http: // 111.123.234: 80 helyén jelenik meg, és ha adsz a "Helló világ", amely teszt WordPress tűnik CICA kiszolgáló nem található, vagy mondjuk localhost van, mint neki a terhelés először mondom, hogy a PC-2 localhost tudom, és kérem, hogy Dasta én vagyok zavarban, hogy miért a bemutató, így lehet, hogy még elég ne sikerül egyáltalán ala lépésben mindig sikertelen, kérlek. Azt szeretnénk, hogy egy kis hely, és nem mindig megy fel egyet localhost nem található, de az első alkalom, hogy táska http: // 111.123.234: 80 Megjelenik szép, és miután adsz valamit a hibaüzenet jelenik meg a localhost hely nem létezik. Kérjük, ha tudok, hogy hogyan, hogy nagy lépéseket is.

  Megjegyzés megtekintése
 5. Mert 1 euró / hó nem éri is zavarta egy NAS, szintén magas költségek ..
  A támogatás a fizetett tárhely, biztonsági mentés és tovább ..

  Megjegyzés megtekintése
 6. Stefan Azt mondta:

  Meg tudod csinálni egy leírást, hogyan kell csinálni egy orr a számítógépről.
  Előre is köszönöm!

  Megjegyzés megtekintése
 7. Oktav Azt mondta:

  Cristi-admin és milyen módon a legjobb módja, hogy használja wifi két router (TP-Link és a D-Link) és a különböző ügyfelek Internet ??????

  Megjegyzés megtekintése
 8. Oktav Azt mondta:

  Cristi-admin Hogyan lehet használni wifi router, két különböző ügyfelek különböző internetes ?????
  vagy, például. Én okostelefon interneten mobilhálózat, és gyökere, és internet a számítógépen, és ha szeretne csatlakozni és WiFi az útválasztó tp-link nem tud bejelentkezni, mert már a számítógép rendelkezik hálót smartphone és nem engedi meg, hogy nettó wifi router különböző ......... ..

  Megjegyzés megtekintése
 9. számos különbség az orr és 310 320. A legtöbb "fájdalmas" az orr 310 nincs lehetőség a program elindításához. csak menetrend szerinti megállás. vagyis ha meg azt, hogy kikapcsolja magát, de nem.

  Megjegyzés megtekintése
 10. Egy másik probléma a dinamikus ip. Ha szeretné, hogy a helyszínen kell nevezni csak ionescuadrian.ro és dinamikus ip van?

  Megjegyzés megtekintése
 11. Decebal Azt mondta:

  Veau és kérdezhetek valamit. A honlap készült az Adobe Dreamweaver, miután felmászni a szerveren felveheti azt közvetlenül a böngészőből hozzászólás, Kerestem, de nem találtam a google, a helyszínen történik velem és a blog platformok, mint én nem segítenek. Intereeaza tőlem tudom megváltoztatni a böngésző, hogy nem mindig személyes számítógép, és nem tudom folytatni a megfelelő fájlokat

  Megjegyzés megtekintése
 12. Adi Azt mondta:

  NSA320 nagyon jó, ha hozzáfér az adatbázishoz (phpMyAdmin). De ha van egy alkalmazás html és php hogyan lehet hozzáférni az adatbázishoz a nsa320? Úgy tűnik, hogy a gyártó nem ad lehetőséget, hogy fut a php script. Van egy lehetőségét egy bottal, vagy esetleg egy FFP FFP hdd, de már túl van rám.
  Nyithatsz erről valamit, akkor a PHP az adatbázisban való a NES ???
  Várok választ tőled !!!
  Tisztelettel,
  Adrian

  Megjegyzés megtekintése
 13. Decebal:
  Veau és kérdezhetek valamit. A honlap készült az Adobe Dreamweaver, miután felmászni a szerveren felveheti azt közvetlenül a böngészőből hozzászólás, Kerestem, de nem találtam a google, a helyszínen történik velem és a blog platformok, mint én nem segítenek. Intereeaza tőlem tudom megváltoztatni a böngésző, hogy nem mindig személyes számítógép, és nem tudom folytatni a megfelelő fájlokat

  Ha nem változtathatja meg a böngésző, az azt jelenti, hogy mindenki lesz. Nem történhet jobb lenne gondolni oly módon, biztonsági hitelesítést.
  Nem tudom, hogy miért kínozták, de Dreamweaver kiváló elég puha az igényeinek leginkább CMS platformokon.
  Oldalak nagyon nagy folyik Joomla, Drupal, WordPress, milyen buták?
  Gondolj valami nagyon fontos, a biztonság CMS plateformele kisebb problémák elhárításáig nagyon gyorsan, ha ezt akkor pazarolja az összes energiát.
  Talán valahol ez egyfajta sznobizmus.

  Megjegyzés megtekintése
 14. Paul Azt mondta:

  szüksége van egy CMS közvetlenül ott, vagy módosítja a html szerkesztő vagy használja svn

  Megjegyzés megtekintése
 15. Decebal Azt mondta:

  Azt mondta tisztán, hogy a platform típusú blog van az én segítségemre WordPress könnyen használható, de nem segít nekem, ott van egy design nagyon elfoglalt, hogy foglalkozni 70% -át az oldalt felesleges részleteket, és lehet, hogy oldalak (pl HOME | ZENE | KÉPEK ... stb ott tettem a hozzászólásokat az első oldalon) a helyszínen, hogy maradjak ott, és van néhány statisztikai lapokat, megérteni és Dreamweaver tűnik könnyebben hozzáférhető, mint excelu ad használat másolás és beillesztés excel Dreamweaver, majd feltölteni a FileZilla, és kész. Miért arra a következtetésre jutott, hogy én vagyok sznob kérdésem egyszerű volt tudnak vagy nem tudnak és Információs valami úgy gondolja, hogy a Dreamweaver dicsekedni nem ismer 1% -át a program, de néhány linkek, képek és táblázatok visz és én Hulk .Egyéb legegyszerűbb programok nem érdekel az, hogy ez elég mine.O érdeklődni mi a CMS ms válasz és kellene egy kicsit toleránsabb a nepriceputii

  Megjegyzés megtekintése
 16. tárhely Azt mondta:

  Mégis modern design készült WP platform létrehozása weboldalak nagyon egyszerűen és gyorsan. Ma WP nem csak egy platform a bloggerek, de a CMS lehet elérni egyszerűen weboldalakat. Emellett sok templaturi sok hasznos plugin.

  Megjegyzés megtekintése
 17. Bogdan Azt mondta:

  Helló, úgy tűnik, hogy nekem nincs lehetőség a csomag? Van ötlete, hogy miért és hogyan tehetek, hogy azok ott?

  Megjegyzés megtekintése
 18. attyjr Azt mondta:

  Gratulálunk az első bemutató
  Kaptam egy NSA310 és nem tud bejelentkezni a wordpress azt mondják, hogy hibás nevet, vagy jelszót, és nem tudok csatlakozni egy felhasználónév és jelszó engem a NSA310, tud segíteni nekem, és nekem így tudok csatlakozni egy visszaállító a jelszót wordpress?

  Megjegyzés megtekintése
 19. Ionut Voicu Azt mondta:

  Hello! Nekem van egy nagy probléma: (((. Nem tudom megváltoztatni a helyét a wordpress, és nem FFP cím ... telepítettem egy alkalmazást zyxel.Am belépett, és a kérdéses fájlt: wp-config.php.Cu alkalmazás, amit még lehetőség, hogy nyissa meg a wp-config.php és nyitott fisierele.Am nem találtunk wp_siteurl az wp_home és szerkesztheti őket: (((. én gyötörte egész nap, és én cautat.In bemutató láttam, hogy meg tudná változtatni a mappát úgy etc.Eu website url nem finanszírozhat inchis.Cum meg tudja szerkeszteni és wp_home wp_siteurl? valami azt súgja, hogy valami mást? Mit? tudok neki a földre ....

  Megjegyzés megtekintése
 20. Ovidiu Azt mondta:

  Hello!
  Kaptam egy orr ZYXEL nsa310, és nem lehet megváltoztatni DynDNS. Tudna segíteni? A bemutató nem így néz ki! Sok köszönet! Nem távolítják el, hogy az interneten.

  Megjegyzés megtekintése
 21. Alexandru Azt mondta:

  Srácok szikla

  Megjegyzés megtekintése
 22. Bogdan Azt mondta:

  Helló,

  Hogyan csatlakoztatható a munkapad mysql adatbázis orrát?

  Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 23. Ionel Azt mondta:

  Helló Cristi,

  Vettem újabb változat "320S", és nem tudtam mozogni egy hely rajta. Talán a jövőben a bemutató mozgó WordPress honlap a NAS. köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 24. ion Nitu Azt mondta:

  Kaptam egy orr ZYXEL nsa320, és nem lehet megváltoztatni DynDNS. Tudna segíteni? A bemutató nem így néz ki! Sok köszönet! Nem távolítják el, hogy az interneten.

  Megjegyzés megtekintése
  • Számára ki az interneten kell csinálni port forwarding a router portok 80, 8080, 443 és 21.
   Így a router tudja, hová irányítsa a forgalmat az említett portok jönnek.
   Egyes útválasztók, port forwarding az úgynevezett "virtuális szerver".

   Megjegyzés megtekintése
   • mikrofon Azt mondta:

    fogadtatás
    Kaptam egy NAS Zyxel, rendkívüli vele, de nem tudok hozzáférni a külső LAN interfész (a neten)
    Ebben az esetben adja meg, nyilvános IP kapcsolódik hozzá, látok egy kicsit más felületet az egyik a comp (I csatlakozni általában android), amikor kattintson bármelyik ikonra zár a képernyőn lévő és nem mozog semmit.
    Tettem FFW port az összes port, amit fentebb már említettük, semmi.
    Van ötleted?
    kösz.

    Megjegyzés megtekintése
 25. milo Azt mondta:

  Tűztem egy XAMPP + wordpress oldalon, és rábukkantam egy probléma, nevezetesen .... Ha a hozzáférés localhost oldalbetöltések teljesen, de ha eléri valaki a hálózaton kívüli, de accealasi város töltés, mintha nem kellett php-u rossz terhelés és a telefonvonalak csak írásos kép nélkül nélkül stílust nimik néz a kettő közötti különbséget
  "Https://onedrive.live.com/redir?resid=16339A29C601FC10%214755 - betöltött exxterior és telefon
  "Https://onedrive.live.com/redir?resid=16339A29C601FC10%214756 - localhost
  ha tud segítsen nekem 5 óra gyötrelem nekem, Üdvözlet

  Megjegyzés megtekintése
 26. webdan Azt mondta:

  Szia Cristi, én nagyon kérem, segítsen nekem néhány tanácsot. Milyen programozási nyelvet segítenek felismerni az online, mint kárt a merevlemezre vagy a RAM? Azt szeretnénk, hogy a helyszínen, hogy azt érzékeli, hogy milyen típusú HDD, HDD és RAM hibák és nem utolsó sorban a méret az ideiglenes fájlok mappába. Küzdöttem Java, de csak minimális segítséget kaptak.

  Megjegyzés megtekintése
 27. alex Catana Azt mondta:

  Néhány évvel ezelőtt, hogy ez a bemutató, hasznos volt !! Az árak a tárhely csomagok kezdik keresni olcsóbb kezdve 1-2 euro / hó, úgyhogy nem hiszem, hogy van még egy ilyen adóteher. Ami a bemutató, nagyon szépen felépített, lenne az egyetlen akadálya provideru internetes sávszélesség.

  Megjegyzés megtekintése
 28. Horeanga Azt mondta:

  Vettem egy Zyxel 320. Hogyan tudsz helyszínen a domeniu.ro rajta ... vettem a hálózat ig tart ZyXEL Web Publishing 320, de a külső nem megy ... .Kérjük segíteni

  Megjegyzés megtekintése
 29. cryssy Azt mondta:

  A legegyszerűbb megoldás az ár és az energia, hogy tartja a webszerver közvetlenül a router,
  Paradicsom firmware routerek végrehajtják webszerver teljes képe https://www.youtube.com/watch?v=fJXwbW3QeKI

  Megjegyzés megtekintése
 30. Gabi Azt mondta:

  Jó tutorial. Sajnos a kezdők nem kell tenni egy tutorial, hogyan kell vásárolni a domain MAPAM oldalon tárolt Zyxel. DNS konfiguráció nem világos, hogy mit kell tenni ...

  Megjegyzés megtekintése
 31. Dany Azt mondta:

  Ezen típusú orr hány oldalak Hosta?

  Megjegyzés megtekintése

nézőpont

*

zászló