Gimp, szabadon szerkeszthető képek, a 2 maszkolás rétegek - oktatóvideó

Ez a bemutató a második egy sor videó útmutatók segítségével ingyenes képszerkesztő program, GIMP.In a bemutató, akkor megtanulják, hogyan teljesít maszkolás réteg, amely elengedhetetlen egy grafikus szerkesztő program.

A maszk egy olyan kép árnyalatú fekete-fehér csatolt egy réteg.

Területeken, ahol a fekete maszk átlátszó lesz, és fehér területek a maszk látható lesz. A következő bemutató megmutatja, hogyan választják ki az egyes elemek a kép a szerkeszteni kívánt.

Ahhoz, hogy jobban megértsük a bemutató szükséges nézni az első rész, amelyben bemutatott és részletesen kifejtette milyen a rétegek (réteg), és hogyan kell dolgozni velük.

Minden rész a sorozat video oktatóanyagokat dedikált programot GIMP azért fontos, mert a jövőben fogunk dolgozni bonyolultabb és elengedhetetlen lesz alapokat.

Mert ez a bemutató videót, hogy beszél elfedő rétegek GIMP kell legyünk türelemmel, és figyelmet, mert elég hosszú, ha követi a bemutató a húgy akkor elveszíti fontos dolgokat. Ezek oktatóvideók magas koncentrációban információk elég nagy, ezért szükséges, hogy megtekinthesse azokat figyelmesen.

A tetején a bemutató, teljes bevezető szöveget, hogy pontosan hol lesz ellátni egy linket a fájlok letöltéséhez azt vizsgálja, hogy tudod használni, mint tananyag.

Kívánok kellemes és a várakozások szerint ezek video oktatóanyagokat GIMP. Letöltés tesztfájlokat

Dan Constantin
tutorialegimp.blogspot.com


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagok



Mintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Antonescu - mondta

  Helló Boss, gratulálok magyarázza nagyon jól nem szeretnék beszélni rossz, de senkit, mint a többi előadók veszel minket, és kanalat a szájába nem csak ételt az asztalra!

  ha teheti előadást alaplapok a legfontosabb elem, amelyet meg kell vásárolni a rögzítő egy pc

 2. Niku - mondta

  .de Érdekes hang jön nagyon homályos, és lassú. Dan azt javasoljuk, egy pohár vizet, mielőtt a bemutató ...

 3. Tony - mondta

  Szerintem azoknak, akik észrevételeikkel felett nem felejtettem fele tutorial.Tutorialul kitűnő volt, voltak 70 perc, ahol voltunk olyan gondosan, mint egy film Oscar, szeretem mennyi ilyen ismertetők a szerkesztési Fotó és különösen, hogyan explici.Faci egy csodálatos munka, és utánanézünk tovább az Ön útmutatók E rendkívüli Gimp programot, de ez sokkal kisebb, mint a Photoshop, majdnem olyan bun.Felicitari Dan, és tartsa asa.Multumesc.

 4. Viorel - mondta

  Gratulálok Dan.
  Sokkal keres néhány oktató, hogy segítsen nekem, hogy képalkotó.
  Talán, miután befejeztük a Gimp, próbálja Photoshop.

  Csak a jó, és gratulálok még egyszer.

 5. Cosmin - mondta

  Mi lehet a GIMP ... ..és hogy mit lehet csinálni
  Dan ... excelent.Se, mert van türelme és élvezni csinál ilyen útmutatók

 6. haosss - mondta

  A türelem a forte .. !!! BV ... SIKER ...
  Őszintén szólva én néztem "tetőtől-talpig", de amíg néztem engem, hogy egy ötlet a tn, egy jó fff! ...

 7. crystyHACK - mondta

  Én is letölt egy programot, hogy növelje a ODC (Strong Dc +, Apex Dc +) vagy torrentelor.Va imádkozni sok ... KÖSZÖNET

 8. Adrian - mondta

  @crystyHACK: Nincs ... ez csak egy illúzió, és egy utat szoftver döntéshozók, hogy húzza a pénzt belőle ... mint például a szoftver segítségével hatékonyabban sebesség! Ez a sebesség, hogy a szolgáltató ad neked, és ennyi !! Ha azt szeretnénk, nagyobb sebességet és nagyobb sávszélességet nyújtó egy jobb változás!

 9. crystyHACK - mondta

  Jelenleg Romániában, hogy úgy gondolja, a legjobb internet szolgáltató? Azt DWN sebesség elérése és 400 kb, de nem igazán elégedett vele ...

 10. crystyHACK - mondta

  Jelenleg Romániában, hogy úgy gondolja, a legjobb internet szolgáltató? Azt DWN sebesség elérése és 400 kb, de nem igazán elégedett vele ... vár ... köszi a tanácsot választ

 11. Adrian - mondta

  @crystyHACK: Most minden megvédi vagy dicséretet provideru ... nem fordul elő, vagy azt, hogy valaki dicsekedni, de attól, amit tudunk, és amit tudok magam, RDS a legnagyobb piac és a legtöbb ügyfél !! Van egy jó kapcsolatot velem soha nem történt velem netul fürdő, egy jó sávszélesség tiszteletben mondom, adik ahogy mondod már, így van! Megvan, hogy özön és 6M a film ... ez a választás ... nem reklámozzák nem dicsérni senkit mondtam, hogy mit és mit mondok lehet ellenőrizni keresi mások véleményét a különböző honlapok és fórumok ... a nézetek és vélemények ... néhány más hátránya pro ... ...

 12. crystyHACK - mondta

  igen tudom ... ms a tanácsot egyébként ... Azt hiszem, hogy változtatni a provideru ... és néhány tutorials jól néz ki, mint korábban

 13. Dany - mondta

  Kisasszony

 14. Ionut Balan - mondta

  Abszolút gyönyörű !!! Gratulálunk Dane .. !!!

 15. Catalin - mondta

  Super bemutató Dane valójában fenti amandoua.Vorba kollégája lehet tenni, és az egyik, hogy hogyan kell használni Photoshop CS4, de ezek mind úgy mura ,, ,, n szája, mint mondják rólunk romanii.Nu egy másik, de lehet tanulni annyira bine.Era elfelejteni egy kérdés? a Gimp nem működnek a Photoshop, ezért a vörös szem, hogy be tudja állítani? néztem Gimp, de nem működött, és asta.Multam lépést tartani a jó munka.

 16. Adrian - mondta

  @Catalin: Nem értik a hely Photoshop, hogy ... Amikor azt hallom, meghalsz ... photoshop fel photoshop le ... fogalmad sincs, mi az a photoshop és szeretné photoshop mondta világosan és a bemutató és a 1 Ki tudja Gimp ft is ft működhet jól a Photoshop, és fordítva, Catalin tényleg úgy gondolja, hogy a Gimp nem képesek eltávolítani a vörös szem ???? Ez számos olyan funkcióval rendelkezik, és több ezer vörös szem ki ezt hinni? Gimp egy pontos másolata Photoshop ellentétben Photoshop hiányzik számos funkció, de egyébként ez úgy működik, hogy egy csomó dolgot, Photoshop azok számára, akik élnek a design a grafikus szakemberek számára nem hétköznapi emberek, akik szeretnék, hogy távolítsa el vörös szemek, vörös szemek tud eltávolítani, és a Picasa és minden más programra, akkor nem kell photoshop, hogy van, és nem GIMP így adja meg romanu akció 500Mb ram ragaszkodni photoshop, amit tehetünk egy kis app, és ingyenes! ! Ha van egy photoshop megbirkózni, és azt szeretnék, hogy emelje pénzt a tervezési nem fogja, mert hogy egy bizonyos ponton muszáj legalizálják bejutni jogszerűségét, akkor soha nem fog nyerni pénzt egy kalóz termék !!! Miért gondoltok Photoshop photoshop ha úgy tűnik, hogy valaki Pc ?? Ön a legfontosabb, legérdekesebb? testvére nem, ha van, és fogalmad sincs, amit meg kell járni vele semmit, és foglalkozik hardu inutil.INVATATI GIMP is, a tökéletes és FOGJA munka és a Photoshop !!!

 17. Köszönöm a visszajelzést.
  @ Catalin: 1.Click az eszközöket "Ellipse Select eszköz" a Toolbox (vagy nyomjuk meg a E) 2.Selectezi szem környékét, 3.Filters-javítás, vörösszem-eltávolító, 4.Reglezi Határérték, amíg nem elégedett az eredménnyel a előnézeti ablakban, 5.Click "OK"

 18. Catalin - mondta

  @Adrian
  A bátyám ,, akkor ,, ha velem, azt mondja, az első ember? Megkérdeztem bánja? Most azt várom, hogy minden poszt az enyém Adi rejtély számomra ugró fejjel? Honnan tudod, hogy nem tudja, mi ala Photoshop? nem azt mondtam, hogy a Gimp a vörösszem funkció, olvasta is, azt mondtam, hogy nem gasit-o.Si, ahol tudod, hogy nincs jogi Photoshop, ember? És dobd szavak nagy: mi a legérdekesebb, legfontosabb srácok, akik Photoshop, férfi ugrás calul.Te is zavarja, hogy kérje meg Dan intreb.De tény, hogy ez a szar, hogy egy bemutató, ha szórakozz emberek, mint én, vagy mások volt idő, hogy olvassa hány luat.Asa ahogy tetszik újra játszani, és ne ugorj a fegyvert ezen az úton, hogy ez egy admin Adrian soha adni úgy, hogy nem ül jól Bátos ember. Hát nem te adminisztrátor.
  @ Dan, sok liszt további magyarázatokat és a szerencse.

 19. Adrian - mondta

  @Catalin: És mérges, és nem olvasta írás Priest! Tehát ez a bemutató, és az egészet a primu photoshop photoshop le a megjegyzések, hogy ez jobb, stb, ez természetes és normális, hogy jobb, mint a Gimp Gimp és a Photoshop ingyen pénz, akkor logikus, hogy a jobb? senki nem mondta, hogy a GIMP felett, vagy jobb, mint a photoshop! És ha figyelmesen olvassa el, amit írtam beszéltem az a személy, beszéltem 3 nem különösebben tudom, én mondom, hogy GIMP mellékhatásokat egyáltalán nem olyan jó, mint a Photoshop "kemény", ahogy megvan gimp CREC félelem ragadt folytatások! Kérjük, olvassa el figyelmesen, amit írok szép, és nem hosszabb, néz ki, mint valami veled! Keresés a tutorialu Acronis és hogy ki válaszolt minden alkalommal ... miért van valami, amit igazán hiszem, k, és van valami különleges, ami akkor? Ne hívd az adminok nem megfélemlíteni velem, és nem is kezd remegni! Mivel a photoshop licenc ... nincs értelme, hogy ezt valami ... Én nem hiszem, hogy adott 1000 euró (mind költség a photoshop engedély) anélkül, hogy tudnánk, hogy járni is ... hagyjuk azt, hogy elesett ... Nekem nincs nincs orra, így nincs értelme, hogy ne próbálja meg!

 20. Catalin - mondta

  @Adrian
  Honnan tudod, hogy Adi adtam engedélyt? Mit kaphat ajándékot, vagy más variációk? T nézni Acronis tudom, elfelejtettem, nem felejtem, aki segített nekem, azt hittem megköszöntem többször és ha én és dicsérte amennyire hozok fülembe, de látom, hogy van egy módja annak, hogy válaszoljon inkább merész és egy kicsit össze nem illő, hogy nekem legalább egy pár hozzászólás, hogy nem tudom incoace.Credeai hogyan Photoshop licenc inseli.Stai csendes láttam 3 beszélni a személy, de te azt oly módon, úgy érzi, Taman levelet postul.Chiar, aki nem érti, mit jelent az:, , akkor megvan a félelemre CREC elhagyta a folytatást !!! ,, meg tudja magyarázni és mie.Sa tudom, hogy nem próbálja megfélemlíteni, a remegő, mit mondjon, így kellett történnie akkor ??? Man hangos !!! így azt hiszed, akar menni orr ??? és ha nem megy tare.Mai egyikének választották az orr, vagy úgy szeretne crezi.Hai hagyja tó, hogy értelmetlen Múltam hozzászólások ismét a választ nekem, a szerencse is, és hidd el, gyakran választ magának azt hiszik, hogy altii.PUNCT magasabb.

 21. @Niku: Mielőtt tanácsokat adni, kérjük, tegye a tutorial egy óra múlva, majd meglátjuk, hogyan jött ki.
  Miután fogja ezt majd rájönnek, hogy ez nem olyan egyszerű.
  Akkor is, ha iszik száradása előtt vízzel bemutató útközben minden száj.
  Ha szaga, igen, és akkor hangosabban.

 22. Niku - mondta

  Adrian M. Hack ......... én nem tudom, hogy dolgozik a NASA normális, hogy mi jobbak számunkra.

 23. Niku - mondta

  Sami meg kell vásárolni egy hangrendszer hallani milliárd 7.1 ms tanácsot.

 24. Adrian - mondta

  @Niku: Néztem a bemutató, és nagyon jól hangzik, sőt lehet mondani, hogy hangzik túl kemény üljön túl közel a mikrofonhoz ... most nem tudom, hogy mi a rendszer, vagy mit hallgat sunetu ...

 25. crystyHACK - mondta

  És szeretném tudni, ha meg tudod csinálni a tutorial depssre Virtual DJ ... én is nagyon izgatott ... várok

 26. EoliThic - mondta

  fogadtatás
  Nagyon érdekes oktatóprogramok .. Van egy probléma, telepített gimp és ha elindítja nem mutatja meg a jobb oldali ablakban a rétegek, hogy miért?

 27. Niku - mondta

  Crysti hack még mindig keresi a youtube-on Brother ...... ..

 28. @EoliThic: Keresés: Windows Nemrég bezárt dokkok-rétegek, csatornákkal, Path, visszavonás
  Ha nem használja a fenti jelzés, távolítsa el a programot a „Programok telepítése és törlése”, törölje a mappát „.gimp-2.6” C: \ Documents and Settings \ felhasználó \ és újra a programot.

 29. EoliThic - mondta

  @Dan: Multumesc.am megoldotta a problémát.

 30. Neagh - mondta

  @ Dan: Nagyon szép, hogyan magyarázza, hogy miért van türelme és tisztelet "önkéntes munka" te, pt. talán ha lenne egy ilyen könyv kerülne egy csomó pénzt .. és nem lenne olyan könnyen érthető, mint a video.Abia várom, hogy lássam, és ezek úgy tűnik, nagyon inspirált tutoriale.Mi a lehetőség Gimp, én használok Linuxot egyébként Photoshopu "nem a kezdet ... A rekord, az első alkalommal, amikor megnyitja Gimp, én sem értek el, megpróbáltam átméretezni egy kép, én: P, feladtam és én Gwenview vagy Irfan borral ..
  Még mindig érdekes, hogy rámutasson a Gimp-tiszta diferetele Photoshop, hogy nyugodt szellemek
  Mit is mondhatnék, lépést tartani a munkát és minden jót !!

 31. Liviu - mondta

  dan szép, bv, van egy kérdés másról, azaz a csomag készült BRICO, inspiráló vista 2 resurese többet enni, ha kikapcsolom mindazok 4 kiegészítő programok?

 32. Paul - mondta

  Azt hiszem, a fénykép jobb, mint 3d fotólaborral véleményem!

 33. fecsegő - mondta

  Srácok további jó munkát te vagy a legszebb tari.V kérném, ha tudod, hogy egy oktatóvideót olyan program, amellyel lehet, hogy video filmeket. Erre példa lehet a videókat a YouTube-on.

 34. Adrian - mondta

  @Liviu: Van egy tutorial valami, írd le a Search "Aero felület Vista xp", és nyomd meg az Entert megtalálja a bemutató, hogy forrásokat, ha kevesebbet eszel, ram ... érzés 1G minimum futtatásához ajánlott memória is ... ha van legalábbis úgy fogja érezni, mint, hogy a téma fog futni egy kicsit nehezebb ... bármilyen témában, számos hatás és színek, és mindenféle bling bling eszik forrás oldalak!

 35. masac - mondta

  Dane bv !!
  Szeretnék csinálni egy tutorial "mplayer"

 36. CORLEONE - mondta

  Milyen klassz !! Van egy csomó türelem, de ki hajolt képszerkesztő megéri, őszintén !!

 37. CORLEONE - mondta

  @Cristi-admin: Szia Chris is van ideje, hogy Uitz kevésbé Meilu hogy trimis.Multzumesc Tzi.

 38. EoliThic - mondta

  Ezekben tutoariale is tanít, hogyan kell rávenni a képet (változó arca másik) .. és mit szeretnék különösen, hogy megmutassa, hogyan módosítja a színt (egyfajta lány egy más színű és a test) .. nos, remélem én érteni.
  MS TÖBB!

 39. andolis49 - mondta

  Szuper jó! Bravó! Tettem magam Gimp bár tudom, valamit a képeket a Corel Paint hatásokat. Gratulálok !!

 40. vödör - mondta

  Adrian, ki kell javítanom a Thema Vista Areo, minimális RAM szükséges 512 nem giga! Di nagyon jól megy a 512 MB RAM!

 41. @EoliThic: Ha jelent valamit - http://www.fisier.ro/upl/zApEOj2PWdEVfP3r/trucaj2.jpg
  Ez a fajta trükk kerül bemutatásra a bemutató megértés 4.Insa elérni ezt a trükköt, amit tudnia kell az alapokat mutatja be az első 3 oktató.

 42. Catalin - mondta

  Igen, ez nagyszerű Dane, hogy alig várják harmadik tutorial.Despre mit? Körülbelül hány útmutatók GIMP vagy? Jó szerencsét!

 43. vödör - mondta

  Dan, de kaptam gimp lam letölthető a mozilla megpróbáltam torrent amikor megnyitja azt mondom: abba sisitem kék képernyő, és kitalálni újraindítani, miért csinálom ezt? Így nem lehet bejutni, hogy progam gimp, van windows xp edition ultra sp3 2009 hiszem, egy problene vírusok nam, ha akarok, és tudok válaszolni

 44. Fanibu - mondta

  Mint egy javaslat barátainkkal Vodeotutorial.Sa videotutoriale csinálni egy sorozatot egy képszerkesztő program, mint te, hogy a TV-műsor a növekvő ciupercilor.Parerea csak ami az enyém sokkal egyszerűbb programok strica.Sunt távolítani a vörösszem-hatást fotók vagy keverve fotografii.Nu azt hiszem nem lesz más videotutoriale a prezentat.Jos kalap az összes munka, de egyes ügyfelek gondolja videotutorialului és vett vacanta.Este lehetséges visszatérési üdülési pagubasi.Dinamica elhagyni, a meglepetés és az egyszerűség Adjon azt hiszem, kéz a kézben, amit voi.E javaslatot tenni, és nem mondjuk a rosszindulat.
  Sok szerencsét kívánok, és remélem, hogy megszabaduljon a telenovele.Mai és akciófilmek.

 45. @Pail: Próbálja letölteni a szoftvert Firefox letöltés sikertelen manager.Probabil töltse le a teljes fájlt.
  @ Fanibu: Ki szeretne látni "akciófilm"?

 46. Adrian - mondta

  @vödör: Amit a testre szabott Windows változott hamisítvány! A Microsoft nem tett Windows úgynevezett "Ultra Edition". Csatlakoztasson egy A Windows "tiszta" nem egyedi szoftver, hogy automatikusan telepíti, ha telepítve van. Windowsuri nem használ egyedi tervezésű szoftverek és illesztőprogramok, illetve járművezetők, hogy eltávolították, és akkor lehetett volna, hogy nagyon könnyen fel a ISO kép, ablakokkal és keylogger vagy távoli szerveren, és így elfogy messenger jelszó és egyéb számla! Ha a windowsuri functioabilitate kompatibilitás és a stabilitás "tiszta" nem egyedi, és akkor megy GIMP szoftver

 47. AleX_X - mondta

  ÉN használ Gimp és a Photoshop .. Si Si hitvallás, amely nem hasonlítható a GIMP a Photoshop.

 48. EoliThic - mondta

  @Dan: Igen, a trükköket, hogy ilyen gondolok.

 49. @AleX_X: 1.Presupun is tudja, hogyan kell használni a két program, mert különben nem lenne jogosult, hogy az összehasonlítást őket.
  Műszaki adatok: Ahogy világossá tette az első Photoshop bemutató alkalmas azoknak, akik megélhetésüket a közzétételt grafica.Photoshop a legerősebb grafikus szerkesztő program az operációs rendszer és a profán Windows.Sigur megjelenítő grafikus akkor szabadon letölthető „szabad” özön vagy agyak melyik változatát Photoshop szeretne, majd meg fogja találni sok weboldalak dokumentáció ehhez program.Dar hiszem, tudod, hogy - ha van egy program licence van illegalitásban (itt akkor azt mondod magadnak, „senki nem conteaza.Oricum irányítani bennünket.

 50. Neagh - mondta

  @AleX_X: Ami az ár, nyilvánvalóan nem összehasonlítani, és a teljesítmény, számít és mit akar vele csinálni, így meg tudod mondani, hogy performant.Prea 's középpontjában a "programok eltávolítása vörös szem", illetve szakmai . Azok számára, akik elfelejtették, van egy középső sor, hogy én is szeretem, és valamivel több, mint, hogy távolítsa el vörös szem, de ugyanakkor tényleg kell valami, amely photoshopu, és nem kell ... gimp után azt mondta, hogy az otthoni felhasználó, Gimp tökéletes szakmai környezetet photoshop.Inclin hiszem, hogy azok, akik az alábbi útmutatók "otthoni felhasználók", így magában foglalja a szükséges és elégséges ...

 51. Corleone - mondta

  Cristi megérteni, hogy a film nem felel meg a követelményeknek? Van egy rugaminte valaki tudja, hogyan lehet integrálni yahoopingbox a wordpress blog? Multzumesc.

 52. Catalin - mondta

  @Dan
  Remélem, hogy nem befolyásolja a kollégák, hogy nem más akciófilmeket ,, ,, remélhetőleg előtt minden fog végén GIMP és oktatóanyagok szerencse, hogy más akciófilmek.

 53. Dani - mondta

  [Email protected] Szerintem a hely "Akciófilmek" valahol máshol. Ez egy olyan hely, ahol mindenkinek megtaníthatjuk, hogy mi érdekel. Pt. tudván, hogy valami igazán szükséges elmélyíteni a tudását az ügyben. Tehát ezek a "szappanoperák" (amiket Ön szerintem nevezek) szívesen várnak. azok, akik tényleg szeretnék tudni egy programot.
  Dane várja érdeklődéssel és más epizódok ez videotutorial és köszönöm. munkát.

 54. Én nem láttam a második sáv GIMP rétegekkel, miért?

 55. Találtam sal. kösz.

 56. A 1000 alkalommal bravo ..

  pfff Uras hogy ezek a srácok egy hozzászólást buta nő csak azt tudják, hogy a splash sár helyett gratulálok neked, hogy bemutatták 1 10 órát és a percet szabad azt "poporu intelaga all" mentalitás új
  Amikor meghallja a srácok együtt CS4 hogy sok, mint a GIMP, nem a "lehetőséget", hogy már engedélyezett tr MB és fogyasztanak sok szünet, mint te, HD videó szerkesztő
  Zcea egyet itt "meg kell szüntetni" vörös szem, ami a telefon és a kamera, vagy a TR pfff CS4 a vörösszem-hatás eltávolítása =))

  Bravo TEAM https://www.videotutorial.ro

 57. Sorin - mondta

  dan: Kérem, mondja meg dak a gimp lehet változtatni a háttérképet és helyzetét a személyek kép (lábak fekvő irányban kézzel picioaarelor) .ms.deocamdata!

  • @sorin: Ez lehet, hogy a dolgok kevésbé megfordulása a kezek, lábak (mint lehetőség, de ez nem fog nagyon is valóságos nincs grafikus szerkesztő program Ehhez tökéletesen).

 58. Sorin - mondta

  ms.mult.PS.:in kapcsolatos változó környezetben csak attól függ, az emberek kiválasztását, igaz?

  • @sorin: Da.Esential a személyek kiválasztásának tenni legpontosabban majd alkalmazni maszk alapuló kiválasztás, hogy (Elmagyaráztam, hogy ez hogyan történik GIMP tudnivalókat 2).

 59. AMANDA - mondta

  Nem vagyok egy nagy-ista ... ezért kérjük kegyelmet, ha nem fejezik helyes
  Azt kell játszani a játékot, ahol a tárgyak képét, de a háttérben (réteg?) Átlátszó. alkalmazása során csak, hogy a tárgy, és semmi mást ... .A tud nekem segíteni?

 60. virgil009 - mondta

  Nem tudom követni bemutató gimp.
  egy időben megszakad, és úgy tűnik riplay
  Kérjük, tegyen valamit

 61. @AMANDA: Mentse a képet PNG formátumban, és továbbra is átlátszó réteg.

  @virgil009: próbálja nézni a bemutató, és egyéb böngésző és látni, hogy vannak probleme.Este fontos, hogy legyen egy tisztességes internetkapcsolat szempontjából adatátviteli sebességet.

 62. avocatu32 - mondta

  hangos hangos tutorialu oldalon, de hogyan hívják azokat a képeket, annak Trandafiru táblák, ahol megtalálja a genu

 63. avocatu32: Hangos hangos tutorialu oldalon, de hogyan hívják azokat a képeket, annak Trandafiru táblák, ahol megtalálja a genu

  itt gratuite.Imaginile rengeteg felhasznált képek a bemutató, akkor találj hozzáférését a link "fájlok letöltése teszt" felett.

 64. Dany05 - mondta

  Köszönöm szépen minden, amit csinál!

 65. Ez a modell videotutorial több kellemetlen, mint nézett végig a képernyőn, és lépjünk a képet lehet mozgatni, és elindult a képre, hogyan lehet nézni, hogy miért nem teszik a másik fickó?

 66. Ez a modell videotutorial kényelmetlen megtekintési megnyílik egy új ablak nagyobb, mint a képernyőn, és minden alkalommal kell mozgatni felvétel lapozva és elindult a zoom, hogyan lehet nézni, hogy miért nem teszik a másik srác, mint te Cristi, hogy könnyen nézni, dechis?

 67. Adrian - mondta

  AEAEz a modell a videotutorial kényelmetlen megtekintési megnyílik egy új ablak nagyobb, mint a képernyőn, és minden alkalommal kell mozgatni felvétel lapozva és elindult a zoom, hogyan lehet nézni, hogy miért nem teszik a másik srác, mint Cristi teszi őket könnyen nézni, dechis?

  Tedd, amit megmutattam ezt a képet. kettyenés ITT hogy hogyan kell csinálnom!

 68. Gigel - mondta

  Szeretném kérni, hogy tegyen valamit a bemutató modulok a percre 21,19 71,38 nem megy ... .se megáll ebben a pillanatban.
  Köszönöm a megértést! Gigel

 69. Amennyiben minden bemutató, hogy egy figyelmeztetést, hogy lehetnek olyan esetek, amikor azért, mert az intenzív forgalom elakadhat, és vissza néhány óra, perc, hogy többé nem küldhet a fenti.

 70. Gigel - mondta

  Nagyra értékelem a kényelmes és anyagok kell vallanom, hogy nagyon sokat tanultam tőlük, azt, hogy egy személy .A harmadik generációs még szeretnék feltenni magamnak egy kérdést, amire nem találja a választ:
  Hogyan lehet kikapcsolni a beállítások döntött, hogy nem maradtak a holtversenyben vele egér (azaz válasszon egy ecsetet, és miután tremin vele, hogyan tudom kikapcsolni?)
  Köszönöm a megértést! Gigel <Curtea de Arges.

  • Gigel: Nagyra értékelem a kényelmes és anyagok kell vallanom, hogy nagyon sokat tanultam tőlük, azt, hogy egy személy .A harmadik generációs még szeretnék feltenni magamnak egy kérdést, amire nem találja a választ:
   Hogyan lehet kikapcsolni a beállítások döntött, hogy nem maradtak a holtversenyben vele egér (azaz válasszon egy ecsetet, és miután tremin vele, hogyan tudom kikapcsolni?)
   Köszönöm a megértést! Gigel <Curtea de Arges.

   Köszönjük a visszajelzést.itt Itt található egy lista alapértelmezett billentyűkombinációk lehet rendelni a program Gimp.Aveti szeretné kulcsok elérésére munkaeszközök: Edit-gyorsbillentyűk.

 71. farkas - mondta

  Nagyon jó tutorialul.Nota 10 tőlem jókívánságainkkal. Lehet csinálni egy bemutató, amely kapcsolódik szigorúan HTML? Szeretnék annyi információt tanulok, és szeretnék segíteni. Köszönjük, hogy minden, amit csinál, és szeretném, ha továbbra is sikeres !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Adrian - mondta

   Nagyon jó tutorialul.Nota 10 tőlem jókívánságainkkal. Lehet csinálni egy bemutató, amely kapcsolódik szigorúan HTML? Szeretnék annyi információt tanulok, és szeretnék segíteni. Köszönjük, hogy minden, amit csinál, és szeretném, ha továbbra is sikeres !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Ha a keresőmező jobb felső sarokban a "fekete öv talál oktatóanyagokat, 5 néhány oktató, ami a weboldal a semmiből, és egyéb oktatóanyagok szól létre egy honlapot. Nézze ITT 5 egyik sorozat tutorials van epsiodul 2, kérlek szépen, legközelebb használja a Keresés mezőbe, több mint 400 útmutatók itt az oldalon. Kattints a szó pirossal írva ITT, hogy egyenesen a bemutató

 72. Manuel - mondta

  A áldás honlapján ezt. Nagyon szerettem volna megérteni, hogy mi a helyzet a gimp és én fogott gyorsan. Jó, hogy megtaláltad az emberek, akik tudják, hogyan kell megmagyarázni. Megjegyzés 10 +.

 73. Ionescu - mondta

  Csak azt tudom mondani köszönöm meglévő! Tényleg csoda, hogy néhány barát tette olyan szép kép ... .az nem azt letöltött képeket a mozgó ... hol találom őket, szeretem a hatásokat lehet elérni ezeket a programokat. még mindig figyel, mint egy lelkiismeretes diák.

 74. yonut - mondta

  Nekem van egy probléma először lam telepítés tökéletesen ment, de azt hiszem, nustiu tettem valamit, amikor beléptem a 2 az idő már nem volt a dobozban, hogy a nagy, csak Toolbox a bemutató volt 2 házak Dinal „Rétegek Channel, útvonalak, visszavonás ....”, hogy már nem vagyok kérem, mondja meg, hogy mit kell tenni, hogy megvédjem a dinou kérem ??? annyira túl sok PROGRAMU X

  • Nekem van egy probléma először lam telepíteni tökéletesen ment, de nustiu hiszem tettem valamit, mióta eljött 2 az idő már nem volt a dobozban, hogy a nagy, csak Toolbox, a bemutató volt 2 házak bíboros is "Rétegek Channel, útvonalak, visszavonás ....", hogy már nem vagyok kérem, mondja meg, mit kell tenni, hogy megvédje az én dinou ??? PLEASE minden túl sok UP PROGRAMU: X

   itt megtalálni a választ.

 75. Alexandru - mondta

  hogyan kell dolgozni virtualbox? Próbáltam mindenféle és minden verzió? :(

 76. Andrei Andonie - mondta

  Köszönöm szépen az ilyen útmutatók rajtuk keresztül tettünk elérhetővé a nagy mennyiségű információt, de ami még fontosabb, ez rendkívül jól megközelíthető.

 77. Ez a sorozat nagyon sokat segítettek az egyes projektek, hálásak vagyunk a munkát, amit nyújtani, és nem zár be, hogy! Köszönetet xon.

 78. costel_pescarul25 - mondta

  Mulţumesc.Este egy bemutató jól sikerült.

 79. Maga ragyogó ember ..

 80. Őszintén szólva nekem Putia kell ismételni, mint én fejét karbamid egyszerű dolgok rétegek shi shi minden könnyű volt

 81. Megtanultam sok hasznos dolgokat a konzultáció. Gratulálunk!

 82. Sergiu - mondta

  Dan Bravo nagyon jó tutorial, hogyan kell egy csere Gimp Fields angol (most van Romaina), nekem ez előtelepített Linux és a Gimp köszönhetően.

  • Sergiu: Dan Bravo nagyon jó tutorial, hogyan kell egy csere Gimp Fields angol (most van Romaina), nekem ez előtelepített Linux és a Gimp köszönhetően.

   Keresés mappát GIMP 2.0 \ share \ Local mappát, és törölje en, és végül indítsa újra a programot.

   • Sergiu - mondta

    Dan:
    Keresés mappát GIMP 2.0 \ share \ Local mappát, és törölje en, és végül indítsa újra a programot.

    Ha tud nekem segíteni, hogy megtalálja azt a mappát Gimp, hogy a Linux nem tudja, hogy hol van telepítve köszönhetően.

    • Adrian admin - mondta

     Sergiu:
     Ha tud nekem segíteni, hogy megtalálja azt a mappát Gimp, hogy a Linux nem tudja, hogy hol van telepítve köszönhetően.

     Mi a probléma, és mit csinál pontosan?

     • Sergiu - mondta

      Adrian admin:
      Mi a probléma, és mit csinál pontosan?

      Azt fintor Gimp angol (Azt mondták, GIMP 2.0 keresése mappa \ megosztás \ mappát, és törölje a helyi ro), de hogyan találom meg?

     • Adrian admin - mondta

      Sergiu:
      Azt fintor Gimp angol (Azt mondták, GIMP 2.0 keresése mappa \ megosztás \ mappát, és törölje a helyi ro), de hogyan találom meg?

      Kövesse a tutorial kattintva ITT (Kattintson a szó itt piros)

     • Sergiu - mondta

      Adrian admin:
      Kövesse a tutorial kattintva ITT (Kattintson a szó itt piros)

      Nagyon köszönöm válaszát

 83. sajtó - mondta

  Jó estét, miközben egy videotutorial mintegy INKESCAPE, különben szempont minden te.
  Üdvözlettel PRESS

 84. elena - mondta

  Nagyon jó tutorial. Mi felvilágosult nekünk kezdőknek ...
  Minden tiszteletem, amit csinálsz.

 85. kimerül - mondta

  Kiváló bemutató, kár, hogy rájöttem, hogy ilyen későn ezen az oldalon. azt jelölték videotutorial.ro la A legjobb blogok 2010IT részben.

 86. Supeeeerrr tareeee.Felicitari

 87. maimuta14 - mondta

  Nagy bemutató !!!

 88. tibyarad - mondta

  Van egy kérdés, ha van egy kép velem, és hogyan tudom eltávolítani pattanások jelennek kosarak Ghimp programot? lehet ez?
  Azokat a kereteket, ahol fel a képet, ahol megtalálható, és szeretik a név?
  Várja a választ érdeklődéssel

  Self Tibyarad

  • tibyarad:
   Van egy kérdés, ha van egy kép velem, és hogyan tudom eltávolítani pattanások jelennek kosarak Ghimp programot? lehet ez?
   Azokat a kereteket, ahol fel a képet, ahol megtalálható, és szeretik a név?
   Várja a választ érdeklődéssel

   Self Tibyarad

   1.Pentru megszünteti pattanások a szerszám "gyógyító eszköz." CTRL billentyűt a területen, ahol a bőr nem cosuri.Ulterior meg ugyanazzal a szerszámmal, hogy javítja a bőr megjelenését.
   2.Cadrele lehet beszerezni minden képet, törli a terület, ahol szeretné illeszteni képek Google Images noastra.Cauta név "keret".

 89. tibyarad - mondta

  Ha például a keret 2, akik azt szeretnék, hogy mögötte a kisebb felbontású képek és sajnos a csere keretet felbontás 1 lenni, mint a pontos egyezés?
  Szeretném használni a maszkot réteget.

  Küldje el .multumesc

  • AdrianGudus - mondta

   tibyarad:
   Ha például a keret 2, akik azt szeretnék, hogy mögötte a kisebb felbontású képek és sajnos a csere keretet felbontás 1 lenni, mint a pontos egyezés?
   Szeretném használni a maszkot réteget.

   Küldje el .multumesc

   Ezután kattintson a Réteg Scale Layer (figyelmet kell kiválasztani a Rétegek panelen a jobb oldali egyik átméretezni kívánt

 90. tibyarad - mondta

  Meg lehet eltávolítani vörös szem tövis?

 91. constantin - mondta

  Annak ellenére, hogy tompa és kézi google fordítás Sikerült, és még én is megértettem a bemutató d.vs maszk problémákat. Azonban már nem kell exersez.Alte útmutatók játszott túl gyorsan, és nem lehet nézni. Excelnt. Bravó!

 92. Mihai - mondta

  Minden tiszteletem, amit te itt.
  Sokat tanultam tőled, és köszönöm, hogy.

 93. EmY ^ - mondta

  Mi a teendő, ha nem jelenik meg többé az utolsó két ház ablakban II (az alábbi csatornák) ??
  Ms előre!

  • Dan - mondta

   EmY ^:
   Mi a teendő, ha nem jelenik meg többé az utolsó két ház ablakban II (az alábbi csatornák) Ms várható ?? !!

   Edit-Preferences-ablakkezelés, majd kattintson a visszaállítása Mentett Window pozíciók az alapértelmezett értékre. Végül indítsa újra a GIMP programot.

 94. Nona - mondta

  Öltözött, mint egy meztelen test?

 95. delia22 - mondta

  Ez nem azért van ablak réteggel ...

  • AdrianGudus - mondta

   delia22:
   Ez nem azért van ablak réteggel ...

   Ha olvashatunk, megtalálja, és mit kell tennie, és Ön Layers ablakot. Csak meg kell, hogy tegye ugyanazt a kérdést újra és újra, mi továbbra is figyelmen kívül hagyja. A fenti észrevételek 3 válasz ez a "probléma" van.

 96. vali - mondta

  Van egy kérdés, bár néztem többször tutorialu nem egészen értem, hogy sal felhasználása ex van walpapers rajzfilm és egy képet a fiam, és szeretnék sal léptettek életbe a karakter rajz hogyan tehetek tekintetében várjon egy válaszol

  • vali:
   Van egy kérdés, bár néztem többször tutorialu nem egészen értem, hogy sal felhasználása ex van walpapers rajzfilm és egy képet a fiam, és szeretnék sal léptettek életbe a karakter rajz hogyan tehetek tisztelettel várt választ

 97. Abraham - mondta

  Krisztus keletkezett! Követi sok, de eddig még nem próbáltam, hogy használja fel a konzultáció. Most próbáltam a gimp. Tettem 2 képek hozzám kielégítő. Volt egy kész, és nem tudom, hol kezdjem, és hol, hogy befejezze. Azt akarom, hogy csatolja a fa körül 22 képet. Az igaz, hogy én kusza rétegekben. De ez a kezdet. Minden fotó létre kell hozni egy réteg? Fa lenni háttérben? Remélem, megérti, mire gondolok. Köszönöm egyébként. Minden a legjobb.

 98. Loredana - mondta

  Jó! Látni akarom, ahogy ez a bemutató, de az üzenetet kapom kiszolgáló nem található! Már nem kapható?

 99. Loredana - mondta

  Nagyon köszönöm, hogy azért, hogy ezek az útmutatók és a megfelelő, hogy szétosztja azokat ingyenesen. Kaptam egy csomó időt, és képes volt, hogy jobban megértsük ezt a programot. Már csak dicséret, és hogyan készülnek összefoglaló az úton, egy tempóban sok információt és könnyen követhető. Köszönjük!

 100. Maria - mondta

  Nagyon szeretem Mr. Dan útmutatók, igazi pedagógus, tekintik üzembe szeretet szempontjából lélek face.Multumesc Mr. Dan.Eu olyan személy, a 60 év, és nincs nagy számítógépes tudás, megtanultam figyeli a tutorials azt dolgokat, hogy én valaha is gondolta, hogy akkor face.V kérném, ha tudják csinálni egy bemutató, amelyben bemutatjuk, hogyan kaphatunk képet a személy, és egy újabb a hely, és mi és hogyan tudjuk megközelíteni a két ember egy fotót, és végül hogyan tehetjük az egyiket kell mozgatni egy kicsit a másik mögött, hogy úgy tűnik, mint egy imbratiseaza.Vreau próbálja csinálni, hogy néhány kép a család unokáival, akkor is, ha jön ki, mint egy profi tenne.

Trackbacks

 1. [...] 2. Gimp, szabadon szerkeszthető képek, a 2 maszkolás rétegeket. [...]

 2. [...] 2 Gimp, szabadon szerkeszthető képek, a 2 elfedő rétegek [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.