Grafika és design a Photoshop, a 1 lépések - videó bemutató

Szia barátok, ma indul egy sor tutorials, hogy fogunk foglalkozni design, azaz hozunk létre bannerek, animációk és a szöveg, de mi megpróbáljuk módosítani néhány imagini.Toate fogják elérni az Adobe Photoshop.Este nagyon komplex úgyhogy nem lesz egy bemutató, hogy tegyen meg mindent, így fogjuk kezelni a dolgokat ma basic.Practic ma mutatja be a fő program menük és eszközök nyújtunk nekik.
Majd miután követés bemutató kell próbálnunk, hogy játsszon egy kicsit, amit tanultál.
Remélem érted a bemutató ma arról, hogy az üzlet a Photoshop, és lassan az én útmutatók, hogy megtanulják, hogyan kell dolgozni a programban.

Jó szórakozást.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Tutorial által végzett Alexandru Serban


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. bogdan - mondta

  Körülbelül a következő bemutató, akkor meg? annyira nehéz megtenni?

 2. Alex Broavo photoshop.Le oktató, hogy meg fogja nézni mohón és más face.Am, hogy tanulni fog tőled, és a videotutorial.

 3. jó, de van egy kérdés: melyik a jobb, illetve a Gimp Photoshop? alex ms

 4. Alex - mondta

  Photoshop sikeres uramatoarele

 5. alex - mondta

  Gratulálunk le a nyílt bemutató, jobb munka és elvárják friss oktatóanyagok
  a legjobb :)

 6. psaddict - mondta

  Serban, remélem, hogy nem titokban tartani, de míg a Photoshop? Látom, hogy tudod, hogyan működik a legtöbb funkció, ami azt bizonyítja, hogy még csak nem is új a területen, de nem tudja, melyik a rövidítés undo Photoshop mutatja az ellenkezőjét. Ctrl + Z parancsikont klasszikus photoshop-nak is ad visszavonás után, és nyomja meg újból, hogy újra hatást. Photoshop visszavonás billentyűparancs a Ctrl + Alt + Z, tudod, hogy a következő útmutatók

  • psaddict - mondta

   psaddict:
   Serban, remélem nem tartja titokban, de míg a Photoshop? Látom, tudod, hogyan működik a legtöbb funkciót, amelyek azt mutatják, hogy nem te vagy az új a területen, de az a tény, hogy nem tudja, melyik a parancsikon Visszavonás Photoshop mutatja az ellenkezőjét. Classic Ctrl + Z a Photoshop nem az, hogy a visszavonás egyszer, és nyomja meg a második alkalom, hogy újra hatályba. Visszavonás Photoshop Ctrl + Alt + Z, tudod, hogy a következő konzultáció, Photoshop semmi a te hibád. Spor tette ezeket útmutatók Photoshop!

   Továbbra is várja a választ az első kérdésre :).

 7. Rares - mondta

  Nem találja ki hívja a telefonszámot rejtve? (Ha lehet, és szeretnénk, hogy a videotutorial) (hogy ha marad az ötletek)
  Gratulálunk videtutorial.ro!

 8. Alin Anchescu - mondta

  Szia Cristi, küldtem egy e-mailt a "Kapcsolatfelvétel", de nem tud lai, és úgy döntött, hogy a hozzászólásod a POTE Věže, azt szeretnék, hogy a csapat tagja videotutorial, nem vagyok profi, de kaptam kérjük, továbbítsa a megerősítő e-mailt az én [Email protected] Köszönöm.

 9. corveax - mondta

  Jó, hogy Kezdetben ez a sorozat a videotutoriale photoshop, de azt hiszem, hogy volt Kezdetben a végére, úgy tűnik, minden évben nagy rohant volna kész az év Serban'm sajnálom, de Photoshop egy képszerkesztő szoftver kemény és nem hiszem, hogy el kell végezni évben ez így. Én személy szerint gondoltam az elején, hogy nem a youtube video tutorial, remélem, hogy a következő oktató, hogy azok jobban kifejezett, és nem ugrik-tro részében évben még egy év, mint ez, összezavarják és bemutató és mi srácok után azt reméli, hogy nem veszi a megjegyzést, mint a kritika, nagyra értékelem a munkát a csapat videotutorial és nagyon köszönöm a türelmet kellett, hogy olvassa el a megjegyzést.

 10. Rares - mondta

  Cristi-admin: A legegyszerűbb az, hogy cririci vagy pletyka, meg kell vizsgálni, hogy Alex a kezdet, nem vele, hanem elérni oktató.
  Amikor érzelmek semmi sem ugyanaz, soha nem találja a szavakat, verejték, lélegzet prirzi akkor, stb, stb.
  Próbáld meg, és végigvezeti Önt, és tedd a YouTube-on, és mi jön ki.
  Azt hiszem, mindannyian támogatják őt Alex, nincs mit veszíteni, Alex igyekszik mindenki számára tartogat valamit, azt hiszem, segíteni sok kritika, mint ezt.
  Ha szeretne javítani valakinek, akkor azt elegánsan, semleges hangon. E .... mit kell tenni, hogy elegáns és a józan ész nem zárja túlságosan jól van Romániában. Mi foaaaarte jó megértése caterinca és "arrogáns" ragadós tanfolyam (só nélkül).

  Igazad van, azután, hogy üljön ezen az oldalon minden, amit akarsz ingyenes, és lehet választani, hogy mit kell tennie, hogy a megjelenés, hogy mindenki, mert meg nem értő.

 11. sklipy - mondta

  Már gondoltam, hogy mit megjegyzést a bemutató, ami lehetne jobb, de rájöttem, hogy nem számít, milyen jól tenné a bemutató Photoshop soha nem lesz tökéletes, és én beszélek tudatosan Láttam oktatóprogramok és Órákig a Photoshop ... a végén az igazság az, hogy senki nem fogja elmagyarázni, hogy pontosan mit akar, egy összefoglaló bemutató, így meg kell tanulni, hogyan, de hogyan dolgozik a Photoshop pl látsz egy bemutató Photoshop, és néhány hatások vele? Próbáld ki, és akkor előbb-utóbb megtanulják, hogy ez a legnehezebb dolog a világon, hogy Alex fiú üdvözlő a tutorial!

 12. gigi - mondta

  Hogyan kell mondani dolgozik PS és AE majdnem 3 éve mégis vreut, hogy milyen módon azt mutatja, a bemutató, de Alex nem igazán értem, egy kis dolog, valószínűleg induló konzultáció, de nem hiszem, kritikus egy, hanem (minden Adobe programot kell bemutatni részletesen.) De az egész, hogy jött ki a jól végzett Alex a folyamatos siker.

  Ne érts félre, de van egy csomó figyelmet ezeket a programokat.

 13. Marian - mondta

  Alex Én sem tudom képzelni, mennyire örülök, hogy oktatóanyagok az Adobe Photoshop!
  Köszönöm, és növeli a más tutorials!
  Sok szerencsét :)

 14. Dorel - mondta

  Ez a kezdeményezés ad reményt, hogy egy hosszú suite oktató, és talán kezd a sorozat After Effects cs5

 15. Stef - mondta

  HELLO szeretlek, ha azt mondod: "hello friends" azt jelenti, hogy azt látjuk, ez a ......, és tiszteletben tartja a kódokat kell először azt hittem, hogy rendben van, de nem így hasonlít boldoggá, és én örömmel Nézem minden nap több éve ..... Csak te tudod, hogyan kell maradni utazó értünk és nekünk, mint mi voltunk meggyötört gyermekek vagy tanulók, amikor megláttam Adrian bemutatott egy puha PcOnOffTime (időt töltött a számítógép) maradhat elég óvatos. Ami a munkát és őszintén Stef.

  • Stef - mondta

   Stef:
   HELLO szeretlek, ha azt mondod: "hello friends" azt jelenti, hogy azt látjuk, ez a ......, és tiszteletben tartja a kódokat kell először azt hittem, hogy rendben van, de nem így hasonlít boldoggá, és én örömmel Nézem minden nap több éve ..... Csak te tudod, hogyan kell maradni utazó értünk és nekünk, mint mi voltunk meggyötört gyermekek vagy tanulók, amikor megláttam Adrian bemutatott egy puha PcOnOffTime (időt töltött a számítógép) maradhat elég óvatos. Ami a munkát és őszintén Stef.

   Hello friends! Szeretlek, ha azt mondod: "hello friends" azt jelenti, hogy azt látjuk, ez a ......, és tiszteletben kell tartanunk magát először azt hittem, hogy rendben van, de nem annyira az azt jelenti, hogy te a szórakozás és én örömmel Nézem minden nap több éve ..... Csak te tudod, hogyan kell maradni számítógép (PC) a számunkra, és mi zaklatott bennünket, ha a gyermekek, illetve a diákok, amikor megláttam Adrian bemutatott egy puha PcOnOffTime (időt töltött a számítógép) maradhat elég óvatos. Ami a munkát és őszintén Stef.

 16. ASSASSIN80 - mondta

  Alex rullz

 17. Diana - mondta

  Millió köszönet !!! Alig várom, hogy a többi természetesen!

 18. Daniela egyensúly - mondta

  Alex ne gátolják kritika a látogatók, lesz mostantól. És reagálnak egy nem megfelelő módon .. mindenkinek joga van a vélemény is, ha tudom, hogy ő tudatosan megbántani ... Ön diák benne .. és egy jó .., hogy azt akarja, hogy másokat a tudás Azért, mert ez a ki tudja .. nem tudom, ki .. Ki akar tanulni .., és megtanulják értékelni, aki megtanította neki ... Sok szerencsét .. Alex ...

 19. Sorin - mondta

  Thanks for Alex tutorial.Nu Ignore pletykák, mindig van egy "okos" enni egy dedikált ceva.La még Photoshop tutorials.

 20. polferis - mondta

  Mi tisztelgett! A sokat várt bemutató a photoshop! Ez az epizód jól sikerült, de van egy kérelmet Alex: Ha ritkán magyarázni, különösen a gyakorlati bemutatóval. Tudom, hogy te egy "haladó", de meg kell számot azok számára, akik nem követik, hogy minden ilyen egyszerűen repül ablakokat az asztalon! Talán látták a bemutató többször megérteni. Különben is, én szeretném, ha sikert Önnek és az egész csapat! BAFTA!

 21. Daniela egyensúly - mondta

  Mr. ADRIAN GUDUS HA REAL DATA D-TRA életrajz .. ma lenne a nap meg kell Évforduló SO akarsz lenni adnak-more ... jó egészséget ... Isten adja meg a barátaidat, hogy legyen D-TRA vagy rosszabb .. is .. nem csak a napsütéses napok ... boldog .. teljesítését ... és persze, hogy mi a legcsodálatosabb és inspiráló .. oktatóanyagok .. at .. Boldog szülinapot ..

 22. Ciprian - mondta

  nagyon köszönöm ezt vidotutorial! Csinálok egy tanfolyamot, és én photoshop ez videotutorial nagyon hasznos .... meg tudná mondani, a gerinc, ha lehet kapni a neten programot? 10 15, még napokig ... és hogyan kell telepíteni.
  Köszönjük!

 23. Kolosszeum - mondta

  Mit bemutató ... nem hasonlítható össze a veteránok itt

  • Alexandru Serban - mondta

   Kolosszeum:
   Mi a bemutató ... nem közelíti meg a veteránok here (itt és itt, hogy volt, hogy ... gombra kattintva pm érteni semmit), akkor is, ha incepatur tekinthető vb dala're kocka ... zlbz

   Nerd?
   1.Cea mit jelent a "nerd" nem corect.Tocilar: az a személy többet tanul és rossz értelme azt mondani, h 6 majd tanul egy pillantást, ha kéred.
   2.Eu nem, mit értesz tocilar.Sunt egy fiú, aki tanul, úgy értem, nagyon jó, de én szinte naponta sport (kosárlabda), és természetesen ül a számítógép előtt.

 24. Gigi 2 - mondta

  Üdvözöljük, és gratulálok Alexander videotutorial csapat. Május tutorial.Nu figyelmen kívül hagyása minden cocalarii, valami normális, hogy ideges az első tutorial.Inca a 2 3, és te vagy benne, hogy neked pita.Deabea várom, hogy ezt az első avatar tau.Bafta és annyi oktató.

 25. György - mondta

  Jó oktató, de aki őket katasztrófa. Ahogy ott mutatják Megnyitás kiválasztási eszközök és e gyermekek. Ahogy valaki indul ez a sorozat tutorials a Photoshop legyen olyan személy, aki tudja, hogy ezt a csodálatos programot, amely gyakran használja ezt a programot. A kontraszt módosításához a kép, és írja oda "Videotutoria.ro" tudjuk. Egyébként a bravo cellelalte Videotutorial érdekes oktató.

  • Alexandru Serban - mondta

   György:
   Jó oktató, de aki őket katasztrófa. Ahogy ott mutatják Megnyitás kiválasztási eszközök és e gyermekek. Ahogy valaki indul ez a sorozat tutorials a Photoshop legyen olyan személy, aki tudja, hogy ezt a csodálatos programot, amely gyakran használja ezt a programot. A kontraszt módosításához a kép, és írja oda "Videotutoria.ro" tudjuk. Egyébként a bravo cellelalte Videotutorial érdekes oktató.

   Nos, azt mondtam, ez a bemutató olyan dolgok elementare.Tu mit jelent a "Getting Started"? Következik, és a dolgok bonyolultabbak.

 26. Augustin - mondta

  Alex ... szép tutorial dokumentumot, de ... ha észrevette, hogy valami jobb nem olyan, mint a festék ütő CTRL + Z mereu.Prima CTRL + Z megy, de ha többször ad VISSZA CTRL + ALT + Z

 27. Andrew - mondta

  Sajnálom, hogy írja meg, de nus tudja cums lépni veled ... sovány paote valaki segíteni. Néztem az oktató itt 2 iLive ingyenes tárhely és a domain. Wordpress blog Pontosan azt tettem, mint én vagyok képes telepíteni témákat, stb .. de amikor megyek windget helyszínek és hozzáadni vagy eltávolítani nem működik nem lehet tartani őket, hogy ezeket a dobozokat nem tudom, hogy milyen érzés az elején én formázott pc újratelepítése mindenféle böngésző körül, és ha írok egy hozzászólást, vagy valami de látja, amit írok írni ... a képek hozzá, csak megy, összeomlik nem tudom, mi van .. Kérjük, írja meg a házat, hogy tudja, ha továbbra is használhatja azt, vagy sem.

 28. Nicu - mondta

  igen szuper kemény várj!

 29. Nelutu - mondta

  Gratulálunk, hogy érti, mi szükség van a piacon.
  Örülök, hogy sok kérés után kezdődött, hogy nem oktatóanyagok ps.
  volna sokat mond ps, és remélem, hogy megtanulják, hogy sok mindent össze.
  Azt javasoljuk olvasóinknak, hogy dolgozzon ki ötleteket és tanácsokat nem kritika, de sokan már régóta használják a ps új dolog számunkra, hogy jó, hogy minden partticipam nem csak kritizálni, ez örvendetes és a legalacsonyabb tanács (nem kritika).
  Szeretném, ha továbbra is sikeres.

  Zsolt.
  Most, hogy hány néző van a helyszínen, nem voltam korrigálni, amikor kértem Ezek az útmutatók nem látogat spunandumise olyan oktató, Iara ha tényleg nem is kétséges, hogy milyen sokan vannak, legalább egy videotutorial marad az Adobe programokat.

 30. Alexandru Serban - mondta

  psaddict: Még mindig várja a választ az első kérdésre.

  jelenti 1 évben, de minden nap használtam.

 31. AdrianGudus - mondta

  Daniela egyensúly:
  Mr. ADRIAN GUDUS HA REAL DATA D-hagyományt kellene ÉLETRAJZ .. ma már a születésnapi-DAY így szeretné adnak-more ... MULTASANATATE ... Isten adja meg a barátaidat, hogy legyen D-húzott kemény .. is .. nem csak a napsütéses napok ... boldog .. teljesítését ... és persze, hogy mi a legcsodálatosabb és inspiráló .. oktatóanyagok .. at .. Boldog szülinapot ..

  Köszönjük a szép kívánságait!

 32. cristianr - mondta

  gratulálok az oldal és oktatóanyagok

  Van egy kérelmet Alexandru Serban: kevesebb beszéd, pontosabb, nyugodt, nem rohan

  A GIMP útmutatók készültek nagy nyugalom és türelem, és jó volt.

 33. alex008 - mondta

  Nincs semmi senkinek, de úgy tűnik, felesleges Ezek az útmutatók a photoshop. Miért? Ami azt illeti, hogy valakinek szeretném elmagyarázni a program rendkívül fantasztikus (nem túlzás egyáltalán), valakinek, vagy nem is tudom, hogy intratatea azt mondhatjuk, hogy tudjuk, hogy tanulhassanak. Találok semmit, hogy az ember, aki arra törekszik, csak eltávolítani, mint néhány piros szem és termés valami program annyira bonyolult, hogy inkább elveszik a menükben, mint tenni valamit. Mert mit akarsz elmagyarázni itt néhány nagyon alapvető eszközök, és néhány dolog, hogy találtak más szoftver sokkal könnyebb az átlagos felhasználó. Az én véleményem az, hogy az ember, aki azt akarja, semmi, de bonyolítja egyszerű dolog ... és tele van útmutatók netul dinasztia (és ha nem román ~ idegen nyelvet tanulni, mert nem fog sikerülni, az angol nem, ha nem megy, hogy elkerülje mosás padló vagy talán nem kell, hogy tudja irányítani, hogy a fürdőszobában egy idegen, aki megkérdezi irányban). Szóval remélem, én ismert, nincs mit veled, de nincs értelme, hogy valaki csak bonyolítja, hogy képes dicsekedni, hogy tettem a PS Ó, istenem ezt a képet. Otthon és sokkal egyszerűbb lehetőségek közé tartozik a Gimp, ami nagyon jó, és az összes alapvető szükséges eszközök egy normál felhasználó. Az előadás vezet nagy területek külső suficinte hol talál információkat, hogy a. Remélem, nem zavar, de ez az én véleményem.

  * Elnézést hibákat, de később kiderült, és fáradt

  • Cancelarra - mondta

   alex008:
   Nincs semmi senkinek, de úgy tűnik, felesleges Ezek az útmutatók a photoshop. Miért? Ami azt illeti, hogy valakinek szeretném elmagyarázni a program rendkívül fantasztikus (nem túlzás egyáltalán), valakinek, vagy nem is tudom, hogy intratatea azt mondhatjuk, hogy tudjuk, hogy tanulhassanak. Találok semmit, hogy az ember, aki arra törekszik, csak eltávolítani, mint néhány piros szem és termés valami program annyira bonyolult, hogy inkább elveszik a menükben, mint tenni valamit. Mert mit akarsz elmagyarázni itt néhány nagyon alapvető eszközök, és néhány dolog, hogy találtak más szoftver sokkal a fényt az átlagos felhasználó. Az én véleményem az, hogy az ember, aki azt akarja, semmi, de bonyolítja egyszerű dolog ... és tele van útmutatók netul dinasztia (és ha nem román ~ idegen nyelvet tanulni, mert nem fog sikerülni, az angol nem, ha nem megy, hogy elkerülje mosás padló vagy talán nem kell, hogy tudja irányítani, hogy a fürdőszobában egy idegen, aki megkérdezi irányban). Szóval remélem, én ismert, nincs mit veled, de nincs értelme, hogy valaki csak bonyolítja, hogy képes dicsekedni, hogy tettem a PS Ó, istenem ezt a képet. Otthon és sokkal egyszerűbb lehetőségek közé tartozik a Gimp, ami nagyon jó, és az összes alapvető szükséges eszközök egy normál felhasználó. Az előadás vezet nagy területek külső suficinte hol talál információkat, hogy a. Remélem, nem zavar, de ez az én véleményem.

   * Elnézést hibákat, de később kiderült, és fáradt


   Teljesen egyetértek a barátom ... a leggyorsabb szerkesztő program természetes igényeit :)))) van
   FotoWorksXL

 34. Alex - mondta

  Cristi-admin: A legegyszerűbb az, hogy cririci vagy pletyka, meg kell vizsgálni, hogy Alex a kezdet, nem vele, hanem elérni oktató.
  Amikor érzelmek semmi sem ugyanaz, soha nem találja a szavakat, verejték, lélegzet prirzi akkor, stb, stb.
  Próbáld meg, és végigvezeti Önt, és tedd a YouTube-on, és mi jön ki.
  Azt hiszem, mindannyian támogatják őt Alex, nincs mit veszíteni, Alex igyekszik mindenki számára tartogat valamit, azt hiszem, segíteni sok kritika, mint ezt.
  Ha szeretne javítani valakinek, akkor azt elegánsan, semleges hangon. E .... mit kell tenni, hogy elegáns és a józan ész nem zárja túlságosan jól van Romániában. Mi foaaaarte jó megértése caterinca és "arrogáns" ragadós tanfolyam (só nélkül).

  Sajnálom, hogy azt mondják, de ez csak a kezdet, hanem a Photoshop tutorialok, de csak nagyon sok hibát
  Abból, amit emlékszem:
  Eleinte raszteres formában, de azt mondta, hogy képernyő formájában nem vektoros alakzatot vektoros alakzatot, akkor adta visszavonás, nem tudom, hogyan adjunk több helyszínen kulcsfontosságú visszavonás volt CTRL + ALT + Z

 35. adrian - mondta


  Én kérdés, hogy lehet eltávolítani a BIOS nélkül Windows? meg kell nyomni a gombot?
  Ki tud adni nekem a válasz SÜRGŐS kell mennem a BIOS
  Hogyan kell eljárni, hogy a BIOS?

  • polferis - mondta

   adrian:

   Én kérdés, hogy lehet eltávolítani a BIOS nélkül Windows? meg kell nyomni a gombot?
   Ki tud adni nekem a válasz SÜRGŐS kell mennem a BIOS
   Hogyan kell eljárni, hogy a BIOS?

   Először is, ha a BIOS nem töröl semmit! Belépés a BIOS meg kell nyomnia egy gombot fel PC-ről PC-re. A F2 laptopok, asztali-ig: F6, F8 vagy F8 + DEL, stb. Minden esetben meg kell nyomni a gombot, mielőtt csomagtartó. Figyeljen, mit csinálsz! Ha nem tudod, hogyan adja meg a BIOS, kétlem, hogy tudja, mit kell tenni ott, és akkor tönkre mindent! Jobb, ha valaki állítsa be a BIOS-t.

  • Stef - mondta

   adrian: BIOS

   Sal újraindítása nyomja meg a Delete gombot, vagy F .... a-sok-idő előtt FEL A BIOS

  • Stef - mondta

   adrianSal újraindítása nyomja meg a Delete gombot, vagy F .... a-sok-idő előtt FEL A BIOS

   Sal újraindítása nyomja meg a Delete gombot, vagy F .... a-sok-idő előtt FEL A BIOS

  • csapkod - mondta

   adrian:

   Én kérdés, hogy lehet eltávolítani a BIOS nélkül Windows? meg kell nyomni a gombot?
   Ki tud adni nekem a válasz SÜRGŐS kell mennem a BIOS
   Hogyan kell eljárni, hogy a BIOS?

   Sajnálom, hogy beavatkozzon, de az én véleményem az, hogy ha nem tud belépni a BIOS nincs üzlet, hogy ott, hogy csak nem kár.

 36. Diana - mondta

  Alex, ne hallgass a kritikusok. Soha nem lehet tudni, hogy mindenki kedvére.

  Az üzenetem a boldogtalan: Ez, mint a TV. Tetszik a csatorna: változtassa meg.

  Sze rám ez a bemutató hasznos, valamint mint a többiek.

  Alig várom, hogy II.

 37. sklipy - mondta

  Adrian-Admin Boldog születésnapot !!! számíthat tisztességet tenni :))) normál oktatóanyagok

 38. polferis - mondta

  Boldog születésnapot GUDUS ADRIAN! Kívánok egészséget, boldogságot, és csak JOY!

 39. LiviuFlorin - mondta

  .... Ha tudod, tedd a YouTube-on és a bemutató mellett celelalte.Multumesc.

 40. AdrianGudus - mondta

  adrian:

  Én kérdés, hogy lehet eltávolítani a BIOS nélkül Windows? meg kell nyomni a gombot?
  Ki tud adni nekem a válasz SÜRGŐS kell mennem a BIOS
  Hogyan kell eljárni, hogy a BIOS?

  írjuk fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: egy rövid magyarázatot a BIOS-t. Belépsz, és megtalálja a tutorial.

 41. Eugen - mondta

  Helló, szeretném tudni, hogy van-e módszer, amellyel meg lehet írni egy e-mailt kell küldeni egy későbbi időpontban és a dátumot a kliens / szolgáltatás Yahoo mail?

 42. Eugen - mondta

  Helló,
  Szeretném felvilágosít engem és én bajba.
  Azt szeretnénk, hogy egy biztonsági másolatot a Acronis True Image Home 2011 a C meghajtót, és tedd egy DVD-n. A kérdés az: használhatja a CD bootolható helyreállíthatják hogy beckup ki DVD-n? Nem kell, hogy integrálja és helyreállító CD-azon a DVD-n? Mit tegyek?

  • polferis - mondta

   Eugen:
   Helló, szeretném malămuriţi és én bajba.
   Azt szeretnénk, hogy egy biztonsági másolatot a Acronis True Image Home 2011 a C partíciót, és azt punpe DVD. A kérdés az: használhatja a CD bootolható helyreállíthatják hogy beckup ki DVD-n? Nem kell, hogy integrálja és helyreállító CD-azon a DVD-n? Mit tegyek?

   Az első mentés nem indítható. Készítsen biztonsági másolatot egy másik partícióra, mint a C, és a CD Acronis Bootable Media (találkozunk az opciókat) és a boot York vele, és újra a biztonsági mentés után történik. Személyzet javasoljuk Clonezilla hát jobb, mint ACRONIS amelyek gyakran azt hibákat. https://www.videotutorial.ro/?p=4441

 43. nor24o - mondta

  ritkán, hogy egy kis tutorial tutorials ha igen flstudio 9, nagy változások a Windows XP vagy a 7 nagy vagy milyen dolgok mechanikus vezérlés párhuzamos vagy soros porton vagy a Virtual Dub vagy az Adobe afterefcts a cs5 jó NUMA NUMA VAM ha kaptam Távolságok sal ötletek

 44. Cristian - mondta

  Szeretném, ha lehetséges, hogy útmutatók C + +.

 45. Eugen - mondta

  polferis: Az első mentés nem indítható. Készítsen biztonsági másolatot egy másik partícióra, mint a C, és a CD Acronis Bootable Media (találkozunk az opciókat) és a boot York vele, és újra a biztonsági mentés után történik. Személyzet javasoljuk Clonezilla hát jobb, mint ACRONIS amelyek gyakran azt hibákat. https://www.videotutorial.ro/?p=4441

  Nos, én már egy bootolható CD-t készített helyreállítási Acronis Bootable Media.
  Olvastam a honlapjukon, hogy nem tud egy beckup DVD-n, a program működik, mint tartalék felosztása még ha beckupul azaz 4 GB több mint osztja több részre, hogy illeszkedjen a sok DVD-n. Csak azt akartam tudni, hogy a visszaállítási DVD set beckup a bootolható CD Acronis tenni, vagy ha lehet így.

  • polferis - mondta

   Eugen: Nos, én már egy bootolható CD-t készített helyreállítási Acronis Bootable Media.
   Olvastam a honlapjukon, hogy nem tud egy beckup DVD-n, a program működik, mint tartalék felosztása még ha beckupul azaz 4 GB több mint osztja több részre, hogy illeszkedjen a sok DVD-n. Csak azt akartam tudni, hogy a visszaállítási DVD set beckup a bootolható CD Acronis tenni, vagy ha lehet így.

   És akkor nem indul el a helyreállító CD-York-iak, és visszaállítja az azonos cd. Igen, ha nem tud több mentést CD-n, de a helyreállítása, hogy lássa, hogy hány hiba van! Végül akkor hát egy USB stick, és indítsa el a helyreállító CD és ne York-iak vissza a botot. Én nem ajánlom splituirea a több CD. Személy szerint én egy rajongó ACRONIS egy év, de kaptam sok hiba ... Most a Clonezilla amelyek elégedettebbek, mint Acronis.

 46. Vania - mondta

  CTRL + ALT + Z BAI fiú HA SZERETNE visszavonhatja a DAI gyakran Cika MIO NOT és zárja be a programot jól megy :))) Lehet, hogy kapsz egy bemutató a Photoshop?

 47. Eugen: Nos, én már egy bootolható CD-t készített helyreállítási Acronis Bootable Media.
  Olvastam a honlapjukon, hogy nem tud egy beckup DVD-n, a program működik, mint tartalék felosztása még ha beckupul azaz 4 GB több mint osztja több részre, hogy illeszkedjen a sok DVD-n. Csak azt akartam tudni, hogy a visszaállítási DVD set beckup a bootolható CD Acronis tenni, vagy ha lehet így.

  Néhány próbálja meg ezekben a napokban, és jövök vissza a bemutató egy tutorial, hogy én akartam csinálni ilyet.
  Remélem, hogy működik.
  Azt hiszem, megy, hogy ugyanazon a DVD és a kép mentés és fájl helyreállító lemez, most már tudom, hogy pontosan mi történik, ha 4.5 haladhatja meg a giga-up mentés.
  Teszt és látni ....

 48. AdrianGudus - mondta

  A nor24o: mi már oktató Virtual Dub vagy változás windosului 7 xp alkalommal. Csak ki kell használni a keresési mezőbe a jobb felső sarokban, hogy megtalálja őket .... Írta itt: Virtual Dub testre ablakok, belépsz és megtalálja oktató

 49. Nicu - mondta

  szép bemutató Azt akarom tudni, hogy a karakter ki a kép fekete-fehér, fekete háttér karakter hogyan helyszíni bőrszín és változtassa meg a háttérben! ms

  • Alexandru Serban - mondta

   Nicu:
   szép bemutató Azt akarom tudni, hogy a karakter ki a kép fekete-fehér, fekete háttér karakter hogyan helyszíni bőrszín és változtassa meg a háttérben! ms

   igen, poate.Am próbálni, és nem a bemutató erről.

 50. Nicu - mondta

  k ms

 51. Vlad - mondta

  Ön írta: „videotutoria.ro”

 52. Nykw - mondta

  Sajnálom, hogy meg kell kezdeni a konzultáció. Meg tudja mondani, hogy mi a neve?

 53. Cata - mondta

  Hello. bemutató megy. kiszolgáló nem található ...

 54. alex - mondta

  Azt is szeretném, hogy a kép a tutorial.
  Köszönjük!

 55. sklipy - mondta

  Néhány napig telepítettem PhotoImpactx3 mellett Photoshop és látom, hogy nagyon könnyű, és ráadásul van néhány hatásai legmenőbb és legkedvezőbb árú, mint a Photoshop, de végső soron attól függ preferenciák

  • Toni - mondta

   sklipy:
   Néhány nappal ezelőtt telepítettem PhotoImpactx3 mellett Photoshops, és látom, hogy nagyon könnyű sőt néhány hatása a kezét, és legmenőbb Photoshop, de végső soron attól függ a preferenciák

   Én szükséges a sok szabad szoftver raszteres grafikai szerkesztés, amely utánozza néhány funkciót a Photoshop(Gimp egy létező példa itt az oldalon), De nem sok Photoshop költségek, profi munkát végzett.

  • Nelutu - mondta

   sklipy:
   Néhány nappal ezelőtt telepítettem PhotoImpactx3 mellett Photoshops, és látom, hogy nagyon könnyű sőt néhány hatása a kezét, és legmenőbb Photoshop, de végső soron attól függ a preferenciák

   Maga csak viccel, amikor arra utal, hogy nem lenne hasznosabb deka ps más képszerkesztő programot, de persze, ha nem áll szándékában, hogy a kezét a könyv, vagy tanult, ps nem az Ön számára, ps az egyik legösszetettebb program képszerkesztő és erőforrásokat mindenhol, hogy felvehet rá. így azok számára, akik szeretnék megtanulni rendben van, de az amatőrök, akik szeretnék valamit, csak két kattintás, és anélkül próbál sati're, keres valami mást.

 56. Mi történt, hogy az egész sorozat tutorials a design, amit ígért? Kritika az első bemutató megijedt tőle?

 57. vannak még hátra, és a többi része?

 58. Túl sok idő telt el azóta, az első bemutató ... meg kell, hogy ha a következő legkisebb távolság ... ha még nem tette azokat oktató ígért dincauza kritika szégyen .. be a fiókot, és kritikusok különösen te elme, aki szereti a munkáját .. minden kezdet nehéz! szerencse és ssteptam a következő videotutorial grafika!

 59. Nagyon tanulságos bemutató vostru.V azt kérni, hogy ezt a második része
  bemutató a Photoshop. Köszönöm szépen. EMIL

 60. costel123 - mondta

  Sok köszönet a tutorial!
  Sze használok sokat.
  Gratulálunk, és én továbbra

  • AdrianGudus - mondta

   costel123:
   Sok köszönet a tutorial!
   Sze használok sokat.
   Gratulálunk, és én továbbra

   Folytatva már létezik, csak olvasd el, mit mond a bemutató videó, vagy használja a keresési mezőt a jobb felső sarokban!
   Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: Gimp az 2, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Ha szeretné, hogy a 3, írja a keresőmezőbe: Gimp az 3, akkor adjuk meg, és meg fogja találni a bemutató, és így tovább, egészen a 4.

   • AdrianGudus: Folytatva már létezik, csak olvasd el, mit mond a bemutató videó, vagy használja a keresési mezőt a jobb felső sarokban!
    Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: Gimp az 2, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Ha szeretné, hogy a 3, írja a keresőmezőbe: Gimp az 3, akkor adjuk meg, és meg fogja találni a bemutató, és így tovább, egészen a 4.

    Úgy vélem, hogy szégyenletes kezdeni Ps, majd azt mondják, ha azt szeretné, hogy továbbra is része 2 Gimp. Ez olyan, mint te is tagja vagy a versenyt a Ferrari és akkor azt mondja, hogy menjen el Logan. Túl nagy különbség, ha elkezd egy projektet kell végezni.

 61. Adrian - mondta

  Dc nem folytatja a bemutató a Photoshop, sokan vannak, akik szeretnék tanítani. Alex jött szuper korai azoknak, akik szeretnének tanítani remélem úgy dönt, hogy folytatja a Gimp nem Photoshop.

 62. Egy további lehetséges? vagy legalábbis mondani az embereknek, hogy ne várjon

 63. Virgil - mondta

  Hello ... Én is szeretnék néhány információt az Adobe Photoshop. Tud valaki segíteni nekem egy projekt? Kell néhány tanácsot. Az id: [Email protected] Előre is köszönöm!

 64. ramona - mondta

  ziuoa jó. Van egy kérdés, hogyan lehet ezeket a DV DV toturial kapcsolódó az Adobe Photoshop? köszönöm szépen

  • Bianca - mondta

   ramona:
   ziuoa jó. Van egy kérdés, én is ezeket a dv dvcum a toturial kapcsolatban az Adobe Photoshop? köszönöm szépen

   Azt is, hogy ugyanazt a kérdést zia.Si jó, mint az, amit találtunk Ramonei.nde egyéb oktatóanyagok az Adobe Photoshop?. Köszönöm

 65. Manolo - mondta

  Helló, érdekelne, ha valaki közületek, hogy egy bemutató, hozzátéve meta tagek a weboldal, milyen kulcsszavakra lehet attól függően, hogy a tevékenység milyen hatással vannak a rövid vagy hosszú távon, hogyan reklámozza a weben a meta tag-ek és hol az ehhez meta tagek site.In reményében kap egy tutorial, hogy segítsen a kezdő, helyek, amelyek elősegítik azok munkáját anticipat.O jó napot köszönöm

 66. Könyörgöm, hogy továbbra is a Photoshop ... (De a speciális dolgokat). Köszönöm szépen ...
  Én például tehetek útmutatók közép-és incepatar ... (talán egy kicsit bonyolultabb ...) De egyébként ... Azt akarom tudni, hogy különböző dolgokat nehéz. Régóta esedékes, hogy továbbra is oktató, de nem látok semmit ...

 67. Stefan - mondta

  Helló,

  Nagyra értékelem, hogy próbált létrehozni ezt a kis bemutató, nagyon gyenge, de nagy azoknak, akik fogalmam sincs, mi van a Photoshop, de meg lehet változtatni a színét a részvény nélküli resterize réteg egyszerűen duplán kattintva az ikonra, hogy úgy tűnik, hogy a bal oldalon a réteg nevét 's az ugyanabban a sorban, hogy meg fogja mutatni a színpaletta közül lehet választani színt, és íme .. :))

  fogadtatás

 68. Nagyon érdekes előadás és magyarázni.
  Ügyeljen arra, hogy a blog.

 69. Helló,
  Csak részben igaz? Kerestem az archívumot, és nem talál máshol ...
  Az előadás nagyon jó nekem, de azt is kell egy folytatást.

  Sok köszönet!

 70. Claudiu - mondta

  Én Sall és a link, ahol lehet letölteni a photoshop 5

 71. A filelist.ro

 72. Mircea - mondta

  Üdvözlöm. Tud valaki mutatni nekem egy programot, hogy lehet, hogy könyvborító. Igazából szeretnénk, hogy takarókat a fedelet. Hogyan számoljuk ki a méret az arc, a gerinc és hol, hogy a kanyarokban.
  Előre is köszönöm.

 73. hello,

  jogot, hogy ne folytassa a más fotó üzlet? Néztem a sorozat tutorials GIMP, de szeretnék, hogy egy teljes sorozatot ják PS és a Corel Draw, ismert, hogy a legerősebb fénykép és videó szerkesztők. és, mint én, azt hiszem, nagyon hasznos lenne sok ember számára.

  növeli a munka az, elképesztő, hogy valaki ennyire tudást megosztani mindenkivel.

  Köszönjük!

 74. Ionut - mondta

  Hello! Megvan a probléma. Amikor elkezdi telepíteni a Photoshop CS5 kérdezik tőlem, hogy helyezze be a CD-t a meghajtóba program folytatását. Azt lehet mondani, telepítettem Photoshop számtalanszor soha nem tett rám, mint ez. Mit lehet tenni? Előre is köszönöm.

  • Adrian Gudus - mondta

   A szoftver fejlődik! A gyártók igyekeznek a kalózkodás elleni küzdelem és hogyan mindenféle előrejelzések szoftver. Azt tanácsolom, hogy felszerel egy régebbi verziója photoshop. Ez normális, az egyik verzió és egy másik szoftvert a beavatkozásra változások, fejlesztések, az új biztosítékokat szoftver

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.