Gimp ingyenes program szerkeszteni fotók 3, a kijelölés - HD videó bemutató

Szia barátok Dan, bemutató Gimp továbbra ma ez a harmadik, ahol beszélünk „Kijelölés”.

Sokan közületek, a megjegyzések rovatban, akkor mint a Gimp az Adobe Photoshop, az Adobe Photoshop egy olyan program elkötelezett szegmens PRO, és nem lehet összehasonlítani semmilyen módon a Gimp, ami 100% ingyenes, de a Gimp Ön nagyon jó, és nem azt mondja egy pillanatra, hogy ez egy ingyenes program.

Az otthoni felhasználók és azok számára, akik szeretnék, hogy az első lépéseket a grafikai tervezés és szerkesztés, GIMP a legjobb választás, a Photoshop hajló professzionális használatra, és ezért egy kicsit nehezebb megérteni a felhasználók elején módon.

A téma a harmadik bemutató a sorozat GIMP tutorials "teszi a beállításokat." Ebben a leckében több kiválasztási módszereket. "Ll kell választani, ha dolgozni a saját képeket azok a módszerek, amelyek a legalkalmasabbak a tényleges helyzetnek. Azt ajánlom, hogy választás, mint hogy egy nagyobb zoom, add maszkok, rétegek és nélkülözhetetlen eleme, hogy rabdare.Acest tutorial leírja, hogyan lehet beilleszteni egy képet a baba belsejében egy virágos kép volt, mint adhat a különböző hatások a szöveget.

A jobb érthetőség kedvéért a példa a bemutató videót a Gimp, szükséges, hogy megtekinthesse az első két konzultáció:

1. Gimp ingyenes képszerkesztő 1 a telepítés és a rétegek.

2. Gimp, ingyenes szerkesztő fényképeket, a 2 maszkolás rétegeket.

Kívánok kellemes és a várakozások szerint ezek video oktatóanyagokat GIMP. Letöltés tesztfájlokat

Dan Constantin
tutorialegimp.blogspot.com


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Cristi250 - mondta

  Szia látom, hogy nincs megjegyzés azt hittem, hogy az Ön egyik. Érdekes programot egyfajta photoshop. Készíts egy nagy munka, így lépést tartani

 2. Catalin - mondta

  Bízunk benne, hogy Dane rész 3, bravo, hány mit gondolsz, csinálsz GIMP?

 3. CORLEONE - mondta

  Szuper kemény, nagyon kemény munka, de ... lássuk holnap valaha árokba egy catzva őrült, hogy valami kifogásolható, a BA, mint furcsa, hogy a jó, hogy vagy munkát vesztes érzelem putzin,,,,,,, , és ők mit és ha képesek! Dai előtt egy dán, aki szeret invetze jó, hogy a nulláról indult! SIKER

 4. Sergiu - mondta

  Bravo te vagy a legjobb lehet némi oktatóanyagok hatása a fotókon!

 5. Sergiu - mondta

  Remélem, ezzel egyes részein!

 6. Roxana - mondta

  A szöveg hatása, ha érvényt, hogy a "megkönnyebbülés" Én nem változtatja meg a szöveget, de nyit egy másik oldalt azonos és változatlan szöveget, minden alkalommal, amikor megpróbál, hogy a hatást, hogy a kimeneti szövegben megkönnyebbülten, kinyitja egy másik ablakban a kép és a szöveg minden változatlan marad. Miért?
  Azt tettem, amit mutattak a bemutató, de semmi, én is nyitott egy ablakot ugyanazokkal a kép és szöveg output hatás nélkül a megkönnyebbüléstől.

  Köszönöm.

 7. @ Roxana: Hogy leírt jelenség valószínűleg azért történik, mert Ellenőrizte "munka copy" alkalmazása során filter "Bevésés". Törölje ezt a lehetőséget.

 8. CORLEONE - mondta

  @Dan: Tudod, egy programot, hogy én is vágott egy darabot EX dintrun film, a közepén a film egy hibát, és szeretné, hogy távolítsa el azt tartja a többi film (vagyis csak mi van középen vágni)?? Köszönhetően

 9. Adrian - mondta

  @CORLEONE: VideoPad bemutató az ember, hogy megtörtént, vagy Virtual Dub egyaránt ingyenes!

 10. @ CORLEONE: Azt javasoljuk a programot Avidemux.In elv azt hiszem, sikerül VideoPad (hozzá a teljes filmet egymás után, hogy a két vágás elején és végén az időt akarja eleminate ez a film, és végül törölje ezt a szakaszt exporti film).

 11. Fanibu - mondta

  @CORLEONE: Easy Video Splitter

 12. Roxana - mondta

  Thanks Dane, sikerült.

 13. Catalin - mondta

  Super Dane azt unatkozni egyáltalán hossza legalább nem én, úgy találtam, hogy nem lesz utolsó 4 Gimp.Asteptam és egyéb kapcsolódó bemutató olyan szép történik, a stílus jellemző.

 14. Sergiu - mondta

  Siti olyan program, amely hozzá szöveget nézni? Ha a VideoPad megduplázza a méretét a film 709 1400 mb-1500 mb.Imi ajánlani egy programot?

 15. Sergiu - mondta

  Senki sem tudja?

 16. @ Sergiu: In VideoPad amikor exportálja a fájlt a beállítások módosításához: Kattintson a Beállítások-Video Encoder tömörítési beállítások, és válasszon ki egy alacsonyabb értéket az átlagos és a maximális bitráta bitrare és a hang formátumban, válasszon egy lehetőséget az alacsonyabb Hz, de a sztereó opciót.

 17. Catalin - mondta

  @ Sergiu
  Ulead Video Studio 11
  Orom
  Power Director

 18. Michael Cerbulescu - mondta

  Nagyon jó srácok köszöntöm minden oktató, és minden, amit itt a rock!
  Tetszett a megjegyzést lu Krisztus mit nézni, azok az emberek, akik ahelyett, hogy valami hasznosat pisilni ül, és játszik a FIFA vagy más ilyesmi.
  Ugyanakkor nekem is van egy kérdésem, és egy szép, kérjük, azt akarom, hogy neki, hogy nekem az egyetemen Constantin Brancusi tg.jiu egy szakaszt, hogy a hangok asha technológiai rendszerek műszaki Automatika és Alkalmazott Informatikai, kis dolog, hogy elfoglalja dak és hasznosabb lenne utlila tud dekat Gazdasági Informatikai Szent város, ahol akolo akarta feladni egy este, és én Kand gombra, hogy megtudja, a híreket a TV-ben, mint valami, hogy sok diák a pilitehnica idén úgy döntöttem, ezt a részt, hogy válasszon, és azt mondja neki, hogy sok munkalehetőség AjTi elmondta, mit gondol, hogy hibázott, vagy nem

 19. @Michael CerbulescuNe vegyen beszélgetés után a TV vagy a gondozása is, nem lehet választani, ahogy az életben, minden sokkal egyszerűbb.
  Meg kell csinálni, amit akarsz, ha azt teszed, amit szeretsz az életben nem lesz boldog, célja az életben, hogy boldog legyen, és hogy elégedett magaddal, amikor belenézek a tükörbe.
  Ha úgy dönt, a karrier alapján, amit a piaci igényeket, élek egy középszerű életet, fakó, szürke és nem is fog soha teljesítményt.
  Ha csinálsz valamit a móka, hidd el ő lesz a legjobb és legkedveltebb, nem számít a pénz, elsősorban előformák érik el, akkor gyere és könnyű pénzt.
  MIT mint az életben nem feltétlenül kell: orvos, ügyvéd, programozó, stb
  Lehetne és szerszámkészítő-Mould, ha úgy tetszik, hogy hogy kell csinálni, és a legjobb szerszámkészítő-Mould a világon, mert nem annyira.

 20. Neagh - mondta

  Szia Dan,
  Ismét gratulálunk és köszönjük a. a munka, hogy faci.Vreau mondani magamnak, tudom kezelni az általános ceva.In elég jó a számítógépek, még dolgozik a boltban, ahol ők szolgáltatás PC,
  Láttam már sok útmutatók és példák "out" ráncok, de az ilyen feldolgozás az érintett személy "regenerálja" a max-10 15 éve 30.Am nem látott "öregedés", amely még mindig nem elég realiste.Nu Adjunk hozzá néhány ránc fiatal arc néz elég fiatal batrin.Sunt ráncok és a sötét karikák és egyéb jelek és pt. úgy néz ki, mint minden van sok másik oldalon tineri.Pe idős emberek, akik nem gyűrött, jelentéktelen, de a kifejezés öregember ... És van valami, még egy homályos kép, vagy a távolsági ahol alig megkülönböztethető arc vonalak, ráncok nélkül vagy foltok vb, de még így is nyilvánvaló, hogy az ember fiatal, vagy idős nő ..
  Amit láttam egy példa a "fiatalítás" drámai, és nem találtam barátok "szakember" a valamit, hogy segítsen nekem, úgy döntöttem, hogy magad is kísérletezhetsz .. és a bemutató nem fix ..: P
  Egyébként lehet, hogy észrevette, hogy eddig nem csillag (tehát gazdag ember), aki igénybe mindenképpen plasztikai műtét (mellfelvarrás, implantátum, lézerek. Stb ..), nem úgy néz ki, mint 25 30-év. Tekintettel arra, hogy gyakorlatilag ezek az orvosok, akkor gyere el teljesen bőr az arcon, és hogyan mozognak, és mit akarnak vele .. kezd némiképp abszurd, hogy mind a beavatkozások nem megjelenését helyreállítsák régi május you ..
  Tehát 2 képek előtt, csak azt a részét az orr felfelé, hogy távolítsa el az arcán, állán .. kezdtem összehasonlítani a különbségeket .. Eleinte csak át a szemem az egyik a másik .. akkor minden alkatrészek tartalmazza szemekkel .. az eredmény .. a kép fiatal, öregedő szemek, ez az egész csak fiatal arc egy másik kifejezés, de határozottan a fiatal ... és a kép az öreg .. fiatal szemmel látható a küldd el tényleg öregasszony azok a szemek ...
  Régebben a "patch eszköz" az elmossa a különbséget bőrszín az egyik a másikra., De ez jött ki pontosan a szín másolt, ő tűnt kissé kombinációja ..

  Oké, így sokkal könnyebb ..: D megpróbáltam felhívni egy ellipszis kevésbé vastag körvonal, írjon egy szöveget is .. és rájöttem .. tudom, hogy lehet tenni a koncentrikus ellipszisek 2 kitöltve a tér között egy egyszerű színes .. de nem ..?
  Remélem Csinálok egy kis időt, hogy válaszoljon nekem, minden jót!

 21. @ Neagh: 1.Te Kérem, küldjenek két kép az e-mail.Voi Ezzel a kérdéssel a következő bemutató.
  2.Construiesti elliptikus választás a "Ellipse Select eszköz", majd válassza a Border, válassza ki a színt, és végül a Szerkesztés-betöltése FG Color.

 22. EoliThic - mondta

  Nagyon jó, mint amit leírt minden eszköz parte.Destul nehéz létrehozni a szöveg ("hordozó" my http://i26.tinypic.com/28jfec6.jpg Szerettem volna valami mást, de ez .. )
  Más hírek várnak a következő bemutató trükkök komplex (megváltoztatja a színét az arc, foltok eltávolítása, eltávolítja a ráncokat, megváltoztatja a színét az ég, amely egyesíti a képet 2 2 karakterekből képeket néz ki annyira különbözik, hogy ugyanabból a fénykép, a test kövérség)
  Most remélem, nem bánod, de szeretném megtanulni ezt egyébként gratulálok. mit tett az 3 oktatóanyagok eddig segített nagyon mult.MS!
  Amikor tutorialu "a következő lépés?
  PS Egy kis probléma a bemutató, legalábbis nekem hangzik készített kép előtt.

 23. Catalin - mondta

  Amikor megyek OK hang filmeket, és azt szeretném mondani, asa.Aprob EoliThic Dane azt mondja a kolléga tudja mutatni nekünk egy kicsit arról, hogy mi is szerepel, különösen, azt várjuk, hogy a múlt GIMP.Abia bemutató, a szerencse és Dane bónusz a munka!

 24. Lehet elérni sok érdekes hatást GIMP. Egy példa lenne http://i32.tinypic.com/ip1342.jpg Én szem előtt tartani a követelményeknek a jövőben tutorial.

 25. CORLEONE - mondta

  Ki más segít nekem táskát yahoopinbox a WordPress?

 26. Roxana - mondta

  Van egy barátom, aki gyakran jelenik meg a televízióban modellben rögzített néhány képet vele egy különleges bemutatót a gyűjtemény által kifejlesztett egy olasz tervező, de szeretném, hogy távolítsa el a TV állomás logóját a regisztráció. Mondja el, mi a program megvalósításához szükséges ez?
  Köszönöm.

 27. EoliThic - mondta

  @ Dan: sokkal sikeresebb a kép. :)

 28. @ Roxana: Én válaszoltam a https://www.videotutorial.ro/?p=1590

 29. Neagh - mondta

  @ Dan: Köszönöm. válasz, megpróbáltam, és ez jött ki ... tulajdonképpen ez egy szuper könnyű, és volt, hogy valahol .... azt hiszem, a sok hatást, hogy nehéz lehet elképzelni, hogy mi minden egyes valóban .. így tudja amire szüksége van ..
  Küldtem mail, sajnálom. ez annyira ..
  Tehát találkozunk jövő vasárnap tuorial Gimp?

 30. Alexx - mondta

  Nem is tudom, miért csattant és disparaut alján a Toolbox és írok betérhetünk dokkolható dialógusok itt .... Milyen beállításokat kell megváltoztatni, hogy újra megjelenik?

 31. @ Alexx: A "Rétegek, csatornák" egy gomb, mint ami triunghi.Click gomb hozzáadása eszköz Tab végső Options.In a "drag and drop" hogy a Toolbox panel.

 32. Vasile - mondta

  Hosszú, de merita.felicitari

 33. Marius - mondta

  Kellene, hogy a bemutató a Photoshop, és lenne jó

 34. Hello!
  Mi történik videotutorialul "Gimp ingyenes képszerkesztő a 3, a kijelölés - video bemutató HD"? A látó csak 13 másodperc alatt ebben videotutorial?!?

 35. Adrian - mondta

  GPA: Hello!
  Mi történik videotutorialul "Gimp ingyenes képszerkesztő a 3, a kijelölés - video bemutató HD"? A látó csak 13 másodperc alatt ebben videotutorial?!?

  A bemutató jól megy, amíg a végén már 98 perc gyenge Addicted talán kap magának egy jó net, és én jobban! Ne keressen tovább, jöjjön el hozzánk!

 36. Bocsánat
  Azt hittem, hogy egy technikai probléma ptr többi videotutoriale megy, és csak azt a második 13.

  Van egy jó véleménnyel van, a helyszínen, az oktató, hogy tegyék nézni öröm. Tehát nem szeretnének hibáztatni senkit, csak kíváncsi.

  Csak így tovább a jó munkát
  S'auzim csak jó
  GPA

 37. Hogyan tudom megváltoztatni a nyelvet Gimp 2.6

 38. Alin: Hogyan tudom megváltoztatni a nyelvet Gimp 2.6

  Azt példázza 1 Dan a bemutató azt mutatja, hogyan kell változtatni a nyelvet, ez a bemutató sorozat számot 3 4 GIMP útmutatók.
  Kövesse őket, hogy úgy, hogy megértsék sok mindent, nem vagyok hiú 4 GIMP útmutatók.

 39. Edy666 - mondta

  Ez egy nagyon jó sorozat tutorials, remélem, hogy nem ér véget a negyedik. Gratulálok Dan, már alig várom, hogy más érdekes hatásokat, pl Gimp tehet 3D örvénylő hatását képek vagy emblémák? Köszönöm.

 40. Bitzu - mondta

  Szia ... Lenne egy kérdésem ... hogyan lehet eltávolítani írásban a kép? Érdekelne képek, nem írtam és nem tudom, hogyan kell csinálni ... Tudja valaki? köszönöm ..

 41. Dany05 - mondta

  Én nem tudom, mi intanpla, de most, amikor kinyitom a gimp program úgy tűnik, hogy a layere.Imi ikon csak egy toolbox.Stie hívott valaki, mi a teendő? Köszönjük!

 42. @ Edy666: lehet elérni ilyen hatást a GAP.http://gimpology.com/submission/view/rotating_cube/
  @ Bitzu: Akkor megszünteti írásban a klónozás eszközök Gimp, de megköveteli a sok munka és az eredmények nem mindig asteptate.O Egy másik módszer az lenne, hogy levágja a képet, hogy nem tartalmazzák a területén az írás, ha lehet természetesen.
  @ Dany05: Windows Access-Layers Nemrég bezárt dokkok ...

 43. Edy666 - mondta

  Kiváló! Nagyon köszönöm Dan.

 44. Dany05 - mondta

  Nagyon köszönöm Dane!

 45. GABI - mondta

  Nagyon jó oktató, gratulálok uram Dan.Am lépett videotutorial ac dvs.am oktatóprogramok egy héten, és kezdett el foglalkozni a saját oktató Gimp.Astept előre

 46. Alex - mondta

  Hol lehet másolni a bővítmények FX Foundry miután letöltötte és kicsomagolt? Kérlek segíts

 47. Alex - mondta

  Hello ... Segítségre van szükségem. Hogyan távolítsa el a fehér begru hatása a kép? Ez a kép már fekete-fehér, de azt akarom, hogy megszüntesse ezt a hatást, a kép, hogy színes, normális? Van ez a lehetőség a Gimp?

 48. Dan - mondta

  @ Alex: 1.Fisierele származó FX Foundry archívum másolni: C: \ Program Files \ GIMP-2.0 \ share \ gimp \ 2.0 \ scripts
  2.O fekete-fehér kép nem lehet hozni bármilyen szoftver az eredeti állapotába, amikor volt colorata.Singura lehetőség az lenne, hogy színes a kép maga. itt Keressen egy tutorial, hogy leírja ezt.

 49. Cristian P - mondta

  Helló,
  Rendkívüli minden oktató előtt, és én megyek át hamarosan 3.Il, mint a negyedik. Thanks Dan. Vannak dolgok, szuper érdekes és arra gondoltam, minden alkalommal, amikor láttam a különböző hatásokat, és trükkök, mint a efectuate.Acum, főleg én építettem.
  Mit is mondhatnék, ha minden, amit külön a munka szabad, talán létre más oktatóanyagok, mert abból, amit látok sok dolgot lehet tenni ezt a programot.
  Mindenesetre még egyszer köszönöm mindazt, amit eddig (és ez elég), de nem tudom elrejteni a vágy, hogy november tutoriale.Jos nézett kalapot!

 50. sylviu - mondta

  minden alkalommal, amikor bekapcsolom a PC jelenik meg, amely azt mondja, a következő:

  Ez a program előírja, legalább a Windows 2000 1.60 a SPTD vagy újabb.

  Minden "kernel debugger" ki kell iktatni "ajutatima!!

  • sylviu: Minden alkalommal, amikor elkezdem a pc egy ablak jelenik meg, amely a következőket mondja: A program futásához legalább ablakok SPTD 2000 1.60 vagy újabb. Bármit "kernel debugger" ki kell iktatni "ajutatima! !

   Próbálja válasz itt.

 51. costel_pescarul25 - mondta

  Nagyon érdekes és util.Mulţumesc.

 52. mann-szigeti - mondta

  igen .... érdekes ... megkockáztatom, oktatás.

 53. Marian M. - mondta

  Láttam a bemutató ... végül BV legforróbb szuper útmutatók nekem

 54. tibyarad - mondta

  Muult Köszönjük ezeket a konzultáció, és minden alkalommal, amikor már ocuat abban tutorial.

 55. Cristi - mondta

  Van egy dilemma
  Ha becsukta az ablakot réteg tennie, hogy visszanyerje înnapoi?

 56. Costy - mondta

  Nagyon szép bravo!

 57. Mircea Teodorescu - mondta

  Kedves Dan Constantin,

  De szólítani videotuturial.ro csapat.
  Én 56 év vigyázni elektronikus 40 nem feltétlenül kell rajongója szoftver és programozás.
  Ehelyett tanítottam párhuzamosan a nagy távközlési cég több generációs diákok és még a diákok (laboratóriumok). Írom ezt, hogy gratuláljak Önnek, hogyan ralizare ez a bemutató, nem csak a bonyolult magyarázat vagy magas szintű ismerete a program, hiszen nyilvánvaló tanítási készségek, hogy van.
  Szeretném, ha továbbra is sikeres, és ha még nem tanár ez Éhes emberek, akik tudják, hogyan kell nevelni a fiatal, merész ..........!

  Tisztelettel,
  Mircea Teodorescu

 58. robert - mondta

  Letöltöttem a legújabb verzióját gimp. már nem jelenik meg fekete fehér panel tollbox. Nem tudom, hol be előfordulnak. tud valaki segíteni? köszönöm

 59. Maria - mondta

  Szeretem ezeket a tutorials, mert nagyon egyértelmű, én egy idős ember, aki soha nem dolgozott együtt, mint programe.Felicitari Mr. Dan kiváló pedagog.Eu szeretnék tartani ezzel útmutatók ebben a programban tudni sok az interneten, de valószínűleg sokan mások nem tudok angolul, és nehéz megérteni.
  Szeretnék egy bemutatót, amely elmagyarázza, hogyan válthatunk be egy fekete-fehér fényképet színre, ahol a fotón szereplő személy szőrös és színes, és ha lehetséges, szeretnék segíteni a bemutatóban.
  Szeretnék egy ilyen bemutatót románul, megpróbálom ezt játszani a játékomhoz, de nem tudom, nem értem a nyelvet, és nehéz, ez a bemutató:https://youtu.be/Radqk29Bz_E amit szeretnék román és egyértelműbb, ha poate.Va köszönöm ajuta.Eu Remélem 2.8.22 Gimp verzióját! amint láttam a oktatóprogramok és elkezdtem tanulni, és én hogyan tudom ezt a programot.

 60. Zeno Serban - mondta

  szia
  Van egy probléma a Gimp bemutató 3, azaz szöveg szerkesztése. Amikor elérik a beillesztett réteg, miután elhaladtak a lehetőséget, hogy Path, törölje a felső réteg és a Ctrl + C + V bemutató úgynevezett beillesztve réteg réteg jelenik meg a zöld és kiterjesztése tűnik számomra Fooating kiválasztott írási fekete, és nem értik, hol vannak rosszul.

Trackbacks

 1. [...] Gimp ingyenes program szerkeszteni fényképeket 3, kijelölés Gimp ingyenes 4 4 a design, trükkök, effektek, animációk, web design, html 5 néhány [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.