Mercusys MR80X router WiFi 6 elérhető AX3000 169 Lei szinte ingyen!

Miről szól a Mercusys MR80X WiFi router 6 akadálymentesített oktatóvideója?

Ez a Mercusys MR80X megfizethető WiFi 6 útválasztó című cikk valójában a Mercusys MR80X router áttekintése, amely a Mercusys útválasztóinak tekintetében a kínálat csúcsa.

Az áttekintésen kívül van egy oktatóprogram is a felület használatához, plusz néhány információ a WiFi 6 szabvány működési módjáról, ezért ez az egész videó egy kicsit hosszú.

Mi a helyzet a WiFi 6-tal?

A WiFi 6 vagy AX a WiFi 5 természetes fejlődése, amelyet AC-nek is neveztek. Természetesen minden fejlesztéssel megoldottak bizonyos hiányosságokat, és fejlesztéseket hajtunk végre a sebesség, a késleltetés és a hálózati kapacitás tekintetében a több kapcsolat kezeléséhez.

Ha egy szóban kellene összefoglalnom a WiFi 6 által nyújtott technológiákat és fejlesztéseket, akkor ez lenne a szó PÁRHUZAMOSSÁG

Ha két szavam lenne a WiFi 6-ra, ezek lennének Hatékonyság és intelligencia

Ha egy teljes mondatban kellene összefoglalnom a WiFi 6-ot, akkor ez lenne az Okos és hatékony párhuzamosság

A WiFi 6 szabvány vagy az AX, pontosabban a 801.11 ax jelentős előnyei:

Mercusys MR80X megfizethető WiFi 6 router

OFDMA a jobb adatkezelés egyik módja, szállításuk hatékonyabbá tételével csomag szintjén

Mercusys MR80X megfizethető WiFi 6 router

MU-MIMO – A Multi User Multi Input A Multi Output egy másik fontos kiegészítés, amely az AC routereken is megjelent a vége felé. Itt áramvonalas több eszközzel való kapcsolatok egyidejű kezelése

Mercusys MR80X megfizethető WiFi 6 router

BBS színezés – románul a BSS színezés az a technika, amellyel a router "aláírja" a csomagjait, amelyeket ki kell cserélnie a hozzá csatlakoztatott eszközökkel. Így a csomagok könnyebben kezelhetők lesznek az egyre zsúfoltabb frekvenciákon.

Kérdések a WiFi 6-ról

Kérdés – Használhatja-e a WiFi N vagy az AC eszköz a WiFi 6 előnyeit?

Válasz – Igen, egyértelműen érezni fogja a különbséget, még akkor is, ha régebbi telefonja vagy laptopja van

Kérdés – Működik-e a WPA3 régebbi eszközökkel, amelyek támogatják a WPA-t vagy a WPA2-t?

Válasz – Nem, a régebbi eszközök nem támogatják a WPA3-at. Nem tudnak csatlakozni az útválasztóhoz, ha WPA3 titkosítást használnak. Azt tanácsolom, hogy továbbra is használja a WPA2-t a csatlakozási problémák elkerülése érdekében.

Kérdés – A WiFi 6 router nagyobb sebességet biztosít az UTP kábelen.

Válasz - Nem feltétlenül! A WiFi 6 router abban különbözik egy másik gigabites routertől (N vagy AC), hogy egy kicsit több intelligenciával és hatékonysággal rendelkezik a vezeték nélküli hálózaton. Kábelen viszont a teljesítményben hasonló, de különböző generációkhoz tartozó routerek esetén hasonlóak lesznek a sebességek.

Mercusys MR80X AX3000 néhány mondatban

Amit szeretek:

 1. Szuper megfizethető, sőt nevetségesen olcsó
 2. Nagyon jó teljesítmény a kapcsolatkezelésben
 3. Jobb lefedettség, mint a régi routerem (Asus AC56U)
 4. Dupla sebesség vezeték nélküli kapcsolaton a régi útválasztómhoz (Asus AC56U) képest, azonos típusú kapcsolaton (866 Mbps)
 5. Egyszerű felület (ez jó és rossz is)
 6. Könnyen konfigurálható asztalon és telefonon egyaránt
 7. Nagyon érdekes szülői felügyelet (az eszköz előzményei is láthatók)
 8. VAN VPN-SZERVEREK – Nyissa meg a VPN-t és a PPTP-t (ennyi pénzért...)

Amit én csinálok:

 1. A beállítások egyszerűsége jó, de a legtapasztaltabbak számára frusztrálónak tűnhet
 2. Sajnos a hátoldalán nincsenek rögzítő lyukak, vagyis nem lehet falra rakni. Az antennákról egy fehér zsinórral rákötöttem, és rákötöttem a tápjára, ami egy magasabban, az elektromos panel mellett elhelyezett konnektorba van bedugva. Az egész ruha nagyon klassznak tűnik.
 3. Az arcon lévő fényes műanyag nagyon gyorsan megkarcolódik és elkenődik az ujjlenyomatoktól. Jobb, ha az egész routert matt műanyagból készítették, szellőzőrácsokkal.
 4. Ez részemről túlzás: szerettem volna egy USB portot, legalább 2.0-t. De még egyszer mondom, már ezen az áron is egyenesen érzéketlen vagyok ilyesmit kérni.

Honnan vásárolsz?

Vezeték nélküli router Mercusys MR80X, AX3000, Wi-Fi 6, Qualcomm, Dual-Band, OFDMA, MU-MIMO

*affiliate link (a termék ugyanannyiba kerül, de kis értékesítési jutalékot kapunk az üzlettől)

Hasonló oktatóanyagok

Wi-Fi bővítő vezeték nélküli hálózat aljzatokon keresztül
Wi-Fi bővítő vezeték nélküli hálózat aljzatokon keresztül
Hálózati kábel net PoE vagy Power Over Ethernet
Hálózati kábel net PoE vagy Power Over Ethernet
Briar üzenetküldő alkalmazás internet nélkül
Briar üzenetküldő alkalmazás internet nélkül
Csatornaváltás - nagyobb sebesség
3 trükk a tökéletes WI-FI jelért
3 trükk a tökéletes WI-FI jelért

Mercusys MR80X megfizethető WiFi 6 router – oktatóvideó

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. igen, Cristi, azt akarom, hogy készíts egy videót az openvpn-ről

 2. @ Para
  RENDBEN. Várom a további hozzászólásokat.

 3. sapunell - mondta

  Engem is érdekelne egy oktatóanyag az OpenVPN-nel, és hogyan lehet távolról elérni egy routert a WAN/INTERNET-ről (külső).

 4. gabona - mondta

  Készíthetsz egy oktatóprogramot, hogyan tudom áthidaló módba tenni az RDS routert. Van egy TP-linkem és megpróbáltam bridge módba rakni anélkül, hogy RDS-t hívtam volna, de nem sikerült, szerintem a bridge módhoz kapcsolódó port le van tiltva. Ha le van tiltva, tudom, hogy fel kell hívnom őket, de arra gondoltam, hogy talán tud valami módot, amellyel áthidalhatnám anélkül, hogy áthidalnák. De kérlek, ne linkelj régebbi oktatóanyagot, mert nem hiszem, hogy ez segít nekem, mivel kb másfél éve van egy újabb routerem tőlük. Egy régebbi oktatóanyag nem segítene, mivel egy régebbi útválasztóval csinálták, a beállítások, amelyeket meg kell tenni, gyanítom, eltérnek egy régebbi modelltől egy újabbhoz. Kösz!

 5. vlagyimir puding - mondta

  Nekem ez a modellem volt és 3 hónapig bírta, hirtelen leesett a wifi sebesség, pedig 1 méterre voltam a routertől anélkül, hogy a jelet blokkoló testek nem blokkolták volna. szerencsére az emag emberei visszaadták a pénzem

 6. @ Bob

  A Digi routert híd módba kell helyezni.
  Nem tudom milyen beállítások vannak a Digi routerben, mert megváltoztatták a berendezést és a "házirendet". Például egy új routert akartam telepíteni WiFi 6-tal; de a jött dolgozóktól megértettem, hogy nem lehet WiFi jelszót megváltoztatni, és feladtam.
  Megkérheti őket, hogy telepítsenek egy egyszerű ONT terminált WiFi nélkül. Ezzel probléma nélkül használhatja kedvenc routerét.

 7. @ vkadimir puding

  Ilyen esetekben egy firmware frissítés segíthet.
  Nem éreztem ezt a problémát.

 8. Igen, próbáltam feltenni a DIGI-ből, de a 4-es port le van tiltva, nem tudom aktiválni. Ahogy láttam, a 4-es port a bridge módhoz kapcsolódik. Nos, még mindig azt gondolom, hogy ONT, mert másoknak nincs meg, azt írja ki, hogy GPON Terminal. Valaki azt mondta nekem, hogy én magam nem tudom áthidalni, és fel kell hívnom őket, hogy áthidalják. Miután Bridge módba tettem, a TP-link-el tudom felvenni a kapcsolatot. A srác, aki ezt mondta nekem, megtette, áthidalta anélkül, hogy a csapat a házába jött volna. Elmondta nekik, mit akar, és azt mondták neki, hogy át fogják adni. Azt hittem, ahogy mondtam, talán tud valamit anélkül, hogy felhívnám őket. Szeretném, ha több oktatóanyagot készítene megfizethető játék PC-kről, Windows 11 kompatibilis processzorokról vagy 11 kompatibilis alaplapokról stb. Mindenesetre köszönjük a válaszát és az összes oktatóprogramot, amelyet nekünk készített.

 9. Caesar - mondta

  Azt akarom, hogy készítsen egy oktatóprogramot, amelyben megmutatja, hogyan állíthatja le az internetkapcsolatot a számítógépen lévő összes programnál, kivéve néhányat, például a Chrome böngészőt, hogy a Windows ne tudja frissíteni magát és a kémprogramokat. a Microsoft által előre telepített, nem lát semmilyen internetkapcsolatot.
  Köszönöm a megértést.

 10. Claudiu - mondta

  Köszi a hirdetést!Most drágább !!!

 11. Lucian - mondta

  Üdvözöllek! Köszönöm a bemutatót.
  Meg kell említenem, hogy az ára dupla!!!

 12. @ Lucian
  Sajnálom. Nem én vagyok az, aki szabályozza az árat. Valószínűleg a mesterséges intelligencia megnövekedett a keresletben, és automatikusan megemelte az árat.

 13. Használja az OpenVPN-t!

 14. Caesar - mondta

  Én is várok egy tutorialt az ablakok leválasztásához, ahogy fentebb is mondtam, talán VPN-sel.

Trackbacks

 1. […] útválasztó és távoli telefon ), nyílt VPN kapcsolat létrehozása egy Mercusys MR80X AX3000 router és egy telefon között […]

 2. […] Mercusys MR80X router WiFi 6 elérhető AX3000 169 Lei szinte ingyen! […]

Speak Your Mind

*