A Tenda AC10 útválasztó áttekintése - kellemes meglepetés

A Tenda AC10 útválasztó felülvizsgálata

A Tenda AC10 útválasztó felülvizsgálata

Hogyan jutott el hozzám ez az útválasztó?

Először is meg kell mondanom, hogy nem szponzorált oktatóanyag. Tenda AC10 Router személyesen megvettem.

A bátyám néhány nappal ezelőtt megkérdezte, hogy találjon-e olyan útválasztót, amely éjszaka megállítható, vezeték nélküli a gombon.

Számos útválasztónál lehetőség van a vezeték nélküli kapcsolás ki- és bekapcsolására, de (a bátyám) azt akarta, hogy az útválasztó kikapcsolja a vezeték nélküli jelet a gombról.

Láttam egy szemet a piacon, de csak egy drága útválasztókon találtam egy ilyen funkciót (wifi kapcsoló a gombon).

Amikor megvertem, egy Altexben találtam ezt az útválasztót, és azt mondtam, hogy megpróbálom. A dobozból tudtam, hogy ez a gomb (wifi kapcsolja be a gombot), különben nem vennénk. Az útválasztót AC10 Tenda néven hívják, és egy AC10U nevű testvére is van, amely USB porttal is rendelkezik (az AC10 nem rendelkezik USB porttal).

Most milyen jó az AC10 Tenda

Otthon jöttem a "szopóval", és sok remény nélkül tesztekre tettem. Először teszteltem a wifi-stop gombot, és ez működik, de legalább szorosan, legalább az első alkalommal kell nyomni, amíg a gombot ki nem engedjük.

Miután meg voltam győződve arról, hogy a vezeték nélküli leállítás gomb jó, és még akkor is megy, ezen az áron nem tudtam elhinni, elmentem a teszteket.

A konfigurációs rutin gyerekjáték, és a legjobb rész az, hogy a hátoldalon az útválasztó minden készülékhez egyedi jelszót tartalmaz. Ez nem olyan, mint "az én időmben", amikor a bolygó összes útválasztója a felhasználó és az admin / admin jelszó volt.

Wi-Fi jel az 4 antennákon, amelyek ténylegesen működnek

Amikor először láttam az útválasztót, úgy tűnt számomra, hogy ez egy Asus 2-3 évvel ezelőtt, a lopakodó vadászati ​​tervével és az 4 antennáival.

Az a benyomásom volt, hogy legalább 2 antennák gyengédek, de nem.

Minden antennát működtetnek, plusz Beamforming + technológiát (az 160-ot a lei?)

A Wifi lefedettség kiváló az 5Ghz-nél, még jobb, mint az útválasztó, és az 2,4Ghz-nál a lefedettség nagyon jó, hasonlóan az útválasztóimhoz.

Úgy érzi, hogy a Beamforming + technológia jelen van, és az antennák használatával irányítja a wi-fi jelet a szükséges irányba.

VPN-kiszolgáló bónusz és a fények ütemezett leállítása

Ha nem jó üzlet, a Tenda AC10 rendelkezik VPN-kiszolgálóval (PPTP) és a lámpák leállításának lehetőségével.

Sokan ülhetnek az útválasztó közelében, és zavarják a rulettlámpák, különösen, ha a lámpák ki vannak kapcsolva.

A VPN-kiszolgáló rendkívül hasznos, ha belépni szeretne a belső hálózatába, megfigyelő kameráiba, ftp-kiszolgálójába vagy otthoni nyomtatójába anélkül, hogy a hálózatot port-továbbítással kellene kitenni.

Következtetés!

Hadd mondjam el, ez a router még felülmúlta az elvárásaimat, és nem beszélek rosszul.

Most trükknek kell lennie, olyan olcsó.

A trükk az, hogy a Tenda viszonylag új kínai márka, és nem rendelkezik olyan marketing költségekkel, mint a többi vállalat. Pontosan az Oneplus, Xiaomi, Oppo stb., Amelyek olcsó és jó termékekkel rendelkeznek.

Talán, ha ezt az útválasztót terhelési tesztekbe és több ezer kapcsolatra helyezzük másodpercenként, akkor ez nem fog tartani, mint egy Mikrotik, de a hétköznapi emberek számára ez az útválasztó több mint elég.

Az ember általában nem csatlakozik több mint 10 eszközhöz az útválasztóhoz, ezért azt mondom, hogy ez az útválasztó megfelel a felhasználók 99% -ának.

Kapcsolódó oktatóanyagok:

.

A tökéletes helyzete a Wi-Fi router vezeték nélküli otthoni térképének

.

Túlélés a dzsungelben WI-FI - WLAN csatornák

.

SyncMate Wireless, személyes felhő az én PC

.

Hogyan készítsünk nyitott VPN-kiszolgálót a málna PI-n? anti-hack

.

Wireshark, lopás jelszavak ingyenes Wi-Fi hálózatok

.

TX AC10 és AC10U

.

Tenda AC10 vezeték nélküli útválasztó, Gigabit 1200Mbps, kettős sáv

.

TDA AC10U vezeték nélküli router, Gigabit, AC1200, kettős sáv (USB)

.

A Tenda AC10 útválasztó áttekintése - videó bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. kacsa - mondta

  Helló, Cristi
  Gratulálunk a bemutatókhoz.
  Az 10-nál írok neked, és még mindig figyeled a tanításaidat, és sokat tanulsz tőled.
  Üdvözlünk és gratulálok az egész idő alatt végzett munkához.
  Tisztelettel, Rathoiu

 2. Xantes - mondta

  Elmondom neked, hogy miért nincs ez az útválasztó, egy olyan funkció, amit tudok az Asus útválasztónál: WOL (Wake on LAN)

  • Ez nem lényeges. A WOL portot továbbíthat, vagy a VPN-kiszolgálón keresztül, amely hozzáférést biztosít a privát hálózathoz.

   • Xantes - mondta

    Nem azt mondtam, hogy ... Azt válaszoltam a kérdésére, a videó, „Mi mást, amit akar ettől a router” ... és én azt válaszoltam, hogy szigorúan intyrebare, erre-arra, szeretnék (és) én minden router: WOL. Sajnos, a WOL router nem elég, ha a számítógép nem rendelkezik a szükséges beállításokat a BIOS egyszer, és a második, hálózati kártya a Windows.

 3. PYNKY - mondta

  fogadtatás
  Hogyan használjuk az IPTV-t?

 4. silvi62 - mondta

  Helló, van egy kérdésem, milyen sebességgel rendelkezel az 2,4 ghz sávon
  Van egy TX AC15 és 2,4 ghz 90 Mbps az útválasztó 1 m-en.
  És egy másik kérdés, melyik zenekar jobban takarja, mint az 2,4 vagy az 5ghz, mert az 5 ghz szalag szinte az összes lakásomat lefedi, és az 2,4 ghz nem.
  Köszönöm előre.

  • Az 2,4Ghz sebessége az 20Mhz vagy az 40Mhz csatorna szélességétől és az eszköz hálózati kártyájától függ.
   A telefonomon 72Mbps és 150Mbps laptopom van az 20Mhz-en, az 40Mhz-n pedig 150Mbps a telefonomon és 300Mbps a laptopomon.
   A fedél, amit én is észrevettem, az, hogy jobb az 5Ghz-nél, köszönhetően a Beamforming + technológiának, de a nyílt területen jobb, ha az 2,4Ghz-ot fedjük le. Az 5Ghz egyik előnye a nagy mennyiségű adat szállítható. A telefonomon 433Mpbs van az 5Ghz-nél az 72Mbps-en az 2,4Ghz-en.

 5. Adrian - mondta

  Köszönöm a bemutatót, még tegnap is ajánlottam ezt az útválasztót, hogy tudom, nagy imádságom van, hogyan csatlakoztathatom ezt az útválasztót az RDS-hez tartozó ONT-hez?

 6. írisz - mondta

  Cristi .. Azt ..eu Tilt AC9 akartam csinálni ...... .. VPN szerver ... de a kapcsolat nem stabil, akkor hozzon létre egy kapcsolatot, vagy fel..te Kérjük, hogy egy teszt, és mondd meg, ha a Ugyanez történt akkor
  A legújabb firmware telepítve van, nem tudom, mit tegyek.
  minden helyes adatot beírtunk.
  A probléma az út urmator..cand ad PPTP kliens kapcsolódni a PPTP szerver kapcsolat létrehozására irányuló sec.dupa 2 aki lekapcsolja és PPTPserverul rendelni különböző IP és így tartja a végtelenségig

 7. Nicu Bordânc - mondta

  Hello Cristi, van egy AC18 Tenda, és nem tudom (ha és hogyan) aktiválhatom az IPV6-ot ezen az útválasztón. A felületen csak a normál IP-t látom, azaz az "255.255.255.255" formát.

 8. Niku - mondta

  szia Cristi Van egy olyan dilemma, tudom, hogy volt egy tutorial IP TV vettem egy eszközt tudok telepíteni intelligens IP TV (alfawise android 8.0) telepítettem, majd kérte, hogy provaider csatornalista itt minden, és szép, csak ha kapok egy TV program megjelenik csík fény mintát, és ha a program indításakor tudom megváltoztatni a fényerőt a TV beszélve arról, hogy az ugyanazon a listán az I. és a filmeket, és így a film tökéletesen működik a probléma csak a TV, ha lehetne köszönöm, adjon néhány tanácsot, és több oktató.

 9. Sandu - mondta

  Helló, Cristi
  Hogyan használhatom az útválasztó vpn-jét egy Android telefonnal?
  Ablakokon tökéletesen működik!

  • Menjen az útválasztóhoz a következőre: vpn / server vpn, és engedélyezze a kiszolgálót, majd engedélyezze az MPPE titkosítást és leállítja a felhasználót.
   A telefonon keresse meg a Vezeték nélküli és VPN hálózatokat, és hozzon létre egy új VPN kapcsolatot a jobb felső sarokban található "+" megérintésével. Adjon nyilvános IP-címet, felhasználót és jelszót, és készen álljon, most bárhonnan csatlakozhat.

 10. Sandu - mondta

  Köszönjük!

 11. toderica - mondta

  Az ftp-n keresztül elérheti a fájlokat az ftp / stick-en vagy a merev kiszolgálón, és módosíthatja azokat? Köszönjük!
  Akkor mi van a pptp biztonsággal?

 12. Vasile - mondta

  Szia mindenkinek! Azt is megvettem ezt az útválasztót, kérlek valakit, ha tudsz segíteni nekem a csatlakoztatásban. Úgy értem, hogy csatlakoztassam mint fő útválasztót, nekem egy Netis útválasztót, mint fő, de azt akarom, hogy ez a Tender AC10 útválasztó legyen a fő tud valaki segíteni, hogyan és mit tegyek, hogy elkerüljük a közöttük fennálló problémákat? Nagyon köszönöm.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.