A sebesség növelése nélküli sávszélességű csatorna

Szia barátok, ma is, hogyan tudjuk felgyorsítani, vagy 300 150 Mbps (függ a hálózati kártya), vezeték nélküli. Sokan közületek megvásárolt laptop vagy tablet , és észrevette, hogy a vezeték nélküli sebességet, nem olyan nagy, mint azt várod, hogy még akkor is, ha közel a router.
A korlátozott sebességű vezeték nélküli sávszélességű csatorna általában router probléma 20 / 40 Mhz helyett a legtöbb kártyák korlátozódik csak 20 Mhz.
Azt kell mondani, hogy nem minden vezeték nélküli N hálózati kártya lehet elérni 300 Mbps, de sok tud fogni, és nem teszik, mert ezt a korlátozást.
A sebesség a kapcsolatot a hálózati kártyát kell a maximális átviteli teljesítmény a router és a hálózati kártya is működtethető 20 / 40 vezeték nélküli B, G és N nagyon fontos vezetők, meg kell adnunk a jó vezetők, lehetőleg a hivatalos honlapján a gyártó.
Figyelem.
N150 vezeték nélküli hálózati kártyák nem megy 300, ők csak a gyárban, és nem teszed.
A bemutató azok számára, akik hálózati kártya N300 van N300 router és hálózati kártya is csak felmenni 150, illetve azoknak, akik NIC N150 és valójában nem kap a 65 72-DESAT Mbps.
Ha nincs router, de nem dagadt költségvetés, ajánlom a két router, hogy van, elég jó, és nem drága egyáltalán.
TP-LINK TL-WR740N egy vezeték nélküli router szuper olcsó és szuper jó
NETIS, egy router és repeater képes, kicsi és nagyon olcsóKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Cristi akarok ugyanezt igen nem beépített vezeték nélküli hálózat és az Ethernet integrált Speed ​​tűnik számomra 100 Mbps, míg a hálózati kártya Gigabit, a beállításokat ott tabu Advance nincs sávszélesség képességgel, és nem más környezetben azt állítja be, hogy lehetővé teszi, hogy ezt nekem. Lehet, hogy a saját sebességét a sebesség router? Gigabyte alaplap GA-B85-HD3 rev2.0

  • Adrian Gudus - mondta

   Hiába van gigabites hálózati kártyát, ha a router nem gigabites és gigabites csomag nem rendelkezik az Internet szolgáltató

   • Ionut - mondta

    A router a műsorvezető Cristi a tutorialu Néhány nappal ezelőtt NETIS és felmehet 300 Mbit, és szerettem volna még, és én fedélzeti hálózati menni 300 a Mbit, hogy hogyan mondasz van egy NAS hálózati én állni átvinni még 100 300 Mbit?

 2. Gabi - mondta

  Mr. Cristi Megvettem ezt router [ http://www.emag.ro/router-cu-doua-benzi-n600-wireless-2-x-300mbps-wf-2471-retw0066/pd/DSLQCBBBM/ ] És szeretném tudni, hogy mi a termékcsalád vagyok Madridban, és szeretnék csatlakozni a router szomszéd [szülő [A probléma az, hogy található egy blokk 100,200 lábnyira hogy akadály én vásárolta a routert, abban a reményben, hogy az Én képes lesz Connect kapcsolat, de a kérdés az. Meg tudom csinálni, hogy tudok csatlakozni a router Thanks

 3. Köszönjük!
  "Felnőttem" a Toshiba encore segítségével 130 MB / s-ról 270 MB / s-ra !!!

 4. Valami hasonló beállítások pt.Android?

 5. Adrian S. - mondta

  Sal, Van egy vezeték nélküli router TP-LINK TL-WR 841N és a doboz megmutatja 300MB és ezzel kapcsolatban megmutatja nekem, csak 72 MB. Milyen beállításokat kell kérni őket, hogy elérje, és nekem még 250 MB. Köszönöm, és én szeretném, ha a legjobb nap lehet.

  • Ön követi a bemutató?

  • szabálytalanság - mondta

   Állítsa be a router csatorna szélesség 40 MHz-es frekvencián. Lásd itt: http://www.tp-link.ro/resources/simulator/TL-WR841ND_v9/Index.htm.
   Tehát a router, hogy elérjék a maximális átviteli sebesség 300 MB / s A vevő wifi forgalom eléri a maximális 150 mb / s, ha dolgozik 20 Mhz, ha tudsz dolgozni 40 Mhz (pl. 20 20 + MHz, dual band, ahogy ez a bemutató), akkor a forgalom érzékelhető 150 mint mb / s
   Rájössz, hogy 72 mb / s az útválasztó tett beállítás már említettem, és bocsát ki csak 20 MHz nemteljesítés gyakorisága, így nem lesz képes elérni a magasabb átviteli sebesség 150 mb / s, és vevő valahol fél a wifi, így tud a készülék.

 6. Adrian S. - mondta

  Igen, néztem, de van egy másik router az enyém, és én még nem találtam meg Bandwitch képesség. Ne kérdezd, hogy én nem figyeltem videotutorialul. Akkor mi marad? Azt akarod mondani, hogy a router beállításait hogyan csináljam? Köszönöm.

  • Bre, én nem csináltam a router beállításait, váltottam egy beállítást a hálózati kártya. Feltételezzük, hogy a router be van állítva jól, és adja ki a 300 Mbps.
   Ha azt szeretnénk, hogy a bemutató a Speciális beállítások egy router, kérje a megjegyzések rovatban.
   Antenţie, mint mondtam-n és-n bemutató szöveget, nem minden hálózati kártya mehet akár 300Mbps ha N150 mehet maximum a 150Mbps.
   Ha N150 nem közeledik ez a sebesség, akkor lehet, hogy ezt a beállítást. Ha még nem állította azt jelenti, hogy a hálózati kártya nem teszi lehetővé, hogy a változások túl fejlett.
   Vannak fejlettebb hálózati kártyák és a hálózati kártyák egyszerűbb.
   A sofőr is játszik nagyon fontos szerepet.

 7. danutababei - mondta

  Ugyanez a probléma merül fel egy Presario CQ56 laptopdal, Windows 7 x64 rommal. és nincs meg az a tulajdonság a tulajdonságokban! Ha tudnál nekem is segíteni ... Van egy netem az Upc-től a vezeték nélküli eszközükkel, és 72-es sebességem van közvetlenül a router mellett.

 8. Andrew - mondta

  Legyen szép oktatóanyagok, érdekes. De észrevettem, hogy kicsit megállt útmutatók szoftverek és webes szolgáltatások, mint e-mail, web hosting oldalakon. Mint a hardver és a mobil.

  • Több látogatót érdekelt a hardver és az Android, mint a hosting és kezelése a domain / site / blog stb
   Ha tudtam volna, számos kérelmet a megjegyzés mezőbe, határozottan vissza ilyen témákban.
   Dolgozunk az ügyfél anyagával is ...

   • ABCD - mondta

    Érdekes lenne néhány oktató a szerver / tárhely / networking vagy IP kamerák

   • Andrew - mondta

    Igen van, igazad van. Jó lenne látni, és oktatóanyagok szoftver, internet, e-mail, weboldalak, stb, mint korábban.
    Egyébként továbbra is a legerősebb tekintve video oktatóanyagokat, útmutatók és tippek.

 9. Gabi - mondta

  Cristi szíves válaszolni nekem köszönhetően a fenti kérdés.

 10. Costelina - mondta

  minden kapcsolat van neve
  ha tudod a nevét, a kapcsolat a router a kérdéses, és ha a számítógép látja, hogy a kapcsolat, és határozottan tudja,
  és a jelszót, ha lehet csatlakozni, hogy router olyan egyszerű, mint az ABC

 11. Gabi - mondta

  Sajnos fogalmazzam át a kérdést vettem ezt a router után meghallgatásra bemutató NETIS kívánsága sal használja a Repetera [ http://www.emag.ro/router-cu-doua-benzi-n600-wireless-2-x-300mbps-wf-2471-retw0066/pd/DSLQCBBBM/ ] És azt akarom, hogy tudja, mekkora tartományba én kinyújtotta erős és szeretnék csatlakozni a router [szülők, [akik a 100,200 méter körülöttem egy blokk, amely akadályt én vásárolta a routert, abban a reményben, hogy majd De a kérdés az, tud-e csatlakozni a kapcsolatot. Meg tudom csinálni, hogy tudok csatlakozni a router SSID említése ismét iam saját jelszót változtatni router antenna a szülők is a router, hogy a [ http://www.emag.ro/router-cu-doua-benzi-n600-wireless-2-x-300mbps-wf-2471-retw0066/pd/DSLQCBBBM/ Meddig lehet rögzíteni? Nagyon köszönöm Help

  • Ha van egy blokk, mint akadály, nem hiszem, hogy lehet egy stabil kapcsolat, vagy nem lesz képes csatlakozni egyáltalán.
   Fel a tetején a blokk I (ha lehetséges) a router, hogy a vezeték nélküli bridge kapcsolat 2 módon.
   A blokk akadályozza túl nagy a jel egy vezeték nélküli router. Lehet, hogy a legdrágább router a világon, nem tudja átadni túl könnyen át betonfalak x szám.
   Hipotetikusan:
   Még ha befektetni berendezés erősebb, még mindig nem hiszem, hogy van egy stabil kapcsolat. Különben is, az ár a berendezés messze meghaladják a 2 éves előfizetés az új kapcsolatokat a helyét.
   Mert ha helyet a router (és áram) a blokk ellenkezőjét, én megteszem a bemutató egy módja annak, hogy a kapcsolatot 2 vezeték nélküli bridge. Alapvetően játszani relé router.

 12. Viorel Ianasi - mondta

  Ez a sebesség eléri a 300 Mbps-t, de csak szükség esetén ... Energiagazdálkodásból származik. Ha sávszélesség-tesztet hajt végre, vagy letölt valamit, akkor látni fogja, hogy ez megy és 300 Mbps-on marad ... nem a routertől távol áll, ott van 🙂

 13. Sorin Chiran - mondta

  A webes tervezés és a webfejlesztés érdekel. Minél diverzifikáltabb témák közelednek, annál jobb.

 14. Gabi - mondta

  Köszönöm, igen, azt hiszem, hogy képes lennék rá.
  A padlón a 5 5 [block akadály 4 történetet], és a blokk az utca túloldalán, ahol élt, minden szülő a 5 5 obstacololui Alapvetően élek egy emelettel feljebb. Várakozás bemutató
  [Ha lehet mondani, a távolságot a fent megadott router rögzíti köszönöm a választ

 15. Marius - mondta

  Helló külső antenna TP-Link TL-ANT2424B Egyirányú Frekvenciaátvitel: 2.4GHz ~ 2.4835GHz erősítés: 24dBi impedancia Ohm 50 elfog internet távolsági vezeték nélküli internet pl. 1km távolságot, vagy ha lehet, hogy egy bemutató
  köszönöm

  • Marius - mondta

   1 km ??? Nos, ezzel az antennával azt hiszem, megoszthatja a vezeték nélküli internetet egész Európával ... Csak kölyök. Gondolod, amikor valamit javasolsz? 1 km-re, ember !!!

 16. Andy - mondta

  Helló, Cristi segítsen nekem, és hogy én nem csatlakozni az előlap hangszóró. Meg akarom változtatni az alaplap, és azt akarom, hogy ezt a márkát. Azt mondta nekem valamit, de nem tudom elrontani semmit. Kérem, segítsen nekem, még egy ötlet, hogyan kell csinálni, mint a márka, amely úgy hangzik, belső sztereó hangszóró közvetlenül. tartozom
  PS: Tudom, hogy nem kapcsolódik a tuto, de legalább PC.

  • Marius - mondta

   Veszel egy 5.1-es rendszert, bedugod az alaplap aljzatába, majd belezsúfolod a házba. Nehéz vagy mi? Kérjen teljesen rendhagyó dolgokat ... Hordozható mp3-lejátszóként használja a számítógépét? Beteszed a hátizsákodba, és nem felel meg a hangszóróknak? Vagy mi a fázis? Vásároljon hordozható hangszórókat…

   • Andy - mondta

    Ahelyett, hogy ne hűtse jobban segíteni. Ez a PC, hogy ez a munka, és azt kell csinálni, mint, hogy a márka. Jobb mondod szopni. Nem állok, hogy vásároljon valamit, megkérdeztem, hogy segíthetek-Cristi, de jobb, azt mondják, nem, mint hogy hagyja, hogy az ember jó vagy, hogy várjon. Megyek a szakemberek, azt hiszem, semmit. Köszönöm, nagyon kedves segítséget.

 17. Marius Matei - mondta

  Ez a beállítás lehet a MacBook?

 18. ALEX - mondta

  Helló, kérjük, hogy a tutorial, hogyan kell járni, és védi a telefont, vagy i android lopás thanks

 19. Roby - mondta

  Hogyan kell bekapcsolni egy régi PC-t a NAS lenne egy tutorial ötlet.
  Köszönöm.

 20. Calin - mondta

  szia, szeretnék egy hasonló oktatóanyagot, mint egy régen készült, hogy hogyan telepíthetjük a windous-ot közvetlenül a merevlemezről, de ezúttal mindig abból a partícióból induljunk, ahol a windous van, anélkül, hogy mindig lépéseket tennénk az esy bcd-vel. hogy nem tudom, hogyan csináltam, hogy a szelet mindig be tudom telepíteni arra a lejtőre, anélkül, hogy meg kellene mutatnom neki a lejtőn a csomagtartó útját. (de a partíció rejtve van), és ha megmutatom a partíciókat, akkor azt mondja, hogy a partíció rendszer (boot). Nem tudom, hogy helyesen fejeztem-e ki magam, és pontosan értették-e. mint a kézben, amikor a boot megjelenik windous setup (embs) (ez az a rejtett rész mondtam) és windous 8.1 ahol az operációs rendszer. Remélem, megértette Adriant vagy Cristit, mire gondolok ...

  • Costelina - mondta

   levelet operációs rendszer
   négyszer írtad a "partie" -ot ===== az írott partíció
   amikor kétszer hibázol, rohanás vagy könnyű, de négyszer ……….
   vessen egy pillantást, és az ablakokat háromszor szelesen hámoztuk meg ...
   pas

 21. Javaslat, miért vesszük figyelembe a monitorokat, általában megjeleníti, hogy miként választjuk meg a szükségeseket: hz, ms, tn, ips, hd vagy fhd, 16: 4-4: 3, előnyök az átlótól függően, ami "egészséges" szemnek stb. Végül is szükség van egy képernyőre mindenhez, laptophoz, pc-hez, táblagéphez stb

 22. bogdan - mondta

  Hello! Mit szólnál egy tutorial kamerák autó? Van remény a jövőre nézve? "S ígéretét május veche.Va köszönöm, és várom, hogy a következő bemutató!

 23. Marius - mondta

  Hé, köszönöm a tanácsot, de még mindig nem értem ezt a külső antenna TP-Link TL-ANT2424B Egyirányú Frekvenciaátvitel: 2.4GHz ~ 2.4835GHz erősítés: 24dBi impedancia Ohm 50 akkor elfog távolsági nettó Olvastam más fórumokon, hogy a go attól függ, hogy milyen típusú router csirke, de szeretném tudni, hogy a távolsági rögzíti a jelet, és tudja, mi 1km = 1000m
  köszönöm

 24. gabriel - mondta

  Hi, vettem egy Lenovo laptop telepített Windows 505 G8.1s gyárban, amikor megpróbáltam használni a webkamera nem működik, telepítettem a járművezetők, stb nem a jövőben, ha lehetséges, egy rövid bemutató erről? KÖSZÖNJÜK nagyon hasznos az utolsó 8.1 oktatóanyagok a windows úgy tűnik, hogy a sok hiba.

  • Costelina - mondta

   nem mondja el nekünk, ha nem frissíti engedélyezve van, mert annyira változatos és
   A Windows meglát a pc, és megmutatja nekik frissítések

   • gabriel - mondta

    igen aktiváltam a frissítést. és a wifivel is problémám volt, ezt megoldottam a bemutatóban. Az illesztőprogram telepítve megtalálom az eszközkezelőben, de amikor például skype-on próbálkozom, azt mondja, hogy nincs webkamerám ……….

    • gabriel - mondta

     Azt mondom, jelenleg nincs hardveres Dispositivo a equipo está conectado. (Código 45) nem csatlakozik a PC-hez, hogy a Lenovo easycamera. Köszönöm.

 25. Ovidiu - mondta

  hanem a PC?

 26. Én nem az a beállítás, van egy Lenovo laptop g550 és fedélzeti wirles nem találom azt a beállítást, és szeretem erejének növelése?

  • alex - mondta

   Ez a modell a laptop egy hálózati kártya, hogy csak támogatja sebesség akár 100 MB / s, ami valószínűleg megakadályozza, hogy a növekedés üteme, hogy a központ konfigurációs wirelles.

 27. Ginel - mondta

  Köszönöm szépen a tutorial! Sok sikert a jövőben!

 28. beszélgetni geanina - mondta

  Hello! Ez körülbelül választotta az ország / térség eredményt sugárzási teljesítménye a wifi? És ha volt, milyen ország / terület bocsátja ki leginkább?

  • Adási teljesítményt nem kapcsolódik a választott országban. Amikor kiválasztja az országot, akkor csak egy bizonyos tartományban csatornák, attól függően, hogy a frekvenciák lévő egyéb szolgáltatásokat az említett országokban. Ez úgy történik, hogy megszüntesse az esetleges interferenciát.

 29. Adrian - mondta

  Jó estét kívánok.
  Megvettem a router http://www.emag.ro/router-wireless-tp-link-dual-band-gigabit-tl-wdr4300/pd/ET43KBBBM/ 2 nappal ezelőtt, és már a következő probléma.
  Vezeték nélküli jel kap csak 2 kötőjel egy laptop Compaq Presario CQ 58sq 140. Otthon marad középiskolában, már 3 történetet, és azt akarom mondani, vettem ezt a routert, abban a reményben, hogy tudok fedezésére annyi haza. A telepítés előtt az egyiknek D-Link DIR jel 605L és én gondolatjelek 3, 2 router található a szemközti oldalon Szobák el. Megjegyzendő, hogy a régi és az új router építettünk egy szobában, és ugyanabban a helyzetben, csak vezetékes internet van.
  Router beállításánál csináltam egy jó és egy kollégája a számítógépen.
  A kérdésem az, hogy miért olyan drága router rosszabb, mint 605L DIR. Mit ajánl vásárolni, ha azt visszaadni.
  Köszönöm.

 30. Mihaela - mondta

  Van egy zavart: Van egy Lenovo laptop Intel 590m B2020 sorozat. Követtem minden lépést, és a router, laptop és Wi-Fi adapter és a sebessége is változatlan: 65Mbs. Bár a funkciók mondta lemez n-típusú, részletezése nélkül, a beállításokat a Banc Capability néz ki, csak b / g, még akkor is, ha a csatorna 20 / 40 Mhz. Nem mondhatom, hogy rossz, de nem bánnám, ha a nagyobb sebesség, és az, hogy én tényleg nem tudom, hol nézni rám.
  Köszönöm a választ.

 31. daniel - mondta

  Kérdés ostoba, de megérti az egész regényt, én RDS sebesség 300 MB / s. TPLINK Turkáló wr740n a 100 300 mb a mega lan és vezeték nélküli, érthető, hogy azok, 300 mb-re RDS lesz megfojtották 100 port vagy WiFi letöltését elérheti 300.
  köszönöm

  • Te találtad helyesen. A router wan 100 mbps porturtul csökkenti a sávszélesség.
   A mbps 300 állnak rendelkezésre a helyi hálózaton eszközökkel otthonában.
   Lesz egy jobb sebességet, ha a fájlok átvitele egy laptop egy másik mbps 300.
   Ahhoz, hogy a teljes szélességében a szalagot fizet, ajánlom a router és a gigabites LAN és WAN port. És azt tanácsolom magának, hogy ne gondolja, hogy hány. Sebesség felett 100 mbps routerek kell nagyon jó, hogy ön egy kellemes élmény a navigációban.

 32. cristianp - mondta

  Van egy rtn56u és egy tplink-1043nd.v1. Őszintén szólva, miután módosítottam a vakut a tplink-en, meglepődtem a képességein (zárolás, késleltetés, késések ... vagy egyszerűen 10-20 Giga-nál nagyobb fájlok gyors átvitelénél. 2-3 MB-ból összeomlik, és az egész csomag újraindul ... Őszintén szólva az Asus asus (hűtési problémák .. a tp-link őszintén ég, ventilátor nélkül, de csak _repedni fog, amíg egy nap meglátjuk ... megpróbálom megváltoztatni a vakut az asuson azzal, akit a gyártó (merlin) nem engedélyezett, hogy lássa, mi lep meg vagy csalódást okoz nekem ... RDS SZÁMÁRA, HOGY A PIAC MONOPOLIÁJA EZEN A ZENÉBEN ÉLIK - ROMANTIKÁBAN ÉLÜNK, ÉS EZT MINDEN TIMO FOGLALJA A SAYS BADEA-val….

 33. Marius - mondta

  Cristi helló Lenne egy kérdésem, ha tudsz segíteni a feleségemnek van egy Acer laptop router.Care extensa5230e internet kapcsolat lenne probléma a laptop egyedül minden eltűnik, és újra csatlakozik egyedül meg tudom csinálni, hogy megszüntesse a problémát mi lehet a hálózati kártya vagy a router? ajutama több kérjük tanácsokkal. Előre is köszönöm

  • Lehetséges okok:
   1. Lehet, hogy egy furcsa beállítás router
   2. Paca hálózat leggyengébb laptop
   3. Pilóta éretlen NIC
   4. A laptop túl sok mentett hálózatokhoz
   5. Túl sok hálózat a térségben, és úgy tűnik interferencia
   6. Van más adó / vevő a házban
   7. Mikrohullámú sütő, folyik 2.4 GHz
   Próbáld törölni az összes tárolt hálózatok változtatni az SSID (hálózat neve). Törölje a jelenlegi hálózat és táska vissza. Készíts egy frissítést a NIC driver. = Kérdezze meg a szomszédok, hogy állítsa le az összes router

   • Marius - mondta

    Köszönöm szépen Cristi megpróbálja mit mondtál

    • Dani Andrei - mondta

     (minden Acer) Én is volt ez a probléma a Windows 8.1 Kerestem tettem több tucat beállításokat őrült tettem különböző vezetők, hogy volt, hogy azok. Mint egy csoda történt 10 ablakok és a probléma megoldódott. Telepítse w10 nem bántam meg gyorsabban a Windows 7.
     Ha most jöjjön vissza ontop Digi Net Fiberlink előfizetés 100 számít, milyen router tetszik, és akkor már mindegy sebességre, 100 mb

 34. Silvyo - mondta

  Én nem állított meg.
  lehet aktiválni máshol?

 35. Pedros - mondta

  Salut!
  Van egy ASUS laptop x555lj-xx012d és 802.11n Broadcom vezeték nélküli kártya előírásokat, de a sávszélesség képessége, mint én 11b / g 20 / drivers 40mhz .. Én a legújabb. A Windows 8.1
  Linksys router E900 és N300 zenekar. Most beállítása Auto, ha adsz az N nem látja, csak azért, mert azt a lehetőséget, laptop hálózati kártyát, és nem tudom, hogy miért, ha rávilágítanak lemez készítő n .. Tudja valaki, hogy bármilyen megoldás?

 36. Egy Android telefon több mint 46 57 Mbps letöltési és feltöltési így nem tetszik, van egy beállított határérték, vagy mi? A router 300 Mbps. A laptop tettem a beállításokat, amit bemutatott Videotutorial és remélhetőleg mielőtt elmentem mbps mutatják max és nem haladják meg 72 45 Mbps letöltési most mutasd meg elég fény 150 93 és downlaod Mbps és a feltöltési 96

 37. Alex - mondta

  Helló Cristi.
  Lenne néhány kérdésem: Ha ehelyett MHz-es sávban a 20 20 / 40 MHz kárt egy hálózati kártya, laptop vagy router?
  És egy másik kérdés lenne, hogy miért csak 11b / g: 20 / 40 MHz és 11b / g: 20 MHz, ha a laptop támogatja b / g / n? Nem lenne normális, ha és 11b / g / n: 20 / 40 MHz?
  Köszönöm, hogy ezt az útmutatót. Sikerült jegyzési 100 mbps hogy elérje a magasabb sebességgel.
  Van egy Asus X550JK-XX116D és a TP-Link router és a sebesség laptop C2 Archer volt 5.19 MB / s letöltés, 6.46 MB / s feltöltési és 6 ms.
  És miután megváltoztatta a sávszélesség képességekre vonatkozó 11b / g: 20 MHz 11b / g: 20 / 40 7.05 MHz nyúltam MB / s letöltés, 10.20 MB / s feltöltési és 5 ms ping.
  2 + MB / s letöltés, + 4 MB / s feltöltési és -1 ms.

  Köszönöm a választ.

  • 20 MHz sávszélességű = kicsi, de valamivel nagyobb sugarú.
   40 MHz sávszélességű = magas, de rövid hatótávolságú, alacsony kompatibilitást a régebbi vezeték nélküli készülékek.

   • Alex - mondta

    Én egy ideig a 40 MHz, míg a 40 netul nem működött, és meg kellett lépni 20 MHz. Én egy C2 Archer. Tudod, ez a router beállításait, hogy gyorsabban?
    Rájöttem, hogy én pingelni túl nagy viszonyítva a D-Link router Dir615 régi, hogy én is játszani vele online és kevés ping a játék, de mi marad. Nem tudom, mi lehetett, hogy lehet a magyarázat.
    Rájöttem, hogy elindult hardveres NAT, de nem tudom, hol találom ezt a beállítást, talán, ha tudok segíteni egy találni nekem. És meg kell adta engedélyezése.

    Mi lehet a maximális sebesség egy laptop Asus N X550JK-XX116D szalagot?
    Kábel és 11-12 húzta MB / s letöltés. A nagy különbség, amit mondok. És körülbelül 2 ms késleltetést. 4 ms akkor is, ha tudnám eltávolítani a vezeték nélküli és néhány 7 mb / s letöltési.
    Most, amikor a 20 40 MHz MHz nem megyek, tudom letölteni alatt 5 MB / s, és 3 MB / s, 4 MB / s.
    Azt hiszem, ha csak lépni mbps internet 300 Van egy esélyt, hogy növelje a sebességet MHz vagy 20 40 8 MHz MB / s letöltés?
    De Érdekelne több játékot Lappangási mert sacadeaza Archer C2, mint a D-Link Dir615. Jobb lenne a játékok Archer C2 a legdrágább és értékelik? (Láttam sok helyen ezt az ajánlást).
    Sem én nem letölt a D-Link intrecepe Dir615 miatt 2 szalag AC 5GHz nem jönnek a laptopok. Ők G és N Ez azt jelenti, hogy üljön 2.4 GHz és sebességét is Dir615 a közelben, talán egy kicsit magasabb 0.50 mb / s letöltési jelentéktelen mondom.
    Ezért is csoda, ha mbps 300 lépni, mozgok megéri? Ez felgyorsítja a laptopokon, ha azok a G és N és 2.4 MHz csak elkapni? Csak telefonon (LG G4) jön 94 MB / s letöltés 94 MB / s, és töltse fel 4 5-ms késleltetést.
    Még egyszer köszönöm, és remélem, kitalálni, hogyan lehetne növelni a sebesség letölteni, feltölteni, és ha megéri csinál Előfizetés 300 mbps tekintve a laptopok Van, hogy a 20 MHz I 72 Mbps sebességgel és 40 MHz Én Mbps 150 20 SPEED de most csak menni MHz és nem tudom miért.

    • Alex - mondta

     Általában én kellene fogni sebességű letöltési és feltöltési támogatást csak akkor, ha az N és a TP-Link Archer használni C2 jegyzési 100 Mbps és mennyit kell követnie előfizetés 300 mbps?
     Most 3 mb / s letöltési 6.5 mb / s feltöltési és 6 100 ms ping előfizetés Mbps (a SpeedTest).
     Ha frissíteni 300 Mbps sebességgel növeli a sebességet, vagy a sebesség csak akkor jönnek, hogy gyorsítsa most SpeedTest 100 mbps?
     Olvastam egy webhelyen, hogy az N hordozható számítógépek támogatják a legfeljebb 300 Mbps sebességet, de miért van ilyen alacsony sebességem 100 Mbps előfizetéssel (nagyobb a kábelem sebessége)? Alig vagyok 20 és 30 Mb / s közötti letöltési és 50-60 Mb / s feltöltési sebesség között. és N még mindig támogatja ezt a laptopot, elméletileg nem kéne elkapnom a 100 és a 100 Mbps-t (letöltés / feltöltés)?

 38. Alex Nicholas - mondta

  Salut..ajuta én és nekem rog..am egy router TP-LINK TL-wr1043nd (n300) és a Lenovo laptop z50-70 a NIC Intel ac3160 nem 150 só mb / s. . Tudna adni néhány tanácsot, hogy változtassa meg a beállításokat? vagy lehetősége van, hogy ugrik 150mb / s! beszélve arról, hogy az internet-szolgáltató az RDS 1gb / s.Multumesc

 39. Ionut - mondta

  Van egy jó router TL-WR840N RDS I beállítva a PC, hogy teszteljék a sebességet, és én csak 60mb menettel PC közvetlenül a router RDS de én kizárólagosan 300 60 mb tévedek beállításokat valahol !!!

 40. Stefan - mondta

  Hogyan lehet kikapcsolni a tűzfal és a router?

 41. robert - mondta

  Helló, talált megoldást? I TL-wr841n, ab RDS a 300. Azt 300 a láncot a kábel router táska nem ugrik több mint 100. kábelt a router és a laptop, mint az összes 100. I Intel laptop (R) Dual Band Wireless-AC 7260.

 42. OvidiuMetallica - mondta

  Helló Videtutorial..Nekem is problémám van a routerrel .. Néhány napig az internet a pc-n, sőt a wifi-n keresztül is nagyon rosszul működik..Kipróbáltam 3 routert és minden ugyanúgy ... Van RDS internetes hálózatom ... az acm által használt útválasztó egy TP-Link típusú ... megfelelően van konfigurálva ... néhány beállítást el kell végezni .. mi lenne a probléma?

 43. paul - mondta

  Szia Cristi. Problémám van . Röviden, megnéztem a videó oktatóanyagot, és nem pontosan olyan, mint a beállítások (Windows 10). RDS-től 500 MB-os száloptikán keresztül, és vettem egy Asus RT-N18U 2.4 GHz 600Mbps nagy teljesítményű útválasztót, Gigabit Ethernet-t, USB 3.0-s routert, és kábellel csatlakozik az RDS-routerhez, kábellel minden rendben van 300 mb, de wifi-nél tej RDS-en 150 MB, az asus-on 65 MB sebességem van (ugyanaz a Lenovo v570 laptop), ha akarod, kérlek, segíts nekem, mert nem szeretem az RDS routert, és azt akarom, hogy valami stabil legyen - köszönöm

  • paul - mondta

   Megoldottam.Köszönöm. 3 napja küzdök, hogyan kell csinálni, és miután itt többet és többet elolvastam, bementem az asus routerbe, és a WIRELESS-nél átváltottam - csatorna sávszélességére - és bekapcsoltam 40 mhz-t - 20/40-re állították, és a vitorla ment közvetlenül 150 sebességes MB-ban - ha még mindig olvas engem, van valami ötlete, hogy a hálózati kártyát át tudom-e cserélni erre a Lenovo v570 tejre valami jobbért - köszönöm

 44. győztes - mondta

  nagyon jó videó volt 72mbps most van maximum 150mbps köszönöm szépen ezt a "titkot"

 45. Mihnea - mondta

  Van egy probléma a számítógép nem tud nyerni 10 hogy néhány video oktatóanyagokat helyén (például itt nem a játékos, fehér, ahol lennie kellene)?

 46. Adrian Gudus - mondta

  Ha meglátogatjuk a Chrome, az többé nem használható plug-in flash player és néhány oktató játsszák a játékos, hogy használja a vakut.
  Gyere Firefox vagy él, és akkor lesz képes látni.

 47. Albu jhon - mondta

  Leptop hogy azok érdekes az új konfiguráció mindent tettem eddig, amit Adrian és Cristian szuper számítógépes mérnökök annyi ucenici.cu egészségügyi és tiszteletben köszönt.

Trackbacks

 1. […] Az útválasztó a rádióspektrumban a csatornák gondos megválasztásával. Az is ismert, hogy a csatorna sávszélességének megválasztása hatással lehet rád […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.