Hogyan tudjuk, hogy egy film vagy videoklip helyett háttérképek - oktatóvideó

Hogyan tudjuk, hogy egy film vagy videoklip helyett háttérképek - oktatóvideó
3.7 (6) 73.33%

Szia barátok, a mai bemutató látni fogja, hogyan lehet, hogy a film, mint tapéta, igen jól hallottad, hanem tapéta teszünk egy videó fájlt, a család fimulet a klip a youtube-on, stb, a videó fájl helyére háttérkép nem kusza egyáltalán, akkor pontosan úgy viselkedik, mint egy igazi háttérkép + mozgás (mozgás).
Ehhez használjuk a VLC media player, be kell állítani kevesebb, mint egy beállítást, és egy kis változás a lejátszási lista segít, hogy filmeket az asztalon háttérképként, és képesek leszünk futtatni hurok (ha akarod).
Azt akarom mondani, hogy ez nem csak egy film teljes képernyőn, akkor a szokásos módon működnek az asztalon, és a háttérben fut, film valószínűleg nem lesz annyira óvatos, de kit érdekel, mi módosítani desktop Az igazság az, hogy mi vagyunk, hogy unatkozni háttérképek, megérdemlünk egy változás táj.
Minden nagyon egyszerű bemutató látható az előnye ennek a módszernek, hogy meg tudja fogalmazni bármilyen videó fájl háttérképnek, olyan alkalmazásokhoz, amelyek kifejezetten erre a csak támogatni bizonyos videó formátumok VLC vén medve van, akkor név it ...
Milyen további nélkül, nézzük strici az asztalon haver.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Sqad Azt mondta:

  És más szoftverek, mint hogy létezik? VLC nem jelenti azt, hogy egy másik film, hogy a futás az asztalon.

  • Igen vannak más szoftver sajnos nem megy minden operációs rendszer vagy nem működik az összes videó formátumot, néhány sokba.
   Ha a téma a bemutató videót mutat érdeklődést, hogy folytassa más szoftver, hogy segítsen nekünk hogy egy videó fájlt, mint a háttér.

  • Bear 76 Azt mondta:

   SqadÉs egyéb szoftverek, mint, hogy létezik? VLC nem jelenti azt, hogy egy másik film, hogy a futás az asztalon.

   Én is, mint egy bemutató, hogy hogyan lehet játékok ttorente levonni. csinál egy nagy munka, én önt. Bear 76

   • Adrian Azt mondta:

    Ön írt valamit a keresési mezőbe a jobb oldalon a fekete felső: Hogyan kell helyesen telepíteni játékokat, akkor adta be, és megtalálta?
    HASZNÁLJA kereső oldalra, mint ami fel van NENEEE!

 2. windows7andrey Azt mondta:

  nagyszerű srácok nézni minden nap, de azt is kétségbe yo te is oktató a Google AdSense??

 3. Igen, mi ez? mi zavar?

 4. nene112 Azt mondta:

  Lehet KMPlayer és hozott (teljes képernyőn), majd nyomja meg a Shift + Enter xD

 5. niyku Azt mondta:

  Sokkal könnyebb lenne, .... és fut álom jelenet aero, és nem is olyan bonyolult. Túl sok clikuri hozataláért az asztalon

  http://dreamscene.org/gallery.php

 6. egasus08 Azt mondta:

  Ez a tárgy VLC? hogy értékes elmélyítése, hogy ez egy jó játékos .. csak állni design egy kicsit alacsony, de Restu execeptional lejátszó

 7. egasus08 Azt mondta:

  Ez a tárgy VLC? igen elmélyül, ahogy ez egy kivételes játékos

 8. alex Azt mondta:

  Salut.Felicitari a munkát csinálnak, és azt a munkát, depuneti.Am és van egy javaslat a videotutorial mintegy dreamveawer ha poate.Multumesc

 9. Bili Azt mondta:

  Van egy nézetet. Először értékelik a tutorial, hogy én szeretnék tenni valamit az asztalra. Azt hiszem, ugyanaz lehet beszerezni viszonylag könnyen és BSplayer. Válassza ki a klipet, kapcsolja be, majd nyomja meg a gombot "D" és kapsz, azt mondom, ugyanazt a hatást. A kilépéshez az összes kulcsfontosságú "D").

 10. Bili Azt mondta:

  Üdvözlöm. Van egy nézet. Először gratulálok ez a bemutató, mert érdekes. De próbáld valami VLC. Válassza ki a klip, kapcsolja be, majd nyomja meg a "D". "Kapsz, azt hiszem, ugyanazt a hatást. Ha ki akar lépni a "D". ;)

 11. blackcrissbodo2010 Azt mondta:

  Szia nagyon szép tutorial gratulálunk és jó ötlet
  De tudod mit, kérem?
  Azt tettem, amit mondott, de fekete jelenik meg, így
  Van nagy síkképernyős
  Tudna nekem segíteni valahogy?!: D
  köszönöm

 12. Bulgac Azt mondta:

  Érdekes, ha a játékos nem kell letölteni, egy másik játékos nem tud pl KMPlayer.

 13. egyébként nem használ, hogy enni annyira sok erőforrást, és Rami. Igen most neapararat aki használni akarja, hogy a végén a bemutató urmaresca kérdés nélkül nem olyan buta, mint ez 5 nagyszerű bemutató percig, vagy úgy,

 14. István Török Azt mondta:

  Szia Cristi, nagyon szép bemutató tetted. Gratulálunk, és sok sikert a jövőben!

 15. Sqad Azt mondta:

  Igen, nagyon érdekes, hogy mondjam meg, ha tudod, hogy más szoftver tőlük.
  Előre is köszönöm!

 16. Viorel Azt mondta:

  Salut.Si tudja BSplayer asztal funkció üzemmódba "D" futtatása közben filmet. ;). BAFTA

 17. DANIEL burgonya Azt mondta:

  Salut.Am Sieu a kérdés, nem hogy egy videotutorial dc ku NORTON INTERNET SECURITY 2010

 18. mar1u2 Azt mondta:

  Nem látja a bemutató! Én csak látni zöld. Mit tehettem volna? . Említettem már, hogy az Adobe Flash Player (legfrissebb) telepítve.

 19. Marius Azt mondta:

  na nekem mers..mi már megfeketedett tapéta és így ... :(. Egyébként jó treaba..pana most chinuiama dimenziós ablakok magamnak nézni egy filmet, és nem több ... .Felicitari

 20. Gigi Azt mondta:

  Gratulálok bemutató, megpróbáltam DreamScene nap, de nem várható, hogy sikerül mers.Nu vlc.Bafta annyi minőségi oktató.

 21. Alex Azt mondta:

  nagyon érdekes. bravo srácok! văurmăresc naponta.

 22. Nicu Azt mondta:

  Még egy kérdés, amit fel virtuális boksz és mikor telepíteni az operációs rendszer (Win XP), és mikor adja meg formázni én partitájának fekete és azt mondja megállás, és nem adta formateaza.Am folytatódik 5 másodperc, és miután az összes face.Ce olyan fekete tehettem menni bine.Am és létrehozta többször is, és így a virtuális partitájának

 23. Bili Azt mondta:

  Próbálja meg ugyanezt BSplayer. Válassza ki a klip, kapcsolja be, majd nyomja meg a "D". Azt hiszem, egyszerűen csak ugyanazt a hatást. Ha ki akar lépni a "D": D

 24. Calin Azt mondta:

  mi nem kell használni ezt a lehetőséget, hogy a fogyasztó több erőforrást és Rami egyébként hasznos azok számára, akiknek tényleg kell használni, így cv: d

 25. BGD Azt mondta:

  A bemutató a Mac meg tudod csinálni!

  • Néhány napig már megbolondult itt a Mac ... valamit, amit mi még nem most, talán a jövőben ... Az operációs rendszer fut, csak a PC / Apple laptop, amit mondtam ezt a Twitter, hogy miért is ragaszkodik ? Egyre bosszantó!

 26. scufiiii Azt mondta:

  Nem tudom, miért működik .... nem ... Követtem az utasításokat (((((

 27. aexas Azt mondta:

  Azt mondom, hogy nekem desktop capture program
  hogy infara másnak lő játék adok-CamStudio Fraps

  • Vasilica Azt mondta:

   aexas: Azt mondom, hogy nekem desktopca capture program, hogy infara másnak lő játék adok-CamStudio Fraps Idéz nekem

   próbál HyperCam 2 segítségével rögzíthetünk minden, amit csinál az asztalon

 28. Catalin Azt mondta:

  És BS.Player megy

 29. ktalin Azt mondta:

  Ez nagyon jól megy a sima BS Player

 30. Jully1994 Azt mondta:

  Volt VLC Media Player, de nem tudtam, hogy az. Köszönöm szépen. Sajnálom, ha abbahagytam nem volt Vista Windows DreamScene 7. De most van a megoldás. Több?

 31. RED X Azt mondta:

  MIE Numi Numi MERGE fut az asztalon, és én pontosan mit mondott

 32. Corina Azt mondta:

  Szia Nekem van egy hatalmas kérés! Hogyan eextrag néhány videó footage klip PTR őket egy filmben? De megértettem, hogy a kitermelése a videofelvételek? Szeretné például foglalkozni a különböző filmrészletek desi videoklipeket!

  • Vanessa Azt mondta:

   Corina: Szia Nekem van egy hatalmas kérés! Hogyan eextrag néhány videó footage klip PTR őket egy filmben? De megértettem, hogy a kitermelése a videofelvételek? Szeretné például a film foglalkozik különböző videoklipeket desi videoklipek !

   Nézd meg itt, hogyan lehet csinálni kattintson ide

 33. Gepeto Azt mondta:

  Ki ne ismerné ezt a trükköt működik BS.Player.
  nyitott egy film vagy egy videó fájlt, és nyomja meg a D a billentyűzeten vagy a Ctrl + D, és tegye a film a képernyőn fog kinézni Cristi Aja

 34. Vasilica Azt mondta:

  Köszönet jár szuper, tettem egy rövid film meg a víz alatti és elkezdek, és amikor véget ér, ez megy a végtelenségig Fain ismétlés egyszer köszönöm, én meg más érdekes videók.

 35. florin Azt mondta:

  Érdekes, de jó lenne inkább érdekes, mint a bemutató a screanserverul "GL Matrix" háttérként az Ubuntu Linux.

 36. eduard Azt mondta:

  Nagyon jó bemutató

 37. ALEXANDRU Azt mondta:

  Nekem van egy probléma. Telepítettem VLC media player (mint én vagyok fáradt BS lejátszó), nyissa meg a film + feliratok (nyílik VLC), a film nem mutatja felirat megy. Aztán kinyitotta ugyanazt a filmet BS player, és a feliratokat. Mit tehetek, hogy Feliratok VLC media player?

  • AdrianGudus Azt mondta:

   ALEXANDRU: Nekem van egy probléma. Telepítettem VLC media player (mint én vagyok fáradt BS lejátszó), nyissa meg a film + feliratok (nyílik VLC), a film nem mutatja felirat megy. Aztán kinyitotta ugyanazt a filmet BS player, és a feliratokat. Mit tehetek, hogy Feliratok VLC media player?

   Vedd a fogd és vidd és dobd a VLC (bal gombbal felirat, tartsa a bal egérgombot ... amíg helyezze a kurzort a játékos VLC felirattal, majd vegye le az ujját a bal egérgombot)

 38. Eugen Azt mondta:

  Van intrebare.cum tudtam nem megvédeni nagy videó VLC logó, amely egy képet a film meg nagyon zavaros, ha látják respectiv.sunt azzal sigla.vad, hogy van, és jól tájékozottak

 39. Julian Azt mondta:

  Lenne egy kérdésem .... Remélem valaki segíteni nekem letölteni a YouTube videó dp ... részeit foglalja magában minden 6 15 perc hogyan lehet egy egész filmet belőle? CNVA tud segítsen nekem plz? erk_juliano ha valaki tudja

  • unix Azt mondta:

   Julian:
   Lenne egy kérdésem .... Remélem valaki segíteni nekem letölteni a YouTube videó dp ... részeit foglalja magában minden 6 15 perc hogyan lehet egy egész filmet belőle? CNVA tud segítsen nekem plz? erk_juliano ha valaki tudja

   milyen formátumban letöltött (pl. flv, wmv, stb) próbál Andy FLV Asztalos FLV 0.6, találsz más formátumok softpedia.com.pt próbálja Free Video Joiner, megtalálni a Google.

 40. Nicu Azt mondta:

  adrian sál és én VLC, és szeretné tudni, hogy mikor telepíti az ISO image, hogy ne nyissa ki a filmet a VLC kérjük közvetlenebb, mint ms!

 41. NoName Azt mondta:

  Sal. Bárcsak, ha lehetséges a videót sony vegas 10 teljesen magyarázza román (minden dolog .... Láttam néhány videót készült a program, és jó .... igen nem boldogulnak)

 42. ristian Chirculescu Azt mondta:

  Én csak szívből örülök, hogy vannak olyan emberek, mint te, Mr. Cristi! Azt hiszem, más módon fényesebb, és nem tudtam volna, hogy explicit köszönöm!

 43. ViorelR Azt mondta:

  Van egy beállítást VLC Player lejátszani a filmet, ahol abbahagyta. Többé már ha megtalálja valahogy.

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Alapvető, de FCC nem rendelkeznek ezzel a lehetőséggel lehet adni. Én hamarosan, hogy a tutorial ebben a témában.

 44. ViorelR Azt mondta:

  Ooo! Üdvözlettel válaszolni, nem tudok várni, hogy a bemutató.

 45. madalin aranyos Azt mondta:

  Cristi Hello!
  Ezt a dolgot meg kell tennie minden laptop újraindítása után, vagy tartós?
  Egy másik megoldás, hogy állandóan megmaradjon egy videofelvétel?

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.