Hogyan helyezhetünk el filmet vagy videót az asztalra háttérkép helyett - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogja, hogyan lehet, hogy a film, mint tapéta, igen jól hallottad, hanem tapéta teszünk egy videó fájlt, a család fimulet a klip a youtube-on, stb, a videó fájl helyére háttérkép nem kusza egyáltalán, akkor pontosan úgy viselkedik, mint egy igazi háttérkép + mozgás (mozgás).
Ehhez használjuk a VLC media player, be kell állítani kevesebb, mint egy beállítást, és egy kis változás a lejátszási lista segít, hogy filmeket az asztalon háttérképként, és képesek leszünk futtatni hurok (ha akarod).
Azt akarom mondani, hogy ez nem csak egy film teljes képernyőn, akkor a szokásos módon működnek az asztalon, és a háttérben fut, film valószínűleg nem lesz annyira óvatos, de kit érdekel, mi módosítani desktop Az igazság az, hogy mi vagyunk, hogy unatkozni háttérképek, megérdemlünk egy változás táj.
Minden nagyon egyszerű, ezt az oktatóanyagban láthatja, ennek a módszernek az az előnye, hogy bármilyen videofájlt háttérképként tehetünk, más kifejezetten ehhez létrehozott alkalmazások csak bizonyos videó formátumokat támogathatnak, a régi VLC bármit támogat, azt
Nézzünk szembe a tényekkel, tedd bele az asztali srácot.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Sqad - mondta

  És más szoftverek, mint hogy létezik? VLC nem jelenti azt, hogy egy másik film, hogy a futás az asztalon.

  • Igen vannak más szoftver sajnos nem megy minden operációs rendszer vagy nem működik az összes videó formátumot, néhány sokba.
   Ha a téma a bemutató videót mutat érdeklődést, hogy folytassa más szoftver, hogy segítsen nekünk hogy egy videó fájlt, mint a háttér.

  • Bear 76 - mondta

   SqadÉs egyéb szoftverek, mint, hogy létezik? VLC nem jelenti azt, hogy egy másik film, hogy a futás az asztalon.

   Én is, mint egy bemutató, hogy hogyan lehet játékok ttorente levonni. csinál egy nagy munka, én önt. Bear 76

   • Adrian - mondta

    Ön írt valamit a keresési mezőbe a jobb oldalon a fekete felső: Hogyan kell helyesen telepíteni játékokat, akkor adta be, és megtalálta?
    HASZNÁLJA kereső oldalra, mint ami fel van NENEEE!

 2. windows7andrey - mondta

  nagyszerű srácok nézni minden nap, de azt is kétségbe yo te is oktató a Google AdSense??

 3. Igen, mi ez? mi zavar?

 4. nene112 - mondta

  Lehet KMPlayer és hozott (teljes képernyőn), majd nyomja meg a Shift + Enter xD

 5. niyku - mondta

  Sokkal könnyebb lenne a Dream Scene használatával ... és aero-val is fut, és nem is olyan bonyolult. Túl sok kattintás az asztalra

  http://dreamscene.org/gallery.php

 6. egasus08 - mondta

  Ez a tárgy VLC? hogy értékes elmélyítése, hogy ez egy jó játékos .. csak állni design egy kicsit alacsony, de Restu execeptional lejátszó

 7. egasus08 - mondta

  Ez a tárgy VLC? igen elmélyül, ahogy ez egy kivételes játékos

 8. alex - mondta

  Salut.Felicitari a munkát csinálnak, és azt a munkát, depuneti.Am és van egy javaslat a videotutorial mintegy dreamveawer ha poate.Multumesc

 9. Bili - mondta

  Nekem is van véleményem. Először is nagyra értékelem az oktatóanyagot, mert ilyesmit is szeretek az asztalra tenni. Úgy gondolom, hogy a BSplayerrel ugyanez könnyen elérhető. Válasszon ki egy klipet, kapcsolja be, majd csak nyomja meg a "D" gombot, és ugyanazt a hatást kapja, mondom. A kilépéshez tartsa lenyomva a "D" gombot;).

 10. Bili - mondta

  Szia. Van egy véleményem is. Először is gratulálok ennek az oktatóanyagnak, mert ez valami érdekes. De próbáljon ki valami ilyesmi a BSPlayer-rel. Válasszon egy klipet, kapcsolja be, majd nyomja meg a "D" gombot. Azt mondom, ugyanazt a hatást fogja kapni. Kilépés a "D" billentyűből;)

 11. blackcrissbodo2010 - mondta

  Szia nagyon szép tutorial gratulálunk és jó ötlet
  De tudod mit, kérem?
  Azt tettem, amit mondott, de fekete jelenik meg, így
  Van nagy síkképernyős
  Tudna nekem segíteni valahogy?!: D
  köszönöm

 12. Bulgac - mondta

  Érdekes, ha a játékos nem kell letölteni, egy másik játékos nem tud pl KMPlayer.

 13. egyébként nem használ, hogy enni annyira sok erőforrást, és Rami. Igen most neapararat aki használni akarja, hogy a végén a bemutató urmaresca kérdés nélkül nem olyan buta, mint ez 5 nagyszerű bemutató percig, vagy úgy,

 14. István Török - mondta

  Szia Cristi, nagyon szép bemutató tetted. Gratulálunk, és sok sikert a jövőben!

 15. Sqad - mondta

  Igen, nagyon érdekes, hogy mondjam meg, ha tudod, hogy más szoftver tőlük.
  Előre is köszönöm!

 16. Viorel - mondta

  Szia. És a Bsplayer ismeri az asztali mód funkciót, ha a film futtatása közben megnyomja a "D" gombot.;). Sok szerencsét

 17. DANIEL burgonya - mondta

  Salut.Am Sieu a kérdés, nem hogy egy videotutorial dc ku NORTON INTERNET SECURITY 2010

 18. mar1u2 - mondta

  Nem látja a bemutató! Én csak látni zöld. Mit tehettem volna? . Említettem már, hogy az Adobe Flash Player (legfrissebb) telepítve.

 19. Marius - mondta

  nekem nem ment..feketítette a háttérképemet és ennyi ... :(. amúgy is jó munka .. eddig küzdöttem az ablakok méretének felmérésével, hogy filmet nézhessek és más dolgokat készíthessek .... Gratulálok

 20. Gigi - mondta

  Gratulálok bemutató, megpróbáltam DreamScene nap, de nem várható, hogy sikerül mers.Nu vlc.Bafta annyi minőségi oktató.

 21. Alex - mondta

  nagyon érdekes. bravo srácok! văurmăresc naponta.

 22. Nicu - mondta

  Még egy kérdés, amit fel virtuális boksz és mikor telepíteni az operációs rendszer (Win XP), és mikor adja meg formázni én partitájának fekete és azt mondja megállás, és nem adta formateaza.Am folytatódik 5 másodperc, és miután az összes face.Ce olyan fekete tehettem menni bine.Am és létrehozta többször is, és így a virtuális partitájának

 23. Bili - mondta

  Próbálja ki ugyanezt a BSplayer-rel. Válasszon ki egy klipet, kapcsolja be, majd nyomja meg a "D" gombot. Azt hiszem, ugyanazt az egyszerűbb hatást kapja. A "D" billentyűből való kilépéshez: D

 24. Calin - mondta

  mi nem kell használni ezt a lehetőséget, hogy a fogyasztó több erőforrást és Rami egyébként hasznos azok számára, akiknek tényleg kell használni, így cv: d

 25. A bemutató a Mac meg tudod csinálni!

  • Néhány napja megőrjít minket a Mac-jével ... jelenleg nem birtokolunk ilyet, talán a jövőben ... Az operációs rendszer csak az Apple PC-jén / laptopjain fut. Ezt mondtam neked a Twitteren, miért tartod ? Legyen idegesítő!

 26. scufiiii - mondta

  nekem nem működik .... Nem tudom miért ... követtem az utasításokat ((((((

 27. aexas - mondta

  Azt mondom, hogy nekem desktop capture program
  hogy infara másnak lő játék adok-CamStudio Fraps

  • Vasilica - mondta

   aexas: Azt mondom, hogy nekem desktopca capture program, hogy infara másnak lő játék adok-CamStudio Fraps   Idéz nekem

   próbál HyperCam 2 segítségével rögzíthetünk minden, amit csinál az asztalon

 28. Catalin - mondta

  És BS.Player megy

 29. ktalin - mondta

  Ez nagyon jól megy a sima BS Player

 30. Jully1994 - mondta

  Nekem volt VLC Media Player, de nem tudtam. Nagyon köszönöm. Megbántam, amikor feladtam a Vistát, hogy már nem rendelkezem a DreamScene-vel a Windows 7 rendszeren. De most megvan a megoldás. Még több!

 31. RED X - mondta

  MIE Numi Numi MERGE fut az asztalon, és én pontosan mit mondott

 32. Corina - mondta

  Szia Nekem van egy hatalmas kérés! Hogyan eextrag néhány videó footage klip PTR őket egy filmben? De megértettem, hogy a kitermelése a videofelvételek? Szeretné például foglalkozni a különböző filmrészletek desi videoklipeket!

  • Vanessa - mondta

   Corina: Szia Nekem van egy hatalmas kérés! Hogyan eextrag néhány videó footage klip PTR őket egy filmben? De megértettem, hogy a kitermelése a videofelvételek? Szeretné például a film foglalkozik különböző videoklipeket desi videoklipek !  

   Nézd meg itt, hogyan lehet csinálni kattintson ide

 33. Gepeto - mondta

  Ki ne ismerné ezt a trükköt működik BS.Player.
  nyitott egy film vagy egy videó fájlt, és nyomja meg a D a billentyűzeten vagy a Ctrl + D, és tegye a film a képernyőn fog kinézni Cristi Aja

 34. Vasilica - mondta

  Köszönet jár szuper, tettem egy rövid film meg a víz alatti és elkezdek, és amikor véget ér, ez megy a végtelenségig Fain ismétlés egyszer köszönöm, én meg más érdekes videók.

 35. florin - mondta

  Érdekes, de még érdekesebb lenne egy oktatóanyag a "GL Matrix" szkenner szerverrel háttérképként az ubuntu linuxon.

 36. eduard - mondta

  Nagyon jó bemutató

 37. ALEXANDRU - mondta

  Nekem van egy probléma. Telepítettem VLC media player (mint én vagyok fáradt BS lejátszó), nyissa meg a film + feliratok (nyílik VLC), a film nem mutatja felirat megy. Aztán kinyitotta ugyanazt a filmet BS player, és a feliratokat. Mit tehetek, hogy Feliratok VLC media player?

  • AdrianGudus - mondta

   ALEXANDRU: Nekem van egy probléma. Telepítettem VLC media player (mint én vagyok fáradt BS lejátszó), nyissa meg a film + feliratok (nyílik VLC), a film nem mutatja felirat megy. Aztán kinyitotta ugyanazt a filmet BS player, és a feliratokat. Mit tehetek, hogy Feliratok VLC media player?  

   Húzza és dobja a VLC-be (bal egérgombbal kattintson a feliratra, tartsa lenyomva a bal egérgombot, és mozgassa az egeret, amíg el nem éri a felirattal ellátott VLC-lejátszót, majd az ujjával a bal oldali kattintással érheti el)

 38. Eugen - mondta

  Van intrebare.cum tudtam nem megvédeni nagy videó VLC logó, amely egy képet a film meg nagyon zavaros, ha látják respectiv.sunt azzal sigla.vad, hogy van, és jól tájékozottak

 39. Julian - mondta

  Lenne egy kérdésem .... Remélem valaki segíteni nekem letölteni a YouTube videó dp ... részeit foglalja magában minden 6 15 perc hogyan lehet egy egész filmet belőle? CNVA tud segítsen nekem plz? erk_juliano ha valaki tudja

  • unix - mondta

   Julian:
   Lenne egy kérdésem .... Remélem valaki segíteni nekem letölteni a YouTube videó dp ... részeit foglalja magában minden 6 15 perc hogyan lehet egy egész filmet belőle? CNVA tud segítsen nekem plz? erk_juliano ha valaki tudja

   milyen formátumban töltötte le őket (pl: flv, wmv stb.) flv-hez, próbálja ki Andy's FLV Joiner 0.6-ot, megtalálja a softpedia.com.pt oldalon. Más formátumok próbálják meg az Free Video Joiner-t, megtalálhatja a Google-on.

 40. adrian sál és én VLC, és szeretné tudni, hogy mikor telepíti az ISO image, hogy ne nyissa ki a filmet a VLC kérjük közvetlenebb, mint ms!

 41. NoName - mondta

  Kendő. Szeretnék egy videót is, ahol sony vegas 10 teljesen románul van megmagyarázva (minden dolog…. Láttam néhány videót ezzel a programmal, és ezek kiválóak ... Igen, nem sokat tehetek)

 42. ristian Chirculescu - mondta

  Én csak szívből örülök, hogy vannak olyan emberek, mint te, Mr. Cristi! Azt hiszem, más módon fényesebb, és nem tudtam volna, hogy explicit köszönöm!

 43. ViorelR - mondta

  Van egy beállítást VLC Player lejátszani a filmet, ahol abbahagyta. Többé már ha megtalálja valahogy.

  • Adrian Gudus - mondta

   Alapvető, de FCC nem rendelkeznek ezzel a lehetőséggel lehet adni. Én hamarosan, hogy a tutorial ebben a témában.

 44. ViorelR - mondta

  Ooo! Üdvözlettel válaszolni, nem tudok várni, hogy a bemutató.

 45. madalin aranyos - mondta

  Cristi Hello!
  Ezt a dolgot meg kell tennie minden laptop újraindítása után, vagy tartós?
  Egy másik megoldás, hogy állandóan megmaradjon egy videofelvétel?

Speak Your Mind

*