Hálózati kábel net PoE vagy Power Over Ethernet

Hálózati kábel net PoE vagy Power Over Ethernet

PoE vagy Power Over Ethernet technológiát, amelyen keresztül tudjuk folytatni a villamosenergia át a hálón kábelek meghajtására eszközök, mint például: kamerák, Vezeték nélküli hozzáférési pontok, telefonok VoIP és így tovább. A technológia viszonylag fiatal, de a jövőben ez az alapja, csatlakoztatott eszközök közvetlenül egymáshoz a hatalmas hálózat úgynevezett „tárgyak internete”.

Miért jó PoE?

Olyan eszköz, amely csatlakozik a hálózathoz igényel adatkapcsolatot és a tápegység. PoE vagy Power Over Ethernet és az adatok segítenek, és a közlekedés villamosenergia egyetlen kábelen keresztül a net.

Hogyan lehet használni PoE?

Először is, szükségünk PoE-vevők, mint például: kamerákVezeték nélküli hozzáférési pontok, stb
Ha képes eszközök PoE PoE injektorok automatikusan meg kell, hogy ki fog alakítani a jelenlegi keresztül vezetékeket. Ezek lehetnek kapcsolók

PoE telepítési típusok.

PoE 802.3af - maximális teljesítmény portonként 15W
802.3 PoE (PoE Max) - maximális teljesítmény portonként 30W
Meg kell jegyezni, hogy a PoE eszköz PoE folyik, hanem af PoE csak eszközökön működik maximális fogyasztás 15W.

Port PoE eszközök normális?

Nincs semmi probléma, nem PoE eszköz csatlakozhat a kikötők PoE switch. Ha bekapcsolja a PoE eszközt úgy érzi, egy kábel, áram nem indul el, hogy a port.

A PoE menni a távolság?

Kábel minőség (CAT5e felett) lehet elérni, és 100 méter, feltéve, hogy a készülék nem fogyaszt sok energiát. Az átfolyó áram vezetékek, erősítők és veszteségek arányos távolságot.
Megoldás kamerák és AP PoE támogatással.
Ha az eszköz nem támogatja a PoE PoE használhat készlet, amely két részből áll, egy befecskendező és a splitter. Splitter lesz telepítve a kamera mellett; akkor veszi át a jelenlegi injekció és adatok egyetlen UTP kábelen, majd felbomlik és az áramlás adatait, amely csatlakozik a kamerát. Bár ez a megoldás nem a legelegánsabb működik!

Hálózati kábel net PoE vagy Power Over Ethernet

- videó bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. nem számít a kamera bekapcsol, és hogyan jelenlegi szolgáltató a modem stb igen? Ha igen kedves az előírtnál kisebb terem?

  • A kamera felhívja a szükséges, és a feszültség és áramerősség. Az injektor tud biztosítani akár 48 Volt és Amper kérelmet, amennyiben az nem haladja meg a 15W af PoE PoE meg 30W on. Például egy szobát 12V, lehet lőni akár 2.5 amper. Az egyik 5V lő 6 amper.

   • Kedves Cristi, mindannyian kamerákkal készít POE feszültséget szükség? Van egy szoba POE Aevision, a munka és a POE a 12 V, de volt bátorsága táska injektor POE a 48 V, ezért választottuk módszer kábel elosztó, eh, megpróbálhatom összeköti közvetlenül a befecskendező ? Köszönjük!

 2. virus2009 - mondta

  Cornel @

  A 2 független egymástól, egymás jeleket és a feszültséget.

 3. fogadtatás
  Mi modell szoba a bemutató?

 4. Razvan S - mondta

  Hello. Tanultam egy kicsit a dolgot, NVR Annke 8 szobákban, teljes készletet, mely kábelek POE cat5
  Vettem külön cat6si kábelek 7pentru nagyobb távolságokat és kültéri használatra a fagy és a nap a kábeleket, amelyeket a rendszer már úgy tűnt, nagyon vékony és törékeny külső héj
  Minden rendben van eddig. Ügyelni kell arra, hogy bár elméletileg megfelelnek ONVIF standard szoba nem felel meg mindenben a termelők és a POE.
  Ahogy NVR rendszer azt ajánlom Annke

 5. Papyllon - mondta

  Köszönjük, hogy ACCEPT !!! Videotutorial.ro vannak suuuper !!!! Cristi (tudod először) azt 61 évek óta megtanultam, hogyan kell használni a PC és a Windows ... mi, hogy ... A korai 80 - "82„iskolákra”tanul„Fortran” és megoldani „1 + = 1 2” verte a gép több tucat kártyák ... (vicc). A fiam dolgozik, de alig várom, hogy hogyan fogsz !!! Gratulálunk „Videotutorial.ro”, és hogy azt mondja, hogy megy, mint ez: „Adj ELŐTT belek !!!” Egészség és türelmet ... több nyugdíjas !!! [Nem „Ülök az én koromban, de becenevet (egy kis változás) Azóta a középiskolát, amikor olvastam Henri Charrière ...] Will PA !!!!

 6. Marius - mondta

  jó minőségű kábelt számít? azaz láttam 7 Van egy minőségi kábeleket Belkin

 7. Grigor Danut - mondta

  Nagyon érdekes és hasznos útmutató. Nagyon szeretnék bajonettes fényképezőgépek és Problémám van a villamosenergia-ellátás elektromos rendszer egy kicsit hosszú, és én nem előre és élelmiszer rögzítést. Ezzel bemutató megoldottuk a problémát nagyrészt júniusban.
  Nagyon köszönöm a bemutató.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.