A LightScribe egy egyszerű lemezes nyomtatási technológia - HD videó bemutató

Hi barátok, én ezt az oktatóvideót LightScribe technológia, ez egy érdekes lehetőség, hogy van egy kis időt álló és amivel lehet nyomtatni LightScribe-kompatibilis meghajtóval monokróm árnyalatok.

Ahhoz, hogy használni LightScribe, szükségünk 3 dolgot:

1. A LightScribe technológiával kompatibilis DVD-író egység, azaz a "LightScribe" tálcára kell írnia.

2. A speciális, a LightScribe kompatibilis lemezeknek rá kell írniuk a "LightScribe" szöveget is.

3. Különleges szoftver “LightScribe System Software (LSS)”Amely szabályozza a nyomtatási folyamatot, letölthető a helyszínen LightScribe

Opcionális szoftver lehet használni, és más hasznos, szoktam a bemutató LightScribe Labeler SABLON Egy világosabb másolat alapján kész, témák lehet változtatni nagyon könnyen ezzel a további program könnyen behelyezhető ezekbe témák: kép, szöveg, grafika.

Minden rendkívül könnyű minden felhasználó számára, nem kell, hogy van tapasztalata grafika nyomtatásához LightScribe meghajtó.

Hogyan működik ez a technológia az úgynevezett LightScribe így szemléletesen?

A lemez normális, a különbség áll egy reagens réteg, amely kitett lézerfénnyel 740 nm változtatnak színárnyalat, a folyamat hasonló ahhoz, amit a fax papír vagy kártyák metro, persze LightScribe nem lehet összehasonlítani a kártya metró, de ezek alapján két módszer hasonló betűkkel.

LightScribe meghajtó megtalálhatók sok árnyalatú, ez a videó bemutató használtam világosbarna, a piac megtalálható és hajtások piros, zöld, kék, stb, minden fog választani árnyék szerinti hajtás a projekt témája nyomtatás mi foglalkozni fog.

Nem gondolod, hogy a LightScribe nyomtatható szín, de ez a technológia lehet nyomtatni csak monokróm, ez a bemutató használ DVD LightScribe világosbarna, a végső kép alkotja több árnyalatú barna, néhány zárt, mások nyissa ki az összes ilyen alkot egy képet egy vintage megjelenés, mintha egy képet róluk 19 a század elején.

Talán köztetek szenvedélyesen fényképezés, biztos vagyok benne, hogy lesz ragadtatva patinázott miszerint nyomott egy LightScribe meghajtó.

Ez a téma kapcsolódik nyomtatni lemezek továbbra más útmutatók, hogy kiírjuk a LightScribe kép eredeti DVD filmek és játékok, mi útmutatók és körülbelül nyomtatás lemezek a nyomtató egy aspektusa lemez eredeti színét, majd mi oktató nyomtatni a takarót a nyomtatóra.

NAGYON FONTOS!

Ebben a videóban bemutató, elfelejtettem valami nagyon fontos, a lemez vissza kell küldeni a másik oldalon, hogy képes nyomtatni lemezt LightScribe alapvetően után égési adatot (zene, játékok, fényképek, stb) disk vissza kell küldeni a másik oldalon, szemben milyen vagyunk szokva.

Nagy figyelmet!

Nyomtatás után lemezeket a LightScribe mi legyen nagyon óvatos tárolni, mert ezek a telepek nagyon érzékenyek a fényre, ajánlatos azokat kerülik napfény tartandók borítékok papírból vagy jobb zsákokban speciális lemezeket.

Kívánok kellemes vizuális.

Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Sorin - mondta

  Érdekes nyomtatási rendszer, de nem hasonlítható a tintával klasszikushoz. A nyomtatott fényképezés meglehetősen rossz minőségű. Emiatt ezt az eljárást nem írták elő. Talán, ha fejlődik ...

 2. @Sorin: Ez, fel kell ismernünk, hogy a kép elég gyenge, bár azt hiszem, valamit mondani a jövőben ez a technológia.
  Mégis a Home-Made, nagyon jó, minden bizonnyal jobb, és megmutatjuk ezt az alkalomból jövő oktató.

 3. blackarow - mondta

  Cristi egy csodálatos család élő és egészséges legyen. A képet nagyon kiábrándító, de ahogy mondta, és akkor tényleg megéri egy fillért sem, egyébként csak jó !!!

 4. Adrian - mondta

  @blackarow: Emberek, nem akarok gonosz lenni, de ne panaszkodjatok a minőség miatt !!! Ugyanazt a jelenséget látom, mint a GIMP-hez kapcsolódó oktatóanyagban ... mindenki Photoshopra vágyik Photoshop torrenteken nem fogsz esni, keresni akarsz, hogy pénzt keress, legálisnak kell lenned, soha nem lehetsz webdesigner a photoshop on torrenteken valaha !! az, hogy sablonokat csinálsz otthon magadnak, az más kérdés, de amikor elkezdesz eladod a munkád, a dolgok megváltoznak és legálisnak kell lenned !! Tehát a Lightscribe-val ez olyan, mint a Cristi Home made adik szerint, amit ott készítettek a fészkében, kevés pénzért PC-vel, 25 ezer CD-vel, tényleg nem szabad többet kérni azért, amit most kínálnak !! ! Ha profi összehasonlító apa akarsz lenni, profi eszközök, és ez jobban fog menni, ha azt akarod, hogy a CD-d úgy jelenjen meg, mint a stúdiókban, akkor az apád speciális eszközöket vásárol ilyesmire !!! Nem lehet építeni egy tömböt csak egy talicskával, egy lapáttal és néhány zsák cementtel !! Tehát itt, az igényesek nagy teljesítményű segédprogramok vásárlására, ez egy házi készítésű !!! otthon, a házában készült egy hétköznapi ember pénzéből, aki mindannyian tudjuk, mi a román költségvetés ... szóval, ismeri az ötletet !!!

  Gratulálok Cristinek a bemutatóhoz, jelenleg nem engedhetem meg magamnak a DVD-RW-t a Lightscribe-val, de ki tudja ... a jövőben a technika örömmel fogadható !!

 5. blackarow - mondta

  Adrian, majdnem ugyanezt mondtam, de sokkal kevesebb szóval, de semmiképpen sem "panaszkodtam".

 6. Paul - mondta

  Mennyibe kerül egy DVD ebből ... ??? 100-200lei ??? Van egy kazettájuk ?? elfogy ??? cserélhető ??? :)

 7. Adrian - mondta

  @Paul: Megnézted a bemutatót a dombra és a völgybe lejjebb ... csak a címet nézted és ennyi !!! Játszd le az oktatóanyagot, hogy megnézhesd, mennyibe kerül !!! És nincs szüksége patronra, mert nem a nyomtatóval égeti el, hanem DVD-RW-vel, ha az támogatja a Lightscribe-t ... egyszerűen az írhatatlan CD-n van egy fényérzékeny film, és mivel mindannyian tudjuk, hogy a DVD-RW rendelkezik benne egy lézer, amellyel a CD-ket írja, az a lézer megmelegíti azt a filmet, és a színe annak a hőmérsékletnek megfelelően változik, amellyel a DVD-RW lézersugara rendelkezik !!! Ezeket az utasításokat a lézersugár hőmérsékletének megváltoztatásához vagy növeléséhez természetesen meg kell kapnia a számítógépről !!

 8. Adrian - mondta

  @Adrian: Apropó Cristi CD krémszínű

 9. valy70 - mondta

  Adrian Bravo, valamint szakították ilyen útmutatók segítenek túlélni a virtuális világ költségmegtakarítás és a munka is dicséretes fiúk értékeljük a hatalmas személyes aici.Eu gimp oktatóanyagok a többi ok, amely nem engedi meg, hogy az Adobe nem az a tény, hogy én nem találja torrentet hanem azért, mert a gimp hely ideális az otthoni felhasználók számára, amely nevoile.E fedezze a szégyen, hogy egyesek nem értékelik a munkát ezeknek az embereknek, ez nem igazán egyszerű módja, hogy megosszák a helyszínen egy ilyen profilt, és ez azt mutatja, az anyagok, hogy tegye a szenvedély, amit fac.Cu is.

 10. Costy - mondta

  Nagyon köszönjük, hogy ez a bemutató. Látom, sok panaszkodik Minőségi kép. Nem értek egyet. Én égett sok DVD-ezt a technológiát, és azt lehet mondani, hogy akkor van egy sokkal jobb minőségű, mint amit bemutatott videotutorial.Esential DVD-n, hogy a legjobb minőségű, és bevezette egy másik szoftver, mint ez. Biztos vagyok benne, hogy van más szoftver, és jó lenne, hogy megtanulják a titkait a világ k valami fejlettebb technológia (véleményem szerint). Te vagy a legjobb! Jó egészséget és mindig új ismertetők olyan érdekes, mint az is, mielőtt. ! BAFTA!

 11. Cristi üdvözöljük fen mi fploseshti XP Professional vagy Tzi hogy úgy tűnik, a legjobb?

 12. @Adrian: Ha jó vagyok dolgomat színek divattervező (nem értem GAY), sajnos én nem a művészi lélek, a szellem és a művészi szem színét kell, hogy a szülés nem volt, hogy a szerencse.
  Tiszteld a művészek számára a munkát, amit ők nem, én lehetetlennek, hogy énekeljen egy hangszeren, vagy festék.
  Egészen tegnapig nem tudom, hogy a szín néz SICLAM vagy LILA.
  Én egy laikus design burkolatok és bevallani, de én nem találtam érzékeny oldala.
  Tisztelet a tervezők.
  Tisztelet a zenészek és zenetudós.
  Tisztelet a költők és írók.

 13. @Costy: Azt mondta a bemutató is lehetséges, hogy a DVD-alkalmazott, hogy ne legyen a legjobb minőségű, szoktuk Memorex, mi biztosan vissza, és további ismertetők kapcsolatos LightScribe, és addig megpróbálom, hogy egy vizsgálat, mint a LightScribe DVD-k különböző gyártók.

 14. @parÉn a Windows XP Professional, Windows XP Home körülbelül olyan jó, ha egymagos processzor, a többmagos ha kell gondol Windows XP Pro, mert támogatja a Multi Core processzorokat.
  Lehet különbségek, de nem lehet megvitatni ezt a hozzászólások részben, akkor valószínűleg nem egy tutorial-összehasonlító tesztet az operációs rendszerek között a Windows.

 15. pop Ionel - mondta

  Nagyon érdekes bemutató, tényleg van egy egység, mint ez, és nem tudom, hogy mire való ez a lyghtscribe, azt hiszem, kihagyom azt TECNOLOGIE .mersy az tutorial.continuati minden csinál egy nagy munka, így hasznos, hogy az új ancepatorilor nem numai.vorba anvatati született nemzet nem mindig van valami anvatat.multumim létezel.

 16. bogdan - mondta

  Hello! Videotutorial Köszönöm, de különösen köszönöm a munkát, be, hogy ezeket a videotutoriale így hasznos minden lumea.Eu személyesen sokat tanultam ezekből videotutoriale őszintén mondom, hogy én már Nagyon hasznos, és nézni minden új videotutorial te és akinek linket kap e-mailben minden alkalommal. Régebben a kereső isoHunt minden alkalommal, amikor szükség van, hogy letölt egy torrent valaha. Srácok félelmetes.
  KÖSZÖNJÜK! módon: Cristi egy család él frumosa.Sa

 17. Nicu Dumitrescu - mondta

  Uraim,
  Én ezt a technológiát, amikor megjelent. Miután sok próbálkozás (és lemezek dobott) kaptam, hogy nem az én CD-ket
  nagyon szép. Krisztus úr nagyon jól bemutatta neked mindazt, amit tenned kell, de ez nem elég. Önnek hozzá kell járulnia fantáziájához, művészi érzékéhez (ha ez…) és sok türelméhez.
  Szeretnék megosztani néhány tapasztalatom. nevezetesen:
  1. Ha azt szeretnénk, hogy fényképet nyomtat (ahogy Dl.Cristi) viszont, hogy a fotó fekete-fehér.
  2.Din növelik a kontrasztot LightScribe Control Panel (a sütési idő)
  3.Folositi félkövér betűtípus nekik ugrándozva, fehér és fekete vonal ki. A fehér szín szín valóban Cd.
  4. Keressen torrenteket és szerezze be a "Shure Thing" szoftvert. Vele dolgozom.
  5.Cautati háttér sötét (akár fekete), és írd rá a fehér betűtípust.
  6.Ar jobban használják ezt a technológiát csak a szöveget. Van egy gyűjtemény a szimfonikus zene és a jazz. Azt feliratú LightScribe címek compzitori, karmesterek, zenekarok
  Trbuse abszolút mindent, hogy megszabaduljon hogy Crion (marker)
  7. Beletelik egy kicsit sok múlik, mennyire elfoglalt a kép, de
  Lose fogyasztása festékkazetták, amelyek pokoli drága.
  LightScribe 8.CD oldalakat találtam (nettó) valahol Kolozsváron tíz vagy tizenkét oroszlán 50 minden egyes dobozokban tíz különböző színű
  REPEAT: Türelemmel és a képzelet kap csodálatos eredményeket.

  PS. Mr. Cristi van egy baba angyal! Élő és csak öröm tőle ..!

 18. =)), És van egy lg LightScribe és fogalmam sem volt, akkor ne adj érdekel

 19. @Nicu DumitrescuKöszönöm nevében minden ötletet, azt hiszem, majd fogadja el a következő tudnivalókat LightScribe.
  Azt akarjuk, hogy ettől a módszertől minden tudsz, fogsz, hogy korlátozza a LightScribe technológiát.
  Ez a bemutató bevezetőt egy egyszerű bemutató ember siet, ez a leírás megy mélyebbre részleteket, örülök érdek fűződik a LightScribe.

 20. Ionut - mondta

  Gratulálunk papa !!!!!!!!!!!
  Fain bemutató !!!
  Mersi !!

 21. Andrei Lucian - mondta

  Nagyon kedves ... Régóta kerestük a kép CD-re nyomtatásának módját ... És itt van valaki, aki végül arra gondolt ... Jó munkát

 22. Ovidiu - mondta

  Cristi nagyon jó tutorial, hogy köze van a nyomtató és a nyomtatási as'm érdekelt, hogy hogyan kell ezt csinálni, köszönöm!

 23. Ovidiu, az egyik, hogy nem telepítésével egy nyomtatót 0, akkor néhány hasznos tanácsot, hogy lecsökkenti a karbantartási nyomtatók, mint mi betölteni patron olcsó, így nem kell megvenni az eredeti patron, amelyek nagyon drágák, sok vagy patron drágább, mint a nyomtató.

 24. A KÖNNYŰ SCRIBE LEMEZEK SOKKAL JOBBAN ÉGENEK AZ „AKUSTIKA CD-DVD LABEL MAKER” SZOFTVERJEL, mert több kontrasztbeállítási lehetősége van, annál sötétebbé teszi a monitoron.
  PS Így alakult ki számomra, amikor először írtam könnyű írástudót. Most tapasztalatot szereztem ... 😀
  Talán egy kis kép, hogy meggyőzzék

 25. hello cristi, a bemutató nagyon hangos, nem tudtam, hogy ilyesmit lehet csinálni ... gratulálok a bemutatóhoz

 26. hogyan lehet, hogy több xp telepítés tudok választani, amit

 27. daniyl - mondta

  Cristy nagyon jó tutorial köszönök mindent, amit tenni noi.si kártyák és a kislány is, amelyek a baba scumpica nagyon kedves, és Isten áldja meg őket, és saját és felesége nőhet a több ezer téma .bafta .

 28. drshomeboy - mondta

  2005-től van egy TEAC DVD íróm. Ez az egyetlen számítógépes alkatrész, amelyet eddig nem változtattam meg. Ránéztem, hogy írta-e a LightScribe-t, és ehelyett azt láttam, hogy azt írta: "Nincs LightScribe, de amíg itt vagy lent, kérlek, porolj meg ..." :)). Gyönyörű technológia. Ha a közeljövőben bármilyen optikai íróegységet fogok venni, akkor érdekelne ez a funkció.

 29. Mircea - mondta

  Van egy kérdésem, ha valaki tud segítsen nekem ki nem vagyok a megfelelő képet a cd Ba Ba felében a negyed megpróbáltuk LightScribe és Nero és az egyik a lightscribe.com

 30. Mihai - mondta

  Hello, van egy kérdés Cristi. Vettem egy hónappal ezelőtt, és telepített HP leptop és ez a program a sok közül altele.M néztem a CD-lejátszót, és ne írjon sehol LightScribe.Atata leptopu amíg ez a program gyárilag beszerelt CD-Playeru támogatja ezt a formátumot akkor éget képek rajta? Köszi előre !!!

 31. Ismeretlen - mondta

  Azt is szeretném tudni, hogy szükség van-e nero-ra ... letöltöttem a lightscribe-t ... telepítettem .. de amikor betettem a CD-t, hogy megégessem..i sp k nem talál semmit: | ..miért..nem jók a CD-k, vagy ez egy másik probléma?

 32. Köszönöm Cristi, hogy jó, ez nem egy egyszerű DVD ... én is kipróbáltam, és működött ... jó ...

 33. Marius Pop - mondta

  Ha azt szeretnénk, hogy nagyon magas kontraszt éget korong 2 alkalommal. Mentse el a projektet, miután az első körben kilép az alkalmazásból, nyissa meg a mentett projektet, és éget újra. Hátrány: tart a 40 2 perc ülés. És még egy dolog: minden kép, amit növelni fény és kontraszt után teszik a fekete-fehér. Mivel a kérelmet, mert én csak a nero teljes szerkesztési szabadság. Csináltam több tucat bejegyzések és hidd el, hogy jött ki jól.

 34. Marius Pop Ioan - mondta

  Visszatértem egy képet, amely azt mutatja, a különbség egy réteget, és két. Régebben a legolcsóbb lemezeken nincs neve 1,2 lej. Disc verbatim szemben nagyobb. És észrevettem valamit: ez jobb, hogy éget a kép az első és m majd információt írni a lemezre.
  http://postimg.org/image/x9eqyv0kt/
  vagy
  http://s22.postimg.org/o1mii5tip/LIGHTSCRIBE.jpg

 35. Catalin - mondta

  Ki tud nekem és én ezt a programot, de nem akarja, hogy a régebbi verziót most várható net.multumesc

Trackbacks

 1. […] 2-es verzió kétcsatornás * EOL (XTC - Extrém hőkonverzió) 6. DVD-RW - Asus QuieTrack with LightScribe - 50 Ron ASUS DVD-Writer DRW-24B3LT, SATA, (lightscribe) - csak ez, de nem és SATA, és […]

 2. […] A funkció használatához engedélyezze a böngészőben a JavaScript használatát. És egy video bemutató. https://videotutorial.ro/lightscribe-… Rial-video-hd / __________________ AMD Phenom X4 960T 4410Mhz, i7 950 4000Mhz, i5 2500k 4500Mhz, i5 2500k […]

Speak Your Mind

*