Hogyan lehet írni egy CD audio formátum (track) a nero-bemutató

Ebben a videóban bemutató, akkor be, hogyan kell írni egy CD-t nero program audio formátumban, vagy pályán.

Tegyük fel, hogy van egy ház ötvözi a régi audio CD-t vagy rádiót, amely nem olvasható formában mp3, mp4 stb, és akkor mi lesz kénytelen éget CD formátumban pálya (audio).

Ha azt akarjuk, hogy letölt egy dalt audio megtaláljuk újra a pályán, amelyek nagyon nagy méretű (40-60 mega), és nem nagyon jövedelmező letölteni és tárolni zenei fájlok ilyen formátumok természetesen ez egy nagyon jó hangminőség, de dinensiunea kb 10-15 szer nagyobb, mint mp3 formátumban.

Megfelelő lenne, hogy folyamatosan a kedvenc dalait a következő módon: mp3 PC fájlokat és CD audio formátumban (track)

Az alábbi videó a leírás bemutatja, hogyan lehet egy CD audio fájlokat mp3 nero szoftvercsomag.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Sergiu - mondta

  Ő .. ő Boby..nincs több "parazita" ott .. 😀
  A zenekar tara..parerea barátnőmet ..

 2. bebelone - mondta

  nagyon rendben van ez a hely

 3. juta - mondta


  Minden itt rendben van.
  De amikor megnyitja a zenei CD-írás a Windows Media Player, a Winamp vagy az autó nem látom a dal címe és ki énekli, látom, csak 1..n.cda pálya (mellék explorer)
  Hogyan lehet módosítani ezt? Hogy mi a vacsora ének és dallam.
  Köszönöm.

 4. @juta:
  Amikor felirattal kellett nekik minden NUMA, vagy ha volt egy nero a liceenta csinálja ezt neked, ha kullancs néhány dolgot, dolgokat, hogy nem tudom, hogy pontosan mit nem kell liceenta nero, sokba került.

 5. daniel - mondta

  BUNA.AM, hogy dolgozzon ki egy témát, ami engem érdekel.
  "NERO" -VAL Próbáltam letölteni, és amikor hozzáadtam egy képet vagy egy dalt, úgy néz ki, hogy "lehetséges, hogy a fájlok hozzáadhatók, ha egy dedikált plug-in telepítve van." KÉRT, HOGY TELEPÍTEK "PLUG-IN" -t, DE MINDENT Kipróbáltam, és nem jött ki, csak tudtam, mi van még.
  Meg tudja mondani, hogy mi a probléma, vagy bármely esetben Légy Te PROGRAM SA túlesett ETAPA.CA majd kövesse letölthető NERO ALL akarnak.
  MIT KELL TENNI akart válaszolni.
  Köszönöm szépen.
  csak a jó

 6. Adrian - mondta

  @daniel: 1 a kézben ... legközelebb, amikor posztol, apró betűkkel tegye közzé, hogy nem vagyunk chiori, és látjuk a bejegyzését, akárhogy is ír, nem kell kitűnnie! És 2 egyáltalán nem világos számomra, mit akarsz csinálni? Letöltés a nero-val? hogy töltöd le a nero-t? Mit töltsön le a nero segítségével és honnan? A Nero egy író, egy író, amely adik egy szoftvert, amellyel CD-ket készítesz zenével, filmekkel, restu-val és a többi restu-val. Ilyenről még nem hallottam ... hogyan lehet letölteni a nero-val? amire gondolsz?

 7. marian testvériség - mondta

  Nem szabad gonosznak lenned (néhányan), az ember milliós munkát végez, jól sikerült !!! tartsa így.

 8. Nekem is van olyan problémám, hogy van egy rádió CD-m az autóban, amely csak eredeti CD-ket olvas, amiről tudom, hogy… hogyan tudnék eredeti képet kinézni?

 9. Adrian - mondta

  @geo: Nincs problémája a "rádiójával", az a probléma, hogy a "rádiója" csak hangsáv formátumú CD-ket olvas! és nem mp3-kat!

 10. radu77 - mondta

  A Nero 7,8,9-et használtam, és végül visszatértem a régebbi 6-hoz. Azt hiszem, sokkal jobb ...

 11. Alex - mondta

  Nero 7 eszik sok erőforrást, ha megnyit egy képet a közüzemi mivel nincs égő, égő CD evés közben kb. 400 MB RAM. Nem ajánlom senkinek, hogy 7, 8 hiszem, hogy el van távolítva, mint mondta, és Radu, 6 legsikeresebb.

 12. Valk - mondta

  Helló, szép tutorial üdvözlet

 13. vasea - mondta

  hello! Van egy probléma a nero és nem tudom még mindig égett CD-t! Arra kér, hogy plug-in telepítése! és nem tudom, hogy miért és hol kapni. -nero odáig ment ezer 7- normális!
  Fogalmad sincs, mit tehetnék?
  köszönhetően mult1

 14. Geon - mondta

  Kösz érte ez a bemutató hogy egy ideig küzdöttem egy CD elkészítéséért az autó, amely csak a pályákat ismeri fel, és most sikerült az oktatóanyag után ... még egyszer. Boby!

 15. Nunu - mondta

  Összevonás és AUTÓS CD ASTA

  • Összevonás és AUTÓS CD ASTA  


   Igen működik, a rendszer autórádió, hogy játszhat MP3 oldalak, ha van valami, bemutató, amely bemutatja, hogyan lehet MP3 oldalak, egy CD-pálya, a pálya is futtatható és legrégibb autós CD-lejátszó.

 16. Marius Neamtu - mondta

  salut.am probléma nero.Dupa kiválasztja, hogy mit szeretnék, hogy éget, és eléri a végső szakaszban, nem tudok adni előre burn.multumesc

  • Adrian - mondta

   Marius Neamtu: Salut.am probléma nero.Dupa kiválasztja, hogy mit szeretnék, hogy éget, és eléri a végső szakaszban, nem tudok adni előre burn.multumesc  

   Mit jelent akkor nem éget? Egyértelműbbé válik, hogy mi történik pontosan, kap üzenetet, ha rákattint a Burn? Vagy a CD nem üres, vagy teszel túl sok dalt, és halad a piros jel, vagy a CD-ROM (optikai meghajtó) nem CD-t, de csak olvas.

 17. adrian - mondta

  Nagyon szépen köszönjük ! Ez a „video bemutató” webhely nagy segítség volt számomra. Remek ötlet .. nem volt valami nehéz megtenni .. de nem tudtam, ezek az információk nagyon sokat számítanak 😉

 18. erham - mondta

  ptr tekintetében bemutató

 19. Yannick - mondta

  Sooper férfi: D Sok szerencsét, hogy Zimi app id remus_ionut63 amit filmre asztali plz

  • AdrianGudus - mondta

   Yannick: Sooper ember: D Sok szerencsét, hogy Zimi app id remus_ionut63 amit filmre asztali plz   

   Írja fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: CamStudio, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 20. SideBySide - mondta

  Hibát ad, 10-11% -nál "az égési folyamat meghiúsult 10x-nél", megtörtem egy CD-t, majd csak a szimulált funkciót használtam, és minden alkalommal ugyanaz, nem ad túl sok részletet a hibának, és nem Látom miért, a napló is mond valamit az "illegális lemezről". 2 különböző márkájú CD-t használtam, különböző sebességgel ... Problémáim vannak a DVD íróval vagy a Nero-val? Előre is köszönöm 🙂

 21. Angelii - mondta

  Sall előnézetet mutatott, és eltörtem 3 CD-t, és még mindig nem működött. Szeretnék egyet csinálni az autóhoz ... és megmutatja, milyen TOC HIBA van, és háromszor megtettem az oktatóanyagot, hogy segítsen va rogg…. !!!

 22. Calum magyarázta nagyon Buin és bravo

 23. Igen, a legtöbb oktatót Neróval néztem meg, de egyetlen oktatóanyagban sem magyarázza el, hogyan állítsa be az írási módot. Adja meg és állítsa be az írási sebességet, de semmit sem abból a beállításból, amelynek két változata van: „egyszerre lemez” és „nyomon követés” Érdekes lenne tudni, hogy mindenki mit csinál, mert azt vettem észre, hogy ha audio cd-t készítek egyszerre sávon, akkor történik valami, és ha egyszerre lemezt készítek, akkor ez egy normál hangzene. Köszönöm.

 24. niko - mondta

  Kaptam egy probléma, nem teszik lehetővé, hogy írási sebesség, mio ​​sem mutatja ugyanazt nero Szeretem ezt a vid, mint ahogy nem tudok változtatni a sebességet
  hogy él meg kell tennie
  kérem, segítsen
  mersii szép

 25. Andrew - mondta

  Helló,
  Ez segíthet magam, és bárki, aki információt? Szeretnék írni egy CD-t a Nero Burning ROM és miután én CD szöveg, szeretem, ha tesz egy játékos vagy a Winamp, hogy megvédje a nevem, amit pályák, nem pálya 1 pálya 2 Track3 . Tudja valaki, hogyan kell ezt csinálni?

 26. Van egy probléma, amit letöltött nero intelligens otthon és amikor kérdez tőlem valamit, amit a fajta kulcs, kérem ajutatima.

 27. selyemszövet - mondta

  Nekem is van problémám a nero6-mal. Megpróbálok CD-t készíteni az autóhoz, és miután leégtem, azt mondja, hogy a cd nem írható és új ... Tudna valaki segíteni?

 28. Nagy bemutató, én minden felnézett, hogy megtalálja őt.
  Gratulálunk!

 29. Hello. Azt szeretnénk, hogy egy CD-t az autó, és azt mondja, hogy a Nero nem tudja olvasni ezt a formátumot. Mit tehetek? Köszönet előre

 30. Catalin - mondta

  Mondd meg, hol lehet letölteni, és nekem ez a fajta nero

 31. Nagyon jó oldal szuper kemény

 32. Ilies Mihai - mondta

  Hello. Van egy dvd rw samsungnou márka néz ki van írva az autós CD, de igyekeztem, hogy ne menjen az alacsony és a nagy sebességű, és még mindig nem olvassa el, ha tudsz segíteni nagyon köszönöm.

 33. Jó idővel segített abban az esetben tutorialurile a PC és nagyon segítőkész volt és hasznos, és remélem, továbbra is dolgozni ebben an.Acum I 2 kérdéseket a címére.
  Az első az, hogy a Windows kellene tenni ezt a konfigurációt X32 vagy X64?
  Single Core processzor AMD Sempron 2,7
  GB Ram 4
  GB Lan 1
  500 GB HDD
  Integrált NVIDIA GeForce videó még 630 256 MB
  Köszönöm, hogy válaszra várt szakemberek.
  2 kérdés, milyen sebességgel kell DVD-t írni? DVD-t használok, hogy filmeket DVD-lejátszóra DVD Video formátumban írjak, DVD Verbatim-et használok - használtam és + -al, majd a végén a DVD-jelölővel írom a film nevét, 6x-os sebességgel kezdtem írni, 8x 12x-rel is írtam 16 x de hibák jelentek meg, de 2 napja írtam 2 DVD-t 2 filmmel 6x sebességgel Verbatim + -al és írtam a jelölővel, ahogy fentebb mondtam csak, hogy a film végén folyamatosan szakadt, és nem láttam a végét, és én ráadásul időnként megszakította a film alatt.
  Köszönöm, és kívánok várni a választ siker az új év, és reméljük, hogy az új útmutatók segítséget

 34. malinici - mondta

  fogadtatás
  milyen verziójú Nero tutorial

 35. János - mondta

  vasea: Hi! Van egy probléma a nero és nem tudom még mindig égett CD-t! Arra kér, hogy plug-in telepítése! és nem tudom, hogy miért és hol kapni. -nero odáig ment ezer 7- normális! Fogalmad sincs, mit tehetnék? köszönhetően mult1

 36. Adrian - mondta

  Hello! Érdekel kideríteni, hogy ezek audio CD-k kompatibilisek az rádiók olvasás mp3 / WAW; mert én egy nagyobb számú audio CD-k több játékos (autó audio CD vagy kazetta mp3). A lényeg az, hogy én, hogy audio CD-ket, és kompatibilis az összes. Lehetséges ez?

 37. Flavius - mondta

  Azt magyarázta is, köszönhetően

 38. János - mondta

  Helló,

  Van egy DVD, és azt szeretnénk, hogy dalokat csak hogy 15 audio készülék olvasni, menjen ??

  • Dany - mondta

   jó Van egy olyan gondom windows 8 és minden alkalommal adni CRIE audio cd égetni őket, hogy CD, de ha adok, hogy zenét CD semmi mutatja nekem, hogy cd üres, de amikor nézem a cd látja, hogy az írás, hogy mit kell tenni, hogy ez a probléma

 39. Numa cheloo és ombladon hallgatás?

 40. köszi

 41. Nero, melyik verzió?

 42. Sebi - mondta

  Szia Nekem van egy Kenwood DNX intrebare.am egy 7200, és nem tudom, milyen nevet olvastam dvd.am program nero dvd video lam ConvertXtoDVD tett semmit, és mindent, amit nem tudtam zice.nu AMI hibát citeste.disc spunetimi nem az, amit csinálok, hogy a DVD láthatjuk masina.va köszönöm sal akart válaszolni.

 43. Catalin - mondta

  Szia Nekem van egy probléma, van egy laptop a Windows 10 és megpróbált cd trak 2016 Letöltöttem Nero és nem engedi. Nero tudtam venni, vagy hogyan kell csinálni, hogy meg tudom csinálni egy cd trak

 44. Catalin - mondta

  Ne menj

 45. Catalin - mondta

  Helló şi.eu probléma, és tudtam, hogy egy audio CD-t a Windows 10 Nero rászoruló

  • Adrian Gudus - mondta

   Musa Nero Nem kell égetni egy audio CD-t! Használhatja CDBurnerXP BurnAware. Ezek az alkalmazások már benyújtották nekünk itt az oldalon. Megtalálni a keresőmezőbe a jobb felső sarokban. Ellentétben Nero, a fent említett, szabadon

 46. Sztakiszomat stefania - mondta

  Én nagy szükségünk van egy CD-RW?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.