Hogyan lehet írni egy CD audio formátum (track) a nero-bemutató

Hogyan lehet írni egy CD audio formátum (track) a nero-bemutató
4.3 (25) 86.4%

Ebben a videóban bemutató, akkor be, hogyan kell írni egy CD-t nero program audio formátumban, vagy pályán.

Tegyük fel, hogy van egy ház ötvözi a régi audio CD-t vagy rádiót, amely nem olvasható formában mp3, mp4 stb, és akkor mi lesz kénytelen éget CD formátumban pálya (audio).

Ha azt akarjuk, hogy letölt egy dalt audio megtaláljuk újra a pályán, amelyek nagyon nagy méretű (40-60 mega), és nem nagyon jövedelmező letölteni és tárolni zenei fájlok ilyen formátumok természetesen ez egy nagyon jó hangminőség, de dinensiunea kb 10-15 szer nagyobb, mint mp3 formátumban.

Megfelelő lenne, hogy folyamatosan a kedvenc dalait a következő módon: mp3 PC fájlokat és CD audio formátumban (track)

Az alábbi videó a leírás bemutatja, hogyan lehet egy CD audio fájlokat mp3 nero szoftvercsomag.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokComments

 1. Sergiu - mondta

  He..he Boby..nu több „paraziták” ott ..
  A zenekar tara..parerea barátnőmet ..

 2. bebelone - mondta

  nagyon rendben van ez a hely

 3. juta - mondta


  Minden itt rendben van.
  De amikor megnyitja a zenei CD-írás a Windows Media Player, a Winamp vagy az autó nem látom a dal címe és ki énekli, látom, csak 1..n.cda pálya (mellék explorer)
  Hogyan lehet módosítani ezt? Hogy mi a vacsora ének és dallam.
  Köszönöm.

 4. @juta:
  Amikor felirattal kellett nekik minden NUMA, vagy ha volt egy nero a liceenta csinálja ezt neked, ha kullancs néhány dolgot, dolgokat, hogy nem tudom, hogy pontosan mit nem kell liceenta nero, sokba került.

 5. daniel - mondta

  BUNA.AM, hogy dolgozzon ki egy témát, ami engem érdekel.
  AM próbálja letölteni a "NERO", és amikor megpróbáltam hozzáadni kívánt fényképet vagy dal IMI külleme "Elképzelhető, A fájlok hozzátette, hogy ha a plug-in elkötelezett bíróság" .Az amit REALIZÁLT CA kérdezi telepíteni "plug-in" próbáltam, csak és nem tudja, mit ARE IESE.
  Meg tudja mondani, hogy mi a probléma, vagy bármely esetben Légy Te PROGRAM SA túlesett ETAPA.CA majd kövesse letölthető NERO ALL akarnak.
  MIT KELL TENNI akart válaszolni.
  Köszönöm szépen.
  csak a jó

 6. Adrian - mondta

  @daniel: 1 kéz ... legközelebb post, postai kisbetű nem vagyunk vakok és láthatják a bejegyzést, nem számít, hogy hogyan írsz, akkor nem látszanak! 2 és én egyáltalán nem tiszta, hogy mit akar tenni? Letölteni a Nero? mint adik letölteni nero? Mi van nero letöltés és honnan? Nero égő, égő adik szoftver, amellyel CD éget CD muzik, filmek, képek ... és a többi ... Hallottam valamit ..., hogyan kell letölteni a Nero? mit jelent?

 7. marian testvériség - mondta

  Nem lenne rossz, ha (valamilyen) omu "munkát millió jó neki !!! lépést tartani a jó munka.

 8. Van egy probléma van a cd az autórádión nem csak olvasni az eredeti CD-ket, hogy bennem ... hogyan lehet, hogy úgy tűnjön eredeti CD-t?

 9. Adrian - mondta

  @geo: Nem lesz gond a "rádió" A probléma az, hogy a "rádió" csak olvasni audio CD track! és nem mp3 oldalak!

 10. radu77 - mondta

  Régebben Nero 7,8,9, és végül minden a régi 6 I intors.Mi sokkal jobb ...

 11. Alex - mondta

  Nero 7 eszik sok erőforrást, ha megnyit egy képet a közüzemi mivel nincs égő, égő CD evés közben kb. 400 MB RAM. Nem ajánlom senkinek, hogy 7, 8 hiszem, hogy el van távolítva, mint mondta, és Radu, 6 legsikeresebb.

 12. Valk - mondta

  Helló, szép tutorial üdvözlet

 13. vasea - mondta

  hello! Van egy probléma a nero és nem tudom még mindig égett CD-t! Arra kér, hogy plug-in telepítése! és nem tudom, hogy miért és hol kapni. -nero odáig ment ezer 7- normális!
  Fogalmad sincs, mit tehetnék?
  köszönhetően mult1

 14. Geon - mondta

  Köszönöm ptr. Ez a leírás ptr. mint én, küzdöttem egy ideje, hogy csinál egy cd ptr. autó nem csak ismeri számokat, és most sikerült, miután ez a bemutató ... egyszer mrs. Boby!.

 15. Nunu - mondta

  Összevonás és AUTÓS CD ASTA

  • Összevonás és AUTÓS CD ASTA


   Igen működik, a rendszer autórádió, hogy játszhat MP3 oldalak, ha van valami, bemutató, amely bemutatja, hogyan lehet MP3 oldalak, egy CD-pálya, a pálya is futtatható és legrégibb autós CD-lejátszó.

 16. Marius Neamtu - mondta

  salut.am probléma nero.Dupa kiválasztja, hogy mit szeretnék, hogy éget, és eléri a végső szakaszban, nem tudok adni előre burn.multumesc

  • Adrian - mondta

   Marius Neamtu: Salut.am probléma nero.Dupa kiválasztja, hogy mit szeretnék, hogy éget, és eléri a végső szakaszban, nem tudok adni előre burn.multumesc

   Mit jelent akkor nem éget? Egyértelműbbé válik, hogy mi történik pontosan, kap üzenetet, ha rákattint a Burn? Vagy a CD nem üres, vagy teszel túl sok dalt, és halad a piros jel, vagy a CD-ROM (optikai meghajtó) nem CD-t, de csak olvas.

 17. adrian - mondta

  Köszönjük! Ez volt, ami nagy segítség d 'videotutorial "Nem volt jó ötlet .. CVA kemény d nem tudja ..insa dak számított volna sokat az információkat

 18. erham - mondta

  ptr tekintetében bemutató

 19. Yannick - mondta

  Sooper férfi: D Sok szerencsét, hogy Zimi app id remus_ionut63 amit filmre asztali plz

  • AdrianGudus - mondta

   Yannick: Sooper ember: D Sok szerencsét, hogy Zimi app id remus_ionut63 amit filmre asztali plz

   Írja fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: CamStudio, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 20. SideBySide - mondta

  Azt ad nekem egy hiba a 10 11-% elolvastam a „Burn folyamat kudarcot 10x” Eltört a cd akkor csak a funkció szimulált, és minden alkalommal, így szintén nem adnak több részletet hiba, és én nem látom, hogy miért, a napló írás valamit „illegális lemez”. Régebben cd 2 különböző márkájú, különböző sebességgel ... Muszáj problémák DVD Writeru vagy Nero? Köszönet előre

 21. Angelii - mondta

  Sall amvizionat és sstricat 3 CD és minden nem megy akarok egyet az autó ... és mutasd meg, mit OCD és én ERROR útmutató segítséget 3 alkalommal Rogge .... !!!

 22. Calum magyarázta nagyon Buin és bravo

 23. Igen, néztem a legtöbb oktató Nero, de nem a bemutató nem magyarázza, hogyan kell beállítani scriere.Intrati módszer és állítsa be az írási sebességet, de semmi, hogy a beállítás két lehetőség van "Disc-at-once" és a "track-at -once'.Ar érdekes lehet tudni, mi minden, mert azt tapasztaltam, hogy ha csinál egy zenei CD-track-at-once történik valami, és ha igen lemez-egyszerre egy hagyományos CD audio zenét. köszönöm.

 24. niko - mondta

  Kaptam egy probléma, nem teszik lehetővé, hogy írási sebesség, mio ​​sem mutatja ugyanazt nero Szeretem ezt a vid, mint ahogy nem tudok változtatni a sebességet
  hogy él meg kell tennie
  kérem, segítsen
  mersii szép

 25. Andrew - mondta

  Helló,
  Ez segíthet magam, és bárki, aki információt? Szeretnék írni egy CD-t a Nero Burning ROM és miután én CD szöveg, szeretem, ha tesz egy játékos vagy a Winamp, hogy megvédje a nevem, amit pályák, nem pálya 1 pálya 2 Track3 . Tudja valaki, hogyan kell ezt csinálni?

 26. Van egy probléma, amit letöltött nero intelligens otthon és amikor kérdez tőlem valamit, amit a fajta kulcs, kérem ajutatima.

 27. selyemszövet - mondta

  Van egy probléma nero6.Incerc, hogy egy CD-t az autó és éget miután azt mondják, hogy nem írható cd és az ő vadonatúj ... .My Tud valaki segíteni?

 28. Nagy bemutató, én minden felnézett, hogy megtalálja őt.
  Gratulálunk!

 29. Hello. Azt szeretnénk, hogy egy CD-t az autó, és azt mondja, hogy a Nero nem tudja olvasni ezt a formátumot. Mit tehetek? Köszönet előre

 30. Catalin - mondta

  Mondd meg, hol lehet letölteni, és nekem ez a fajta nero

 31. Nagyon jó oldal szuper kemény

 32. Ilies Mihai - mondta

  Hello. Van egy dvd rw samsungnou márka néz ki van írva az autós CD, de igyekeztem, hogy ne menjen az alacsony és a nagy sebességű, és még mindig nem olvassa el, ha tudsz segíteni nagyon köszönöm.

 33. Jó idővel segített abban az esetben tutorialurile a PC és nagyon segítőkész volt és hasznos, és remélem, továbbra is dolgozni ebben an.Acum I 2 kérdéseket a címére.
  Az első az, hogy a Windows kellene tenni ezt a konfigurációt X32 vagy X64?
  Single Core processzor AMD Sempron 2,7
  GB Ram 4
  GB Lan 1
  500 GB HDD
  Integrált NVIDIA GeForce videó még 630 256 MB
  Köszönöm, hogy válaszra várt szakemberek.
  A 2 kérdés, hogy mit kell írni sebességű DVD? használható DVD éget filmek DVD-lejátszó DVD Video formátumban segítségével DVD Verbatim - Régebben a + majd írni marker dvd film nevet a végén kezdtem írási sebesség 6x írtam és 8 x 12x 16 x de voltak hibák, de most 2 napokban írt 2 DVD 2 filmek gyorsítsák 6x Verbatim + és írta marker ahogy azt fentebb már említettük csak a végén a film még mindig megszakad, és nem láttam a végét, és én plusz azt nagyon supărat.în szakítani, és néha a film során.
  Köszönöm, és kívánok várni a választ siker az új év, és reméljük, hogy az új útmutatók segítséget

 34. malinici - mondta

  fogadtatás
  milyen verziójú Nero tutorial

 35. János - mondta

  vasea: Hi! Van egy probléma a nero és nem tudom még mindig égett CD-t! Arra kér, hogy plug-in telepítése! és nem tudom, hogy miért és hol kapni. -nero odáig ment ezer 7- normális! Fogalmad sincs, mit tehetnék? köszönhetően mult1

 36. Adrian - mondta

  Hello! Érdekel kideríteni, hogy ezek audio CD-k kompatibilisek az rádiók olvasás mp3 / WAW; mert én egy nagyobb számú audio CD-k több játékos (autó audio CD vagy kazetta mp3). A lényeg az, hogy én, hogy audio CD-ket, és kompatibilis az összes. Lehetséges ez?

 37. Flavius - mondta

  Azt magyarázta is, köszönhetően

 38. János - mondta

  Helló,

  Van egy DVD, és azt szeretnénk, hogy dalokat csak hogy 15 audio készülék olvasni, menjen ??

  • Dany - mondta

   jó Van egy olyan gondom windows 8 és minden alkalommal adni CRIE audio cd égetni őket, hogy CD, de ha adok, hogy zenét CD semmi mutatja nekem, hogy cd üres, de amikor nézem a cd látja, hogy az írás, hogy mit kell tenni, hogy ez a probléma

 39. Numa cheloo és ombladon hallgatás?

 40. köszi

 41. Nero, melyik verzió?

 42. Sebi - mondta

  Szia Nekem van egy Kenwood DNX intrebare.am egy 7200, és nem tudom, milyen nevet olvastam dvd.am program nero dvd video lam ConvertXtoDVD tett semmit, és mindent, amit nem tudtam zice.nu AMI hibát citeste.disc spunetimi nem az, amit csinálok, hogy a DVD láthatjuk masina.va köszönöm sal akart válaszolni.

 43. Catalin - mondta

  Szia Nekem van egy probléma, van egy laptop a Windows 10 és megpróbált cd trak 2016 Letöltöttem Nero és nem engedi. Nero tudtam venni, vagy hogyan kell csinálni, hogy meg tudom csinálni egy cd trak

 44. Catalin - mondta

  Ne menj

 45. Catalin - mondta

  Helló şi.eu probléma, és tudtam, hogy egy audio CD-t a Windows 10 Nero rászoruló

  • Adrian Gudus - mondta

   Musa Nero Nem kell égetni egy audio CD-t! Használhatja CDBurnerXP BurnAware. Ezek az alkalmazások már benyújtották nekünk itt az oldalon. Megtalálni a keresőmezőbe a jobb felső sarokban. Ellentétben Nero, a fent említett, szabadon

 46. Sztakiszomat stefania - mondta

  Én nagy szükségünk van egy CD-RW?

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.