Hogyan készítsünk egy helyes particionálás a merevlemez - HD videó bemutató

Hogyan kell elvégezni a particionálás működés és hogyan lehet létrehozni egy partíciót igaz?

Ebben a videóban a leírás elmagyarázza, hogyan lehet a helyes particionálás egy merevlemez, figyelembe véve, hogy hogyan történt a gyártó, minden nehéz más, és mégis sokan nem veszik figyelembe ezt.

Particionálás a merevlemez nem egy művelet, hogy el kell végezni a sietség, meg kell vizsgálni, hogy hány mágneses lemezek, amelyek jelen vannak a merevlemezen, akkor figyelembe kell venni a fejek - olvasható és nem utolsó sorban a képesség merevlemez.

A merevlemez, amely két mágneses lemezek májusban vagy 3 4 stylus - írásban 3 ha terület a lemez nem aktív, és ha 4 merevlemez két felület minden lemezjátszó olvassa aktív olvasási -írni.

Kemény telek maradt összetevője a számítógép lassú, mert függő mechanikai mechanika nem lehet összehasonlítani az elektronika, mind a sebesség adatok miatt ez a hátrány is nagyobb figyelmet kell fordítani, hogy ezeket az eszközöket, hogy használni a maximális teljesítmény olyan gyenge.

Ebben a videóban a leírás megmutatja kétféleképpen felosztása az első mód, a tárolás, és a második az, hogy telepíteni az operációs rendszert, az utóbbi csináltam egy partíciót, hogy két operációs rendszer a dual boot módban .

A bemutató a két alkalmazás, az első Everest és a második Acronis Disk Director, mindkettő video tutorials honlapunkon, ha meg akarja nézni, lehet megtalálni a kereső.

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Dragos - mondta

  Helló nagyon jó bemutató, de nem értettem, egy dolog: van egy samsung hdd 320, két lemez azt jelenti, 4 fej?

 2. beb3_mykk - mondta

  igen igen frumosss .... a HDD a partíciót, és én ke kam 500gb, mint hagyja, hogy a regáti ..... így ..!

 3. Dragos - mondta

  Szia nagyon szép bemutató, de nem értettem a dolgot, ha 320 GB HDD lemezeket jelenti, 2 4 fej?

 4. @Dragos: Ha a két lemez két felület minden van, ha két lemezt, és akkor három felületek, nem feltétlenül minden lemezt, hogy két felület.
  Azonban minden területen idézni egy író-olvasó fej, amely érdekli a legtöbb fej, akkor olvasás és írás.

 5. Dragos - mondta

  Én 2 4 mágneses lemez tárolóhelyek .. (320GB) és szeretném telepíteni az operációs rendszert. Cate partíciók ajánlod és kapacitás jobb működéséhez várható hdd.Multumesc

 6. Adrian - mondta

  @Dragos: A bátyám csak azt mondta nekem, hogy ... ő nem érti még egy pillantást a bemutató, így is az, amit én látok, nehéz ... annyira akaratos legelfeledettebb újra ... Isten tudja, meg kell, megerősítés minden át? Ha Krisztus azt mondja, hogy ne nyissa meg a számítógép már nem áll nyitva, mint Krisztus mondott? A választás a tiéd ... hogyan akarom mondani, hogy ha csak egy operációs rendszer ajánlott 30g D C és a többi, amit olyan nehéz gondolkodni? Ön 30G C a többi marad, ha tudsz két ...

 7. boby_admin - mondta

  @Dragos:
  Nem tudom, ha 1 2 vagy operációs rendszerek
  Tegyük fel, hogy a fele nehéz csinálni a multimédia
  Most már félkemény. Ha megszeged két operációs rendszer, ami fele pl Multimédia 2, a másik fele egy kis szünetet a két operációs rendszer Ex XP és Vista

 8. tengeri - mondta

  Ha átméretezi a partíciót Acronis adatokat a HDD marad?

 9. boby_admin - mondta

  @tengeri:
  Nem ajánlom ... ez a legjobb, hogy hard-drive üres
  Játszottam egyszer nem tudom, hogy mit csinálok, és mindent elvesztettem
  Alapvetően lehet átméretezni partíciókat, de ez meglehetősen bonyolult, és sok változó, így a legjobb csinálni merevlemez üres

 10. tengeri - mondta

  Thanks puntru válasz, én megteszem egy hát, hogy biztonságos legyen.

 11. LucianGL - mondta

  szép bemutató, különösen között 22'45 perc ", és 22'49 perc"
  ????

 12. radu77 - mondta

  Nagyon jó bemutató, meg így megtanulják ceva.Felicitari

 13. Dragos - mondta

  Köszönöm szépen a választ, és SCZ ha csak zavarta néhány persoane.Totusi 16 éve ..... nem is ass ...

 14. viorelpicu - mondta

  Hello srácok,
  Fffff jó bemutató és egyszerű, mint az ABC ... és ez Adrian, ahol nem érted magad nézni odata.Multe még tanulni tőle szemrebbenés a continuare.Bravo voi.Dati voua.Am még egy kérdésem: Van egy hdd Maxtor 80gb, 7200r / m, puffer 2mhz Ultra ATA / 133mhz és Everest ne adj nr.de felületek és végződik nr.de cititoare.Pot hisz már 2 2 lányok feje? .. vagy nem? Roger Néhány megjegyzés a fórumon, hogy a vállalat megvásárolta a Seagate Maxtor és elgondolkodtat, hogy ha a hozzáférést honlapján Everest nem fogja megtalálni nimic.Va köszönhetően

 15. @Dragos:
  Ideális az, hogy olvasni egy partíció minden író-olvasó fej, de mivel ez nem gazdaságos, hogy a C az, hogy mindkét rendszer marad, a választás, hogyan kell partíciót, amit mutatott, hogy én személy szerint partíciót a merevlemez Seagate Barracuda 2 ES250 a koncert, ez nem jelenti azt, hogy partíció végig, a módszer nem fontos, én például azt, hogy nehéz.

 16. @viorelpicu:
  Ha nem tudja, hogy hány lemez felületek próbál rávenni, logikus gondolkodás, azt hiszem, a merevlemez egy mágneses lemez 1 két felület, akkor osztott két ki egy partíció lehet aktív.
  Ha nem biztos benne van, és ásni mélyebbre a gyártó honlapján, és hogy mi történik.

 17. sal Cristi, néztem a bemutató, és úgy tűnik, olyan egyszerű, első pillantásra a partíciót, de van egy kérdés, yo számítógép és még mindig van egy kemény srác, vettem a boltban, és majdnem 300 gb, és minden Én yo xp szoftver és hardver van Ala "I", hogyan csinálom osztva három sal például egy oldalon windowsu, hogy, hogy a többi 30 2 gb gb 130 mindegyiket, ha telepíteni a Windows ad u törölni a partíciót ott és akkor nem a másik? k k Dapa bemutató láttuk, hogy törölte azokat 2 partitiii mit tettél hardu visszatért 250 particionált, úgyhogy megpróbálom nekem? limbaju k sajnálom, nem értem a feltételek ezen :-) Próbálok tanulni a konzultáció

 18. viorelpicu - mondta

  Cristi_admin,
  Helló, és köszönöm pt.raspuns.Am ásni a gyártó honlapján, de nem találtam, ahogy soha nem lépett ul.Am adja Everest és más oldalak, fórumok, de semmi, semmi benne plus.Am Végezze el a gondolat, hogy egy lemez 2suprafete és végül 2 2 olvasók, de nem partíciót, de 3, C, D és E az első felület doua.Intrebarea hogy adok magamnak is: látom a sebessége közötti különbség A 2 esetek 1.citire a C és írni a D és
  2.citire a C vagy D, és írásban E (normális ebben az esetben az lenne, hogy nagyobb sebességet, mert használata mind cap.cititoare)
  Szeretném tudni, mi ta.Cu megbecsülést és szuper tutorial.

 19. Adrian - mondta

  @sük: A legjobb, hogy törölje az összes partíciót átméretezni őket, ahogy ... véleményem

 20. aeroszol - mondta

  Testvérek, ne érts félre, de az ötlet, hogy megy a "helyes particionálás HDD" Úgy tűnik, helytelen, mivel ezek a tűk nem független egymástól.

  Abból, amit tudok, az írás információkat lemez közepétől az összes "arc / felület" ugyanabban az időben.

  Pl. C partíció lesz közelebb a központhoz, és a kisebb sugarú, mert a lemez közepén és a hozzáférési idő kevesebb, mint hogy használják az operációs rendszer és a csere. Hozzáférési idő nő kifelé ..

  Végül ...
  A cél a particionálás fenntartása alacsonyabb fragmentáció néhány kép ..

  Véleményem..

 21. Iustin - mondta

  Hello Sir kristályok mutatják particionálás video tutorial, ha már van egy számítógép ETSI valahogy videotutorial partícionálással egy új számítógépre? Köszi.

 22. aeroszol - mondta

  Justin, akkor létrehozhat egy partíciót telepíteni a Windowst, majd átméretezni partíciót, és hozzon létre új szoftver által Cristi.

 23. @aeroszol:
  Tudod, hogy valami nem helyes, az információ van írva minden felületen is ugyanabban az időben is, ha a fej mozog minden is egyszerre.
  A te elv 4 kemény felületre kell gyorsabb, mint az egyik 2 átviteli felületek.
  Mit mondasz felér egyfajta RAID 0 és hány felületeket is, az átviteli sebesség magasabb lesz.

 24. andolis49 - mondta

  Hello! Lehet, hogy több hasznos! Nos, hogy a számunkra!
  Miután dicsért engem, és sírni: megpróbáltam Acronis hogy hadd játsszon egy kicsit a partíciókat, de sajnos a szoftver nagyon jó, csak akkor, ha megveszik. Kaptam hiba és a szoftver, hogy a biztonsági és a Disk Manager. Visszatértem a régi szoftver particionálás igényli a chip goromba, de soha nem hagyott cserben. Várjon, és egyéb oktatóanyagok tőled! Néhány ötlet: um katalogizáló szoftver CD / DVD (hol van), hangszerkesztő (Adobe Audition 3), vagy törölt adatmentés CD / DVD-problémák (alcohool 120%), a prezentációs szoftver ABBYY FineReader (nagyon jó véleményem szerint), esetleg a Corel Graphics Suite. Sok szerencsét mindenkinek, és ügyeljen arra, hogy ne sértse meg a számítógép!

 25. aeroszol - mondta

  Korrekció, amit fentebb már említettük: az írás kívül végzett a lemezt, hogy a központ.

  Megtanultam, hogy a merevlemez nem használ több tűt egyszerre ..

  Ahogy mondod, mint olvasóterem és a Ceala írni, mi történik, ha a felület kell írni már információ?

  PS Ez alatt azt értem, hogy a választóvonal 2 nem segít .. alig ..
  Az előnye, hogy elosztjuk a partíció (bármilyen méretű), hogy bizonyos Fiser tartható töredezettségmentesített, így a keresési ideje kicsi lesz, és a fájlok "összefüggő", mint a területen, és igyekeznek partíció mérete zsugorodik nem teljes HDD ..

 26. Adrian - mondta

  @aeroszol: Megvan a megfelelő bemutató ... nincs törvény, hogy meg kell maradni a számítógépes a kezében, és teljes két részre szakadt! Még azt is mondta az oktató, hogy a C-30G 40 csinálja, a többi május 1 osztott egyszer, vagy hagyja, hogy ... hogy a particionálás az osztó 2 megy, ahol azt szeretné, hogy 2 operációs rendszer ... az első félévben május 1. Ön egyszer 2 ...

 27. aeroszol - mondta

  Kedves Adrian,
  Értem jól, azt hiszem, leesett pontot újra valami mégis cristi 2 ismételt alkalommal:

  admin_cristi
  Március 16th, 2009 10 at: 09 amReply erre a hozzászólásra

  @ Dragos:
  Ideális, hogy elolvasta a partíció minden író-olvasó feje

  admin_cristi
  Március 16th, 2009 10 at: 25 amReply erre a hozzászólásra

  @ Viorelpicu:
  Ha nem tudja, hogy hány lemez felületek próbál rávenni, logikus gondolkodás, azt hiszem, a merevlemez egy mágneses lemez 1 két felület, akkor osztott két ki egy partíció lehet aktív.

  Úgy értettem, hogy nem kell, hogy így legyen, a 2. Ez nem ideális, és nem is ajánlott. Az én véleményem.

  De mindenki szabadon csinálni, mint ő.

  Május mutli információ: microsoft Wikipedia

 28. @aeroszol:
  Én néhány tesztek Boby órán keresztül 2 nap múlva az xp vista nekem az ugyanaz, amit particionált sok szempontból, másoltam a csomagot tartalmazó fájlokat sok kis kép, vettem nagy fájlok (zip, rar , iso, Uif).
  Ez a teszt Én használ:
  2 11 baracuda500 koncert Seagate merevlemez normális
  2 11 baracuda500 koncert Seagate merevlemez csík Raid0 normális 128
  Ez a vizsgálat, amelynek célja, hogy az eredmények összehasonlítását között vista nem sp sp1 és természetesen XP és Vista.
  A tesztek során telepítettük 3 játék minden konfigurációt.
  Az eredmények nem olyan fontos, de azt tapasztaltuk, hogy a particionálás mód, amit bemutatott a bemutató sokkal nagyobb, mint ahol particionált klasszikus és az összes számot írtak a sorban.
  Ha telepítve van egy játék, ami egy másik kemény megkaptuk majdnem ugyanazt az eredményt, mint amikor partíciót egy kemény két és telepítette a játékot, hogy az ugyanazon a kemény, de egy másik felületre.
  Aztán rájöttem, hogyan működik, és milyen hatékonyan ezen vezérlők keményen dolgozik.

 29. aeroszol - mondta

  Partition teszt

  c 8,5 gb - 3,5 GB szabad hely töredezettségmentesített kezdődött
  d 4,5 gb - GB szabad defragment 2,5
  e 70 gb - GB szabad defragment 3
  f 65 gb - 3 GB szabad hely töredezett vég

  Átviteli sebesség:

  c-> d 21MB
  d-> c 21MB
  c-> e 20MB
  c-> f 15MB
  e-> f 13MB
  f-> e 12MB

  Következtetések:

  A kis-és válaszfalak töredezettségmentesített kaptunk nagyobb adatátviteli sebességet.

  Amikor nem át, vagy egy partíció nagy átviteli sebesség csökkent 10%.
  Ha a partíció töredezetté transzfer esett 8-10%.
  Mint partíciók fekszenek közepén a lemez (lassú) átviteli sebesség csökken. (30%)

  Az a gyanúm, hogy az operációs rendszer "mozog" jobb, ha az "első fele" tér ..
  Leglassabb a merevlemez lesz a központja a lemez, a 15 25%-a HDD hely.

  Partition C kell méretezni kapcsolatban használt programok (max 10 15-gb). Például az enyém 8,5gb amely 3,5 ingyen ..

  Test Movie

  Sok szerencsét barátok!

 30. Andrew - mondta

  Cristi Köszönöm szépen ez a bemutató. Én formázott particionált kemény és szeretem azt mondta az oktató, és észrevettem, javulást az olvasás és írás sebessége és átlagos hely-30 40%, mit gondolok, hogy sokat jelent. Még egyszer köszönöm. És le a kalappal az Acronis szoftverrel!

 31. sük - mondta

  @ Adrian: sal Adrian, van egy meghajtó I, és a gb 300 törölni, így dak rohan nem történik semmi? Nem értem azokat az adatok k egyébként Úgy értem, hogy nem érdekel, hogy lesz 3oo ko gb particionálatlan? tudsz, majd én particionált utam? Merci, várják a választ, hogy van idő

 32. Hogyan távolítsuk el az operációs rendszer? Tegyük fel, hogy van telepítve egy partíción xp, vista másik partitie.Daca formában a partíciót, amelyen telepített Vista van megszabadulni tőle? Vagy más módon kívül formázást, és meg kell törölni valamit valahol utána?

 33. @aeroszol:
  Honnan C által a 8.5 Giga nincs értelme egyébként fontos fájlokat, amelyek gyakran használt még első helyezett.
  A leginkább lassú lemez belsejében (közel ax) a külső a leggyorsabb, hogy a tű egy rotációs olvas magasabb pályán több szektort, és ebből következően nagyobb a koncentráció adatok.
  Mikor ajánlott tárolási particionálás azt mondtam, hogy jó, hogy megosszák az ember egy második meghajtó dual boot konfigurációban.
  Amikor beszélsz a partíció C 10 - 15 giga azt jelenti, hogy nem csak néhány telepített programok, néhány a nagy lakosztály nem lehet az.
  Átviteli sebesség, hogy megtették tűnik, elég kicsi ahhoz, hogy elég sok fragmentált tér és az olvasófej ugrik egy partíciót a másikra, és így elvesztik hatékonyságukat, ha olvastam egy partíciót minden felületen sokkal könnyebb terhelés és a terhelés minimális processzor hardver, szeretem, hogy már particionálva proc terhelés 4% - 6%, ami azt jelenti nagyjából példányt.
  Kérdések:
  Hány merevlemez használja ehhez a teszthez?
  Ha a Windows Intéző vagy más fájlkezelő?
  Opreare Milyen rendszer nem használ?

 34. Andrew - mondta

  @blDA egyszerűen formázni a partíciót, amelyen XP és akkor megszabadult tőle. Tedd, amit akarsz a hely maradt.

 35. Adrian - mondta

  @sük: Abban az esetben, ha nem az egyetlen partíciót formázni a Windows-felület! Azt javasoljuk, hogy az operációs rendszer újratelepítése, és kapsz a partíciót is dolgozni! Ön 30G C, a többi a helyén marad, vagy hagyja, hogy ha ketten ... Ha megosztjuk merevlemezt a Windows-t (az asztalon), hogy "művelet", mintha csak egy partíciót, de ez egy kicsit kockázatos játszani rajta a Windows felület!

 36. Andrew - mondta

  @sük: Miért nem próbálja meg, különösen, ha nem érdekli a tartalma a partíciót. Nincs mit veszíteni, mint néhány évi adatokat, hogy azt mondják, hogy nem érdekel, ha elveszíti, vagy sem. BAFTA!

 37. Andrew - mondta

  @bl: A probléma az, ha van egy boot menü jelenik meg, hogy ha formázni a partíciót XP nem törli XP és a boot menü, és azt javaslom, hogy olvassa el Krisztus korábbi észrevételeit itt https://www.videotutorial.ro/?p=981 a formázás után követnie kell a lépéseket magyarázza Krisztus. , Hogy ha van egy boot menüt. Ha nem egy dolog lesz gyerekjáték, csak formázott, és készen áll, hogy megszabadult xp.

 38. aeroszol - mondta

  Én is egy sg hdd .. Ha elfelejtetted a film, akkor már láttam, hogy Total Commander flos az xp.

  Átviteli sebesség mentek fonák, mert a HDD megtelt.

  HDD HDD egyszer vettem egy 35 MBps.

  Mivel a művelet egy HDD megerősítette a prof bájtot vagy olvasni minden felületen egyszerre ..
  Innen voltak "ihlette", amikor készült RAID ..

  Béke!

 39. Érdekel, hogy a partíció XP egy másik partíció vista.Crisi, mintha azt mondanánk, hogy érvényes az eljárást, ha már XP telepítve mindkét partíció.
  Itt van, amit olvastam a neten, hogyan kell csinálni, kérem, mondja meg, hogy helyesen: nem lehet eltávolítani egy operációs rendszer. Eltávolításához az operációs rendszernek kell formázni a merevlemezt, hogy instalat.Daca egy dual boot konfigurációban (Windows XP és Windows Vista), akkor távolítsa el a Windows Vista az alábbiak szerint: Helyezze be a telepítő DVD-t a DVD-meghajtó Windows Vista A Windows Vista> Start> írja be a Keresés mezőbe cmd> jobb klikk cmd (Windows Command Processor)> válassza a Futtatás rendszergazdaként.
  A nyitott ablak típus:
  [DVD]: \ boot \ Bootsect.exe / nt52 ALL / force és nyomja meg az ENTER
  Például, ha a DVD-meghajtó betűjele E:, írja e: \ boot \ Bootsect.exe / nt52 ALL / force
  Indítsa újra a számítógépet. Alább formázni a partíciót, amelyre a Windows Vista telepítve. A C: Törölheti két kép: két fájlt Bootsect.BAK.Aceste Boot.BAK és megtalálni őket, pontosan hol C?

 40. Adrian - mondta

  @Andrew: Come As You Are erős! Normális, ha van 2 2 OS boot menüben!

 41. Adrian - mondta

  @bl: Jelentkezzen be XP megy a My Computer és a jobb gombbal a partíción, ahol Vista, és tudom, hogy ... Miért ez a nagy felhajtás tetted? Módszerei több! Ön dönti el, hogy törölni!

 42. Andrew - mondta

  @Adrian: Nem kell, hogy 2 boot menüt! Attól függ, hogy a BIOS verzió. Láttam számítógépek (a jogok nagyon régi és nagyon rossz), aki már több boot menü akkor is, ha kiderült 7 operációs rendszert!

 43. sük - mondta

  Köszönöm a tanácsot srácok, megpróbálom, amit mondott

 44. Adrian - mondta

  @bl: Ne mondja el ... hogyan oldottad meg egyáltalán??

 45. @Adrian: Megkérdeztem nevében egy barátja, aki nem kell formázni a partíciót net.Pana után respectiva.Mersi válaszolni.
  De van egy másik kérdés, minden, amit láttam a vitát hogyan lehet a legjobban a partíció a sebességet az olvasás, írás, stb. Én vagyok a fajta párhuzamosan a ...
  Van egy kemény 80 giga, giga 15,5 Ck itt telepített XP és a programok használata és az e-mail már 58,9 koncertek itt van a zene, a filmek etc.As szeretnék partíció E-mail, Azt akarom, hogy telepíteni és még mindig vista.Pe 's ingyenes 44 giga.Cum erre lenne a legjobb megoldás?

 46. Adrian - mondta

  @bl: Acronis kattintson jobb gombbal a partíción E, és új partíciót ... de ne adj neki többet, mint amennyit szabad még csak nem is a határ, hogy ne hagyja, hogy ... Adik 44, ha nem adja meg minden ... akkor 44 42 vagy 43, mert mérlegelési erroare, és figyelembe kell vennie ... azt tanácsolom, hogy a back-up az, csak nem igazán van hová tenni ... csak írja fel egy cd a ...

 47. Acronis Disk Director tudja, hogyan kell használni, hogy a partíciókat, de arra gondoltam, hogy mennyi helyet kell kiosztani vista.Sa mondja meg, ha számít valamit, ha én a következőket: új partíció, amit akarok, a mérete most vagyok elfoglalt jelenleg, mint az E, majd húzza minden az E az új partíciót, és telepítse a vista E.Are valami fontos?

 48. Adrian - mondta

  @bl: Őszintén szólva nem tudom, hogy mennyi a különbség nem, hogy ... meg tudod csinálni, és ahogy mondtad ... nem tudom, miért, de azt hiszem, jobb, ha System / Rendszer / Multimédia mint System / Multimedia / Rendszer

 49. Igen, csak azt akartam, hogy itt, azaz rendszerekkel való egymás mellett, de más partíciókat bineinteles.M én fejeztem ki magam rosszul, mit kell tenni, hogy ez, ha nem vagyok jó

 50. Nagy bemutató, de van további kérdése: Ha töröl egy partíció elveszett, és a tárolt adatok is?

 51. Adrian - mondta

  @Nelu: Micsoda hülye kérdés, hogy van ... hát lássuk csak ..., ha törli a partíciót, és nem is létezik ... ez nem normális, hogy elveszítik minden rajta? Iao logikus ember ... Miféle kérdés ez? Igen, ha nem törli a partíciót, mint a normális, hogy elveszítik, és mi van rajta!

 52. Köszönöm Adrian!

 53. hajsütés - mondta

  Szia Cristi, üdvözlöm itt mindenki szeretné, ha lehetséges, hogy a bemutató, hogyan lehet Windows Backup 7.Mi kaptam egy Windows-épít 7 7022, lam telepítve, még akkor is megy tökéletesen, és szeretném, ha talán egy tutorial, hogyan kell csinálni mentés, köszönet és én válaszoltam

 54. boby_admin - mondta

  @hajsütés:
  Én és a Windows 7, azaz nem csak a biztonsági másolat, akkor nem a bemutató, majd egy általános ragaszkodnak minden dolog, egymást, amíg van egy bemutató a Windows 7.

 55. Nagyon jó ez a szoftver Acronis Disk Director, 10 megjegyzés tőlem, hogy én már használják a négy alkalommal, minden egyes alkalommal, amikor particionált meghajtók voltak adatok, és mi nem vész el, és nem érintette, csak azt, hogy óvatosnak kell lennünk.

 56. Marius - mondta

  Van egy kérdésem! Szóval van egy merevlemez gb 320 nincs 300 így végül! Érdekel az egy dolog, hogy egy lemezre ziecm k 2 hogy fej vagy ahogy 3 particii c (windows) d (multimedia1) e (multimedia2)! kérdés az, hogy van egy olvasófej és továbbra is a 1 2 a kre partíciók fog futni?
  És legyőzni az összes tintát a kérdés valaki többet akar partíciót k fejét! jobb, ha van egy 2 partíciók a Windows, a többi 30 tinta 200gb a partíciót! vagy ablakok és egyéb 30 4 50 partíció erősen kérjük, válaszoljon a ms

 57. Adrian - mondta

  @Marius: Az első kérdés, a választ nem tudom, mert én nem értettem semmit ... hátsó vége 15 particionált lemezek bla bla ... Tudom, hogy én ... fejek nem mozognak egymástól függetlenül! de a kettő együtt olyan ... egyébként ... nos ... az 2 kérdés ... Hagytam C helyett az oldalon, és azoknak 30 200 én 2 partíciót: C 30 100 D és E 100 ... Azt hiszem, tökéletes lenne Szóval ... hogy sokan 10 partíció 50G kínos ... Azt hiszem ... ez túl sok ...

 58. Marius - mondta

  Így a színpadon azok a fejek telepíteni a játékot, mondjuk c k a kép, és szeretné telepíteni a játékot D! mondta bemutató ke jobb lesz egyszerű! Mert én 3 jó, és tű partíció vezet 3 partíciót?

 59. Andreea - mondta

  Cristi Van egy kérdés, ebben az értelemben nevezik az egér, ha clik

 60. Adrian - mondta

  @Andreea: Ez a hatás az, hogy rögzítse, hogy Cristi szoftverek nem tutorials! És csak akkor aktív, közben Cristi hogyan a bemutató, ez egy állandó hatás! A szoftver rögzíti ezt a hatást mauseului kapsz privitorule könnyen nyomon mauseul nem engedte ki a látótávolság, és tudja, hogy valami csattant!

 61. viorelpicu - mondta

  @Marius: Kedves Marius, én nem vagyok egy szakértő a területen, de a dolgok úgy tűnik f egyszerű: egy fej lány olvassa és írja a lemezre, és egy másik a cealalta.Daca szeretne átvinni egy fájlt a C D mindkét partíció ugyanazon az oldalon a lemez lesz a vezetője a műtét az arcok (olvasási és írási azonos vámtarifaszám azonos timp.Daca átadása az egyik oldalon (ex part.C), a másik oldalon a lemez (mondjuk, hogy E tartalmazza a partíció második teljes arc), akkor az első vezetője a C, a második olvasás írás E-ben, így is működik capete.De itt ötletek Krisztus növekedési ütem transfer.ATENTIE nincs partíción foglal helyet mindkét oldalon, mint amikor a dolgok váltak iarasi.Eu én 80gb hdd, tedd 15g a rendszer + programok 25g a 40g D és E (azaz az egész arcát második tárgyalás discului.La jöttem a magas C-vitamin és D E-és C, mint a D.salut és sikeresen

 62. viorelpicu - mondta

  A cristi_admin,
  Tettem egy hozzászólást ptr.Marius.Te Kérjük olvassa el, és ha tévedek kérlek intervii.Nu eroare.salut szeretné, hogy humán

 63. viorelpicu - mondta

  @Adrian: Egyetértek veled sok partíció Adrian.Ce! Második egyik oldalán a lemez az első ptr.sistem és egy másik a másik oldalon (multimédia) Milyen nagy dolog, amit nem a partíciót több mappát, különböző tartalommal (mozi Zene, képek, készletek, videók, letöltések, stb, stb), welcome

 64. aeroszol - mondta

  Hiba a 'fejek 6 8 lányok továbbra is fennáll:

  @viorelpicu: @Marius: @bl:

  .. És nem csinál semmit ..

 65. alex - mondta

  Én növelheti a Windows partíció egy másik koncert nélkül reinstalezcu Acronis 5

 66. @alex:
  Alapvetően bármit megtehetsz, de nem csinál semmit, amíg nem teszik mentést a fontos adatokat, és a biztonsági rendszer.
  Ezután azt csinálsz, amit akarsz.
  Figyelmeztetés-Ne kezd semmit, amíg nem, hogy a biztonsági rendszert és a biztonsági mentés a személyes adatokat.
  Amikor azt mondom, én nem értem, hogy biztonsági rendszert visszaállítani a backup, hanem menteni egy külső merevlemezre, vagy DVD-t.

 67. danezu - mondta

  Nekem van egy probléma, Everes én megmutatja csak eszköz illemszabályok, hogy a problémát: |?

 68. Georgel - mondta

  Május srácok, ez egy dicséretes tevékenység. És nagylelkű. Jó, hogy megtanítsa nekik, hogyan kell használni calculatoru béna. Csak a román hangzik baszva kevert angol. Menj az egyik vagy a másik, vagy más módon nem érted. Azt mondom, jobb, hogy menjen csak román, angol útmutatók, amelyek az interneten. Csak így tovább a jó munkát.

 69. Adrian - mondta

  @danezu: Talán egy kereskedelmi verzióját everest! vagy egy a próbaváltozat lejárt ... próbálta eltávolítani a revo uninstaler és telepítse másik változata Everest!

 70. Help me please!

 71. Telepítettem Win. és nem lát videotutorial én inst siflash playerul.Imi mondani Macromedia hiba

 72. valy - mondta

  salut.in Először meg kell köszönöm az oktató, amit csinál, és hogy az összes asa.de Nemrég vettem egy külső merevlemezt, a következő jellemzőkkel:

  ATA Device Features
  ID Model ST31500341AS
  Sorozatszám 6VS0AM9E
  Felülvizsgálat CC3H
  World Wide név 5-000C50-01203098D
  A készülék típusa SATA-II @ Oxford
  Paraméterek Hengerek: 2907021, vég: 16, szektor sávonként: 63, bájtos szektorok: 512
  LBA szektorok 2930277168
  Buffer Ismeretlen
  Több ágazatban 16
  ECC bájtok 4
  Kapacitás (formázott) 1430799 MB

  ATA Device Features
  48 bites LBA Támogatott
  Advanced Power Management (APM) támogatott
  Automatic Acoustic Management Támogatott Enabled
  Támogatott Device Configuration Overlay
  Nem támogatott DMA beállítás Auto-Activate
  Általános célú naplózás Támogatott
  Host Protected Area Támogatott Enabled
  In-Order adatszolgáltatás Nem támogatott
  Native Command Queuing Támogatott
  Phy Event számlálók Támogatott
  Energiaellátás menedzsment támogatása, On
  Power-Up In Standby Nem támogatott
  Read Look-Ahead Támogatott Enabled
  Kiadás megszakítás Nem támogatott
  Safe Mode Támogatott, mozgássérültek
  SMART Támogatott Enabled
  SMART hiba naplózás Támogatott
  Támogatott SMART Self-Test
  Szoftver beállítások megőrzése Támogatott Enabled
  Nem támogatott Streaming
  Tagged Command Queuing Nem támogatott
  Írási gyorsítótár Támogatott Enabled

  ATA fizikai eszköz információ
  Gyártó Seagate
  Lemez címe Barracuda 7200.11 1500341
  Form Factor 3.5 "
  Kapacitás (formázott) 1500 GB
  Lemezek 4
  Lerakófelülettel 8
  Fizikai méretek 146.99 101.6 x x 26.11 mm
  Maximális súly 640 g
  Átlagos késleltetés ms Forgási 4.16
  7200 RPM forgási sebesség
  SATA-II interfésszel
  Speed ​​adatátvitel a puffer a gazda 300 MB / s
  Buffer 32 MB

  ATA Device Manufacturer
  A cég neve Seagate Technology LLC
  Termék Info http://www.seagate.com/products

  Kérjük meg tudná mondani, hogy hogyan partíció jobb. Köszönöm, és további sikereket!

 73. Adrian - mondta

  @valy: Csak nézte a bemutató, és magyarázni ... ez egy alap! partíció, amit akar! Hiába adja meg a hardver eszközöket! Egy pillantást a bemutató ismét gondosan görgetés nélkül, és jobban megértsék! Olvassa el az összes értékelés ez a bemutató!

 74. Duinea - mondta

  Azt akarom tudni, hogy valami, amit egy partíciót, és csak 64G 30G és azt mondja, hogy van hely csak 19,9G láthatjuk, ahol memória

 75. Cristi250 - mondta

  Szia, érdekes bemutató mia tetszett bravo

 76. haosss - mondta

  @ Duinea:
  nagy valószínűséggel fájl [fájl] rejtett [hide] ...
  Asha történik, ha a rejtett fájlokat ....
  próbáld ki ezt:
  1 megnyit egy mappát, [olyan]
  2 Tools->
  3 Mappa beállításai->
  4 View->
  5 majd selectzionezi - >>> Rejtett fájlok és mappák.
  Sok 6, hogy a keresési mappa / e (van putzin átláthatóbbak, mint mások)
  7, amikor megtalálta a jobb gombra
  8 és deselectzionezi HIDEN elrejteni vagy bizonyos esetekben ...

  Én nem tudom, hogy az Apple ....... de érdekel ....

 77. Costel - mondta

  Kedves Cristi,
  Az elmélet, hogy egy merevlemez szép utópisztikus, a gyártók nem ismerik azt. Az elmélet akkor érvényes, ha minden író-olvasó fej külön kell megrendelni az egyes motor lépésről-lépésre, ami nem történik meg a valóságban, a fej együtt mozog, így még ha a partíció merevlemezen, így oly módon, hogy a partíciót kell felelniük egy vagy több tálak, vagy fejek nincs nagy nagy dolog a sebesség. Ha műszaki adatokat, nem feltételezések, kérjük, küldje el nekem és én.

 78. Cipri - mondta

  Sal, jó tutorial intzelef mint én, de én azt mondom, ha én 2 sami HDDuri, recomandatzi, hogy az operációs rendszer a merevlemezen (a 40 GB), így és multimédiás dokumentumok, játékok, zene, stb a másik HDD, és A 2 HDDuri nem tett ugyanaz a cég. Ms ms

 79. alex - mondta

  Üdvözlöm. Kaptam egy HDD 300 3gb lemezek és a fejek 5 memória és azt akarom, hogy XP és Vista multimédiás többit. Hogyan tanácsot adni, hogy partíció?

 80. Nistorel - mondta

  Bravo ... Bravo ... Bravo ... Istenem, ez az, hogy olyan barátai, mert segítséget. Köszönöm ...

 81. zav4l3anu - mondta

  Hello my tuturor.Intrebarea olvasni: Van egy külső merevlemez FreeAgent | XTreme ™ által 1TB're itt bunkó, és én csak akkor használja stocare.Ce köze hozzá? "Vagyunk itt, hogy bunkó több partícióra van osztva, vagy marad szabványos, hogy csak a 1partitie (PSsi merre itt bunkó is több partícióra van osztva, hogy a saját jó, ha van egy elsődleges partíciót, és a többi a logika) a Megjegyzés Sajnáljuk, de nem beszélt csak a meghajtók csomagtartó systemul.Thank You

 82. @ L33xX - mondta

  Cristi admin ... Azt akarom, hogy az én kemény és adok 500gb belső NUJ'm nem jó ez neked mondani, kemény jó

 83. kostely - mondta

  sautare, van egy kemény 500 GB, de nem adnak információt lemezek, felületek, így hagytam egy partíciót
  Hogyan is nem tudni, hogy hány lemezt particionált és felületek olvasol?
  Van egy, amit C_ul 80
  köszönöm a konzultáció nagyon jó, és tanulni tőlük

 84. Bula - mondta

  @admin_cristi: Apropó HDD 2 tapasztalat, nem beszélve, mintha fel ugyanazon ATA interfész, vagy külön. Ha fel a különböző felületek, a sebesség jóval magasabb lesz, mivel a munka egyben a 2 egységeket.
  Azonban hipotézis hamis fej és tálak. Ha ez igaz, a nagy gyártók is bemutatni, és ők jobban tudják, mint én, vagy ez a belső szerkezete, hogy a termékek.

  • Igazad van, de azt hiszem, te vagy reklámok
   Ha keres találunk több ezer hibát
   Sokkal könnyebb hibát találni, mint tenni valamit

   • Bula - mondta

    Tudomásul veszem, hogy a honlapon, hogy nem tudja megmondani, hogy mi? Nem olyan, mint a foci, akkor adjon logikus magyarázatot, és úgy gondolom, ez az, amit én tettem.

    • Nem barátom, akkor nem tud nyilatkozni ezen az oldalon.
     Nem akarom, hogy valóban legyen az emberek, mint te itt semmit sem konstruktív, nem segít senki ezen az oldalon, az egyetlen dolog, amit tett, hogy bosszantsa az ember folyamatosan.
     Nézz körül, az emberek, akik jönnek ide, és ad nekik egy segítő kéz.
     Nem lehet megmondani, hogy mi soha mostantól mert bizalmatlansági szegje meg elterjedése hülyeség.
     Kérjük, beperel minket Romániában, különösen az emberi jogokat.
     A véleménynyilvánítás szabadsága nehezen érthető ebben az országban.
     Lehet, hogy nem valósul meg, hanem, hogy tudja, hogy nem sérti az emberek az utcán, ahogy jött a számat.
     A másik dolog, amit már nem csak egész nap a szerkeszteni észrevételeit STRUL.

     • Petre - mondta

      Mr. Cristi, azt hiszem, még mindig durva szellem, nekem úgy tűnt, logikus műszaki érvelés. Azt hiszem, csak a tisztességes, hogy a szakmai érvek, mert nem tett semmit, mint amit jelentett néhány hiba a bemutató, és az azt követő megjegyzések. Őszintén nagyon jó véleménnyel van a helyén, és nem akar változtatni, hogy látta, ahogy próbál megszabadulni, akik azt állítják, néhány hibát.

     • Sir Peter, ha van valami mondanivalód, akkor hallgat szívesen, Mr. Bull figyelmeztette számtalan sorban sértések által okozott neki más a webhely látogatói, azt kérdeztem magamtól én átkozom magam mail küldése, ha ideges, azt mondtam, hogy nem bánom, ez a honlap egy olyan hely a személyes következmények, az emberek jönnek ide, hogy megtanulják, hogy nem látni Mr. Bull elszabadult.
      Számos észrevétel lettek hagyva, DINSE tűnt civilizáltabb, őszinte tényleg nem kell, hogy minden látogató ezen az oldalon nem kapott semmilyen segítséget úr Bula, ez segít valaki, ha lehet, és persze, ha tudod, hogy mibe kerül, hogy segítsünk egymásnak, de azt hiszem, érdekes esküszöm.
      Mr. Bull figyelmeztették előtt visszavonta ezen a honlapon, Dinse nem tett semmit, hogy helyes a magatartást.
      Így meg kellett mondani Mr Bula, ez a téma le van zárva az adminisztráció.
      Mi vár ránk a javaslatokat, kérdéseket, válaszokat és / vagy kiegészítések.

     • Petre - mondta

      Köszönjük, Mr. Cristi a gyors választ, én csak láttam a néhány megjegyzést a Bula, és hol volt a benyomásom, hogy nem bántani senkit. De most már értem, talán már más nem megfelelő beavatkozások.
      Én egy új, meg Svédországban, és egy ideig, a következő néhány IT tanfolyamok kezdőknek, ezért is találtam érdekes oktatóanyagok Svédországban Nálunk, a szólásszabadság része a nemzeti lét, úgyhogy Azt a beavatkozást. De ha a buborék beavatkozások támadó, akkor minden joguk megvan, hogy kizárja őt ezen az oldalon.
      Abból, amit mondtál, értem érvelés HDD és interfészek, amelyek nagyban függ, hogy hogyan van csatlakoztatva, viszont nem értette, mit akar mondani, a fej és tálak. Ezért kérjük, felvilágosít engem, hogy mit akart mondani Bula. Meg vagyok győződve arról, hogy tévedett, és hogy van joga.
      Köszönjük a türelmet
      Petre

     • A bemutató utaltam merevlemez nem adja az IDE ATA (festés), mint tudjuk, SATA korlátozott, hogy a foltot.
      Ahhoz, hogy egy párhuzamos interfész IDE vagy PATA (Parallel ATA) funkciók, szignifikánsan alacsonyabb volt minden tekintetben, mint a SATA2 (Serial ATA) IDE interface elérheti a sebesség akár 133 MB / s, a legjobb esetben és befogadására 2 készülék, SATA2 csatolót, amelyre utaltam bemutató lehet elérni a teljesítmény akár 300MB / s, és befogadni több eszköz-uri, például én most a pc 4 merevlemez és a DVD-RW SATA minden, és még mindig 3 SATA2 bővítőhely áll rendelkezésre, melyek közül kettő birtokában a Host Controller SiliconImage néven GSATA, G jelöli az alaplap gyártó Gigabyte, azt elméletileg is, hogy két portyázó, minden probléma nélkül, az alaplap nem volt drága, a következtetés nem tudom, mit akar mondani, Mr. Bula valószínűleg független a tutorial.
      Ami a "mit jelent Bula" tényleg nem tudom a választ, azt hiszem, kellene megkérdezni, valószínűleg továbbra is rejtély.
      Beszélő fejek és tálak jön egy korábbi megjegyzésére, hogy adott aeroszol, amelyben azt mondta, hogy az írás történik lemezeken minden felületen egyszerre, én magam, ellentmond, hogy ez lehetetlen, mert ez azt jelentené, elsősorban logisztikai rémálom a merevlemez-vezérlő, másrészt azt jelenti, hogy a lehető legtöbb felületen van a merevlemez, így gyorsabb, aeroszol azt mondta, hogy írásban történik belülről kifelé, nem Itt nem volt megfelelő az éppen az ellenkezőjét.
      Remélem, megérti, hogy nem akarok beszélni Mr. Bull, ne kapcsolja be a mártír igazságtalanul betiltott, a látogató Farima nem nem jó senkinek, ez nem lehet probléma, hogy nem egyetlen ugrással, hogy jól, de még ül a bank, és figyelje a látogatók ezen az oldalon.

     • Petre - mondta

      Mr. Cristi, tudom, hogy már tárgyalt a tanárom, aki előadást és tanít egyetemen itt Svédországban, és úgy néz ki, mint a Aeros és Bula igaza van. Olvastam, mit mond a Wikipedia a témában. Engedjék meg, hogy továbbra is, amit mond:
      Minden tálcán két arca van, az arcok vannak osztva több koncentrikus kör alakú pálya, minden pályán lenni viszont osztható. Az ételek úgy kell kialakítani, hogy a forgótányér pályán 0 1 kell közvetlenül felett lemezjátszó pálya 0 2 és 3. Eléréséhez minden pályán az egyik tálak, fejek tartókar (ún. hajtómű) mozgatja a fejét a pályán. Mivel ez a módszer csak egy pozicionáló mechanizmus, egyszerűsíti tervezés és csökkenti az árat. Azonban eléréséhez egy számot kell mozgatni minden véget ér. Például, hogy olvasni az adatokat a lemezjátszó 1 1 pályán, majd a pálya a lemezjátszó 50 3 1, majd vissza a pályán, de a harmadik serpenyőben, az egész kar végén kell mozgatni kétszer. (Esetleg az, és egy mozdulattal, ha 1 pálya / lemezjátszó és a pálya 1 1 / lemezjátszó 3 kell olvasni egyszer, és akkor ugrik a pályán 50.) Mozgassa a karját, hogy a jelentősen sokkal nagyobb, mint az adatátvitel. Minimalizálása érdekében a hajtómű lépéseket meg kell akadályozni a szórás adatok több zeneszámot. Egy módszer, hogy optimalizálják hozzáférési idő, hogy egy csoport az adatok hozzáférhetők szekvenciálisan kell írni minden egy pályán. Ha az adatok nem férnek el egy pályán, majd írását egy másik lemezjátszó, de a pályán ugyanabban a helyzetben. Ezzel a módszerrel a kar nem kell változtatni a helyzetét, de úgy kell megválasztani fej olvasási / írási jobbra. Kiválasztása fejek elektronikus és ezért sokkal gyorsabb, mint a fizikai mozgását a kar fej a sávok között. Összesen kar leállnak sok mozgás.

      Leírni több tálak halmozott már nem használja a "henger". A henger kiterjed az összes számot az ugyanazon a pályán számot, de találhatók különböző tálak.

      Úgy tűnik, hogy nehezebb és drágább előállítani fejek lépésről-lépésre motorok független és inkább egy komplikáció vezérlő, hogy tudja, hogyan kell rendelni az adatok akkor is, ha a különböző tálak. Váltás egyik végétől a másik történik elektronikus úton, és ez a váltás egyszerűbb és megbízhatóbb, mint ha lenne Függetlenség motorokat.
      Ha ex 2 400 GB HDD, az egyik 4 fej - 2 tálak, és minden fej 2 - 1 lemezjátszó tányér a 1 információ dupla sűrűség területre, így elméletileg meg kell egyeznie sebesség, Végül meg kell felelniük a sebességgel, hogy a mércét. Előnyös a termelők a technológia, amely megvalósítja nagyobb sűrűségű tálak, mint megszabadulni a mechanikus részek, amelyek csökkentik a megbízhatóságot és végül alacsonyabb termelési költség.

     • Igaz, amit mondasz, de a fenti gondolatok két voltak hamis, nevezetesen:
      1. Minden bit olvasni, míg (aeroszol).
      2. Reading történik belülről kifelé (aeroszol).
      Mindkét elmélet már meghatározott aeroszol és mindkettő rossz.
      Mit mondasz fenti igaz insanu pontosan elmagyarázni, hogy bármely két elméletek aeroszol.
      Az első esetben, az igaz, hogy minden fej mozgatása közben, de nem olvasása közben.
      A második esetben olvasás merevlemezek kívülről, ezért ajánlatos, hogy az operációs rendszert az első helyre a merevlemezen, a forgatás több adat olvasható elején az edény, a végéig számok kisebbek (kerület), és így a pályán kevésbé SACT, így kevesebb adatot olvasni egy forgatást.
      Köszönjük, hogy jön a teljes bemutató, és ne várja a dolgokat, legalább annyira érdekes és hasznos.

     • Petre - mondta

      Romániában dolgoztam tr Ügynökség létrehozásáról kutatás az elektronika, így a dolgok nem kifejezetten APRA dokumentációt, akkor Intuit. Ezen kívül néhány évvel ezelőtt olvastam dokumentációt Norton, ahol leírja a belső szerkezet egy HDD, sajnos nem találom, majd keresd. És azt lehet mondani, hogy a következő dolgokat:
      1. Minden fej képes olvasni és írni egyszerre. Ez nagyon könnyű elérni. Arra tervezték, hogy össze információkat, hogy jön, vagy megy különböző végeit, hogy a belső ellenőr és a cache.
      2. Olyan területeken, ahol nagy sűrűségű információt, és a végén meg kell sokkal érzékenyebb
      3. Az olvasás a pályán, azaz kívülről befelé. Ami a mechanikus és elektromos, képes felismerni HDD 0 pályán, a többi szám is érzékelő segítségével történik lépésről-lépésre motor, ami mozog, a kívánt szektor. Ezért az a tény, hogy a fájlok gyorsabb lesz a külső sávok
      4. Miután több mint egy olvasási vagy írási művelet, a fej ül egy parkoló, ahol megy, ahol kellett volna, de az első track 0, tudod, az építőipar.
      5. Minden szám ugyanannyi a szektorok és az azonos mennyiségű információt, a gyakorlati kérdésekben, és nem a tangenciális sebesség ungiulara (lineáris). Ha ez nem lenne igaz, hogy nagyon nehéz lenne azonosítani az egyes szektorban.

      A következtetés a partíción, ez jó, hogy az első rendszer partíció szektor és az utolsó területek, hogy arhivlele, amit csak ritkán van szükség, és nem kell egy nagyon jó elérési idő.
      6. Minden ágazat a pályán függetlenül attól, hol vannak, azonos mennyiségű információ 512 + bájt információkat, amelyek segítségével követni és azonosítani információkat az ágazat további információt. Az az elképzelés, a klaszter jön az operációs rendszer
      7. Miután a fej elérte a kívánt zeneszámot, ágazati azonosítás, ha elolvassa a preambulum, amely az egyes ágazatok. Tehát az idő, hogy írni és olvasni teljesen véletlenszerű, mert attól függ, hogy a fej pozícióját, amikor eléri a kívánt számot.

     • Petre - mondta

      Mr. Cristi, szintén a fenti, ha a gyártó lenne egy HDD, hogy volna egy 600 sebesség MB / s, hasznos lenne, mert nimaniu SATA2 nem teszi lehetővé több, mint 300 MB / s Nos, a gyártók a HDD harc, hogy elérje a felső határa a standard, növeli az információs sűrűség tálak, növeli a fejek száma, növelve a cache, de ha azok meghaladják a sebességet jelzi a szokásos, nincs esély beköt az alaplap.

     • Igen, igen, sajnos nem tud merevlemezek tudnak ilyen sebességet nem lenne gond az ilyen interfész merevlemez is csatlakoztatható más hely, például lehet A NAS (hálózati atached tárolás), azt nem lehet korlátozni az átvitel sebessége, mert NIC és 10Gb / s, is használható x1 PCIX nyílások, amelyek még mindig tétlen több számítógépen.
      Győződjön meg a merevlemez srác, és tudom kezelni őt.
      Merevlemezek a legújabb technikát inregistrarte / lejátszás merőleges, de marad a merevlemez a PC komponens, hogy húzza le a teljesítmény, remélve, hogy a következő generációs SSD tároló megoldások (Solid State Drive) megszünteti a kellemetlenségért mechanika a jelenlegi merevlemezek, SSD sajnos az elején, és CAQ gondolom marad sokkal ezután klasszikus és a merevlemez.

 85. Bula - mondta

  @admin_cristi: Ha valahogy kötődik a 2 egységeket ugyanarra az ATA interfész, akkor nem lesz képes dolgozni egyszerre, hanem egy másik, és ez normális a munka jobb egy egységet, mert Elmina alkalommal a felületet az alaplap váltani egyik egységből a másikba.

  • Adrian - mondta

   És a véleménye baj, ha Cristi elmélete, ami a helyes út artitionare? Minden jön és azt mondja, hogy ez nem jó, ott is Greist, ez nem így van ... OK OK, akkor mondd meg, mi a helyes út particionálás? Hogyan partíciót helyesen? Honnan partíciót a merevlemez figyelembe véve, hogy Krisztus a hamis feltételezés?

 86. Palamariu Tudorita - mondta

  Kaptam egy HDD, és azt szeretnénk, hogy az in-trun számítógépen, de nem tudom, hol vagyok, és sata de Vista, de attól tartok, hogy egy baklövés

 87. Petre - mondta

  Mr. Cristi, tudom, hogy már tárgyalt a tanárom, aki előadást és tanít egyetemen itt Svédországban, és úgy néz ki, mint a Aeros és Bula igaza van. Olvastam, mit mond a Wikipedia a témában. Engedjék meg, hogy továbbra is, amit mond:
  Minden tálcán két arca van, az arcok vannak osztva több koncentrikus kör alakú pálya, minden pályán lenni viszont osztható. Az ételek úgy kell kialakítani, hogy a forgótányér pályán 0 1 kell közvetlenül felett lemezjátszó pálya 0 2 és 3. Eléréséhez minden pályán az egyik tálak, fejek tartókar (ún. hajtómű) mozgatja a fejét a pályán. Mivel ez a módszer csak egy pozicionáló mechanizmus, egyszerűsíti tervezés és csökkenti az árat. Azonban eléréséhez egy számot kell mozgatni minden véget ér. Például, hogy olvasni az adatokat a lemezjátszó 1 1 pályán, majd a pálya a lemezjátszó 50 3 1, majd vissza a pályán, de a harmadik serpenyőben, az egész kar végén kell mozgatni kétszer. (Esetleg az, és egy mozdulattal, ha 1 pálya / lemezjátszó és a pálya 1 1 / lemezjátszó 3 kell olvasni egyszer, és akkor ugrik a pályán 50.) Mozgassa a karját, hogy a jelentősen sokkal nagyobb, mint az adatátvitel. Minimalizálása érdekében a hajtómű lépéseket meg kell akadályozni a szórás adatok több zeneszámot. Egy módszer, hogy optimalizálják hozzáférési idő, hogy egy csoport az adatok hozzáférhetők szekvenciálisan kell írni minden egy pályán. Ha az adatok nem férnek el egy pályán, majd írását egy másik lemezjátszó, de a pályán ugyanabban a helyzetben. Ezzel a módszerrel a kar nem kell változtatni a helyzetét, de úgy kell megválasztani fej olvasási / írási jobbra. Kiválasztása fejek elektronikus és ezért sokkal gyorsabb, mint a fizikai mozgását a kar fej a sávok között. Összesen kar leállnak sok mozgás.

  Leírni több tálak halmozott már nem használja a "henger". A henger kiterjed az összes számot az ugyanazon a pályán számot, de találhatók különböző tálak.

  Úgy tűnik, hogy nehezebb és drágább előállítani fejek lépésről-lépésre motorok független és inkább egy komplikáció vezérlő, hogy tudja, hogyan kell rendelni az adatok akkor is, ha a különböző tálak. Váltás egyik végétől a másik történik elektronikus úton, és ez a váltás egyszerűbb és megbízhatóbb, mint ha lenne Függetlenség motorokat.
  Ha ex 2 400 GB HDD, az egyik 4 fej - 2 tálak, és minden fej 2 - 1 lemezjátszó tányér a 1 információ dupla sűrűség területre, így elméletileg meg kell egyeznie sebesség, Végül meg kell felelniük a sebességgel, hogy a mércét. Előnyös a termelők a technológia, amely megvalósítja nagyobb sűrűségű tálak, mint megszabadulni a mechanikus részek, amelyek csökkentik a megbízhatóságot és végül alacsonyabb termelési költség.

  • Catalin - mondta

   Peter, én próbáltam elmagyarázni, hogy Mr. Cristi, hogy teljesen profán elméletében hardisk-urile.Am elolvastam, amit írtál, és be kell vallanom, hogy valóban olyan ember, aki megérti, hogy egy teljesen profán hdd.Cristi . Az a legjobb, nem particionált semmit. C helyén egy merevlemez, a másik merevlemez D, E a másik merevlemezre. Ez az egyetlen helyzet, amikor totul.De kap elég gyakran csak 2 független merevlemezek. Cristi oktatóanyagok néha nem hülye lépés asztali más partíciókat. Szükségtelen a gyerekek ... Ez a hely nem szakemberek ... Hagyjuk, Cristi a vágy, hogy másokat tanítsanak, amit akar, és azt akarjuk, hogy járjon el.

 88. Adrian - mondta

  Azt hiszem, ez sem baiatu Bula által aerosol alkalommal :), akik szeretik Raca és scandalu.

 89. Sir Peter, amikor úgy dönt, hogy marad a saját IP jóváhagyja hozzászólás korrekció nélkül, addig maradnak készenléti, nem vagyunk félni a biztonsági bennünket, hogy tisztességes, hogy az egyes egyéb.
  Mi vagyunk az őszinte látogatóinkat, kérjük, tisztességes és te.
  Emberek, akik semmit sem elrejteni annyira nem használ proxy szervereket.
  Navigáció a proxy miatt késik latencia által összegyűjtött összes csomópont, kétlem, hogy nem tudja megmondani, ha mozogni a proxy.
  Proxy szerverek az egyenesen bosszantó, és azt hiszem, hogy komoly oka annak, ha erre.

 90. Tulajdonképpen hol élsz, hacsak nem vagy nagyon kíváncsi.

 91. afon_io - mondta

  Igen, lehet olyan, a proxy gondolok.

 92. vasileburlan - mondta

  vitatkozni feleségével miattad! elveszíti követni a f időt, és örülök, hogy létezik! nem orvosok vagy mérnökök mind csak, mivel mi nem "calculatoristi" káció a sau.Oricum ajándékot adni Istennek mindent legjobb! miközben a huncut: könnyű dalszövegeket írni, ha nem kell mondani semmit ...

 93. Mr. Cristi Van egy usb stick, hogy még több memóriakártyát, majd csatlakoztassa Calc de a számítógép látja őket ... tud nekem segíteni néhány tanácsot .. mit tegyek ..

 94. Hé srácok ... Lenne egy kérésem hozzád .... Van egy merevlemez WDC a 160gb és particionált ez csak, hogy ez nem a videotutorial és 3 6 nyilvántartások és tűk elfelejtem itt ezact modell, amely http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1232&p_created=#jumper Többet bn ez Linc ... kérlek ajutatima és én, hogy a megfelelő partíciót a merevlemez, amennyire csak partíciót a kemény rész magas és milyen méretű .. és van egy másik probléma q tesz a nagy felhajtás a CARA Davet bosszantó ötletek a Board? lehet a APRT én partitiionat 68.2 hardula a C :/ és d / k azt hiszem 80.6 milliárd particionált, és küldje el a d ela Köszönöm

 95. Adrian - mondta

  [Email protected]Hé srácok ... Lenne egy kérésem hozzád .... Van egy merevlemez WDC a 160gb és particionált ez csak, hogy ez nem a videotutorial és 3 6 ezeket a feljegyzéseket, és elfelejtem itt ezact modell, amely http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1232&p_created=#jumperTöbbet bn ez Linc ... kérlek ajutatima és én, hogy a megfelelő partíciót a merevlemez, amennyire csak partíciót a kemény rész magas és milyen méretű .. és van egy másik probléma q tesz a nagy felhajtás a CARA Davet bosszantó ötletek a Board? lehet a APRT én partitiionat 68.2 hardula a C :/ és d / k azt hiszem 80.6 milliárd particionált, és küldje el a d ela Köszönöm

  Ne 30 partíció C D E 50 80 és zajok is számos oka, Badura, hardu túl fáradt és öreg ...

 96. alex_steaua - mondta

  Van egy kérdésem a merevlemez partíciós Én a Windows Vista Home Premium és 2 C. részben a 48gb ha vannak ablakok és partíció D 249gb és ez egy elég nagy tér, és azt szeretnénk, hogy egy partíció 100gb nem így anélkül a kemény nimik??????

 97. Adrian - mondta

  alex_steaua: Van egy kérdésem a merevlemez partíciós Én a Windows Vista Home Premium és 2 C. részben a 48gb ha vannak ablakok és partíció D 249gb és ez egy elég nagy helyet, és szeretnék csinálni egy partíció 100gb Nem tudom, hogy anélkül, hogy a kemény nimik??????

  Nem, nem tud meglenni nélküle, nem marad le semmiről, ha van szabad hely a D 100G mondják, lehet, hogy a partíció, hogy a tér, de ha az egész partíció D tele van nem tud particionezi, hogy egy másik partícióra adatvesztés nélkül, meg lehet írni minden van a partíción néhány DVD, akkor felosztása úr! Tehát a következtetés, ha szeretné egy másik partícióra anélkül, hogy elveszítené az adatok a másik partíción csak meg kell csinálni szabad hely, hogy már mások, és még így is, akkor elveszíti az adatok, ha calicesti, és hozzá új partíciók több vagy korlátozza a szabad hely, hogy már elérhető, akkor figyelembe kell venni az átlagos árrés erroare.

 98. alex_steaua - mondta

  Vettem csak a partíció D 30gb lehet egy partíció partíción D 100gb van 249gb elvesztése nélkül a kemény nimik????

 99. Adrian - mondta

  alex_steaua: D Én foglalkozott egyetlen partíció 30gb tudok, hogy egy partíció partíció D 100gb van 249gb elvesztése nélkül a kemény nimik????

  Igen, az ember is, meg az Acronis select Mr. Jobb klikk, és válassza osztott partíció és új partíció, hány G Alogi szeretnénk adni, és ez az, nézd meg a bemutató, hogy magyarázni!

 100. helló Lenne egy kérdésem! és meg tudom csinálni a megfelelő merevlemez-partíció? Úgy értem, csak egy lehet nehéz 231 két rész? Van egy toshiba leptop a 3 gb rami .... feltelepítettem, és adott nekem everestu hogy nehéz látni, hogy ezek a nekem nézek WD2500BEVS-26UST0 Illesztőprogram leírása WDC ATA Device Driver dátuma 6 / 21 / 2006 Driver verzió 6.0.6002.18005 nem néz ki, mint tudtam mutatni. tehetek?

 101. Helló Cristi Nekem van egy nagy nagy kérésére ketten Mondd kérlek:
  Azt hiszem, elfelejtettem 4 alkalommal a bemutató értem, mire gondolsz, de a probléma az, van egy merevlemez Western Digital Cavier SE SATAII 650Gb 32M puffer, és őszintén szólva nem tudom, hogy sok lemez csapok és megadta néztél a honlapjukon, de nem értem, a show, vagy vázlat nekem Mondd kérlek kérlek kérlek számítani nekem, hogyan kell osztani, és az, ahogy én ne hagyj ki egy XP operációs rendszerekkel.

  Várakozás a választ, amilyen gyorsan kérjük FFFF több

 102. Marcu - mondta

  Követtem a bemutató, tetszett, ahogy a magyarázat, hogy megszűnt sok probléma, hogy én is félreértették, van egy nagy ember Mr. ADRIAN. Köszönetnyilvánítás.

 103. sonyman - mondta

  Csodálom és tisztelem, amit csinálsz, Mr. Adrian ... nagyon erős ... és ahogy mondta egy tutorial .. van, hogy veszít időt a neten FFF PT. Találni néhány oldal, hogy tényleg érdemes nézni, és tanulni valamit akkor "a legjobb .. azt hiszem" lépést tartani az elválasztó asa.In leg.cu kellemetlen pillanatokat éltem, amikor kaptam egy hdd és 500g .... már több mint a fele a tárolt adatok ... és én nem tudom, a részleg fogja veszíteni, és ez az, hogy az adatok. tanít ember, hogyan él .. ugye? .. annyi útmutatók, és mi az élő és egészséges legyen, hogy ő a világnak szüksége van. Tisztelettel őszintén.

 104. Adrian - mondta

  sonyman: Csodálom és tisztelem, amit csinálsz, Mr. Adrian ... nagyon erős ... és ahogy mondta egy tutorial .. van, hogy veszít időt a neten FFF PT. Találni néhány oldal, hogy tényleg érdemes nézni, és tanulni valamit akkor "a legjobb .. azt hiszem" lépést tartani az elválasztó asa.In leg.cu kellemetlen pillanatokat éltem, amikor kaptam egy hdd és 500g .... már több mint a fele a tárolt adatok ... és én nem tudom, a részleg fogja veszíteni, és ez az, hogy az adatok. tanít ember, hogyan él .. ugye? .. annyi útmutatók, és mi az élő és egészséges legyen, hogy ő Helló világ voi.Va kell a tisztelet.

  Köszönöm a kedves szavakat és szép voltál vár ránk!

 105. Én particionált C és maradt 20 20 10 is hozzáadhat C telepítés után az XP?

  Nem érthető, ha azt szeretné telepíteni az AutoCAD és más nagy programok, ahol meg lehet telepíteni csak a C, vagy a másik oldalon?

 106. Alexandru - mondta

  Helló Cristi,

  Nagyon fontos munka, amit itt.
  Szeretnék kérdezni valamit ez a bemutató.
  Telepítettem Everest 4 lehetőségek, de egyik sem én tájékoztatást nyújt a merevlemez, amit ezek olyan tutorial.
  Én csak akkor jeleníti eszköz tulajdonságait.
  Disk fizikai eszköz info nem jelenik meg, és nem találja a részleteket, amire szüksége lehet az egyes lemez particionálás.
  Ha nincs ötlete, mi ez, hogy segítsen nekem a választ.
  Köszönöm.

 107. AlexandruSzia Cristi, nagyon fontos munka, amit itt.
  Szeretnék kérdezni valamit ez a bemutató.
  Telepítettem Everest 4 lehetőségek, de egyik sem én tájékoztatást nyújt a merevlemez, akkor be fogja intutorial.
  Én csak akkor jeleníti eszköz tulajdonságait.
  Disk fizikai eszköz info nem jelenik meg, és nem találja a részleteket, amire szüksége lehet az egyes lemez particionálás.
  Ha nincs ötlete, mi ez, hogy segítsen nekem a választ.
  Köszönöm.

  Ez nem csak attól függ Everest számos tényező, amely megakadályozza bizonyos információkat jelenít meg.
  Attól függ, mit alaplap használnunk, merevlemezek, ha van hőmérséklet érzékelő, vagy ha a chipset tudja, hogy továbbítsa ezt az információt a nemi Everest szoftver értelmezni őket, általában lutima míg a hardver-gyártók egyre csökkentette a költségeket még több, és meg kell vágni a listáról, és a hőmérséklet-érzékelő.
  Nem kell csoda, ők húzzák további érzékelők néhány videó kártya.
  Nem kell aggódni, hogy, általában ha van egy többé-kevésbé szellïztetett ne legyen probléma a merevlemez, jobban nézd meg a CPU hőmérséklet, alaplapi chipset és videó, ezek általában meleg és emlékek meleg ugyan, de csak akkor, ha borítani, vagy ha van egy forrás, amely nem működik, mint általában a források darab ón értéktelen, utalok források szerelt ron 100 tetemek.
  Ahhoz, hogy többet részleteket a merevlemez, próbáld ásatások a gyártó hivatalos honlapján, itt talál részleteket.

 108. Mihai - mondta

  Hello! Alkalmaztuk a bemutatott bemutató Gyakran a helyes particionálás hardver a lányom laptop és emelkedik a feldolgozási sebesség. Nekem van egy nehéz Samsung SprintPoint F1 500GB, 2 3 lemez tároló területeken. Hány partíció kell, hogy a megfelelő partíciót? WinXP SP3. Köszönhetően remélem, hogy kapok néhány tanácsot!

 109. Sorin - mondta

  hello! mind szép és jó ez a bemutató, de a parkoló nekem megtalálta a választ, bár olvastam a hozzászólások, ezért kérjük, magyarázza meg nekem, és mie.am dv6-1215 hp laptop Vista előre telepített a kemény két partíciót [egy C 286,51Go, NTFS, állapota (rendszer indítási lapozófájl, aktív elsődleges partíció, crash dump), a másik az úgynevezett hasznosítás (D) 11,5Go, NTFS, állapota (elsődleges partíció)]. partíció D amikor Kinyitom, figyelmeztetem, nevezetesen, hogy ezen a területen a nehéz (vagy partíció) tartalmaz szükséges fájlokat telepíteni sistemului.mai elmondta nem törlődik vagy módosítani ezeket a fájlokat, a változás ezt a partíciót megakadályozhatná, hogy a későbbi áthelyezés sistemului.specific Csináltam helyreállítási CD (így tudtam törölni a partíciót D?), és a rendszer telepítés soha nem kérdezni valamit a merevlemezt, és vagy partitionare.intrebarea meg tudom csinálni, hogy jobb működéséhez a számítógép, ha nem a Csakúgy, mint a bemutató, elvesztem ce.vreau rendszer vagy valami, amivel csak egy operációs rendszer, a Windows 7 számítasz rá, de nem tudom, ez a módszer a frissítés, bár megvettem a laptopot miután 26 iunie.sper elég határozott a kérdésben, és köszönöm mea.va jól értem-e.

 110. Adrian - mondta

  Sorin: Welcome! Minden szép és jó ez a bemutató, de a parkoló nekem megtalálta a választ, bár olvastam a hozzászólások, ezért kérjük, magyarázza meg nekem, és mie.am dv6-1215 hp laptop Vista előtelepített Nehéz két partíciót [egy C 286,51Go, NTFS, állapota (rendszer indítási lapozófájl, aktív elsődleges partíció, crash dump), a másik az úgynevezett hasznosítás (D) 11,5Go, NTFS, állapota (elsődleges partíció)]. partíció D amikor kinyitom, figyelmeztetem, vagyis hogy ez a terület a merevlemez (vagy partíció) tartalmaz szükséges fájlokat telepíteni sistemului.mai elmondta nem törlődik vagy módosítani ezeket a fájlokat, állítsa ezt a partíciót megakadályozhatja későbbi áthelyezés sistemului.specific Csináltam helyreállítási CD (így tudtam törölni a partíciót D?), és a rendszer telepítés soha nem kérdezni valamit a merevlemezt, és vagy partitionare.intrebarea meg tudom csinálni, hogy jobb működéséhez a számítógép, ha nem ugyanaz, mint a bemutató, elvesztem ce.vreau rendszer vagy valami, amivel csak egy operációs rendszer, a Windows 7 számítasz rá, de nem tudom, ez a módszer a frissítés, de megvettem a laptop után 26 iunie.sper Én nagyon határozott a kérdésben, és köszönöm mea.va jól értem-e.

  A helyreállító CD, hogy csak ő férhet hozzá, hogy a partíció bootand a Back-up Adik Mr.. Ha törli a partíciót Recovery CD nem tett semmit. Recovery CD segít, ha azt mondod, hogy már most a Windows bontja le, így nehéz, hogy nem adja meg a Windows nem indul ... nos ebben az esetben jöhet számításba a CD Recovery, akkor tegye a meghajtóba, csomagtartó, és akkor férhetnek hozzá a partíciót D Back-up, és helyreállítsa a windows tudsz adni.

 111. Sorin - mondta

  igazi esta behajtására vonatkozó cd ptr Én reinstalled a rendszer többször is, de particionálás tennénk, amit azt az előző üzenetben.

 112. Adrian - mondta

  SorinReal esta behajtására vonatkozó cd ptr Én reinstalled a rendszer többször is, de particionálás tennénk, amit azt az előző üzenetben.

  Nem értem, miért nyilvánvalóan nem pontosabb, mit akarsz csinálni?

  Ha nem tudja törölni a D partíciót visszaállítani, hogy van mentés. Törölheti mind a C és D az oldalon, és akkor telepíteni kívánt rendszer

 113. Sorin - mondta

  egyértelmű, hogy D partíció hagyja, ahogy van, ha meg akarom tartani ezt a rendszert, de a C partíciót kell változtatni valamit?, a partíció vagy mit nem, minden, hogy ő, és ha valami sistemul.inca tudja, olyan módon, hogy frissíteni a Windows 7.merci!

 114. Adrian - mondta

  Sorin: Nyilvánvaló, hogy a D partíciót kell hagyni, ahogy van, ha meg akarom tartani ezt a rendszert, de a C partíciót kell változtatni valamit?, A partíció vagy mit nem, de ez is egy sistemul.inca ha tudod, olyan módon, hogy frissíteni a Windows 7.merci!

  Nem tudom, hogyan kell telepíteni a Windows !! Partition C nem hagyja őt úgy, ahogy van, csak formázva, amennyire én látom, hogy egy kicsit zavaros kifejezések megosztjuk, formázni. Írja fel a dobozban „keresés videotutorial.ro ...” Jobb: „Hogyan kell telepíteni a Windows XP sp3” hit adja, és meg fogja találni egy oktatóvideót is oktatóanyagokat és szerelése és optimalizálása Windows Vista összes doboz egészen találsz!

 115. Sorin - mondta

  Soha nem mondtam, hogy lehet, hogy a Windows telepítése nem tudta keres ezen a honlapon néhány információt jobb működését a számítógép, elmagyaráztam a helyzetet a fenti első post, ennek semmi köze a rendszer telepítése, de Mit kell tennem, hogy ilyen körülmények között elmagyarázta sus.va Köszönjük türelmét, és néhány, mint én.

 116. Sorodoc - mondta

  Cristi és nem értek egyet veled :). Nézzük az alábbi hipotézist: Mondjuk 2 a lemez felületére (mert ez normális), egy olyan területen S1 és egy várakoztatott hívás S2 mindkét felületen minden 10 kört rajzolni pontosan megmondani, hogy az azonos távolságra a központtól körök átfedik egymást a körök S1 S2, S1 fogjuk kezelni, mint partíciót a Windows és S2 di partíció, ahol csak zenei média. Most megjegyezni körökben a közepétől kifelé az elsőtől az utolsóig a C1, C2, C3 ...... C10. azt mondják, hogy a Windows ő feladata, hogy C1 S5 ugyanakkor szeretne hallgatni egy dalt, ami a C2 S1, mit gondol, hogyan fog tenni ebben a helyzetben HDD ???????? Ön szerint hogyan lesz könnyebb dolgozni, hogy polarizálja a mágneses terület + vagy - olyan mértékben fogyasztott energia, amikor a mozgó karját, amikor a S1 S5 hogy C2 C1 ??????? Hiszem és tudom biztosan, hogy a merevlemez-vezérlő van programozva, hogy végre műveleteket, mint az első olvasó fej, és toljuk a kart leolvasót. ne felejtsük el, hogy az olvasás a karok együtt mozog függetlenül, ha lenne költözni független, akkor azt látjuk, sebesség olvasás és írás nem VB-lemezek és felületek, ha lehetséges lenne, hogy függetlenül forognak különböző sebességgel mi lesz újra a növekedés sebessége. következtetést nem bánt minket a pontos felosztása, hogy lehet, hogy Önnek több munka, mint hogy segítsen nekünk mérlegeljük, milyen lelassul HDD-k saját menegement nekünk, hogy hiába sújt minket osztani, hogy nem tudja, hogyan. Fontos az, hogy a HDD nem töredezett, és pontosan tudják, hol vannak ágyban oldalakon, ha van ilyen.

 117. SorodocCristi és én nem értek egyet veled :) . Nézzük a következő hipotézist: tegyük fel, hogy a lemez felületére 2 (mert ez normális), egy olyan területen ú és egy hívás S1 S2 mindkét felületen felhívni sok kört 10 pontosan megmondani, hogy ugyanolyan távolságra a központtól, mint átfedés .......

  Amikor azt mondja, valami jön érvekkel, ilyesmi "tudom", vagy "Hallottam" ne állj ellen.
  Ha van egy jobb módszer a szétválasztás, hogy hallgassátok meg, jön a módszer és érveket, hogy bizonyítani a hatékonyságát.
  Érvek, érvek.
  Ez a beszélgetés életre egy olyan időszakban, a polgár, nem mondom a nevét, az ember jelentős.

 118. Adrian - mondta

  SorodocCristi és nem értenek egyet veled. Nézzük a következő hipotézist: tegyük fel, hogy a lemez felületére 2 (mert ez normális), egy olyan területen ú és egy hívás S1 S2 mindkét felületen felhívni sok kört 10 pontosan megmondani, hogy ugyanolyan távolságra a központtól, mint az átfedés körök körök S1 S2, S1 fogjuk kezelni, mint a Windows partíción és partíció di S2 csak média, ahol van zene. Most, hogy nyomon körökben a városközponttól ki először az utolsó a C1, C2, C3 ...... C10. azt mondják, hogy a Windows végzi munkáját a C1 S5 és szeretne hallani egy dalt, ami a C2 S1, mit gondolsz, a HDD fog tenni ebben a helyzetben?? mit gondolsz, akkor könnyebb lesz küzdeni polarizálni a mágneses + vagy - fogyasztanak szintű energia mozgatásakor karját a C1 S5 amikor a S2 C1?? Hiszem és tudom, hogy a HDD vezérlő van programozva, hogy a műveleteket végrehajtó, hogy az első, majd a olvasófej kar mozgását a fejüket olvasni. ne felejtsük el, hogy az olvasás karok együtt mozog függetlenül, ha lenne mozogni önállóan aztán majd meglátjuk a sebesség olvasás és írás, hogy nem vb, ha és lemez felületek a lehető függetlenül forognak eltérő ütemben akkor nőtt a sebesség újra. következtetés az, hogy nem is zavarja a pontos felosztása, hogy adhat több munkát, mint amit nekünk segíteni tükrözik a lassulás HDD saját, így semmit sem menegement sújtott bennünket megosztani, hogy nem tudom, hogyan. fontos, hogy a HDD nem töredezett, és pontosan tudják, hol vannak ágy oldalakon, ha vannak ilyenek.

  OK, és mi a gondolat? ahogy mondod meg az Ön, illetve az elmélet particionált HDD? hogy nem értem! Például, ha adsz mind az elméletek, hogy nem lehet bizonyítani, vagy próbálja ki a szükséges bemutató partion HDD?

 119. Sorodoc - mondta

  kedves adrian elméletek adnak ezeknek van egy alap, kezüket és specializáltabb olvasni egy könyvet, hogy egy főiskolai mezőt, majd a vb a koncepció elméletek sem bizonyították vagy megvizsgálni. Az ötlet az volt, hogy amit mondtam, amit partíciót a merevlemez rendben van, de egyes számítások bien nem először volt a méret a klaszter kristály funcrie nem a rekordok száma és felületek.

 120. Adrian - mondta

  Sorodoc: Kedves adrian elméletek adnak ezeknek van egy alap, kezüket és specializáltabb olvasni egy könyvet, hogy egy főiskolai mezőt, majd a VB a koncepció elméletek sem bizonyították vagy megvizsgálni. Az ötlet az volt, hogy amit mondtam, amit partíciót a merevlemez rendben van, de egyes számítások bien nem először volt a méret a klaszter kristály funcrie nem a rekordok száma és felületek.

  Nos, mister a CISCO ... túra ... elméletek, hogy adott sokat, és ha elolvasod a történetét a bemutató (úgy értem 7 teljes oldalait comments) látni fogja, hogy nem volt, aki megértette, hogy most adna semmit törlöm megjegyzéseket, hogy aberráció és otthagyta őket.

  Ő volt az egyik céh ... a Cisco és a bal hátsó lábak között, ugyanazokat a szavakat, ahogy nevezik őket, ... mint a "Domle olvasni szakkönyvek ..." =)), hogy Nene? lévők timpu lu pohár? Hogy miután az iskolákban tanítják a diákok! A világ SSD és HDD is megismerhetik az összetevői. Úgyhogy a relativitáselmélet! Az egyik elmélet szerint a gyakorlat, és egy másik dolog, amit olvasni a könyveket az idő lu raposatu! Lefogadom, még nem nyitotta meg a kemény élet így scutestema!

 121. Sorodoc - mondta

  Adriane jól bármi .... Örülök, hogy egyedül vagy az egész netul fejében, és olyan Doxat konstruktív megjegyzés, hogy kezelje azt a támadást az a személy, és kezdjük el dobja mérget, sajnálom, hogy hangot adott a konstruktív megbeszélés alapján lehetséges, sőt ígéretet más szóval, hogy hagyja abba írunk ide, látom, hogy semmi megengeded magadnak, hogy hagyja, hogy a világ commenturi, csak az Ön megelégedésére fog dicsekedni, hogy hagyja a látogatók a CODA csúzli. az ember elég bevallani hagyok farok a lábak között. különben te fae gondolod öregedett volna az elmúlt években 40 50, különösen, ha tudod, hogyan én dokumentált? ms figyelmet, és megígéri, hogy nem zavarja.

 122. Ionut - mondta

  HELLO! CEI ezen az oldalon szeretnék egy bemutató tól Z-ig (SAMI szerint, ha a költség), amellyel a helyszínek Ucoz.com olyan program, amely lehetővé teszi, hogy nustiu oldalak ingyenes, de ha nem egy tutorial PLEASE.

 123. Ionut - mondta

  Szeretnék néhány oktató Ucoz.com több kérjük IO azt a bemutató, ha a költségek

 124. Neagh - mondta

  Sorodoc:
  Adriane jól bármi .... Örülök, hogy egyedül vagy az egész netul fejében, és olyan Doxat konstruktív megjegyzés, hogy kezelje azt a támadást az a személy, és kezdjük el dobja mérget, sajnálom, hogy hangot adott a konstruktív megbeszélés alapján lehetséges, sőt ígéretet más szóval, hogy hagyja abba írunk ide, látom, hogy semmi megengeded magadnak, hogy hagyja, hogy a világ commenturi, csak az Ön megelégedésére fog dicsekedni, hogy hagyja a látogatók a CODA csúzli. az ember elég bevallani hagyok farok a lábak között. különben te fae gondolod öregedett volna az elmúlt években 40 50, különösen, ha tudod, hogyan én dokumentált? ms figyelmet, és megígéri, hogy nem zavarja.

  Nem hiszem, hogy van értelme számunkra, feleslegesen bosszantó az ilyen jellegű ... Ha látni lehetett minden commenturi, a túlnyomó többség a botrány, amelyben okos és pihenési idő is kevéssé ismert, és még sok constructive.El Úgy néz ki, hogy ez gyógyíthatatlan.
  Ha valaki a tudatlanság és a tudatlanság tesz egy egyszerű kérdés, mindentudó Adrian gyorsan ugrik gugaleasca száj tanulni, írni a keresőmezőbe ... de ha ő küldött próba azonnal választ adni, mint Ceausescu tanulmányok, és ez a kifejezés "túra" ... azt bizonyítja, nagy intelligencia kifogyott az érvek, és ami még fontosabb, anélkül, hogy az 7 éve otthon ...
  Te hülye egy olyan területen, megbocsátható, de lesz .............. és .......... nincs mentség.
  Az én véleményem az egyén Adrian az, hogy ez a félelmetes tinédzser, aki rejtőzik a paraván mögött, és így ő mer vitatkozni mindenkivel .. nincs merszed a való életben teszi a pc ...
  Ráadásul ez már a bátorságuk, hogy beszélni mindenki, mintha ő lenne admin, ("mi, lapos"), bár ez valószínűleg igaz admin vannak kapcsolatok, vagy a használt nyelv a legtöbb esetben volna repült sokat mint ahogy egy másik oldalon ...
  Ha azonban lenne egy hipotetikus találkozó szembe minden Adrian hogy sértőnek ezen az oldalon, akkor marad belőle sem küldött elemzés gyerek .... szóval ... vigyázzatok, nem Soha nem tudhatod, .. nem nyomja a szerencse ...
  Nem vagyok biztos Sorodoc kitett módszer jó vagy rossz, de a férfi nem bántottam senkit, vagy szólt egy szót sem, és csak vélemény, és azt mondják: "kirándulás" .. kifejeződése intelligens és művelt ember ...
  És egy mindentudó Adriane .. akkor mi .. mit állítják, hogy nem volt már, ha nem volt, mielőtt a Windows 7 6.22 DOS? Akkor miért hagyja figyelmen kívül az alapvető dolgokat könyvek és információt?
  Hasonlítva teljesítménybeli különbségek adhat példát audio, és remélem megérted ... hogyan jött időben ...
  Akai erősítő állomás van együtthatója torzítás 0,5%. Állomások Sony 0,4%. Következik, hogy a Sony olyan bune.Problema, hogy az emberi fül különbözteti csak addig, amíg 10% torzítás. Ezért a következtetést, hogy az ember a felhasználónak nincs jelentősége 0,5 vagy 0,4.Asa és HDD.Poate vannak különbségek, de észrevehetetlen sebességgel használható concreta.Sper érti, vagy csinál egy vázlatot ...
  Hol van olyan biztos, hogy az ember soha nem nyitott minden merevlemez? Ön unmbra hogy mindent csinált életében? Még én megnyílt és javított merevlemezek, és elsősorban a floppy styli .. mit kap dicséretet? Amellett xp windoxs tudod mit? Ön tudja, hogy a DOS parancs? Tudod, volt egyszer egy Win 3.1? aaaa ... hát akkor még mindig nem zavar minket a jelenlétével superenervanta, ahogy mondtad, csak most a tervek .. Mucea, órákat adnak másoknak ..
  Meg kell szégyenkeznie!!

 125. Nem értem, miért a tanúsítványt, de nekem úgy tűnt, furcsa, hogy megkért, hogy megköszönjem, hogy dicséret és azt mondani, hogy jó, hogy miután válaszolt, mert nem köteles válaszolni ... bár sok segítséget Néha, ha egy kicsit ki a szálak, mert valószínűleg semmi hasznom abból közvetlenül az élményt.

 126. Neagh:
  Nem hiszem, hogy van értelme számunkra, feleslegesen bosszantó az ilyen jellegű ... Ha látni lehetett minden commenturi, a túlnyomó többség a botrány, amelyben okos és pihenési idő is kevéssé ismert, és még sok constructive.El Úgy néz ki, hogy ez gyógyíthatatlan.
  Ha valaki a tudatlanság és a tudatlanság tesz egy egyszerű kérdés, mindentudó Adrian gyorsan ugrik gugaleasca száj tanulni, írni a keresőmezőbe ... de ha ő küldött próba azonnal választ adni, mint Ceausescu tanulmányok, és ez a kifejezés "túra" ... azt bizonyítja, nagy intelligencia ...............

  Minden igaza van a maga módján, ha megnézi szemével kezdik megérteni ficaruia jár így.
  Nem kell vitatkozni, vagy haragot tartani.
  Ez a hozzászólások részben nem imádják senkit, ahogy valaki utalt a fenti.
  Fogadja el és elfogadom építő kritikát többször.
  Sikerült sok jó dolog ezen az oldalon még néhány ötletet a megjegyzések rovatban, rájöttem, sok konzultáció eredményeként kérését a megjegyzések rovatban.
  Az emberek jönnek, és azt mondják: "én nem értek egyet veled," az egyetlen hely, igen, nem kell vibrálni az azonos hullámhosszon az alkotó a bemutató, de ha azt mondod, nem ért egyet, amit meg kell felfegyverkezve érvekkel , amíg nem próbálja meg egy másik, és még tenni valamit.
  Nem jössz 5 sorokat, és azt mondják nem értünk egyet, gyere érvekkel, a vizsgálatokat, a mintákat jön egy bemutató, vagy jobb, mint ez, hogy cserélje ki.
  Nem láttam túl sok az ember, aki "nem ért egyet", hogy segítsen valaki, OK mondtam mindezt egy bemutató, akkor jön, hogy töltse ki, napi megközelítés barátok helyszínen még csinálni, és akkor már segített Neagh az Úr, a fenti, hogy Ön elfogadja, hogy nem látta, nem látok jól.
  Hátulról látható, hogy lehet, hogy jobb, néhány cserbenhagyásos, ne tegye kezét, hogy segítsen, és kap piszkos félnek belőle ....
  A probléma az, hogy a románok jók mind a szája, amikor van, hogy az enyém, hogy tegyen valamit, hogy ne feledje, ez hideg van kint, és rohant BECU-n tojás.
  Semmi bajom senkivel, dühös vagyok az emberek, akik nem értenek egyet kedvéért nem értenek egyet.

 127. Adrian - mondta

  a: Nem értem, miért a tanúsítványt, de nekem úgy tűnt, furcsa, hogy megkért, hogy megköszönjem, hogy dicsérjem és azt mondani, hogy jó, hogy miután válaszolt, mert nem köteles válaszolni ... még segíteni sok még akkor is, ha néha az egy kicsit ki a szálak, mert valószínűleg semmi hasznom abból közvetlenül az élményt.

  Nem kérdeztem semmit jobban, hogy az agyad!
  Már megvert arcát csak azért, mert nem tudom, hogy köszönetet mondani után kapja meg. Abból, amit tudok, ha 7 éve itthon anyád azt mondja, hogy kedves és udvarias köszönetet mondani neki, hogy segíteni, akkor is így van.

  Valahogy úgy gondolja, hogy megérdemli, vagy hogy mások is kötelesek segíteni? SEMMILYEN ESETBEN barátom!
  És ezért örülök, hogy köszönetet mondjak, miután segített, mert nem ismert, hogy a májusi idő 2 kap, hogy a támogatás

  És nehéz, hogy köszönetet mondjak? Igen, hogy segítsek neked nem nehéz? ahol írok, aki azt mondja, meg kell válaszolni, amikor szüksége van rá? vagy hai .. nem én ... aki, hogy segítséget, amikor azt írta, vagy azt mondta, hogy meg kell segíteni?

  Azt kérte, hogy ne, vagy bárki, hogy dicsérjem meg olyan kemény, mint én, én férfi vagyok, mint te, hogy nagyobb hangsúlyt az IT BNÉ, mint te.

  Vigyázzon azt mondja, hogy ez nem szép dolog a fejét! És mi dühös!

 128. Adrian - mondta

  Mr. Neagh a készségek az informatikai és "e" nulla, amíg folyamatosan csak! Addig én csak segíteni másoknak együtt Vanessa, Cristi, Boby.

  A páros fogja verni az öklével a mellkas ismeri a DOS parancssor és az erősítés mértéke distornsionare néhány állomás, a VAM soha nem láttam, hogy segítsen valaki a probléma! Maradj velem, és vadászott rám ugrik, ha elkapják a "nyak", ez az enyém, így tudod, hogy nem jó egyáltalán! Akkor nem is zavarja, hogy küldje el, hogy fenntartsa a keresés, mint én.

  Tudjuk bizonyítani a nagy szája, de azt mondta, segíteni abban, hogy oktató, akkor most még VÁTI ököllel a mellkas és ennyi az egész.

 129. Sorodoc - mondta

  Cristi Szeretnék bocsánatot kérni, azt hiszem, félreértett engem, és azt akarom, hogy ezen változtassak. nincs színpad nem értett egyet, hogy a kedvéért nem ért egyet, mert én láttam sok oktató a tiéd, és a kollégák, és azt nyilatkozta Nik közülük nagyon jó, nagyon hasznos, és köszönöm mindenkinek dolgozzon ki egy betét, de amikor van némi ismerete, amely lehetővé teszi, hogy mondjak valamit megnevezések "nem ért egyet veled", és egyébként is ez az én utam, mondván, hogy van egy másik vélemény, élünk egy szabad országban mindenkinek joga van azt mondani, amit gondol, nem jelenti azt, hogy legyen, és úgy érzi is, és nagyobb nyomást, így nem kell mutatni az egyéni, mint a Mr. Adrian dobás "szék" azok, akik a saját véleményét és folt erkölcsi és intellektuális integritását, csak bizonyítani, hogy nem felel meg senki, hogy az az ember. természetesnek tűnt kérdezni az érveit, és adtam volna, de egy poszt nem tud írni a részletes, lépésről lépésre, mit gondolok az érveket (hogy őszinte legyek, nagyon szerettem volna, hogy küldjön egy kis május 1. tanulmány elemezni, és kapsz visszajelzést esetleg egy másik bemutató), de amikor szóban bántalmazta Mr. Adrian egy kellemetlen módon eléri és fenyegetések kezdtem kételkedni, és azt gondolni, már nem éri meg a fáradságot, hogy megosztani tudásomat.

  Semmit sem tettem, hogy egy hipotézis, hogy mi mindenki azt mondja, többek között, akik még útmutatók, és az egész tömeg vonhatna ésszerű következtetés alapján a tudást a sok ember, de úgy tűnik, hogy Mr. Adrian ellenzi amikor vb, hogy a így (azt hiszem, mert a büszkeség is van benne), és elő nézeteiket kellemetlen módon, és mindenekelőtt a jogi kicsengése, és a szavak közvetlenül foglalkozni több ember.

  ráadásul mindezt, világossá tette, hogy megértettem, én csak az Önnek címzett "Krisztus" (erkölcsi nyitottunk egy csatorna beszélgetést veled, hogy a világ is tanúja) nem érti, miért Mr. Adrian tartatik musca'n tej és elkezdtem megbántani (ez egyértelmű, hogy van egy hozzáállás a probléma, és azt akarja, minden áron, ami pareril Csak kell figyelembe venni)

 130. Adrian:
  Nem kérdeztem semmit jobban, hogy az agyad!
  Már megvert arcát csak azért, mert nem tudom, hogy köszönetet mondani után kapja meg. Abból, amit tudok, ha 7 éve itthon anyád azt mondja, hogy kedves és udvarias köszönetet mondani neki, hogy segíteni, akkor is így van.
  Valahogy úgy gondolja, hogy megérdemli, vagy hogy mások is kötelesek segíteni? SEMMILYEN ESETBEN barátom!
  És ezért örülök, hogy köszönetet mondjak, miután segített, mert nem ismert, hogy a májusi idő 2 kap, hogy a támogatás
  És nehéz, hogy köszönetet mondjak? Igen, hogy segítsek neked nem nehéz? ahol írok, aki azt mondja, meg kell válaszolni, amikor szüksége van rá? vagy hai .. nem én ... aki, hogy segítséget, amikor azt írta, vagy azt mondta, hogy meg kell segíteni?Azt kérte, hogy ne, vagy bárki, hogy dicsérjem meg olyan kemény, mint én, én férfi vagyok, mint te, hogy nagyobb hangsúlyt az IT BNÉ, mint te.Vigyázzon azt mondja, hogy ez nem szép dolog a fejét! És mi dühös!

  Adrian kell abbahagyni a gondolkodást, az emberek kirabolták a tolvajok, tolvajok fel megcsókolja a lábát, megy mászik, pisilni őket ..., hogy az emberek traumatizált ilyen tapasztalat, hogy nehéz, de miután a Figyelmeztettem, hogy nem kap segítséget, mint beszélni, hogy magam, miközben segítettem, ahol tudtam, hogy kevés ember.

 131. Neagh - mondta

  Adrian:
  Mr. Neagh a készségek az informatikai és "e" nulla, amíg folyamatosan csak! Addig én csak segíteni másoknak együtt Vanessa, Cristi, Boby.
  A páros fogja verni az öklével a mellkas ismeri a DOS parancssor és az erősítés mértéke distornsionare néhány állomás, a VAM soha nem láttam, hogy segítsen valaki a probléma! Maradj velem, és vadászott rám ugrik, ha elkapják a "nyak", ez az enyém, így tudod, hogy nem jó egyáltalán! Akkor nem is zavarja, hogy küldje el, hogy fenntartsa a keresés, mint én.
  Tudjuk bizonyítani a nagy szája, de azt mondta, segíteni abban, hogy oktató, akkor most még VÁTI ököllel a mellkas és ennyi az egész.

  Tin tudd, hogy kaptam a levelet, az első változata a comment ... és én is azt mondják, hogy már adott, valamint a jogokkal Stingu mint mindig ..
  Érdekel a bemutató 1.Nu a DOS, csak rámutatott arra, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni az alapokat, könyvet írt előtt és után 89, az elmélet informatice.Fara az elméletek "Ceausescu", ami valójában semmi bennük Ceausescu nem tudom, hol van az a technológia, és hogy most nem érte volna el a jelenlegi szinten ...
  2.Fa a keresést, és mint minden amit szeret, és látom, hogy sok commenturi van, és függetlenül attól, constructive.S lehet megtalálni, és a srác, hogy én kifejezte azon óhaját, hogy a bemutató a Kubuntu .. (i = admin munkatársai írtak ebbe az irányba ..), és nem kapott választ .. így a vizsgálat után azt renuntat.Deci 3 4-stop fordulóban adsz oktató, mint keresni, és mások is szeretnének csinálni, és maradt .. mielőtt dicsekedni, hogy te oktatóprogramok és tégy szemrehányást, ha tisztában vannak ezzel? persze, hogy nem, te beszélsz habarnist mint rendesen, és nem tudod mit vb ... Szóval megpróbálja azt a szokás, hogy ellenőrizze, mit mondasz, nem szégyellem, hogy azt állítják, hogy nem írtam semmit, hogy segítettem valaki valamit? Ő és bal memória, kifejtve, kinek mi a bor? Hadd ne feledje a probléma a BIOS frissítést, nincs meg az a dll, telepítse a Mac OS X, a csatolási pont a Linux? Egy kis pillantást, majd nem olvassa nyilatkozatok ... Ő engem boldoggá, és nézd meg kellett igényét erre? Kid, akkor ritkán látható olyan abszurd, vagy inkább, ahogy én gondoltam, hogy lehet, hogy . megtekintése jó, hogy olyan sok ember, mint a kihívás, mint mindannyian tudjuk, hogy lapos stílus oly ember ... Isten ments ... akkor az adatait (mind idézetek van ..), akkor hallottam a mondás, hogy az ember ... ha azt mondod, hogy részeg vagy két ha elmész aludni? Nos, ha igen, sok ember úgy érezte sértve, ahogy kezelik őket, mit gondolsz? , hogy mindenki hülye, és csak akkor van? ahelyett, hogy hálás az, hogy megmutatja, hol tévedsz ugat hangosabban? Így aztán te buta és a jel? És ne megállapításokat tesz a free'll egy példát a "gondolkodás arany" (volt egy, és lőttem), a sikeres bizonyítéka a mondás: "ha hallgatnak filozófus .." így is is jelen és igaz.
  Nemrég valaki panaszkodott, hogy az oldal betöltése greu.In elvileg nem nézni, de az admin, de te ragadva, mint csípős .. az első hiba. Amely nagyon elegáns válasz "Uram, lehet, hogy a sebesség ügyfeleinknek a konfiguráció" .. etc.fara közvetlen sértések és támadások .. de ugrott gyorsan anélkül, hogy ismerné a valós helyzetet, a háló gyenge nem akar fizetni a nyelv nem fizetnek, de azt állítják, hogy változtatni provideru ...
  Ahelyett, hogy a hitelfelvevők így gyorsan előre ezeket a szemét, arra gondolt, hogy talán egy kis ember előtt tesztelni hálózat lehet pénze, és akkor, vagy talán marad egy helyen, ahol van választani .. ahol net szolgáltató, miért nem gondoltam, mielőtt beszél? Vagy ha beszél (ezek kibaszott punci, mint válik érthetővé ... de nem is rossz, mint Vanessa ..), hogy szeretem hallani .. Tedd meg kevesebb, kemény szavakkal vagy kategória .. You Mom hernyó valahogy mindent tudnak az ember, és amit a házban? választ, és követte a férfit ... ő töltse le a 4mb / s, ... más szóval a száját .. és még keveset tett kk0 Ebben a fázisban .. Tehát nem annyira, ha csendben marad filozófus? Egyébként ha Sourceforge engem betöltésekor x másodpercen belül, és videotutorial X * 5 .. Ön mit gondol? Én jó net? Sem kérdezni, mert attól tartanak, hogy sérteget hóhér Adrian ellen, hogy nem pénzt, vagy egyéb aberrációk-hegy?
  Ha x nem olvas szabályokat, és azt mondja, hogy küldje el e-mailben, hogy nem elég, hogy mondja meg neki, hogy ne küldjön semmit, a személyes, hogy minden történik, hogy megtekinthesse az oldalon, hogy (az hasznos lehet) mindenki számára? Nagyon kell, hogy az ember, mint saracu mondani az időt és a dátumot, illetve kávé .. Végül azt állítják, nem tudod, mit mondott ..
  Ami a nem. A hozzászólás, ez, akkor group're nagyfokú orr és maradjon egész nap a monitor, és még mindig megy dolgozni, és ezért te vagy a vitathatatlan bajnok nem. Postai ...
  Jut valami, itt senki engem is beleértve, semmi csak, hogy fórumot biztosítson kívánatos nyelv tisztességes nélkül fantáziadús feltételezések a másik, és ha segít, ha nem, akkor köteles nu.Nu te, te jutalmazták érte, te az öröm és a vágy, hogy segítsen, és ne várjunk semmit azok, akik a tanácsot .. köszönöm Ha kap, nagyon jó, ha nem, ez a te Elvette a kockázatot, amikor már a tánc .. ha nem ért egyet, hogy nem temenele, adja fel a tanácsot adni ... ez ilyen egyszerű ..
  Ha, mert úgy tűnik, mintha igaza van, és ez normális, hogy válaszoljon idegenek, akkor nagyon rossz .. a komoly problémák a padláson, és nem lenne tanácsos pszichoterapeuta .... és ezen túlmenően, a hagyd, hogy a PC, és akkor még csak a levegőt fogyaszt energiát, hogy látom a külső kapsz .. aaa, és nem hallgatott Puya & CO, ha nem tudja megmondani a különbséget a valós élet és fikció .. ahogy indobitocesti mint a beszéd és az éneklés ... úgy tűnik, normális .. látni, hogy ez nem így van, akik beszélnek asa.Vorbesti, mint te. Az idegenek, akik adhat sok .. beszélni civilizált osztály, mikor veszem meg, vagy mások, hogy nincs pénz, te lusta, mint ... ha csak a jogot, hogy nem ugyanaz .. és még akkor is, hogy az adósság, mert korban .. Addig .. Mucles.
  Azonban, ha őszinte magaddal, akkor felismeri, hogy ideges elég sokan legitim ok nélkül, teljesen indokolatlan, és továbbra is azonos módon, egyértelműen rossz a helyszínen ..

 132. Adrian - mondta

  Neagh:
  Tin tudd, hogy kaptam a levelet, az első változata a comment ... és én is azt mondják, hogy már adott, valamint a jogokkal Stingu mint mindig ..
  Érdekel a bemutató 1.Nu a DOS, csak rámutatott arra, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni az alapokat, könyvet írt előtt és után 89, az elmélet informatice.Fara az elméletek "Ceausescu", ami valójában semmi bennük Ceausescu nem tudom, hol van az a technológia, és hogy most nem érte volna el a jelenlegi szinten ...

  Hallottál már a tanárok kemény, igényes és te fasz? urát tanulók amely növekszik elevu később, amikor találkozott a tanár, hogy elmondja neki, hogy "köszönöm professzor füle amikor már húzta Mati"

  Ha úgy gondolod, hogy érdekel valaki másodikat látom, vagy látni, hogy nagyon téved, talán nem érdekel, ha volt egy bátyja a ...

  Ha volt egy okos ember, mint adsz, annál kevésbé logikus deduceati a viselkedésem, mert én vagyok dühös, amikor látom, ostoba emberek, lusta emberek, akik azt gondolják, hogy mindenkinek kell, hogy legyen a lába, és nem támogatja a herék biztosítanak , lusta emberek, hogy annak ellenére, hogy nem használják az egeret. Csakúgy, mint mondja egy barát, hogy nem hívja Önt 10 az alvás, és mi, mint egy retard, bár IAI azt mondta, hogy úgy beszél, pontosan 10 amikor kedves örök álmát. Dühös vagyok, hogy az emberek túl lusták olvasni, akkor mit csinálunk itt? miért zavarja, hogy írjanak, és cikkeket? incontinu válaszolni ezt a kérdést? bár éppen a comment én válaszolt a szomszéd, hogy pontosan ugyanaz a probléma az ő?

  Még mindig jobb, hogy a "flúgos", mint én, és gondolom, 2 idő előtt kér buta. Lehet, hogy felébred a lustaság, amely megragad egy másik alkalommal, hogy olvassa el, mielőtt elküldöd, ez megy az összes oldalak!

  A fórumon, ha megnyit egy témát, amit discussed're, és jól, hogy az! Ha lusta olvasni, akkor üljön ott a bank, és megvakarta a nyakát, amíg meg nem ad vért, ha még ez nem te vagy képes! (Nem beszélek, hanem általában), higgye el, hogy én és a viselkedés, mert sok ember őrült, vagy csak ne kiküldetés tudták, hogy lesz "lincselni" és vadászott.

  Mit szeretnél, hogy minden férfi, Esküszünk, hogy mindenki hagyja az összes őrült ember utáni összes aberráció megalázni minket, hogy törölje a lábát, ha belép az oldalra?

  Clint mondás helyes, de itt a mi stapanu nem vonatkozik, akkor nem is olyan pénzt, sem senki, hogy nézd meg a konzultáció, nem egy kötelezettséget írásban lenyelni semmit, és válaszoljon a hozzászólásokat! Ismét Biztosíthatom önöket, hogy az anya volt, amikor nem volt probléma olvassa el a megjegyzéseket mielőtt elküldöd 2 idő, és megjegyzik, hogy ezek az adatok nem csak itt, hanem más oldalakon, mások nem "oktat "Csak így," Rasta-up "őket, mert Omu Frumosu, ha beszélni nem érti, és hogy a rossz, jó vagy és irgalmas mond semmit.

  Nézd meg azt a megjegyzést fogod látni, hogy az ember, aki tudta, hogyan kell bekapcsolni, és kérdéseket feltenni volt egy szép választ tőlem. Aki kér, csak azért, mert nem tudja, hogy kell egy kis "szerény", és hagyja kis csőr a szakpolitikákat, hogy segítségre van szüksége, nem én! de ha hülye után su élénk cziterákkal, számok és sok levegõ it-ist, megbocsátott vagy adj, hogy a tojás és ecet! És tudom, hogy csak nem tudtam, amikor a világ, amikor egy kis kisebb legyen szerény, hagyja kicsit csőr és a szem és a fül, hogy a tölcsér, hogy mit magyarázni, nem vette láb, és én magam csendes kis, ha nem tud valamit. Ha kér valamit, és szeretné, hogy ingyenes, és kérni szépen Nene nem tetszik, hogy "adjon nekem, fam, én", mint senki bank nem ad, vagy bárki, és ez az, amiért ezt a kötelezettséget kell őszintén!

  Remélem, megérti a türelmemet ezzel megjegyzést és hagyj békén, mert nagyon jól tudom, hogy mit és hová menjen, és hol van, hogy hagyja abba! Ön tett egy nagyon rossz mozdulatot, Mati történt baj ... ez azt jelenti, Vati esett eszembe ... mit tettem? mit fölöttem? egy ember a jó gondolkodás, azt figyelmen kívül hagyni, amit nem tett meg, hogy mit gondol?

 133. Adrian - mondta

  Nem várom el, hogy bárki is könyörögni, és könyörögni, hogy menjen mászik kap választ, csak azt akarom a józan ész, az udvariasság és tisztelet a munkát, amit mi, tudja mondani, hogy "szépen kérlek, és kérjük, play" ennyi az egész . Ha mindenki tenne, hogy én nem így van, de mivel jön "akar adni nekem egy e-mailt ...." Nos, testvérem ... ki vagy te, hogy nem? testvére apa, baseball?

  Nagyon kíváncsi vagyok, hogy udvarias voltál előtt egy bohóc, tolvaj, aki ellopja a pénzt, és adja a fejét, akkor lenne a tiszteletteljes? Nem hiszem, hogy lazítsa pénztárca és tálaljuk nagy pénz nem zavarja őt, és kénytelenek élni a meleg leves után adott neki a pénzt, és nem tesz az asztalra, igaz?

 134. Stephen Andrew Vass - mondta

  Szeretnék gratulálni nagyszerű ötlet, hogy segítsen ez a bemutató. Ezek a kiváló és ingyenes amit sokan nem tudják, hogyan kell adni a pénzt. Köszönjük, hogy nevében mindazoknak, akik tanulni, amit csinálsz.
  Ami azokat illeti, akik ülnek a pálya szélén, és kiabálni, én szívesebben hívom őket nyilvánosságra. Te vagy a játékosok. Ez a különbség.

  • Adrian - mondta

   Stephen Andrew Vass: Szeretnék gratulálni nagyszerű ötlet, hogy segítsen ez a bemutató. Ezek a kiváló és ingyenes amit sokan nem tudják, hogyan kell adni a pénzt. Köszönjük, hogy nevében mindazoknak, akik tanulni, amit csinálsz.
   Ami azokat illeti, akik ülnek a pálya szélén, és kiabálni, én szívesebben hívom őket nyilvánosságra. Te vagy a játékosok. Ez a különbség.

   Köszönöm szép, ez csodálatos, és dicsérni valakit, ezeket a dolgokat, még akkor is, ha mi köszönjük mindannyian menni előre, és olvasd el a hozzászólásokat! Minél tovább várunk, az oldalon, és őszintén szólva nagyon örülök, és én fel a szívem, hogy az emberek, akik megértik, hogy mit csinálunk itt, az emberek, akik "egy" lesz velünk, vagy egyetértenek velünk.

 135. danyeltdc - mondta

  Hello! Szép bemutató nagyon hasznos és érdekes! Nekem van egy probléma, van egy kemény 250 GB SATA, de van néhány probléma vele! Most levette a 250 SATA merevlemezt, és így feltettem ezt 80 GB ATA megfelelően működik! Csak azt akartam tudni, hogy miért, és nem néz a fázis mil ad XP, ha úgy döntök / létrehozni / törölni paritás larata nem én vagyok! Mit tehettem volna?

  • Darius - mondta

   danyeltdcHi! Szép bemutató nagyon hasznos és érdekes! Nekem van egy probléma, van egy kemény 250 GB SATA, de van néhány probléma vele! Most levette a 250 SATA merevlemezt, és így feltettem ezt 80 GB ATA megfelelően működik! Csak azt akartam tudni, hogy miért, és nem néz a fázis mil ad XP, ha úgy döntök / létrehozni / törölni paritás larata nem én vagyok! Mit tehettem volna?

 136. Van egy kérdésem, hogy te azzal, hogy a program partíció: partíció kötött, hogy az, ha eltávolítja a program, amit tettem partíció partíció készül?

  • Adrian - mondta

   Alex: Van egy kérdésem, hogy te azzal, hogy a program partíció: partíció kötött, hogy az, ha eltávolítja a program, amit tettem partíció partíció készül?

   Partition tett akkor is, ha a szoftver eltávolítása, miért gondolja, hogy kell tartani a telepített szoftver partíciót az üdülés? Nem gondolod, hogy az ugrást kell említeni bemutató, ha szükséges tartani, hogy telepítve partíciót az üdülés? Nem kell mást tennie csak Windows partíciókat maradjon a kész, meg tudod csinálni bármilyen Partition Manager

 137. Laurentius - mondta

  Mondd meg kérlek, van egy HDD Western Digital Caviar Blue 500 Gb (16 MB cache), hogy hány lemezt és hány lány aktív fej, hogy én nem találtam semmit a honlapon, és az Everest nem mutatja meg a részleteket! !

  • Adrian - mondta

   Laurentius: Mondd kérlek, van egy HDD Western Digital Caviar Blue 500 Gb (16 MB cache), hogy hány lemezt és hány lány aktív fej, hogy én nem találtam semmit a honlapon, és az Everest nem mutatják a részleteket !

   Adtam nekik mail angol tanfolyam előtt. És ugyanolyan kemény, mint a tiéd, és nézd, mit mondtak

   Kedves Ady,

   Köszönjük, hogy kapcsolatba Western Digital ügyfélszolgálati.

   Itt vannak a részletes műszaki adatait WD5000AAKS fizikai meghajtó:

   Kapacitás 500,107 MB
   SATA interfész 3 Gb / s
   Lemezek száma 1
   Adatok felületek 2
   Száma Heads 2
   Bájtos szektorok 512
   Felhasználó ágazatok Per meghajtó 976,773,168

   Tisztelettel,
   Isabelle H.
   Western Digital Szerviz és támogatás

   Lam particionált az alábbiak szerint: osztottuk a merevlemez első felében 2 kapott 30G C e D A többi első felében, és a másik fele pedig E

   Western Digital nem értem, miért nem adja ezeket a részleteket, és az általuk eladni termékeket, hogy azok kifüggesztett, hol vásárol a HDD, vagy elképzelhető, hogy nekik a részleteket, de a cégek, hogy terjeszteni ezeket a meghajtókat, az egyszerűség kedvéért nem, hogy ezeket a részleteket leírás / Műszaki

 138. Laurentius - mondta

  Adrian szerint:
  November 25 2009 származó 10: 48

  Laurentius: mondd meg kérlek, van egy HDD Western Digital Caviar Blue 500 Gb (16 MB cache), hogy hány lemezt és hány lány aktív fej, hogy én nem találtam semmit a honlapon, és az Everest nem mutatnak részleteket kérdés!

  Adtam nekik mail angol tanfolyam előtt. És ugyanolyan kemény, mint a tiéd, és nézd, mit mondtak

  Kedves Ady,

  Köszönjük, hogy kapcsolatba Western Digital ügyfélszolgálati.

  Itt vannak a részletes műszaki adatait WD5000AAKS fizikai meghajtó:

  Kapacitás 500,107 MB
  SATA interfész 3 Gb / s
  Lemezek száma 1
  Adatok felületek 2
  Száma Heads 2
  Bájtos szektorok 512
  Felhasználó ágazatok Per meghajtó 976,773,168

  Tisztelettel,
  Isabelle H.
  Western Digital Szerviz és támogatás

  Lam particionált az alábbiak szerint: osztottuk a merevlemez első felében 2 kapott 30G C e D A többi első felében, és a másik fele pedig E

  Western Digital nem értem, miért nem adja ezeket a részleteket, és az általuk eladni termékeket, hogy azok kifüggesztett, hol vásárol a HDD, vagy elképzelhető, hogy nekik a részleteket, de a cégek, hogy terjeszteni ezeket a meghajtókat, az egyszerűség kedvéért nem, hogy ezeket a részleteket leírás / Műszaki

  Nagyon köszönöm Adrian információt!

 139. Mariant - mondta

  Köszönöm, nem tudom, miért nem, vagy nem érdekel, én csak tudom, hogy nekem
  Én nagyban segít útmutatók voastre.Intr nap megjutalmaz titeket, ígérem!

 140. Catalin - mondta

  Jó kezdeményezés, de beszélt 1 / 2 először mondhatjuk egy percet, majd állni, aki szükség 1 / 2 idő .... Az ötlet az volt, csak egy: sok fej sok partíció .....

 141. Hello! Van egy kérdésem: adtam valakinek 40 GB-os merevlemez. Minden rendben volt, amikor nekem adta, és hozta vissza, mint mondják, nem telepíthető windowsu meg! Tettem a PC-n, és azt mondják, valami ilyesmit: kábel 80 nem instaled, és én nem ismertem őt pc_ul, nush mi történik! Pc nyit mond nyomja del be a telepítést és aztán már nem megy a boot CD-ről sem! Aztán ne közvetlenül azelőtt elindulni! (Megnéztem a kábeleket, már megfordult, de semmi. Ha egy újabb nehéz lesz tökéletes, de ez nem az.) És azt lehet mondani, hogy ez zavar engem? ? ms több!

 142. Vasile Badea - mondta

  Helló Köszönöm Cristi.Eu ptr. minden, amit nem önként, sok mindent megtanultam az én tine.Parerea az, hogy azok, akik kritizálják vagytok pajkos és nedrepti.Sa őket, amit csinálsz, de jobb, majd beszélgetni? Legyen asa.Mersi, "jó vagy ......

 143. Lucian - mondta

  Hi guys

  Van kérdés merülne fel a laptop merevlemez Western Digital 120 meu.Este diagnózisa Everest Gb.Dupa megjelent nekem egy a lekérdezések ... miért van a merevlemez jelenik 16 fej? 'S lehetséges? Eszközök amely 8 lemezeket? értelme, ha minden lemez olvasható mindkét oldalon, a levezetés 8 discuri.Mi úgy tűnik, kevésbé szürreális.

  232581 cilinderek, fejek 16, 63 szektor sávonként, bájtos szektorok 512

  Mi lenne a helyes particionálás rendszer a merevlemez?
  Köszönöm, és kívánok boldog új évet, és jobb, mint a régi ...

 144. keret - mondta

  ha tudod, hogy a logikai partíciót telepíteni a Windows XP rendszert, és csizmát?

 145. kobra - mondta

  Megpróbáltam, és arra a következtetésre jut, hogy ami itt elhangzott az, igaz, ha a Seagate HDD. Ellenkező esetben, az Everest nem mutatja a számát tálak. Legalábbis WD, hogy pontos legyek.

 146. florin - mondta

  Krisztus! Elnézést kérek, ha valami rosszat csináltam, mert korlátozott, de én megtettem a cél csak azt akartam látni, hogyan lehet a partíciót a HDD

 147. florin - mondta

  Baetica korlátozás kérlek értem, és mondd meg, mit ne tegyen, vagy mit kell tennie, hogy nem korlátozza ...... az én nagyon hasznos

 148. alexxx_steaua - mondta

  Hi srácok nem látok semmi videotutorial nustiu miért nem látom? Vagy lesz korlátozva?, Ha korlátozta magát, tett egy nagy hiba, mert láttam az összes oktató és én átkozott mindenki ezen az oldalon ...

 149. Oktav - mondta

  Cristi Van egy Toshiba Satellite és ICEP leptop már 2 része a C és D meghajtó, hogy telepítette a Windows Vista, 250GB merevlemez, amely 2 4 lemez felületeket, majd megosztottuk a következők: C-37.11Gb lemez, lemez D- 97.6, lemez E 98.1. Mondd, kérlek, ha particionált helyesen? mias és azt akarom, hogy adjunk néhány időben lemez C legyen 40.9 szükség 40Gb Vista, a másik D és E, hogy 96Gb és hozzáteszem lemez 3.79 C, a másik, hogy azok egyenlő adatvesztés nélkül Az összes discurileC, D, E, szabad vagyok 80Gb a lemez D E ezer 20Gb szabad maradt, és mégis valami olyan Megértem, ha 4 felületeket, és így is annyi csapok, az lenne az ideális, ha minden csap olvas olvasótermet és teljesíteniük kell 4 partíciókat, vagy mi van??, és egy másik kérdés, ha 3 3 részmunkaidős és 4nu tűk, így nem igazán érti, ez az ötlet ............ Előre is köszönöm

 150. rainman - mondta

  Helló,
  Van egy kemény 149GB, 1 lemezt 2 véget ér.
  Partition C: és D már 31,25GB: 117,8GB.
  Sharing van szükség, így ez is a D 74,5 GB?
  Hogyan lehetek biztos abban, hogy a D nem ugyanaz a lány a C-nál?
  Várakozás a tanácsot
  köszönöm

 151. paul - mondta

  fogadtatás
  Telepítettem Windows Ultimate 7 és Acronis Disk Director nem működik, és azt mondta nekem, hogy nem kompatibilis a verziója windows.am lépett a nettó, és nem találtam egy programot, hatékony ablakok valahogy 7.stii A program, mint Acronis vagy vreao van egy másik változata, amely kompatibilis ezzel az operációs rendszerrel?

  • Neagh - mondta

   paul:
   fogadtatás
   Telepítettem Windows Ultimate 7 és Acronis Disk Director nem működik, és azt mondta nekem, hogy nem kompatibilis a verziója windows.am lépett a nettó, és nem találtam egy programot, hatékony ablakok valahogy 7.stii A program, mint Acronis vagy vreao van egy másik változata, amely kompatibilis ezzel a rendszerrel deoperare?

   Valószínűleg vannak olyan változatai Acronis W7 folyik itt, de jól jönne Hiren CD, ott Acronis és sok más szolgáltatási programokat, a nagy előnye, hogy közvetlen boot CD-t, és nem számít, hogy milyen operációs rendszert használ . dolgozik így csak, és én mindenféle partíció átméretezése, áthelyezése ... Windows és Linux és én soha nem veszített információ ..

  • Adrian - mondta

   paul: salut
   Telepítettem Windows Ultimate 7 és Acronis Disk Director nem működik, és azt mondta nekem, hogy nem kompatibilis a verziója windows.am lépett a nettó, és nem találtam egy programot, hatékony ablakok valahogy 7.stii A program, mint Acronis vagy vreao van egy másik változata, amely kompatibilis ezzel a rendszerrel deoperare?

   Próbálja NYUGALOM Partition Master Home, demencia ingyenes és jó!

 152. Bulgac - mondta

  Igen, két merevlemez, de akkor ezt a helyet, amely egyesíti őket?

  • Adrian - mondta

   BulgacIgen, két merevlemez, de akkor ezt a helyet, amely egyesíti őket?

   Igen, menj partíciós függvény. Óvatosan, hogy mit csinál, és hogyan játszanak, nem vállal felelősséget, ha már elveszíti a az összes partíciót!

 153. Daros - mondta

  Nekem van egy régebbi 80 GB HDD, amit használni a rack csatlakoztatott usb. A gyártó WesternDigital és leírása megjelenik Utility HDD WDC WD80 Everest mint 0JB-00CRA1. Adatok 01.07.2001 driver. Illesztőprogram-verzió / Gyártó: 5.1.2535.0 / Microsoft.

  Nem Everest információkat jelenít meg a lemezek száma és a memória a kemény talajon. Pontosabban, azt mutatja meg, hogy nincs információ a fizikai lemez.
  Elmentem az a WesternDigital, de nincsenek műszaki előírások WDC WD80 0JB-00CRA1.

  Azt hiszem, 2 egyenlő partíciót a közel 80 GB HDD, vagy 2 20 1 x x 40 GB + GB.

  Igaz, mint gondoltam?

 154. Remus - mondta

  Te egy confuyie az "elsődleges partíció" és az "aktív partíció". Két teljesen különböző noriuni. Egy elsődleges partíció lehet, és inaktív. Ha van két operációs rendszer telepített két elsődleges partíciót csak boot partíció kiválasztom aktív.

 155. ZeroCool - mondta

  Nagyon jó tutorialu

 156. Hello! Nekem van egy merevlemezt, és 80 1 2 GB felületeken. Mi lenne a legjobb partíciót? Meg tudom csinálni a hardverparticionálási csak lovat?

 157. Ovidiu Zeicu - mondta

  @ Neo
  Nem tudom, mire gondol, amikor azt mondja "1 2 lemez és felületek", de inkább úgy gondolja, hogy két partíció.
  Azonban a particionálás lehet tenni egy meghajtó, hogy nem lehet kiterjeszteni a partíciót a második merevlemez-meghajtók. De lehet, hogy partíciók minden merevlemezt.
  Elméletileg, meg tudod csinálni a merevlemezen, minden partíciót akarsz, de a Windows felismeri őket korlátozni a betűk száma az angol ábécé. De hogy 20 partíciók a merevlemezen őrültség.
  "A legjobb particionálás" relatív, attól függ, hogy hány program használja, milyen nagy is programok, stb. Partíció méretét, ami számít az az, amit az operációs rendszer, úgy, hogy csak egy adott méret. Mi partíciót a fennmaradó helyet belátása szerint. A javasolt particionálás, mint:
  - 20GB az XP;
  - 30GB for Vista és Windows 7;
  - 25GB for Linux.

 158. Francisc - mondta

  A legegyszerűbb és legbiztonságosabb és ingyenes szoftver a művelet EASEUS Partition Master Home Edition. Használja bizalommal

 159. Ghilescu Bogdan - mondta

  Milyen verziójú Acronis Disk Director a bemutató, hogy használja?
  Telepítettem a legújabb példány (engedélyezett), és az összes lehetőséget van jelen tutorial. Például nem tudom törölni partíciót, amely nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel.

  • Adrian - mondta

   Milyen verziójú Acronis Disk Director a bemutató, hogy használja?
   Telepítettem a legújabb példány (engedélyezett), és az összes lehetőséget van jelen tutorial. Például nem tudom törölni partíciót, amely nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel.

   hogyan lehet mondjuk egy bolond, mint ez? mivel ez egy partíció menedzser akkor? Mivel Isten nem azt a lehetőséget, hogy törölje a partíciót? Minden változat Acronis lehetősége van törölni partíciót, hogy csak ismételni, ügyvezetője válaszfalak Isten bocsássa meg nekem ... EZ bemutató (kattintson ezt a szót piros)

 160. DuDu - mondta

  Salut!
  Én vagyok újszülött a számítógép és én hagyatkozzunk kizárólag a tanácsadást tömör és a legjobb az embereknek, hogy valóban tudják, mint te.
  Nekem van egy probléma: Van egy kemény 250 3 GB partíciókra tagolódik: C meghajtó 39 GB-os partíció partíció a D és E a már 48.8 144 GB. A probléma az, hogy azt akarom, proportionalizez (lehetőleg C kevés 80 90 GB-os), és az egész dolog egy külső merevlemezt, de nem a számítógép, az egyik használok. hogyan tudnám csinálni, hogy ne adatvesztés román még mindig nem, hogy a rendetlenség? Előre is köszönöm

 161. Eugen - mondta

  dudu.foloseste az Acronis Disk Director vagy Partition Manager 8.daca nem fog elmenni, hogy valaki, aki nem veszíti el a sör stie.dai totul.e tanácsát. "ve becsapott o.casca tíz ori.e elég szemét egyszer .

 162. Sajnálom, hogy azt mondják, testvérek, de aki nem rossz tutorilaul rossz. E inadmsibil mozgatni az egeret a képernyőn, és teljes percig nem tesz semmit! , ami egy gyermek 5 éve, nem az egyik, hogy adott egy profi a 23 min particionálás ... meddig bemutató, a 15 min csökkentheti a legjobban. Ez szánalmas!

 163. cristi04 - mondta

  Hála ezeknek bemutató, de szeretem csinálni, ha a hardu Vachi lemezek és rögzítési felületek 1 1 segítsen nekem legyen szíves?

 164. Marius - mondta

  Üdvözlöm. Van egy Samsung HDD tálak és 750GB 32Mb 3 5 buffer leírás olvasható aktív felületek. Én megosztottuk a Windows 7 amikor telepítettem win. Én 2 partíciók> 50GB for Windows amelyik a Windows 100mb egyik rendszerről a másikra paretitie maradt hely az adatok. A probléma az, hogy az elsődleges partíció eredményez 3 semmi logika. Gondolod, hogy maradjon felosztása, vagy úgy?

 165. gabicristi81 - mondta

  yum jó, és vettem egy laptopot partíciót el.pe 3 7 Windows Home Premium, hogy van, és szeretnék csatlakozni mások 2 őket, hogy egy. mit és hogyan kell csinálni anélkül, hogy a Windows telepítése újra? mersii

  • Adrian - mondta

   gabicristi81: Yum jó, és vettem egy laptopot partíciót 3 7 el.pe c windows Home Premium am és szeretnék csatlakozni mások 2 őket, hogy egy. Mit és hogyan kell csinálni anélkül, hogy a Windows telepítése újra? mersii

   Kimutatták, hogy ez a bemutató, te adtad játszani? Már néztem a videót? néztél a végéig anélkül, hogy hátra? Tudna segíteni ezt videotutorial. Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete: A merevlemez particionálása partíció, amelyek csak az operációs rendszer, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

 166. Cata - mondta

  köszönet ember felvilágosít nekem sok mindent.

 167. Catalin - mondta

  fogadtatás
  Nekem van egy MEDION laptop és szeretnék csinálni particionálás.
  Több mint 266,99 giga C (elsődleges partíció), és a D 29 giga (elsődleges partíció), mint talpra állni.
  Amikor beléptem a Számítógép-kezelés mellett megmutatja nekem a még 2 2 partíciót: egy elsődleges partíció 100-mb (ingyenes 72%) és egy giga 1 (OEM partíció ingyenes 100%)
  Most már szeretnék adni alacsonyabb C (max 45 koncertek, én 7 windows otthon), de nem tudom, mit kell tenni a többi 3: törölheti azokat 1giga, 100mg? mik ezek? Is visszaállítani törölt, vagy elhagyja őt?
  Várja, köszönöm!

 168. Catalin - mondta

  2 partíció, amely látható a Számítógép-kezelés (100 1 és giga mb) nem enged törölni őket. ennyire egyértelmű. kell tennie particionálás C. azonban várják a választ tanácsolta, hogyan lehet több helyes particionálás. Nagyon köszönöm!

  • Adrian - mondta

   Catalin: A 2 partíciók, amelyek láthatók a Számítógép-kezelés (100 1 és giga mb) nem enged törölni őket. ennyire egyértelmű. kell tennie particionálás C. azonban várják a választ tanácsolta, hogyan lehet több helyes particionálás. Nagyon köszönöm!

   Nézd meg, hogy Ajtai EZ bemutató videót (kattintson erre a szóra piros) 100M A partíció automatikusan megtörténik a Windows 7 és az OEM a biztonsági partíció tartalmaznia kell a biztonsági másolatot a teljes operációs rendszer és az összes driver. Ha hogy a laptop biztosan van néhány szoftver, hogy back-up patronokat. Mi a teendő, ha nem tud angolul? Ha tud angolul, hogy tegye az orrát a softu back-up és láttad, milyen. Minden program dokumentációját rész About (Névjegy) vagy a Segítség (FAQ), ahol az összes utasítást, és választ a kérdésekre.

 169. Adrian - mondta

  Ha nem tudja, mi az, és miért is használhatod a csomó oktató erről. Röviden egy biztonsági takarít meg az operációs rendszer újratelepítése, és lehetővé teszi, hogy perceken belül, hogy visszatérjen a rendszer beállításait is, ha a biztonsági mentést, vagy a rendszer beállításait, hogy volt, amikor megvan, takaríthat meg a Windows újratelepítése, a járművezetők és így tovább. További részleteket, írja a keresőmezőbe a jobb oldalon a fekete: hogyan lehet a hát vagy hát vagy Acronis True Image vagy Paragon, belépsz és megtalálja oktató

 170. Catalin - mondta

  köszönöm a választ, tudom, angolul nagyon jól, de azért jöttem, hogy olvassa el, és nem is annyira új, hogy a PC-re. valójában ez az első alkalom, hogy W 7.
  csak jobb!

 171. Napoca - mondta

  .. nem vagyok szakember a területen, de azt mondják, hogy:

  - SO particionálás nem veszi figyelembe a fizikai architektúrájának merevlemez!
  - információkat a belső szerkezete a HDD napkelte néha nagyon nehéz megtalálni! (.. és tudom, ha én így nem adja meg ezeket az adatokat, hogyan lehet azt tudni, hogyan „nyúlik” partíció pontosan akkora, mint egy tál ..)

  Ha a fenti némi igazság (...) bemutató félrevezető ..!

  (80 Gb HDD, és két vagy több tányérral én vágott neki egyenlő partíciók számolt száma felületeket? ..)

 172. Program particionálás EASEUS Partition Master Home Edition egy jó program, ha a bemutató rajta?
  Tutorial le a nyitott

 173. ghilescu - mondta

  Mondd meg kérlek, van egy Western Digital WDC HDD WD1600BEVT-75ZCT2, hogy hány lemezt és hány lány aktív, fej nem találtam semmit a honlapon, és az Everest nem mutatja meg a részleteket!

  • Adrian - mondta

   ghilescu: Mondd kérlek, van egy Western Digital WDC HDD WD1600BEVT-75ZCT2, hogy hány lemezt és hány lány aktív fej, hogy én nem találtam semmit a honlapon, és az Everest nem mutatja meg a részleteket!

   Olvassa el az összes értékelés ez a bemutató!

 174. ghilescu - mondta

  Re szopni.
  Elolvastam, és én még nem láttam senkit, aki ezt a modellt, vagy akár ugyanaz szemüveg.

  • Adrian - mondta

   ghilescu: Re szopni.
   Elolvastam, és én még nem láttam senkit, aki ezt a modellt, vagy akár ugyanaz szemüveg.

   Olvastad őket fel a kerítésen, és a dombról. Az ötlet az volt más, akkor nem találja meg, hány fej, arc, lemezen. Meg kell adni nekik mail, mint én (tanulni ezt a rejtélyt kényelem van, ha elolvassa hozzászólásai May arrogáns). Ide nézz, mit mondtam a megjegyzést, ha elolvasta az egészet:

   Adtam nekik mail angol tanfolyam előtt. És ugyanolyan kemény, mint a tiéd, és nézd, mit mondtak

   Kedves Ady,

   Köszönjük, hogy kapcsolatba Western Digital ügyfélszolgálati.

   Itt vannak a részletes műszaki adatait WD5000AAKS fizikai meghajtó:

   Kapacitás 500,107 MB
   SATA interfész 3 Gb / s
   Lemezek száma 1
   Adatok felületek 2
   Száma Heads 2
   Bájtos szektorok 512
   Felhasználó ágazatok Per meghajtó 976,773,168

   Tisztelettel,
   Isabelle H.
   Western Digital Szerviz és támogatás

   Lam particionált az alábbiak szerint: osztottuk a merevlemez első felében 2 kapott 30G C e D A többi első felében, és a másik fele pedig E

   Western Digital nem értem, miért nem adja ezeket a részleteket, és az általuk eladni termékeket, hogy azok kifüggesztett, hol vásárol a HDD, vagy elképzelhető, hogy nekik a részleteket, de a cégek, hogy terjeszteni ezeket a meghajtókat, az egyszerűség kedvéért nem, hogy ezeket a részleteket leírás / Műszaki

   Tehát megragad comodu Mr. és írj a Google Western Digital, megkapják a hivatalos honlapján, a Támogatás rész, és van egy mail kapcsolatot. Tanuljon angolul és padlóburkoló lap egy e-mailt, és akkor számíthat arra, hogy megkapja választ, vagy kukoricalisztre szájban kádban para lu `tökfej vagy valaki elviszi megkönyörül rajtad (kétlem), és levelet. Siker!

 175. costelpescar - mondta

  Hasznos és jól realizat.Mulţumesc.

 176. danolteanu - mondta

  Nagyon jó bemutató és előadás!

  Gratulálunk Mr. Cristi Cismaru azok erőfeszítés és a teljesítmény.

  Sok szerencsét a jövőben!

 177. alex - mondta

  Én éppen C, és én egy másik partícióra, és el akarta hagyni 50 Gb a C, de nem engedi, hogy ezt, hogy csak a fele DC? Abbahagytam a 154 GB a C-és E-adta csak a C 143 Gb, és most már csak kap mega 1! DC?

  • Adrian admin - mondta

   alex: Én már csak a C és amfacut egy másik partícióra, és el akarta hagyni 50 Gb a C, de nem engedi, hogy ezt, hogy csak a fele DC? Abbahagytam a 154 GB a C-és E-adta csak a C 143 Gb, és most már csak kap mega 1! DC?

   Mert nem tudja a teret, hogy a Windows már foglalt, vagy preallocate (tartalék) a partíciós helyet temporrare fájlok Rendszer-visszaállítás Windows Backup újrahasznosítani bin pagefilesys hibernálás funkció

   • Adrian admin:
    Mert nem tudja a teret, hogy a Windows már foglalt, vagy preallocate (tartalék) a partíciós helyet temporrare fájlok Rendszer-visszaállítás Windows Backup újrahasznosítani bin pagefilesys hibernálás funkció

    és hogyan lehet, hogy egy másik partíciót C?, ha lehetséges

 178. Romario - mondta

  Helló,
  Néhány nappal ezelőtt küldtem egy e-mailt azoknak, a Western Digital, hogy megkértem őket, hogy mondja meg, hogy hány lemezt és a fegyverek az írás / olvasás egy HDD Western Digital Caviar Green Power 500GB, 32MB, SATA
  Az első válasz tőlük jött a kérdés: Miért kell a műszaki adatok? "És azt rapsuns Azt szeretnénk, hogy a helyes felosztása a merevlemez megfelelően az adatokat. Utolsó válasz kapott tőlük:
  Vitafórum
  Response (Gerben) 11 / 24 / 2010 12: 56 AM
  Kedves Mr. Romario,

  Köszönjük a választ.

  Már csak egy szabály Ha szeretné partícionálni a lemezt. Nem lehet, hogy több, mint 4 partíciókat egy meghajtó.

  Ahhoz, hogy a munka meghajtót több partíciót, azt lehet mondani, hogy ez nincs hatása az írási / olvasási sebesség a meghajtó.

  Valamint tudok ajánlani egy ingyenes eszköz, amely könnyen partíció a meghajtó.
  http://www.paragon-software.com/home/pm-express/download.html

  Ez az eszköz egy személyes tanácsot. WD hivatalosan nem támogatja ezt az eszközt, és javasoljuk, hogy olvassa el a használati utasítást, A munka megkezdése előtt a szoftver.

  Továbbá, ha bármilyen kérdése van, kérjük, válaszoljon az e-mail, és mi szívesen segít Önnek.

  Tisztelettel,
  Gerben V.
  Western Digital Szerviz és támogatás
  Azt hiszem, minden egyes alkalommal, korlátozni belül 4 HDD partíció a 500GB-1T

  • Adrian admin - mondta

   Romario: Hello, néhány nappal ezelőtt küldtem egy e-mailt azoknak, a Western Digital, hogy megkértem őket, hogy mondja meg, hogy hány lemezt és a fegyverek az írás / olvasás egy HDD Western Digital Caviar Green Power 500GB, 32MB, SATAPrimul válasz közül jött a kérdés: Miért kell a műszaki adatokat? ", és azt rapsuns azt szeretnénk, hogy a helyes felosztása a merevlemez megfelelően az adatokat. Utolsó válasz kapott tőlük: Vita ThreadResponse (Gerben) 11 / 24 / 2010 12: 56 AMDear Mr. Romario, Köszönöm a reply.There csak egy szabály Ha szeretné partícionálni a lemezt. Nem lehet, hogy több, mint egy drive.To let 4 partíciókat a meghajtó dolgozik több partíciót, azt lehet mondani, hogy ez nincs hatása az írási / olvasási sebessége drive.As jól tudok ajánlani egy eszköz Melyik freeware könnyen partíció a meghajtó. <BRThis eszköz a személyes tanácsadásra. WD hivatalosan nem támogatja ezt az eszközt, és javasoljuk, hogy olvassa el a használati utasítást, mielőtt dolgozni a további software.If bármilyen kérdése van, kérjük, válaszoljon az e-mail, és mi szívesen segít Önnek. Üdvözlettel, Gerben V.Western Digital Service és SupportCred hogy korlátozza minden belül 4 HDD partíció a 500GB-1T Idéz nekem

   Furcsa, ha olvasta a véleményét a fenti, és adtam nekik mail, de nem kér, amit akarok, és ezeket az adatokat adtak nélkül orra, akkor nem ad magyarázatot . kell csak mondd meg nekik, hogy az a jobb, hogy jól ismerem a részleteket törődsz Világ termék, amit adtak pénzt, ahonnan "enni". Műszaki adatok kell meghatároznia. Légy erős a szájban Nene az érme a közepén, az a termék, amelyre Ön fizetett.

 179. bogdan - mondta

  Azt súlyos problémákról 2 nappal ezelőtt egy WD Caviar Green 500gb. lam osztva 4 partitii.problemele kezdődött a partíció F letöltés egy időben nem tudtam hozzáférés (partíció corupted és unredable cv ilyesmi) .I u PC újraindul (a) .I próbálja formában, sterg.contervez.orice, hogy neki vissza (még így is maradt) .Egy 1 időben, így kezdte a játékok foodie partíció G (kb 200 gb) a partíció sérült és unredable (nem tudtam méret .. stb ...) próbáltam seus ő és prog-re windows-FAIL.Am úgy döntött, hogy telepítse újra windowsu (talán ő tehet a partíciókat cv) deageaba Alapvetően minden, amit tettem HDD por (csináltam egy C 30 majd Szerettem volna létrehozni egy D 250 és gyakorlatilag blokkolja az összes írta, hogy létrehoz (mi maradt 20 perc). rájöttem, hogy elment. (Régebben XP) .lam kivették, és telepített XP a 80 és mindent minden rendben volt, de a probléma az, hogy u nem tudják bekapcsolni a PC HDD u indítási képernyő jelenik 500 bíróság, amikor az XP lED terhelés HDD nem (pirosan világít, de gyenge) .Ha mintha akartam újratelepíteni másik ablakok (ingyenes) készpénzzel hadd tegye nimik.am próbált HDD ezer regenerator.si talált késleltetés kezdete. -Something Vélemények? Köszönöm !! - [Email protected] - Bogdanplay_09

 180. Marius - mondta

  Helló, abból, amit kutatott Acronis Disk Director Suite nem működik Windows 7, tudsz adni nekem néhány tanácsot, hogy mit kell használni inpartii kemény 640 3 az, még nem tudom, hogy sokat számít, de ez a Windows engedély, thanks

  • Adrian admin - mondta

   MariusSzia, amit kutattam Acronis Disk Director Suite 7 nem működik a Windows, akkor adjon nekem néhány tanácsot, hogy mit kell használni inpartii kemény 640 3 ben, még nem tudom, hogy sokat számít, de a Windows Engedélyezett, thanks

   Tévedsz, talán verzió nem támogatja 10 7 de nézd, mit találtam a hivatalos honlapon Acronis:
   Acronis Disk Director Otthon 11:
   Erőteljes Disk Director 11 Otthon olyan új funkciók, mint a
   A Windows ® 7 támogatás, dinamikus lemez és a GPT lemez támogatás, melyek felölelik a kötet több lemezre, és még sok más.

   Ön is használja EASEUS Partition Master otthon, hogy ingyen van, és könnyen használható.

 181. Romario - mondta

  Ezúton küldött meg a szükséges információt tud a meghajtó:

  1 tál és természetesen: 2 fej, 2 felületeken

  976,773,168 512 at bájt szektoronként Szektorok

  És a méret 500 GB, ahogy az a lemezen.

  A legjobb dolog a 2 azonos meghajtókkal, hogy létrehozzon egy RAID0. A C partíció legyen a legnagyobb, forgalomba nem számít. A többiek mennek Ahol az ügyfél körökben. Az egyetlen dolog, hogy fontolja meg, hogy hova tegye a pagefile.sys fájlt, de ez alapértelmezés szerint végzi ablakok és helyezték C. Az operációs rendszer már vigyázni hová tegye dolgokat.

  Továbbá, ha bármilyen kérdése van, kérjük, válaszoljon az e-mail, és mi szívesen segít Önnek.

  Tisztelettel,
  Gerben V.
  Western Digital Szerviz és támogatás
  http://support.wdc.com

 182. Huzum George Alexander - mondta

  helló nagyon jó bemutató, de van egy probléma 1002 tb hdd wd 1faex, és nem mondja meg, nincs előírás olyan megpróbáltam minden változat everest everest azt mondja, nem csak a hely, és még csak nem is Veriuni hddului bufferu M szerint Mati segíthet nekem: D Én is nagyon hálás, boldog és elégedett!

 183. Mugurel - mondta

  Kérem, mondja meg, hogy lehet jó, ha windosul partíció már telepítve 1 évben, és szeretné növelni partíció C / Csak 10 gb ac tele van, és azt szeretné, hogy az ad, hogy a C-Köszönöm
  /

 184. Mihai - mondta

  Gratulálok, én is tanultam valami fontosat tőled, mióta zavar és én 2 válaszfalak és mi nem, de úgy tűnik, hogy itt találtuk, hogy legyen. GRATULÁLUNK tinta még egyszer nagyon explicit

 185. Tytus - mondta

  Adrian szépen kérlek, hogy a tutorial, hogyan kell egy 1 TB HDD partíciót kell tenni olvashatóan

 186. polferis - mondta

  Hello! Van egy hatalmas kérés ptr akik ismerik Acronis Disk Director:
  Van egy hdd 250gb a következőképpen oszlik meg: C: 30gb windows7 ptr, D: 20gb, és a második partíció E: Szeretnék dolgozni Virtual Box és a PTR, hogy szükségem van egy 10gb a C: megpróbáltam, hogy a partíció 10gb : és én ragaszkodni "megy" a C:, de nem engedi meg. Lehetséges, hogy ezt vagy kínozni hiába? Ez valami, amit nem ismer? Valaki segítsen nekem ... kérlek ... használom Virtual Box nagy, de van elég hely a C: (pirosra vált, és én is 10mb ingyenes), és azt akarom, hogy megpróbálja a Windows 7 vállalat sp1 tett rám RT7 hu_HU LITE (van 3gb iso). Várva a választ, kérem! Köszönöm.

  • Vanessa - mondta

   polferis:
   Hello! Van egy hatalmas kérés ptr akik ismerik Acronis Disk Director:
   Van egy hdd 250gb a következőképpen oszlik meg: C: 30gb windows7 ptr, D: 20gb, és a második partíció E: Szeretnék dolgozni Virtual Box és a PTR, hogy szükségem van egy 10gb a C: megpróbáltam, hogy a partíció 10gb : és én ragaszkodni "megy" a C:, de nem engedi meg. Lehetséges, hogy ezt vagy kínozni hiába? Ez valami, amit nem ismer? Valaki segítsen nekem ... kérlek ... használom Virtual Box nagy, de van elég hely a C: (pirosra vált, és én is 10mb ingyenes), és azt akarom, hogy megpróbálja a Windows 7 vállalat sp1 tett rám RT7 hu_HU LITE (van 3gb iso). Várva a választ, kérem! Köszönöm.
   .................................................
   Nincs szükség a felosztása a HDD nehezíti a probléma könnyen megoldható ...kattintson ide...

   1. A Virtual Box > Új> megjelent panel Következő> la név írja be a nevét a jövő virtuális lemezt, és válassza az operációs rendszer > Tovább>Te meg, hogy mennyi memóriát szeretnénk lefoglalni a virtuális gépek> gombra, és válassza a új merevlemez <erős>> Tovább, Tovább, itt válassza Dinamikusan expandig tárolás és a következő > Az új panel jelent meg, hogy menjen Települések és adja meg a nevet, amely a jövőben minden virtuális lemez ugyanazon a vonalon megy a jobb mappa ikonra, és válassza válassza partíciót rajta ... itt E: az Ön esetében, mert a tér eléréséhez szükséges a szükséges virtuális gép HDD vírusok. Továbbá remélem, hogy amit csinálsz
   .................................................

  • AdrianGudus - mondta

   polferis:
   Hello! Van egy hatalmas kérés ptr akik ismerik Acronis Disk Director:
   Van egy hdd 250gb a következőképpen oszlik meg: C: 30gb windows7 ptr, D: 20gb, és a második partíció E: Szeretnék dolgozni Virtual Box és a PTR, hogy szükségem van egy 10gb a C: megpróbáltam, hogy a partíció 10gb : és én ragaszkodni "megy" a C:, de nem engedi meg. Lehetséges, hogy ezt vagy kínozni hiába? Ez valami, amit nem ismer? Valaki segítsen nekem ... kérlek ... használom Virtual Box nagy, de van elég hely a C: (pirosra vált, és én is 10mb ingyenes), és azt akarom, hogy megpróbálja a Windows 7 vállalat sp1 tett rám RT7 hu_HU LITE (van 3gb iso). Várva a választ, kérem! Köszönöm.

   Ön lefoglalni a helyet "megtört" csak egy partíció közvetlen közelében található az E, illetve képes lefoglalni a helyet D tört, és minden esetben a C. Van egy partíciót a két partíciót (úgy értem D), így e csökken, és a fennmaradt szabad helyet oszt D oldalon, vagy ki lehet választani a virtuális lemez virtuális doboz, hogy kell tárolni E. Ha akkor alaposan szemügyre az útmutatók VirtualBox ott elmondta, hogy lehet választani partíciót a merevlemez tárolja Virtual PC. Virtuális merevlemez tárolható bárhol a hard dik ... minden partíciót. Nem feltétlenül kell, hogy a C-sőt még csak nem is jelenik meg C. Írjuk fel a keresőmezőbe a jobb VirtualBox nyomd meg az Entert, és akkor rengeteg útmutatók VirtualBox, vagy nézd EZ clicp video (kattintson cuvantil írásának piros) eldöntheti, hogy hova mentse a virtuális merevlemez létrehozásakor.
   Van egy csomó oktató a VirtualBox: hogyan kell beállítani a virtuális box, hogyan kell telepíteni, hogyan kell telepíteni az operációs rendszert a VirtualBox, hogyan kell használni a webkamera és a nyomtató vagy más USB-eszközök VirtualBox. Minden, hogy megtalálja a keresési mezőbe a jobb felső sarokban.

 187. polferis - mondta

  Köszönöm szépen Vanessa és Adrian! Már nagyon hasznos! Próbáltam létrehozni egy mappát az E: ptr virtuális doboz, de csak az egyik még a C: Vagy a tanácsot voltam segítőkész. Még egyszer köszönöm!

 188. ciporto - mondta

  Van egy kérdésem .... lehet közös egy HDD, például, ha csak egy HDD van telepítve, és a Windows lehet tenni a következő ezek a lépések? vagy kell reinstalex Windows vagy ilyesmi?

 189. s.marius - mondta

  Will szia szeretném mondani, hogyan tudok partíciót a merevlemez Samsung F3 1TB, abban az esetben, és teszem a Windows rá.

 190. berty - mondta

  Helló
  Végeztem egy kis baj, hogy a partitonare win7, és nem tudja, hogyan, hogy mutassa meg repar.Toate partíciók "elsődleges partion" ... nem hosszabbítják meg, vagy logikai. hogyan tudom ezt volt az egyik a polgármester és más kiterjesztett Lemezkezelés? Köszönöm az oktató nagyon hasznos

  • AdrianGudus - mondta

   berty:
   Helló
   Végeztem egy kis baj, hogy a partitonare win7, és nem tudja, hogyan, hogy mutassa meg repar.Toate partíciók "elsődleges partion" ... nem hosszabbítják meg, vagy logikai. hogyan tudom ezt volt az egyik a polgármester és más kiterjesztett Lemezkezelés? Köszönöm az oktató nagyon hasznos

   Önnek nem kell aggódni, semmi sem senki, hogy nem befolyásolja az azokon tárolt adatok naponta, vagy hogyan kell írni, vagy fájlokat törölni azokat. Hagyjuk így nem szórakozz semmit.

 191. kókuszdió - mondta

  Van egy laptop Samsung, amely megtörte hd de ez még garanciális, így már megváltozott minden 320 csak egy partíciót a Win imént 25 GB és nem megy a memória, akkor a behozatali tárolt 2 partíciók

 192. Laurian - mondta

  Cristi, van egy probléma, van egy merevlemez már 4 tárolópartíció + egy-egy CD-ROM (C (Windows), D, E, F, G (CD-ROM) [és a floppy ])

  A nagy probléma az, hogy nem tudom, mi történt a partíciók adott hibák és elvesztettem (a legrosszabb, amit elvesztett összes adat), mit tegyek!

  Tenni valamit tettem, csináltam egy partíciót MiniTool Partition E 7G 30%-át használják, azaz a 2G és ingyenes 5G és most, amikor tettem egy dalt azt mondja nekem, hogy nem működik, de én fel képeket, dokumentumokat, így ad nekem hiba egyébként, mondd meg, mit tegyek

  -------------

  Ez a második probléma első:
  Én 3 nagy mappák CD-n, és nem megyek sehova 2G stick, hogy mennyi adatot Azt hiszem, kell 10 botok, akkor azt fel a DVD, de én csak olvasta a játékot, és segítségre van szüksége a magad. Mi a teendő?

  • AdrianGudus - mondta

   Laurian:
   Cristi, van egy probléma, van egy merevlemez már 4 tárolópartíció + egy-egy CD-ROM (C (Windows), D, E, F, G (CD-ROM) [és a floppy ])

   A nagy probléma az, hogy nem tudom, mi történt a partíciók adott hibák és elvesztettem (a legrosszabb, amit elvesztett összes adat), mit tegyek!

   Tenni valamit tettem, csináltam egy partíciót MiniTool Partition E 7G 30%-át használják, azaz a 2G és ingyenes 5G és most, amikor tettem egy dalt azt mondja nekem, hogy nem működik, de én fel képeket, dokumentumokat, így ad nekem hiba egyébként, mondd meg, mit tegyek

   -------------

   Ez a második probléma első:
   Én 3 nagy mappák CD-n és nem megyek sehova 2G stick, hogy mennyi adatot Azt hiszem, kell ca10 botok, azt fel DVD, de én csak olvasni a játék, és segítségre van szüksége tőled . Mi a teendő?

   Vesz egy optikai meghajtó, amely tudja, hogyan írhat DVD-ket, ezek elég olcsó. 800 ezer ROL kerül egy DVD optikai meghajtó. Ahogy partíciók probléma .... milyen formátumban formázott?

 193. Razvan - mondta

  Hello :)
  Van egy kérdésem ... a particionálás számítógépes kezelése .. Nekem van egy laptop, és azt szeretnék csinálni sa.mi 320 2 GB-os partíció .. egy operációs rendszer (win7), a másik a tárolás. A probléma az, hogy én nem hagyom, hogy osztja csak félig, és azt akarom, C által a 35 GB. Tudod, hogy miért :)

  • AdrianGudus - mondta

   Razvan:
   Hello :)
   Van egy kérdésem ... a particionálás számítógépes kezelése .. Nekem van egy laptop, és azt szeretnék csinálni sa.mi 320 2 GB-os partíció .. egy operációs rendszer (win7), a másik a tárolás. A probléma az, hogy én nem hagyom, hogy osztja csak félig, és azt akarom, C által a 35 GB. Tudod, hogy miért :)

   Igen, ez lesz hamarosan egy tutorial ebben a témában!

 194. hello,
  Csináltam egy partíciót a laptop HDD 320 (egy partíció oldal), de most meg akarom változtatni ... törölni, és esetleg, hogy a kezdetektől fogva ... lehetséges ez?
  merci

 195. hello,
  Csináltam egy partíciót a laptop HDD 320 (egy partíció oldal), de most meg akarom változtatni ... törölni, és esetleg, hogy a kezdetektől fogva ... lehetséges ez?
  thanks ...

 196. ciao, én Acronis Disk Director Lemez I 1 történik: Recovery és Partition "C", akkor hogyan tudok csinálni? Nekem van Windows Vista Home Premium .. nagyon kérem, mondja meg, mit kell tennem?

  • AdrianGudus - mondta

   Monna:
   ciao, én Acronis Disk Director Lemez I 1 történik: Recovery és Partition "C", akkor hogyan tudok csinálni? Nekem van Windows Vista Home Premium .. nagyon kérem, mondja meg, mit kell tennem?

   Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: A merevlemez particionálása partíció, amelyek csak az operációs rendszer, nyomd meg az Entert, és talál egy bemutató, amely segít.

 197. újrakezdés - mondta

  Hé nézd meg nekem, hogy nem sok lemezeket hdd.
  Elem érték
  Device Features
  Illesztőprogram leírása WDC WD800JD-22MSA1
  Adatmeghajtót 7 / 1 / 2001
  Driver verzió 5.1.2535.0
  Gyártó Microsoft illesztőprogram
  INF fájl disk.inf

  Device Manufacturer
  A cég neve Western Digital Corporation
  Termék Info http://www.westerndigital.com/en/products
  ez minden, amit meg.

  • AdrianGudus - mondta

   újrakezdés:
   Hé nézd meg nekem, hogy nem sok lemezeket hdd.
   ElementulValoare
   Device Features
   Leírás driverWDC WD800JD-22MSA1
   Dátum driver7 / 1 / 2001
   Version driver5.1.2535.0
   Gyártó driverMicrosoft
   Fájl INFdisk.inf

   Device Manufacturer
   Név firmaWestern Digital Corporation

   ez minden, amit meg.

   Csináld, amit mondtam a véleményét a fenti (első). Tanulj angolul, és hogy az e-mail a Western Digital HDD mondd el nekik, milyen modell van, és én válaszolok ....
   Ha nem tud angolul akkor biztosan ajánljuk bemutató, amely segít. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan fordítás és hogyan helyes kiejtés angolul, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

 198. bunescul - mondta

  Van egy WD Caviar Black keményen 1.5 Tb.
  Próbáltam SiSoft Sandra és az Everest több változata és nem tudom megmondani, hogy hány és hány fej tálak van.
  Honnan tudod?
  Próbáltam más WD HHD és ugyanazt a történetet
  Köszönöm !!

 199. bunescul - mondta

  Végre megvan a válasz:

  Lemezek: 3
  felület: 6
  fejek: 6
  Én a következőket particionálás:
  Minden impatit a 3
  2 első partíciót és a második imartite
  Rendben van?
  vagy marad 3 partíciók?
  Köszönjük!

 200. Cristian - mondta

  Hello! Megpróbáltam telepíteni Acronis 10 és azt mondta, hogy "a jelenlegi operációs rendszer nem támogatott." Említettem már, hogy én beiktatott egy 7 win32 kicsit. Szeretné telepíteni egy régebbi verzióját Acronis? Ms

  • polferis - mondta

   Cristian:
   Hello! Megpróbáltam telepíteni Acronis 10 és azt mondta, hogy "a jelenlegi operációs rendszer nem támogatott." Említettem már, hogy én beiktatott egy 7 win32 kicsit. Szeretné telepíteni egy régebbi verzióját Acronis? Ms
   Telepítse a legfrissebb Acronis Disk Director (shareware). De ez a "demo" verziót, és akkor nem sokat, ha nem mutat.
   Vannak más szabad szoftver particionálás MiniTool Partition Wizard-szerű ADD, NYUGALOM, Paragon.

 201. Cristian - mondta

  Sikerült letölteni a legújabb Acronis Disk Director soros 11 minden, és végül particionált. Ms Tovább

 202. Vasy - mondta

  ^ Helló preteni bocsáss meg nekem, ha nem gyors is .. Nekem van egy nagy probléma ..

  Van egy hdd 2 TB - 2000 GB román mondta ... és azt akarom, ki ez a 2000 amelyek mind a C partíciót akar agya egy exp D de ha adok agyát mutatja nekem bizalmat, hogy csak lehet, az agy része, hogy hány e helye adik sok oldalról a másikra ... I C G Recovery a Windows - és megmutatom a számítógép, ha megyek, hogy ezt a több a 2 100 jelenik mb ...... kérjük ajutatima én id cimbo_bossul .. köszönöm

  • polferis - mondta

   Vasy:
   ^ Helló preteni bocsáss meg nekem, ha nem gyors is .. Nekem van egy nagy probléma ..

   Én 2 TB HDD - román 2000 GB mondta ... és azt szeretném, hogy ezek mindegyike 2000 partíció C D unaexp agy akar adni az agya, de ha meg tudom mutatni a problémákat, hogy csak annyi agy alkatrészek tartják Adik Én túl sok alkatrész ... az I. rész C G Recovery a Windows - és ahogy nézem az a számítógép, ha kapok, hogy nem része a része 2 100 tűnik mb ...... az id kérjük ajutatima cimbo_bossul .. köszönöm

   Próbáld meg egy puha partíció, ex. Acronis DD. Készíts egy bootolható CD-t, boot partíció York vele bármi. Vagy egy Linux disztribúció, amely tartalmazza GParted. Van sok lehetőség kívül a Windows.

   • Razvan - mondta

    polferis: Próbáld meg egy puha partíció, ex. Acronis DD. Készíts egy bootolható CD-t, boot partíció York vele bármi. Vagy egy Linux disztribúció, amely tartalmazza GParted. Van sok lehetőség kívül a Windows.

    A legjobb, ha telepíti a Windows, akkor te, és particionálás ... egyes programok törli az adatokat :)

    • polferis - mondta

     Razvan: A legjobb, ha telepíti a Windows, akkor te, és particionálás ... egyes programok törli az adatokat :)

     Először is, aki nem tudja, hogyan kell partíciót, adatvesztést, és telepítse a Windows vagy bármilyen szoftvert használnak. Másodszor, hogy a nem említett Windows újratelepítése. És végül, de nem utolsósorban, nem lehet összehasonlítani a Lemezkezelés Windows-szoftver, mint Acronis DD, GParted a Linux, vagy egy külön CD-n. Adunk csak két példa, de vannak .... egy tonna!

 203. jó Nekem van beiktatott egy kemény 500gb C windowsu és megkérdezte 127GB szabad memória úgy néz ki, valami, amit nem őket, hogy? ha tud nekem segíteni kérem raspundetimi on [Email protected] Köszönöm.

  • AdrianGudus - mondta

   adi:
   jó Nekem van beiktatott egy kemény 500gb C windowsu és megkérdezte 127GB szabad memória úgy néz ki, valami, amit nem őket, hogy? ha tud nekem segíteni kérem raspundetimi on [Email protected] Köszönöm.

   Ez az, ami volt látható ez a videó bemutató. És még sok más oktató kapcsolódó particionálás már a helyszínen. Megy a jobb klikk nem lefoglalt helyet, majd új partíciót Lemezkezelés vagy, hogy megtalálja, kattintson a számítógépen, majd kezelni, majd Lemezkezelés Acronis akár kollégám megmutatta a bemutató.

  • polferis - mondta

   adi:
   jó Nekem van beiktatott egy kemény 500gb C windowsu és megkérdezte 127GB szabad memória úgy néz ki, valami, amit nem őket, hogy? ha tud nekem segíteni kérem raspundetimi on [Email protected] Köszönöm.

   Nem feltétlenül adnak választ az e-mail? Miért? Először is, nincs értelme, hogy a C 127GB túl magas, akkor a probléma, ha szeretné telepíteni XP. "Szabad memória"? Mi ez? Azt hiszem, azt jelenti, "a többi GB kapacitású" ... nem osztják, ez miért nem jelennek meg. Bejelentkezés Disk Management, kattintson a szabad területet dr "Új" és a hozzárendelt akarsz, Partition. De ne hagyd, hogy a nagy C- Az elosztási tér, meg kell formázni, hogy az adatok elvesznek a térben. De használható a helyreállítási szoftver sikeres.

 204. Laurentiu - mondta

  Helló,

  Nekem van egy probléma, amit nem értettem igazán, hogy hogyan kell egy partíció 596.17 GB HDD álló 2 4 nyilvántartások és tűk. Nekem van egy DOS partíció felépülés 14.65 GB, és C a 581.42 100 MB GB és az operációs rendszerrel kapcsolatos Egészséges OEM partíciót.

  Köszi előre,
  Laurentiu

 205. George Dumitrescu - mondta

  Helló,
  Nekem van egy probléma a laptop (Toshiba Satellite), nehezen 150 7 Gb és a telepített nyerni f jól ment, arra a pontra, hogy azt hittem, hogy nem neki, és azt a partíciót, ami de egy csomó gyakorlatilag valamennyi dokumentumra volt a C: partícióra.
  Sikerült egy partíció Acronis Disk Director, ami után mentem minden dokumentumot az új partíciót, és hagytam túl sok helyet a C:, és úgy gondoltam, hogy lakik a C: partíciót, és növelve az új partíció készült, ami után a Acronis Disk Director nem mers.Si Letöltöttem egy programot Aomei Partition Manager és sikerült sal tedd, amit akar, kérdezte végül adtam újra újraindul és a Windows újra indul el az és mint a BIOS, és én is ezt a particionáló munka, végül adott neki egy és indítsa újra a Windows, hogy nyitott, ha meg kell védeni az ablakot nem működik ..... jelenik meg.
  Bementem Safe Mode és a My Computer látja a másik partíciót, ami látható, mint a C:, aztán bementem a Sajátgép, kezelése, tárolása, Lemezkezelés ott, és mutasd meg mindazt, amit az új partíciókat hozott létre.
  Továbbá nem tudom, mit tegyek, mert a legrosszabb az egészben az, hogy az új partíciót másoltam minden, amit tettem, a számítógép, mint: fényképek, dokumentumok, stb ..
  Segíts, oly módon, hogy írsz a külföldi (Olaszország), és én szeretnék menni a számítógép szolgáltatás, amely egy kisvárosban.
  Köszönet előre.

  • polferis - mondta

   George Dumitrescu:
   Helló,
   Nekem van egy probléma a laptop (Toshiba Satellite), nehezen 150 7 Gb és a telepített nyerni f jól ment, arra a pontra, hogy azt hittem, hogy nem neki, és azt a partíciót, ami de egy csomó gyakorlatilag valamennyi dokumentumra volt a C: partícióra.
   Sikerült egy partíció Acronis Disk Director, ami után mentem minden dokumentumot az új partíciót, és hagytam túl sok helyet a C:, és úgy gondoltam, hogy lakik a C: partíciót, és növelve az új partíció készült, ami után a Acronis Disk Director nem mers.Si Letöltöttem egy programot Aomei Partition Manager és sikerült sal tedd, amit akar, kérdezte végül adtam újra újraindul és a Windows újra indul el az és mint a BIOS, és én is ezt a particionáló munka, végül adott neki egy és indítsa újra a Windows, hogy nyitott, ha meg kell védeni az ablakot nem működik ..... jelenik meg.
   Bementem Safe Mode és a My Computer látja a másik partíciót, ami látható, mint a C:, aztán bementem a Sajátgép, kezelése, tárolása, Lemezkezelés ott, és mutasd meg mindazt, amit az új partíciókat hozott létre.
   Továbbá nem tudom, mit tegyek, mert a legrosszabb az egészben az, hogy az új partíciót másoltam minden, amit tettem, a számítógép, mint: fényképek, dokumentumok, stb ..
   Segíts, oly módon, hogy írsz a külföldi (Olaszország), és én szeretnék menni a számítógép szolgáltatás, amely egy kisvárosban.
   Köszönet előre.

   Normál esetben nem látjuk őket a Windows (partíciók), ha, miután végzett, és nem osztják a teret. Hozzárendelheti a Lemezkezelés kattintson Dr., Új és kövesse a varázsló. De akkor meg kell formázni. Valószínűleg elpusztult operációs rendszer particionálás rossz! Legvalószínűbb, akkor újra kell telepíteni a Windows. Formázza a teljes merevlemez, partíció és újra. Így első boot a live cd (Linux, van Gparted), és mentse az adatokat. Ha tudod, formátumok, és helyreállítja az adat visszaszerzés szoftver egy kedves Recuva, PC Inspector, EASEUS Data Recovery (a legjobb, véleményem szerint). Figyelem! Recovery szoftvert nem kell telepíteni a partíciót, hogy felépüljön!

 206. Theodore - mondta

  Nagyon hasznos tutorial, csak folyamatosan azt kérdezik tőlem minden alkalommal, ha a partíció hardu csinálni most, mert ez a bemutató már őket állni lucruriile a partitionarea.Va köszönöm!

 207. Yliuta - mondta

  Szia néztem a bemutató tettél, és találtam nagyon érdekes, és indult, hogy anyám egy 160 Gb HDD egy lemez és partíció 2 sal fej és MAM nem a program, valami olyasmit, amit nem használ A particionáló beállításokat használó próbaverzió, és kérjük, tegye egy linket letölteni a programot, vagy punel lehet másolni, és én sal a pályán.
  Kérem

 208. Laurentiu - mondta

  Szia, én vagyok a kemény 500 GB helyi lemez C I 97 GB helyi lemez D I 368 helyi C meghajtón már csak 10.9 GB szabad, és a helyi lemez D I 222 GB szabad, hogyan lehet átvinni GB a helyi lemez D C, anélkül, hogy küldjenek a fájlt a C, csak a szabad egyek? Előre is köszönöm

  • polferis - mondta

   Laurentiu:
   Szia, én vagyok a kemény 500 GB helyi lemez C I 97 GB helyi lemez D I 368 helyi C meghajtón már csak 10.9 GB szabad, és a helyi lemez D I 222 GB szabad, hogyan lehet átvinni GB a helyi lemez D C, anélkül, hogy küldjenek a fájlt a C, csak a szabad egyek? Előre is köszönöm

   Meg kell partíciót D. Ezután kitörni belőle, és tartsa a C.

 209. Mihai - mondta

  A kérdés Acronis Disk Director: Van valakinek valami ötlete, hogy miért formázni a partíciót kívánja telepíteni a Windows (XP ebben az esetben), ha elhagyja a "default" klaszterek, az első újraindítás, nem tett csizma? Úgy értem, ő állítólag az alapértelmezett 4K. De ha adsz 4K kézi, vagy bármely más beállítás (8K, 16K ... stb) már nem csizma. Telepítés, betölteni a lemezről, másolás, stb, ahol azt kérte, hogy lépjen a formázás, nem adok, de az első újraindítás meghal, és továbbra is így. Próbáltam több számítógép és néhány laptop és ugyanaz történik. Nekem van egy partíció és egy 15 217 GB GB Samsung merevlemez 250 a 2 4 lemezek és a fejek. Nem úgy, mint én particionált? Arra kérném azokat, akik szeretnék válaszolni, ne vigyél "Azt hiszem", vagy ilyesmi. . . Különösen, ha bejön az, hogy ez a megoldás? (Nem, hogy a "default"), hogy nem lehet több mint 4K klaszterek XP már nincs telepítve? Otthagytam az alapértelmezett, telepítettem a Windows, és aztán csak próbáltam változtatni a klaszterek, és még megy 64K. De ismétlem, miért nem telepíthető a partíciót, akkor több mint 4K?

 210. Videotutorial Hello, van egy probléma, vettem egy merevlemezt, és én csak látni 180 31 gb gb azt tehetek? Egy barátom azt mondta nekem, hogy ez az alaplap, amit nem tovább, mint hogy Nem hiszem, hogy én ajutati.Adrian asta.Va kedvesen válaszol nekem egy kérdést, hogy rátette kötve ablakok és adott nekem néhány jelzések AHCI a BIOS-ban, de én nem vagyok olyan szép, ha kéred akkor nézd meg az üzenetemet.
  PS: Csak így tovább a jó munkát.

 211. Vladut - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma!
  Nem tudom, hogyan kell csinálni a gombsor és a Start menüt a Windows Vista, Windows laptop 7.
  Remélem tud nekem segíteni!
  Köszönöm szépen !!

 212. AdrianGudus - mondta

  Vladut:
  Hello! Nekem van egy probléma!
  Nem tudom, hogyan kell csinálni a gombsor és a Start menüt a Windows Vista, Windows laptop 7.
  Remélem tud nekem segíteni!
  Köszönöm szépen !!

  Válaszolj jobb a mi blog: http://blog.videotutorial.ro/ultimele/cum-facem-taskbar-ul-din-windows-7-sa-arate-ca-cel-din-windows-vista/

 213. Sorin - mondta

  Követtem a bemutató magam, és elmondhatom, hogy tanultam valami nagy dolog, bár tudtam, hogy az üzletet. De .. egy dolog, hogy nem tudnak megegyezni, és soha nem is lesz soha, hogy 2 telepíteni az operációs rendszert ugyanazon a rendszeren. Talán tudod, Cristi dolog megy, de elmondom, hogy mi történik a valóságban. Valaki látja a bemutató, és azt hiszi, és telepíteni az XP és a Vista vagy 7, amit akar. Amikor azt mondod XP telepített C D Vista és egy bizonyos ponton a végén helyet c vagy nincs elég hely, hogy telepíteni a játékot nem tudom, mit mondjak .. mész csinálja mappát D azt stb ... Ezután telepítse ott egyszer, és kap vissza, és marad 7 mappát ott telepített, nem tudod, hogy mit nem törli azt, és fordítva, de furfangos kettős-boot.si és ezzel ki tudja, milyen hülye gondatlan, és végül, hogy a dob ... megjelenő Asha software.Plus úgynevezett interferencia és ezért azt mondja, telepítse a Windows .. nem Windows-példányt, meg kell ismernünk az alkatrészeket és beállítani őket, xp őket valahogy, Vista vagy ... nem ... ha arra gondolunk, a vezetők, és hogyan kell harcolni a fejét, és hogy valójában mi történik, ha a C csomagtartó a Windows, hogy legyen óvatos, hogy ne törölje a D valami .. azután, hogy a fordított plusz frissítések Antivirus Plus .. plus karbantartási programok .. miért bűnrészesek? Haver, ha nosztalgikus, és azt szeretnék, hogy maradni az XP teszi gata.Daca XP, és azt szeretnék, hogy lépést tartson a döfés 7 . Vista Megértem, hogy miért választotta, hogy volt egy nagy fiasco.Dupa és D ül, hogy legyen óvatos, hogy ez a játék, amikor én voltam a Win 7 és az XP .. aha ... végül, hogy megismerjék, hogy nem. Tehát a következtetés az, hogy ha azt szeretnénk, hogy a káposzta BAGA SZÁMOLÓGÉP DUAL BOOT.Daca úgy dönt, egy elszánt ember, vagy hogy vagy. És vannak, akik nem tudják, semmilyen módon kezelni egyetlen windows.Pt mit tesz XP.? Én már jó az idő, nem mondom nem, de az idők változnak, és nem támogatják a közvetlen x, mint 9.0c érzek és Asha tovább. Tudod, az egyik, hogy megy a román üldöz két nyúl ... Nem hiszem, hogy lehet fogni mindkettőt ... Ez olyan, mint próbál élni két ház egyszerre .. azt hiszem, a lakásban két nap .. most megy tartózkodik a ház udvarában .. aztán vissza a lakás, vagy a ruha és a ruha és melegítőben .. és .. Asha összehasonlítás továbbra is. Kérdezze sok ember, aki akar, és azt mondom, hogy nem ajánlott, hogy a két operációs rendszer telepítve ugyanazon a rendszeren vagy ugyanazon hard.Ratiunile Különösen multiple.Nu állunk most újra feltalálni informatica.Au kitalált mások. Jó, és ez a véleményem, és nem 2 rossz. Pl. ÉN használ Windows Ultimate 7 64 és nincs probléma el.Numai ha arra gondolok, hogy unalmas és bosszantó, hogy telepítse a Windows, a járművezetők, szoftver, hálózati, antivírus, konfigurálása .. stb .. és maradok Én ezt a dolgot 2 alkalommal .. nem lehet. Ha 2 különálló rendszerek más .. te 7 asztali és laptop xp mondjuk ... de ugyanazon a rendszeren, és különösen az azonos kemény ... nem olyasmi, ami ösztönözni Asha .. de ahogy ön is mondta, hogy minden az ő véleményét. Ez olyan, mint a kocsi, vagy üljön 2 motorok, mint a ma megy holnap dízel benzin, stb ..., hogy magabiztos, ha akarsz valamit .. lehet eldönteni, hogy mit szeretne csinálni!

  • polferis - mondta

   Ez a véleménye, és akkor nem kell nagy ügyet csinálni belőle. Egyszerűen prédikál a srácok videotutorial.ro ezt a videót. Videotutorialului cél egy informatív, oktatási, tanítani valamit. Ha nem kívánja alkalmazni minden tanácsot, nyugodtan járjon el, ahogy szeretné. `Apropó, tudtad, hogy egy autó mehet benzin és LPG alternatíva?

 214. rebbecca - mondta

  Sorin:
  Követtem a bemutató magam, és azt mondhatom, hogy ... Ez a hulladék az idő, hogy olvassa, mit mondtam!

  Baietzash Telepítettem 4 (négy) desine önálló operációs rendszer különböző partíciókat, nem látjuk egymást (csak bizonyos esetekben). Szóval van ez: Win7 Végső 64 Bits (ez mindennapos) win7 Végső 64 Bits, tartalék. Win8 Consumer Preview. Ubuntu 11.10. És VMware Workstation telepítettem a FreeBSD, Slax, CentOS, linuxmint, Win 98 / XP / 7 / 8 és várja meg a 9.
  Minden, amit mi tanultunk sokat ezek a srácok, és csodálja meg videotutorial más oldalakon, vagy, hogy a legjobb barátja, a Google.
  Elfelejtettem mondani, van ... sok évig, de nem zárt gondolkodású, mint "valami" (Ön kap a célzást?)
  Fáradt, hogy írjon valami szar. Nem volt rá szükség!

 215. Adrian nézte ezt videotutorial, és szeretnék gratulálni Önnek a munkát, és ahogy a totul.As megkérdezni bennünket bineiteles, ha tudsz, és ha van időd, hogy válaszoljon nekem, ha én csinálok a jobb 3harduri vagyis az első 80 gb és őt 7 ablakok, második 300gb használja a torrentet, és a harmadik pedig 1tb és használja a tárolás nehéz helyes?

 216. gabi - mondta

  jó. Néztem ezt a videót abban a reményben, hogy képes, hogy nekem egy új rész ... nos, én :)) ezért szeretném, ha preizint "ügy" my: Nemrég vettem egy laptopot C :/, D :/ (helyreállítás) e :/ (dvd rw). Szeretnék létezik legalább egy partíció C :/ osztott telek, (ez lenne szükség tip-mindkét fél kell adni, mivel azt 750 gb hdd). A Windows telepítés win 7 (64 bit). az én quest, azért jöttem, hogy a "Disk Management", ahol ragadtam, mert én csak a műveleteket, amelyek engedélyezettek a C :/ a "láda / attach VHD" ... az a videó láttam a adott programot, de megértem, hogy volna nélküle? Remélem, valamelyest érthető, figyelembe véve, hogy nem vagyok jó calc ... Előre is köszönöm!

  • polferis - mondta

   Legjobban használni egy harmadik fél program ingyenes NYUGALOM Partition Master Home. Attól függően, hogy a program telepítése ugye partíció C 50-80GB, a többiek azt csinálsz, amit akarsz. Mivel a méret a hdd (750GB) Én személy szerint négy részből áll, de azt teszed, amit akarsz. Siker!

 217. gabi - mondta

  Hogyan tudok Önnel a kapcsolatot? pt. Valami rosszat tettem, és segítségre van szükségem .. kérem? ...: ((

 218. gabi - mondta

  Megoldottam! Egyébként köszönöm. fent!

 219. Ramo - mondta

  Hello! Vettem egy új HDD. laptop és szeretném partíciót ... az Ön utasításait, csak nem tudom, hol láttam, hogy hány lemezt vagy ... a régi, már szerelve használtam everest, de PT. hogy a megoldás, amit? Köszönjük!

 220. AdrianGudus - mondta

  Ramo:
  Hello! Vettem egy új HDD. laptop és szeretném partíciót ... az Ön utasításait, csak nem tudom, hol láttam, hogy hány lemezt vagy ... a régi, már szerelve használtam everest, de PT. hogy a megoldás, amit? Köszönjük!

  All everest ... doooh

  • Ramo - mondta

   így tudom használni everest kell telepíteni az operációs rendszert, hogy telepíteni az operációs rendszernek kell formázni az új kemény, mint a formátum, a rendszer telepítéséhez, akkor Everest majd partíció, format és újratelepíteni az operációs rendszert újra látszik furcsa ... Azt hittem, az írásról valahol, vagy van egy oldal, ahol találom ezt az információt, mint említettem, van egy laptop, és tudtam, hogy felmászik a két hdd egyszerre .... egyébként nem kér és a logika, amit használnak Minden everest ..... doooh (köszönet. érdekében, hogy válaszoljon a csillagászati ​​....), de az oktató nagyon segítőkész hozzáállás bűn, ha nyitott, hogy egy segítő kéz nem is kigúnyolják azokat, akik nem Annyi tudással, mint te, ezen a területen ...

   • polferis - mondta

    Nem kell telepíteni az operációs rendszert a formátumot és partíció. Készíts egy CD puha particionálás egyfajta Acronis Disk Director, NYUGALOM, Paragon, stb. Vagy egy Linux disztribúció integrált GParted nagyon jó, és ingyenes. Formázott partíció az egyik, amit írtam fentebb, majd telepíteni a Windowst. Megtalálhatja specifikációk HDD vásárolta be honlapján a gyártó. Ha újra "Tiplea" egy műszaki könyv?

 221. Dahaka - mondta

  Van egy új laptop 750 GB-os merevlemez, én leginkább használni a játék, egy operare.Cum rendszer partíció ajánlanak?

 222. Michael Alexu - mondta

  Mi történik, ha egy dual boot, és a Windows partíciót, és tegye a vírus más rendszer, a másik partíción egy újabb Antivirus?

 223. polferis - mondta

  Michael Alexu:
  Mi történik, ha egy dual boot, és a Windows partíciót, és tegye a vírus más rendszer, a másik partíción egy újabb Antivirus?

  Semmi sem történik, nincs kapcsolatban egymással (partíciók).

 224. Hello!
  Én 500gb HDD és particionált, mint ez:
  C: 50gb Windows 7
  D: 450 gb multimédia
  A kérdés a következő: Mivel én már ezeket 450gb 50 GB szabad, és megpróbáltam Acronis Disk Director 11 21Gb hogy hozzon létre egy lejtőn. Hoztam létre, én formázott, de amikor adok az én számítógép nem tudja látni a másik oldalon 400 minden cuccom (zene, filmek ...), csak a C és a ez 20gb.
  Hogyan letölteni a többi partíciót adatvesztés nélkül rajta? és nem egy partíció D? A 450?
  Köszönjük!

 225. polferis - mondta

  Gabi:
  Hello!
  Van egy HDD 500gbsi epartitionat ezt:
  C: 50gb Windows 7
  D: 450 gb multimédia
  A kérdés a következő: Mivel én már ezeket 450gb 50 GB szabad, és megpróbáltam Acronis Disk Director 11 21Gb hogy hozzon létre egy lejtőn. Hoztam létre, én formázott, de amikor adok az én számítógép nem tudja látni a másik oldalon 400 minden cuccom (zene, filmek ...), csak a C és a ez 20gb.
  Hogyan letölteni a többi partíciót adatvesztés nélkül rajta? és nem egy partíció D? A 450?
  Köszönjük!

  A probléma az, nagyon finom. Nem tudom, hogyan törik az 21GB a tengerre. Eltörte a farkát, vagy más módon? Eljön az a számítógép, amelyet nem osztottak. Jobb klikk a számítógép, kezelése Lemezkezelés. Válassza ki a legjobb a szóban forgó, és hozzon létre. Majd próbálja meg újra Acronis DD és vissza partíció. Ha törte meg a farkát 21GB nagy partíciót, akkor nem veszíti el az adatokat. Ha igen Ellenkező esetben hozzon létre partíciót, formázza a egy és egy puha helyreállítási adatokat kap vissza. Próbálja ki a Mini eszköz partíció helyreállítása.

 226. Üdvözlettel .. Már telepített Everest és Acronis. Sajnos az összes információt tudunk felfedezni az én HDDul van: Illesztőprogram leírása SAMSUNG HM641JI. Én nem írok sok rekordot sok tűk .. és így tovább Tudok adni Önnek.

  Köszönet @

 227. Mircea - mondta

  Helló,
  Van egy 596,17 GB-os merevlemez a Seagate cég áll 2 4 lemezek és olvasni fejek.
  Csináltam egy partíciót C 50 GB for Windows és a programok, és ezek a partíciók azt hittem, hogy az alábbiak szerint:
  1 - 149,05 Gb (Gb 50 windows partíció I, II 98,7 GB tárolási partíció képek, készletek, videók)
  2,3 - 298,1 Gb (letöltés, filmek, játékok)
  4 - 149,05 (dokumentumok, könyvek, egyéb)

  Tehetünk előre. Köszönjük!

 228. kíván - mondta

  Üdvözöljük Myriam LIVEV13 informatikai rendszer, Intel Core i3-2120 3.3GHz, 6GB, 500GB, GeForce GT 630, ingyenes Dos, ma achizitioanat tettem 7 végső windows telepítve, akkor megmutatom az indító CD vagy DVD és nem megy, de a szél. miért van telepítve?

 229. Mircea - mondta

  kíván:
  Üdvözöljük Myriam LIVEV13 informatikai rendszer, Intel Core i3-2120 3.3GHz, 6GB, 500GB, GeForce GT 630, ingyenes Dos, ma achizitioanat tettem 7 végső windows telepítve, akkor megmutatom az indító CD vagy DVD lemezeket nem megy, de a szél. miért van telepítve?

  Üdvözlöm. Próbáld meg kikapcsolni a BIOS boot eszközt úgy kell a Windows indításakor.

 230. Hello, van egy kérdésem: Most megváltozott az ablakokat, és a többi megy nagyon nehéz ... A telepítés után szerettem volna telepíteni egy szoftvert, és amikor néztem partíción D nagyon kevés helyet, ha pagam 2 3-programok (kicsi) nem tudtam ragasszon semmit, mert én voltam ocupat.Ce, hogy több helyet D? Kérem, segítsen nekem

 231. polferis - mondta

  Sergiu:
  Helló, AMSI Lenne egy kérdésem: Most megváltozott a Windows és a többi megy nagyon nehéz ... A telepítés után szerettem volna telepíteni egy szoftvert, és amikor néztem partíción D nagyon kevés helyet, ha pagam 2 3-programok (kicsi) nem tudtam ragasszon semmit, mert én voltam ocupat.Ce, hogy több helyet D? Kérem, segítsen nekem

  Amennyire én tudom, a Windows telepítve van partíción C. valók D? Csak akkor, ha több operációs rendszer multi boot, akkor ez valami más. De a partíció C, akkor, ha a Windows a D? Hogyan telepítsük a Windows tiszta, a DVD / CD / USB? Tudna adni egy nyomtatás a partíciókat. Hogy növeljék a tér partíciók kell "törni" a partíció csatlakozik, majd add hozzá a megfelelő partíción. Ahhoz, hogy segíteni, megmondani, hány partíció van, milyen minőségben van ... részletek ... részletek.

 232. Michael Alexu - mondta

  Salu és szeretnék választ megtudni arról, hardver meu.Vreau tudni, milyen kritériumok alapján tudom partíciót a kemény, nem tudom, hány rekord és számos területen a merevlemezt. Telepítettem azonos verzióját Acronis és az Everest, mint a bemutató, de a everest nincs második megmutatja nekem dolgokat, hogy tudja, hogyan kell, hogy azok csak azt szeretném tudni, hogy van-e kapcsolat partitiile.Mai hardver teljesítményét a két dolgot: lemezek és olvasd fej vagy felület, vagy a felvételt, ha kell dual boot-e vagy sem Úgy gondolom, hogy ez ugyanaz a helyzet, mint minden bemutató és hard.Vreau konkrét választ repede.Mentionez, hogy a merevlemez a Maxtor DiamonMax 10 Típus: 6V200E0 a 200 GB.

 233. Corneliu - mondta

  Helló, barátok, szükségem van a segítségedre! Van egy netbook ez a fickó TOSHIBA MK3259GSXP hardver EVEREST nem azonosítja, hogy hány lemez is, de azt tapasztaltam, hogy ez 16 tűk! Ki tud adni nekem, ha azt részletesen, kérem, segítsen nekem! Előre is köszönjük.

 234. sal Cristi, legyen szíves mondja meg, és én olyan vagyok, mint amit BN hozzá particionálni a merevlemezt? ez 1 T és kifejti az ügyről:
  Paraméterek Hengerek: 1938021, vég: 16, szektor sávonként: 63, bájtos szektorok: 512
  MS több

 235. Gyanítom vagyok RAI CA Olténia (((((4 CRISTI

 236. Novacescu - mondta

  Vettem egy laptop, és én adott valaki u tedd ablakok, tedd ablakok és Mia 7 289 GB tegye partíció C és D 9 GB, és szeretném használni Lemezkezelés ... ott találtam valamit hívott zsugorodó volumen és nustiu biztos, hogy megy, és nem akar kockáztatni, és tönkreteszi azt jobban, mint adsz nekem néhány tanácsot

  • Használjon puha-partíció-master NYUGALOM
   nagyon könnyű vele dolgozni sok szerencsét
   ahol alapvetően csökken több memóriát. nagyon egyszerű szerencse

 237. Dorr - mondta

  Hello World. Azt szeretnénk, hogy a HDD partíció helyes, de az Everest nem ad nekem túl sok információt róla. Azt akarom tudni, hogy hány tálak. Van egy WDC-800JJC00 WD0JB (WD-WCAM96456070) a 80GB. Én már csak ez a paraméter Hengerek: 155061, vég: 16, szektor sávonként: 63, bájtos szektorok: 512; 156301488 LBA szektorok, Buffer 8 MB több ágazatot 16, valamint egyéb adat nem áll kapcsolatban, amit tudni akarok . Köszönöm.

 238. Dorr - mondta

  Nagyon köszönöm a tanácsot, Roo.

 239. adrian - mondta

  Helló,
  Már csak egy kérdés particionálás HDD. Az anya. Van egy laptop előtt a munka ezen a laptop az egyetlen partíció 300Gb most találok egy laptop munka bizonyos szoftverlicenc és egyes ellenőrzési programok (hogy nem vagyok szabad törölni őket
  Mindezeket figyelembe véve szeretnék telepíteni 2 operációs rendszerek, hanem az, hogy ezt meg kell egy újabb egy partíciót.
  A kérdésem a következő: Hogyan tudok létrehozni ezt a partíciót anélkül mindent a laptop már most tudtam particionált a "C :/ /" közvetlenül az Acronis website? Azt kell, hogy a back-up a lemezre, majd törölje az összes, és hozzon létre 2 oldala, és az egyik, hogy telepíteni az eredeti képet.
  Őszintén szólva nem tudom, mit kell csinálni, és talán tudok segíteni.

  köszönöm

  • Használjon puha-partíció-master NYUGALOM
   nagyon könnyű vele dolgozni sok szerencsét
   ahol alapvetően csökken több memóriát. nagyon egyszerű szerencse

  • Tudod, hogy TZI partíciót Acronis, és nem kell csinálni back-up
   csökken a C: partícióra és telepítse másik Windows más egyszerű

  • Nem veszít semmit, az alacsonyabb C, hogy egy másik partícióra, és ez az, ami windowsu sinstalezi
   Nem szabad semmit sem törli a C, ha, ki, mindaddig, amíg nem, format,
   f egyszerű!
   TZI azt mondta többször is remélem, hogy sikerül!

 240. adrian - mondta

  Köszönöm válaszokat, megpróbálom, amit mondtál.
  BAFTA.

 241. Adrian Gudus - mondta

  adrian:
  Helló,
  Csak egy kérdés a particionálás a HDD. In anya. Van egy laptop előtt a munka a laptop már 300Gb egy partíció, hogy a laptop dolgozom bizonyos szoftverlicenc és néhány felügyeleti programok (programok, nem vagyok szabad törölni.)
  Mindezeket figyelembe véve szeretnék telepíteni 2 operációs rendszerek, hanem az, hogy ezt meg kell egy újabb egy partíciót.
  A kérdésem a következő: Hogyan tudok létrehozni ezt a partíciót anélkül mindent a laptop már most tudtam particionált a "C :/ /" közvetlenül az Acronis website? Azt kell, hogy a back-up a lemezre, majd törölje az összes, és hozzon létre 2 oldalon, és az egyik az volt az eredeti instalezimaginea.
  Őszintén szólva nem tudom, mit kell csinálni, és talán tudok segíteni.

  köszönöm

  Írja be a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv, "A merevlemez particionálása partíción, amely az operációs rendszer csak a" nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 242. Hi all akartam használni Hirens boot CD-t, és szél nem engedi csomagtartó EZ, aztán fel a készülék DVD Windows erősít az MBR (nem mutatom kép „MBR hiányzik”) és nem ad nekem engedélyt bú-tez is biztonságos indítás, akkor telepítse újra windosul ahogy átkutatta a fiókot és használt redo & mentés és megtörölte az összes partíció C -rog véleményt Adrina ha lehetséges, annak a lehetősége, hogy a az operációs rendszer telepítése a boot maneger tönkre, mert partíció (C :) van állítva -A nekem van megjelölve elsődleges partíció vagy ugyanaz -. Közvetlenül azután, gazdag windows Ultimate 7 bejelölve, ha csomagtartó -eaza és azt tapasztaltam, hogy a Boot sérült vagy blokkolt --am eredeti ablakokat egy barátom Ausztráliában hibával lehet változtatni a boot partíció hozzárendelés ?????? Köszönet előre

 243. DrAwZoNe - mondta

  Hello ... Én vagyok ragadtatva a munkát, ami az Ön és ajánlást min a 10 + ... Volt egy probléma a Seagate Barracuda, egy nagyot ... Én particionálva a merevlemez, de rájöttem, hogy Én 2 aktív elsődleges partíció ... így a PC megszűnne / lock / fagyás / error / véletlenszerűen kap meleg vagyok kétségbeesett, azt hittem, a grafikus káprázik, vagy forrás az alaplap van egy kis probléma, de tulajdonképpen ez volt hdd (újonnan megszerzett ), azaz az operációs rendszer nem támogatja a több mint 4 elsődleges partíciók vagy primer (ha nem baj) ... különösen az elsődleges 2 egyidőben [WTF hiányzik logikai partíció :))]. => Szóval ... ms Cristi, a munka Nem hiába!

 244. Catalin - mondta

  Hello. Én egy frissítést a laptop notebook HDD SATA-II 500GB Western Digital Scorpio Black 7200MB 16rpm WD5000BPKT. Én még nem tesz bele ... de szeretném tudni, hogy hány alkatrész maximum tehet, és hogyan lehet partíció (Gb). Azt kell mondanom, hogy formázza a partíciót telepítés windowsu (7 64 pontosan bit). Köszönjük!

 245. andrey_bnk - mondta

  polferis: Először is, aki nem tudja, hogyan kell partíciót, adatvesztést, és telepítse a Windows vagy bármilyen szoftvert használnak. Másodszor, hogy a nem említett Windows újratelepítése. És végül, de nem utolsósorban, nem lehet összehasonlítani a Lemezkezelés Windows-szoftver, mint Acronis DD, GParted a Linux, vagy egy külön CD-n. Adunk csak két példa, de vannak .... egy tonna!

  Elvileg, a telepítés a különböző Windows-verziók, a partíciós tábla felülírja sokszor. Kezdetben látja a partíciókat és azok tartalmát, majd végül miután több újraindul, ha azt nézzük, szükség formázás partíciók nemaicitind adatokat. Alapvetően, az adatok nem törlődnek, így összezavarja. Az egyetlen megoldás ebben az esetben az, hogy a formázás Windows alkalmazás, és fuss egy adat helyreállítási program törölt partíciókat (az adatokat nem törli, csak az adatok törlése a táblázatban), és mentse őket a támogatás külső természetesen. Amikor mozog az egyik Windows-verzió, hogy egy kiváló legrégebbi látható a teljes back-up adatok, formázás a merevlemez és az új partíciók Windows alatt.

 246. Van, hogy az én gandid egy SSD, de a probléma az én pc sata hdd kell 2 2 s SATA és SSD nem számít?
  és hogyan kell összerakni őket, hogy az elsődleges HDD SSD a HDD I windowsu és tárolás is
  Azt hiszem, érdekes lenne a bemutató
  Semmilyen választ, helyesen, szeretettel várunk!

 247. xxx:
  Van, hogy az én gandid egy SSD, de a probléma az én PC-sata cahdd 2 kell 2 s SATA és SSD nem számít?
  és hogyan kell összerakni őket, hogy az elsődleges HDD SSD a HDD I windowsu és tárolás is
  Azt hiszem, érdekes lenne a bemutató
  Semmilyen választ, helyesen, szeretettel várunk!

  Egy SATA slot 2 lehet csatlakoztatni és SSD vagy merevlemez sata3, az egyetlen hátránya az, hogy részesül a sebesség a meghajtó, menj a 2MB sata300 másodpercenként felmegy 3 sata600
  Ha kap egy SSD jobb lenne, hogy a sata3 el tudnak jutni akár 90.000 második műveletek, valamint van egy vezethet időtálló (fogja használni a jövőben sata3).

  • ms nagyobb kristályok, a probléma az, hogy hogyan össze? mint elsődleges HDD, hogy ablakok, és a pc HDD, mint egy tároló, hogy ... tudod, hogy istetz!

 248. Dumitru - mondta

  ha úgy tetszik ... és akkor particionált kilátás ördögök séta véget ér az utolsó partíciót ....
  az Acronis .. kattintson a zászlóra, hogy nem kap ki és minden egyes használat után.
  helyes particionálás ha elkezd a érvelés, kellene 4 1 partíciók, és a partíció 3 4 4 és egyenlő, akkor az operációs rendszer partíció legyen 1 3 és
  de a "helyes .. nem lehet, mert a közbeeső létrehozott partíciók nem lefoglalt terület vagy Vista vagy 7 között 10mb és 100mb.
  még több elsődleges partíciót, xp buteaza az elsődleges, de tettem elsődleges 4 XP partíció.
  és így tovább

 249. Arthur - mondta

  Tehát a probléma ez, én 250 GB HDD C már 20 FULL GB, és szinte nem akar újratelepíteni a Windows, de 50 GB D ingyenesen tudtam a D és C átadni néhány GB?

 250. Valigw - mondta

  Arthur ugyanaz volt a probléma, mint te, amikor elmentem egy számítógép XP 7, én megoldottam Acronis Disk Director. Folytathatja hasonlóan partíció D kiadás, "tiszta" a CCleaner, defragment a lemez, majd két részre partícióra D (D 40GB és új partíció maradványait pihenő a 190GB). Lépés 2: merge partíció D a C (+ 40 20 = 60GB). Oké, 2 60GB partíciók C és D = pihenjen amíg 250GB, körülbelül 190GB (valójában kevesebb, mert nincs merevlemez nem pontosan 250GB)! Visszahelyezni a adatpartíción E.
  Sok szerencsét!

 251. sal mindegyike GB HDD-vel 640 2 4 lemezek és fejek szeretném tudni, hogy melyik lenne a megfelelő partíciót.

 252. hello all Nekem van egy probléma, van egy kemény 80 eredeti gb venni a boltban, és szerettem volna, hogy vesz egy nagyobb memória kemény újra, az úgynevezett [Maxtor sata hdd 2] probléma Nekem van egy régebbi BIOS-a a vállalat a beállítást nustiu [My Computer és a manuálisan létrehozott partíciót az új merevlemez] Ki tud nekem segíteni az én hazai pályán az új kemény hit, hogy sürgős plssss segít nekem.

 253. Mihai - mondta

  fogadtatás
  bemutatott bemutató azt mondják, hogy az új hdd jobb osztható 2, hogy figyelembe véve, hogy a
  bemutatjuk az új és hasznos fizikai konfiguráció és 2 2 supraf.fizice tálak comform EVEREST de mit tegyek, ha létrehozása előtt részben új HDD nem találja a fizikai konfiguráció lemezek / tálak üdvözölje
  nehézség, hogy nem képes megtalálni ezeket az adatokat sem AIDA64 WD HDD, sem a gyártó adatai ............. cuHDSENTINEL valahogy van megoldás?

 254. HELLO! Kérem, mondja meg ... Én 20 használt GB memória, hogyan add DISK ONE már létrehozott? KÖSZÖNJÜK!

 255. manu - mondta

  Nem lehet létrehozni vagy formátumú partíció D semmilyen formában! még a program, amely ...

 256. Alex - mondta

  Hello. Én 500GB HDD és particionálva a következők szerint. Én 3 partíciót, az egyik az operációs rendszer (Windows 7) A 60 250GB GB egyet a játékok és programok 150 GB. Szeretném tudni, hogy particionált helyesen.

  • Liviu - mondta

   Alex nagyon jó. Partition akarsz, nem számít. A cikk kezdődik rossz ötlet a futás a HDD fejek. A végén nem függetlenül működnek, de működik a szolidaritás jegyében. Úgy értem, ha van egy HDD tálak és 1 3 6TB a lányok (6capete), és az első partíció 100 MB partíció fog állni 6 "darab" a 16,66MB minden. Mindkét oldalán az egyes 16,66MB tálak.

 257. Sovar Ana-Maria - mondta

  Hello, van egy Fujitsu Siemens laptop, a nap után megpróbáltam kinyitni a fények, a képernyő van írva HBXPS tömörített, és nyomjuk meg a Ctrl + Alt + Del újraindításához, így adja meg, de én már nem nyitott ablakok, de ugyanúgy jelenik meg írás, mit tegyek? Kérjük, sürgős.

 258. Ionut - mondta

  Helló Cristi,
  Azt akarom, hogy egy kicsit változtatni a partíciók hogy én 3 2. Azt hiszem, meg kellene mozgatni az adatokat ezekből a partíciókat, vagy úgy rendben van.

 259. helló Nekem van egy probléma, mikor telepíteni a Windows, függetlenül a név lehetővé teszi, hogy formázni a merevlemezt, amikor eljut a formázás a jobb oldalon látható nem írok e meghajtók OPTIONS és a Windows telepítve van ugyanazon a partíción, hogy egyszerre volt Leam D INC

 260. Csaba - mondta

  Nagyon köszönöm, Cristi. És ez a bemutató egyszerű, világos és hatékony, mint minden olyan bemutató, ami a Krisztus. Csak szuperlatívuszokban engem.

 261. Mit senki nem vette figyelembe azt a tényt, hogy a "pontos olvasás" mozog mind ugyanabban az időben a merevlemez egy tál. Ez a tűt az első felület olvasat ugyanazon a helyen, tükör, a második olvasat területen. Ezek külön-külön nem mozog. Tehát ez a fajta felosztás fizikai, nem úgy tűnik, hogy a plusz sebességet.

 262. Constantin - mondta

  Én decurand annak megszerzése a Kingston SSD merevlemez 60gb I telepített Windows operációs rendszer a számítógépen, és már 8 régi tera Seagate merevlemez 1. Tudni akarja, ha ez ajánljuk, hogy vagy megosztják a 2 1 amelyek partíciót "Mark aktívként" valamilyen telepített játékok és alkalmazások, és kérni fogja, menj ércek és fuss könnyebb, a másik, hogy továbbra is egyszerű, a filmek zene, downloduri vagy más mappák nem igényelnek telepítést.

 263. Catalin - mondta

  Nem feltétlenül nimic.faceti Partition mappák és kész! akkor az egész olyan sok vita? ha valami rossz történik mindez történik ...

  • Costelina - mondta

   Azt hiszem, ez a téma meghaladta
   Akkoriban, amikor megtette a bemutató SSD voltak elég messze tőlünk, és nem elérhető
   A Windows 7 = ekkor megjelenik létrehozása
   de tudni Windows7; Windows8; 8.1 10 és ki tudja, mi a Windows verzió jön a jövőben tudják értékelni
   SSD
   Elmenthetem fontos fájlokat egy külső tároló (stick vagy kártya) és nincs fejfájás és
   kellemetlen meglepetés (mint volt az elmúlt években a HDD-k)
   HDD már mintegy végére ért a karrierje nem bűncselekmény

   • Costelina - mondta

    próbálja, és a különbséget (a jobb)
    A HDD cseréje egy SSD
    aztán meg nem csatold őket vissza garantált

 264. Cosmin Florentin - mondta

  Salut! Meg tudja mondani, ha ki tudom deríteni, hogy hány nyilvántartás vagy felületeknek egy HDD nélkül feltelepítettem PC nézni a Everest, hogy ha írsz rá ... vagy nem tudom egy másik módja? köszönöm

 265. Ciprian - mondta

  Miért van az Everest Sal Vresse használt video (ha emlékszel), hogy ez utóbbi látható nem közöl részleteket HDD? Vagy egy másik eszköz, hogy hány felületek / head mi?

 266. Lucian - mondta

  Jó estét, néztem a bemutató létrehozására egy partíciót, de én nem arra egyáltalán, van egy új HDD WD Caviar Blue 1 TB, hogy szeretném azt kizárólag filmek tárolására, de meg akartam csinálni 2 vagy 3 válaszfalak, azt formázva NTFS hdd első és ez prog. Acronis Disk Director és vers. 11 és 12 vers próbáltam particionálni, de ha rákattint nem tűnik úgy, hogy partíció létrehozása bemutató elő dolgokat, töredezettségmentesítés és más, azonos létrehozásával partíciót? vagy formázni először megpróbáltam és vers. 11 és 12 és nem jön ki, több tanácsot kérlek, köszönöm szépen

 267. Gabriel Guiu - mondta

  jó estét
  Kérem, mondja meg, ha lehet particionálni a merevlemezt ad 1 tb telepítve rack külső USB-kapcsolat (3 partíciók), és hogy a hdd klón a tartalmát a merevlemez, hogy már telepítve van a számítógépen (320 gb - 3 partíciók).
  Kérem, mondja meg, ha nem lehet bekapcsolni a PC új hdd és látni a teljes kapacitását.

 268. cosmyn - mondta

  Hello!
  Jó tutorial. De van egy kérdés:
  Nemrég vettem egy laptopot egy SSD. SSD van-e elválasztó szabály?
  Köszönjük!

 269. Mihai - mondta

  Adrian üdvözlő Gudus vagy CRISTI Admin !! Néztem többször a bemutató, és nem értettem, hogyan lehet partíciót a merevlemez Hitachi (laptop) család merevlemez Travelstar 5K1000, befogadóképessége 1 TB lemezek = 2, felszíni tároló = 4!
  kérem, segítsen nekem, hogy a helyes partíciót! Azt akarom, hogy a C partíciót a Windows operációs rendszer, a partíció MULTIMEDIA 1, és egy másik partícióra multimédiás 2, 3 partíciókat, hogyan helyes ?? köszönöm, és akkor olyan választ tőled!

Trackbacks

 1. [...] C, mely tartalmazza az operációs rendszert. A megoldás, hogy mindezt mi továbbra is a harmadik, mint a szoftver Acronis Disk Director vagy más operációs rendszerek, mint a Linux Ubuntu. Az Ubuntu rendszer [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.