Hogyan készítsünk intelligens felügyeleti rendszert egyszerű webkamerával - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató örömmel be egy puha, nagyon okos, hogy segít nekünk, hogy a saját felügyeleti rendszer egy egyszerű webkamera, akkor figyelheti otthonát távolról mobil vagy elfog képeket a kamerával web tudjuk majd össze egy videó fájlt, akkor programozni a szoftvert, hogy rögzítse a képeket a webkamerát, ha van mozgás a kamera előtt.
Az ötlet egy ilyen videó bemutató hozzám néhány nappal ezelőtt, sétáltam át egy elektronikai áruház, meg kellett vásárolni nekem néhány mérőeszköz, kérlek szemben nem minden, többek között láttuk néhány készletek felügyelet, ők állították a ház felügyeletét és az egység Capture (videó felvevő, merevlemez), persze ezek költsége egy csomó pénzt, miután kijöttem a boltból elkezdtem gondolkodni a lehetőséget trensforma webkamera a biztonsági kamera és a számítógép video felvevő, hazaértem, és elkezdtem ásni. Találtunk YAWCAM szoftver még egy webkamera szoftver, működik Java környezetben, már telepített Java Runtime Environment JRE hamarosan, miután telepítette és YAWCAM. Nem hiszem el, amikor láttam, hogy több mint kincs lágy én nem csak elfog, de lehet konvertálni a jelet a kamerát egy video streaming, hogy láthatjuk, hogy bárhol a világon minden laptop, asztali vagy mobil telefon.
Nem hiszem, hogy fog működni a telefon, húztam a telefont a zsebéből, és tettem a címet a telefon böngészőjébe, hihetetlen, de igaz, minden mesterséges ment órát telefonon lásd videó stream akkor is, ha nem rendelkezik a Flash Player a telefonon Saját (mindannyian késlekedik az Adobe Flash 10.1 windows mobile), akkor csak meg kell, hogy a böngésző, amely támogatja a java script.
Nem szabad vásárolni semmit, a használt szoftver ingyenes, a webkamera van valaki a házban, akkor is, ha vesz egy, ez nem túl drága a webkamera manapság szívesebben vesz egy kissé tisztességes, ha tudod használni a kamerát, és a laptopját.
Ne hidd, hogy viccelek, amikor azt mondom, hogy mi teszi a valódi felügyeleti rendszer, akkor figyelheti otthonát és javainkat távolról a mobiltelefon használata, látjuk a képernyőn a videó stream fújt alapvetően van egy forgatás közvetlenül a telefonon nem kell vakut vagy Flash lite elég a mobil böngésző, amely támogatja a java script és aktiválódik.
Azt is be lehet állítani a szoftvert YAWCAM elfog a képeket a fényképezőgép meghatározott időközönként re 1 második felfelé, amikor nézi fogás lehet, hogy egy filmet, a film fog állni minden kép jpg, png vagy gif elfogták, a látványos eredményekhez vezethet tudjuk, hogy a filmek 1 FPS nem látványos, de nem több elkapni az elkövetőt.
Egy másik érdekes módon, hogy a szoftver már van mozgásérzékelés, ez teszi képernyő Shat oldalak csak akkor, ha mozgást érzékel a webkamera előtt, érdekes, hogy lehet beállítani az érzékenységet, például ha a ventilátor, hogy be van kapcsolva, akkor nem mint a szoftver, hogy megzavarja azt egy betolakodó keresztül a szoftver érzékeli mozgásérzékenységet kiigazítás és a ventilátor figyelmen kívül hagyja azt a jövőben. Fogások tudjuk tartani a számítógép egy mappában küldje el e-mail címre, vagy FTP fiók küldhet. Ez az üzemmód Mozgásérzékelő kínál elindításának lehetőségét egy végrehajtható, ha úgy érzi, hogy valaki közel van, ez az állomány lehet játékos, egy olyan program, vagy bármi mást is, ez a mód Mozgásérzékelés hangot ad, amikor úgy érzi átáramlik a kamera előtt, a hang hasonlít a hangja törött üveg.
Kinek kell ez a felügyeleti rendszer?
Aki meg akarja tudni, hogy mi történik otthon a távollétében.
Kinek van egy testvér vagy egy húga, aki sétál a szobában hiányában az ő / ő.
Aki kíváncsi, hogy mi teszi a barátja / barátnője haza a távollétében / neki.
Aki kíváncsi (mindannyian kíváncsiak, hogy bizonyos mértékig).
Elvarázsolt gyermek, aki elhagyta otthonát egy dada, aki dolgozott az áramköri kártya K1
Ki féltékeny.
Azok dolgozik rejtett kamera, a termelési költségek csökkentése.
Azok szenvednek krónikus kém.
Május, azt hiszem, mindenki meg fogja találni ezt a hasznos megoldás, főleg, hogy nem kerül semmibe.
Biztos vagyok benne, hogy valamennyien hasznosnak és érdekesnek fogja találni ezt a szoftvert, és a szórakozáson túl a szoftver hasznossága is rendkívül komoly, gondoljon úgy, hogy vakációra megy, ebben a válságban nem ismert, hogy hazaért talál valamit a házban, ebben az esetben rendszerünk lehetőséget ad arra, hogy a fogásait FTP-n mentse, és ha nyaralni jön, felhasználhatja a bizonyítékokat azok ellen, akik ellopták a holmiját, élő közvetítéssel megfigyelheti a házat, és amikor látja, hogy a tolvaj belépett, hívja a rendőrséget vagy hagyja bekapcsolt mozgásérzékelő modullal a rendszert, és amikor a tolvaj belép, hallja a hátsó ablak hangját, és megijedni fog, vagy sem ...
Szeretem YAWCAM, sok mu Élveztem olyan kemény, lágy, biztos vagyok benne, szeretni fogja, és YAWCAM lágy szabad lágy felügyelet WebCam, működik a környezetvédelmi Java Runtime Environment (JRE ), és nem sok dolog: WebCam Capture Élő közvetítés származó webkamerát vagy IP Cam, Mozgásérzékelés, filmek a képernyőképeket, ezek közül néhány a funkciók acestiu csodálatos szoftver, sokan látni a tutorial, most hívlak benneteket YAWCAM nézni ezt a videót bemutató.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. STEFAN - mondta

  Cristi bemutató nem teljesen hirtelen leáll. És köszönöm, hogy tettél valamit a bemutató a neten weben, de kellett uszály akartam kérdezni, ha elhagyom nyitott helyiségbe PC és PC-PC 5V óra háborúba megy non-stop?

  • Tudom, hogy volt egy kis probléma néhány óra pihenés lesz online, de már majdnem vége volt, vannak alapvető dolgok, fontos volt mondani.
   Örülünk, hogy tetszik.

   • STEFAN - mondta

    Igen, de Cristi tudja a számítógép, hogy együtt haladjon 5V vagy a számítógép terem magától, hogy így van a webkamera, és tudom, hogy ez működik a számítógépes program leállt, vagy futó non-stop látom valahol máshol. Döntöttem következtetés szoba + yamcam műsor megy anélkül, hogy a számítógéphez vagy számítógépes terem 5V tüzelve, hogy ilyen van egy IP kamera, de megy a program?

   • Remus - mondta

    cristi, ahová megyek, hogy beállítsam a webkamerámat, hogy hozzáférhessen egy másik PC-ről vagy mobilról… milyen ip beírni ..ms sokat

   • florin - mondta

    túl gyorsan megyek a kurzorral, megszédítesz a képernyőn .. nem mindenki olyan, mint te ... köszönöm a bemutatót, de talán kijavítasz valamit.

  • Cristi Draghici - mondta

   Helló ! Segítsen valamiben ... hogyan tudom működtetni a fényképezőgépemet, és meddig van kikapcsolva a számítógép, mert csak akkor van varázsa, ha be van kapcsolva

 2. De jobb, ha közzéteszi az interneten, kérlek .. látni akarunk!
  Köszönöm a tutorial!

 3. agentutu - mondta

  Hogyan lehet ezt a trükköt munkát ubuntu 10.04? Csak fut a virtuális Windows-verzió? Cristi egyébként gratulálok tutorial. szokásos 10 megjegyzés

  • A natív Ubuntu-ban is használható virtuális doboz nélkül, ha az egész oktatóanyagot megnézi, hangosan és egyértelműen elmondták, hogy ... de jobb, ha az egész fejet megnézi ... és megtudja. Nem nézel a végére? akkor feltesz olyan kérdéseket, amelyekre nem kap választ, mert csak azért van meg a válasz az oktatóanyagban, mert túlságosan kényelmes vagy, hogy ne mondd lusta, hogy nem néztél meg mindent ... ha nem néztél meg mindent, akkor légy egészséges ... Ez azt jelenti, hogy nem akarod tudni, és nem is igazán érdekel, igaz?

  • Azt hiszem, adriangudus utal 00.55 pillanatban nem vagyok benne biztos, de ha akarsz valamit linux nézd meg itt: http://www.zoneminder.com/ . Én még nem tesztelték, így nem tudom, hogy megy ez, ha try'm kíváncsi, ha ez egy jó alternatíva.

 4. Mircea - mondta

  hello nice kérem mondja meg, és tanácsot nekem egy probléma: ha a nyitott (Windows 7) nem nyílhatnak közvetlenül követő első terhelés a Windows mielőtt belép Tegyél rákattintok, hogy Elképzelem, hogy rátette a nevet, majd kapok windows.As akar tenni valamit, hogy engedjen be adtam közvetlenül windows.Dupa újra jelentkezzen ki, ha én adtam, hogy csak kijelentkezés után hozza meg, hogy kattintson , és azután, hogy bejutni ablakok

 5. Shedixx - mondta

  nagyszerű, köszönöm!

 6. robert - mondta

  érdekes. Köszönöm

 7. Kattintson a Start és a Keresés alábbi mezőbe írja azt a Start menüből:
  netplwiz
  Írja be, és a megjelenő ablakban törölje a jelölést a "A felhasználóknak be kell írni egy felhasználónevet és jelszót a számítógép használatához" elemre, majd kattintson az Alkalmaz és az OK gombra.

 8. dragonuroshu - mondta

  Inkább hirtelen vége a tutorial.

 9. Doru - mondta

  Fecilitari, tetszett az oktatóprogram ”. Őszintén használtam a Debut Video Capture szoftvert, ha szükséges, ez jó alternatíva annak, amit bemutatott. Nem tudtam a YAWCAMról, köszönöm.

 10. Gratulálok bemutató YAWCAM nem tudtam, köszönöm. Régebben Debut Video Capture Software egy jó alternatíva, azt hiszem.

 11. Daniel - mondta

  Gratulálunk ehhez a nagyszerű bemutató!

 12. Sajnos nushu, hogyan kell telepíteni webkamera mint nushu, elvesztettem a CD-t, csak azt tudják, mit tettem vele.

  • Cosmin - mondta

   azaz egy tutorial, hogyan kell telepíteni webkamera nélkül Telepítő CD https://www.videotutorial.ro/?p=99

  • Én még nem telepítette a webkamera életem a CD-t, ez jó, hogy mindig a legfrissebb illesztőprogramokat camra disopnibile vagy egyéb eszközök.
   Nyugodj meg, és akkor először ellenőrizze, mit mond a kamera, még mindig nézd meg a szobába, és látom írni A4Tech, megy a Google és írni A4Tech szép, az első eredmény a google a hivatalos honlapján, menjen és nézni alaposan, látom több lehetőséget letöltött illesztőprogramokat, az első lehetőség a legegyszerűbb azok számára, akik nem ismerik a pontos modell a bal gombot Webkamera (Én csak azért jöttem a webkamera vezetők), hogy a link és mit látsz, azt tedd, amelyek néhány képet (aki nem szereti a képeket?), míg a bal oldali sidebar linket voltak nyílt több al-sorozatú kamerák (sorozat K sorozat, stb) , Önnek a sorozat (vagy K) és menj jobbra a kamera PK-636K kép, hogy az oldalt szentelt a szobámba ott Természetesen van még a letöltés gombra.
   A módszer alkalmas minden szobában A4Tech.

 13. Bulgac - mondta

  Használja a keresési mezőbe, a felső sáv. https://www.videotutorial.ro/?p=99

 14. Corleone - mondta

  Cristi hűvös szoftver, láthatjuk, hogy ASUS valami hasonló (azok számára, akik egyszerű beállítás) Asus VideoSec.In mást azt hiszem, a probléma a végén nem érezte a minőség, amit elmagyarázta acolo.SUCCES

 15. Mircea - mondta

  Írja be ide a szöveget! [Youtube G0r6tINInrw & feature = player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=G0r6tINInrw&feature=player_embedded youtube]

 16. Mircea - mondta

  Írja be ide a szöveget! [Youtube G0r6tINInrw & feature = player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=G0r6tINInrw&feature=player_embedded youtube]

 17. Mircea - mondta

  új operációs rendszer (koncepció) http://www.youtube.com/watch?v=G0r6tINInrw&fe...

 18. Vicentiu - mondta

  Salut.Marfa bemutató, de intrabar webkamera folyamatosan fel kell jegyezni, vagy éppen vidám mozgást érzékel előtte?. Szükség van egy normális webkamera, illetve árok az a fázis érzékelő automatikusan aktiválódik, de a web cam egy laptop, amely a beépített e bun.In többi 10 + fokozat. cím tudna tenni valamit, mint egy asztal, ahol mindenki teljes program nevét és egy rövid leírást arról, miért és hogyan végül, hogy a linket, 3 egy tábla oszlopot így is könnyebb lenne, hogy milyen szoftvert Aztán ott van a piacon, mint ez, és akik nem stiati.E a javaslatot, hogy azt hiszem, hasznos lenne.

 19. Ionescu - mondta

  Érdekes ... ez az ötlet. De azt hiszem, nem lehet bátorságod ilyen felvételek készítéséhez, mert nem tudod biztosan, hova kerülnek ezek a képek ??! Tudom, hogy nincs licencelt szoftverünk. elhaladnak, mennek, de más ügyekben nincs biztonságuk.

 20. Az MN modell nem ír, csak írni Deluxe ezt. nézd meg a kamerát fotó http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://i47.tin...

 21. Dany - mondta

  Cristi ms lenyűgözte nagyon szeretem, de van egy intrebaree, ha látni akarom azt mondani .. Nem Divici rögzítés kiválasztotta, mit tegyek számíthat ms válaszidő;);)

 22. Dany - mondta

  ms több

 23. Mircea - mondta

  Bocs srácok, tettem, hogy a videó a YouTube-on több alkalommal, de azt mondtam, puate nem írt olyan NUJ ezt, és megpróbáltam még egyszer elnézést kérek ori.Inca

  • Ha küldesz egyszerre, és látom, hogy nem jelenik meg, várjon, és akkor azt jelenti, hogy szóljon jóváhagyott vagy hibásan spam.
   No comment nem vész el!

 24. Sqad - mondta

  Szóval lehet hogy egy webkamera a másik szobában? Hogyan jutok el oda? Vagy usb?

 25. Sqad - mondta

  A és a módját, hogyan lehet elérni a külföldiek a jelszavakat Brower ott valamit, amit mások nem lépnek be a böngésző a számítógép?

 26. Endy - mondta

  országokban, hogy néhány oktató van 10 megjegyzés Azt szeretnénk, hogy a bemutató a Windows-nLite mudicarea nem tud túl sokat ms

  • Ezek az útmutatók már léteznek, használja a keresési mezőt a jobb felső fekete. Írd ott frissítést Windows XP vagy nLite nLite és nyomd meg az Entert.

 27. helló Krisztus. mondja meg, tudom, kérlek, miért nem megyek a patak? Van más probléma .. videotutorialul szuper kemény! lépést tartani a jó munka

 28. Vicentiu - mondta

  Letöltöttem és telepítette a JRE és YAWCAM HANEM fog firefox.Am csak minták, és nincs olyan érzékelő, vagy egy speciális, azt használja a laptop web cam, és a funkció csak nem 2 poaze,, és akkor hallani, hogy a kép, ha valaki elhalad előtte, de nem talált a C,,,, akkor tedd egy másik partícióra, mint a C?. akkor a program nyitva kell lennie örökké, PTR, amikor bezárja a x nem érzékeli, mi a teendő?. Merci.TOT hogy 10 +

  • Bill Gates - mondta

   Nai vigyázott, nehogy bemutató által Cristi, akkor tudja menteni a képet a kívánt helyre, vagy ha esetleg megtalálja a C-Documents and Settings-Vincent-yawcam.Si programot nem szabad mindig nyitva, ha akarsz menni menni setings statup és kullancs elrejteni a trybar a start.Si ha azt szeretné, hogy a program, hogy a képek, anélkül, hogy járni, hogy minden alkalommal, amikor elindítja kullancs nyitott kimeneti fájl, vagy amit akarsz ott

 29. mi HTC?

 30. Vicentiu - mondta

  Követni a mobil, hogy mennyi, azt hiszem ez nem szabad, nimik? 1 perc mennyibe kerülne adás?.

 31. Azt, hogy ezeket a hülye kérdéseket olvasni a tutorial említettük, mondták MILYEN SZOBA összevonni vagy!

  Akik olvasni? Regény?? NEAA, hallgat GUTAAAAAA ÉS PARIZEEEER

 32. Xantes - mondta

  Amit nem említettünk - nagyon fontos - vagy azért, mert a videojáték megszakadt, vagy mert egyszerűen elfelejtette bizonyítani magát, az az lehetőség, hogy az alkalmazás "Szolgáltatásként" futtatható. Ezt a lehetőséget sehol nem említik, még a gyártó honlapján sem, de ha belép az alkalmazás telepítési mappájába, látni fogja, hogy ez a lehetőség fennáll. Győződjön meg róla, hogy a Yawcam nincs bekapcsolva, és kattintson duplán a "Yawcam_Service.exe" gombra, és a számítógép indításakor a háttérben, szolgáltatásként elindíthatja az alkalmazást anélkül, hogy a számítógépen dolgozó személy tudná, hogy a kamera figyeli. web (a leghasznosabb azok számára, akiknek van laptopjuk és beépített webkamerájuk van!). FIGYELEM: mielőtt az alkalmazást "Szolgáltatásként" aktiválná, el kell indítania az alkalmazást, és ellenőriznie kell, hogy az alkalmazás indításakor a "Stream" funkció automatikusan inicializálódik, különben nem adja ki M-PEG formátumban, ezt követően pedig bezárja az alkalmazást! Más szavakkal, ha nem tartjuk be ezt a sorrendet, akkor elindul az alkalmazás és a kamera, de nem lesznek ÉLŐ képei a kameráról!
  Mi ez? Először is, azok számára, akik meg-az operációs rendszer Bejelentkezés lehetőséget (beszúrni a jelszó Log) azt jelenti, hogy ez az alkalmazás indul indítási és képes lenne működni nélkül és akkor valóban log (azaz anélkül behelyezése és jelszó), és anélkül Yawcam alkalmazás jelenik meg, mint van.
  Ez nagyon fontos azok számára, akik szeretnék, hogy kémkedjen hogy a webkamera, hogy a számítógép nem indul el, hogy a végén, de kezdődik egy egyszerű szerver. Ez leginkább azok számára, akik webkamera csatlakozik egy asztali, és nem laptop. Miért bűn u desktop laptop? Nos, ahogy kémkedni valaki anélkül, hogy tudnánk, hogy nyitva van a számítógép, meg kell kezdeni, és nem ellenőrzi. A laptop nem indul el a rendszer nélkül kezdő és monitor, így kémkedés gyakorlatilag kivitelezhető azok számára, akik egy asztali rendszer.

  Kombinálja az alkalmazással való kémkedés lehetőségét a "Szolgáltatás" művelettel, és azok lehetőségével, akik rendelkeznek WOL-val (Wake On LAN), távolról elindíthatják a számítógépet, amelyhez a kamera csatlakozik, és valódi "lopakodó" videomegfigyelő rendszerrel rendelkezik. , anélkül, hogy bárki tudná, hogy őt "szegény" webkamera figyeli!

  • Mihai Radulescu - mondta

   sós ebéd! Látom, hogy ügyes vagy, és van már tapasztalatod ... tehát ha meg akarsz osztani másokkal, akkor hálás lennék .... Van egy problémám, ha hajlandó vagy?! WOL szeretném tudni, hogy használtad-e ... hallottam véleményeket, de nem bizonyosságokat

   • Adrian - mondta

    Mihai Radulescu: Xantes sal! Látom, már van tapasztalata, és ... szóval, ha azt szeretné megosztani másokkal hálás lennék .... Nekem van egy probléma, ha hajlandó! WOL akarom tudni, hogy használt .... Hallottam véleményeket, hanem bizonyosság  

    Írja be a jobb oldali keresőmezőbe, a fekete szegélyre: WOL, írja be, és megtalálja a bemutatónkat a használatáról és arról ...

 33. bogdan - mondta

  Meg kell határozni a tuturoial a Kaspersky Internet Security 2011? Megjelent végleges változata

 34. florin - mondta

  Amit nem említettek - nagyon fontos -, vagy azért, mert a videojáték megszakadt, vagy mert egyszerűen elfelejtette bizonyítani magát, ez az alkalmazás lehetősége, hogy "Szolgáltatásként" fusson. Ezt a lehetőséget sehol nem említik, még a gyártó honlapján sem, de ha belép az alkalmazás telepítési mappájába, látni fogja, hogy ez a lehetőség fennáll. Győződjön meg arról, hogy a Yawcam nincs bekapcsolva, és kattintson duplán a "Yawcam-NTservice-Install.bat" elemre, majd kattintson duplán a "Yawcam-NTservice-START.bat" elemre, amely után ez az alkalmazás szolgáltatásként a háttérben fut, a számítógép bekapcsolása után, anélkül, hogy a számítógépen dolgozó személy tudná, hogy a webkamera figyeli (a leghasznosabb azok számára, akiknek van laptopjuk és beépített webkamerájuk van!). FIGYELEM: mielőtt az alkalmazást "Szolgáltatásként" aktiválná, el kell indítania az alkalmazást, és ellenőriznie kell, hogy az alkalmazás indításakor a "Stream" funkció automatikusan inicializálódik, különben nem ad ki M-PEG formátumban, ezt követően pedig bezárja az alkalmazást! Más szavakkal, nem tartva be ezt a sorrendet, elindul az alkalmazás és a kamera, de nem lesznek ÉLŐ képei a kameráról!
  Mi ez? Először is, azok számára, akik meg-az operációs rendszer Bejelentkezés lehetőséget (beszúrni a jelszó Log) azt jelenti, hogy ez az alkalmazás indul indítási és képes lenne működni nélkül és akkor valóban log (azaz anélkül behelyezése és jelszó), és anélkül Yawcam alkalmazás jelenik meg, mint van.
  Ez nagyon fontos azok számára, akik szeretnék, hogy kémkedjen hogy a webkamera, hogy a számítógép nem indul el, hogy a végén, de kezdődik egy egyszerű szerver. Ez leginkább azok számára, akik webkamera csatlakozik egy asztali, és nem laptop. Miért bűn u desktop laptop? Nos, ahogy kémkedni valaki anélkül, hogy tudnánk, hogy nyitva van a számítógép, meg kell kezdeni, és nem ellenőrzi. A laptop nem indul el a rendszer nélkül kezdő és monitor, így kémkedés gyakorlatilag kivitelezhető azok számára, akik egy asztali rendszer.

  Kombinálja az alkalmazással való kémkedés lehetőségét a "Szolgáltatás" művelettel, és azok lehetőségével, akik rendelkeznek WOL-val (Wake On LAN), távolról elindíthatják a számítógépet, amelyhez a kamera csatlakozik, és valódi "lopakodó" videomegfigyelő rendszerrel rendelkezik. , anélkül, hogy bárki tudná, hogy őt "szegény" webkamera figyeli!

 35. Botean - mondta

  Köszönöm tutorial.foarte hasznos.

 36. Catalin - mondta

  Az is normális, hogy csak akkor működnek, amikor a számítógép be van kapcsolva, ugyanaz az a kérdés, amelyet az apache szerveren tettek fel: "Ha leállítottam a számítógépet, akkor is működik-e a webhely?". Ha a számítógép le van állítva, hogyan fut a szoftver? Mit tárol?

  Gratulálunk Cristi

  • Gratulálok és gratulálok neked ... nyilvánvaló, hogy megpróbálod megérteni a logikát és azt, amit mondunk, és nem úgy csinálsz, mint mások mechanikusan, és papagájolod, amit mutatunk. Nézze, van, aki valóban gondolkodik.

 37. Gelu - mondta

  Van egy kristályszemű webkamerám a laptopba integrálva ... be lehet állítani úgy, hogy amikor használom, az izzó már nem világít? Köszönöm!

  Jó bemutató, gratulálok!

 38. Cosmin - mondta

  mi történt, és megváltoztatta a hozzászólások részben? miért? volt mijto Ceala

  • Comments Box hoztak az első megjelenése, megpróbáltam egy másik szolgáltató (IntenseDebate), sajnos nem ez volt a helyes, nem volt probléma a megjegyzéseket eltávolítják máshol, spam elég könnyen menekülni a honlapon, mint a videotutorial.ro kategóriák Hozzászólások (31,110 comments) stabilitásra van szüksége, nem engedhetjük meg magunknak, hogy a kockázatot is, comment.
   Visszamentünk a mi alapvető doboz, nem kínál túl sok jellegét, de sokkal stabilabb.
   Videotutorial.ro csapat megpróbál, hogy egy élvezetes a weben, mindig próbál javítani a dolgokon, és mi ezt a vonalat folytassa.
   Ahogy láttam, mindig van valami új, valami jó, akkor talán változtatni ebben az időben a helyszínen működnek, a megjegyzések rovatban lehet elhelyezni rövid ideig, de a tutorials nélküli munkát normál 24 / 7, próbálja meg ezt a helyet élvezetes az Ön és a mi számunkra.

 39. Lucian - mondta

  Gratulálunk a bemutató, és a rendkívüli dolgokat csinál nekünk.
  Óvatosan figyeltem a bemutató, de van egy kérdése: ha tudok patak a böngésző, hogy mi a kamera, ha használja a fájlt menteni ezeket a képeket fájlokat később megtekintheti, és végül kapcsolja őket egy film.
  A kérdésem az, hogy van-e a lehetőséget, hogy mentse közvetlenül fájlba Calc filmet?

  Köszönöm, tovább nő.

  • Rögzítheti ezeket a képeket, majd filmet is készíthet belőlük, olyan, mint egy film, csak alacsonyabb képkockasebességgel, az ötlet az, hogy el tudja fogni a "tolvajt" vagy a "indiszkrétet".

 40. Alex - mondta

  Kár, hogy nem hallja a hangot a patak. Remélem, hogy jön az újabb kiadásokban.

  • Kár, hogy nem hallja a hangot a patak. Remélem, hogy jön az újabb kiadásokban.  


   Jó lenne, hogy megbízható, a gondolat, hogy egy erotikus chat, nem hiszem, hogy a tolvaj, aki belép az otthoni kezd beszélni a számítógép előtt, vagy beszélni, ha részeg, tolvaj általában működik csendben .
   Ha szeretne egy videó bemutató egy "más" video stream, akkor kérheti, hogy a megjegyzések rovatban, vagy a kapcsolat oldal tetején a honlapon.

   • Alex - mondta


    Jó lenne, hogy megbízható, a gondolat, hogy egy erotikus chat, nem hiszem, hogy a tolvaj, aki belép az otthoni kezd beszélni a számítógép előtt, vagy beszélni, ha részeg, tolvaj általában működik csendben .
    Ha szeretne egy videó bemutató egy "más" video stream, akkor kérheti, hogy a megjegyzések rovatban, vagy a kapcsolat oldal tetején a honlapon.
      

    Krisztus az Úr, én nem értem erotikus chat-:))

  • Xantes - mondta

   Ahhoz, hogy a hang-és video streaming, a kamera webes alkalmazás corborata a Yawcam, nézze meg ezt videotutorial a Youtube-on: a "Yawcam audio streaming."

   Nézd meg ezt videotutorial:
   Ahhoz, hogy a hang-és video streaming, a kamera webes alkalmazás corborata a Yawcam, nézze meg ezt videotutorial a Youtube-on: a "Yawcam streaming audio".

  • Xantes - mondta

   Ahhoz, hogy a hang-és video streaming, a kamera webes alkalmazás corborata a Yawcam, nézze meg ezt videotutorial a Youtube-on: a "Yawcam streaming audio". Működik!

 41. Xantes - mondta

  Ahhoz, hogy a hang-és video streaming, a kamera webes alkalmazás corborata a Yawcam, nézze meg ezt videotutorial a Youtube-on: , „Yawcam streaming audio” néven. Működik!

 42. Sqad - mondta

  Spuenti tudjam, van egy usb kábel 5 m? Hol találom meg és mennyibe kerülne?
  És a második kérdés
  Hogyan érhetem el a böngésző idegenek a számítógépükön, és tudom jól, hogy ha behajt ip access paote senkit. nincs jelszavas védelem?

  • Adrian - mondta

   Spuenti tudjam, van egy usb kábel 5 m? Hol találom meg és mennyibe kerülne?
   És a második kérdés
   Hogyan érhetem el a böngésző idegenek a számítógépükön, és tudom jól, hogy ha behajt ip access paote senkit. nincs jelszavas védelem?  

   Felejtsd el újra az oktatóanyagot. Nem csak az ip-t kell majd feltennie, hanem a portot is ismernie kell ... tegyük fel, hogy ismeri az ip-t, bár kétlem, de hol fogja tudni a portot?

  • Xantes - mondta

   Az USB kábel nem igazán 5m ajánlott, de úgy találja, a kiterjesztés UBS (USB extender / mellék). Nem alkalmas ilyen hosszú egy kicsit elveszti jelet.

   Másoknak elérni a kamerát az interneten (vagy más szóval, a WAN) a felhasználó létrehozni beállító menü a kamera a következők szerint:
   Beállítások> Beállítások szerkesztése> Jelszó és jelölje be a Jelszó használata a stream kimeneten jelölőnégyzetet, majd kattintson a Hozzáadás gombra, ahová annyi felhasználót szeretne felvenni, amennyit csak akar, a jelszavakkal, amelyeket azonban le kell írnia, hogy kommunikáljon azokkal az emberekkel, ha ezt akarja.
   Nem elég, hogy egy felhasználó és jelszó múlva, senki nem fogok tudni hozzáférni a webkamera ismerete nélkül a felhasználó nevét és jelszavát. Ha nincs felhasználónevet és a jelszót, hozzáférést a szobában elérhető bárki számára.
   Igaz, hogy mindenki szeretne Aces szobába, meg kell tudni, és a kikötő teret interneten, de ha egyszer ismert és ugyanabban az időben, hogy nem a felhasználó által beállított jelszó, miután megállapította, hogy a port, mindenki hogy tudod, és elérheti a fényképezőgép porthoz. Ezért be kell állítani legalább egy felhasználó York-iak, és természetesen használható jelszó jelölőnégyzetet stream kimenet!

   • Sqad - mondta

    Az USB kábel nem igazán 5m ajánlott, de úgy találja, a kiterjesztés UBS (USB extender / mellék). Nem alkalmas ilyen hosszú semnal.Pentru fogod veszíteni egy kicsit más ember hozzáférhet a kamera az interneten (vagy más szóval, a WAN) felhasználó létrehozza SETUP menüben a kamera, az alábbiak szerint:
    Beállítások> Beállítások szerkesztése> Jelszó és jelölje be a Jelszó használata a stream kimeneten jelölőnégyzetet, majd kattintson a Hozzáadás gombra, ahová annyi felhasználót szeretne felvenni, amennyit csak szeretne, de amelyeket le kell írnia, hogy kommunikáljon azokkal az emberekkel, ha ezt akarod.
    Nem elég, hogy egy felhasználó és jelszó múlva, senki nem fogok tudni hozzáférni a webkamera ismerete nélkül a felhasználó nevét és jelszavát. Ha nincs felhasználónevet és a jelszót, hozzáférést a szobában elérhető bárki számára.
    Igaz, hogy mindenki szeretne Aces szobába, meg kell tudni, és a kikötő teret interneten, de ha egyszer ismert és ugyanabban az időben, hogy nem a felhasználó által beállított jelszó, miután megállapította, hogy a port, mindenki hogy tudod, és elérheti a fényképezőgép porthoz. Ezért be kell állítani legalább egy felhasználó York-iak, és természetesen használható jelszó jelölőnégyzetet stream kimenet!  

    Nos, ha tesz a webkamerát egy másik szobába, hogy ezt, hacsak 5m USB-kábel? Utaltam, hogy a rádiósok nem terem, amely közvetlenül coneteaza pc stiim mind azok a piac. A többi élelmiszer usb vége, azokat is tedd a másik része a ház.

  • Razvan - mondta

   Sqad:
   Spuenti tudjam, van egy usb kábel 5 m? Hol találom meg és mennyibe kerülne?
   És a második kérdés
   Hogyan érhetem el a böngésző idegenek a számítógépükön, és tudom jól, hogy ha behajt ip access paote senkit. nincs jelszavas védelem?

   Nos, legfeljebb 10 RON nem (5m), amit 5-6 RON-nal vettem 2010 márciusáig, most azt gondolom, hogy olcsóbb ... vagy drágább, mint 5-6 RON ... de általában olcsóbb .... 10 RON :))
   Nos, hogy ez a patak ptrotejat

 43. Lucian - mondta

  Nem vettem észre, milyen sötét a számítógép regisztrálni! Ez olyan lenne, mintha a telefonálás vele inchis.Sper nem bánja, hogy ezt mondom, hogy dolgozom, a többi acesta.In Videotutorial csapat tudja, hogy a legmelegebb, és tartsa az összes olyan

 44. Silviu - mondta

  Köszönöm videotutorial - keres egy kicsit, hogy megoldja ezt a problémát.
  Kérjük, ha tudsz mondani egy vagy több (van egy választás) webcams érdemel vásárolt (jobb minőség)
  - használható-e infravörös kamera?
  - használható-e egy nagyobb teljesítményű kamera, például a megfigyeléshez?
  - Gondolod, hogy találok egy szobát az alábbi specifikációkkal:
  Szükségem van egy szobát, hogy 50 távoli méter (parkolás), az infravörös és a lehető legjobb felbontás, így ha szükség van nem ébredek fel képeket a tolvaj, a lány nem csak pixel el kell ismerni.

  • Xantes - mondta

   Az Ön ncesitatile elejétől ki a kérdés a webcam!
   NO kívánt teljesítmény webkamera veled.
   Mert mit kell akkor tényleg egy analóg kamera, amely csatlakozni fog a DVR (Digital Video Recorder), vagy az NVR (Network Video Recorder), vagy az IP-kamera, amely csatlakozik a router. Igen, tényleg szükség van egy router, másképp lesz, hogy az előfizetés / csak Internet kapcsolat, hogy az IP kamera, eltekintve a kapcsolatot, amelyhez kapcsolódó számítógépen.
   Mindkét helyzetben, meg kell keresni egy kamera, amely beépített eszköz infravörös (IR), vagy, ha kell csatolni egy IR (más néven infravörös gun), hogy vagy a mellékelt IR pisztoly vagy csatlakozik egy külön szobában, hogy megverte a távolság, amire szüksége van.
   Ha kívülre kell helyezni a fényképezőgépet, akkor - legyen az analóg vagy IP - kültéri kamera, amely képes ellenállni az alacsony hőmérsékletnek, hőmérséklet-különbségnek, időjárásnak stb. Ha belsejébe helyezi, és képeket rögzít egy ablak mögött, akkor az infravörös megvilágító egyáltalán nem működik, mert az infravörös sugarakat ez az ablak tükrözi, és nem rögzít képeket IR-ben, függetlenül attól, hogy milyen erős a megvilágító!

   Köszönöm videotutorial - keres egy kicsit, hogy megoldja ezt a problémát.
   Kérjük, ha tudsz mondani egy vagy több (van egy választás) webcams érdemel vásárolt (jobb minőség)
   - használható-e infravörös kamera?
   - használható-e egy nagyobb teljesítményű kamera, például a megfigyeléshez?
   - Gondolod, hogy találok egy szobát az alábbi specifikációkkal:
   Szükségem van egy szobát, hogy 50 távoli méter (parkolás), az infravörös és a lehető legjobb felbontás, így ha szükség van nem ébredek fel képeket a tolvaj, a lány nem csak pixel el kell ismerni.  

 45. Silviu - mondta

  PS
  Nem szavaztam: „silviu nem erre az oktatóanyagra szavazott. "
  Hogyan kell ezt csinálni? Hol?

 46. Cristi - mondta

  hi Cristi szuper bemutató megpróbálom ezt a programot, valamint egyéb programok, bemutatva, hogy szükség van, de van egy kérdésre nem lehet video formátumban rögzíti csak akkor, ha mozgást érzékel, és ami azt jelenti, leselkedik, és amikor elkezd lövöldözni tolvaj amíg mozog majd megáll, és ül, és a lesen.

 47. Silviu - mondta

  Xantes - kérem, tudjon részletesebb példát (típus, kód, szobanév) megadni, mert a tudásom a területen pontosan a válaszának szintjén áll (tudom, mit akarok, de nem ismerem a variánsokat és azok határait, így választhatok )
  Lehet, hogy valaki tudja, hogy hol vásárolnak olcsó, de minőségi

  • Xantes - mondta

   Amire szüksége van, nincs olyan, hogy "olcsó".
   Miért? Abból az egyszerű okból, hogy mindenekelőtt egy "megapixeles" kamera, legalább 1,3 Mp, egy viszonylag nagy zoommal rendelkező fényképezőgép stb. A második - és itt nagyon fontos - az infravörös megvilágító, amely szintén meglehetősen drága, a megverni kívánt távolsággal arányosan, az infravörös megvilágításához.
   Annak érdekében, hogy megállapítsuk, hogy a választás a minőséget és árat illeti, adja meg a Google-ban az "IP kamerák", "térfigyelő kamerák", "hálózati kamerák" szintaxist, a világítótestek esetében pedig: "megvilágító" IR „IR tun”, „infravörös tuning” stb. Miért nem teszek közzé linkeket? Annak a ténynek köszönhetően, hogy nem tudok linkeket közzétenni - azzal a lehetőséggel, hogy töröljem a megjegyzésből - ezen az oldalon.

 48. Sqad - mondta

  Csak nyissa ki a szuper számítógép / laptop.
  Apropó mondd, hogyan, hogy felügyeli a csont bár zárolt számítógép? Hogyan tudom ezt megtenni?
  Ők kamerák azokban, vagy az összes webkamerák?

  • Adrian - mondta

   Csak nyissa ki a szuper számítógép / laptop.
   Apropó mondd, hogyan, hogy felügyeli a csont bár zárolt számítógép? Hogyan tudom ezt megtenni?
   Ők kamerák azokban, vagy az összes webkamerák?  

   Ki mondta, hogy kikapcsolt számítógéppel csinálom ezt? Gondolod, hogy az az idős nő, aki néhány napja híreket adott arról, hogy megverte néhányuk kislányát, akiről gondoskodnia kellett volna, tudott-e valamit a PC-ről? tudta mi ez, vagy sétált egyet? Gondolod, hogy az a baba rájött volna, hogy a számítógép be van kapcsolva, ha annak egy szuper csendes PC-je van, csukott monitorral? És ha még mindig kikapcsolták volna a számítógépet (bár kétlem, nem tudom ... nem tudom, honnan jöttél erre a következtetésre), valószínűleg egy speciális rögzítő kamerát, egy ip kamerát használtak volna, bár megint kétlem, mert a képminőség szánalmas volt ... azt gondolni, hogy az egész PC-t is felügyeletre használták ... .. Vannak olyan 15.000.0000 XNUMX XNUMX XNUMX lejes esetek, amelyeket nem is hall, amikor a számítógép működik.

   • Sqad - mondta

    Egyetértek veled. De ha bona fiatal és jó a számítógépek, tedd a kezed a kábel rendben, és húzza ki, és készen áll a játékra.

  • Xantes - mondta

   Squad!

   Akkor vagy azt mondja, hogy a játék hülye, vagy azt mondja, hogy a játék hülye! A második egy! Ezer ember, nem úgy tűnik, hogy tényleg! Csak próbálom elkapni a nyelvünket!
   Hogy sok mindent lehet csinálni egy offline számítógépet? Mondd, egy dolog, amit tehetünk, a számítógép kikapcsolt, igénylő szoftver telepítve van a számítógépre, a szoftver viszont függ az operációs rendszer és az operációs rendszer, és ez attól függ, a maga részéről induló fizikai számítógép?! Kivéve csak azok laptopok, csak játszani audio fájlokat a merevlemez a számítógép, anélkül, hogy a start, egyszerűen azért, mert mp3 valójában egy játékos épült, hogy a laptop használ csak bizonyos gombok, különítettek mp3 a játékos? Csak a bolondok is úgy gondolják, hogy a laptop képes futtatni, amit valójában tervezték anélkül, hogy be van kapcsolva!

   Azok a képeket látni a tévében elfoglalták a kamerákat, amelyek elfoglalták a különböző helyzetekben, többé-kevésbé büntető semmilyen körülmények webcams!
   Vagy analóg kamerák vannak, különböző méretűek, különböző készülékekbe ágyazva: rádiók, órák, festmények stb., Vagy egyszerűen jól elrejtett kamerák, AMELYEKET egy szegény dada nem is tudna van. Mint mondtam, vannak olyan megapixeles analóg kamerák, amelyek legalább 1,3 Mp-os indítást képesek megvalósítani, 5 és 10-szeres optikai zoom lehetőségével és széles látószögű lencsékkel, infravörös megtekintési lehetőségekkel és amelyekhez, ha DVR-t csatlakoztatnak valamihez A nagyobb teljesítmény - amely HDD-t is tartalmaz, amelyre a képeket rögzítik - egyszerű, de erőteljes analóg kamerákat, IP-kamerákat (vagy hálózatot vagy az interneten láthatóakat) tesz lehetővé! Tehát nem a rendkívüli költségekről van szó, különösen akkor, ha a gyermekedről van szó, és mikor, akkor bármely ár nem túl magas ahhoz, hogy bizonyítson egy dajkát, aki ténylegesen és szisztematikusan bántalmazza a gyermekedet, de aki nem tudna bizonyítani ellenkezőjét.

   Vannak olyan IP kamerák - szintén megapixelek -, amelyek viszonylag drágábbak, mint az analógak, de sokkal jobb munkát végeznek, mint az analóg kamerák. Az IP-kamera legfontosabb szempontja nem annyira az a tény, hogy az interneten is látható, hanem az, hogy a felvételt minden felhasználó elvégezheti, amennyire csak támogatja, EGYÉB HELYZETBŐL, mint ahonnan elhelyezték, NAGYON fontos szempont a megőrzés szempontjából. regisztráció, hogy NEM LEHETSÉGES kivonni és / vagy megsemmisíteni a regisztrációt a kamera helyéről, az elkövető által, ha ő (jelen esetben dada!) tud a kamera létezéséről, vagy később is rájön annak jelenlétére!

   Ezért ezek a képek speciális kamerák - megfigyelés, akár analóg, akár IP -, de SOHA nem webkamerák!
   A Cristi által bemutatott szoftver nem más, mint egy webkamerát - rossz teljesítményű, IP kamerába vagy HÁLÓZATBA - transzformáló szoftver, amely számítógép, amelyre a szoftvert telepítették, video web szerverré, megtekinthető webkamerává alakította át távolról, mint egy igazi IP kamera, olyan szoftver, amely átveszi a webkiszolgáló videó helyét, amelyet egy IP kamera beépített. De egy webkamera, legyen az HD és igen - igen, jól mondtam, a HD webkamera, még egy ilyen szoftverrel is, NEM TUDJA átalakítani térfigyelő kamerává, bármi legyen is, mert egy webkamera NEM TERVEZETT ilyesmi, ami a kivitelezésből, a fő korlátokból fakad, elsősorban a gyártási költségektől függ.

   Tehát remélem, hogy azoknak az extázisa és öröme, akik azt hitték, hogy egyik napról a másikra kis nyomozókká válnak, akik nagyszerű jeleneteket készítenek, feltéve, hogy ZÁRT állapotban tartják a számítógépet, biztosan megnyugtatják, mert egy egyszerű webkamera - azok számára, akiknek valóban szükségük van az egyik - nem viszi ki az esetleges helyzetből, amelyben egy térfigyelő kamera hasznos lett volna az Ön számára!

 49. florin - mondta

  Úr Cristi hogyan továbbítsák TV internetes patakok?

 50. Mircea - mondta

  Milyen cím és telefonszám int, mint bevezetés. Nokia 5800 Xpressmusic.In laptop Én a szoftver telepítése és jól vannak. De én nem tudom a hívást. Kérjük, fejtse ki részletesebben. Köszönöm. Mircea.

 51. Nelu - mondta

  Ön is használja a vezeték nélküli webkamera szoftver ismertetett a bemutató?

  köszönöm

  • Xantes - mondta

   Próbálta már, és nem működik! Mindaddig, amíg a webkamera csatlakoztatva Rádiós és amíg hogy a számítógép és a vezeték nélküli webkamera nyitva kell tartani, ahogy fut számítógépes szoftver Yawcam nem látja, mi lenne az akadálya?
   Csak akkor - ha kevésbé valószínű - a vezeték nélküli webkamera nem kompatibilis a Yawcam alkalmazással, lehet, hogy nem működik az Ön számára, különben ugyanabban a helyzetben van, mint a webkamerával, USB-kábelen.
   Az egyetlen hátrány az lesz - ellentétben az USB kábel webkamerákkal -, hogy a képkockák rángatóznak, vagyis alacsonyabb a képkockasebesség, és a kép meg fogja szakítani a videofolyamot.

 52. Cristi - mondta

  úgyszólván szinte bezárt számítógéppel is használható, vagyis beírhatja a fiókjába a jelszót, és futtathatja a szükséges alkalmazásokat. csak azok nem tudnak megadni a jelszót, akik nem látják, mi fut rajta. ebben a helyzetben az alkalmazások továbbra is nyitottak és aktívak

  • Xantes - mondta

   Azt mondtam, és látom, hogy kevés olvassa el a másik véleménye, a másik felhasználó. Csak ezért azt tanácsolják, hogy tegye mindenki számára, nagyon sokat kell tanulni, nem csak videotutorialul is.
   Még egyszer: a sötét változata a számítógép telepíteni ezeket az alkalmazásokat a "szolgáltatás". Írtam lépésről lépésre, hogyan kell ezt csinálni egy korábbi hozzászólás ebben videotutorial, hogy sokkal biztonságosabb megoldás, mert nem indul el, mint a rendszerek, amelyeket eddig futtatásához a "szolgáltatás".
   Ezért egy úgynevezett (majdnem) zárt számítógépes művelethez a Yawcam rendelkezik ezzel a lehetőséggel, és "Szolgáltatásként" telepítve minimális erőforrás-fogyasztással működik, és ami nagyon fontos, hogy NINCS SENKI beléphet a felhasználói fiókba.
   Nem azért, mert én azt mondom, hanem egyszerűen azért, mert a szerző biztosított psobilitatea legalább fut, fut Yawcam a "szolgáltatás" egy optimális és biztonságosabb, mint a számítógép indítása és blokkolja azt követő elérése PC.

   • Xantes - mondta

    A fenti kérdésekkel kapcsolatban, hogy a Yawcam hogyan működhet zárt OC-vel…

    … Még akkor is, ha nem ugyanarról az alkalmazásról van szó, ebben a videó bemutatóban javaslatot teszek egy oktatóanyagra arról, hogy mit és hogyan futtathat a számítógép - akár asztali, akár laptop - az operációs rendszer indítása nélkül, még a legkisebb konfigurációk esetén is. számítógép.
    Ez egy speciális Linux terjesztést GeexBox, amely minden PC működhet, mint egy önálló DVD-lejátszó. GeexBox lehet futtatni egy live CD, vagy lehet telepíteni egy patch a honlapjukon, mint a dual boot, így a számítógép indításakor válassza ki, mit a boot: Win OS vagy GeexBox. GeexBox működhet, mint egy önálló DVD-lejátszó használata nélkül akár számítógép merevlemezén, játszhat a dvd, vagy lemez, pendrive, stb.
    Más szóval, meg lehet nézni filmeket és zenét bármely PC-tároló közvetlenül a forrás, és nincs más set-ari, beállítások, beállítások, mint egy önálló DVD-lejátszó.
    Számomra úgy tűnik, egy jó ötlet használ új videotutorial azok számára, akik szeretnék használni a PC, mint egy DVD-lejátszó, és nincs más forrás!
    http://geexbox.org/en/index.html

    Azt mondtam, és látom, hogy kevés olvassa el a másik véleménye, a másik felhasználó. Csak ezért azt tanácsolják, hogy tegye mindenki számára, nagyon sokat kell tanulni, nem csak videotutorialul is.
    Még egyszer: a sötét változata a számítógép telepíteni ezeket az alkalmazásokat a "szolgáltatás". Írtam lépésről lépésre, hogyan kell ezt csinálni egy korábbi hozzászólás ebben videotutorial, hogy sokkal biztonságosabb megoldás, mert nem indul el, mint a rendszerek, amelyeket eddig futtatásához a "szolgáltatás".
    Így futó úgynevezett "számítógép (majdnem) zárt Yawcam van ez a lehetőség, és telepítette a" Service "fut egy minimális erőforrások felhasználása és ami a legfontosabb, anélkül, hogy bárki is adja meg a felhasználói fiók.
    Nem azért, mert én azt mondom, hanem egyszerűen azért, mert a szerző biztosított psobilitatea legalább fut, fut Yawcam a "szolgáltatás" egy optimális és biztonságosabb, mint a számítógép indítása és blokkolja azt követő elérése PC.  

   • Adrian - mondta

    Egyetlen webhely sem fizet azért, hogy feliratkozjon a hírekre, vagy e-maileket kapjon új cikkekkel. Ne tedd fel ezt a kérdést más webhelyeken, mert mások nevetni fognak. Az információ és az internet többnyire ingyenesek ... nem szabad szoftverként hivatkozni… de kizárólag az információkra, a navigációra, a webhelyhez való hozzáférésre ingyenes.

 53. Lucian - mondta

  Tudom, hogy csoda, nem igazán tartozik ide, de ha előfizet ott (FeedBurner) kap értesítést, ha van oktató fizet minket, vagy valamit ingyen?

 54. adiloiu - mondta

  Én is kipróbáltam, és nem működik ... pontosan akkor, amikor elindítom a programot, és megnyit egy számomra egy előnézeti ablakot, ez legyen a webkamera, de nem működik, miért? Pune: nincs kiválasztva eszköz

  • Cristi - mondta

   adiloiu: Én kipróbáltam, és ez nem működik, pontosan, ..... amikor elkezdem a program megnyit egy előnézeti ablak legyen Aast webcam, de ez nem működik, miért? Magyarán: nincs eszköz kiválasztása

   Mia tűnt így nekem, de manuálisan válassza ki a szobában érzékeli setings szobába, és a listából válasszuk ki a web pl. video eszközök az USB webkamera van írhatsz mást attól függ, hogy melyik szobában

 55. Mircea - mondta

  Kérjük, válaszoljon nekem, amit kértem. Hogyan védje a telefont? Am 5800 Nokia XpressMusic. Nem tudom, hogy mit lép a telefon. Köszönöm. Mircea.

 56. Nelu - mondta

  hello!
  Igen mi BECU Államok?
  kémkedni világít BECU nem igazán működik!
  a béke!


 57. egy nagyon jó bemutató kártyák
  történt más oktatóanyagok mint ez, de ha találsz az audio rögzítés

 58. Nicoleta - mondta

  tovább ... Úgy tettem, ahogy az oktatóanyag mondja ... ..., de a nyilvános adatfolyam hibát ad ... és belsőleg megy ... ha megadom az Online vagyok? hibát ad mind a http-ben, mind a streamben ... megemlítem, hogy engedélyeztem ... kérem válaszoljon minél előbb ... köszönöm !!

  • vízmosás - mondta

   ugyanaz a probléma velem ... segítsen pls
   Kikapcsoltam a tűzfalat, akkor mi?

   NicoletaOtthon
   biztonság
   özön
   hasznos
   lejátszási lista
   lefordított
   Szavazások
   levéltár
   Online felhasználók
   Online szerkesztők
   Yahoo állapot érzékelő
   Játékok
   Minden egy pillantásra
   google keresés
   rangsor processzorok
   Rangsor GPU / IGP mobil
   Csevegés
   Gyors
   Kapcsolat
   Blog
   Linux
   Problémák?

 59. dziulyk - mondta

  de igaza van, leduval 'hogyan csináljuk? hogy fedezhetjük, de…

  • Adrian - mondta

   dziulyk: Igen "a megfelelő elu a Ledu", de hogyan? hogy le tudjuk fedni, de ...  

   Wow rájössz, mi volt, hogy az? Sem lehet kémkedni a kamerát, ha vezetett! (Ironikus természetesen!) Aki megáll, hogy festeni fekete vagy csomagold webkamera, és megtörni a vezeték, amely összeköti a nyomtatott áramkör?

 60. NITAN - mondta

  Kiváló! ha keres valamit, mozgásérzékelés. KÖSZÖNJÜK! NITAN.

 61. Samy - mondta

  jó erős tutorialu

 62. sylviu - mondta

  minden alkalommal, amikor bekapcsolom a PC jelenik meg, amely azt mondja, a következő:

  Ez a program előírja, legalább a Windows 2000 1.60 a SPTD vagy újabb.

  Minden "kernel debugger" ki kell iktatni "ajutatima!!

 63. Nicoleta - mondta

  szia ... .. remélem nem zavarlak ... .. mindent megtettem, amit a klipben láttam ... amikor közvetítek, engedélyt adok ... és amikor online vagyok? nekem is feltűnik ftp-n és stream 'hiba' miért? .. mit kellene még tennem vagy aktiválnom?

  • Adrian - mondta

   Nicoleta: Jó ..... Remélem, nem bánod ..... tettem, hogy bár, mint láttuk, a videó ... adok a szám lehetővé patak ... és amikor nekik az interneten? Úgy tűnik, hogy ftp és patak 'error' miért? .. Mit tegyek, vagy törvény?  

   A legvalószínűbb alkalmazás vagy jobb streaming szerver, amely blokkolja a tűzfal operációs rendszer a számítógépen, ahol telepítette a szoftvert. Ha nem port Firewall oprestel vagy forwording (nyílik router vagy tűzfal port, ami szerver)

 64. Nicoleta - mondta

  Említettem már, hogy szeretnék nézni távolról munkahelyi Adik mi történik a távollétemben otthon

 65. Nicoleta - mondta

  köszönöm Adrian ... Megpróbálom, ha hazaérek

  • Viorel BENDEA - mondta

   Te erős, én nem vagyok az prima.dar meg a hosszú kábelt a fényképezőgéphez, hogyan tudom meghosszabbítani? Ms.

 66. Mihai Radulescu - mondta


  kérjük, értesítse hogyan lfac sokat kezdeni a Windows ... Köszönöm ..... mi nem sokat!

  • Adrian - mondta

   Mihai Radulescu: Sal
   kérjük, értesítse hogyan lfac sokat kezdeni a Windows ... Köszönöm ..... mi nem sokat!  

   Tegye meg a "hatalmas" erőfeszítéseket, és görgetés nélkül nézze végig a bemutatót, és megtudja. Játssz és nézd meg az egész videót!

 67. sssss - mondta

  Megpróbáltam, de Treu szobában, vagy sem?

  • weeder - mondta

   sssss: Próbáltam, de Treu szobában, vagy sem?  

   :)))))) Nem kell szobában, ez a program használ, mint egy szoba monitor! Egyetért-e velem?

   sssss: Próbáltam, de Treu szobában, vagy sem?  

   sssss: Próbáltam, de Treu szobában, vagy sem?  

 68. Mihai Radulescu - mondta

  Mindenkinek azt szeretném mondani… örömmel és nagy tisztelettel, hogy mindazok közül, akiknek észrevételeik voltak ehhez a bemutatóhoz, a XANTES az egyetlen, aki tudja, mit mond… amit szeretnék megköszönni neki és cristinek a bemutatóért, illetve a hozzászólásokért! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK ! minden simán megy….

 69. Nicoleta - mondta

  több ... .olyan múló, ha elmulasztottam valamit ... de nekem ez nem megy ... kérlek sokat, mert ki tudja, hogyan segítsen nekem is ... a rendetlenségi azonosítóm nicolctza Szeretném, ha megmutatnál nekem egy teamviewer-t vagy ilyesmit ... kérlek nagyon ... nem tudtam megrázni a fejét

 70. stefan - mondta

  Fantastic Mr. Cismaru Cristian gratulálok nem csak ötleteket, hanem különösen az, ahogy magyarázza a műveletet, nem hatásvadászat, hogy a leggyakrabban gátolja a tanulékony, de még nem sajátította, hogy még sublilitatiile. Hívom bemutató örömmel adunk tanácsot, és te és mások, mint a rövid instructive.Pe, köszönöm, és sok Deore sanatete az örvendezésre, és egyéb bemutatók

 71. ROBERTO - mondta

  Kérem, engedje meg ajánlani nekem egy webkamera, így tudom használni megfigyelőrendszer ház (udvar), és lehet használni, még a NOAPTE.MULTUMESC!

 72. gianny - mondta

  complex.Felicitari bemutató elég Cristian ez a bemutató. :)

 73. gianny - mondta

  mert nem hallom a hangot, ha megváltoztatom ... ... .. a mozgásváltozatban: D

 74. Mihai - mondta

  salut.se talán a szuper webkamera rendszer kialakítását akkor kezdődik, amikor a számítógép indításakor?

  Gratulálok Cristinek mindazért, amit tett ...

  • Adrian - mondta

   Mihai: Salut.se talán a szuper webkamera rendszer kialakítását akkor kezdődik, amikor a számítógép indításakor? Gratulálunk Cristi mindent, amit csinál ...  

   Ő, mint az erőfeszítés, és nézni a bemutató, hogy a végén, fej-farok nélkül, hátra, és derítse ki. Ha tényleg érdekel néztem fej-farok, ha nem, akkor azt jelenti, hogy nem érdekel, nem megismételni, amit már mondtam, a bemutató videó. Ez azért van, hogy őt.

 75. Alexandru - mondta

  hi Adriana
  Nokia 5700 patak menni?
  várt választ köszönhetően

 76. Alexandru - mondta

  hi adrian
  Nokia 5700 patak menni?
  várt választ köszönhetően

 77. Mihai - mondta

  hello cristi., többször megnéztem az oktatóanyagot, visszaállítottam a beállításokat, és a webkamera megfigyelő program nem indul el, amint a számítógép elindul., de a program működik, csak el kell indítanom. Szeretném, ha a program elindulna, amikor más az emberek kinyitják a számítógépemet. kérem, segítsen nekem ... előre is köszönöm

 78. Tudja valaki, hogy miért kap a telefon patak .. WebUI látott néhány másodpercig mondani 20 30 .. majd húzza ki a PC, de úgy nézek ki, mintha még mindig kapcsolatban .. beszélve arról, hogy van egy Samsung Corby wi fi ..

 79. Marius - mondta

  Ez a kis program valahogy aoptiunea, hogy válasszon egyet a számos webcams? Például szeretném használni a kamerával különböző szögekből 4

 80. mehet minden kamera modell

 81. Nsilviu - mondta

  Léteznek bizonyos posibilatate amikor nézni online (stream) tudtam neki volt, csak akkor, ha azt akarom, nem mindig. Például úgy tűnik, mintha valami gyanús folyik, és én azt a (stream), és szeretnék regisztrálni.
  Ez lehet?

 82. Én egy n95 ahogy azt mondtad, hogy a telefon, de most már látom, hogy a telefon a patak router ugye? vagy ha nem látja a patak? mártással

 83. Nekem van egy probléma

 84. weeder - mondta

  Gyönyörű. Most már tudom, hogy egy kis külső összejönni erkély és tedd az autó, mint én vagyok, fáradt találom lezuhant, karcos és tükrök nélkül. De még mindig van egy kérdésem: Mi lenne a dinamikus IP-cím? Úgy értem, ha a rendszer újraindul, akkor csatlakozik az internetre automatikusan, és a program elindul, és még mindig azt szeretné, hogy a http vagy patak, hogy a szerzett vagy elfog kamerát!? Előre is köszönjük.

  • Lucian Gabriel - mondta

   weederCsodálatos. Most már tudom, hogy egy kis külső összejönni erkély és tedd az autó, mint én vagyok, fáradt találom lezuhant, karcos és tükrök nélkül. De még mindig van egy kérdésem: Mi lenne a dinamikus IP-cím? Úgy értem, ha a rendszer újraindul, akkor csatlakozik az internetre automatikusan, és a program elindul, és még mindig azt szeretné, hogy a http vagy patak, hogy a szerzett vagy elfog kamerát!? Előre is köszönöm.  

   Lásd, hogy itt található az oldalon a DynDNS, hogy oldja meg az ip dinamikus megjelenést e-mail bemutató https://www.videotutorial.ro/?p=729

 85. Laurentiu - mondta

  Szeretném tudni, hogyan lehet egy rendszer több webkamerák segítségével egy számítógép. Köszönjük és gratulálunk a kezdeményezést. bemutató kiváló.

 86. cozmin - mondta

  Szia, telepítettem a programot, és nem tudom, hogyan kell csatlakoztatni a számítógéphez, hogy otthon laptop fut a program. Köszönöm.

  • Adrian - mondta

   cozmin: Szia, telepítettem a programot, és nem tudom, hogyan kell csatlakoztatni a számítógéphez, hogy otthon laptop fut a program. Köszönöm.  

   Nézze meg a fejtől a farokig oktatást görgetés nélkül, mert az ismertette, hogyan kell csatlakozni az oktatóanyagban. Olvassa el az összes megjegyzést, mert a megjegyzésekben ez tisztázódott! Ha nem csinál valamit, akkor nem fogja tanulmányozni a problémát, nézze meg a teljes oktatóanyagot, és olvassa el az oktatóanyag összes megjegyzését, majd várjon sokáig, amíg a probléma magától megoldódik! Talán valami csoda fog történni ...

   Ez a felülvizsgálat is:
   3/3. Oldal [<<] [1] [2] [3]

   Kattintson az "[1]" gombra az oktatóanyag megjegyzései 1. oldalának elolvasásához, majd az "[2]" gombra az oktatóanyag megjegyzései 2. oldalának elolvasásához stb.

 87. cozmin - mondta

  Néztem a bemutató kétszer olvastam a megjegyzéseket, és még mindig nem tudja kitalálni, mit kell írni, és ha a számítógép a munkahelyen, hogy csatlakozzon a laptop otthon, hogy nyitva van és fut a program. Kezdő vagyok, sajnálom, ha stressz.

  • Adrian - mondta

   cozmin: Néztem a bemutató kétszer olvastam a megjegyzéseket, és még mindig nem tudja kitalálni, mit kell írni, és ha a számítógép a munkahelyen, hogy csatlakozzon a laptop otthon, hogy nyitva van és fut a program. Kezdő vagyok, sajnálom, ha stressz.  

   Nem olvastad őket, legalábbis nem mindegyiket. A fentiekben elmondtam, hogy 3 oldalnyi megjegyzése van ehhez az oktatóanyaghoz, és elmagyaráztam, hogyan kell ezt az oktatóanyag megjegyzéseinek 1. oldalán vagy a 2. oldalon bemutatni. Tehát vegye be az összes olvasmányt (mind a 3 oldalnyi megjegyzés… gyerünk, nincs sok olvasnivalója!) Ez a te problémád, és ha meg akarod oldani, akkor el kell olvasnod. Ha nem akar olvasni, akkor csak annyit kell tennie, hogy megvárja, amíg a dolgok önmagukban sikerülnek, vagy remélni, hogy egy csoda vagy isteni ihlet által rájön, mit kell tennie.

 88. cozmin - mondta

  Igazad van, hogy valaki feltette ezt a kérdést, mint én, és még kétszer, és még mindig nem érkezett válasz. az én érdeke, hogy olvassa el ezeket a megjegyzéseket, és láttam, sok hülye kérdés. A választ a problémára azt hiszem, hogy nagyon rövid, így tudom, és értem. Csak azt akarom egyaránt: nézni a lányom, hogy működjön együtt a program. Én nem értem: ez milyen címre írjak, és hol kell írni, hogy a számítógép a munka, hogy csatlakozzon a haza. Elnézést a zavarásért, nem fogok kérdezni semmit, mert látom, hogy inkább megkerülni a válaszokat.

  • vanessa - mondta

   cozminIgazad van, hogy valaki feltette ezt a kérdést, mint én, és még kétszer, és még mindig NUA válaszolt. az én érdeke, hogy olvassa el ezeket a megjegyzéseket, és láttam, sok hülye kérdés. A választ a problémára azt hiszem, hogy nagyon rövid, így tudom, és értem. Csak azt akarom egyaránt: nézni a lányom, hogy működjön együtt a program. Én nem értem: ez milyen címre írjak, és hol kell írni, hogy a számítógép a munka, hogy csatlakozzon a haza. Elnézést a zavarásért, nem fogok kérdezni semmit, mert látom, hogy inkább megkerülni a válaszokat.  

   ................................................
   Nyissa meg a böngészőt a munkahelyi számítógépről, és írja be a „http: // itt az otthoni számítógép ip-jét” címsorba, és ide azt a portot, amelyhez csatlakozik… így kell kinéznie (bemutató) „http: //192.168.0.33 .8888: XNUMX ″ ... az általam írt ip helyett beírom az ip-jét ...
   Mint tudod, a címet, ahol a dolgokat YAWCAM pillantást a pillanatban videotutorial 09: 06 ... az 09: 50 Cristi megmutatja, ki Állami URL..Kövesse amíg 10: 05... Ezt ki kell írnia egy papírra, és a munkahelyén be kell tennie a böngésző címsorába
   ................................................

  • Adrian - mondta

   cozminIgazad van, hogy valaki feltette ezt a kérdést, mint én, és még kétszer, és még mindig nem érkezett válasz. az én érdeke, hogy olvassa el ezeket a megjegyzéseket, és láttam, sok hülye kérdés. A választ a problémára azt hiszem, hogy nagyon rövid, így tudom, és értem. Csak azt akarom egyaránt: nézni a lányom, hogy működjön együtt a program. Én nem értem: ez milyen címre írjak, és hol kell írni, hogy a számítógép a munka, hogy csatlakozzon a haza. Elnézést a zavarásért, nem fogok kérdezni semmit, mert látom, hogy inkább megkerülni a válaszokat.  Idéz nekem

   Meg fogod érteni, és akkor soha nem lesz képes megtenni másodfokú egyenlet ismerete nélkül 2 összeadás, kivonás, szorzás, osztás. Van egy csomó a bemutató, ahol megmutatom, hogyan lehet az IP-címét a számítógép, amelyről a gépelés vagy a / sit. Nem fogok írni, hogy chilometri teljes észrevételek próbálta elmagyarázni, mi az, hogy az IP, hogy én inkább a fejemben.

   A böngészőt az otthon van, hogy a PC IP home (

 89. Adrian - mondta

  Folytatom, mert véletlenül rákattintottam a "Megjegyzés küldése" gombra

  A böngésző kell oldania IP otthoni számítógépén futó webkamera szervert. (Ami világosan és kemény NYELV RROOMMAANNAA video bemutató)

  Helyezze be otthoni számítógépének IP-jét a munkahelyi böngészőbe, majd azt a portot, amelyen a webkamera alkalmazás szervere kijön ... gyerünk, testvérem, menjünk tovább vele, az oktatóanyag román nyelven van, mi a fene, jó emberek?

 90. cozmin - mondta

  Köszönöm szépen vanessa.ai volt a legegyszerűbb és fókuszált raspuns.acest amit mondtál ott csináltam, de én jelenik meg: Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a e webpage.asta hiszem adok ms. ismét

  • Adrian - mondta

   cozmin: Köszönöm szépen vanessa.ai volt a legegyszerűbb és lényegretörő raspuns.acest dolog, azt mondta, hogy én tettem, de én jelenik meg: Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a e webpage.asta hiszem adok ms. ismét  

   Ha mehet 2 okok:
   Vagy van dinamikus IP, másolja a lapot, majd zárja be a számítógép és a PC, ha ismét megnyílik az (Ön tudta azt, hogy jön, hogy nyissa meg bizonyos időpontok között, de valószínűleg nem tudja, hogy ha ha van egy dinamikus IP, akkor indítsa újra a számítógépet vagy a kapcsolat az IP változik. Ez azt jelenti, hogy ha a gyerek id egy lapon, majd zárja be, tudván, hogy figyelemmel fogja kísérni, hogy nyissa meg, hogy egy adott lány időben, hogy dinamikus, a pillanat, amikor megnyílik a PC, a számítógép fog futni az új IP, és nem ugyanaz, másolt a lap.)
   Vagy az otthoni PC-n futó web serverasul a tűzfal be van kapcsolva (a windows), és blokkolja a szerver és kapcsolódó másoknak pc-ul/portul apliatiei volt.
   Összefoglalva, ne a Windows tűzfal, vagy bármi tűzfal telepített, vagy hozzá a webcam szerver szoftver tűzfal kivétel.

   És az egyik oka lehet, hogy van egy router, ami azt jelenti, hogy meg kell tennie, kikötőről kikötőre így forwording webcam szerver (port forword azt jelenti, hogy meg kell adni a router a böngészőt és nyissa meg a portot, amelyen a szerver kilép webkamera oldalon. Ha nem tudod, hogyan érhető el a router, vagy hogyan kell csinálni portforwording, van bemutató valamit, akkor csak meg kell írni a keresőmezőbe a jobb felső fekete él: hogyan lehet forwording kikötőbe vagy kikötői forwording csak és adja meg.

 91. Valentin - mondta

  Sall Nekem van egy probléma, nem indul el a program, mi a teendő?

 92. Megpróbáltam, és nem látom egyáltalán megemlítjük, dinamikus IP, nettó RDS.
  Van egy D-Link router (dl-524) hogyan lehet a beállításokat port forwarding? hová menjen és mit csináljon pontosan?

  • Adrian - mondta

   Doru: Megpróbáltam, és nem látom egyáltalán megemlítjük, dinamikus IP, nettó RDS.
   Van egy D-Link router (dl-524) hogyan lehet a beállításokat port forwarding? hová menjen és mit csináljon pontosan?  

   Ha elolvasod a fenti megjegyzéseket, különösen mivel én (fent az adott Valentin) nem tudni. Legyen kényelem és elolvasni a megjegyzéseket és oktatóanyagok!

   • Adrian:
    Ha elolvasod a fenti megjegyzéseket, különösen mivel én (fent az adott Valentin) nem tudni. Legyen kényelem és elolvasni a megjegyzéseket és oktatóanyagok!

    Elolvastam és nem pontosan, mint a bemutató mondhatjuk teljesen farok fej lassítva

    • Doru:
     Elolvastam és kész, pontosan, mint a bemutató teljesen fej farok mondhatjuk lassú beszélve arról, hogy van egy Philips webkamera a pillanatban, mikor kap a kapcsolatot a LAN (saját belső hálózat) nem mutatnak képeket .. bár én is, mint a név kiválasztása és kiválasztva, majd elmegy egy ip kamera.
     Itt ip: http://192.168.0.109:8081

   • Adrian:
    Ha elolvasod a fenti megjegyzéseket, különösen mivel én (fent az adott Valentin) nem tudni. Legyen kényelem és elolvasni a megjegyzéseket és oktatóanyagok!

    Elolvastam és kész, pontosan, mint a bemutató teljesen fej farok mondhatjuk lassú beszélve arról, hogy van egy Philips webkamera a pillanatban, mikor kap a kapcsolatot a LAN (saját belső hálózat) nem mutatnak képeket .. bár én is, mint a név kiválasztása és kiválasztva, majd elmegy egy ip kamera.
    Itt ip: http://192.168.0.109:8081

    És itt Restu ..

    Mi a webkamerám URL-je?

    Ha online mások látni a webkamera Ezek a címek:

    Http: http://188.27.222.49:8888
    Stream: http://188.27.222.49:8081

    ha tudsz adni nekem hozzá vagy zümmögni id: zahariadoru, lehet, hogy egy kis dolog is beszélve. Köszönöm

 93. Nekem van dinamikus ip és próbálja meg látni, hogy a böngésző a saját hálózaton lan .. Azért említem d-link router 524 beléptem a port forwarding a feltétlenül követte a lépést, és nem megy.
  Adrian kérjük lépjen kapcsolatba velem a yahoo messenger ID: zahariadoru, adj egy buzz egyszerűen csak kerítés nekem valamit. Köszönöm

 94. Adtam formátumban C és megoldani .. most megy

 95. Megtaláltuk és miért nem működik .. miatt * Ace Mega Codec Pack * rövid AMCP
  Miután reinstalled Windows + antivirus első dolog, amit tettem, és telepítve van yawcam mentem telepítése után AMCP nem működött így távolította el, és most menj és AMCP.
  Szuper kemény turorialul .. Köszönöm.

  jó szórakozást

 96. üzenet megy, ha telepítette a kamera

 97. John Gavris - mondta

  Tanuljanak egymástól bemutató prezentat.Va köszönöm!

 98. Catalin - mondta

  Cristi Hello!
  A barátnőm a fedélzeten már dolgozik tengerjáró kaptam ezt a linket: http://167.118.55.4/view/index.shtml , és azt mondta nekem, hogy élőben tudom nézni az edény helyzetét ... de nem tudom, hogyan kell használni ... tudnál nekem segíteni! köszönöm!

 99. Mihai - mondta

  Nagyon érdekes, valamint minden tutorialele.Se hallja a hozzáférést és a html címet, nem csak a video, és ha fut a program automatikusan megnyitja PC.Exista beállítást asta.Multumesc

  • Adrian admin - mondta

   MihaiNagyon érdekes, valamint minden tutorialele.Se hallani, és amikor belép a html, nem csak a video, és ha fut a program automatikusan megnyitja PC.Exista beállítást asta.Multumesc  

   A szoftver futtatásához / szerver PC kezd mondani, így a hozzászólások részben, és a bemutató videó bemutató. Miért is nézett rá, ha nézett a végén?

 100. Georgge - mondta

  üdvözlet és gratuláció a webhelyhez !! Nekem is problémám van az internetkapcsolattal. 2 laptopom van ... az egyik a YAWCAM-ot futtatja, és ezzel egyidejűleg az interneten is nézhetem, a másik pedig nem ... ha tudsz nekem segíteni ... .nessem nica_george71 köszönöm

  • Georgge - mondta

   Georgge: Welcome, és gratulálunk a honlapon! Nekem van egy probléma a kapcsolat laptop ... egy internet.am 2 YAWCAM fut, és az is lehet nézni az interneten, és a másik nem .. ha tud segítsen nekem .... köszönöm rendetlenség nica_george71  Idéz nekem

   Közben megoldottam ...

 101. Ciprian - mondta

  sem hogy tudnám streamelni és http-be csinálni. Hibaüzenetet kapok, amikor csatlakozom az internethez, és amikor megpróbálom elérni a linket a mobilról, azt mondja, hogy ez a kapcsolat nem létezik. hogy az legyen a probléma az útválasztóban? Nekem van a netem a romtelecomtól, és tőlük a router. Megpróbáltam megadni az útválasztó beállításait, de nem hagyja meg a router kézikönyvében szereplő szokásos jelszót ... furcsa az a tény, hogy van egy mobiscope nevű felügyeleti szoftverem is, amellyel követhetem a webkamerát a mobilomon.

  • Ciprian - mondta

   Ciprian: No hogyan lehet nem megy, és http patak. szerzés hiba, amikor megpróbál kapcsolódni az internethez és a mobil hozzáférést biztosít a link azt mondja, hogy ott van a kapcsolat. a router, hogy a probléma? Én net Romtelecom és a router tőlük. Megpróbáltam a router beállításokat, de bízom az alapértelmezett jelszó a router kézi ... furcsa, hogy van egy felügyeleti szoftver, amely képes követni nevezett mobiscope mobil webkamera.  

   Yawcam online check

   Ez az oldal ellenőrzi, hogy a webkamera látható az interneten.

   Haladás:
   ————————————————————————

   A Http URL ellenőrzése: -http: //92.86.xxx.xxx: 8888 ... Hiba!

   Az adatfolyam URL ellenőrzése: -http: //92.86.xxx.xxx: 8081 ... Hiba!

   ————————————————————————

   Hogyan oldották meg a problémát:
   Ne feledje, hogy a HTTP és a Stream futtatása előtt ezt a tesztet!
   Ha ezt megtette, és még mindig kap egy hiba Néhány kell, hogy továbbítsa a portot a router:

   Opció 1:
   UPnP a router, és hagyja, hogy Yawcam továbbítja a portok automatikusan.
   Ez az opció a legegyszerűbb, de csak akkor működik, ha az útválasztó támogatja az UPnP.
   További részletek itt ...

   Opció 2:
   Továbbítják a portokat megváltoztatásával a beállításokat a router.
   Szüksége van, hogy továbbítsa a port 8888 8081 TCP forgalom és port TCP és UDP forgalmat.
   -Www.portforward.com Kérjük, látogasson el további információkért, hogy hogyan, hogy továbbítsa a port.

   Végre:
   Akkor is meg kell, hogy hozzanak létre a tűzfal, hogy Yawcam az internet eléréséhez.
   További részletek itt ...

   ha megkapja ezt az üzenetet, ha ellenőrzi az interneten. Megváltoztattam az IP-címet, hogy neki nem akárki.

 102. Lucho - mondta

  Hello Nekem van egy kérdés, ha telepíti a szoftvert venni. A webkamera, akkor lehet használni a web messenger, vagy sem?

  • Valentin - mondta

   Lucho: Hello Nekem van egy kérdés, ha telepíti a szoftvert venni. A webkamera, akkor lehet használni a web messenger, vagy sem?  

   Igen, lehet, de nem megy, míg a (legalábbis nekem nem fogja használni, és rendetlenség, és a szoftver)

  • fehér - mondta

   Lucho: A sok program. 4 saját kamera ST-w20 USB DVR 2.0 4 Easy Cap csatornák, laptop (Hdd500Gb), kell egy programot, hogy képeket is jött DVDR camerele.Programul nem rendelkezik Regisztráció minden szobában, és hogy a program csak

   nu

 103. Sergiu - mondta

  Hello.
  Mi a probléma patak. Amikor a számítógép leállítás patak cím változás. Elindítása után az alkalmazás, és találni egy másik on-line hozzáférést IM címét. Hozzáférés a címet a többi számítógép, és megy. Néhány perc múlva nem tudom elérni azt. Megemlíteni, hogy van egy vezeték nélküli router. Legyen a beállításokat számít ez?

 104. serkan - mondta

  ms mult.bafta

 105. madalin - mondta

  hűvös programot bv

 106. Radu - mondta

  Hello! PC, ha bemegy hibernált vagy alvó egyébként?

  PS: Én Windows7

  • AdrianGudus - mondta

   RaduHi! PC, ha bemegy hibernált vagy alvó egyébként?
   PS: Én Windows7  

   Nem, ha tudod, mi fog aludni, vagy ha érti, hogy mi történik a hibernálás, akkor levonja az egyik, hogy nem működik. Beszél a terveket már van energiagazdálkodási beállítások bemutató, ott pontosan elmagyarázni, mi hibernálni, az alvás és az összes ezeket a dolgokat, hogy megtalálják bemutató írjon ki a keresési mezőbe a jobb: energiagazdálkodási beállításokat, a teljesítmény, a hatékonyság, alvás, állítsa le, 7 hibernálni a Windows, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Van egy about: hogyan engedélyezése / tiltása hibernálás Windows 7, megtalálja a jobb felső keresőmezőbe.

 107. Ionut - mondta

  Van egy kérdésem! Miért nem látja a patak másik PC-k? Adtam több barátja, és azt mondták nekem, hogy én nem látok .. tud nekem segíteni?

 108. Ionut - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma .. adok u az anyagáram url .. ez nem lát .. így .. a link nem töltődik be .. tud nekem segíteni :)

 109. Ionut - mondta

  Több mondják néha .. A kapcsolat időtúllépés

  A szerver 92.81.XXX.XX túl sokáig tart, hogy válaszoljon.

  * A helyszínen lehet ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
  pillanatokat.

  * Ha egyetlen oldalt sem tud betölteni, ellenőrizze a számítógép hálózatát
  kapcsolat.

  * Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal védi, vagy proxy, győződjön meg róla,
  hogy a Firefox hozzáférhet a weben.

 110. Sergiu - mondta

  Hey all! Megvizsgáltuk a fenti program nagyon jó, de nem az, amit én keresek. Kérjük, mondja el a sok program. 4 saját kamera ST-w20 USB DVR 2.0 4 Easy Cap csatornák, laptop (Hdd500Gb), kell egy programot, hogy képeket is jött DVDR camerele.Programul nem rendelkezik Regisztráció minden szobában, és hogy a program csak látni képeket minden kamerából és felvett egy egyágyas szoba. Köszönjük!

 111. vali - mondta

  Sall a Vali kérjük szép, ha tudod, hogy a videotutorial a KeyLemon

 112. menjen haza, hogy a web egy másik PC-n? kell telepíteni a PC yawcam oldalak?

 113. John Cozma - mondta

  fogadtatás
  Megpróbáltam, amit bemutatott videotutorial, azt tettem, amit bemutattak, nem, hogy a beállítások patak ptr nem lehet látni élő videó webcam, amikor nézem gasete URL-címet, de nem mondom, hogy csökkenő hiba történt. "ve a kapcsolat szinte vodaf

 114. neomorphy - mondta

  Salut.caut valami hasonló Ubuntu (streaming webcam) akkor adja meg a böngésző nem támogatja a video call.Multumesc Pidgin.

 115. Catalin.81-Rm.S - mondta

  Hi all!
  Azt szeretném tudni, hogy van megoldás a problémára be és Lucho December 2:
  hogyan tudjuk használni ezt a szoftvert, anélkül webkamera blokk más alkalmazások számára, azaz, miközben megy a boying Yawcam patak, tovább videochat webcam / videotelefon.
  Észrevettem, hogy senki sem válaszolt erre a kérdésre ...
  Kérjük, küldje el a speciális feltételezések nem megy, vagy nem megy?

 116. LaurianSorin - mondta

  Cristi asszisztens de használt disznó? Nem lehetett csinálni, és látod a szobát?

 117. én pont - mondta

  Nagyon jó.
  Miért nem látom a HTC Magic semmi.
  Ha küldesz e-mail-

 118. Catalin.81-Rm.S - mondta

  Tudja valaki, hogy hogyan lehet ezt a programot dolgoznak együtt a webkamera a messenger?

 119. Catalin.81-Rm.S - mondta

  Készülj fel! Megoldottam SplitCam.
  egy érdekes szoftver az ellenkező véleményen böngésző yawcam nem csak a személy előtt webkamera. Láthatjuk, hogy mi jelenik meg a monitoron. Szóval mint látható a távoli PC-n.
  Azt hiszem, megérdemel egy tutorial SplitCam http://www.splitcamera.com/

 120. Emil Radulea - mondta

  Nagyon informatív poszt, egy cikket, hogy fellebbezés lehetősége nélküli, várhatóan több látni más elemek ugyanolyan szép szerkesztőség

 121. Cristi - mondta

  Letöltöttem a hivatalos oldalon yawcam után, amikor szerettem volna telepíteni az AVG víruskereső felismeri azt virus.I történt senkinek? Ha bárki ellenőrizheti azt recunăcator.

 122. Bobi - mondta

  buna.am letöltött yawcam program JRE, de nyitott merge.cand yawcam oldal, én és egy másik descide ablak, ahol azt mondom, nincs eszköz kiválasztott,. tényleg hol rosszul? bemutató figyelmesen nézte, és azt mondják, hogy én mindent megtettem a lépést bine.cine tud válaszolni? köszönöm

  • flroin - mondta

   Bobi:
   buna.am letöltött yawcam program JRE, de nyitott merge.cand yawcam oldal, én és egy másik descide ablak, ahol azt mondom, nincs eszköz kiválasztott,. tényleg hol rosszul? bemutató figyelmesen nézte, és azt mondják, hogy én mindent megtettem a lépést bine.cine tud válaszolni? köszönöm

   Bobi:
   buna.am letöltött yawcam program JRE, de nyitott merge.cand yawcam oldal, én és egy másik descide ablak, ahol azt mondom, nincs eszköz kiválasztott,. tényleg hol rosszul? bemutató figyelmesen nézte, és azt mondják, hogy én mindent megtettem a lépést bine.cine tud válaszolni? köszönöm

   ugyanaz a dolog történt velem misa

 123. Bobi - mondta

  caty:
  üzenet megy, ha telepítette a kamera

 124. Bobi - mondta

  sall.am nem minden lépés jobbra, de amikor kiválasztott sajtológép nekem stochezze azokat a képeket, én meg csak egy kép, hogy miért?

 125. adi.-2012 - mondta

  de amikor megy le számítógépet?

 126. Bobi - mondta

  Igen, akár létezik, vagy aprins.normal amikor mozognak a kamera előtt tenne egy kép másodpercenként, de kap egy képet, majd gata.de mi?

 127. marian - mondta

  helló Krisztus!
  nagyon hasznos tutorial.
  kérem, segítsen nekem ki.
  Az internetet útválasztó útválasztón keresztül használom, és nem tudok hozzáférni az internetes adatfolyamhoz, amikor megadom az URL-t ... ..és kattintással megtekinthetem a kamerát a neten. mit kell tenni ??? hozzá kell adni a portot az útválasztóhoz? 652 brp-os trendnetem van
  Előre is köszönöm

 128. valentin - mondta

  Helló !! problémám van ... amikor ul-ot közvetítek valakinek .. nem lát engem ... ezért ... a link nem töltődik be ... tudna nekem segíteni ???

 129. jaguár - mondta

  3 infravörös vezeték nélküli IP kamera + vezeték nélküli router beállítva 1 is .. ez minden .. PC vagy más kábel levonni, ha a számítás, sőt menni olcsóbb dedikált PC nem szükséges.

 130. Kérlek ajutatima meg selected.am azt mondja nincs eszköz beépített kamera és a rendetlenség megy

 131. Hogyan lehet csinálni egy videót a webkamera

  • AdrianGudus - mondta

   alex:
   Hogyan lehet csinálni egy videót a webkamera

   Írd fel a jobb felső keresőmező: ManyCam, nyomd meg az Entert, és talál egy bemutató, amely segít. Szintén meg tudod csinálni egy videó segítségével a CamStudio vagy Camtasia. Írd fel a jobb felső keresőmező: catmasia vagy CamStudio, belépsz és megtalálja oktató

 132. Andres - mondta

  Nekem van egy probléma .. Amikor kattintson duplán az ikonra, és én yawcam loading után történik "Faield felderítésére ip" ... Mi történik?

  • Andres:
   Nekem van egy probléma .. Amikor kattintson duplán az ikonra, és én yawcam loading után történik "Faield felderítésére ip" ... Mi történik?

   Ugyanaz a probléma

  • Razvan - mondta

   Andres:
   Nekem van egy probléma .. Amikor kattintson duplán az ikonra, és én yawcam loading után történik "Faield felderítésére ip" ... Mi történik?

   Nekem ugyanaz a problémám ... Próbáltam a "dyndns" -nel, és elcsúsztattam, amiben van

 133. Razvan - mondta

  Ez azért van, mert dinamikus IP-vel rendelkezünk. Az első alkalommal, amikor beléptem a programba, láttam ezeket a lehetőségeket, majd kijöttem a fényképezőgép telepítéséhez (mert még mindig telepítem a wind 7 szoftvert a webkamerára minden egyes csatlakoztatáskor), és ez adta ezt a hibát "Faield az ip észleléséhez ”.
  Nem is fér bele az időbeosztásomba. Nem tudom mit tegyek. Olvastam mind a neten, mind a videotutorial.ro oldalon dinamikus IP-n lévő "dyndns" -ekkel, csatlakoztam a fiókhoz, de amikor a böngészőhöz megyek, hogy összekapcsoljam az oldalamat, olyan felhasználói nevet és jelszót kér tőlem, amelyet nem tudok (legalábbis nem működnek) a számlámról "dyndns" ... Meglátjuk.
  Várakozás a többiek írni, ha az általuk megoldotta ezt a problémát.

 134. dansky - mondta

  Telepítettem a programot. a webkamerát észlelték, de a Yawcam szoftveres felületén lévő gombok hirtelen "kikapcsoltak" (fülekkel, http-kel, streamel, mozgással rendelkezők). Nem értem, mi történik

 135. Crysty - mondta

  Van egy olyan probléma, telepítettem minden tökéletesen működik, de ha akarok nézni egy másik PC-re valaki hazamegy

  • AdrianGudus - mondta

   Crysty:
   Nekem van egy probléma, telepített minden tökéletesen működik, de ha akarok nézni egy másik PC-n otthon valaki nem tudom, hogy miért nem működik, és abból, amit láttam igazi ip. Kérem, segítsen nekem, ha tudsz. Köszönöm

   Nézd meg alaposan bemutató, fejtől a farok nélkül fut. Ha van egy router vagy modem kell csinálni portforwarding porton jön ki a webes alkalmazás. Említett munka a tutorial.
   Arról, hogyan kell csinálni egy portforwarding bemutató már létezik, írj a keresési mezőbe a jobb felső fekete él: hogyan kell csinálni portforwarding, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

 136. Crysty - mondta

  Köszönöm szépen! Én megoldotta a problémát csinál portforwarding

 137. angyal - mondta

  szoftver szuper multumesc.am kérdés. megy, hogy két vagy több szoba? Ha igen, mondja meg, milyen beállításokat kell tennem. köszönöm

 138. Denis - mondta

  Szia, először is hadd gratuláljak Önnek ez a bemutató és a resutl, amit írt nagyon jó és hasznos, és szeretném megkérdezni, hogy én követtem a tanácsot adok patak, de nehéz és Próbálok csatlakozni a Nokia E 71 a patak a munkát a telefont összeomlik, szeretném megemlíteni, hogy tudom használni a TP-Link TL WR 543G! Megpróbáltam minden ip mobiltelefon kaptam Yawcam a "wat` s my url ", és semmi nem hozott eredményt!

  • AdrianGudus - mondta

   Denis:
   Szia, először is hadd gratuláljak Önnek ez a bemutató és a resutl, amit írt nagyon jó és hasznos, és szeretném megkérdezni, hogy én követtem a tanácsot adok patak, de nehéz és Próbálok csatlakozni a Nokia E 71 a patak a munkát a telefont összeomlik, szeretném megemlíteni, hogy tudom használni a TP-Link TL WR 543G! Megpróbáltam minden ip mobiltelefon kaptam Yawcam a "wat` s my url ", és semmi nem hozott eredményt!

   Akkor megnézte a bemutató fej-farok?
   Ugye port forwarding a routerben port kilép az alkalmazás?
   Ha nem tudod mi az a port forwarding, írja fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete él: hogyan kell csinálni egy port forwarding, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 139. ceau, sikerült telepítenem a yawcam-t is, hogy port továbbítást végezzek az útválasztón, minden rendben van a hálózaton, vagyis 192.168-ban folyik ... de amikor kívülről akarom látni a kamerát, például egy másik pc-ről vagy telefonról, akkor semmi sem működik, vagyis betöltődik, de csak betöltődik, és semmi sem jelenik meg. kérlek néhány tippet. köszönöm.

 140. Andrew - mondta

  Cristi Helló Lenne egy kérdésem, hogy ez a szoftver fel 2 vagy több weboldalak csatlakozni 2 szobákkal, azaz hogyan mondják ezt köszönöm és a szeretet Videotutorial.ro választ.

 141. cipriant - mondta

  rds van dinamikus IP-t a kódokat kell tennie.

 142. Bogdan - mondta

  SCz: d
  Dc program felismeri a kamera, ahogy YawCam nem csak csatlakozik a PC

 143. Traian RITIU - mondta

  Ennek hiányában a belépéshez nélkül telefon.Poate valaki segíteni nekem nokia sfat.Am 72 és iPhone. KÖSZÖNJÜK

 144. Nekünk nem működik, mert pontosabban van belső ips -nk. 192. *. *. *, Ha RDS ip -ink lennének, ahol az igazi ip, amellyel a neten megyünk ki a hálózati kártyán és a zónákban akkor csatlakozhatnánk a telefonokhoz is, de van még egy hiba, hogy sokunknak van zárt portja, és csak belülről furcsállnak :)

 145. lehet, hogy egy banális kérdés, de hogyan lehet telepíteni a telefonra yawcam :-/

 146. paul Danciu - mondta

  bvsalut, pontosan úgy telepítettem ezt a programot, ahogyan azt a video bemutatóban megadta, dc nem tudok csatlakozni a kamera ip-jéhez, azt mondja nekem, hogy nem található ... mindenki feltette ezt a kérdést, de sajnos a válaszokban láttam, a témát elkerülte ... mondja el, mit kell tennünk, hogy mindenkinek örömet szerezzünk, köszönöm az itt végzett munkáját, csak bn

 147. Iulian - mondta

  dansky: PortForwarding

  és én ugyanaz a probléma

 148. Adrian - mondta

  Ciprian: Yawcam online check

  Ez az oldal ellenőrzi, hogy a webkamera látható az interneten.

  Haladás:
  -------------------------

  Ellenőrzés Http URL:-http :/ / 92.86.xxx.xxx: 8888 ... Hiba!

  Ellenőrzés Adatfolyam URL:-http :/ / 92.86.xxx.xxx: 8081 ... Hiba!

  -------------------------

  Hogyan oldották meg a problémát:
  Ne feledje, hogy a HTTP és a Stream futtatása előtt ezt a tesztet!
  Ha ezt megtette, és még mindig kap egy hiba Néhány kell, hogy továbbítsa a portot a router:

  Opció 1:
  UPnP a router, és hagyja, hogy Yawcam továbbítja a portok automatikusan.
  Ez az opció a legegyszerűbb, de csak akkor működik, ha az útválasztó támogatja az UPnP.
  További részletek itt ...

  Opció 2:
  Továbbítják a portokat megváltoztatásával a beállításokat a router.
  Szüksége van, hogy továbbítsa a port 8888 8081 TCP forgalom és port TCP és UDP forgalmat.
  -Www.portforward.com Kérjük, látogasson el további információkért, hogy hogyan, hogy továbbítsa a port.

  Végre:
  Akkor is meg kell, hogy hozzanak létre a tűzfal, hogy Yawcam az internet eléréséhez.
  További részletek itt ...

  ha megkapja ezt az üzenetet, ha ellenőrzi az interneten. Megváltoztattam az IP-címet, hogy neki nem akárki.

  Hello Nekem van egy probléma, amikor azt próbálja meg, hogy a patak a samsung galaxy S2 kér nevet és jelszót .. Fogalma sincs, kik ők, vagy hogyan tiltva?

 149. dan nedan - mondta

  hello!
  A film megáll hirtelen 18.24 min.
  Azt kell, hogy kimaradt a lényeges tekintettel arra, hogy nem látni a telefon / android patak.
  beszélve arról, hogy többek között a használat Connectify hogy a wifi a telefonon.
  részletek:
  - beépített hálóval rendelkező laptopot használok;
  - a beállításoknál lévő adatfolyamnál a laptopon lévő képeket látom, csak ha hozzáférek a linkhez a „Te és a hálózatodon belüli nézők (az útválasztó mögött) láthatod a webkamerádat ezeken a címeken”
  - akkor, ha ugyanazt a linket beteszem a telefon böngészőjébe, nem tudok csatlakozni;
  - Olvastam a fenti véleményeket a kikötésről. de nincs routerem, így azt hiszem, nálam nem ez a helyzet.
  bármi. Most már nem értem, mi a baj.

 150. Adymhy - mondta

  És ha megáll az elektromos áram?

 151. Liviu - mondta

  Sal Cristi! testvérem, nem akartalak zavarni, és kerestem a megjegyzéseket, de nem találtam választ a kérdésre, ha 2 vagy több webkamerával működik, különben tökéletesen működik, köszönöm a bemutatót, és várom a választ ... .kérem!

 152. Adrian - mondta

  hello!

  Nekem van egy webkamera mikrofonnal. Azt tesztelték, hogy a Yahoo Messenger és a hang működik.
  a yawcam nem hall semmit sem patak, sem a rohamokat. funkció nem elfog hang?

  Köszönjük!

 153. Stefi - mondta

  Én is szeretném üdvözölni a lépésről-lépésre, és részletesen, hogyan, hogy ezt a műveletet, hogy mi történik a házban, mint a lába webkamera, van egy LG telefon KU990i, így minden activarile.Iti Köszönöm.

 154. Ionut - mondta

  Nézd, nekem is van egy nagyon furcsa kérdésem. Ez a program készenléti állapotban is működik?
  Vagy hibernált (hibernált)? Azért köszönöm a bemutató, és én válaszoltam. Viszlát Krisztus.

 155. adrian - mondta

  android, hogyan kell telepíteni a rendszert?

 156. Geani - mondta

  B egy.
  Én Sieu néhány kérdést.
  1. amely a végső költsége felügyeleti rendszert.

  2.Este kell kábel internet?
  Azt akarom, hogy telepíteni ilyen rendszer a faluban, ahol van egy szoba 50m tér 2 belsejében a réz kazánok termelő brandy, azok számára, akik meg akarják védeni, vagy ellopni túl sok a területen.
  Én csak említettem, hogy ICAP fázisú áramforrás (kábeles internet nem létezik)
  Vagy tud valaki mondja meg, egy másik lehetőség felügyelet

 157. Szeretném tudni, hogy készenléti állapotban is működik ... vagy hibarnált állapotban ... akkor is működhet, ha a pc ki van kapcsolva, vagy be kell kapcsolni a pc-t?

 158. Petre - mondta

  Szia, van egy kamera CAMILEO tosiba 6 1 IN és szeretné használni, mint egy webkamera, akkor SAMI megmondani, ha a szoftverek és letöltési SAL. Stimulus.

 159. Ciprian - mondta

  Hello.
  Nekem van egy probléma: ha azt akarom, hogy a telefon (android) nem működik, ha csatlakoztatom a rooter (én még nem próbáltam csatlakozni egy másik rooter, mint otthon), és az ősszel szeretne csatlakozni a mobil adathálózat Én nem betölteni ezt az oldalt, és használja http:// számít, mit, úgy értem, a patak, egy beállítás valamit?
  Köszönet előre.

 160. Mihai - mondta

  Nem tudok csatlakozni Serwer http://ftp... mi a teendő, kérem? Előre is köszönöm

 161. salut.Am van egy kérdésem. Ha a számítógép ki a program leáll? , hogy még mindig a képek? ms

 162. Nagyon jó ... maradtam egy darabig, amíg meg nem láttam, hogy látom az összes funkciót, igen megérte ...

 163. Helló…..
  hogyan továbbítsák ezeket a képeket élőben IP kamera?
  Van egy nettó stik narancssárga, persze routable ip.
  Szeretném használni laptopon ...
  lehetséges ez?
  a nincs kapcsolat az enyém, 0745338402
  További információkat szeretnék kérni.
  jó estét

 164. Szia, van egy kérdés, ha a fényképezőgép bekapcsolja fények és könnyű ez?

 165. Nem tudok csatlakozni online, hogy a telefonon. Azt hiszem, azért, mert a router. meg tudná mondani milyen beállításokat kell tenni, hogy a router így nyomon követheti az élő szobában?

 166. stephan2012 - mondta

  Helló, tudom használni vágás video rendszer, és elégedett vele, mert ez ingyenes, de még mindig van mit javítani, ha tudod, hogy egy jobb minőségű szoftverek vannak hibái várnia sfaturi.Aceta ex. ha regisztrálni 10 óra áramszünet történik, törli az összes bejegyzést, azt elhelyezni a kamerát a külső, de találok rövid kábel lapolva egy UTP és néha ad hibát, mintha a szoba decuplata.In videó csere 10 figyelmét, hogy mi volt ez neki Strem online.

 167. Iulian - mondta

  kell telepíteni a telefonra, hogy nyomon kövesse a képek videót?
  Nem tudom, mit kell tenni a telefonon
  előre ms

 168. Marius - mondta

  fogadtatás
  Úgy látom, nem sokat dolgoznak klipek videeo. Van költözött valahol máshol? átnevezett?
  Érdekes leírás, de szeretném látni…
  merci

 169. Gabi - mondta

  Helló Szeretnék néhány tanácsot részletesebben a felügyeleti rendszer lehet a telefonszámot.?
  Mulltumesc

 170. florin - mondta

  Salut.Am ház felügyeleti rendszer, ami felvétel a DVR és szeretném, hogy figyelemmel kíséri a házat elhagyja az országot, a telefon, amit a saját Samsung Galaxy Ace Plus S7500, de a probléma az, hogy amikor a zsák IP cím bar Browser Search (Google) azt mondja, hogy telepíteni (pl. ActiveX ie_plugins.exe)! A telefon Android rendszert, és nem tudom, miért kérdezem ezt? Megemlíteni, hogy a laptop tudok csatlakozni a DVR-hez az Internet Explorer Google Chrome nem működik, akkor megkérdezi aceelasi instalex dolog (pl. ActiveX ie_plugins.exe) bár én telepítettem a laptop! Mit tehetek, hogy azt a telefont?

 171. Furdui - mondta

  hi olyan kérdés, amely port, hogy Flos a 8888 8081 és rossz?

 172. Sorin - mondta

  Az RDS upc nem megy tökéletesen. Milyen beállításokat kell tennem?

 173. benitto - mondta

  Helló,

  Megvizsgáltuk a szoftvert RDS és megy rendben, nem tettem semmilyen konfigurációt, vagy nyitó port router, mint én letiltotta a tűzfalat, és ment minden tökéletesen
  Ha van aktív tűzfal nem fog működni, mert gátolja a kapcsolatot

 174. Azt hiszem, itt az ideje, hogy kapcsolja ki a részét comentatrii, ha még mindig nem válaszol a kérdésekre
  Azt olvastam, hogy mi volt, és tudok válaszolni erre a kérdésre, és csak egy kérdés és válasz satept 2 éve, hogy jobban olvasható találok választ növeli inreresa de itt nem találtam semmit
  eltekintve az "igen, a lámpa kigyullad" -tól, nagyon jó ez a jó videó.tut. maradjon is így

 175. Salut!
  Egy "ingyenes" Corel Video Studio Pro X3 videoszerkesztő programot használtam
  és megadta a video capture rögzítésére a videó és audió, amíg távol vagyok az otthontól
  és a telefon dáma a Team Viewer segítségével nagyon egyszerű, és mindezt programimi ellenőrizzék a laptop bárhol van internet-hozzáférése.
  Érdemes kipróbálni!

 176. Helló,
  Nem vagyok nagy ismerője, de talán valaki tud segíteni a következő kérdésben.

  Megnézheti a webkamera a smart TV-t közvetlenül a telefonon. Mi net RDS

  köszönöm

 177. Ionel Nistor - mondta

  Helló,
  Működik az XP? Ha igen, milyen Java telepítve) Találtam 32).
  Köszönöm, kellemes estét.

 178. florin - mondta

  használhatom ezt a programot az autó felügyeletére a parkolóban? Van néhány barátom, aki mindig megkarcolja Szükség esetén nem telepítek kivetítőt ... várom Öntől a javaslatokat, kérem, a parkolóban való parkolással kapcsolatban, mit ajánl? Előre is köszönöm!

 179. Voicu Damian - mondta

  Szuka én zárja 8 x86 programot, és azt mondja, nem tudta elindítani az alkalmazást, majd újra és semmi programu

 180. Silviu - mondta

  Szia Cristi, van egy kis problémám, letöltöttem a yawcam 0.4.1.0 és a jre 8. verziót, és amikor futtatom a programot, akár x64-en, akár x86-on, az "Nem sikerült elindítani az alkalmazást" hibát kaptam.
  Nem tudom, milyen tényezők, akkor olyan választ, Köszönet

 181. Silviu - mondta

  Van egy kis kérdés, lehet csatlakozni két kamera ugyanabban az időben?

 182. azt mondja, nem tudta elindítani a Aplication .pls segítséget?

 183. david - mondta

  Nem lehet telepíteni a Windows yawcam a 7. Tudsz segíteni nekem? Köszönöm

 184. dana - mondta

  Meg kell csatlakozik az internethez?

 185. alex - mondta

  Cam Jeanus testvérek. Ez ingyenes, van mobil alkalmazás és PC. Aktiválása mozgásérzékelés, amit tehetünk még a mobil. Azt veszi észre, figyelmeztet a mobil nem tölti postán SA + Maile zaklatott.

 186. gica70 - mondta

  Működik!. Ez csodálatos. Köszönöm.

 187. Ez a rendszer jobban működik, mint a mobiltelefoné. Akkoriban még a teljes videót sem láttam, még a vlc-n sem ... nem is beszélve más teljesen letiltott fizetőkről. Egyébként…. Nagyon jó munkát végez. Köszönöm.

 188. Dorel - mondta

  Salut!
  A problémám az, hogy amikor újraindítja a laptop nem indul, és camera.Am és dupla kattintás a mappát, ahol a szoftver telepítve van, hogy működjön a szolgáltatás, de kezd újra megnyitni.
  Oldjam meg a problémát?

 189. danny - mondta

  Hogyan látom két webkamerák leptop.ce programot kell telepíteni?

 190. sebastian - mondta

  de a web kamera közvetlenül csatlakoztatható a DVR-

 191. Mihai - mondta

  Helló, YAWCAM program vagy alkalmazás ingyenes vagy pénzbe?

 192. robert - mondta

  Miért nincs lehetőség regisztrálni a ???

 193. Costel - mondta

  Az oktatóanyag már nem tekinthető meg. Kérjen Flash Player-t. Amikor belépek a "Flash Player" linkre, semmi sem történik. Mit lehet tenni ?

 194. Lucian - mondta

  Megpróbáltam telepíteni yawcam miután telepítettem java és azt mondom, b: nem indítható el az alkalmazás, kérjük, telepítse újra az alkalmazást, próbáltam többször is, és nem merge.L've volt a múltban, és ez tökéletesen működött, mi lenne tehetne?

 195. Andrew - mondta

  ezt mondta nekem is .. nem helyesen tettél ... és meg kell nyitnod a yawcam-et x86-mal

Trackbacks

 1. […] Hogyan készítsünk intelligens felügyeleti rendszert egyszerű webkamerával […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.