Végezze el a Google Play rendszerfrissítést - a Google közvetlen frissítése

Végezze el a Google Play rendszerfrissítést

Miről szól a Google Play Rendszerfrissítés videó bemutató?

A "Google Play rendszer frissítése" című video bemutatóban megmutatom, hogyan kell elvégezni a Google rendszerfrissítését, és valójában mi a Google Play rendszerfrissítés.

Mi a Google Play rendszerfrissítés?

Minden évben megjelenik az Android új verziója, amely a korábbi verziókhoz képest új funkciókat és néhány biztonsági javítást hoz.

a Android 10, a Mainline projekt is elindult.

A Mainline projekt célja, hogy gyorsabb biztonsági frissítéseket hozzon minden Android-eszközre, gyártótól függetlenül.

Annak érdekében, hogy ne függjön azoktól a gyártóktól, akik néha késnek a biztonsági javításokról, a Google úgy döntött, hogy ezt megteszi annak érdekében, hogy biztonsági frissítéseket tudjon nyújtani közvetlenül az összes telefonon.

Hogyan lehet frissíteni a Google Play rendszert?

Minden olyan telefonon, amely legalább Android 10-es verzióval rendelkezik, a beállítások biometrikus adatai és biztonsága részben talál egy Google Play rendszerfrissítés részt.

Nyomja meg és ellenőrizze a frissítéseket. Ha van, akkor a rendszer kéri a telefon alaphelyzetbe állítását, hogy a frissítés telepíthető legyen.

Ha régebbi verziója van, azaz Android 9-es vagy régebbi, akkor várnia kell a biztonsági frissítésekre a telefon gyártójától.

A Google Play rendszerfrissítés nem kapcsolódik a telefongyártó frissítéséhez.

Ne tévessze össze ezeket a Google Play rendszerfrissítéseket a Google Play Áruházból származó alkalmazásfrissítésekkel, illetve a telefongyártó, a rendszer vagy a biztonság frissítéseivel.

A Google Play rendszerfrissítései olyan újdonságok, amelyek még soha nem léteztek, és célja telefonunk biztonságának megőrzése.

Oktatóanyagok, mint:

Samsung frissítés, amely rontja az alkalmazásokat és a fejhallgatókat
Samsung frissítés, amely rontja az alkalmazásokat és a fejhallgatókat
Hogyan láthatjuk a Wi-Fi jelszavakat az Androidon
Hogyan láthatjuk a Wi-Fi jelszavakat az Androidon
A telefon hátulján található koppintással bármi megnyílik
A telefon hátulján található koppintással bármi megnyílik

Videó bemutató - Frissítse a Google Play rendszert

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Florian Potângă - mondta

    Mr. Cristian, hello. Hoztam egy alkalmazást a Play Store áruházból "digoo clud" egy fényképezőgéphez. Telefoncsere közben nem férek hozzá a kamerához, mert a Store-ban nem találom a fent említett alkalmazást, és már nincs meg a QR-kód. Hogyan folytathatom a fényképezőgép újbóli használatát.
    Köszönöm szépen.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.