Jailbreak iPhone és iPad, mi ez, és mit használ

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, mi a jailbreak, akkor kap by doing Jailbreak Jailbreak és eljárásnak, amely mobil eszközök iPad, iPhone és iPod az Apple-től
Mi az a Jailbreak?
Mivel a közösségek hoztak létre, hogy a harmadik gyökér root Android operációs rendszert annak érdekében, hogy testre a rendszert, és módosíthatja a rendszer fájlokat, hogy normális esetben nem lehet megváltoztatni anélkül, gyökér, valamint a közösségi a külső fejlesztők, rajongók iOS operációs rendszer, az úgynevezett Jailbreak Tools alkalmazások kifejlesztése, amelyek kihasználják a biztonsági előírások megsértéséről IOS operációs rendszer, így a root jogokat szabni az iOS operációs rendszer és módosíthatja a rendszer fájlokat.
Az Android világ nevű gyökér és a iOS világ, bár nagyon hasonló, az úgynevezett Jailbreak
Mindkét eljárás szerezni a jogot a operációs rendszer megjelent a fogyasztói vágy, hogy minél több kedvenc OS, legyen az Android vagy iOS.
Alapvetően Jailbreak folyamat áll az eszköz csatlakoztatása a számítógép vagy laptop Apple adatkábel és futtassa a jailbreak eszköz. A futó eszköz jailbreak az iOS operációs rendszer kihasználja telepíteni és kap gyökér. A legtöbb esetben a Jailbreak eszköz automatikus telepítése harmadik féltől származó alkalmazások tárolására úgynevezett Cydia Jailbreak folyamat végén.
Bár az alap iOS operációs rendszer jogokkal és testreszabási lehetőségek szűkebb a készülék futó Android, a Jailbreak kap egy csomó dolgot, amely lehetővé teszi, hogy változtatni a paramétereket, beállításokat, amelyeket rendes körülmények között a programnak nem tud meglenni nélküle Jailbreak.
Mit kell tudni, mielőtt Jailbreak?
Mielőtt ezt jailbreak meg kell tudni, hogy mi a készüléken futó iOS verzióra, hogy törekedjen az eszköz (szoftver) képes megtenni a Jailbreak iOS verzió. Ha szeretné megtudni, hogy milyen verziójú iOS fut a készülék lesz belépő Beállítás> Általános> Információk> verzió
Cate Jailbreak módszerek léteznek?
Távkioldós JailbreakAz a módszer, amellyel megkapjuk root jogosultságok és a harmadik féltől származó alkalmazások tárolására úgynevezett Cydia. A folyamatot nevezzük távkioldós Jailbreak, ha elfogy az akkumulátor vagy indítsa újra a készüléket az Apple, a gyökér és tárolja Cydia alkalmazások nem vesznek el.
Jailbreak lekötniAz a módszer, amellyel megkapjuk root jogosultságok és a harmadik féltől származó alkalmazások tárolására úgynevezett Cydia. A hátránya ennek a módszernek, hogy ha elfogy az elem vagy indítsa újra a készüléket az Apple, nem tudjuk meg az operációs rendszer indításkor találkozás egy boot loop és az iPhone, iPad vagy iPod képernyő nem kapcsol boot (hogy megjelenik a logo / alma Apple) indításához a készülék kell használni az eszközt, amellyel én arról, hogy nem a kábellel szökik csomagtartó. Ez magában foglalja a készülék csatlakoztatása Apple adatkábel a PC vagy laptop, és a jailbreak eszköz arra, hogy a készülék a boot
Semitethered JailbreakAz a folyamat, amelynek során megkapjuk root jogosultságok és a harmadik féltől származó alkalmazások tárolására úgynevezett Cydia. A módszer előnye, hogy bár továbbra is anélkül, gyökér és Cydia indítsa újra a készüléket, ha az Apple, vagy kifogy az elem, akkor képes lesz elindítani az operációs rendszer, és fel tudjuk használni a telefont, hogy a hívások vagy SMS-ben, de hogy Safari és számos alkalmazás már nem lesz elérhető. Meg kell ismételni a folyamatot Jailbreak Apple eszköz lesz teljesen működőképes, és megint gyökér és Cydia.
Mi az, és hogyan lehet Cydia?
Cydia egy harmadik féltől származó alkalmazás tárolja (hasonlóan az App Store) valójában az a bolt, ahol tudunk letölteni és telepíteni az úgynevezett Tweak iOS világ oldalakon. A boltban találunk Cydia Tweak helyek (harmadik féltől származó alkalmazások, ami az Apple nem nyújt hivatalos támogatást, és nem ismeri fel, vagy ajánlom), hogy lehet ingyenesen letölthető vagy cserébe pénzt.
A Cydia fejlesztők hozzá a különböző területi forrás, forrás tartalmazó csomagokat (.deb kiterjesztésű fájlok) alkotó Tweak által kifejlesztett ezeken az oldalakon. Ha valaha történt keresni a nevét Cydia Tweak, és még nem talált, akkor nagy valószínűséggel még nem vett forráskódú fejlesztői közösséget, hogy a fejlett Tweak kérdését. Basic bolt Cydia csomag tartalmaz több forrásból már hozzá.
Cydia nem tud / telepíteni a készülékre anélkül, hogy menjen át a jailbreak folyamat. Amint lehet telepíteni Cydia kell root iOS eszköz. Root nyerik a Jailbreak folyamat.
Általában vagy leggyakrabban, az eszközöket, amelyeket a Jailbreak IOS automatikusan telepíti a Cydia a készülékre alkalmazása után a jailbreak érte. Ez azonban nem szabály, és nem minden alkalommal Cydia automatikusan telepítése után a jailbreak. Ezt látjuk a következő bemutató, meglátod, hogyan tudunk jailbreak Apple eszközökön futó iOS verzió 8.0 működtetett rendszer, 8.0.1, vagy iOS 8.0.2 8.1
Ez eltávolíthatja a jailbreak?
Bármikor kiveheti a jailbreak, de néha ez azt jelenti, hogy megy egy magasabb iOS verziója az egy már telepített.
Fennáll a veszélye, hogy tégla-uiesc ha jailbreak Apple eszköz segítségével?
Igen és nem. 2 iPhone kezdetektől 3, 3G, 4 veszélye, hogy a tégla-uiesti Szökik a készülékre. Bár a jailbreak már egyre stabilabb és azt kockáztatja, tégla-uiesti Apple eszköz csak akkor, ha használja helytelen Jailbreak eszköz célja nem csinál Szökik az iOS verzió. Mint azt fentebb már említettük, a folyamat és eszköz függő Jailbreak iOS verzió van telepítve a készülékre.
Igaz, hogy destabilizálja jailbreak az operációs rendszer és a teljesítmény romlását az eszköz?
Ez megint igaz lehet-e vagy sem. Attól függően, hogy milyen csíp telepítéséhez és eltúlzott számuk, akkor destabilizálja az operációs rendszer. Szerencsére mielőtt insstalezi a Tweak tud olvasni megjelenített információkat Cydia boltba, hogy megtudja, ha a csípés, amely bizonyos követelményeket vagy ütközik más csíp, és így elkerülheti a kollízió vagy destabilizáció a rendszer és az alkalmazás összeomlik .
Személyes használat Jailbreak majdnem egy hónap, és észrevettem sisteemului destabilizálódását működés teljesítményének befolyásolása vagy csökkentik a az akkumulátor élettartamát. Ezek a dolgok voltak érvényesek Jailbreak kezdetének és nagyon régi eszközök: iPhone 2, 3, 3GS, iPhone 4
Jailbreak illegális, hogy nem egy Apple eszközön?
Ez nem törvénytelen, hogy egy eszköz fut iOS Jailbreak
Elveszíti garancia, ha jailbreak?
Ha az Apple készülék még garanciális, akkor nem vonatkozik a garancia, ha a készülék elromlik után a folyamatot Jailbreak
Az utolsó, akkor ismét nézni a videót bemutató, hogy mit lehet elérni a Jailbreak, és ne habozzon, ha kérdése vagy javaslata van, várjuk a hozzászólások részben ez a bemutató!Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. SZERINTEM, HOGY CSAK EZT A BEMUTATÓT ELŐZMÉNYET SZERETTE MEGADNI.

  • Látom a bemutató minden platformon, telefon, tablet, asztali vaku és html5.
   Meg kell látni senki.
   Próbálja meg, hogy a böngésző frissítési vagy ürítse a cache.

   • Adrian Gudus - mondta

    És én is nézni, gond nélkül! Ne használjon hosszabbítót / kiegészítőket kétes a böngészőben! Bár sokszor hasznos, csak annyi alkalommal lehet bonyolódni, vagy a különböző tartalmakat lehet blokkolni, amelyeket egyébként, hogy blokkolja azt. Tapasztalatból beszélek!

    • Goran Dragos - mondta

     Adrian van egy iPhone jailbreak a 4 vele, és adtam egy reset, és nem akarja elindítani.
     Mit kellene tennem ???

  • nem fut és megy !!

 2. Kyo Costy - mondta

  Köszönöm én nagyon várom bemutató, hogyan alkalmazzuk a jailbreak látszik elég érdekes

 3. György - mondta

  mennyit akkumulátor általában?

  • Adrian Gudus - mondta

   5 órát és 21 (képernyőn töltött idő - összesített idő, amikor a kijelző be volt kapcsolva) percnyi súrlódást kaptam (böngészés, Dropbox feltöltése, Instagram, Twitter, Pinterest, Facebook, Viber, Hangouts, Facebook Pages Manager, OneNote) az autó kijelzőjének fényerejével és további 33% akkumulátorral.

 4. Danut - mondta

  Remek bemutató Adrian! Szeretném tudni, hogy az ios 4-es iphone 7.1s "shsh blobjai" elmenthetők-e, mert az iOS 8.1 frissítése esetén visszatérhetek az iOS 7.1-re? Mivel az iOS 8.1 kicsi késéssel rendelkezik a 4-eseken!

  • Adrian Gudus - mondta

   Ezt megteheti a TinyUmbrella eszközzel. Sajnos, ha van egy iPhone verziója iOS 4S 6.x, 7.x vagy 8.x nem lehet downgrade / visszaállítani egy ilyen változatok mentett SHSH foltok akkor is, ha azért, mert az Apple megváltoztatta a módot, ahogyan ír e változatok iOS

   • Danut - mondta

    Köszönöm a választ Adrian! Egy másik kérdés: van iOS 7.1-em, és nincs jailbreakem, és szeretném megtenni, de ha idővel a rendszer keményen fog dolgozni néhány apróság telepítése után, vagy amit a Cydia-ban találok, vissza kell állítanom őket 4-esek? Nem akarom ezt, mert frissül 8.1-re, és az iOS ezen verziója nehezebben fut az iPhone 4s-en. Van-e egy másik módszer a frissítés nélküli visszaállításra? Hallottam valamit a félraktárakról, de nem tudom, hogy működik-e ... Szeretném a véleményét!

    • Adrian Gudus - mondta

     Ha nem tetszik a Tweak, ad fejfájás vagy ütközik egy Tweak, akkor mindig távolítsa el, mind a Cydia.
     Igen, több módszer semirestore (attól függően, IOS, hogy telepítette az eszköz mellyel semirestore különböző. Fogok csinálni a jövőben a tutorial ebben a témában)
     Azonban tudni kell, hogy miután a folyamat semirestore (kívül logikus, hogy akkor marad az azonos iOS van), és a gyökér nem vész Cydia Tweak oldalak csak letöltött, telepített alkalmazások az App Store, dokumentumokat, fényképeket. Ez olyan, mint te egy visszaállítás iTunes, de továbbra is a gyökér és Cydia

     • Danut - mondta

      Köszönöm a választ Adrian! Tetszik az ötlet, a semirestore és folyamatosan jailbreak közösség és várom, hogy a bemutató! Egyébként, ha azt szeretné, hogy nem tudom, hogy jailbreak iOS tiszta (app nélkül), vagy menjen, és ha alkalmazásokat az iPhone?

   • Tatiana - mondta

    Hi Adrian Én és én jailbreak iPhone 6 plus és azt akarom, hogy őket is játszani fizetése nélkül, és nem tudom sal használata

 5. Omeo Huţanu - mondta

  Jó napot kívánok. Ez a jailbreak iPad és az Apple TV 3? IPad egyike az első változatban jelent meg.

 6. Adrian Gudus - mondta

  Ugye Jailbreak bármikor amíg telepítette iOS verzió, amely elérhető a Jailbreak módszer.

 7. danfion2004 - mondta

  Itt van egy másik ...

 8. Mihai Alexandru A89 - mondta

  Helló, te kedves mondja nekem, hogy hogyan csinál a telefon jelenik meg a Desktop jelenik meg, mint te, én már láttam sok tutorials.
  Van egy Android telefon, a Samsung Galaxy Plus GT-S7580 Trend, és azt akarom, hogy megvédje az asztalon nekem, és nem tudom, hogyan kell csinálni.

  • Alex - mondta

   Írja be az "Android Screencast" keresőmezőbe, nyomja meg az "Enter" billentyűt, és talál egy oktatóanyagot erről a témáról.

 9. vladutz - mondta

  Szia, van egy új Acer laptopom, és néhány napig normálisan töltődik akár 80% -ig, és ezt követően az "őrült" adia feltölti és meghallja ezt a csipogást, miután nem töltődik, és megváltoztatja a fényerejét, mert az akkumulátor lemerül és töltés után egy másodpercig tölt, nem ugyanaz után ... A fázisok szerint töltődik, így meghaladja a 80% -ot, de miért teszi ezt, nem tudom, kérem, szívből segítsen nekem, nagyon bosszantó, hogy már nem tudom használni ...

  • Costelina - mondta

   vezérlőpulton kattintson, ha azt mondja, kategória, és tegye a nagy ikonok
   akkor megjelenik egy zöld energiát opció, amely azt mondja; Kattintson ott minden szinten
   (Mivel ezek 3) határértékek, azaz:
   terv szerint a változás setings kattintva, és tegye a francia a kontrasztot és a fényerőt a közepén;
   és a házak, hogy soha nem is
   ne felejtsük el menteni minden beállítás után, különösen, ha azt mondja, kiegyensúlyozott ajánlott
   mondja nekünk, hogy ennek

   • vladutz - mondta

    Nem számít, mit mondasz !!!!! Az akkumulátort általában 80% -ig töltöm, és nem után, és néhány másodperc múlva már tölt, és megint nem így, ezért hallható ez a hang, és megváltoztatja a fényerejét !!!!. Hogy betölti, és néhány másodperc múlva nem ... !!!!! Kérem, segítsen, nem találtam megoldást ...

    • Alex - mondta

     Azt mondtad, hogy a laptop új, de kíváncsi vagyok. A probléma, amellyel szembesül, az az, hogy mióta vásárolta, vagy…? Úgy értem, hogy amikor először töltötte be, akkor azt tapasztalta, hogy csak 80% -ig terjed? Nem ártana, ha elmondaná nekünk a laptop modelljét. Egyes gyártók a töltést 80-90% -ra korlátozzák, mert ez javítaná az akkumulátor élettartamát. Ellenőrizze, hogy vannak-e BIOS-beállításai.

     • vladutz - mondta

      A laptop sincs 6 hónap és eddig még nem volt különösebb probléma betöltése a normális terhelés, néhány nappal ezelőtt úgy tűnt, hogy nekem a probléma feltöltésében. Ez egy ACER TRAVELMATE P253- M. Kérem, segítsen nekem.

     • Van egy segédprogram laptop akkumulátor védelem, jön telepített alapértelmezett limit és akkumulátor töltő felett 80%.

 10. SAVIN - mondta

  Adrian írja: "Ezt látni fogjuk a következő oktatóanyagban, amikor meglátjuk, hogyan tudunk Jailbreak Apple eszközöket futtatni az iOS 8.0, 8.0.1, 8.0.2 vagy iOS 8.1 operációs rendszer verzióival" ...
  Sokan vagyunk, akik várják és valódi érdeklődés a bemutató, mi hárman, amelyek 5 iphone iOS 8.1. Köszönöm, és további sikeres!

 11. Melen Sebastian - mondta

  Sziasztok. Van egy kényesebb problémám is. Van egy iPhone 4-em, blokkolva a sprint america-n. Sokáig használtam a gevey-vel. Akkor nekem nem működött. Új gevey-t vettem semmi nimikus, rajta van a verzió 6.1.1. 450. Szerettem volna hivatalos dekódolást végezni, de ez körülbelül 4 lejbe kerül. Nemrég beszéltem egy barátommal, és azt mondta nekem, hogy ha újra megpróbálom megtenni gevey-vel, akkor azt mondta nekem, hogy az újabb 6-eseken csak akkor tud majd futni 8.x vagy 8.x verzió, de fennáll annak a lehetősége, hogy bizonyos alkalmazásokat nem tudok letölteni, mert egyesek már nem tudnak imádkozni a XNUMX.x-nél régebbi szoftververzión
  A kérdésem az, hogy mit tehetek ebben az esetben? Tehettem jailbreak.si majd aktiválni Geveya sal? De továbbra is használhatja a verziót accesibila.si nem használhatja 8.x verzió?
  Mit Tud javasolni.
  beszélve arról, hogy a szabadon engedés ismerem őt kemény sprint Amerikában complicata.mersi több

 12. György - mondta

  Hi Cristi!
  Vettem egy Iphone 5-et egy aukciós webhelyről (Tradera), amelyet letiltott a Telenor. Csatlakoztattam az iTunes-hoz, és frissítettem az utolsó iOS-re, de inaktív maradt, és nem tudom használni. Megértettem, hogy szükségem van egy ebben a telefoncégben. Nem börtönbe tudom tölteni, amíg ki nem oldom, ugye? Úgy értem, hogy "kinyitja a karrieremet". Még egy feloldókódot is kaptam, de hogyan aktiválhatom a telefont sim nélkül? Mindig engem kérdez.Tudsz valamilyen megoldást? Előre is köszönöm !

  • György - mondta

   Úgy értem, kérem a sim a Telenor, amelyek nem am.Nu el lehet kezdeni használni a böngészést, vagy iPod. Furcsa! Én vagyok az új Apple!

   • Adrian Gudus - mondta

    Ha kapott egy feloldókódot, akkor helyezzen be egy nano simet a telefonba (narancssárga, cosmote vagy vodafone), és amikor a telefon észleli a simet, megjelenik egy előugró ablak, amely az "Aktiválás szükséges" üzenetet jeleníti meg. Ekkor az adatkábelen keresztül csatlakoztassa a telefont a számítógéphez, és nyissa meg az iTunes alkalmazást. Várjon néhány másodpercet, és ez feloldja és hálózattá válik (ha valóban fizetett egy feloldási szolgáltatásért, és valahol a fórumon nincs meg az a feloldókód)

    • György - mondta

     Nos, most kaptam meg a kódot egy "felmérés" kitöltésével egy étteremben. Jelképesen fizettem 0,2 eurót. A fórumon több tucat ember köszönte meg, hogy működött. Tudok mit mondani? Tehát nincs lehetőségem beírni a kódot. Csak a telefontársaság simjével. Ezt értem a neten "böngészni"
     Köszönöm a figyelmet.

     • Adrian Gudus - mondta

      Készíts egy deblcare az IMEI kinyit ez természetesen fizetik, és akkor nem kell a szolgáltató SIM telefon kódolva. Több száz online szolgáltatások megrendelésekor a kiadás az IMEI

     • György - mondta

      Tudsz egy olcsóbbat? Ismerek egyet 127 kilóval. Az első három betű.
      köszönöm

 13. Sorin - mondta

  Jó estét! Nagy érdeklődéssel a konzultáció Adatmentés okostelefonok bevonatok hatalmas uri.Am kérés tőled, hogy elvesztettük a fontos adatokat egy iPhone 4, megkérdeztük sok adat visszaszerzés cégek, mindhiába. V nagyon hálás lenne, ha tudnék ajuta.tel a 0764876432.multumesc

 14. ragyog - mondta

  Jó estét! Azt akarom tudni, hogy a telefon még garanciális, és romlik el, amikor jailbreak van telepítve a telefonon, de nem szökik az oka a hibás működés, elveszíti a garanciát?

Trackbacks

 1. […] Vettem egy iPhone-t, és nem tudja, mi a Jailbreak az iPhone-on vagy iPaden, és mire használják, van egy bemutatónk, amely mindent elmagyaráz a Jailbreak-ről, nagyon […]

 2. […] Az iOS 8, 8.0.1, 8.0.2, 8.0.3, 8.1.1 vagy 8.1.2 egyik verziója. Ha valamikor ezelőtt elmagyaráztuk neked, mi a Jailbreak, és mit segít, a mai bemutatónkban megtudjuk, hogyan kell gyakorlatilag csinálni a Jailbreak-t. Bár az eljárás rendkívül […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.