Firmware frissítés Samsung telefonok Kies alkalmazás - video bemutató

Hi barátok, ma fogom mutatni, hogyan kell frissíteni a firmware (szoftver) Samsung telefonok, hogy azok okostelefonok, vagy sem.
A legtöbb alkalommal célszerű tenni frissítéseket a mobil, és nem csak azért, mert jönnek a sok fejlesztést és javítási bizonyos hibákat. Ma beszélünk Samsung Kies alkalmazást is, amely mellett a szinkronizálás, fájlátvitel és fájl néző, és tudjuk frissíteni a telefon firmware.
Kies egy egyszerű, nem kell, hogy egy mérnök, hogy megértsük, azonban problémák léphetnek fel bármikor, itt a problémák főleg azért, mert a járművezetők nem megfelelően van behelyezve, vagy azért, mert az USB-kapcsolat instabil, ezért fel kell használni az eredeti közvetlenül csatlakozik PC (lehetőleg mögött PC) is ajánlatos, hogy hagyja abba szoftver, amelyek akadályozhatják beépítésre, így vagy úgy (antivírus, antispyware, tűzfal, stb.)
A bemutató csináltam frissítést Samsung telefon Android, ebben az esetben szükség van az USB hibakeresés kikapcsolásához, kiderül, a "Beállítások / alkalmazásokhoz / fejlesztés", itt Törölje USB hibakeresés vagy "USB hibakeresés", ha a telefon román.
Figyelmeztetés:
A telek korszerűsít: Ne húzza ki a kábelt, a telefon nem hamisítani, tiltsa le a biztonsági szoftvert a számítógépre, zárja be az összes futó alkalmazások az asztalon, és várja meg a frissítést, hogy befejezze. A frissítés igénybe vehet között 5 és 30 perc inarmativa türelemmel, és tiszteletben tartják az egyes képernyő. Legyen óvatos, néha eltűnhet a képernyőről az összes ablakot ne essen pánikba, és hogy "action" frissítési ablak jelenik meg a végén, minden legyen türelemmel.
Én frissíteni az "élő", csak az, hogy valamelyest ismeri a folyamatot, hogy tudja, mire számíthat.
Eredmény A frissítés a következő telefonszámra:
Javítva a probléma automatikus képernyő fényerejét (disarranged), well-to-do.
Android webhelyéből a 2.3.3 2.3.4.
Akkumulátor többet most, mielőtt fogyasztják meglehetősen gyorsan (mi még nem bizonyított).
Az alkalmazás a helyiség kapott új funkciók és lett optimalizálva videó tömörítés minőségét.
Szintén a szobában is be hivatkozások a bal oldali panelen (fehéregyensúly, az expozíció, a felbontás, stb), akkor közvetlenül elérhetők, anélkül, hogy adja meg a beállításokat.
A beállítások mentése finomodtak, beleértve a kapcsolódó widget.
Valószínűleg sokkal több változás, hogy már látott engem egy pillanat alatt.
Mint látható, a firmware frissítés megszabadulni a sok probléma idő alatt, amit már fel õsz mellett megoldására kapunk egy kis "meglepetés", amely növeli a szoftver a telefonon vagy okostelefon a.
Végül azt kell mondanom, hogy itt Romániában "szoftverfrissítés" egy elég rossz a híre, hogy azért, mert a "folklór" körüli Windows frissítéseket. Ez egy téves gondolkodásmód, a frissítés nem tesz semmit, hogy segítsen nekünk, és végül szoftver, amit használunk magunk nem frissítések nem súlyosbíthatja a telefon vagy asztali, nem hardver vagy szoftver gyártó nem áll szándékában, hogy kárt, a kém, vagy ellopják a személyes adatokat, ha mégis, hogy ők mindent elveszíteni, gondolom ...

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. subofferul - mondta

  A mini galaxis az új firmware megduplázódott az akkumulátor élettartamát, bár más módon telepített verziója megfelelő és hatósági fentiekben bemutatott kies, néha csak frissíteni a hivatalos késés elég hosszú, hogy úgy döntött, érdemes frissítés

 2. ismeretlen - mondta

  Amennyiben a telefon készül Cristi? Mi van a dobozban?

 3. Azt smasung s5230 tehetnék firmware frissítéseket is ezzel a programmal? Próbáltam, és ez ad nekem hiba! Kérjük, küldje el az alkalmazást, amikor csatlakoztam a helyszínen, hogy én tettem, ahogy Miata megmondtam, hogy a helyszínen találtam ezt lehet puha nem tudtam FAE ezt a frissítést?

 4. Mozog szépen S2 pixeles, amelyeket látott, vagy nagy és szép fényes felület, amely megjelenik a kijelzőn, azt akarom, hogy az én és én s2 és nem tudom, hogy érdemes, vagy egy HTC Desire s, mit ajánl valamit a multimédia , hogy nyissa meg gyorsan zárja gyorsan repül

  • ASUS:
   Mozog szépen S2 pixeles, amelyeket látott, vagy nagy és szép fényes felület, amely megjelenik a kijelzőn, azt akarom, hogy az én és én s2 és nem tudom, hogy érdemes, vagy egy HTC Desire s, mit ajánl valamit a multimédia , hogy nyissa meg gyorsan zárja gyorsan repül

   Nem lehet összehasonlítani a két telefon, ők tartoznak a különböző osztályok.
   Desire S egy jó telefon, de SGS2 honlap felső ma.

 5. Petru - mondta

  Először is szeretném megköszönni, hogy annyi a video tutorials * nap nekem is hasznos.
  Van egy telefon Samsung Galaxy 5500 I5 tettem Utolsó frissítés firmaware, de miután ez ad nekem hiba wi-fi kapcsolat, és a kapcsolat nem jött, amíg után kikapcsol, és segíteni kapcsolatos iarasi.Puteti azt

 6. LiviuFlorin - mondta

  Ki kér még S2 Galaxy érdekes lenne megmutatni, hogyan lehet root Odin 1.85, és hogyan kell telepíteni ROM XDA-Developers. Van ott egy ROM Újszerű nostru.Functioneaza nagyon jól, hogy a ROM-én Galaxy, és még akkumulátor késztet 2 nap körülmények, hogy a legtöbb "hazai" működését.

 7. Megas - mondta

  Benyomások Galaxy SII? Nem mond semmit. Azt hiszem, ez a telefon érdemel egy tutorial, amely kizárólag a saját, vagy talán nem volt elégedett vele ...

  • Megas:
   Benyomások Galaxy SII? Nem mond semmit. Azt hiszem, ez a telefon érdemel egy tutorial, amely kizárólag a saját, vagy talán nem volt elégedett vele ...

   A bemutató szentelt egy firmware frissítést, a telefon, mit mondjak ... .. hihetetlen Maxim mindent akkor érdemes egy geek.
   Érintse meg a válasz "tegnap" instant park előre tudják, ahol szeretné, hogy az ujját, mint a kamera nem igazi kivételes minőségű fotó-és videó, a videó megy 720p szuper alacsony fény (nagy probléma érzékelők) felbomlik a kamera 1000 $ (megtartja az arányokat természetesen).
   Amikor olvastam róla szóló cikket, úgy éreztem, eltúlzott, úgy tűnt, hihetetlen, hogy olyan jó minden területen, most már értem, hogy mi a smartphone Samsung által gyártott utolsó generáció. Nem tudom, hogy más telefonok tetején, de azt hiszem, hogy ez nagyon nehéz leküzdeni ezt.
   Azt szeretnék, hogy a cipő a versenyt.

   • LiviuFlorin - mondta

    Cristi-admin: A bemutató szentelt egy firmware frissítést, a telefon, mit mondjak ... .. hihetetlen Maxim mindent akkor érdemes egy geek.
    Érintse meg a választ "tegnap", instant, mint előre tudni, hogy hol kívánja helyezni az ujját tanács, ha nem igaz, kivételes minőségű fénykép és videó, a videó 720p mozog rendkívül rossz fényviszonyok között (a nagy kérdés a szenzorok) felbomlik egy videokamera 1000 $ (tartva arányok természetesen).
    Amikor olvastam róla szóló cikket, úgy éreztem, eltúlzott, úgy tűnt, hihetetlen, hogy olyan jó minden területen, most már értem, hogy mi a smartphone Samsung által gyártott utolsó generáció. Nem tudom, hogy más telefonok tetején, de azt hiszem, hogy ez nagyon nehéz leküzdeni ezt.
    Azt szeretnék, hogy a cipő a versenyt.

    Úgy éreztem, mint volt, amikor először data.Era incredibil.Am a kezében úgy érezte, mintha am.Si most vagyok ....

 8. De a Samsung nem S5230 programot, akkor csak a Samsung PC Studio, lam letöltött és telepített, van egy lehetőség, ahol meg tudja csinálni a firmware-frissítéseket fonalat, de ha adok neki azt mondja, hogy nem feltétlenül szükséges a frissítés.
  Megértem, hogy megjelent egy újabb firmware ... igaz?

 9. Cosmin - mondta

  Mit gondol arról, hogy az operációs rendszer Samsung Bada? Szeretnék vásárolni egy

 10. Botocan - mondta

  Köszönöm ...

 11. György - mondta

  Helló, szeretnék magamnak egy Samsung Galaxy Ace, és azt szeretném tudni, ha meg tudod csinálni a frissítést Mézeskalács 2.3.5 segítségével KIES alkalmazás ezt a modellt. Ha jól értettem a Froyo, Galaxy Ace nagyon alacsony az akkumulátor élettartamát problémái vannak a wifi kapcsolat, és van néhány probléma a fotókat, amikor az akkumulátor alatt 15%. Megértem, hogy ezek a hibák megoldódnak verzió 2.3.5 és főleg, hogy érdekel, hogy tudtam őket KIES frissítés. Láttam, hogy a kézi frissítés, de úgy tűnik, egy kicsit nehézkes, és én nem akarom, hogy brickuiesc hiba.

  • subofferul - mondta

   György:
   Helló, szeretnék magamnak egy Samsung Galaxy Ace, és azt szeretném tudni, ha meg tudod csinálni a frissítést Mézeskalács 2.3.5 segítségével KIES alkalmazás ezt a modellt. Ha jól értettem a Froyo, Galaxy Ace nagyon alacsony az akkumulátor élettartamát problémái vannak a wifi kapcsolat, és van néhány probléma a fotókat, amikor az akkumulátor alatt 15%. Megértem, hogy ezek a hibák megoldódnak verzió 2.3.5 és főleg, hogy érdekel, hogy tudtam őket KIES frissítés. Láttam, hogy a kézi frissítés, de úgy tűnik, egy kicsit nehézkes, és én nem akarom, hogy brickuiesc hiba.

   Igen lehet, de meg kell várni a hivatalos verzió még nem érhető el az év akkor lesz valahol kies

 12. nicolas - mondta

  hogy megteszem és Samsung Wave 723?

 13. ismeretlen - mondta

  Cristi megvan a Emag nemi vagy fizikai áruház Altex Media Galaxy domo?

 14. Calin - mondta

  nem kell keresni a telefont, vagy ha Modelu samsung Samsung Kies ahhoz, hogy írjon, és töltse le orcarei ez mind ugyanaz a mobil a Samsung Kies program általános nem számít, milyen modellt választja, vagy írj a Google és az eredmények bejegyzett Kies Samsung, mint írtam Azt elfelejti a kapott eredmények közvetlenül http://www.samsungapps.com/about/onPc.as . tutorialu jó pihenést azok számára, akik nem tudják, hogyan kell frissíteni. Pote minket, és Adrian Cristea vagy különbség Android és Bada az, aki a plusruile mínuszok és mi extra bada, hogy az Android és vice versa :). Nehéz lenne credca sok, aki. Most van egy samsung telefon bíboros SITEM propiu (bada)

 15. Marius - mondta

  Azt akarja mondani, ha valaki tudja, jobb, ha megyek és S5230.Stima

 16. Costy - mondta

  Helló, Cristi kifogások nem tartoznak, de találtam egy leírást, mint a kérdés, nevezetesen Poty hogy a tutorial, hogyan lehet létrehozni egy feliratot a legegyszerűbb módja ezer köszönet és bocs újra!

 17. Dan Fekete - mondta

  Vettem egy GT-S5620 származó orange.Imi mondja, nem tud csinálni frissítés Popat lehet, mert változott a narancssárga tad szoftver ???

  • AdrianGudus - mondta

   Dan Fekete:
   Vettem egy GT-S5620 származó orange.Imi mondja, nem tud csinálni frissítés Popat lehet, mert változott a narancssárga tad szoftver ???

   Mikor márkás okostelefon, a frissítés nem jön a termelőtől a forgalmazó, de az Ön esetében Orange. Meg kell várni, hogy a frissítés ... ha ad ...
   TIPP: Tudom, hogy nehéz, hogy vesz egy okostelefon a pénz a kezében, és nebranduit de nem vásárol márkás okostelefonok hogy ez Comoste, Vodafone, Orange. Vásárlás csak márka nélküli, szabadon.

 18. Tisztelgünk. Zavarja a kérdés, ha a telefon gyökerezik már keresztül frissíthető Kies? Köszönöm.

  • AdrianGudus - mondta

   vik:
   Tisztelgünk. Zavarja a kérdés, ha a telefon gyökerezik már keresztül frissíthető Kies? Köszönöm.

   Aki megáll, hogy próbálja meg, hátha tud, vagy nem? Vagyok valakinek a keze?

  • subofferul - mondta

   vik:
   Tisztelgünk. Zavarja a kérdés, ha a telefon gyökerezik már keresztül frissíthető Kies? Köszönöm.

   csak adni, ha fleshuit nem hivatalos firmware verzió KIES nem ismeri fel, ha csak a root

 19. Cipri - mondta

  hello all ... kérlek titeket, hogy segítsen nekem, és nekem, hogy miért mondom, hogy ezek a galaxisok: DEVICE ÖN NEM ÉRT EGYET a szoftverfrissítés VIA KIES?? Halál Halál?

 20. Piticelul - mondta

  Csatlakoztassa mobiltelefonját ,, hogy Kies Wi-Fi szinkronizálni tartalmát.
  Kies Wi-Fi segítségével használja Kies rendkívül kényelmes.
  * Csak kompatibilis modellek, és bizonyos funkciók korlátozottak, miközben csatlakozik a Wi-Fi-vel. "... Úgy tűnik, hogy minden, ami azt jelenti, csak az új hardver csatlakozik a kompatibilis modellek országok koreaiak !!! ... Made in China egy teljesen új :))))

 21. Cristi - mondta

  Valaki megtette Galaxy Mini frissítés? Azt mondják, hogy arra készül, hogy frissítse, és vártam, és 20 perc, hogy soha nem mutatta semmi telefonu normális kijelző, nem volt semmi ... .I lehúzta kábel és ütemezési mindent készültem frissítések ... ha nem törölje az USB hibakeresés megy kies nem látja telefonu, ha valaki tud pls help me

  • Cristi - mondta

   Cristi:
   Valaki megtette Galaxy Mini frissítés? Azt mondják, hogy arra készül, hogy frissítse, és vártam, és 20 perc, hogy soha nem mutatta semmi telefonu normális kijelző, nem volt semmi ... .I lehúzta kábel és ütemezési mindent készültem frissítések ... ha nem törölje az USB hibakeresés megy kies nem látja telefonu, ha valaki tud pls help me

   KIES néz, nem tudom, mi a probléma ....
   http://img847.imageshack.us/img847/2448/eroarem.jpg

 22. szia Azt hiszem, ez egy jó videó kártyát akarok venni TWINTECH Mio GT-440 1GB 128bit ez hivatalos honlapján összekötő depe ........ (http://www.twintech3d.com/en/products_features.asp?num=311#b2)

 23. Cipri - mondta

  és hogyan tudok csatlakozni a Wi-fi ??? hogy ilyen nem. köszönöm

 24. Raiciu Ionut - mondta

  Várja aggódva tudnivalókat BIOS frissítést a videokártya

 25. rendellenes - mondta

  ...... Fájdalmas kérdéseket videokártyák pornó ..more fáj látni, hogy ilyen megjegyzéseket

 26. Gherasim - mondta

  Úgy vettem észre, hogy a megválaszolatlan kérdés: megy Samsung S5230? Emiatt a funkciót, sőt ragaszkodnak, mennek ba program Samsung S5230? Köszönjük!

  • AdrianGudus - mondta

   Gherasim:
   Úgy vettem észre, hogy a megválaszolatlan kérdés: megy Samsung S5230? Emiatt a funkciót, sőt ragaszkodnak, mennek ba program Samsung S5230? Köszönjük!

   Ön kérdezett supida. Tutorial megmutatta, hogyan változat Kais keresni a modellt. Megy a site, töltse le a szoftvert a modellt, és nézd meg, hogy működik-e. Kizárt, hogy tudom, hogy működik, mert nem minden modell a Samsung.

 27. AdrianGudus - mondta

  Javítás: a változat Kies *

 28. Cosmin - mondta

  Én a frissítés révén Kies Galaxy Mini, és én annyira, eltávolítottam a memóriakártya és a SIM-kártya és a bal debuging USB funkció engedélyezve van a frissítés 10 perc és odament nagyon jól.
  Köszönjük a szép bemutató Cristi

 29. Costel - mondta

  Kendőt! Huawei valaki tudja, hogyan kell csinálni a firmware frissítés?

 30. Simion - mondta

  Hello, hogy honnan van a kristály Emag?

 31. Köszöntelek, van egy pb. Samsung GT S3370 van egy telefon, hogy vettem kábel nélkül dátum. Azt majd vásárolni 3 VRO adatkábelt, de semmi nem ismeri fel azt mondom, hogy egy megnevezett járművezetőt Samsung S3370. Deunde is eltarthat, mivel a nettó nem találják meg, sem a Device Doctor nem?
  Üdvözlettel előre, és hogy én a legjobb ajándék a szülinapomra, ha mondom.

  • AdrianGudus - mondta

   Oana:
   Köszöntelek, van egy pb. Samsung GT S3370 van egy telefon, hogy vettem kábel nélkül dátum. Azt majd vásárolni 3 VRO adatkábelt, de semmi nem ismeri fel azt mondom, hogy egy megnevezett járművezetőt Samsung S3370. Deunde is eltarthat, mivel a nettó nem találják meg, sem a Device Doctor nem?
   Üdvözlettel várt, és én nem a legjobb ajándék a szülinapomra, ha I-tispune.

   Már írt ezt a kérdést egyszer és kapott, és válaszolt. Aduti emlékszik hol írt, és hagyja, hogy segítsek. A bemutató „Install CWM Recovery Backup eredeti ROM és a vaku egyedi ROM LG Optimus One P500” Te is el vele a honlapon. Van ott egy választ tőlem, amelyben adtam egy linket egy videó, amely megmutatja, hogyan lehet a szoftver / driver a Samsung honlapján.

 32. Costel - mondta

  Kérjük, hogy egy szép bemutató, hogyan lehet frissíteni a Samsung LCD TV-vel.
  És még egy kérdés, ha a Samsung LCD TV 32B530 egy usb és írni szolgáltatást tud semmilyen módon nem oldja lehet nézni a filmeket az USB-nál?

 33. Hello. I `ve vettem egy Samsung Galaxy illeszkedik S5670 telefont, és képes volt, hogy a frissítések Samsung Kies ... akkor csúszik a kollégám, és elment, hogy a szolgáltatás Lam ... a szoftver újratelepítésének és most Vers d android 2.2.1 és amikor azokat frissíteni Azt mondják, hogy "nem fogadom el a készülék szoftverének FRISSÍTÉS VIA KIES" várj egy reszelő mint DPO. köszönöm

 34. Adrian - mondta

  Próbáltam frissíteni keresztül Kies for. 2.2.1 Galaxy mini az új verzió, de azt hiszem, hogy az ablakon (a program Kies). A telefon nem akarja csatlakoztatni a színét, amikor ki van kapcsolva az USB hibakeresés. Adtam egy 4 alkalommal, és indítsa újra a telefont, és comp ... semmi. És USB hibakeresés engedélyezve vártam több 40 percet (közben néztem a show), és még csak a "Készülj fel a firmware frissítés alkatrészek ...". Ki a hibás?

 35. Robert - mondta

  Adrian:
  Igyekeztem frissítések via kies számára. 2.2.1 mini galaxis az új verzió, de azt hiszem, dobja ki az ablakon (a program kies). A telefon nem akarja csatlakoztatni a színét, amikor kikapcsol USB hibakeresés. Adtam újraindítása minden 4 alkalommal a telefont, és comp ... semmi. És vártam az USB hibakeresés engedélyezve több mint 40 percig (közben néztem a sorozatot), és továbbra is ragadt a "Prepare alkatrészek firmware frissítés ...". Ki a hibás?

  Azt is ugyanaz a probléma, és azt is, aki jóhiszeműen, hogy segítsen nekünk?

 36. Robert - mondta

  Hello, van egy Samsung Galaxy Mini Android S5570 2.2.1, csináltam egy "USB hibakeresés kikapcsolásához, kiderül, a" Beállítások / alkalmazásokhoz / fejlesztés ", itt Törölje USB hibakeresés vagy" USB hibakeresés ", ha a telefon a román."
  Mi Kies verzió 2.1.0.11095_121, megpróbáltam a SIM-kártya és miroSD nélkülük semmi.
  Mindig azt mondja: "Készülj fel a firmware frissítés alkatrészek ...", és így marad.
  Mit tegyek?
  Ha valaki hajlandó megmagyarázni a kilenc kezdő, miért és hogyan?
  Köszönöm.

  • subofferul - mondta

   Robert:
   Hello, van egy Samsung Galaxy Mini Android S5570 a 2.2.1 én; "ki az USB hibakeresést, akkor megtalálható a" Beállítások / alkalmazásokhoz / Development "itt törölje az USB hibakeresés vagy" USB hibakeresés ", ha a telefon román."
   Mi Kies verzió 2.1.0.11095_121, megpróbáltam a SIM-kártya és miroSD nélkülük semmi.
   Mindig előfordul "Készülj omponentele firmware frissítés ...", és így marad.
   Mit tegyek?
   Ha valaki hajlandó megmagyarázni a kilenc kezdő, miért és hogyan?
   Köszönöm.

   USB hibakeresés pipa haver hogy van törölje meg?

 37. Cipri - mondta

  Köszöntelek, mondom, amikor csatlakoztatom a samsung tűk a készülék nem támogatja a szoftverfrissítés VIA KIES. azokat tenni ?? valahogy meg tudom csinálni, és egy frissítse neki ?? kidugta kártyák és akadálytalan USB hibakeresés azt mondja, de semmi csatlakozik. Szeretnék telepíteni flash player 11 de azt mondják, hogy nem támogatja az én telefonu, ez egy csere ?? köszönöm

 38. Raul - mondta

  Hello, van egy probléma, megpróbáltam frissíteni a firmware-t a Samsung Galaxy Ace (pillanatban 2.3.3), I bejelölve bepanare de ha csatlakozunk USB to PC aktiválja automat.Am bejelölve újra, miközben csatlakoztatva, és ezért nem nem lehet csatlakozni ... úgy néz ki, mint a terhelés mereu.Mersi

 39. György - mondta

  És én ugyanaz a probléma, mint Raul. Felhívtam a Samsung, és azt mondták, hogy nincs áram frissítés verziója 2.3.4 SGA, de a jövőbeni változata jelenik meg, ha akkor válhat egy komoly probléma.

 40. Robert - mondta

  Igen barátom, kipróbált és ellenőrzött és ellenőrizetlen és semmi ... ugyanaz. "Készítsünk omponentele firmware frissítés ..."
  Egyéb hasznos tippeket, ötleteket?

 41. Bogdan - mondta

  Van egy olyan problema.Mi've kapott egy Samsung Galaxy SII tegnap és 2.3.3 változat és ha én frissíteni a Kies legfrissebb verzióját, ha marad, ha azt mondja: "Úgy készülünk egy firmware frissítés alkatrészek ...", és minden úgy tűnik, a betöltött itt hagytam és 30 perc és még mindig nem trece.Ce csinálni?

 42. Sorin - mondta

  Root-terület simán kell mennie, és a frissítés után a 2.3.4?

 43. Bogdan - mondta

  Cristi: KIES néz ki, nem tudom, mi a probléma ....
  http://img847.imageshack.us/img847/2448/eroarem.jpg

  Azt is ugyanaz a probléma magam, ez ad nekem, hogy hiba, azt Defib megnéztem, semmi, nem is megy, mint

 44. Robert - mondta

  Tettem vissza a Windows (azonos) (miután formázott C :), telepítettem Kies és a meglepetés 2.1.0.11112_41 ment először, minden probléma nélkül, honnan 2.2.1 2.3.4 most már a kis ikonok és egyéb változásokat.

 45. Cristian - mondta

  Üdvözlöm és i9000 Samsung Galaxy S telefon és megy nem frissíti hozzá semmilyen módon nekem kies jelenik meg a képernyőn, miután csatlakozik: a készülék nem támogatja a szoftver upgrade keresztül Kies tehet s van vele, hogy valaha is lehet frissíteni? telefon ingyenes.

 46. Costel - mondta

  Cristi nagyon kérjük, ha tud segítsen nekem, fiam van célja samsung S5230, és hogy a gyerekek hogyan nyugtalan kezdett, hogy azok a fejét resoftare puha volt a neten, aki nem egyszer tett nem már benne kamera, most van egy új telefont, csak augusztusában hozott, témákat rendelkezik, így más apróságok, de kamera nélkül, hogyan lehet megoldani a problémát, hogy hol található a teljes szoftver rögzíti a hiányt teremtett, várjuk a választ, amit az eredmény, bárcsak boldog ünnepek, gratulálok a tanácsokat adsz a videotutoriale.

  • Costel:
   Cristi nagyon kérjük, ha tud segítsen nekem, fiam van célja samsung S5230, és hogy a gyerekek hogyan nyugtalan kezdett, hogy azok a fejét resoftare puha volt a neten, aki nem egyszer tett nem már benne kamera, most van egy új telefont, csak augusztusában hozott, témákat rendelkezik, így más apróságok, de kamera nélkül, hogyan lehet megoldani a problémát, hogy hol található a teljes szoftver rögzíti a hiányt teremtett, várjuk a választ, amit az eredmény, bárcsak boldog ünnepek, gratulálok a tanácsokat adsz a videotutoriale.

   Próbálja újraindítani, ha nem megy egy próba frissítés, ha nem akarja valaki így meg kell nézni a neten a megoldása ez a telefon nem volt operációs rendszer, amely megoldást találni klasszikus. Ha képes lenne telepíteni az Android a használt szoftver a kamera, mint egy .zip vagy .apk által CWM megoldotta volna a problémát.
   Ne engedje, hogy gyermekek modulokat a kezét, senki sem tudja, mi történhet, a gyerekek tele vannak "kezdeményezés."

 47. Andrew - mondta

  Hello, van SGS 2 és gyökeret tettem semmi rosszat itt, hanem képek, filmek, játékok minden szín barna vagy fekete, hogy mutassa meg a sok "pureci'si furcsa színek a kijelzőn teszt (* # # 34971539) jól néz ki minden szín (piros, fehér, fekete, albastru.etc.) "már próbáltam sok saját fejlesztésű szoftver és más, nem eredeti, azonos problema.sti ami lehet a probléma?? több részletek kapható képekkel, stb ... kösz

 48. Cristi - mondta

  Helló, tettem a frissítéseket egy samsung S5570, lam hozott változata 2.3 jól megy, az akkumulátor, mint te több (tartotta bennem és 3-4 napig nem vb, és kevésbé a játékot vele nélkül nettó és az összes, a ha korábban, azonos feltételek mellett, 24 óra maximum) finom, az én problémám az, hogy én már nem jelenik meg a Swype billentyűzettel, ha állítom, hogy írjon Swype, ahelyett, hogy a billentyűzet jelenik meg, fekete ...
  Valaki más is ez a probléma? Valamit rosszul csináltam, amikor iam frissítés ??? megismételheti a frissítési folyamat, akkor is, ha kies nem mutatja meg ez a dolog ???

  Köszönöm a választ a kérdésemre, és sok sikert tovább honlapon

 49. elemelt - mondta

  Nekem van egy samsung galaxy s plus gt i9001, és nagyon elégedett vele eddig: D. Cristi leállítja a videó s2. A látottak oktatóanyagok S plus optimális akkumulátor és parancsnoki felelősség. Én nem frissíti a firmaware de még mindig próbálja ki és hasonlítsa össze mind a kettőt. Nagyon jó tutorial

 50. Johny - mondta

  Sziasztok, én is segíteni bármilyen CNV min tanácsot, van egy SGS gt i9000, firmware verzió 2.2.1 és amikor azt mondom Dispozitivil KIES frissítsd a szoftver nem támogatja a frissítést keresztül Kies. láthatóan nem frissíteni vagy DC? nem tud sem a telefon azt mondja, hogy nincs elérhető frissítés! köszönöm, app célt vásárolta boltban

 51. Ciprian - mondta

  Hi Van egy olyan probléma, amit 2.0 bada táska és amikor azt mondom, hogy letölthető firmware frissítések letöltésére az adok elismervény és nem történik semmi telefon a Samsung Wave 2 a frissítési firmware

  • sp1ke - mondta

   Ciprian:
   Hi Van egy olyan probléma, amit 2.0 bada táska és amikor azt mondom, hogy letölthető firmware frissítések letöltésére az adok elismervény és nem történik semmi telefon a Samsung Wave 2 a frissítési firmware

   Szia, sikerült frissíteni a bada 2.0? Maradok eladósodott nekem, ha adsz nekem egy választ kérem. vagy még jön vissza egy maail kapcsolatot találni nekem valamit ... [Email protected] ha sok.

   • Catalin - mondta

    sp1keSzia, sikerült frissíteni a bada 2.0? Maradok eladósodott nekem, ha adsz nekem egy választ kérem. vagy még jön vissza egy maail kapcsolatot találni nekem valamit ... [Email protected] ha sok.

   • Munteanu FLORIN - mondta

    HELLO ... TE ????? tudja telepíteni BADA 2.0 Még mindig próbáltam a KIES, de nem sikerül ... ..IMI mondja az Frissítse a készülék NEM VÁLLAL másik módszer KIES.STIU van egy másik adó, de nem tudom, ha lehet CUM.RAMEN AJUTA.EU AM A SAMSUNG WAVE2 (8530) .My TALÁLJUNK [Email protected] TÖBB

 52. György - mondta

  ajuta.ma sall kérjük nekem van egy samsung gt 9001 és megpróbálta frissíteni a firmware kies 2.3.3 de nem ellenőrzött "USB hibakeresés" Most én pedig a telefont a fekete háttér jelenik meg a telefon és a számítógép (ikonok) között látnak egy sárga felkiáltójel egy háromszögben ... Azt hiszem, bekopogott rendszer ... mit tehetek? már Kies nem ismeri fel a telefont, én megpróbáltam tenni vészhelyzet firmware fellendülés

 53. zongorista - mondta

  Hello, olvastam a comm ", és azt vettem észre néhány comm aki ezt mondja: >>> KÉSZÜLÉK NEM FOGADJA a szoftverfrissítés VIA KIES <<<,,, Ha valaki azt akarja, hogy" tanácsot .. mit lehet mondani, hogy én még mindig tartozom ~ Köszönöm!

 54. zongorista:
  Szia, olvastam az összes comm` és észrevette, hogy azt mondják, hogy sok kom >>> NEM ÉRT A készülék szoftverének frissítéshez KIES <<< ,,, Ha valaki azt akarja, sfat..ce lehet de`aun mondott, mint hogy én tartozom ~ Köszönöm!

  Azt csatlakoztatott eszközök teljes 4 Samsung Kies programot, és kapcsolatban álltak ők ketten nem frissítéseket. Még soha nem találkoztam ilyen probléma, de hallottam sok esetben még a legújabb telefonok.
  Próbáld meg, hogy ásatásokat XDA-developers, ott biztosan talál részleteket ezekről a kérdésekről.
  Lehet, hogy a telefon nem támogatja, akkor nem raktáron ROM, akkor nem törölje az USB hibakeresés nem megfelelően telepített Kies, a tűzfal blokkolhatja Önnek. Vedd őket, és akkor viszont, és akkor talál meg minket kommunikálni, és oldjuk meg az új talált meg.
  Siker.

 55. Mist3rDuck - mondta

  Szia, én csak volt egy Samsung Galaxy Ace és van baj az én szoftverfrissítés a kies. Úgy tűnik: "Ők készít firmware frissítést alkatrészek ...", és minden megjelenik a terhelés. Vannak barátaim, köszönöm!

 56. sp1ke - mondta

  Egy testvér platform bada tudja, hogyan kell frissíteni 2.0?

 57. Ruben - mondta

  Helló,
  Van kérdése, és a Samsung Galaxy gio ... Megvettem a medence android 2.3.3 őket frissíteni a régebbi verziót Froyo .... akkor tettem android 2.3.5 nem hivatalos verziót ODIN ... aztán hallottam hivatalosan is elindította a Galaxy Gio Android 2.3.4 .... ezért tettem 2.3.3 az ODIN megint csak most a Samsung Kies nem ad nekem frissítést a telefonom Én mindig azt mondom .... "verzió nem frissíthető tralala ..." azért, mert én dolgoztam ODIN? Én nem tehetek semmit, hogy az eredeti firmware-t hivatalosan?

 58. Viorel - mondta

  salutare.am a Samsung Wave és a Samsung Kies Letöltöttem csatlakoztassa az USB-kábelt a törzskönyv, de nem tud csatlakozni a programhoz, írok ,, Csatlakozás ... ,, úgyhogy ramane.:((de Miért? Én nem soha egy frissítést a telefon.il megköszönöm 1 év zile.Va

 59. Cristian - mondta

  Próbáltam a szám azt mutatja, hogy nem frissül, miután telepítette a programot, és azt PC.Vreau nekem román szoftvert telepíteni a Samsung Wave Y GT-S5380G.Cum csinálni? Mint már olasz, remélem valaki segíteni köszönöm .va !

 60. Dany - mondta

  hello ... Van egy android SGS i9001 a 2.3.3 gyári és kies úgy, ahogyan az a legújabb szoftver frissítés ... nem ki, és habverővel, vagy mi a probléma? ms várható

 61. Catalin - mondta

  Üdvözlöm és én ugyanazt a probléma ugyanaz a célja, és szeretnék nagyon, ha tudna segíteni nekem, és én KÖSZÖNÖM

 62. Daniel - mondta

  Segítségre van szükségem, és én rog.Am egy Samsung Wave 2 és azt akarom, hogy neki frissíteni firmware.Nu mit beállításokat kell kérni őket, mert ha elkezdi frissíteni a Kies zice..conectati egy dispozitiv.Initial meg majd megállapítja pierde.Va köszönöm!

 63. Nelutu - mondta

  Azt acualizat hogy 2.3.5 a kies

 64. Marius - mondta

  Mist3rDuck:
  Szia, én csak volt egy Samsung Galaxy Ace és van baj az én szoftverfrissítés a kies. Úgy tűnik: "Ők készít firmware frissítést alkatrészek ...", és minden megjelenik a terhelés. Vannak barátaim, köszönöm!

  igen én is ugyanaz a probléma, és hogyan kell elkészíteni ezeket meg kell várni

  • bogdan - mondta

   Csak magam: ((((én csak próbáltam csinálni Odin ment update software, és nem tudom, hogyan rakja az eredeti sal

   • képmás - mondta

    minden Odin, de meg kell keresni egy jó firmware után a telefon megfelelően működik, de nem teszik lehetővé a firmware frissítés révén kies

 65. denis - mondta

  hogyan rakja az android 2.3.3 2.3.5 (Samsung Galaxy Ace)

 66. György - mondta

  Vettem egy Samsung Galaxy W Olaszországból, és nem befejezni egészen frissítse .imi hiba történik itt és ott. Azt megoldották, és de amikor megkapja a lépés „hogy töltse le a fájlt frissíteni a firmware-t a GT-i8150” nem indul el egyáltalán, továbbra is beragadt 0% és várt még egy negyed óra, hogy még elérje 1% Mit tegyek?

 67. hajsütés - mondta

  Nekem van egy probléma.
  Csatlakoztassa a telefont a PC felismeri, akkor automatikusan letölti, majd húzza ki a telefont, és nem megy frissíteni.
  (I Samsung Galaxy MNI)

  • képmás - mondta

   Lépjen ki ötlet, különösen, ha nem rendelkezik a szükséges ismeretekkel és ragaszkodik mindent, amit esetleg kezelni, hogy tönkreteszi a srác felett

 68. Nekem van egy probléma, de én nem letölteni ezt beren nyit kezdeni instalarea.Ce csinálni ????

 69. Ionut - mondta

  Hello.
  Van egy probléma, hogy súlyosbította az amúgy is én, és nem tudja, mit kell tennie, hogy megoldja, mint mi bármilyen módszerrel.
  Galaxy S II.
  Telefonu csatlakoztassa a számítógéphez.
  Kies elindításához.
  Kies felismeri telefonu és azt mondom, hogy frissítse elérhető. Minden szép és jó.
  De amikor elkezdem a frissítést, és töltse le a szükséges alkatrészeket mondani, hogy problémák merülnek fel.
  Kép 1: http://img141.imageshack.us/img141/9928/55278705.png
  Vagyok vagy Coltu bal felső mondja: "csatlakoztatott eszköz" bla bla bla
  Megértem, hogy a csatlakoztatott telefon megszakadt?
  Egy ponton a jobb alsó mondja Coltu kapcsolatban GT-I9000 elveszett.
  De továbbra is letölthető.
  Amikor instalu kezdési és befejezési le azonnal elkezdte instalu mivel úgy tűnik:
  Kép 2: http://img269.imageshack.us/img269/8160/65622324.png
  És ez kész ... .. már nem.
  Azt is maradt hosszú és kemény, még egy fél órát.
  De miután 30 másodperc után ez a probléma jelentkezik újra telefonu csatlakozik Kies.
  Kép 3: http://img845.imageshack.us/img845/8944/44773520.png
  És ha becsukom és telepítése történik ismételjük meg pontosan, hogy mit írtam fent.
  Újra és újra .......
  Ugyanez történt velem, amikor akartam menni a 2.2.1 2.3.3 és én frissíteni a szolgáltatást.
  Most azt akarom, hogy menjen a 2.3.4 de én nem érzem, mint megy át Bukarestben és 01:30 autó, hogy ez ....
  Made menjen haza.
  Azt bites Windows 7 64.
  Tud valaki segíteni nekem.
  köszönöm

 70. Robert - mondta

  Ionut történt velem valami hasonló Kies legjobb próbálni, és nem a firmware frissítéseket 2.3.6 által Odin3, ez nagyon egyszerű, én, bár elismerem, nem vagyok jó, de a keresést a Google találni nagyon gyorsan útmutatók (írásbeli és kép), pontosan mit kell csinálni. BAFTA

 71. Ionut - mondta

  hogy kösz nem akar lemaradni garancia

 72. Marius - mondta

  Ionut:
  Hello.
  Van egy probléma, hogy súlyosbította az amúgy is én, és nem tudja, mit kell tennie, hogy megoldja, mint mi bármilyen módszerrel.
  Galaxy S II.
  Telefonu csatlakoztassa a számítógéphez.
  Kies elindításához.
  Kies felismeri telefonu és azt mondom, hogy frissítse elérhető. Minden szép és jó.
  De amikor elkezdem a frissítést, és töltse le a szükséges alkatrészeket mondani, hogy problémák merülnek fel.
  Kép 1: http://img141.imageshack.us/img141/9928/55278705.png
  Vagyok vagy Coltu bal felső mondja: "csatlakoztatott eszköz" bla bla bla
  Megértem, hogy a csatlakoztatott telefon megszakadt?
  Egy ponton a jobb alsó mondja Coltu kapcsolatban GT-I9000 elveszett.
  De továbbra is letölthető.
  Amikor instalu kezdési és befejezési le azonnal elkezdte instalu mivel úgy tűnik:
  Kép 2: http://img269.imageshack.us/img269/8160/65622324.png
  És ez kész ... .. már nem.
  Azt is maradt hosszú és kemény, még egy fél órát.
  De miután 30 másodperc után ez a probléma jelentkezik újra telefonu csatlakozik Kies.
  Kép 3: http://img845.imageshack.us/img845/8944/44773520.png
  És ha becsukom és telepítése történik ismételjük meg pontosan, hogy mit írtam fent.
  Újra és újra .......
  Ugyanez történt velem, amikor akartam menni a 2.2.1 2.3.3 és én frissíteni a szolgáltatást.
  Most azt akarom, hogy menjen a 2.3.4 de én nem érzem, mint megy át Bukarestben és 01:30 autó, hogy ez ....
  Made menjen haza.
  Azt bites Windows 7 64.
  Tud valaki segíteni nekem.
  köszönöm

  mint szolgáltatás költsége, hogy azok frissíteni?

 73. Manuel - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma, amit letöltött Samsung Kies Samsung Galaxy Mini, valamint megpróbáltam ugyanezt, de amikor adok 2x kattintson Samsung Kies [az ikonra] Nem kap semmi sem jelenik meg .. nem történik semmi .. Mit tehetek?

 74. Cipri - mondta

  Robert:
  Ionut történt velem valami hasonló Kies legjobb próbálni, és nem a firmware frissítéseket 2.3.6 által Odin3, ez nagyon egyszerű, én, bár elismerem, nem vagyok jó, de a keresést a Google találni nagyon gyorsan útmutatók (írásbeli és kép), pontosan mit kell csinálni. BAFTA

  hi, hogyan tettél velem nam sikerült Odin, sem kies által Odin ???? köszönöm

 75. Manuel:
  Hello! Van egy probléma a Samsung Kies Letöltöttem csak Samsung Galaxy Mini, de igyekeztem nem ugyanaz, de ha adok 2x kattintva Samsung Kies [ikon] Nem értem semmi sem jelenik meg .. semmi sem történik .. mit tehetek?

  Mi windows van?

 76. roberto - mondta

  "Nekem van egy probléma! nem, hogy az ICS updgrade csatlakoztatja a kábelt a számítógép és a telefon figyelmeztet, hogy van egy frissítés frissíteni majd adni write "elkezdi a felkészülést firmware frissítést a GT-I1900. Ne húzza ki a kábelt a számítógéphez csatlakoztatva. "" Comopentele készül a firmware frissítés ... ", és ez nem történik meg semmit, és úgy értem, balra 9 6 reggeltől estig, és soha nem nancy !
  MIT AS hogy ez a munka?

 77. roberto - mondta

  roberto:
  "Nekem van egy probléma! updgrade elmulasztja az ICS, ha csatlakozunk a számítógéphez, és telefon kábel figyelmeztet, hogy van egy frissítés frissíteni majd adni write "indul készül frissíteni a firmware-t a GT-I1900. Ne húzza ki a kábelt a számítógéphez csatlakoztatva. "" Felkészülés comopentele frissíteni firmware ... ", és nem csinál semmit, és azt jelenti, hogy hagytam FROM 9 vagyok a 6 este, és nem több nancy !!!
  MIT AS hogy ez a munka?

  Elfelejtettem mondani, hogy van egy galaxis s2

 78. Bogdan - mondta

  Volt, hogy a frissítéseket a Android telefon és azt írja: "letöltése ...", és ragadt a kies a 0%.
  Mi SGS +, mit kell tenni pls ...

 79. Amikor csatlakoztatja a telefont a Samsung Kies, nem tűnik fázis firmware frissítés

 80. Dragos - mondta

  Hi Van egy intrabar láttam, hogy beilleszthető alkalmazások Számítógépes okostelefonok, a Samsung Keisi de a YouTube vagy más oldalakon, akik samsung Keisi maradt, ahol oszlopot az alábbi lehetőségek Prodcast Channel jelenik SamsungApps, de én nem én jelenik meg, és nem látok bemutató ideje nem látni, hogyan tűnik, hogy mindent frissített időben

 81. Szia, csináltam egy frissítést ICS ... ez mind szép és jó, de az én fájlok mappában nem találja USBstorage ... hanem térben menedzser azt mutatja nekem, hogy ocupat..ce történik?

 82. Robert - mondta

  Helló, miután visszahelyezés windoes 7 partíció C: Kier ment felkent szoftver, android szoftver SGS mellett i9001 frissült a 2.3.3 2.3.6.
  Egy másik grafikus most, hogy ha az akkumulátor nem fog tovább tart.

 83. Bogdan - mondta

  Hogyan frissíteni a 4.0 Galaxy Note telefonok és telefon garancia és fenntartani s2
  Mint tudjuk, a koreaiak a Samsung már kiadta körüli időben március 15 12, a hivatalos frissítés Android Ice Cream Sandwich 4.0 S2 Galaxy modellt. Sajnos csak néhány európai ország - Lengyelország, Svédország, Magyarország. Így, ha van csatlakoztatva Kies SGS2, és látni fogja, hogy nem lesz képes frissíteni Android 4.0 és jelenik meg, mivel nincs elérhető frissítés. Itt van, hogyan lehet frissíteni a 4.o, anélkül, hogy root-ként (veszteség nélkül a garancia) a Kies. Megváltoztatja a CSC (a kód, amely attól függ, hogy a származási ország).

  CSC A romániai: CNX, COA, HAT, ORO

  CSC Lengyelország következők: ERA, IDE, PLS, PRT, XEO

  CCS helyek Magyarországon: PAN, TMH, TMO, VDH, WST, XEH

  CSC a Svédország: BAU, BCN, BME, BSG, BTH, VOC, HTS, NES, TET, TLA, TNO, VDS, Xee

  Amire szüksége tőlünk, hogy módosítsa a CSC telefon egy olyan országban, ahol a hivatalos oldalon a frissítéseket. Esetemben dolgozott XEH.

  1. Tanulok CSC telefon? Írja be az alábbi kódot:

  272 készülék IMEI: * # * #

  és a készülék IMEI beírásával * # 06 találni #

  UPDATE: akkor is használhatja az SGS CSC Selector ingyenes a piacon (PLAY) !!!

  2. Van egy menüt, ahol módosíthatja a kódot, amelyik működik CSF (XEH, XEO ...)

  3. Csatlakoztassa a telefont a Kies, és tájékoztat minket, hogy van egy új frissítés elérhető. Kattints a frissítés, és várják, hogy befejezze a folyamatot (vesz ~ 15 perc)

  4. Most már Ice Cream Sandwich a Samsung Galaxy S4.0 jogi 2.

  FIGYELEM: Ez az eljárás magában törlésével telepített programokat. Az adatok SD kártyán, és a kártya marad.

  BAFTA

 84. Robert - mondta

  A frissítés révén Kies hivatalos Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 modell Galaxy S2 és Románia ... megy tökéletesen.

 85. piros robert - mondta

  Szia, van egy probléma, van egy Samsung Corby gt s3650 és elment valahová a hibakeresés, és én változott alacsony és magas most, amikor kinyitom a telefont frissítést jelenik meg egy sárga csík a PC-hez mit kell csinálni kérem ajutatima! !

 86. Cosmin - mondta

  Van egy kérdésem van egy Samsung Galaxy Ace és szeretnék kikapcsolni, ha nincs táska adatkábel tölteni. Nem találom sehol a Samsung Kies nem opció. Köszönjük!

 87. Válthatok Android Froyo a 2.2 2.1 Eclair a apicatia kies?

 88. florin - mondta

  hello I kinyitotta a Samsung Galaxy S i9000 alkalmazás használata a piacon unloker, és miután kinyitotta telefounu, most már lehet használni a hálózat bármely, ott megy a kamera videó, a fényképezőgépem tűnik hiba, meg tudja mondani, kérjük, mi a probléma, miután telepítette kinyit skype, facebook, yahoo messenger, WhatsApp. nagyon kérem, segítsen nekem, nem tudom, mit kell csinálni, nagyon köszönöm!

 89. bbogdan - mondta

  hello, én frissíti a tűzfalat Galaxy S plus I9001 adik mentem 2,3,3 származó 2,3,6 és hidd el kevesebb akkumulátort bár tel rendelkezik 1 héten, mint vettem Germanos, lehet 2,3,6 kevesebb akkumulátort?

 90. Jó! Van egy GT-I9001 .. Próbáltam frissíteni a kies .. tökéletesen ment minden, amíg a momendat amikor "alábbhagyott laptop'ul (hiánya miatt a telep) timpu'l telefon update'ului ... I 'bezárkózott és érzéketlen .. úgyhogy megpróbálták eltávolítani az akkumulátort .. és most beragadt egy képet egy telefon és a számítógép egy felkiáltójel között ... nem tudom, mit kell tenni. . Kérjük ötlete, hogyan lehetne megoldani a problémát? ... köszönöm.

 91. Aslan - mondta

  Azok számára, azzal a problémával, ikon telefon ikon ülések

  Roxy:
  Jó! Van egy GT-I9001 .. Próbáltam frissíteni a kies .. tökéletesen ment minden, amíg a momendat amikor "alábbhagyott laptop'ul (hiánya miatt a telep) timpu'l telefon update'ului ... I 'bezárkózott és érzéketlen .. úgyhogy megpróbálták eltávolítani az akkumulátort .. és most beragadt egy képet egy telefon és a számítógép egy felkiáltójel között ... nem tudom, mit kell tenni. . Kérjük ötlete, hogyan lehetne megoldani a problémát? ... köszönöm.

  Így találkoztam ilyen probléma is. a nyitott program Kies, csukja be a telefont inkább eltávolítja az akkumulátort, ha nyitott kies kéne védeni az automatikusan upgrdezi firmware teszi a frissítés után, hogy kérni fogja, hogy nagy a frissítés nélkül folytatódik ellenőrzést az ID választhat cealalata verzió, vagy ha azt szeretné, csirke és csirke variánskód adatkábel a telefon automatikusan megnyitja a telefon ikonra, jelölje meg a kies ahogy megállapodhatnak bizonyos körülmények között, majd nyomja meg, hogy visszaszerezze az elveszett fájlokat. első frissítés lesz, hogy egy második gyorsabb, akkor tovább tart. FIGYELEM! Ha nem sikerül ELSŐ PT CA maradhat blokk a második FRISSÍTÉS Skócia kábel ADATOK ÉS nyilvánvaló az első, de lezárások KIES és újra megnyitotta a CA hogy nyílt automatikusan, hogyan akarja REINTALEZI firmware . IDŐ 02: 00 ÉS UTÁN további vizsgálat (PT CA MI blokk) azt újratelepíteni, amíg sikerült! Sok szerencsét! További segítség lehet érintés nélküli rendetlenség creeda19, de csak ez a probléma, mint más hibák nem tudom, és nem is tudom.

 92. Aslan - mondta

  Aslan:
  azok számára, akik a problémát ikon ikon telefonuluidespartita

  Szóval találkoztam ilyen probléma is. Kies program nyitott, tegye le inkább eltávolítja az akkumulátort, ha nyitott kies kell történnie automatikusan upgrdezi firmware frissítésre kerül, amely után meg kell adnia, hogy folytassa a frissítést tömeges nélkül más megnézem a változat a kódot, vagy ha úgy dönt, csirke-és változat csirke drót-kóddal kapcsolatos adatokat a telefon automatikusan megnyitja telefon ikon kies jelölje be Ön elfogadja, hogy bizonyos feltételeket, majd nyomja meg a visszaállítani az elveszett fájlokat. első alkalommal lesz egy frissítés után nem sokkal a második tart. FIGYELEM! Ha elbukik prémium PT hogy maradhatnak blokk a második UPGRADE Scotia kábelt és nyilvánvaló az első, de closers KIES és újra megnyitja CA létrehozni ablak automatikusan megnyílik, hogyan akar REINTALEZI firmware . Sok próba után (PT mert blokkolja) Én reinstalled amíg nem sikerül! Sok szerencsét! További segítség lehet kapcsolatba velem a messenger creeda19 rám, de csak ez a probléma, az egyéb hibákat, és nem tudom, nem tudom.

  Aslan:
  azok számára, akik a problémát ikon ikon telefonuluidespartita

  Így találkoztam ilyen probléma is. a nyitott program Kies, csukja be a telefont inkább eltávolítja az akkumulátort, ha nyitott kies kéne védeni az automatikusan upgrdezi firmware teszi a frissítés után, hogy kérni fogja, hogy nagy a frissítés nélkül folytatódik ellenőrzést az ID választhat cealalata verzió, vagy ha azt szeretné, csirke és csirke variánskód adatkábel a telefon automatikusan megnyitja a telefon ikonra, jelölje meg a kies ahogy megállapodhatnak bizonyos körülmények között, majd nyomja meg, hogy visszaszerezze az elveszett fájlokat. első frissítés lesz, hogy egy második gyorsabb, akkor tovább tart. FIGYELEM! Ha nem sikerül ELSŐ PT CA maradhat blokk a második FRISSÍTÉS Skócia kábel ADATOK ÉS nyilvánvaló az első, de lezárások KIES és újra megnyitotta a CA hogy nyílt automatikusan, hogyan akarja REINTALEZI firmware . IDŐ 02: 00 ÉS UTÁN további vizsgálat (PT CA MI blokk) azt újratelepíteni, amíg sikerült! Sok szerencsét! További segítség lehet érintés nélküli rendetlenség creeda19, de csak ez a probléma, mint más hibák nem tudom, és nem is tudom. Könyörgöm SCz kifejezés ideje 02: 00 és már fáradt. sok szerencsét!

  Aslan:
  azok számára, akik a problémát ikon ikon telefonuluidespartita

  Így találkoztam ilyen probléma is. a nyitott program Kies, csukja be a telefont inkább eltávolítja az akkumulátort, ha nyitott kies kéne védeni az automatikusan upgrdezi firmware teszi a frissítés után, hogy kérni fogja, hogy nagy a frissítés nélkül folytatódik ellenőrzést az ID választhat cealalata verzió, vagy ha azt szeretné, csirke és csirke variánskód adatkábel a telefon automatikusan megnyitja a telefon ikonra, jelölje meg a kies ahogy megállapodhatnak bizonyos körülmények között, majd nyomja meg, hogy visszaszerezze az elveszett fájlokat. első frissítés lesz, hogy egy második gyorsabb, akkor tovább tart. FIGYELEM! Ha nem sikerül ELSŐ PT CA maradhat blokk a második FRISSÍTÉS Skócia kábel ADATOK ÉS nyilvánvaló az első, de lezárások KIES és újra megnyitotta a CA hogy nyílt automatikusan, hogyan akarja REINTALEZI firmware . IDŐ 02: 00 ÉS UTÁN további vizsgálat (PT CA MI blokk) azt újratelepíteni, amíg sikerült! Sok szerencsét! További segítség lehet érintés nélküli rendetlenség creeda19, de csak ez a probléma, mint más hibák nem tudom, és nem is tudom.

 93. mihutanicusor - mondta

  Szia, én vagyok az új ezen az oldalon, megpróbáltam frissíteni a telefont I6230 Lite_MultiLoader_V5.62 Star TV egy bizonyos idő után kaptam hiba után a telefon megrekedt, és nem egy letölthető nyílik a kép Tel nevével, amit tehetek, hogy újra softu vagy mi a teendő, ha kérem, segítsen nekem, vagy adj hasznos információt. (kérjük, vegye figyelembe, hogy nem akkumulátor már nem töltődik)

 94. Gherasim - mondta

  Szia, Próbáltam egy Samsung Galaxy Ace (S5830), de Kiess nem ismeri el, én mindig jelzés látható, törölje azt az utat USB kapcsolatot az Alkalmazások menüben! Hogyan tudom csinálni, hogy ha azt a lehetőséget, hogy frissítse? Köszönjük!

 95. mihutanicusor - mondta

  mihutanicusor:
  Hello, én vagyok az új ezen az oldalon, megpróbáltam frissíteni a telefont I6230 Star TV Lite_MultiLoader_V5.62si egy bizonyos idő után kaptam hiba után a telefon ragadt és nem MAISE nyitott, mint egy letölthető és egy képet scrisnumele telcos tehetünk újratelepítését softu vagy mi facutva imádkozom, hogy tud segíteni, vagy adj hasznos információt. (azért említem, hogy nincs akku nem tölthető)

 96. Leito - mondta

  Sal minden ... tud nekem segíteni cv és min .. ?? ... azt mondja, hogyan kell frissíteni a Samsung s5610 ... adik szeretnénk, hogy a frissítéseket, hogy képes legyen letölteni alkalmazásokat és róla néhány fájlt, mint a munka ... amikor letölt egy alkalmazást mondja jar letöltött fájl hibás ... és talán, ha frissítem nem jelenik meg ez a hiba ...

 97. Ionut - mondta

  Nekem van egy hullám, és adott 2 eraoare és telefonu nem tudom használni a telefont úgy tűnik .. jele felkiáltójel sárga háromszög és a PC ... meg kell, hogy azok használják telefonu?

 98. Sallu! Megpróbáltam a firmware frissítés samsung gt-i9001. Én, mint az utolsó lépés tutorial.dar ha az adatokat feltüntetik a tel. "Letöltése ne kapcsolja ki cél!" Beragadt 0%-on állt, mint nimic.am 30min és a hülyeség engem távolítsa el a kábelt és az ikon megjelent minden beszél. (A sejt, a háromszög egy felkiáltójel, és a pc ...), és én eltávolított Kies és megpróbáltam nou.am nervi.dupa adott frissíteni és tedd firmware.am inicializálás típus és a sorozatszám telefonului.mia tűnt, elfogadja, hogy ezen ott . megjelent "készül firmware frissítés alkatrészek és úgy tűnik, http://imageshack.us/a/img571/9581/kiesm.png Miért ??? akik nem reagálnak videotutorialul.PLEASE.PLEASE

 99. Adrian Gudus - mondta

  alex:
  Sallu! Próbáltam egy firmware frissítést samsung gt-i9001. tutorial.dar mint én az utolsó szakaszban, amikor úgy tűnik, a tel. "Downloadingdo nem kapcsolja le cél !!" beragadt 0% -on állt több mint nimic.am 30min és a hülyeség engem kihúzza, és megjelent ikon beszél minden. (A blokkoló sejt, hogy a háromszög jel felkiáltás-és PC ...) és én távolítani, majd a nervi.dupa kies adott nou.am megpróbáltam firmware.am frissítse és inicializálása a modell neve és sorozatszáma telefonului.mia tűnt, hogy ezen acolo.a elfogadható megjelent 'alkatrészek készül egy firmware frissítés, és úgy tűnik, hogy van ??? akik nem reagálnak videotutorialul.PLEASE.PLEASE

  Olvassa el a fenti magyarázat. Biztos benne, hogy nézte a bemutató fej-farok, és követte a lépéseket említett bemutató pontosan? Ön elolvasni a bemutató teljesen? Olvassa el a megjegyzések "aslna"

 100. Követtem a lépéseket a bemutató néztem és a kommunikáció, de semmi, nem ugyanaz. (I dolog fordul elő értesítés) http://imageshack.us/a/img571/9581/kiesm.png .Mi Mit ajánlani ??

 101. SAI csinálni, A Sürgősségi telefon FIRMWARE UPDAPTE Mit vár egy e-mailt

 102. danny - mondta

  Hello! Letöltöttem Kies Telepítettem én mindent megtettem a bemutató, connect telefonu lát ábra azt mutatja, hogy egy frissítést, hogy frissítse a folyamatjelző eléri tűnik 100%, majd bezárja a programot, és nem csinál semmit. Észrevettem azonnal megnyomom frissíteni írja le, hogy elvesztette a kapcsolatot a telefon adatkábel nincs eredeti probléma a víruskereső és tűzfal le van tiltva nem tudom, mit kell csinálni kérem, segítsen nekem, ha tudsz Cristi telefon egy galaxis s3 I9300

 103. Robert - mondta

  Nem kínzó itt, látod, hogy nem válaszol, és nem segít senki?

 104. kezdőknek - mondta

  Azt akarom, hogy dekódolja a telefon Orage, kérjen egy COSMOTE KÁRTYA!
  Mit kell tenni?
  SAMSUNG telefon egy U 800

 105. Danny ... pontosan ugyanaz a probléma van, és én pontosan ugyanazt a telefont ... Azt hiszem, kell telepíteni a driver USB látni PC telefon, amikor ez az letöltési módban ... egy folyamatosan keresi a neten, hogy itt látom, hogy nincs válasz bárki és ha sikerül visszatérnie valami ....

 106. ioniboni - mondta

  Van egy kérdésem, nagyon jó első nap. Nokia c-5 van egy tutorial alkalmazás a maga nemében, amely felhasználható a szoftverfrissítés? Megértem, hogy a frissítések, jól jönne bármilyen más kártyát anélkül, hogy a Vodafone 70 lej ... köszönöm válaszát ...

 107. Emil - mondta

  Cristian Hello, rendetlenség emilus_popy bot ID cv kérdezni, könyörgöm

 108. Robert - mondta

  Helló Cristi! És köszönöm, hogy ez a bemutató ... nagyon jó, és én tudom, hogy segített nekem, hogy hivatalos frissítéseket.
  Thx újra!

 109. Ionel Sirbu - mondta

  Van egy szabad s3 hálózat és megpróbálta táska android 4.2.2
  Azt is sikerült táska verzió, de amikor meg akartam csinálni, hogy visszaállítja a telefon a 4.1.2 hivatalosan tájékoztatta az volt a baj, és elvesztettem az összes eredeti adatot
  Azt lenne érdekelt, hogy tudja, ha tudok ragaszkodni a hivatalos verzió, hogy jött állomány, hogy a telefon 4.1.2
  Felhívtam, és azt mondták, Samsung Romania, de elvesztette k garancia a hivatalos frissítés
  Elvesztettem és csak román nyelvű orosz és angol nyelvű arab 2
  egy szóval meg tudja tenni a telefont verzió jött k garancia menjek tovább?
  Előre is köszönöm
  továbbítja az üzenetet

 110. sHokyStE3L - mondta

  Cristi Szükségem van a segítségedre sürgősen ... .dami egy e-mailt [Email protected] tartani a kapcsolatot ... Kérjük, én sürgős !!

 111. Emil - mondta

  Szia, néztem, mint a D-Samsung telefon a honlapon, de találtunk Samsung GT-S2 5600 mini gála, azt találtuk, csak a Samsung Galaxy Mini GT-S2D 5600, e fürdőszobák D ha a srác?
  Szeretnék reagálni sok a rendetlenség emilus_popy,

 112. Daniel - mondta

  Hogyan csináljam, hogy olyan kártyaolvasó? Tudom frissíteni a szoftvert egy c 3530?

 113. Ruxandra - mondta

  Szia, Próbáltam frissítése révén Kies ... és azt mondja, hogy "A jelenlegi firmware verzió device`s nem támogatja a firmware frissítéséhez keresztül Kies" ... valaki segítsen nekem ezzel kérem ?? Próbáltam a második lehetőség, hogy software`ului telefont, és minden alkalommal, amikor azt mondom, hogy nem sikerült miatt a hálózati vagy szerver probléma ... Köszönöm!

 114. nyitott alkalmazás Kies, menj játszani akár a menüsorban az alkalmazás kies és válassza ki a frissítés, és initilaizare firmware sürgősségi (valami írsz), meg kell adnia kézzel telefon típusát, amely megtalálható a telefon hátoldalán eltávolítása után akkumulátor, például az én esetemben kitöltés GT-I9505, hogy a következő, és kérni fogja a S / N (sorozatszám) minden megtalálható ott egy kicsit alább levelet S / N: 43UUY43BLABLA BLA, komplett S / N és következő, akkor ki kell kapcsolnia a telefont, és elkezd sa'l az Odin módba.
  1.stingi telefon
  2.scoti akkumulátor
  3.conectezi USB kábel USB 2.0 (szükséges)
  4.ti nyomja meg a hangerő le
  5. helyezze be az akkumulátort
  6. után a telefon egy üzenetet jelenít meg, mint a (folyamatos hangerő fel), akkor nyomja meg a hangerő gombot felfelé
  Ha a telefon nem működik ki teljesen, és egyszerre nyomva pornestel hatalomra + hangerő le gombot, majd nyomja meg a Hangerő növelése
  7.Cand látni a képernyőn megjelenő (letöltés, ne kapcsolja ki Taget) csatlakoztatott kábelt a telefonhoz (usb2.0 port), és még mindig ablakot kies, akkor látni fogja a képet, mint ez: http://i.imgur.com/lL5Bh6L.png és akkor meg kell várni, amíg befejezését. Ezáltal újratelepíti a hivatalos firmware-t (akkor is, ha azt feltételezzük, hogy volt, mielőtt egy másik firmware-t vagy más változata Android) siker

  • Bogdan - mondta

   hello, én mindent megtettem a lépéseket és hogy mennyi ideig el kell kezdeni ablak eltűnik, majd újra a szoftvert már nem valami folyik ... ..precizez Van egy Galaxy Ace GT-s5830. ms

 115. oroszlán - mondta

  Köszöntöm, és én vettem egy Samsung Galaxy s3 mikor versiunea4.1.1 és ha azt akarom megváltoztatni a szoftver úgy tűnik ... a készüléket módosították bármilyen szoftver ... .Stie bárki, hogy mi történik ???, vagy hogyan lehet ezt orvosolni?

 116. Bogdan - mondta

  Jó napot, miután egy frissítés Odin a Galaxy Ace GT-s5830, bemész hasznosítási mód és gyári beállítások visszaállítása adom előfordul: nem érhető el a / system / CSC / FTM / system. Azt akarom tudni az okát, ha ez a megoldás, és ha tudsz segíteni. Mondjuk kaptam 2.3.6 szoftver verzió Németországban a Samsung helyszínen és használt Odin 4.42. Ms

 117. Georgi - mondta

  Kérem, segítsen nekem, hogy egy SAMSUNS GALAXY GT-I1 S9000, és azt akartam, hogy azok Kies frissítés az első lépés befejezése előtt húzta USB kábel és 2 napig nem tud semmit nem vesz parancs .. világít, és megmutatja nekem a telefon és a számítógép csatlakoztatva van, de felkiáltójel köztük fac..va ele..ce lehet könyörögni ... köszönöm ... aki segíteni akar nekem [Email protected]

 118. @ Leo általában jön az utat, mert előtte meg volt egy firmware upgrade odin vagy talán kitől vásárolta tette a dolgát, és frissíteni Odin asta.Daca kell telepíteni philz érintés és formázza beleértve a "formátum telepíteni az új rom", majd folytassa Passi odin.Daca standard normális Kies frissíti, és nem minden visszatér a normális kerékvágásba. (Device megváltozott, nincs frissítés), hogy az üzenet jelenik meg.
  @ Bogdan átírtam a szoftvert a Galaxy Ace, de hibaüzenet jelenik meg, hogy lispeste egy része a rendszer a telefon, néhány firmware, hogy megy el a színpadon, amikor kérnek nullázódik, és azt válaszolta, hogy nem tudja, hogy azt a mert nem fér hozzá ", ezért kis része, hogy a reset". Flashuieste ROM újra egy másik versiune.Cauta itt: http://forum.xda-developers.com megtalálni mindent, amit akar a telefonok, lépések, eljárások, stb

 119. dani2007 - mondta

  Jó, van egy Samsung s8530 és azt akarta, hogy egy firmware frissítés, és véletlenül jött tel kábel adatok kisülés közben frissítést és most elakadt a telefon egy háromszög a képernyőn, és nem reagál kérni nimic.Imi KIES szoftver mindig néhány helyreállítási firmware-kódot, de nem találja az ablak KIES, kérem, segítsen nekem valamit.

 120. Hatem - mondta

  Nem hiszem, hogy valaki, nem éri meg a kockázatot, hogy tönkreteszi a telefont, felhívtam a Samsung és személyesen azt mondta, hogy nem tudod olyan szoftvert rajta

  • Adrian Gudus - mondta

   És azt kell megjegyezni, hogy a Samsung az Isten földi, a Szentatya, és amit mond a törvény?
   Hadd mondjak valamit. A legtöbb szakértő mindig megpróbál megszabadulni az Ön és a választ a kérdésekre rövid és bizonytalan, és hogy az nem ül a fejét, vagy úgy gondolja, te vagy az egyetlen, aki kapott egy Samsung készülék, és hívja őket kérdezni valamit?
   A Samsung nem akarja a problémákat, a felelősség, nem szeretnénk, hogy ha egy másik eszköz helyett egy elrontod nem akarja, hogy chetuie pénzt a terméket, mert érdeke, hogy álljon nyerni, és akkor, ha tehetném, minden vásárolni tőlük.
   Szükségük bele problémák fejét, a kérdések sok, és az emberek ennyi fáradságot, és nem veszít időt veled, mert esett, hogy ezt a frissítést, nem így megszabadulni gyorsan és elegánsan.
   Csak azt nem, hogy egy mérnök a Samsung, hogy megértsék és videók megtekintéséhez a többi ember, amely világosan mutatja, hogy miért és hogyan.
   Kies szoftver használatban a Samsung és ez a szerep, hogy kezelje a készüléket, akkor lehet, hogy frissítések, biztonsági mentések és egyéb dolgokat amire szüksége van. Kies egy harmadik fél által fejlesztett szoftvert egy másik cég.
   Frissítse a firmware-t, hogy töltse Kies és telepíti is jön a Samsung szerver, nem a szomszéd, aki élelmiszer "balek" sarok biztonságos szerver, egy egész infrastruktúrát létrehozni erre a célra.

 121. LUCASSY - mondta

  Van egy Samsung Gio S5660, és nem sal a számítógéphez csatlakoztatva, mikor betölti a táskámat telefonkábel ezért megpróbáltam toto egyébként semmit sem vauzt típusú módszerek a neten, és nem, ha Lam egy jack csatlakozik az ezer sikertelen belépő a telefonkábelt szerelés suflato pohár vizet én sterso és újra suflato és amikor csatlakoztatva van a jack a telefon nem a töltés nem csinál semmit, én scoso és újra rappelni olyan is momendat hogy egy Jack csak hogy csatlakozhasson és én még nem resuit sal csatlakozni egyáltalán ez volt az első alkalom, hogy sikerült sal csatlakozni. Datimi tanácsot, véleményt, hogy meg tudom csinálni? Azt olvastam, hogy telepíteni kell a CD-t az eredeti, nem kell a CD-t a telefon, és nem találom a neten, hogy hol letölteni.

 122. Adrian Gudus - mondta

  Már nem ad régi CD-meghajtókat, ha vásárolnak egy eszköz. Most a szükséges szoftver és felhasználói kézikönyv letölthető közvetlenül a gyártó honlapján.
  Meg kellett menni a hivatalos honlapján a Samsung és a támogatás részben van megtalálta a szükséges illesztőprogramokat a telefon.
  Ezúttal elemelt Kerestem, töltse le és telepítse a Samsung Kie itt: http://goo.gl/y61WhZ

 123. LUCASSY - mondta

  Thanks Adrian
  Próbáltam kies Letöltöttem a saját honlapján a hivatalos és mindent csináltunk, megkérdeztem, azt gondolva, hogy valami különleges, vrun program vagy CD-n, mint 2 héttel Hidd el telu mindig küzdenek csatlakozni USB, és nem.
  Van még egy kérdésem: szeretnék, hogy azok dekódolni a gyökér sal e Vodafone, de nem érti, mire gondolok, és így én csak találtam a neten vel változatok.
  Milyen archívum gyökér és a ClockworkMod helyreállítási, ami kompatibilis a Galaxy Gio verisune 2.3.6 mézeskalács.
  Kérem ezt, hogy itt www. ClockworkMod. com / rommanager megmutatja 4.0.1.5 verzió és a youtube-on vagy más oldalakra mutat magasabb vres 5 6 chear és telepíteni Gio, és miért.
  És a kérdés csak a telefon rendszer mentés után lehet elvégezni csinál root felhasználóként és telepítse CWM helyreállítási, nem ő? Olvastam néhány félelmetesen teljes mentés kell tenni, mielőtt a gyökér, mindannyian keresett és nem talált semmit a neten, mint gyökér a tartalék ininte. Természetesen ez nem érdekli, telepített programok, illetve az üzenetek stb., Mint én a sim.
  Kérlek szépen lamurestema és én, hogy jobban megértsük röviden. Új mondani, így ezen a területen .. és nem akarok rossz, jobb kérdezze először.

 124. LUCASSY - mondta

  Írja meg, mint 4.0.1.5 verzió nem töltődik be a célját, ha ki van kapcsolva, vagy XDA hasznosítás, amit én találtam ezt találtam: http:// fórumon. xda-fejlesztők. com / showthread.php? t = 1894456 CWM helyreállítási, és a végső stabil verzió 6.0.3.2 a Gio.
  vresiunea 5.0.2.8 és lehet frissíteni 6.0.3.2, vessen egy pillantást a fenti címre, és Zimi mit gondolsz? Ez rendben verzió 6 5 vagy verset?

 125. Alexander Sava - mondta

  Salut!

  Van egy kis probléma.

  Én 5610 Samsung S2 év, és én még soha nem tett a frissítés. Ma úgy döntöttem, hogy ezt, de nem lehet. Én mindent megtettem, mint a bemutató, de úgy tűnik, hogy a telefon nem fogadja el a frissítést.

  Itt a kép: http://s13.postimg.org/6fjsxw4vr/pozatel.jpg

  Megértem, hogy nem tudok frissítéseket KIES. Akkor meg mi a program nem olyan puha. Vagy hogyan kell csinálni pontosan.

  Tudna segíteni?

  Köszönjük!

  • Stefan - mondta

   Követtem a lépéseket a bemutató pontosan úgy, ahogy azt mondja, hogy nem támogatja a initializare.care oka?

 126. Catalin - mondta

  Van egy Samsung Galaxy Ace Plus és én 2.3.6 android, és mindent, amit keresek a szoftverfrissítés, és nem találom! meg fog jelenni a jobb VRO frissítést? 4.1 ilyen vagy olyan? Tudja valaki? Hivatalos valamit, amit nem akar gyökér. Köszönöm

 127. Mihai - mondta

  Szia, Próbáltam körülbelül egy mioment 3 alkalommal, és én leteszi a telefont és update`ul megáll .. tudod, miért?

 128. Corina - mondta

  Hey! S2 és nincs tartalék hozzászólások. Ha van valami ötlete, hogy miért, kérlek mondd el. Thanks :)

  • Adrian Gudus - mondta

   Írja be a keresési mezőbe jobbra fent: "kémkedés vagy a hívásnapló és sms hát Android telefonok" nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja a bemutató, hogy biztos vagyok benne, segíteni fog

 129. Iulian - mondta

  Van egy GALAXY NOTE3 Tegnap megpróbáltam telepíteni AJUTOTRUL ​​"Odin" új firmware KitKat 4.4.2
  Követtük a lépést, de a telepítés végén ad nekem "nem" és a telefon képernyőjén a "firmware upgrade találkozott évben kérdés. válassza hasznosítási mód a Kies programot, és próbálja újra "
  Megoldása NE Próbáltam semmit "Samsung Kies", de ezek azt mondja: "NEM ÉRT EGYET A eszközinicializálás"
  Tudja valaki, hogy olyan szoftvert vagy, vagy bármilyen megoldás erre a problémára?
  KÖSZÖNÖM

 130. Iulian - mondta

  köszönöm

 131. Sorin - mondta

  Letöltöttem egy mobil site a Samsung Kies samsung gt-s6310, telepítettem ... és csatlakozik a telefon, hogy a program ...., mit kell csinálni, mi az oka nem működik. Ki tud segíteni nekem, hogy megoldja a problémát. Köszönöm.

 132. Szia Nekem van egy Samsung Galaxy S Advance és tette Jelly Bean frissítés, és nem elégedett, hogyan megy ez a szoftver, hogyan tegye a szoftver gyári? Próbáltam keze nem áll vissza, de hagyjuk, hogy 2-4 órával és nem rresetat

  • Alex - mondta

   Akkor villog-ui rom hivatalos honlapján segítségével Odin. Rom megtalálni itt és bemutató körülbelül Odin az esetre, ha nem tudja, hogyan kell használni találni itt

 133. florin - mondta

  Van egy telefon, hogy nem csinál semmit po nem tud a menü lehetővé teszi az USB hibakeresés, mint telefonu csak azt mutatják, android logo és írd efecteaza törölni és terepen egyaránt csak. mit kell tenni, hogyan lehet telepíteni a szoftvert úgy, hogy vagy eltávolít minden kapcsolódó Android. sm-n900 megjegyzi 3 készült korea

 134. Ioana - mondta

  Van egy Samsung Galaxy S és próbált tenni a frissítést, de egy bizonyos ponton adom "telefon nem támogatja a létesítmény, akkor fogalma sincs, mit tehetek? köszönöm

 135. ha megyek, hogy frissítse a román nyelv ??

 136. Gabi - mondta

  Szia, van egy samsung fiatal, és azt szeretnénk, hogy neki frissíteni a szoftvert minden alkalommal meg megkérdezte, hogy miért Android 2.6.35.7 tudom mi volt a legjobb telefon, de szeretnék reagálni, aki tudja, ha én csinálj frissítések via adatkábelt, és ha megéri. mersii

  • Ionut - mondta

   Tudom, hogy nincs hivatalos frissítés újabb verziójú Android Gingerbread (2.3.6);
   Ha a frissítések, hogy kérje közülük OTA (Over-the-air), hogy mutassa fel az értesítési sávban érdemes megtenni.

 137. florin - mondta

  Hello, van egy probléma Samsung Galaxy trend plus (S7580). Azt mondom nyitott kies és a kapcsolat ... és én csak állni körülbelül 10 perc múlva mondja, hogy van-e kapcsolat a probléma. Tudja, hogy mi a probléma?

  Köszönjük!

  PS: Windows Ultimate x7 64 és 4.2.2 android telefon

 138. Salut.As tudni, hogy hol bujkált fájl frissítés a Samsung (S4) Amikor frissíteni és letölthető.

 139. Adalbert - mondta

  Jó! Megváltoztattam frimewar a samsung gt-s5830i galaxisok tűk tettem rá cián táska 4.4.4 és most, ha nem kapcsolja be a kártyát, de ha elkezdi a kártya nélkül tökéletesen működik, de ha minden kezdődik táska kártya indul a Samsung logó jelenik meg, és kész.

 140. Ionut - mondta

  Küzdöttem egész nap csinálni egy frissítést, hogy android samsung galaxy s plus i9001 de sikerült, miután új szoftver letöltése jön ki a kies, de azt hallottam milliárd tn tutorial tenni usb kábel vissza, és így tettünk, és az előbb tettük port elöl, és nem tudott semmit. Köszönjük !!!

 141. stefan Razvan - mondta

  Van egy megjegyzés 3 és nem fogadja el, hogy összhangban legyen az USB OTG 2! az elején egy stik meghajtó és kártyaolvasó
  Tudja valaki, hogy bármilyen megoldás

 142. Petre - mondta

  Jó estét! Azok, akik a Samsung Galaxy mini GT5570 mit tettél a frissítés? Elment, elhagyta a medencére vagy a megvásárolt egy másik? Ha megy, mondd meg én (én kipróbáltam a fenti, semmi sem megy: csatlakoztassa a telefont, akkor törölje az USB hibakeresés, nem ismeri fel, és ha jelölje ki az én felismeri őt, találtam új verzió - nem Frissítettem amikor megvettem 3 év - de azok után, amit úgy tűnik, hogy készen áll a telepítésre és eléri 100%, eltűnik, és azt megelőzően történik, le balra, Kapcsolat GT-5570 elveszett) mondja meg, mit kell tennie.

 143. Julian - mondta

  Nekem van egy probléma, ha tudsz segíteni nekem van egy samsung s5260 miért amikor elakad egy alkalmazás menüjében adj marad beragadt körülbelül egy percig, majd kimegyek, és újraindítja csak a probléma

 144. kíván - mondta

  AJUTIMA nem fogja MA ROOGGGGG tudatlanság !!! Ma kezdtem Samsung RESOFTEZ S5230 és körülbelül a fele RSOFTARI hibát eltávolítottam az USB! Nem APRIDE MA! Én BULOCHEAZA a negyedévben 3 bár a terhelési, lehet valamit tenni ??? Sami imádkozni VAS Visszajelzés küldése CÍM [Email protected] KÖSZÖNÖM

 145. Ovidiu - mondta

  Hello! Mit tehet egy Samsung Wave, miután rossz S8500 telepítése másik szoftver, és most halott nem nyílik meg. Megpróbáltam kinyitni megnyomásával n. Variante.Multumesc!

 146. ANDREI - mondta

  Helló Van egy MS-G361F megpróbáltam Rodez Idina ÉS egyszer írható éles MI SA Galas SAMSUNG CORE PRIME, és nem itt, hogy ???? EK-en DESCIDA HELP

 147. florin - mondta

  Van egy telefon Galaxy S Duos, és tett i.am gyökér. Most adhatok frissítéseket. Zoce: A módosított. Ha aláírja a firmware frissítés, hogy eltűnnek?

 148. Cristi - mondta

  Hello!
  Nekem van egy S7 élű galaxisom, amelyet narancssárba zártak, másik firmware-t / ROM-ot helyeztem el, odinettel telepítettem, rendben volt, amíg vissza nem állítottam, amikor kért egy kódot. Zártam, töröltem a dátumot ... reseteltem, visszaállítottam és telepítettem.
  PROBLÉMA - NEM BEMENETEK LEHETŐSÉGEKET, kivéve, hogy ki van. SEGÍTSÉG !!!!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.