Google News: Google Plus témák a Gmail és mit szeretsz az új szolgáltatás - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogom bemutatni két izgalmas téma nemrég bevezetett a Google Gmail. Ha emlékszel, beszélgettünk egy kicsit a Google+, a bemutató, és látta BumpTop felületet használja ezt a szolgáltatást. Nos, ez alkalommal, a Google két új témát Gmail, hogy ha aktív a fiók Gmail fog kinézni Google+. Megérzés azt súgja, hogy integrálni fogják Google+ vagy a Gmail vagy a Gmail integrálni fogják Google+ és ezért a két vezettek be, és új témákat. Témák kellemes a szemnek, a Gmail fiók néz ki, sokkal tisztább, jobban szervezett, és segíts nekünk nagyon, hogy összpontosítson a csúcspontja az elme feladja a régi meg, és a gombok, amelyek a különböző színű, amely elvonja minket . Egy másik szolgáltatás az a szolgáltatás, a Google nemrég bemutatott "Mit szeretsz", amely lehetővé teszi számunkra, hogy többet keres a Google szolgáltatások egyszerre.
Azt keresési kifejezéseket, hogy lehet keresni: Google Images, a Google Alerts, a Google Patent, Gmail, Google SketchUp, a Google Trends, Google Translate, YouTube, Google Books, a Google Maps, a Google News, a Google Moderátor, Google News, a Google Voice, Google Earth, a Google Chrome, a Google Calendar, a Google Mobile.
Ennek ellenére kérem nézze meg a videót bemutató.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Costelo - mondta

  Adrian Azt hiszem, fel, hogy a mappa az asztalon elemzi SECRET csak azért, hogy a felhasználók még kíváncsi "Mi bácsi fickó ott?". Sokkal folyamatos siker.

  • AdrianGudus - mondta

   Costelo:
   Adrian Azt hiszem, fel, hogy a mappa az asztalon elemzi SECRET csak azért, hogy a felhasználók még kíváncsi "Mi bácsi fickó ott?". Sokkal folyamatos siker.

   Ő ott maradt mappát a bemutató „Hogyan lehet elrejteni és jelszavát mappák a Windows XP, Vista és 7” És még valami mást tartalmaz intim és titkos. Mi az?
   Secret! Mivel az egyetlen titok az, hogy titok ...

   • AdrianGudus: Folder ott maradt a bemutató "Hogyan elrejtse a mappákat és a jelszót, mint a Windows XP, Vista és 7", és még tartalmaz néhány intim és titkos. Mi van?
    Secret! Mivel az egyetlen titok az, hogy titok ...

    Cristi nem kell tudni, hogy az, ahogy te és oktatóanyagok Cristi Cristi a sor, most, hogy oktató?

    • Edy: Nem kell tudni, hogy Cristi Cristi ahogy te most viszont oktató Krisztus csinálni oktató?

     Nem vagyok halott, írok holnap.

     Ez a darab hit
     Cristi nem halt

     • AdrianGudus - mondta

      Cristi-admin: Nem vagyok halott, írok holnap.

      Ez a darab hit
      Cristi nem halt

      =)) Hauz be köszvény, hogyan adsz, hogy jöjjön ki =))

     • Cristi-admin: Nem vagyok halott, írok holnap.

      Ez a darab hit
      Cristi nem halt

      igen, amit te boieru itt nem látom, hogy küzd, Adrian és Alex, mi a helyzet most?

     • Cristi-admin: Nem vagyok halott, írok holnap.

      Ez a darab hit
      Cristi nem halt

      Cristi-admin: Nem vagyok halott, írok holnap.

      Ez a darab hit
      Cristi nem halt

      ba da man .... Az ember nem szabad, hogy a sh el? állvány 24 24 gondolni csinál oktató? a tartózkodás a családdal, hogy csak sh ez nyáron ...

 2. Marian Silviu Popovici - mondta

  A téma hamarosan megjelenik az alapértelmezett.
  Íme a forrás: http://gmailblog.blogspot.com/2011/06/preview-of-gmails-new-look.html

 3. Iulian - mondta

  Kérjük Sőt, lehet, hogy a bemutató, hogy hogyan kell windows xp üzenet üdvözlöm, de tett egy, és azt szeretné, hogy a xp 7 kérem mult.Multumesc.

 4. Cristi - mondta

  Amikor felajánlja nyilvános Google+ feltételezik, hogy sokan át a Facebookra, mint ahogy az utóbbi időben a Facebook és a MySpace között (újonc nyer). Nagyon érdekes bemutató. Gratulálok. Egy új bemutató, akkor be Nero Kwik Media Free multimedia suite? Én meg nagyon jó a hétköznapi felhasználó számára.

 5. Joji - mondta

  jobb a bemutató neve "Hogyan kell használni a Google, hogy megtalálja óriás Optimus One"

 6. Marian Silviu Popovici - mondta

  Ön 10 vegye figyelembe a mai :))

 7. Lucian - mondta

  Azt hiszem, érdekes lenne a Google Plus.Daca bemutatót szeretnénk, hogy tud a Google Plus átmenetileg.

 8. Lucian:
  Azt hiszem, érdekes lenne a Google Plus.Daca bemutatót szeretnénk, hogy tud a Google Plus átmenetileg.

  Érdekes lenne, küldje el nekünk a kapcsolat bejelentkező oldalra.

  • iCristi - mondta

   Cristi-admin: Érdekes lenne, küldje el nekünk a kapcsolat bejelentkező oldalra.

   Cristi, ha elküldi az e-mail.Asa Google+ meghívó hozhat létre a profilt videotutorial.ro nélkül, közvetlenül zavarja ideiglenes számlák ...

 9. LiviuFlorin - mondta

  Nagyon érdekes.
  Off Topic. Én törődöm torrentek között, hogyan lehet visszaállítani mag torrentek változás nézve torrente.Am ügyfél készült aceazta bemutató, de nem volt az azonos témájú torrent kliens, uTorrent volt. Én vetés torrentet a uTorrent uTorrent és szeretnék cserélni a BitComet 1.28 (x64), és értelmetlen, hogy töltse le újra, hogy néhány mag torrentet már letöltött.
  Köszönöm.

 10. alex - mondta

  Gyakran az ablakokat 8 oktatóprogram, amely újra, ahol tudunk 90 lum változata Zule vagy amit akarsz hívni a kísérlet citezama

 11. alex - mondta

  lehet, hogy a bemutató FM1 socket alaplap és a processzor foglalat perscurt szabad és mit köszönhetően fm1

 12. cartalin - mondta

  kérjük, f qmult a tutorial overclocking a CPU, ha tudsz FAAC és a BIOS prorame, és nem csak, hogyan kell csinálni lépésről lépésre ps acespta anticipart

 13. stefan - mondta

  az AMD nemrég elindított egy új sorozat a processzorok, és láttam, ahogy előforduló emag.ro 2 alaplapok, de én még nem láttam sehol a feldolgozók és gondoltam, ha valaki tudja, hol találom ezeket a processzorokat
  Előre is köszönöm

 14. Bocsánat

 15. Danny - mondta

  Adrian szerezte meg az email? Ahogy elküldte a 3 nap, és én nem kapott választ tőled.

 16. Adriano - mondta

  A tutorial, hogyan kell feltörni egy jelszót, vagy hogyan kell lopni a Yahoo Messenger és a Yahoo Mail. Ez a leírás várni rá.

  • angyal - mondta

   Adriano:
   A tutorial, hogyan kell feltörni a jelszót, vagy hogyan Furada Yahoo Messenger és a Yahoo Mail. Ez a leírás várni rá.

   Először megtanulják kifejezni magát romaneste.In Másodszor ezen az oldalon nem kezeli ezeket a kérdéseket, és nem foglalkozik a bűncselekmények és más súlyos porcarii.Este a honlapon, és nem hiszem, látni fogja, bármikor egy ilyen bemutató itt az oldalon.

 17. Lucian - mondta

  Cristi-admin: Érdekes lenne, küldje el nekünk a kapcsolat bejelentkező oldalra.

  Hagyj az e-mail címét, és küldünk el Önnek.

 18. TEODOROVICI - mondta

  Nekem van egy probléma kérem, segítsen nekem. On win7. nem megy a You Tube videók fullscreane teljes szélességét a monitor. Az xp lesz. Most win7 nem akar menni, és én is fekete csík az oldalán. Miért? A videokártya illesztőprogramot a legújabb, flash player így tovább? Miért? Kérjük, felvilágosít engem és én cineva.Multumesc.

 19. Valeriu Feticu - mondta

  Köszönöm szépen anyagok trimise.BAFTĂ!

 20. Albert1831 - mondta

  neked egy bemutató a Windows, ahol le lehet tölteni 8.de

 21. Adrian - mondta

  Hi lehet kedves, hogy a videó bemutató, hogy hogyan adjunk bunonul + 1 a wordpress? Legyen szép napod!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.