Hogyan kivonat audio hang vagy jelenetet vagy egy klipet a film - video bemutató

Hogyan kivonat audio hang vagy jelenetet vagy egy klipet a film - video bemutató
4.4 (8) 87.5%

Mindannyiunknak valószínűleg telefonok terméktámogatási fájlok. Mp3 csengőhang, és gyakran azt szeretné, hogy a gyűrűt a másolata másolata a film vagy a kedvenc színész, bármilyen hatása a hangfájl vagy videoklip .
Nos, a mp3 átalakító videó lehetővé teszi számunkra, hogy ezt megtehessük. Pontosabban, ez a kicsi és hasznos szoftver lehetővé teszi számunkra, hogy kivonjuk az audiofájlt vagy hangfelvételt az alábbi videofájlokból:
- Avi
- .mpg
- .mp4
- .m4v
- .mpeg
- .dvr-Asszony
- Wmv
- .asf
- Mov
- .qt
- .amv
- .3gp
- .3g2
- Flv
A hangminőség, ami a. Mp3 kivont videó formátumokat fenti, előre beállítja az alábbi konfigurációkban:

- Kiváló minőségű (MP3, 256 kbps, 48000 Hz, sztereó);

- Optimális minőség (MP3, 192 kbps, 48000 Hz, sztereó);

- Normál minőség (MP3, 128 kbps, 44100 Hz, sztereó);

- Economy minőség (MP3, 96 kbps, 22050 Hz, sztereó);

- Lossless Audio (WAV, 44100 Hz, sztereó)

Sok szoftver, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kivonat filmzene egy videó fájlt, de sokan nem teszik lehetővé, hogy kibontsa a "darab" szekvenciák választottuk csak az egész film soundtrack vagy videót, és azt szeretné, csak egy másolata a színész, vagy a hanghatás a videó / film / video volt.
De hadd jobb nézni ezt a videót bemutató.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Dan Dan >>>>>>>> - mondta

  Szeretném, ha egy nagyszerű év! Boldog születésnapot, 2010!
  Egy idő után, átlépjük a küszöböt az új év, és azt akarom, hogy szeretném, ha "Happy Birthday". Szeretnénk 2010 hogy annyi örömöt és bőséget az asztalra. Mivel az egészséges és boldog szeretteivel!

 2. X3SPRE10 - mondta

  Szia Adrian Azt szeretnénk, hogy a házi mozi, és szükségem van egy programot, hogy érvényt szerezzen az írás, és nem úgy értem, a betűtípus, de a hajlam, a megjelenés és egyéb hatások valószínűleg, de nem tudtam elérni őket. Szükségem van egy bemutató, de egy puha név Restu zavar engem is. Előre is köszönöm

  • Adrian - mondta

   X3SPRE10Szia Adrian Azt szeretnénk, hogy a házi mozi, és szükségem van egy programot, hogy érvényt szerezzen az írás, és nem úgy értem, a betűtípus, de a hajlam, a megjelenés és egyéb hatások valószínűleg, de nem tudtam elérni őket. Szükségem van egy bemutató, de egy puha név Restu zavar engem is. Előre is köszönöm

   A Windows Movie Maker a Windows próbálta? ProShow Gold, Ulead VideoStudio .. ha akarsz valamit profi használja az Adobe After Effects

   • X3SPRE10 - mondta

    Köszönöm szépen jó, mint az új év Boldog szülinapot

    Adrian: A Windows Movie Maker a Windows próbálta? ProShow Gold, Ulead VideoStudio .. ha akarsz valamit profi használja az Adobe After Effects (Idéz me)

 3. Sergiu - mondta

  sikert a jövőben! jó munkát, ez jó.

 4. Dumitru Munteanu - mondta

  köszönni! Miért? ezer ördög offf Miért ezt a programot az volt a benyomásom, hogy greumailuvreaza kéne várni Szilveszter. :-0 kell mutatni, hogy a munka, mint a teher! jó bemutató, de megéri erre a programra. valami jobb ...?

 5. Dumitru Munteanu - mondta

  oooooooooo, hogy a program az ember ec ..... nem működik egyáltalán.

  • Adrian - mondta

   Dumitru Munteanu: Oooooooooo ember, hogy a program ec ..... nem működik egyáltalán.

   Ha rablás PC-RAM és Pentium 512 3 hiszem, és én nem megyek, amíg van egy pc daráló, ahogy láttam én nagyon jól ment, és nagyon gyorsan!

   Kérjük, hagyja abba ezeket a megjegyzéseket, hogy nem tett nekem, csak a szoftver én benyújtott, és nem megy, ha ez nem jelenti azt, hogy ez nem jó, attól, amit lát vagy az egyetlen, aki azt mondta, hogy. Vegyél egy jobb számítógép és megyek hozzád. A Google nagy, keres valamit, jobb, ha nem felel meg, írj a Google: hogyan vonjuk ki a hangot a klip, vagy kivonat zene videók és megfogalmazása szavakat mondja: tedd az agyad, és nézd!

 6. Dumitru Munteanu - mondta

  anyám hiszem, néztem őket totorialul ez 7 alkalommal? Megértettem, hogyan kell kezelni, de nem priceode hamu menni?

 7. viorelpicu - mondta

  Jó munkát, és egyszerű, de ... főleg ingyen!
  Az év majdnem vége hoztuk nagy vagyon a tanítások a PC, és mivel az erőfeszítéseket, köszönöm dezinteresate.Personal teljes jövőre leszek veled, tanulni, és más érdekes dolgok, mint .
  Boldog születésnapot Boldog, egészséges és több oktató szívből kívánja mindkét oldalon a menedzsment és az összes felhasználói ilor.La az év vége felé, hogy emelem poharam tiszteletére ezen az oldalon, tiszteletére a filmesek. Tisztelettel.

 8. Valószínűleg egy jó ötlet, hogy próbálja meg a tutorial KMPlayer. Ez egy nagyon jó játékos, lehet hogy fotó, audio-vagy video. Elfog a hang a dalok, filmek és hang az online rádióállomások. Én ezt a lejátszót körülbelül 4 éve, és én mondom, hogy nem kell a VLC, PowerDVD, stb gomplayer. Ez kodekeket is.
  Amikor nem volt internet-kapcsolat után capture video vele és a védett DVD-k jöttek ki nagyon jó (olykor egy kis különbség hang-és képfelvétel, ha folyamatosan történik egy órát vagy többet.) Lehet, hogy egy kicsit nehéz, hogy hozzanak létre ... de elég sokat a játékos.

 9. Nagyon érdekes és hasznos ez a szoftver, gyakran szerette a dalt egy filmet, és meg kellett nézni, de most inkább simplu.Mersi
  Szeretném, ha minden Boldog születésnapot!

 10. nykos - mondta

  nagyon jó program segít, hogy több, mentem az oldalon, és van az egész suite programot

 11. Flavius - mondta

  Míg egy bemutató programot "cut dal" minden a csengőhangok?
  Köszönjük, hogy minden, amit csinál gratulálok és kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET!

  • X3SPRE10 - mondta

   Azt javaslom Sound Forge vagy 6 7 nagyon jó a vágás Melodi BAFTA

   Flavius: Míg egy bemutató programot "cut dal" minden a csengőhangok? Köszönök mindent akkor gratulálok és kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET! (Idéz me)

 12. Toshiba - mondta

  Adrian és a Windows Movie Maker képes erre, de az alapvető szabad kodekeket csak akkor történik meg egy klip. Avi! Bemutatója érdekes egyébként! Természetesen, ha van K-lite codec telepítve van a számítógép lesz az eredmény? Egészségügyi és a Boldog Új Évet!

 13. marius512 - mondta

  Van két kérdés: Van-e hasonló szoftver, de csak a kivonat csengőhang (negatív) szavak nélkül? Úgy értem, hogy van egy Winamp plug-in, de ez nem működik. 2) PC látok VCD lemezt, de nem tudom, hogy milyen codec van szükségem. Megemlítem, hogy telepítettem a K-Lite Codec Pack és megpróbálta kinyitni a BSPlayer, VLC és GOM.

 14. feküdt - mondta

  Boldog születésnapot! MINDEN adminok.
  Csak így tovább a jó munkát, és köszönöm ezerszer.

 15. Julian - mondta

  hello to all adminok. : Van egy rendszer egymagos AMD Athlon 2 év (3500 2,2 + Ghz) o Nvidia GF GT 8500, a Gigabyte GA-M61PM-S2 a Seagate 320 7200 RMP) a Deluxe eset forrás azt is 450 W. vettem "all" Én nem készült darab.
  Mi történik a számítógép? Én cam csukja be az ablakokat = súly (Windows XP Deluxe Edition V 1), valamint akkor is, ha újraindul (csak START). Mit gondol, lesz valami a hibás minden olyan komponens, amely nem működik megfelelően? Kérem, segítsen nekem egy kis tanácsot.
  Boldog születésnapot! csinál egy nagy munka

  • Adrian - mondta

   Julian: Hello minden adminok.: Nekem van egy olyan rendszer 2 éve egymagos AMD Athlon (3500 2,2 + Ghz) o Nvidia GF GT 8500, a Gigabyte GA-M61PM-S2 a Seagate 3207200 RMP a) a házban forrás Deluxe 450 W. vettem "all" Én még nem tette bucati.Ce történik a számítógép? bezár I cam windows = súly (Windows XP Deluxe Edition V 1), és akkor is, ha újraindul (csak START). Mit gondol, lesz valami a hibás minden olyan komponens, amely nem működik megfelelően? Kérem, segítsen nekem egy kis sfat.LA boldog születésnapot! csinál egy nagy munka

   Amit a hamis Windows, nincs windows Deluxe Edition! Keressen egy tiszta le a Windows nélkül szoftvert vagy illesztőprogramokat integrálható, és menj a számítógépre. Én játszottam idővel történet torrentek ... windowsurile venni, hogy a vezetők és a szoftver integrálható olyan egyszerű, mint lehet "dobni" benne Radmin szerver vagy Keyloger hogy kém vagy hozzáférés az egyetlen lány esik a helyén, és a "Deluxe Edition"

   Radmin Server Adik beléphet a PC tudtán kívül
   Kwyloger azaz megkapja jelentések harcok a billentyűzet segítségével, milyen oldalakat is megy, akkor verte jelszavakat, yahoo stb stb beszélni.

   Vegyük a softurilecare megy elkezd a Windows, amely több, és törölje az ideiglenes fájlokat, előtte a merevlemez töredezettségmentesítés (ez nagyon fontos.

   Ha nem tudja, mi az, mentesítés és mit, írd fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: töredezettségmentesítés, és adja meg, így ha nem tudja eltávolítani az indítási írás szoftver, amely meghaladja azt, és Revo belépsz, ha nem írja ki CCleaner törölje az ideiglenes fájlokat, és adja meg.

 16. Julian - mondta

  Srácok, azt akarom, hogy a bemutató a PC frissítés, költség-art elemek. Karbantartó ahogy néztem az oktató által Cristina, a 2 3-oktató. Ha tudod Adrian, Cristi, Bobby, Dan, hogy a bemutató is. Nagyon szépen köszönöm, és én szeretném, ha jó, mint az új, és egy csomó egészségügyi, mint a jobb, mint mindannyian :)! Boldog születésnapot és még sok más tutorials!

 17. Cristi - mondta

  Boldog születésnapot! Számos eredményeket ért el 2010.RECUNOSC ADRIAN én akartam, de örülök, hogy megértette, hogy meg kell mérni, és nem követi Kihívások [Én szándékosan okozott felismerni és elnézést kérek] . Ezekből KIHÍVÁSOK látott fejlődés tőle. Hat. [Kérdezett idén: hogyan tudjuk egyedül válaszolni, de én atent.daca egy rubbrica az, hogy érdekelt lenne]

 18. Köszönöm, akkor nem egy tutorial Camtasio és stidio?

 19. Camtasia Studio 6

 20. Julian - mondta

  Üdv mindenkinek. Köszönöm szépen a választ Adrian.
  Kizárólag valamint a jó új évet ~!

 21. florin - mondta

  nagyon érdekes bemutató és lehet, hogy egy bemutató a szemüveg és 3d? mindannyian szeretnénk filmet nézni a moziban, mint otthon voltak, valahogy úgy, mint a moziban

 22. Kinohop - mondta

  Egy egyszerű program eficient.A .. és Mister Adrian valamint a könnyen kezelhető program, amely nem nagy ügy, ahogy én értettem abból, amit ott dadog (Azt hiszem, ez az érzelmek.) De a végén, köszönhetően tutorial.Numai jó!

  • Kinohop: Egy egyszerű és eficient.A .. és Mister Adrian valamint a könnyen kezelhető program, amely nem nagy ügy, ahogy megértettem, hogy mit dadog ott (azt hiszem, hogy azért, mert az érzelmek.) De a végén köszönöm a tutorial. Minden jót!


   A videó bemutató nem olyan könnyű, különösen, mint mi a darab 99%-ában, közben egy bemutató, hogy egy szoftver hiba, vagy telefonon, hogy adjon meg egy tolvaj rajtatok ), nem vagyunk a hírekben, ne olvassa el a teleprompter vagyunk természetes, mondjuk a szavakat a fejedben, nincs jegyzetek.
   Lehet csak értékelni a bemutató, amikor megpróbál egy magad, és próbálja, hogy mi történik.
   Végül ez jó, hogy érti, hogy ez fontos.

 23. Köszi, de van egy probléma, hogy is mondjam a videót a YouTube-on?

  • Adrian - mondta

   JUC: Hogy tudok egy videót a YouTube-on

   Írja föl a dobozban „keresés videotutorial.ro ...” helyes utat: hogyan, hogy egy videót a YouTube-on, és nyomja meg, nézz ide találj

   Egy másik alkalommal keresést végezhet!

 24. Van szoftver, tudok cserélni hang hangszín egy videó fájlt? Van egy videó fájlt, amikor egy lány azt mondja, néhány dolgot, és szeretné változtatni a hang, hogy az, hogy az a fiú

  • Ionut - mondta

   XXL: Van szoftver, tudok cserélni hang hangszín egy videó fájlt? Van egy videó fájlt, amikor egy lány azt mondja, néhány dolgot, és szeretné változtatni a hang, hogy az, hogy az a fiú

   Miután kivonat a video audio fájlt, letöltés Audacity of Here (Ingyenes), és a szerkesztés mp3.
   Ha nem tudja kezelni hagyott megjegyzést és el fogom magyarázni, pontosan mit kell csinálni.

 25. terjed - mondta

  Próbáltam letölteni a video "Hogyan kivonat audio hang, vagy a sorozatot, vagy a videoklip - video bemutató" a Mozilla a DownloadHelper bővítmények a csalódás, és nem lehet másolni. Van ötlete, miért nem megy a fájl másolása?

  • Adrian - mondta

   terjed: Megpróbáltam letölteni a videót "Hogyan kivonat audio hang, vagy a sorozatot, vagy a videoklip - video bemutató" a Mozilla a DownloadHelper kiegészítő a csalódottságomat, és nem lehet másolni. Van ötlete, miért nem megy a fájl másolása?

   Letöltés tilos oktatóanyagok, és most adta el, hogy már próbáltam, nem tudom, ha én is hozzáfér az oldalon

   pont olyan nehéz, hogy itt az oldalon, hogy nézni őket? vagy ha úgy gondolja talán valaki van kötve, hogy oktató, így lehet letölteni őket anélkül, hogy jogokat és anélkül, hogy engedélyt kért? Miért veszi fel helyet a számítógép egyébként, ha fizetünk szerver / tárhely itt ülni a helyén, jöhet bármikor nézni ingyen. Te facuto a kezed!

   • terjed - mondta

    Adrian:
    Letöltés tilos oktatóanyagok, és most adta el, hogy már próbáltam, nem tudom, ha én is hozzáfér az oldalonpont olyan nehéz, hogy itt az oldalon, hogy nézni őket? vagy ha úgy gondolja talán valaki van kötve, hogy oktató, így lehet letölteni őket anélkül, hogy jogokat és anélkül, hogy engedélyt kért? Miért veszi fel helyet a számítógép egyébként, ha fizetünk szerver / tárhely itt ülni a helyén, jöhet bármikor nézni ingyen. Te facuto a kezed!

    Tegyük fel, hogy követte a cikket "Hogyan töltsünk le videókat a YouTube, és azon túl - video bemutató", hogyan kell letölteni a minta downloadhelp és szerettem volna, hogy köze van a "Hogyan kivonat hang vagy hang a videó során, vagy a film - video tutorial "és ezért tájékoztatást, hogy mi a baj. Ha meg szeretné titokban tartani, hogyan lehet letölteni, hogy hangos, és azt mondják, nem baromság így ki lesz tiltva az oldalról ... betiltották, és minden, amit kaptam, de én tiszteletben felhasználók és a munkát, akik tettek útmutatók.

    • Adrian - mondta

     terjed:
     Tegyük fel, hogy követte a cikket "Hogyan töltsünk le videókat a YouTube, és azon túl - video bemutató", hogyan kell letölteni a minta downloadhelp és szerettem volna, hogy köze van a "Hogyan kivonat hang vagy hang a videó során, vagy a film - video tutorial "és ezért tájékoztatást, hogy mi a baj. Ha meg szeretné titokban tartani, hogyan lehet letölteni, hogy hangos, és azt mondják, nem baromság így ki lesz tiltva az oldalról ... betiltották, és minden, amit kaptam, de én tiszteletben felhasználók és a munkát, akik tettek útmutatók.

     Csak az a tény, hogy a letöltés nem működik, és nem tiszteljük magunkat, miért nem picsába youtube Mi az? Ezek rövidebb, mint a miénk, de ... neked "eltávolítani" mit kell mondani, és akkor ...?

    • terjed:
     Tegyük fel, hogy követte a cikket "Hogyan töltsünk le videókat a YouTube, és azon túl - video bemutató", hogyan kell letölteni a minta downloadhelp és szerettem volna, hogy köze van a "Hogyan kivonat hang vagy hang a videó során, vagy a film - video tutorial "és ezért tájékoztatást, hogy mi a baj. Ha meg szeretné titokban tartani, hogyan lehet letölteni, hogy hangos, és azt mondják, nem baromság így ki lesz tiltva az oldalról ... betiltották, és minden, amit kaptam, de én tiszteletben felhasználók és a munkát, akik tettek útmutatók.


     Ha azt mondod, hogy tiszteletben tartjuk a munkáját, akkor nem kell letölteni oktatóanyagok, ez nem az a YouTube, ahol a tartalmat a felhasználók beküldtek és bizonyos erkölcsi normák, a felhasználó, vesszük munkánk pokol minden kis videó, nem másoltam a semmiből, még nem írt látogatókat.
     Nem kérdeztem semmit a látogatók, mint követni a normál, és nem tölti le, azt hiszem, olyan nehéz, hogy megfeleljen ennek a vágy a miénk.
     Vezettünk be a módszer ", hogyan kell letölteni a YouTube, amely nem jelenti azt, hogy próbálja ki minket.
     Nem vagyunk youtube, nem a kiszolgáló üzemek viselik nagy terhelés, így, bár már nagyon jó felszerelés, minden össze tudjuk hasonlítani az óriás youtube, meg kell értenie, hogy a sávszélesség november 1. fizetni, eszünk fizetendő és hidd el, hogy kevesebbe kerül.
     TU letölt egy video tutorial is feltölteni az új törvényt, és hogy az élet nehéz a végén, a román lopni a zsebünkben.
     Ha van egy letöltés gomb engedélyezve lesz letöltése videotutorial.ro, ask akkor ne töltse le.
     Tartsa tiszteletben minket tisztelünk, és próbálja, hogy minőségi tartalmat egy nagyon olcsó (ingyenes).

     • terjed - mondta

      Cristi-admin:

      Ha azt mondod, hogy tiszteletben tartjuk a munkáját, akkor nem kell letölteni oktatóanyagok, ez nem az a YouTube, ahol a tartalmat a felhasználók beküldtek és bizonyos erkölcsi normák, a felhasználó, vesszük munkánk pokol minden kis videó, nem másoltam a semmiből, még nem írt látogatókat.
      Nem kérdeztem semmit a látogatók, mint követni a normál, és nem tölti le, azt hiszem, olyan nehéz, hogy megfeleljen ennek a vágy a miénk.
      Vezettünk be a módszer ", hogyan kell letölteni a YouTube, amely nem jelenti azt, hogy próbálja ki minket.
      Nem vagyunk youtube, nem a kiszolgáló üzemek viselik nagy terhelés, így, bár már nagyon jó felszerelés, minden össze tudjuk hasonlítani az óriás youtube, meg kell értenie, hogy a sávszélesség november 1. fizetni, eszünk fizetendő és hidd el, hogy kevesebbe kerül.
      TU letölt egy video tutorial is feltölteni az új törvényt, és hogy az élet nehéz a végén, a román lopni a zsebünkben.
      Ha van egy letöltés gomb engedélyezve lesz letöltése videotutorial.ro, ask akkor ne töltse le.
      Tartsa tiszteletben minket tisztelünk, és próbálja, hogy minőségi tartalmat egy nagyon olcsó (ingyenes).

      Csodálatos a történetet, már kifejlesztett egy jó f .. de nem volt könnyű válaszolni: "Ne válaszolj a kérdésre, hogy" ... és kímélje meg ezeket a történeteket a "betölti a számlát" :))
      Ne pánik a „szamár a sivatagban”, megtaláltam a választ a Google
      Sok szerencsét!

     • Ionut - mondta

      terjed:
      Csodálatos a történetet, hogy kifejlesztettek egy jó f .. de könnyebb volt válaszolni "Ne válaszolj a kérdésre, hogy" ... és szabad nekem ezeket a történeteket a "load számla")
      Ne izgulj a "szamár a sivatagban", megtaláltam a választ a google
      Sok szerencsét!

      Ha úgy gondolja, Cristi elme kapcsolatos rakodási számlákat, ez azt jelenti, hogy csak egy gyerek 12 éve nem tudja, mi az a dedikált szerver.
      Cristi legegyszerűbb lenne BAN. Sok szerencsét!

 26. X3SPRE10 - mondta

  Ne szórakozz velem bolond nem érdemes erőfeszítéseket ip tilalom és kész. Sok szerencsét srácok

 27. Lucius - mondta

  Szuper jó! Én! Bv srácok! Boldog Új Évet mindenkinek!

 28. Augustin - mondta

  Exceltent remek ember!

 29. Dumitru Munteanu - mondta

  Adrian!
  végül az ember inkább csalódott a szókincs egy Az a benyomásom, hogy akkor született a nyomornegyedekben, amit ezek a szavak, hogy téged "JAF, malmok," nem akarok menni a bűncselekmény. Miért tartja magát az ember? [[[Ha rablás PC-RAM és Pentium 512 3 hiszem, és én nem megyek, amíg van egy pc daráló, ahogy láttam én nagyon jól ment, és nagyon gyorsan!]]] WITH Az egyik Isten segítsen MY PC 32 MILIONAE nekem kerülni! Tehát az ötlet 2GB neked és PLACAVIDEO RAM NVIDIA Gigabit és élvezetes Adriana. EU LAI NAM mondta, hogy igen. RESPECTIOS Hello!

 30. doru - mondta

  yum fel ablakok 7 90 nap, és amikor jöttem sami internet-hozzáférési nem működik most már windows xp kérjük, hogy a bemutató, hogyan kell aktiválni a Windows internetes 7 kérjük

  • Adrian - mondta

   doru: Miami fel ablakok 7 90 nap, és amikor jöttem sami internet-hozzáférési nem működik Windows XP-most fogok rogfaceti egy tutorial, hogyan kell aktiválni a Windows internetes 7 kérjük

   A szolgáltató az internet, milyen cég? hogy további részleteket, mi nem tetszik kitalálni, milyen cég van net! Tudna segíteni EZ Bár a bemutató a Windows Vista 7 járjon el (kattintson erre a szó)

 31. Mihai - mondta

  Sal Adrian szeretne távolítani zenét egy esküvő, hogy Lai bemutatta a programot, de azt mondja, hogy támogatja az AMI

 32. Mihai - mondta

  Aste az fisieru formatu VTS_01_2 ezt

  • ylye - mondta

   Mihai: VTS_01_2 Aste ez fisieru formatu

   Michael, ha megnyitja a fájlt, átalakítja avi, és akkor sikerülni fog ... sok szerencsét!

  • Adrian - mondta

   Mihai: VTS_01_2 Aste ez fisieru formatu

   Ha elolvasod a fenti szöveg bemutató előadás azt mondtam, hogy milyen videó támogatás ... milyen videó formátumot. Elolvasta, és szöveges előadás? Meg kell alakítani a fájlokat VTS, van video oktatóanyagokat a Converse. Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: Xilisoft Video Converter Any Video Converter .... vagy belépsz, és megtalálja a tutorial. Meg kell konvertálni a videót a formátum által támogatott szoftver kivonat audio.

 33. denis - mondta

  szoftverek gyenge minőségű

  • Adrian - mondta

   denis: A szoftver a rossz minőségű

   érveket te? bizonyíték van? Miért rossz minőségű?, Mint a megjegyzéseket 2 kefe fáradt ... azt mondom, hogy "megérteni" a te hibád? Elvégre ez egy szabad szoftver, ha történik egy profi itt Urlati nem található soros és bla bla bla ...

   Van egy jobb ötletem, hogy mi jön ki.
   Ez a "rossz minőségű", ki tudja, hogyan kell használni, és nem nézett a bemutató végére.

 34. Radu - mondta

  Szóval ... te őrült.
  Azt hiszem, kezd, mint a szórakozni és tanulni néhány program ... Az élet sokkal szebb, ha tudod, mit kell tenni ... mindegy.
  És én még nem láttam a acdest prblema oldalon valamit, hogy nekem lépésről már nem mozog, így nehéz.
  Amikor megy a net, és azt szeretnék, hogy egy klip minden oldalon megyek mozgókép visszajátszás vagy megszakadt. 'S mit kell?
  Kicsit nehéz Calc és a néha nehéz. Úgy értem, AMD Turion (TM) TL-64 2 X60 2.00GHZ
  Memória (RAM) 2943 MB
  SITEM TYPE-32-bites operációs rendszer
  Túl gyenge, vagy nincs jól beállítva, vagy én vagyok ... és nem tudja, hogyan kell járni rajta.?
  Kérjük, kevesebb, mint hasznos.
  Kösz mindent, amit csinál.
  egészség

  • Adrian - mondta

   Radu: Szóval ... te őrült.
   Azt hiszem, kezd, mint a szórakozni és tanulni néhány program ... Az élet sokkal szebb, ha tudod, mit kell tenni ... mindegy.
   És én még nem láttam a acdest prblema oldalon valamit, hogy nekem lépésről már nem mozog, így nehéz.
   Amikor megy a net, és azt szeretnék, hogy egy klip minden oldalon megyek mozgókép visszajátszás vagy megszakadt. 'S mit kell?
   Kicsit nehéz Calc és a néha nehéz. Úgy értem, AMD Turion (TM) TL-64 2 X60 2.00GHZ
   Memória (RAM) 2943 MB
   SITEM TYPE-32-bites operációs rendszer
   Túl gyenge, vagy nincs jól beállítva, vagy én vagyok ... és nem tudja, hogyan kell járni rajta.?
   Kérjük, kevesebb, mint hasznos.
   Kösz mindent, amit csinál.
   egészség

   Oka a kemény munka számítógép lehet több

   - Túl sok indítási szoftver, hogy megy az, hogy meg lehet nézni EZ bemutató (kattintson erre a szó)
   - A rendszer nagyon elrontotta, és valószínűleg egy csomó felesleges ideiglenes fájlokat, hogy törölje az ideiglenes fájlokat, registry korrupció vagy hátrahagyott uninstall nem használt szoftverek / játékok írja fel a doboz "Keresés videotutorial.ro ..." a jobb: optimalizálás és belépsz, találsz néhány tutorials
   - Szétdarabolt a merevlemez egy értékes és valószínűleg szüksége töredezettségmentesítés amely mint már több oktató, megtalálja a doboz "Keresés videotutorial.ro ..." írja oda: töredezettségmentesítés, belépsz és meg fogja találni oktató
   - Talán tele van vírusokkal és megőrzése, amelyek jelentéseket, és fogalmad sincs, ... eszik őket, akkor bnda a szélessége ügyfeleinknek. Ahhoz, hogy megszabaduljon tőlük egy víruskereső szkennerek van bemutató. Keressen oktatóanyagok a víruskereső a jobb felső mezőbe írja oda: vírusirtó, belépsz, és megtalálja a tutorial.
   - Nem tudsz telepíteni a video kártya driver, és ezért problémák mozgás replay net oldalakat. Mert ez az írás még a jobb felső box: install video kártya driver vagy a videokártya vagy videokártya driver frissítés belépsz, és megtalálja
   - Vagy van egy gyenge net a rossz kapcsolat Internet-, a kis sebességű net. Itt nem tudunk segíteni, de ajánlom, hogy változtassa meg a net szolgáltató egy másik kínáló sávszélesség és nagyobb sebességet.

 35. Sergiu - mondta

  Gratulálunk bemutató és szeretném megkérdezni, hogy tudja bontani a negatív mp3 dal format, ha igen, akkor ajánlom a programot.

 36. fifaonline - mondta

  Hi, im ami hiba, mint ez: Külső kivétel E06D7363
  Miért van ez??

  • Adrian - mondta

   fifaonlineHi, im ami hiba, mint ez: Külső kivétel E06D7363
   Miért van ez??

   Mert nem olvassa el, mi van a fenti bemutató előadás, és belépett a imput fájlt elviselhetetlen ez softulet

 37. Mirel - mondta

  ahogy nevezik, hogy a videó

 38. Vladut - mondta

  ha például vágtam szét darabokra, és akkor hogyan az egész?

 39. Iuli - mondta

  Otthagytam no comment, de szeretném megemlíteni, a Nagy Folos.multumiri

 40. Cosmin balasoiu - mondta

  Nekem van egy probléma ..l egy filmet kap okos ... és tetszett a dal végén a film ... mint amit letöltött programu Adrián de amikor adtam bemeneti fájlok ... tettem filmu ... én nem jelennek meg a Trim

 41. Cosmin - mondta

  Mivel programmal ezek video oktató?

 42. vírus - mondta

  Nem vágja gomb megjelenik, de iam feltölt egy videót, amely már át 3gp

 43. Ionut - mondta

  pontosan ugyanaz a dolog történt velem, és azt mondja vírus yo k felett k ... Vágás gombot .. nem jelenik meg, és tegye a szűrő .. soha nem gondoltam k mam na dal a film nem lehet eltávolítani, de tettem egy videót testvérem és így itimpla nem jelenik meg a fenti videó ... hogyan magyarázza ...

 44. tökfilkó - mondta

  nem jelenik trim

 45. Corina - mondta

  Adrian tudsz elmondaná nekem, hogyan kell átalakítani a videót? 'Ve egy programot, de nem tudom, hogyan kell csinálni!

 46. Ptrutrucea - mondta

  Vegye ki a bemutató, ez nem igaz, amit mondasz, a tutorial. Most, a. Exe teszel "nyak" 20 és néhány más programok.
  És tényleg .. nem jelenik meg a funkciót "berendezés". Ön szerint ezeket a megjegyzéseket?
  Ps: mi az a tutorial szoftver, amely "nem létezik"?

 47. Damibis - mondta

  Mi tisztelgett! Tisztelet a munkájukért ilyen sokáig! Valóban, a bemutató szoftver nincs funkciója "berendezés". Alternatívaként, azt hiszem, helyénvaló lenne, ha ezt a szoftvert: iWisoft Free Video Converter. Rog Adrian, ha kevés időt, hogy nézd meg, és ha megérdemli, hogy a bemutató. Köszönöm, és sok tekintetben!

  • Damibis - mondta

   Damibis: We tisztelgett! Tisztelet a munkájukért ilyen sokáig! Valóban, a bemutató szoftver nincs funkciója "berendezés". Alternatívaként, azt hiszem, helyénvaló lenne, ha ezt a szoftvert: iWisoft Free Video Converter. Rog Adrian, ha kevés időt, hogy nézd meg, és ha megérdemli, hogy a bemutató. Köszönöm, és sok tekintetben!

 48. Rares - mondta

  Thanks erők, mint akár azt gondoltam, ha van ilyen profram ingyenes, sok szerencsét is videotutorial.ro

 49. Rares - mondta

  Az Apple nem akkor, amikor telepíteni, futtatni majd adja Apre dolog nyelven megjelenő angol és ökör, ha adok valamit NET Framework Apre

  • Adrian admin - mondta

   Rares: No almával telepíteni, futtatni majd adja Apre dolog nyelven megjelenő angol és ökör, ha adok valamit NET Framework Apre

   Net Framework telepítése, ha a Windows XP 2 írj a Google NET-keretrendszer, adja meg, töltsd le a Microsoft hivatalos honlapján, telepítse, és akkor fogsz menni

 50. Sorin - mondta

  kérjük, hogy a bemutató, hogy dinto lövés le egy darabot
  köszönöm

  • AdrianGudus - mondta

   Sorin:
   kérjük, hogy a bemutató, hogy dinto lövés le egy darabot
   köszönöm

   Rengeteg olyan útmutatók itt az oldalon a különböző videó szerkesztő szoftver. Ön még Windows-szoftver teszi. Úgy hívják a Windows Movie Maker bemutató, amely már van. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: Windows Movie Maker vagy videoszerkesztő, belépsz és megtalálja oktató

 51. Julea bekezdés - mondta

  MA tud valaki segíteni? Nem tudom, hogyan kell eltávolítani a vokális titrálás egy filmzene a film. Mp3 van rá, és nem tudom, hogyan kell használni hullám pad Sound Editor, lehet ez?

más referenciák

 1. [...] Videó vagy film, én csináltam néhány évvel ezelőtt egy videó bemutató a kérelem mp3 Video Converter, amely igényel telepítést a számítógépen. Most megy vissza a téma a mai bemutató, minden [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.