Hogyan lehet eltávolítani a hang egy videót?

Hogyan lehet eltávolítani a hang egy videót?
4.5 (8) 90%

Hogyan lehet eltávolítani a hang egy videó

Ma látni, hogy milyen egyszerű akkor kivonat a hang egy videó fájlt, csak a VLC player.
Miért kivonat a video audio?

Ennek számos oka lehet, meg tudja felsorolunk néhány, amit valószínűleg gondoltam:
1. Kivonat audio része a zenei videó
2. Kivonat audio zajcsökkentés
3. Több mint egyes részei, audio fordítás
4. Cseréje zene-
5. Voice-over bevezetése bizonyos részeinek

Azt akarom, hogy kivonat a hang a videó, szerkesztésre okosabb. Például, ha van háttérzaj audio oszlop a forgatás; Nagyon egyszerű, kivonat audio, hogy az Audacity szerkesztés és kibír vissza. Minden nem több a 2 -3 percében egy lövés 4K a 20 percig. Videoszerkesztő programok, meg kell tennie, hogy a hangszerkesztő, majd kapcsolja mindent; Tevékenység Szed 30-40 perc (az azonos hardver, mint az első eset).
A következő bemutató, megmutatom, hogyan kell a hang, mint egy szerkesztő, és mint egy ragasztó videohívásokat.
Szeretem az intelligens szerkesztő (out of the box), ahol lehetséges. Ez ad nekem elégedettség működési sebesség és csapkod langyos helyen, hogy tényleg működik. Különösen videó szerkesztés és végső renderelés, a leginkább időigényes, erőforrások és az idegeket; Ezért megpróbálom megtalálni hivatkozások azokra a problémákra, hogy naponta tapasztalt. Végső soron ez a szerepe a jó hack, hogy megkönnyítsék a munka és az élet.

Sorozat tutorials kapcsolódó intelligens videó és audió szerkesztő, és ajánlom:
Villámgyors Videovágó SVRT 4 igazgatója Teljesítmény
LIpirá video fájlokat gyorsan Avidemux vagy Power Director
Kivonat egy képsor a 2 másodperc Streamclip

Link letöltés VLC Media Player (ingyenes):
Letöltés VLC Media Player
Video Tutorial - Hogyan lehet eltávolítani az audio egy video


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Andrey Catalin - mondta

  Nézzük testvére komolyan, hogy tudtam olyan sokáig, vannak ogramada útmutatók a neten arról, hogyan kell ezt csinálni, nem gyűlölő, de kritikus konstruktív módon, gyere készült útmutatók érdekes, nem tudom, trükkök pc, vagy a műszaki dolgok építeni egy bizonyos dolgot, vagy bármit, ami lényeges lehet, nem mondom, hogy az utóbbi időben nem volt útmutatók érdekes, sőt meg kellett, de még mindig tart ennél többre vagy legalábbis nyitottabbak legyenek javaslatok felhasználói oldalon CPC ez túl jó a gyenge aktivitást. Megértem a kezdetektől, hogy az MNO tettek a családok, a szolgáltatások és írjon ritkán fordul elő, azt hogy nem hiszem, hogy lehet, hogy bárki is azt kifogásolják, hogy az, de még akkor is, próbálta hívni a különböző emberek, akik ismerik a különböző területeken, mint például a audio, grafica.etc, szerintem érdekes lenne néhány speciális oktató ezeken a területeken. Ismétlem, nem gyűlölködő, én critima tekinteni, konstruktív, megpróbáltam kapsz ötleteket, mert érdekel ez a hely, és többet akarnak tőle, más szóval, azt akarjuk, hogy több tartalmat.

  • Marius - mondta

   Egyetért

  • Hacsak nem. . . gyűlölő ?! és az ötleteket, hogy miért nem a tutorials ezen a területen? . Vagy Ön szakosodott kritika? . Nem minden képzett az IT, mint te. Szeretem kivonat a hang a videó, a program használatát Songr sok sikerrel, egy ötlet, ha minden Cristian Cismaru egy videotutorial idősebb, de verzió VCL nem tudom, de én a program, mint én alţiii, kivéve téged.

   • Adrian - mondta

    Jobb, Leon!
    Sokan vannak, akik tudják, bizonyos dolgokat útmutatók bemutatott de nem tudom. Türelemmel és az igények valószínűleg eléri a "szakértők".

  • ha olyan erős vagy, hogy mások már az elején vannak, és nem tudják! miért nem megy egy oldalhoz szuper fejlett!

 2. Ionut - mondta

  Nos, én hasznos tutorialu tanultam valami újat, hogy nem ismeri a funkció az FCC.
  Köszönöm.

 3. wadrez - mondta

  Az ügyfelek nem könnyű a kedvére!
  Nos, mi a jó ötletek / Főleg, ha nem vagyunk közvetlenül részt
  Emberek b / p / nem elégedett?
  lehetőségek
  Te> TV / Távoli / Változás a csatorna
  Ebben az esetben a
  Te> PC / egér / Kattintson oda, ahová
  Cristian / May mult./ Ha élni akarsz egyszerűen figyelmen kívül hagyja!
  Gratulálunk, amit teszel
  ????

 4. VÁLASZ wadrez - mondta

  wadrez Próbáltam néhány tanácsot adni, és nem ad fejét, és érezte, hogy szeretnék adni a fejét, csak te és így van. Mint mondtam, és ellenőrizheti ezt, öreg vagyok ahhoz, itt szinte minden nap jön ide anyag, és nem akar menni, és stabil máshol azt javaslom, a lényeg, hogy nekem javasolni pontosan olyan, mint a politikai átvonulás alkalommal én nem igazán akarom ezt, mondtam és mondom tovább, tisztában vannak azzal, hogy ők és a családjuk, a szolgáltatások, nem lehet hibáztatni őket, de még hagyja a különböző emberek szenvedélyes más területeken, hogy videotutorialele itt. Tisztában van azzal, hogy az anyagok kínált volna szabdalt több, mint egykor, amikor szinte minden nap, amikor ott járt talált valami újat. Valószínűleg nem esik ezen az oldalon, nem kritizálom (építőipar), de Fain menj játszani máshol. Is sürgetik, hogy pénzt valahogy eddig elvégzett munka, meg kell vizsgálni a tárhely költségeit, a költségek és valahogy anyagilag támogatni, úgy gondolom, hogy egy reklám kicsi a kezdete a klip 5 sec nem ölt meg senkit, vagy banner.

  • wadrez - mondta

   Szükség lehet egy frissítés!
   CPU Brain
   GPU-nézet
   RAM memória
   Ventilátorok / melegítők

   Hogy a honlapon
   És én és mások kritikus / konstruktív fogjuk zavarni

 5. Van egy csomó megoldást kivonat video, audio egy tartályból, csak meg kell nézni a google.

 6. szia. meg tudod csinálni egy tutorial xboot? http://www.pendrivelinux.com/xboot-multiboot-iso-usb-creator/

 7. Leon válasz - mondta

  Soha nem tekinthető a szakértő IT valaha, te engem, mint, hogy nem szakosodott kritikus csak akar több anyagot, mint korábban minden nap volt kifüggesztett valami új és adott néhány tanácsot, ha orgoliosii tetszik nem fogadja el tippeket, mert úgy érzik, tökéletes, ez a probléma, de nem hiszem, hogy a szerzők az ezen az oldalon fog zavarni néhány kikötés tippeket és néhány építő kritikát az utat, és minden, az emberek az életben tanulunk egymástól, az egyik nem tökéletes, így?. A hang a video oktatóanyagokat extrakció, mint őrült a neten, hogy a Google kereső, és látni fogod.

 8. válaszolni wadrez - mondta

  Sajnos nem képesek kommunikálni az ember, mint ha és sértő nyelv Ön tanúsítja rossz az oktatás és az integráció hiánya a társadalomban, hogy tanúvallomást, megtanulják, hogy az életben kap csak dicséret, hanem a kritika, mint mindaddig, amíg azok nem rosszindulat, de konstruktív, nem értem, mi a probléma, ha egy fonal büszke, büszke és hogy mi a probléma, egyébként pedig a point véli, nem jelenti azt, hogy ez így van. én már a kezdetektől azt közölték, de beszéltem a szerző az ezen az oldalon, ha úgy tetszik, hogy beveszünk szem előtt máshol, egyértelműen jelzi, hogy van egy nem a józan ész, és nem köteles jóváhagyjuk

  • wadrez - mondta

   FYI / RAM
   Ez az oldal a
   Szint / Kezdő / Közepes / Haladó / szakértő
   Ez az oldal a nagy forgalom, több száz / ezer látogató

   RAM / CPU
   Mi történne, ha abszolút minden látogató itt lenne, mint te?

   Operációs rendszer összeomlik!
   Van őrült, mert a hozzászólások / Tipp / a kritika a legjobb
   Jelezte az Ön számára egy tutorial szinten Tombonist / szakértő

   Tünetei a rendszer virused / A lehetséges ok> irigység, butaság, frusztráció, összetett ..
   A te hozzászólásod
   „Legyen testvér komolyan, hogy tudtam olyan sokáig”

   GPU
   Van baj látva / Nem válaszolok adtam meg véleményét!
   Az első coment de általában utal

   CPU
   Ha úgy érzi, a harapás sapka / pánikroham, vagy egyéb problémák / rendesen harcot

   Figyelem!
   Mint mondtam a frissítés mentheti meg!
   Lehet, hogy szükség PC Doctor / Tisztító program / hint

   Uh / The End
   Ha a mikrofon volt / Mute> Mi volt a csend

 9. Gigi - mondta

  Azt találkozás ugyanaz a probléma kation dátum ... Mikor szeretne hozzáférni a legidősebb az egyik oktató, nem tudom megnyitni. Azt hiszem, ez a probléma a flash player, és nem tudom, mit kell tenni. Azt már a legújabb verzió van telepítve és semmi ... Van ötlete, hogy miért nem megy? Köszönöm ...

 10. wadrez válaszolni - mondta

  Mivel irigy rád? Miért?, Nem egy konkrét ok arra, hogy, az egyetlen szabály cocalarii mondani, hogy irigyellek értéket, és nem, ez az, amit hadd megérteni. Ha általában nem tetszik a kritika, ez normális, hogy nem látni a szokásos, már mondtam, az emberek, akik azt hiszik, hogy tökéletes, és büszke és öntelt, tartják magukat tökéletes, én bizony nem tartom magam, vannak előnyei, de az I. és hátrányai vannak egy ember a jó és a rossz. A helyszínen, hogy nagyon öreg, és igényét, hogy ezen az oldalon, akkor közvetetten utalt, ahogy én is mondtam, ha nem érdekel, menjen máshová, és ez volt, de csak azért, mert érdekel, szeretnék továbbra is itt vagyok, egy mohó fogyasztói anyagok és tanácsokat, hogy adtam nekik srácok segíteni továbbra kínál minőségi anyagok és gyakran. Egy ember, aki törődik veled, vagy mit teszel, és a dicséret, hanem magát, és a harc egy másik srác, aki azt akarja, hogy kihasználják te, dicséret meg minden alkalommal, és próbálja a legrafináltabb módon, hogy lingusii valószínűleg hipotetikusan, hogy próbálja ki, remélve, hogy én egyfajta kapcsolat, de a módszer már elveszett, hogy kifogja mit szeretne kipróbálni te, tudja, az emberek, mint te, az volt a dicséret, de sokan közülük után jó dicséret több vagy kevesebb a jobb oldalon, és azt várja el tőlem kedvez. Szóval .... (Mellesleg néztél, és akkor csak a reklámokat ide, ha az összes úgynevezett támogatója? Vagy nem értem, hogy támogassák az oldalon, csak körülbelül?)

  • Nem hiszem, hogy itt az ideje, hogy őrült. Mindegyiknek megvan a saját véleménye, azt kell tiszteletben tartani.
   Minden alkalommal, amikor figyelembe vette kritikákat és javaslatokat.
   Ahogy már sokszor mondtam, nem küldhet a norma; Tesszük útmutatók nagy örömmel kínálunk mindenki számára. Ehelyett, csak meg kell, hogy így egy megjegyzést valamikor, hadd boldog vagy kritizálták.
   Köszönjük!

   • Andrey Catalin - mondta

    Cristian Cismaru én csak dicsérni a hozzáállás egyensúlyban megértettem, hogy nem tud küldeni minden nap, tudom, hogy szabott szolgáltatások, a családok és nem hiszem, hogy ő is valaki megengedheti magának, hogy nem érti ezt, de ha azt szeretnénk, a jövőben, mint egy hegy, akkor nyissa meg a szakaszt videotutoriale küldött a közösség, hogy a régi, hogy kiegészítse a tartalom mennyisége, feltéve, és tudjuk, hogy tárhely elég drága, próbálja végrehajtani az elején minden videó egy még banner hirdetés, akkor tudja, hogy plusz pénzt, és megéri nem fáj, végül is valahogy a munkát, és tiszteletben kell tartani. ,

    • Minden alkalommal, amikor már javasolt oktató, tettünk, nagyrészt ... Persze, voltak oktató, hogy nem tettünk, útmutatók, vagy nem voltak külső érdeklődés (túl specifikus), vagy meghaladta a terület komfort (én is Babala a témában).
     A videotutorial.ro több mint 1300 video oktatóanyagokat, és a legtöbbjük nagyon hasznos még ma is. Nem kell csak várni „utolsó bemutató” írt; A régi gyakran még hasznos.

  • wadrez - mondta

   Bevallom, tévedtem / siettem, hogy ezt az ajánlást / frissítés takaríthat meg!
   Pontosabban / frissítési takaríthat meg!

   Saját eset
   Megelőzésére / elkerülje az esetleges vészhelyzetek / PC Doctor
   Mert a nyugalmat / My
   Auto Shutdown

   @ Adminisztrátor / Az üzenet feldolgozása / én CPU
   Köszönjük megértését és türelmét!

   • Lawrence - mondta

    Helló colegule.Nu értelmetlen ... bízz bennem. Talán én vagyok olyan öreg, mint te, és megérteni, hogy mit szeretne, mit zici.Ehee alkalommal .... Amikor küldtek a torrentet :). Újabb és Cristi úgy véli, hogy itt csak a „szakértők”, hogy felülírás berendezések egyszerű magyarázat: „Tudom, hogyan kell csinálni.” Nem beszélve arról, Adrian nap biztos nagyon sokat tud, de azt be kell mutatnia minden egyes alkalommal, amikor egy telepítés XP egy kis dolog, különösen a sok utalást bizonyos tutoriale.Eu tudja, mit jelent neked a „konstruktív „hanem menj, és így :) néhány könnyebb kritizálni romboló zavarja őket, hogy nem helyesen írni, hogy miért van itt, ha olyan okos vagy, hogy senkit nem kényszerít, hogy jöjjön ide, de ami számunkra létezik, mert Astor jöttünk ide, és kap sok éve, a kezdetektől fogva. Ügyeljen arra, hogy semmi sem az életben ingyen, mert itt minden úgy gondolják, Krisztus nem érti a kifejezést lung.Unii bármilyen honlapon, az internet világában létezik, mivel a látogatók, és én, te és mások látogatták meg. Sokan azt fogják mondani nekem, mint te meg a megjegyzés, de szívesen fogadja őket, és nem fogom hagyni itt. Ez könnyen méregbe felülvizsgálatot, mint elolvasni az összefüggésben. Egyike vagyok azon keveseknek, akik elveszítik órán késő este böngészni a több millió oldalnyi húzza învăţa.Cu Internet nyitott az első oldalakon VIDEOTUTORIAL. Ro. Gratulálunk minden, amit csinál. Van mit javítani.

 11. Elvtárs wadrez - mondta

  Wadrez, én nem csodálkozom a nyelvet, mert akkor képes kommunikálni őslakosok csak akkor, ha megsérteni, ezért sajnos nem tudja folytatni a civilizált beszélgetést senkivel, így fizetni a képzés. Nem hiszem, hogy helyénvaló lenne beszélni az evolúció (upgrade), amíg nem vagyunk képesek elvégezni a legfontosabb területeket, és ezek egyike az oktatás.

  Cristian Cismaru végül teljesen igazad van a tutorials, így egy kis változás a fejemben. legjobb

 12. ViorelR - mondta

  Nagyon hasznos számomra, tanultam valami újat a funkciója VLC köszönhetően

 13. Bob Bogdan - mondta

  Hi szeretnék eltávolítani csak a hang a videó? Köszönöm !!!

 14. Nagyon köszönöm. az összes segédlet, amely segített nekem, valamint a nagy szakemberek megjegyzései biztosak benne, hogy ha egy kicsit elveszi őket a mezőn, akkor legyőznek! sok egészség és köszönöm!

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.