MKVExtractGUI-2, felirat, hangsáv vagy csak videó kivonata egy mkv fájlból - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk kivonat a hangot (hangsáv), felirat, vagy csak a videó egy mkv formátumú film. MKV egy nyílt szabvány, egy konténer, amely tartalmazza a korlátlan számú videó, audió, feliratok minden egy fájl kiterjesztését .mkv amely származtatható tartály MK3D klipek és a sztereoszkópikus méret (3D) MKA az audio fájlokat és MKS fájl, amely csak feliratok
Gyakran előfordul, hogy megtalálják a filmeket .mkv formátumban tartalmazó (integrált) felirat egy másik nyelven, és azt akarom, hogy ne valahogy megszabadulni felirat, hogy több elvonja helyett segíteni, és ez még csak nem is a anyanyelvén. Vagy talán azt akarjuk, hogy kibontsa a videót, hogy távolítsa el a feliratok és integrálja a saját román felirat reklám videó. Mások talán csak azt, hogy vonjuk ki a filmzene, amelyben megtalálható egy időben, mondjuk, néhány hanghatásokat, érdekes, vagy egyszerűen csak szeretne egy kis hang a film, és azt szeretnénk, hogy kivonat a hang, mint használ ez mint egy csengőhangot a telefon vagy hanghatással különböző audio projektben.
Bármi is az ok, hogy segít a feladatok teljesítéséhez nagyon hasznos lesz egy alkalmazás (hordozható) nem igényel telepítést, és lehet futtatni egy USB stick vagy külső merevlemezt. Az alkalmazás neve MKVExtractGUI-2 megtalálható a SourceForge.net.
MKVExtractGUI-2 rendkívül egyszerűen használható, egyszerűen kivonat az archívumot és végrehajtott dupla kattintással a mappa neve MKVExtractGUI.exe talált, kicsomagoló. MKVExtractGUI-2 lehetővé teszi számunkra, hogy egyesítse / szex egy vagy több audio, video, felirat, mind egy konténer / fájlkiterjesztés .mkv Ez azt jelenti, leszünk képesek létrehozni saját .mkv fájlokat. Ehhez meg kell, hogy menjen be a mappa eredménye kitermelése archív és futtatni duplán kattintva a fájl című MKVMergeGUI.exe.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan akkor kivonat felirat, videó vagy zene egy .mkv fájl alkalmazás-2 MKVExtractGUI

Frissítés:
Kapcsold le a fájlokat, amelyek a bemutató:

http://www.multiupload.com/HFXH1QVEAM

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.roKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Ionut - mondta

  Thanks Adriane

 2. valentin - mondta

  Megnéztem az MKVExtractGUI-2 ismertetőjét, probléma van a program kibontásával. A kibontás után az archívum tartalma eltér az oktatóanyagon láthatóaktól. Hiányzó fájlok és mappák (MKVExtractGUI.exe) szükségesek a működéshez. Megemlítem, hogy többször is kipróbáltam a letöltést, de ugyanaz az eredmény. Letöltöttem az első archívumot, ahogyan az oktatóanyagban említetted ... Mi a teendő? Köszönjük megértését és sok sikert a videó bemutatóhoz.

 3. sailorriver - mondta

  Sir Adrian, hogyan jutott a forrás archívum a mappába MKVExtractGUI2 mkvtoolnix? Hely Letöltöttem az archívumban, de tartalmaz más fájlokat, nem pedig látható tutorial.Am kicsomagolt mindkét archivers, de az eredmény identic.Multumesc.

 4. Xantes - mondta

  Valószínűleg addig csomag downloads at változás és ezért nem részesülnek azonos, ezért tesszük deigns, és a link az ugyanaz, mint amit le rád, és nem azzal, amit most Sourcegorge.net!

 5. assassin80 - mondta

  Letöltés után archívum nem tartalmaz fájlokat. EXE KÖSZÖNJÜK!

 6. cristian - mondta

  Thanks adriane.Mentionez Én csomagolja ki ugyanaz a probléma, mint az emberek, akik már írt előttem.

 7. RAZVAN - mondta

  szóval el akarom mondani, hogy sok oktatóanyag létezik, amelyeket egyesek megértenek és amelyeket ki is tudok tölteni. de vannak mások, akik nem tudják úgy teljesíteni őket, ahogy vannak, pl. és ez az, amire most hivatkozok, tehát mi történt azokkal a video oktató felhasználókkal… akik kommentálták az oktatóanyagot ,,, ugyanaz történt velem. Tehát amíg a kicsomagolás nem ment minden rendben de miután ... kibontotta, winrarral valami egészen mást mutatott, valamit tenni kell ezen felül.? Szeles 7 előadásom van

 8. Rafael - mondta

  Minden tiszteletem Mr. Adrian de ugyanaz a probléma magam archívum fájl sem látható a bemutató csak finom egyébként, és további sikereket.

 9. Costy - mondta

  hello, Adrian kérjük a bemutató, hogy mennyi ideig is létrehozni egy egyszerű felirat könyörögni akartam válaszolni! Köszönjük!

 10. Ionut - mondta

  itt lép http://www.afterdawn.com/software/audio_video/video_tools/mkvextractgui.cfm és ez kell bontania a mappát, ahová telepítette MKV TOOLNIX! (a partíció YOUR C) MKV toolnix vegye innen és telepítse http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/MKVToolnix.shtml.Acesta mkv tartalmaz mergegui amely kiválóan alkalmas lehet osztani a sok alkatrész, és azt is szeretnék egy mkv felirat fog szinkronizálni minden fájl automatikusan!

 11. Cosmin - mondta

  Gyere sourceforge és adja meg a fájlokat, majd töltse MKVExtractGUI-2.2.2.5.zip
  Ebben akkor van egy végrehajtható, hogy amikor futtassa kapsz hibaüzenetet, ha rákattint az OK gombra, hogy a hibát, hogy fogok dobni egy másik oldalon, ahol le mkvtoolnix-unicode-5.0.1.7z hogy csomagolja ki a mappát ahol be exacutabilui található az archívumban letöltési szál sourceforge. Majd futtatja a végrehajtható, és van, hogy pontosan mi Adrian használt tutorial.
  Ahogy Adrian jobban tennék, ha nem hagyja ki a letöltés lépés, különösen, ha még nem letöltött archív, ahol jelzik a bemutató, mert volt egy ritka és archívum sourceforge éppen zip.

 12. AdrianGudus - mondta

  Hamarosan felkerül a letöltési linkre tutorial.

 13. Florian - mondta

  Egy kis tárgy. Ez tulajdonképpen a holland. Nederland. Dutch. De kérem ez nem számít. Adrian Bravo nem tudja ezt a programot. Megjegyzés: 10! Nagyon klassz tutorial.

 14. Cristi - mondta

  jó bemutató, kösz

 15. Mario - mondta

  Igazán jó bemutató, de nem találom, hogy gui exe letölthető.
  Köszönöm szépen

 16. cristian - mondta

  Érdekes és hasznos ez a bemutató, de nem talál exe fájlt.

 17. Ionut - mondta

  tedd, amit mondok, és talál egy könyvtárat toolnix mkv ikonra exe fájlt a sárga kattintson duplán

 18. AdrianGudus - mondta

  Letöltési link A KÖNYVTÁR a használt tutorial fenti szövegben tutorial!

 19. Kérjük, felvilágosít engem, és én percek videó formátum: Napokig EZ letöltéseket torrent film "The.Twilight.Saga.Breaking.Dawn rész 1", de az összes változatot mutatja rossz minőségű (láttunk ilyet szépia) mind a Full HD TV és a számítógép monitor.
  A YouTube-on megtaláltam a film trailer, ami azt mutatja, tökéletesen példázzák
  http://screenr.com/q0ts -Version torrent (mp.4 formátum)
  http://screenr.com/60ts YouTube-verzió (formátum mp.4)
  Tanácsadás kérem ....

 20. Mario - mondta

  Igen, köszönöm szép munka

 21. JIX:
  Kérjük, felvilágosít engem, és én percek videó formátum: Napokig EZ letöltéseket torrent film "The.Twilight.Saga.Breaking.Dawn rész 1", de az összes változatot mutatja rossz minőségű (láttunk ilyet szépia) mind a Full HD TV és a számítógép monitor.
  A YouTube-on megtaláltam a film trailer, ami azt mutatja, tökéletesen példázzák
  http://screenr.com/q0ts -Version torrent (mp.4 formátum)
  http://screenr.com/60ts YouTube-verzió (formátum mp.4)
  Tanácsadás kérem ....

  Ez a film nemrég megjelent, bármit is állítják, hogy eltérések a szobában szobában, jóval azelőtt, hogy kap rip dvd oldalakon.
  Azt tanácsolom, hogy menjen a moziban.

 22. alex008 - mondta

  merci

 23. daniel - mondta

  Kérjük, tegyen egy fordítási programot az .. sub, srt (filmek),… angolról románra

 24. Radiolover Ge - mondta

  Program fordítás angol vagy más nyelven román felirat szerkesztés. Fordítás megmunkálatlan, akkor csinál nyelvtani korrekciókat. Tudod is használ automatikus javítási programot követően.

 25. Dany Mariuss - mondta

  Helló,
  Nekem van egy nagy rugamine, én mkvmerge hozzá egy hangfájlt román. A probléma az, hogy én már szinkronizált audio-video, meg tudja mondani, hogyan kell szinkronizálni a két fájlt?
  Köszönöm, és remélem tud nekem segíteni.

 26. Howdy. Feliratot szeretnék kivonni egy 3D-s filmből, a film mkv, de nem működik, ez adja nekem a "hozzáférés megsértése a 004F2BEC címen az MKVExtractGUI2 modulokban" hibát, mit tegyek? Szeretném kicsomagolni a feliratot, és a 3Dsubtitler segítségével átalakítani, hogy 3D módban rendben legyen.

 27. szia .... hogyan lehet kivonni egy feliratot egy filmből (epizódból) .. ami egy webhelyen van…. (Megvan az epizód) ... és nem látok feliratot, hogy kivonjam az epizódból KÖSZ…

 28. Radiolover Ge - mondta

  Nem kivonat hardsub a film (epizód).

 29. Tinel68 - mondta

  Ezt a programot használtam, a toolnix telepítése után működött (csak az xp-n működött), de a kibontott videoklip ugyan ugyanolyan kiterjesztéssel rendelkezik, mint az oktatóanyagban, de egyetlen lejátszó sem tudja lejátszani ... Valahogy csatlakoznom kell a videokliphez hangsávval normálisan futni?

 30. Radiolover Ge - mondta

  Működik a Win és Win XP 7 x64 x64, használd!

 31. Mihai - mondta

  Köszönöm. Tettem jól anya.

 32. Mihai - mondta

  A megoldás az, hogy kivonat, de hogyan lehet eltávolítani a felirat vagy filmzene?

  • Viorelr - mondta

   Kösz a tutorial. És nekem érdekelne, hogyan kell kivenni valamit mindent mkv

   • Viorelr - mondta

    Megtaláltuk a megoldást, meg kell néznünk az Ön által készített másik oktatóanyagot, nevezetesen: Hogyan adhatunk feliratokat egy mkv fájlba .... a tartályban kell lennie. Köszönöm.

 33. Eugen - mondta

  Miért nem tudom telepíteni deraqu megy, mint tutorial1ca ad nekem Aceval!

 34. Stefana - mondta

  Köszönöm szépen ez a bemutató, de van egy probléma. Sikerült Intal szükséges programokat, és bevezette a film kivonat felirat felirat nem jelenik meg a film épített pálya azonban nem egy külön fájlban. Mit tehetek?

 35. Adrian Gudus - mondta

  Stefana: Köszönöm szépen ez a bemutató, de van egy probléma. Sikerült Intal szükséges programokat, és bevezette a film kivonat felirat felirat nem jelenik meg a film épített pálya azonban nem egy külön fájlban. Mit tehetek?

  Amint azt a bemutató üres, így nem, hogy a videó kell, hogy be Mkv

 36. sav Mihai - mondta

  Szia, én lenne érdekelt egy hasonló programot avi.Multumesc formátumokat.

 37. Gavriluta - mondta

  Telepítettem az OS Windows 10 rendszert. Amikor a Kivonat gombra kattintok, megjelenik a "Nincs mit tenni" üzenet. Megemlítem, hogy több videofájlmal próbálkoztam .mkv formátumban

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.