Any2Ico ikon kivonat .exe vagy .dll, és átalakítani Ico

Any2Ico ikon kivonat .exe vagy .dll, és átalakítani Ico
4.5 (68) 89.41%

Szia barátok, a mai bemutató bemutatja egy alkalmazás hordozható (nincs szükség telepítésre) nagyon hasznos, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kivonat ikonok végrehajtható vagy fájlt. Dll. Emellett az alkalmazás lehetővé teszi számunkra, hogy megtérít egy kép fájlt. Ico (ikon) hozzárendelni egy parancsikont vagy végrehajtható.
Az alkalmazás beszélünk ma nevezik Any2Ico és hasznos lehet a különböző helyzetekben. Például, ha meg akarjuk változtatni icon partíciók vagy egy másik parancsikon oldalak, alkalmazások az asztalon.
Én személy szerint találtam hasznos alkalmazás Any2Ico amikor akartuk használni egy képet ikon, de egyáltalán nem ezt volt számomra a kívánt képet más formátumban. A Any2Ico én át a kívánt képet a fájlban. Ico, a szabványos formátum a képek végrehajtás vagy alkalmazás hivatkozások.
A Any2Ico akkor is, hogy egy komédia barátok vagy a család kitermelése ikon Yahoo Messenger a futtatható alkalmazás Yahoo Messenger és rendelni alkalmazás Winamp és a Wnamp kivonat ikon és rendelni alkalmazás Yahoo Messenger, majd nevezze át parancsikonok barátja akar Winamp dob indít a Yahoo Messenger és ha valóban el szeretné indítani a Yahoo Messenger indít Winamp. Barát vagy családtag pánikot, és gondolom a PC virused


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. valentin - mondta

  A tutorial lean a kaliber. Ez a program nem úgy tűnik, hogy a megfelelő eszköz.
  Észrevettem, hogy az utóbbi időben oktató kissé gyenge. Talán, mint ...

 2. Adrian Gudus - mondta

  valentin: A tutorial lean a kaliber. Ez a program nem úgy tűnik, hogy a megfelelő eszköz. Észrevettem, hogy az utóbbi időben oktató kissé gyenge. Talán, mint ...

  Karcsú hasznos szépen.
  Tudom, hogy sok rajongó itt az oldalon testreszabás. A bemutató elkötelezett őket először, majd az érdeklődők ...

 3. Kérjük, távolítsa el videotutoriale egyre érdekesebb

 4. mircea85 - mondta

  Cristi több folytatódik, és oktató sorozatot vásárolnak termékeket, mint például a digitális fényképezőgépek DSLR fényképezőgépek, laptopok, az új tabletta az új és más, közép-és magas tartományban. Nagyon köszönöm, a legtöbb igazi Cristi Adrian.

 5. mircea85 - mondta

  mircea85Cristi több folytatódik, és oktató sorozatot vásárolnak termékeket, mint például a digitális fényképezőgépek DSLR fényképezőgépek, laptopok, az új tabletta Noise mások, közép-és magas tartományban. Nagyon köszönöm, a legtöbb igazi Cristi Adrian.

  Várva a választ, hogy az üzenetet, köszönöm szépen még egyszer.

 6. Mihai Badea - mondta

  Adrian, köszönöm ezt a szép videotutorial. Azt hiszem, nem állhat egy jó vicc.

 7. Costy - mondta

  Hogy tehet anélkül, hogy a program ... használhatatlan ... jobb vb bemutató az Android, vagy valami,,,

 8. Serban Alexandru - mondta

  Krisztus Alex, hogy a telefon nem, ti.am küldött egy üzenetet a fórum itt a kapcsolatot, ha lehet keresni.

 9. A kíváncsiság: mit nyerhetnek, melyek ezek a videotutoriale? Gyanítom, sok időt fektetett nekik ...

 10. axelluny - mondta

  A bemutató használhatatlan azok számára, akik nem tudják, mint a játék calculator.Eu Kellett valami, de miután sok kutatást tudtam rajzolni nagyon elegáns működés ResHacker különböző rezoluţii.Şi ptr dönthet kitölteni az érdeklődők elhatározza bármilyen képet ico segítségével http://image.online-convert.com/.

 11. Vladutz - mondta

  Hogyan tűzfal blokkolja a program minden küldés. hogy azért, mert nem tudja elküldeni? Ahol a szám, hogy ne gátolják tűzfal az elején adtam Közháló? ...

 12. Adrian Gudus - mondta

  Vladutz: Hogyan megállítani blokkolja tűzfal minden ulprogramul küldése. hogy azért, mert nem tudja elküldeni? Ahol a szám, hogy ne gátolják tűzfal az elején adtam Közháló? ...

  Ha azt mondja nekünk, és mi a Windows te ... talán tudok segíteni ...

 13. Aurel - mondta

  Adrian és ikon kereső pénzt.

 14. Vladutz - mondta

  Adrian Gudus: Ha azt mondja nekünk, és mi a Windows te ... talán tudok segíteni ...

  Én 7 Windows Ultimate ... a laptop küldheti a telefont, de a telefon nem állt le a tűzfalat, és ez nagyon jól működött ... :) darc hogyan lehet megállítani blokkoló megint?

 15. STEFAN - mondta

  Érdekes, én értékelem a munka számunkra, de ha valami, mint ez az android, van egy program, egyszerűen törölje a ikont a telefont anélkül, hogy maga az alkalmazás. Köszönöm

 16. Tudod, hogy egy videotutorial ütemterv / formátum konverter .pyc a py.

 17. Cosmin - mondta

  Nagyon hasznos tutorialul.Am próbáltam nagyon simpla.Puteti eu.Este egy hordozható pályázati űrlapok és a bemutató, hogy hogyan lehet konvertálni a fájlt. Avi fájlt egy WMV.

  • Adrian Gudus - mondta

   Van egy csomó oktató a szabad és kereskedelmi alkalmazások tudom, hogy videó konverzió. Írt a jobb felső keresőmező "Video Conversion" nyomja meg az Enter gombot, és megtalálja oktató

 18. Cosmin - mondta

  Köszönöm Adrian!

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.