Hogyan kell meghallgatni a YouTube zenét a telefonján a képernyő zárolásával

Hogyan kell meghallgatni a YouTube zenét a telefonján a képernyő zárolásával
Romániában a streaming alkalmazás ötlete még nem messzire megy, amelyben előfizetés fizetésével mindenféle zenéhez hozzáférhet a telített.

Hallgassa meg a zenét a YouTube-on
Mindenki hallgat a zenére, és nem csak arra Youtube. Itt a dalok először megjelennek, vannak olyan vlogok is, amelyek szintén hallhatók (ha van az anyaguk).
Azt mondhatjuk, hogy a YouTube-on nagyobb valószínűséggel találja meg a legfrissebb klipeket, mint egy zenelejátszó alkalmazásban.

A képernyőn megjelenő képernyő elhasználja a telefon akkumulátorát.
Ha elindítja a YouTube-alkalmazást, a telefon képernyőjének folyamatosan világítania kell egy videó lejátszása közben, és ez megszakítja a telefon akkumulátorát.

Hogyan hallgathat zenét a YouTube-on a képernyő zárolt telefonnal.

Néhány videó oktatóanyagot készítettem e témában.
Számos módszer létezik:
az 1 módszer (menj és tölts le)
az 2 módszer (videó a képen)
az 3 módszer
az 4 módszer

A YouTube zenéjének hallgatása a telefonon a Google Chrome-val bezárt képernyővel
A mai módszer különleges. Arra a tényre utalok, hogy nincs szükségünk olyan harmadik féltől származó alkalmazásra, amely zenét hallgathat a YouTube-on a telefonon a képernyő zárolásával.
A Google Chrome, amely jelen van szinte minden Android telefon és az iOS, zenét hallgatunk a YouTube-on a zár képernyőn, vagy a háttérben, miközben a játékot, vagy egy másik alkalmazásban dolgozik a telefonon.

Útmutató - YouTube zene a telefonon, a képernyő bezárva a Google Chrome-ban

1. Nyissa meg Google böngészőjét
2. Ugrás a youtube-ra (a böngészőben)
3. Találd meg kedvenc számodat vagy lejátszási listádat
4. A böngésző asztali módban történő módosítása
5. Játszani a játékot
6. A dal lejátszása közben térjen vissza a kezdőlapra
7. A dal leáll, de a sávban a lejátszás szüneteltetése és a vezérlők átugrása
8. Nyomja meg a Play and Ready gombot

Olyan oktatóanyagok, mint például:
Sötét mód engedélyezése Youtube és az új felület anyaga
Zene Bluetooth-on keresztül bármely hangszóró, fejhallgató és autós
Automatikus indítás YouTube, Facebook, Windows indításakor fájlok

Hogyan lehet hallgatni a YouTube zenét a telefonon, bezárva a képernyőt - video bemutató




 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (17)

  • köszönöm Cristinek az oktatóprogramot. nagyon hasznos, az akkumulátor lemerül, ha a kertben a YouTube-on hallgatom a zenét, miközben a képernyő be van kapcsolva.

  • Senki nem törődik azzal, hogy YouTube-zenét hallgasson, ha a telefonja ki van kapcsolva. Igen nem ... Az emberek folyamatosan jönnek, hogy megnézhessék a "híreket". Ne hagyja túl sokat a forgalmat. Így megyünk

    • Ha az Iphone-on tartózkodik, és nem a youtube-ra kívüli képernyőre szeretne váltani, nincs több zene, ezért érdeklődj a zenét hallgatni a YouTube-on a zárt képernyővel. Az Androidon úgy működik, hogy megnyitja a YouTube-ot a Mozilla böngészőben.

    • Miért általánosítottál? Honnan ismeri mindenkinek? Szeretnék ASCULT-t játszani a telefonommal a zsebemben a munkahelyi vezetés alatt vagy zuhanyozás közben stb.

  • nem működik az androidomon. A "Alapértelmezett értékek törlése" számomra le van tiltva. Beállítom a böngészőt az asztali verzióban, és amikor belépök a youtube-ba, a youtube megnyílik az alkalmazásban.

  • Készen áll az Android-ra való bejutásra és kilépésre, csak a Mozilla, az asztali verzió beállításával.

    Köszönjük!

  • A legjobb megoldás az, ha a feketébe ágyazott youtube-ot használja, amely alacsony a fogyasztás kezdete, mert fekete, de blokkolja a hirdetéseket is, növeli az akkumulátor élettartamát. Emellett a háttérben fut, anélkül, hogy gyökeresen telefonálna. És ha a reklámokról van szó, a legkevesebb akkumulátort fogyasztó alkalmazás, de rendkívül hatékony is a samsung disconnect pro. Ezt a két alkalmazást a Samsung Notes 8 Gold-en használom, és nagyon örülök.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.