NextVid, zenehallgatás a YouTube-on a háttérben Androidon

Szia barátok, ma bemutatja az alkalmazás az Android telefonok és tablettát, az alkalmazás neve NextVid, és lehetővé teszi, hogy zenét hallgatni a YouTube-on, vagy bármi mást, miközben beszélget a facebook-on, vagy szörfözés a böngészőben.
A hivatalos YouTube alkalmazás az Android nem teszi lehetővé számunkra, hogy zenét hallgatni, vagy podcastok a háttérben, ha meg akarja hallgatni az alkalmazás rendben van, de ha nyitva a böngésző, a Facebook, a Twitter vagy bármi persze YouTube alkalmazás nem .
NextVid segít ezt a problémát, akkor hallgatni minden dalt a YouTube-on a háttérben, akkor feltölteni még több lejátszási lista, és fut egymás után, és ebben az időben látjuk egymást telefonon.
A NextVid alkalmazás nem tökéletes, van néhány hibája, amelyekkel valószínűleg találkozik, de semmi
Reméljük, hogy a YouTube csapata integrálni hivatalos kérelmet a funkció különösen akkor történik, tekintettel arra, hogy hamarosan telefonok elegendő teljesítménye futtatni több alkalmazást egyszerre.
Figyelmeztetés:
1. Ha van egy mobil kapcsolat használata ajánlott alacsonyabb minőségű videó beállítás, hogy ne fogyaszt kiosztott forgalom előfizetés.
2. Ha van egy tablet vagy okostelefon idősebb generáció valószínűleg gondok vannak a készülék zár, meg kell szem előtt tartani, hogy nem minden telefonok és tablettát ugyanaz.
Letöltés NextVid (Zenehallgatás a youtube-on, a háttérben Android)


 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Bogdan - mondta

  Régebben PVSTAR + play.google.com / store / apps / részleteket? Id = jp.co.asbit.pvstar, de úgy tűnik, érdekes és NextVid

  • Aurash - mondta

   PVSTAR + nem képest NextVid (ami egy szar alkalmazás, az én véleményem szerint). Hangminőség jobb PVSTAR +, van egy barátságos felület, mozog sokkal gyorsabb és több.
   Bogdane ms.

 2. Anderson - mondta

  Cristi és te felül a Samsung Galaxy felszerelés vagy LG G2, ha kap egy mintát az Ön számára.
  Cristi, megjelenik a Nexus 5, mit csinálsz a Nexus 4-tel? lát ….

  • Ha ezt az elvet, és ha vásárolni Nexus 5 rossz üzlet, mert felette egy ideig jelenik 6 Nexus.
   Mint okos órák, még mindig valami szart. Miért van szükség egy okos óra, amely amellett, hogy a smartphone? Különben is, az intelligens órák szörnyű kis autonómia.
   Még mindig nem a megfelelő helyen, amint azt a hatalmas mennyiségű órák vissza.
   Ha a gyártó megy remekül valami érdekeset, okos órák eltűnik a hatalmas szeméttelepen a sikertelen projektek. Nézze meg, mi történt, 3D képernyő telefon.

   • Adrian Gudus - mondta

    Én azt mondom, nem vásárol Samsung Galaxy S4. Anderson teljesen igaza van!
    A január S5 Galaxy 64 bites processzor és a RAM 4 GBB. Már Samsung Galaxy S4 túllépése! (Szarkazmus)

 3. írisz - mondta

  A tronsmart mk908 megy, hogy a háttérzene és nincs pvstar

 4. alex - mondta

  LG-E400 nem megy, hogy háttérzene

 5. Myname - mondta

  Szia, van az a kérdés, mi a helyzet a Bitcoin.

 6. Floryn - mondta

  az iphone miért nem tanulunk?

  • Adrian Gudus - mondta

   Mivel az iPhone szigorúbbak, mint az Android okostelefonok. Alapvetően azt kapja, amit vásárolni anélkül, rugalmasan testre (személyre) rendszer által engedélyezett Android.
   Amikor az Apple termékek, nem te, aki döntéseket a pályázatokra, rendszer testreszabása. Az Apple az egyetlen, aki tudja a legjobban, mit kell használni, hogy mi a jó, mi nem, meg kell tartania a döntéseket.
   Az Android, a dolgok egészen más, hogy van egy egyszerű operációs rendszer, de a rendkívül erős, nyílt forráskódú rendezzük, és akkor szabad csinálni, amit akar, hogyan szeretné, hogy testre a legapróbb részletek
   Azok, akik iPhone-t vásárolnak, nem érdekeltek a felhasználói élmény javításában, hanem valami olyasmit akarnak, ami egyszerűen működik ... anélkül, hogy bizonyos feladatok elvégzéséhez saját akaratuk szerint kellene "elhelyezniük" a rendszerüket.
   Általában egy iPhone gyakran acchizitionat atehnice emberek, akik érdeklődnek az IT, a technológia általában, hacker, testre vagy bibileala a legapróbb részletekre is.
   Nagyon kevés azoknak, akik ellátogatnak hozzánk olyan felhasználók, az Apple termékek. Ezek exkluzív termékek nevetségesen magas ár nem indokolt.

   • Floryn - mondta

    inkább, akkor soha nem összehasonlítani iOS az Android, hallod, nem tudod, mit akarok a telefon szoftverének Frissítettem iOS iphone 7.0.2 4s, és nem tesz altu fölé, pl. 6.1.3, abszurd, abszurd

    • Adrian Gudus - mondta

     Az Android nem. Visszatérhet minden változata Android, bármikor. Lehet villog egy változata alacsonyabb vagy magasabb, mint ami van.

 7. Tibi - mondta

  Szia Cristi / Adrian. Videókat is rögzítek, amikor Camtasia játszik, de nem sikerül exportálnom őket olyan egyértelműséggel, amellyel filmezik ... el tudnád mondani, mi a "titok"? Milyen beállításokat válasszunk az exportáláskor, hogy olyan egyértelműek legyenek, mint Ön? Nagyon jól néz ki rajtad.

 8. TzyTzy - mondta

  Salut.Am van egy kérdésem: Tudja valaki, hogyan kell AHCI engedélyezése a Windows 8.1?

  • bogdan - mondta

   Ez történik a BIOS-ban, de a telepítés előtt a operare.Dupa megy, hogy a probléma, hogy nem állt rendelkezésre, hogy május booteze.Acestea a Windows 7, szeretem a Windows-8 / 8.1 ugyanaz.

 9. kocsis Dorel - mondta

  Nem működik ... ... Van egy s4 galaxisom ... Vezeték nélküli kapcsolat van…

Trackbacks

 1. […] Ecranul pornit consuma bateria telefonului.Dacă pornim aplicația youtube, ecranul telefonului va trebui sa fie aprins tot timpul, cât rulează un video, și asta ne rupe baterie telefonului.Cum sa asculți muzica de pe youtube cu ecranul telefonului blocat.Eu am mai făcut câteva tutoriale video pe tema asta.Avem metode diverse:metoda 1 (merge si download)metoda 2 (bonus video picture in picture)metoda 3metoda 4 […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.