Hogyan kell meghallgatni a YouTube zenét a telefonján a képernyő zárolásával

Hogyan kell meghallgatni a YouTube zenét a telefonján a képernyő zárolásával
Romániában a streaming alkalmazás ötlete még nem messzire megy, amelyben előfizetés fizetésével mindenféle zenéhez hozzáférhet a telített.

Hallgassa meg a zenét a YouTube-on
Mindenki hallgat a zenére, és nem csak arra Youtube. Itt a dalok először megjelennek, vannak olyan vlogok is, amelyek szintén hallhatók (ha van az anyaguk).
Azt mondhatjuk, hogy a YouTube-on nagyobb valószínűséggel találja meg a legfrissebb klipeket, mint egy zenelejátszó alkalmazásban.

A képernyőn megjelenő képernyő elhasználja a telefon akkumulátorát.
Ha elindítja a YouTube-alkalmazást, a telefon képernyőjének folyamatosan világítania kell egy videó lejátszása közben, és ez megszakítja a telefon akkumulátorát.

Hogyan hallgathat zenét a YouTube-on a képernyő zárolt telefonnal.

Néhány videó oktatóanyagot készítettem e témában.
Számos módszer létezik:
az 1 módszer (menj és tölts le)
az 2 módszer (videó a képen)
az 3 módszer
az 4 módszer

A YouTube zenéjének hallgatása a telefonon a Google Chrome-val bezárt képernyővel
A mai módszer különleges. Arra a tényre utalok, hogy nincs szükségünk olyan harmadik féltől származó alkalmazásra, amely zenét hallgathat a YouTube-on a telefonon a képernyő zárolásával.
A Google Chrome, amely jelen van szinte minden Android telefon és az iOS, zenét hallgatunk a YouTube-on a zár képernyőn, vagy a háttérben, miközben a játékot, vagy egy másik alkalmazásban dolgozik a telefonon.

Útmutató - YouTube zene a telefonon, a képernyő bezárva a Google Chrome-ban

1. Nyissa meg Google böngészőjét
2. Ugrás a youtube-ra (a böngészőben)
3. Találd meg kedvenc számodat vagy lejátszási listádat
4. A böngésző asztali módban történő módosítása
5. Játszani a játékot
6. A dal lejátszása közben térjen vissza a kezdőlapra
7. A dal leáll, de a sávban a lejátszás szüneteltetése és a vezérlők átugrása
8. Nyomja meg a Play and Ready gombot

Olyan oktatóanyagok, mint például:
Sötét mód engedélyezése Youtube és az új felület anyaga
Zene Bluetooth-on keresztül bármely hangszóró, fejhallgató és autós
Automatikus indítás YouTube, Facebook, Windows indításakor fájlok

Hogyan lehet hallgatni a YouTube zenét a telefonon, bezárva a képernyőt - video bemutató
 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. János - mondta

  köszönöm Cristi a bemutatónak. nagyon hasznos, letöltöm az akkumulátort, amikor zenét hallgatok a kertben a képernyőn a YouTube-on.

 2. IPhone pite hogyan csináljuk?

 3. Delin - mondta

  Senkit nem érdekel a YouTube-zene kikapcsolt telefonjával történő hallgatása. Igen, az emberek folyamatosan bejárnak megnézni a "híreket". Ne dobja el túlságosan a forgalmat. Mi így járunk

  • Ha az Iphone-on tartózkodik, és nem a youtube-ra kívüli képernyőre szeretne váltani, nincs több zene, ezért érdeklődj a zenét hallgatni a YouTube-on a zárt képernyővel. Az Androidon úgy működik, hogy megnyitja a YouTube-ot a Mozilla böngészőben.

  • György - mondta

   Miért általánosítottál? Honnan ismeri mindenkinek? Szeretnék ASCULT-t játszani a telefonommal a zsebemben a munkahelyi vezetés alatt vagy zuhanyozás közben stb.

 4. Köszönöm, egyszerű és hatékony

 5. Egyszerű és hatékony!
  Köszönjük!

 6. az androidomon nem működik. Úgy tűnik, hogy az "Alapértelmezett értékek törlése" le van tiltva. A böngészőt asztali verzióban állítottam be, és amikor a böngészőből belépek a youtube-ba, a youtube megnyílik az alkalmazásban.

 7. Készen áll az Android-ra való bejutásra és kilépésre, csak a Mozilla, az asztali verzió beállításával.

  Köszönjük!

 8. Catalin - mondta

  Köszönjük! Mivel keresett egy módszert erre!

 9. Catalin - mondta

  Vagy telepítse a Suassot a google play-ből

 10. luciangl - mondta

  A legjobb megoldás az, ha a feketébe ágyazott youtube-ot használja, amely alacsony a fogyasztás kezdete, mert fekete, de blokkolja a hirdetéseket is, növeli az akkumulátor élettartamát. Emellett a háttérben fut, anélkül, hogy gyökeresen telefonálna. És ha a reklámokról van szó, a legkevesebb akkumulátort fogyasztó alkalmazás, de rendkívül hatékony is a samsung disconnect pro. Ezt a két alkalmazást a Samsung Notes 8 Gold-en használom, és nagyon örülök.

 11. luciangl - mondta

  Ki akarja nézni a hivatalos YouTube alkalmazást, és cserélje ki az azonos hivatalos YouTube alkalmazást, de nincs reklámok és a háttérben fut, és akkor van egy fekete háttér még nagyobb haszon, az alábbi linkre a különböző változatok május sokféle processzor. Azok számára is, akik szeretnék használni a fiók vagy a YouTube, telepíteni kell és alkalmazása mikrogramm. Minden elérhető az alábbi linken. Minden köszönet az xda közösségnek és a fejlesztőknek szól.

 12. Bogdan - mondta

  Hello, írtam a keresőmezőbe, de nem találtam semmit Windows 10 telepítéséről az 625 világban. Alapértelmezés szerint tudom, hogy ez a modell nem támogatott, kíváncsi voltam arra, hogy van-e bármilyen biztonságos mód a ROM módosítására, és hogyan becsüljük meg, hogy a telefon ezzel a frissítéssel mozog. Ön szerint a Windows 8 / 8.1 nem támogatja a közös alkalmazásokat (facebook, whatsupp stb.)?

 13. adryan289 - mondta

  Jobban szeretem az oldposed iskolát xposed telepítővel és a youtube háttér lejátszásával ... 2014 óta használom ezt a módszert

 14. Hello mindenkinek, megemlítem, hogy változtattam, és mindig leadtam a telefont
  Azok számára, akik szeretnek nekem, menj az alkalmazások telefonbeállításaihoz, és kapcsolja ki az alkalmazást, játsszon és szórakoztassa

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.