Hogyan kell meghallgatni a YouTube zenét a telefonján a képernyő zárolásával

Hogyan kell meghallgatni a YouTube zenét a telefonján a képernyő zárolásával
Romániában a streaming alkalmazás ötlete még nem messzire megy, amelyben előfizetés fizetésével mindenféle zenéhez hozzáférhet a telített.

Hallgassa meg a zenét a YouTube-on
Mindenki hallgat a zenére, és nem csak arra Youtube. Itt a dalok először megjelennek, vannak olyan vlogok is, amelyek szintén hallhatók (ha van az anyaguk).
Azt mondhatjuk, hogy a YouTube-on nagyobb valószínűséggel találja meg a legfrissebb klipeket, mint egy zenelejátszó alkalmazásban.

A képernyőn megjelenő képernyő elhasználja a telefon akkumulátorát.
Ha elindítja a YouTube-alkalmazást, a telefon képernyőjének folyamatosan világítania kell egy videó lejátszása közben, és ez megszakítja a telefon akkumulátorát.

Hogyan hallgathat zenét a YouTube-on a képernyő zárolt telefonnal.

Néhány videó oktatóanyagot készítettem e témában.
Számos módszer létezik:
az 1 módszer (menj és tölts le)
az 2 módszer (videó a képen)
az 3 módszer
az 4 módszer

A YouTube zenéjének hallgatása a telefonon a Google Chrome-val bezárt képernyővel
A mai módszer különleges. Arra a tényre utalok, hogy nincs szükségünk olyan harmadik féltől származó alkalmazásra, amely zenét hallgathat a YouTube-on a telefonon a képernyő zárolásával.
A Google Chrome, amely jelen van szinte minden Android telefon és az iOS, zenét hallgatunk a YouTube-on a zár képernyőn, vagy a háttérben, miközben a játékot, vagy egy másik alkalmazásban dolgozik a telefonon.

Útmutató - A YouTube zenéje a Google Chrome-ban zárolt képernyővel

1. Nyissa meg Google böngészőjét
2. Ugrás a youtube-ra (a böngészőben)
3. Találd meg kedvenc számodat vagy lejátszási listádat
4. A böngésző asztali módban történő módosítása
5. Játszani a játékot
6. A dal lejátszása közben térjen vissza a kezdőlapra
7. A dal leáll, de a sávban a lejátszás szüneteltetése és a vezérlők átugrása
8. Nyomja meg a Play and Ready gombot

Olyan oktatóanyagok, mint például:
Sötét mód engedélyezése Youtube és az új felület anyaga
Zene Bluetooth-on keresztül bármely hangszóró, fejhallgató és autós
Automatikus indítás YouTube, Facebook, Windows indításakor fájlok

Hogyan hallgathatunk YouTube zenét a telefonján a zárolási képernyőn - videó bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. János - mondta

  köszönöm Cristi a bemutatónak. nagyon hasznos, letöltöm az akkumulátort, amikor zenét hallgatok a kertben a képernyőn a YouTube-on.

 2. IPhone pite hogyan csináljuk?

 3. Delin - mondta

  A zeneltelefon zenéjének hallgatása nem érdekli senkit. Ne ... a világ meglátogatja a "híreket". Nem csökkenti a forgalmat túlságosan. Mi így megyünk

  • Ha az Iphone-on tartózkodik, és nem a youtube-ra kívüli képernyőre szeretne váltani, nincs több zene, ezért érdeklődj a zenét hallgatni a YouTube-on a zárt képernyővel. Az Androidon úgy működik, hogy megnyitja a YouTube-ot a Mozilla böngészőben.

  • György - mondta

   Miért általánosítottál? Honnan ismeri mindenkinek? Szeretnék ASCULT-t játszani a telefonommal a zsebemben a munkahelyi vezetés alatt vagy zuhanyozás közben stb.

 4. Köszönöm, egyszerű és hatékony

 5. Egyszerű és hatékony!
  Köszönjük!

 6. Nem megyek az Androidba. Úgy tűnik, hogy a "Szabványos értékek törlése" le van tiltva. Beállítottam a böngészőm az asztali verzióban, és amikor belépem a YouTube-ba a böngészőből, megnyílik az alkalmazásomban a YouTube.

 7. Készen áll az Android-ra való bejutásra és kilépésre, csak a Mozilla, az asztali verzió beállításával.

  Köszönjük!

 8. Catalin - mondta

  Köszönjük! Mivel keresett egy módszert erre!

 9. Catalin - mondta

  Vagy telepítse a Suassot a google play-ből

 10. luciangl - mondta

  A legjobb megoldás az, ha a feketébe ágyazott youtube-ot használja, amely alacsony a fogyasztás kezdete, mert fekete, de blokkolja a hirdetéseket is, növeli az akkumulátor élettartamát. Emellett a háttérben fut, anélkül, hogy gyökeresen telefonálna. És ha a reklámokról van szó, a legkevesebb akkumulátort fogyasztó alkalmazás, de rendkívül hatékony is a samsung disconnect pro. Ezt a két alkalmazást a Samsung Notes 8 Gold-en használom, és nagyon örülök.

 11. luciangl - mondta

  Ki akarja nézni a hivatalos YouTube alkalmazást, és cserélje ki az azonos hivatalos YouTube alkalmazást, de nincs reklámok és a háttérben fut, és akkor van egy fekete háttér még nagyobb haszon, az alábbi linkre a különböző változatok május sokféle processzor. Azok számára is, akik szeretnék használni a fiók vagy a YouTube, telepíteni kell és alkalmazása mikrogramm. Minden elérhető az alábbi linken. Minden köszönet az xda közösségnek és a fejlesztőknek szól.

 12. Bogdan - mondta

  Hello, írtam a keresőmezőbe, de nem találtam semmit Windows 10 telepítéséről az 625 világban. Alapértelmezés szerint tudom, hogy ez a modell nem támogatott, kíváncsi voltam arra, hogy van-e bármilyen biztonságos mód a ROM módosítására, és hogyan becsüljük meg, hogy a telefon ezzel a frissítéssel mozog. Ön szerint a Windows 8 / 8.1 nem támogatja a közös alkalmazásokat (facebook, whatsupp stb.)?

 13. adryan289 - mondta

  Jobban szeretem az oldschool-t xposed installerrel és a youtube háttér lejátszással ... ezt a módszert használtuk az 2014 óta

 14. Hello mindenkinek, megemlítem, hogy változtattam, és mindig leadtam a telefont
  Azok számára, akik szeretnek nekem, menj az alkalmazások telefonbeállításaihoz, és kapcsolja ki az alkalmazást, játsszon és szórakoztassa

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.