Automatikus indítás YouTube, Facebook, Windows indításakor fájlok

Automatikus indítás YouTube, Facebook, Windows indításakor fájlok

Hogyan kezdjük el az alkalmazásokat, fájlokat vagy weboldalakat, köztük a YouTube startup, induláskor?
Windows rendszeren van egy "Startup" nevű mappa. A mappa tartalmát a számítógép, és természetesen a Windows operációs rendszer indításakor hajtják végre.

Miért akarunk az alkalmazásokat, vagy weboldalakat a PC-n?

Gondolt már arra, hogy valahogy meg tudja nyitni automatikusan együtt PC projektek Ön dolgozik, vagy egy YouTube lejátszási listát, vagy egy dal vagy film, vagy a dokumentumot. Mert ez az indításkor.

1 forgatókönyv:
Ez emelkedik reggel munkába vagy iskolába, és indítsa el a számítógépet, hogy hallgatni egy YouTube lejátszási lista. YouTube lejátszási lista indításakor indításkor a Windows, nem kell maradni mellette a PC, mint sajtó és végül a zene elkezdi énekelni az Ön közreműködése nélkül.

2 forgatókönyv:
Nagyon sok munka van, és többek között azt akarja, hogy elkapjon egy másik dokumentumot, amelyet a holnap szerkeszthet. Semmi egyszerűbb: tegye a dokumentumot az indításhoz, és a számítógéppel egy időben induljon el.

3 forgatókönyv:
Szeretne hallgathatja kedvenc YouTube-csatorna, amikor elindítja a számítógépet, de te lusta várni mellette, hogy indul el, a YouTube-kereséshez. Egyszerűen tegye a YouTube-csatorna indítási zene, vagy bármi ott kezdi a számítógéppel.

Hol van a Windows rendszerindítási mappa 10

manuális módszer
C:\users\"userul tău"\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
egyszerű módszer
Start-Run-shell:startup

KAPCSOLAT:
Hogyan RDS üzembe helyezés
Letilthatja a Windows Defender frissítéseket és 10
Szeretne videó háttérkép az asztalon?

Hogyan indul indításkor alkalmazások?

1. Copy Shortcut alkalmazás
2. Illessze be a "beillesztés parancsikont" parancsikont az indítási mappába.

Hogyan kezdjem el a zenét, képeket, videókat vagy dokumentumokat induláskor?

1. Ellenőrizze, hogy a fájl is, amely részletesen nyitott utat
2. másolat fájl
3. Illessze be a „beillesztés parancsikont” parancsikont az indítási mappába

Hogyan indul weboldal, a Facebook vagy a YouTube-videót induláskor?

1. Cím másolása
2. Jobb klikk az indító mappában
3. Új / parancsikon be ezt a hivatkozást a következő oldalon, és tegye egy parancsikont nevét.

fontos
A indítómappába jó csak fel parancsikonok fájlok, alkalmazások, mappák, weboldalak. Ha fel fájlokat maga fogja elfoglalni a felesleges helyet. Úgy indul, így induláskor, de akkor is fogyaszt felesleges térelválasztó C:\

A YouTube, a Facebook, az indító fájlok automatikus indítása a Windows rendszeren - Video Tutorial

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Alex - mondta

  Cristi tud segíteni a probléma, van egy SSD és a HDD 120gb 500gb a virtuális memória I avatkozunk be automatikusan kezelni lapozófájl valamennyi járművezető, megnéztem nincs lapozófájl SSD, de a HDD nem tud mit kezdeni az egyéni méretet a kezdeti méret (MB) és a maximális mérete (MB)!

  • florin - mondta

   Szia..ha Windows 8, 8.1 vagy Windows 10 rendszered van, ne menj a lapozófájlok automatikus kilépésére .. hibákat generálhat bizonyos szoftverekben vagy programokban; nem számít, mennyi Rami van 8, 16, 32 GB-mal ... a rendszerhez általában kb. 700-1280 MB oldalfájlra van szükség a megfelelő működéshez ... .. Windows 7 és régebbi Vista XP esetén beállít egy értéket a -Fent felsoroltam ajánlott minimum 1216-1280 MB.
   Ami az SSD-ket illeti, azok az idők elmúltak az ellenőrizetlenekkel .. azokkal és azokkal ... Az új SSD-k olyan technológiákat hajtottak végre a cotrollerekben, amelyek tudják, hogyan végezhetik munkájukat a Windows-tól függetlenül.
   Egy dologra ügyelnie kell - hagyjon mindig legalább 10-20% szabad helyet az SSD-n a túlprovízióhoz (cellák írása / átírása).
   Csak jobb.

 2. Leon - mondta

  Windows Update 10 Alkotók ,, ,, (új frissítés Windows)
  A számítógépen gyenge processzor két végét lejátszás és 3 RAM, telepítettem a Windows 10; ha tettem az új frissítés fog futni lassú? .
  Ha találkozom valakivel: Köszönöm.

  • florin - mondta

   Leon .. április 11-ig várna ... akkor ez a hivatalos indítási dátum (Creators Update) ... készítsd el az ISO képet, írd le dvd-re vagy tedd egy USB-meghajtóra Rufus-szal ... és telepítsd az alkotók frissítését a semmiből ( tiszta), így elkerülheti bizonyos összeférhetetlenségeket .. a képnek x86 méretűnek kell lennie, mert 3 GB RAM-ja van.
   Lehet frissíteni, és hogyan szeretné tu..direct felett rendszer vagy a Windows Update..doar több kockázatot, hogy egy baleset, vagy fagyasztva, mint a curat..acum dönt.
   Csak jobb.

 3. Dochia - mondta


  Lehetséges a "Camera app" telepítése a Windows 10 rendszerből az indítási mappába?
  A "kamera" alkalmazást olyan webkamerán használom, amely figyeli a gyermekemet.
  A webkamera kerül közvetlenül az USB és megy nélküle az illesztőprogram telepítése.
  Amikor telepítem a webkamera illesztőprogramot (ez egy régi Microsoft modell), problémáim vannak a Windows 10-ben, ezért inkább a „kameraalkalmazást” használom.
  köszönöm
  Dochia

  • Adrian Gudus - mondta

   Miért nem megy? Kezdeni az, tartsa a bal gombbal, és húzza az Indítómappából, ha kap az egérrel a Indítómappából, vegye le az ujját a bal egérgombbal

 4. Sergiu - mondta

  Szia Cristi, a bemutatóban volt egy videószerkesztő (ingyenes), ... érdekelne a neve.

Speak Your Mind

*