Zene Bluetooth-on keresztül bármely hangszóró, fejhallgató és autós

Az elmúlt években, zenét hallgat a telefon vagy tablet PC, a Bluetooth hangszóró vált normális. Még autógyártók új autók, hogy a rendelkezésre álló Bluetooth zenehallgatás a telefonról az autórádiót.
Lehet, hogy van néhány régi hangszórók, amelyek továbbra is hallja jól, vagy talán van egy hangrendszer minőségi házimozi, amelyben még a befektetett jelentős mennyiségű; ez nem bűn, hogy cserélje ki őket másokkal, ha nagyon jó.
A kezelés a car audio rendszerek, hangszórók és idősebb egy Bluetooth vevőt, amely visszahozza őket az életbe, és volt intelligens készülékek.

Zene Bluetooth-on keresztül bármely hangszóró, fejhallgató és autós

Vettem az Amazon Bluetooth audio vevő, nem tudva, hogy milyen jó lesz. Őszintén szólva, azt hittem, elég hülye volt ahhoz, hogy hallja a zenét hangszórók, de nagy hatással volt rám a hang, ami jobb, mint a fejhallgató kimenet a telefon. Most azt mondom, hogy hibáztatom a telefon, valamint fejhallgató nem hallja; de azt lehet mondani, hogy megpróbáltam egy iPad Mini 2, és még kevésbé lehetett hallani a zenét fejhallgatón, mint a Bluetooth.
A készülék az úgynevezett Justop, ami valószínűleg a neve véletlenszerűen választották ki az OEM Kínában. Ugyanazt a terméket, előfordulhat, hogy az egyéb márkák.

Justop gadget nagyon egyszerű, csak egy apa jack (TRS), élelmiszer slot és egy többfunkciós gomb, mellyel a: on / off, a párosítás, a szünet / lejátszás.
A dobozban van egy dugó adapter anya jack (TRS), sztereó RCA; Ezen kívül is van egy anya csatlakozó adapter (TRS) mindkét végén, mellyel a fejhallgatót csatlakoztat.
Justop belül pedig egy akkumulátort magad bármilyen 12 260 órányi lejátszást és készenléti; Ezért, ez a Bluetooth audio vevő lehet használni fejhallgatóval.
Bluetooth audio vevő Justop (Amazon.co.uk)

Video bemutató - Vezeték nélküli zene Bluetooth-on keresztül bármilyen hangszórón, fejhallgatón és az autóban

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Catalin - mondta

  Van valami hasonló üzletekben tőlünk?

 2. Bogdan Constantin Dumitrescu - mondta

  és ha szeretné használni a PC azt jelenti, hogy szükség van 2 azonos eszköz? Egy csatlakozni a PC-hez, és egy fejhallgató?

 3. Alex Radu - mondta

  Mondd kérlek, hogy mennyit kell nekem, ha Transportu érdekében az Amazon, és ha nem a termék.

  • A kapcsolat hagyott, szállítás az ajtón, a közlekedés függően címet. Ott is pontosan a szállítási költségek, mivel vettem ugyanazt a szállítási több terméket. Számomra a csomag csomag termékek ára £ 50 és kocsi az egész csomag fosr 5.5 font.
   Tedd a kosárba, teljes címét és hogy az ár.

   • Andrei - mondta

    Azt lehet vásárolni amazon kártyát, ha mi nem? bármilyen. Azt kell fizetnie, ha adok közvetlenül a futár csomag

 4. Andrew - mondta

  Hello. Fogtam tehát http://www.logitech.com/en-us/product/bluetooth-audio-adapter és azt akarom mondani, én vagyok szuper elégedett. Van egy botot és a Bluetooth adapter csatlakoztatva hangszóró és megy szuper jól. Volt mersze vásárolni a másik termék. Azt hittem, hogy a Logitech egy jó márka ismert, és nincs módja, hogy ne menjen, és tényleg ez volt

 5. Razvan - mondta

  Milyen modell fejhallgató?

  • JVC Extreme Explosives (szerintem). Nem tudom pontosan, mert már nincs nálam a doboz, és csak "XX" van rajtuk.
   Azonban ezek a fejhallgató nagy az ára. Bas nagyon jó az agyad rázza.
   Jó átlag.
   Nagyon jó magas.
   Lehet hallgatni semmit hangosan torzítás nélkül, ha a forrás (telefon, játékos) van egy jó DAC.

 6. Alin Lucian - mondta

  Helló Cristi,
  Van egy kérdés: Mi a különbség a SATA port és M.2 ???
  Most azt akarom, hogy az én PC, mint a bemutató, bár van egy PC nagyon szép jó i7 de már 5 éve 4GB Ram, ssd samsung 840 evo 256 GB + 2 HDD 1 TB (belső és egy külső), de én 3.0 USB.
  Nush mi mást tudtam megkérdezni, és azt akarom, hogy a PC most és a jövőben, hogy tudod frissíteni, és több mint 3-4 év.
  Mit gondol ez az alaplap:
  https://www.alternate.de/ASRock/Fatal1ty-Z170-Gaming-K4-D3-Mainboard/html/product/1217472?tk=7&lk=17954
  Bravo oktatóanyagokat, adományát az oldalt?
  Alin Lucian Üdvözlettel

  • Daniel - mondta

   LucianAlin videotutorial.ro nem adományoz az egyháznak adományoz NUMA, én bizony nem adnak pénzt videotutorial.ro 2 mert chear olyan video oktatóanyagokat, amelyek Calum nagyon kevés

   • fókusz - mondta

    Hagyd, hogy "mestereket" írj, mert nem neked való. Próbálj meg románul meditálni, és akkor várunk rád ,,, Sikert!

    • Daniell - mondta

     Nem kell a meditáció font Román!
     Én szívesebben használják CD-zene, mint pénzt adni az eszköz justop de finom, így néhány szeretnék bonyolítani, mint, hogy könnyebb.
     Azt kifogásolják, hogy a Google, mert videotutorial.ro kaptam IP betiltották, bár nem tudom, miért, de ez a fürdőszobákhoz, hogy proxy most.

  • Marius - mondta

   Haica én válaszolok, látom, hogy senki nem akarja, hogy van véve. M.2 portok valamivel gyorsabb, mint a SATA, SSD, de ez attól függ, neked, és akár el SSD m.2 hogy drágább, plusz van, hogy legyen óvatos, ha vásárol méretét.
   Például az alaplap, alaplap nagyon rendben van, az ár akkor valóban megy rajta egy i7 k sorban, amely lehetővé tenné, hogy nem borítani. Ez kompatibilis a legtöbb feldolgozó skylake, de nem teszi indokolttá a drága alaplapi lapkakészlet z107 így, ha a szükséges költségvetés, vedd el.

 7. cipy - mondta
 8. írisz - mondta

  egy másik projekt ... megfontolásra ... A Maru OS az Android okostelefont PC-vé változtatja

 9. összekötő tiszt - mondta

  Láttam amazon Bluetooth adók akár 50 m.Asta bemutatását a távolság probléma?

 10. szultán - mondta

  @Alin Lucian ... román anyanyelvű anya ,, EI ”... Nem tudom, mit mondasz

 11. emil - mondta

  fogadtatás

 12. vég - mondta

  Cristi tud segíteni, van ez a ASRock h81m-dg4 és szeretném letölteni a legfrissebb illesztőprogramokat, de sajnos a gyártó honlapján régi exsist alternatívájaként letöltheti azokat máshol vagy vrun programot tőlük .

  • Marius - mondta

   A problémát meg lehet oldani nagyon elegánsan ASROCK alaplapok BIOS segédprogram, amely, ha letölti a vezetők közvetlen kapcsolat a net, csak válassza ki az operációs rendszert, hogy van, és egy mappát vezetők itive a partitiade rendszer. Alternatívaként töltse le a driver csomag megoldást. BAFTA.

 13. Dumitru - mondta

  Helló Cristi.se telepíthető WhatsApp PC vagy laptop? Ha igen, kérjük, hogy a bemutató több ..

 14. Xantes - mondta

  Itt van valami azonos, csak arra szolgál, hogy Bluetooth-on keresztül fogadja és továbbítsa olyan eszközökre, amelyek nem rendelkeznek Bluetooth-szal: http://www.cel.ro/accesorii-diverse/adaptor-bluetooth-avantree-saturn-l/ Megvan, és használja azt, és nagyon elégedett vele!

 15. Ionut Manolache - mondta

  Helló Cristi. Mi csont a OnePlus és mit ajánl? Kíváncsi vagyok, ha megpróbálta Xposed Keretrendszer vagy Boeffla Kernel.

 16. Titi - mondta

  Salut!
  Megpróbáltam megváltoztatni a routeren megjelenő androidos telefonom nevét: android-e73c0c9db4610265 ... de nem sikerült !!! .. Kerestem a neten, de nem találtam semmit. Kérdés: Megváltoztathatom az Android-telefonom nevét WI-FI-re? mert nem találtam a megoldást!

 17. Sal Cristi. Azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges, hogy használja a kéz nélküli hívásokat?

 18. Cristian - mondta

  Üdvözlettel Ha csatlakoztatja egy pár vezeték nélküli fejhallgató és audio adó a PC már valószínűleg elrontani semmit? A rendszer erős! Kasztília kopogás 30 m.

 19. Alexandru - mondta

  szia keresem egy autó fedélzeti számítógép, Bluetooth

 20. Ionut - mondta

  Mi lenne, ha a ház körül dobott androidos telefont játékká változtatnánk belőle. Csak nem a Bluetooth, hanem a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül sikerül. Az előnyök, a saját akkumulátorod, amelyet bármikor feltölthetsz, vagy akár a telefont is csatlakoztatva tarthatod (vannak olyan telefonok, amelyekhez nincs szükség akkumulátorra, csak az USB-kábellel összekötve működik. Tesztelt egy narancssárga roya-t), jobb hangminőség (legalábbis elméletileg) ) még praktikus is, csak neked kell használnod egy jobb, dedikált audio chipet tartalmazó telefont. Van ilyen telefonom, és a különbség akkor látható, amikor csatlakoztatom a DAC-os telefont. De mint általában mondtam, a házon keresztül elfelejtett telefont használnak, amelyről nem lehet nagy igényünk. Egy samsung galaxy ace 4-et használtam, törött képernyővel. Miért samsung? Egyszerű narancssárga roya Nem találtam az lpm fájlt. Igen, szüksége lesz valamivel fejlettebb ismeretekre is az Android használatához. Először is a gyökér .. Manapság egyszerű a kingo gyökérrel…. utána az lpm fájl módosítása ... amelyről oktatóanyagokat talál .. Miért módosítunk .. úgy, hogy a telefon elinduljon (elinduljon), amikor áram alatt van, azaz amikor feszültség van a vezetéken, akkor az a feszültség, amelyet közvetlenül a kazettás lejátszó vezetékeiből veszünk, lehetőleg érintkezéskor, vagy csak akkor, ha a rádiót egy egyszerű módosított autós szivargyújtó adapter kapcsolja be, az adik 2 csatlakoztatott vezetéket adott hozzá
  a + és - jelnél az általam választott adapter szála van. +, és - a "füleknek" van egy lyukuk, amely könnyen csatlakoztathatja a vezetékeket hozzá, egy myria adapter, amelyet 7 lej adtam. Ennél az adapternél normál micro usb kábel csatlakozik a telefonhoz. Az lpm fájl módosításával a telefon automatikusan megnyílik, és a google power alkalmazás kihúzta a csatlakozódugót, bezárva azt, miután a telefon már nem működik.
  Marad zenét játszani egyik androidról a másikra, azaz streamelni. 2 utat találtam. Az első és a legegyszerűbb a hangos vetőgéppel (google alkalmazás), de az ingyenes verzió 15 perc után bezárul (azaz újracsatlakozást igényel, nem zár le teljesen és már nem is működik), a prémium verzió kb. 18 lej. Javítható Lucky patcherrel, de körülbelül fél napig tart (aki tudja, hogyan kell jobban használni a programot, és sikerül teljesen feltörni, szívesen elmagyarázza nekem). A hangmagvetőnek van emittáló komponense is, de a vevő is, így a "vezeték nélküli adapterként" használt telefonvevőn hangszóró üzemmódba állítja a hangmagvetőt, amelynek lehetősége van indításkor indítani. Csak annyit kell tennie, hogy létrehoz egy hotspotot a telefonon, ahonnan zenét játszik, a telefon ereklyéjén meg kell nyitnia a wirless-t és állandóan aktívnak kell lennie. A második opció az olcsó gipsz az ereklyére telepítve, teljesen ingyenes, csak akkor játszhatsz csak a youtoube-ból a másik androidon, az a téglalap alakú ikon egyszerűen megjelenik… kattints és voila .. Van egy olcsó indítás indításkor is, így hasznos . Szerencsés patcherrel a háttérben játszhatsz, ez egy egyedi javítás ilyesmihez, ha megtartod a szalagot, és elegendő "megapixeled" van, ez a könnyebb lehetőség. Természetesen a programok együtt működnek, csak a másodikban rabja vagy a netnek.
  A csatlakozás az aljzattal történik ... Aux rádióban .. 2 oem koncerten tettem, ahol aux 8 tűs kábelt használtam (kék). Figyelem a 2. koncertre, aux integrált áramkörre lesz szükség, azaz nem egyszerű kábelre. Én a 4car média adatait használtam, de ha olcsóbbnak találja, és körülbelül 2 hónapig van türelme Kínából érkezni, akkor szerintem még olcsóbbak. A "rendszer" egyetlen hátránya az lenne, hogy kb. 1 perc múlva kinyílik, (valahányszor kikapcsolja a rádiót). Többé-kevésbé itt van, hogyan csatlakoztatta a vezetékeket a szivargyújtó adapteréhez (érintkezéskor, vagy csak amikor a rádió nyitva van), mert az áramellátás nélkül a telefont kikapcsoló alkalmazásnak van egy 20-as idõzítõje, amely lehetõvé teszi még akkor is, ha eltávolítja a kopaszságot az érintkezõrõl, és újranyitja a rádiót a telefon mûködése érdekében. Úgy értem, ha 5, 10 percre van munkája, és megengedi magának, hogy távozásakor nyitva hagyja a rádiót, akkor nem kell megvárnia ezt a percet, amíg meg nem nyílik. Játssz növekedést!

 21. Ionut - mondta

  Mi lenne, ha a ház körül dobott androidos telefont játékká változtatnánk belőle. Csak nem a Bluetooth, hanem a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül sikerül. Az előnyök, a saját akkumulátorod, amelyet bármikor feltölthetsz, vagy akár a telefont is csatlakoztatva tarthatod (vannak olyan telefonok, amelyekhez nincs szükség akkumulátorra, csak az USB-kábellel összekötve működik. Tesztelt egy narancssárga roya-t), jobb hangminőség (legalábbis elméletileg) ) még praktikus is, csak neked kell használnod egy jobb, dedikált audio chipet tartalmazó telefont. Van ilyen telefonom, és a különbség akkor látható, amikor csatlakoztatom a DAC-os telefont. De mint általában mondtam, a házon keresztül elfelejtett telefont használnak, amelyről nem lehet nagy igényünk. Egy samsung galaxy ace 4-et használtam, törött képernyővel. Miért samsung? Egyszerű narancssárga roya Nem találtam az lpm fájlt. Igen, szüksége lesz valamivel fejlettebb ismeretekre is az Android használatához. Először is a gyökér .. Manapság egyszerű a kingo gyökérrel…. utána az lpm fájl módosítása ... amelyről oktatóanyagokat talál .. Miért módosítunk .. úgy, hogy a telefon elinduljon (elinduljon), amikor áram alatt van, azaz amikor feszültség van a vezetéken, akkor az a feszültség, amelyet közvetlenül a kazettás lejátszó vezetékeiből veszünk, lehetőleg érintkezéskor, vagy csak akkor, ha a rádiót egy egyszerű módosított autós szivargyújtó adapter kapcsolja be, az adik 2 csatlakoztatott vezetéket adott hozzá
  a + és - jelnél az általam választott adapter szála van. +, és - a "füleknek" van egy lyukuk, amely könnyen csatlakoztathatja a vezetékeket hozzá, egy myria adapter, amelyet 7 lej adtam. Ennél az adapternél normál micro usb kábel csatlakozik a telefonhoz. Az lpm fájl módosításával a telefon automatikusan megnyílik, és a google power alkalmazás kihúzta a csatlakozódugót, bezárva azt, miután a telefon már nem működik.
  Marad zenét játszani egyik androidról a másikra, azaz streamelni. 2 utat találtam. Az első és a legegyszerűbb a hangos vetőgéppel (google alkalmazás), de az ingyenes verzió 15 perc után bezárul (azaz újracsatlakozást igényel, nem zár le teljesen és már nem is működik), a prémium verzió kb. 18 lej. Javítható Lucky patcherrel, de körülbelül fél napig tart (aki tudja, hogyan kell jobban használni a programot, és sikerül teljesen feltörni, szívesen elmagyarázza nekem). A hangmagvetőnek van emittáló komponense is, de a vevő is, így a "vezeték nélküli adapterként" használt telefonvevőn hangszóró üzemmódba állítja a hangmagvetőt, amelynek lehetősége van indításkor indítani. Csak annyit kell tennie, hogy létrehoz egy hotspotot a telefonon, ahonnan zenét játszik, a telefon ereklyéjén meg kell nyitnia a wirless-t és állandóan aktívnak kell lennie. A második opció az olcsó gipsz az ereklyére telepítve, teljesen ingyenes, csak akkor játszhatsz csak a youtoube-ból a másik androidon, az a téglalap alakú ikon egyszerűen megjelenik… kattints és voila .. Van egy olcsó indítás indításkor is, így hasznos . Szerencsés patcherrel a háttérben játszhatsz, ez egy egyedi javítás ilyesmihez, ha megtartod a szalagot, és elegendő "megapixeled" van, ez a könnyebb lehetőség. Természetesen a programok együtt működnek, csak a másodikban rabja vagy a netnek.
  A csatlakozás az aljzattal történik ... Aux rádióban .. 2 oem koncerten tettem, ahol aux 8 tűs kábelt használtam (kék). Figyelem a 2. koncertre, aux integrált áramkörre lesz szükség, azaz nem egyszerű kábelre. Én a 4car média adatait használtam, de ha olcsóbbnak találja, és körülbelül 2 hónapig van türelme Kínából érkezni, akkor szerintem még olcsóbbak. A "rendszer" egyetlen hátránya az lenne, hogy kb. 1 perc múlva kinyílik, (valahányszor kikapcsolja a rádiót). Többé-kevésbé itt van, hogyan csatlakoztatta a vezetékeket a szivargyújtó adapteréhez (érintkezéskor, vagy csak amikor a rádió nyitva van), mert az áramellátás nélkül a telefont kikapcsoló alkalmazásnak van egy 20-as idõzítõje, amely lehetõvé teszi még akkor is, ha eltávolítja a kopaszságot az érintkezõrõl, és újranyitja a rádiót a telefon mûködése érdekében. Úgy értem, ha 5, 10 percre van munkája, és megengedi magának, hogy távozásakor nyitva hagyja a rádiót, akkor nem kell megvárnia ezt a percet, amíg meg nem nyílik. Játssz növekedést!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.