Zene a Youtube-on a telefon kijelzőjén le, vagy háttér

YouTube zene telefonon a képernyő kikapcsolása

Mindannyian tudjuk, hogy a mai zenehallgatás a YouTube-on. Minden művész bemutatja az új dalokat Youtube, mert így könnyen válnak nyilvánossá, és ezen kívül, akkor ellenőrizze / erősítse népszerűsége.
Bár a YouTube-on összegyűjtött egy csomó alkatrész, ami ráadásul lehet megszervezni a listákat, akkor összegyűjti az összes kedvenc zeneszámát.
A probléma a zenehallgatás a YouTube-on, telefonon, hogy a készülék kijelzőjét kell állni, és az Android és iOS, amely felhasználja az akkumulátort gyorsított ütemben.
A probléma megoldásához megjelent egy csomó alkalmazás és Xposed modulok, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy zenét hallgatni a YouTube-on screen off. Ezek az alkalmazások, azonban root vagy bor, sok reklám, némelyikük nagyon agresszív. Ettől eltekintve, ezek az alkalmazások bonyolítja a készülék és a csatorna az akkumulátort.

Hogyan hallgathatunk? - Zene a YouTube-ról a telefonra a képernyő kikapcsolt állapotában

Ez egyszerű!
Zenét hallgatni a youtube-on a képernyő le, azt használja a Firefox, séta, Android és iOS (iPhone, iPad, iPod). Nincs telefon tövénél, Xposed és én még nem telepített semmit kívül a Firefox.
Firefox ingyenes, és az App Store és a Play Áruházban.
Figyelem!
Ez a módszer fogyaszt adatforgalom előfizetők mobil adatforgalom, ha a telefon vagy tabletta. Ennek oka, hogy a Firefox nem veszi csak a hang, hanem video része.

Video bemutató - Zene a Youtube-ból telefonon, a képernyő kikapcsolt vagy a háttérben

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Calin - mondta

  Telepítettem amazon app store és tegye PVSTAR + több az Amazon bolt, de úgy tűnt, a legtöbb ok. bár továbbra is fut, Comp értesítési bar. véleményem szerint jó, ha van, és amazon bolt és letöltés itt https://www.amazon.com/gp/mas/get-appstore/android/ref=mas_sms_dl?appName=appstore simpu fel és töltse telu ad le és telepítse a linkre kell aktiválni csak az ismeretlen forrásból. Cristi-módszer, vagy ha nem bánod belépő zárja browsveru vagy a háttérben futó

 2. Beta Firefox for Android (ami az összes Play Store) lehet állítani a zene az értesítési sáv. Különösen nyomja meg a pause gombot, majd csúsztassa törölje értesítést.

 3. Menj Maxthon Androidra

 4. hirdetések - mondta

  Szép tőled, hogy gondolta Porumbescu te.ai. Köszönjük!

 5. Stefan - mondta

  Cristi tegye tutorials wordpress és a kép, és szerepelt csúszkák (azaz slideshow) tudta, hogy maga a helyszínen előzetes évvel ezelőtt.
  Hogyan működik a csúszkák vagy sllideshow és hogyan kell hozzáadni állások WordPress.
  Tudom, hogy ez egy csúszka előtt slidshow itt a helyszínen mintegy 5,6 éve

 6. https://www.amazon.com/PalmerinTech-FireTube/dp/B00OZXX7AI
  Hogy pare3 a legjobb app a zenehallgatás a YouTube-on.

 7. Marius - mondta

  Xposed van egy mód, akkor figyelj rá keretek és háttérzene közvetlenül a YouTube alkalmazás.

 8. Dorel - mondta

  TORRENT KERESŐMOTOR elhunyt. Könnyen, hogy legyen a por.

 9. Sorin - mondta

  A Stream alkalmazás a Play Áruházban ugyanazt csinálja ... de mivel szabad vagyok ... hogy nem tudtam használni ... azt hiszem, tele van hirdetésekkel

  • Calin - mondta

   Tudom, hogy már eltávolították a játékból tárolja az összes futó alkalmazások a háttérben, hogy a YouTube vagy a korlátozott szándékú módja Goole. Adtam magamnak, vagy mások, mint ez rendben. és ha kíváncsi, hogy miért vették ki egyszerű google nem akarja elveszíteni a pénzt a hirdetések fut a háttérben nem jelennek meg hirdetések vagy e aptoide boltban, hogy van egy csomó ingyenes alkalmazások számára, hogy a rúnák, hogy a pénz a játékban boltban. Szabadon értelmében fejlesztők állnak a promóció. Krisztus tehet egy tutorial, hogy tárolja a Google Playen kívüli és tudjuk telepíteni alkalmazásokat, amelyek jobban.

 10. Traian - mondta

  Rájöttem, ez túl későn tutorial.Este Superr.Am kérdés .Hogyan tudok bejelentkezni NET kábelt egy tablettát? Köszönet előre

 11. Kerestem ideig !! Ez köszönhető !!

 12. Iasmin - mondta

  köszönöm

 13. De van valami hasonló a WindowsMobile 10-hez? A Firefox még a boltban sincs. Találtam egy böngészőt (Surfy Browser), de csak alapjáraton működik, és nem a háttérben ...
  Köszönöm.

 14. Cristi, mondd kérlek, hogyan megtudja, pontosan milyen gyakran marad a laptop (számukra fizikailag nem írnak cpuz nem mondom), és ha 2 slot rami amelynek 1 rés foglalt kellemes 2 rami és én egy-egy ingyenes, szükség van a lehető legnagyobb 2 szeretném látni őket (olvastam valahol, CICA), vagy tegye és 4 vagy 8? Én tányér levelet 2Gb 1Rx16 PC3L-12800S -11-12-C3. Dell Inspiron laptop modell 3537. Kérjük, tegyen magának egy kis időt, és válaszoljon nekem, nem tudom, mi a fene vásárolni. Köszönöm.

 15. Marco - mondta

  Azt hiszem, sajnos nem működik. Megpróbáltam zenét youtube, aztán ment a Samsung Home gomb S4 zene hirtelen megállt. Amikor újra a pályán Firefox veszi át ismét nem is megjegyzett az utolsó másodpercben a dalt.

 16. Már nem működik ...

 17. Hands - mondta

  Kedves Christian, hiĂĄnyoznak egy beállítást?
  Letöltöttem, telepítette és elindította a Firefox, szoktam YouTube, és megnyitotta a dal egy részét, de úgy tűnik, nem lehet igaz, hogy mohón várja meg: ők át a 30 másodperc kiválasztott megjelenítési tovább világítanak, megáll és a hang / zene.
  Említés használó Samsung Galaxy A5 2017 5 a husaGalaxy A2017 Clear View Cover, úgy, hogy az órát csúszhat hívás fogadásához stb
  Egy tipp az lenne helyénvaló.
  Köszönöm.

 18. Corleone - mondta

  Nem fogom játszani ezt a játékot, én játszom, és ha bezárom a kijelzőt, nincs mit mondanom róla. (Samsung galaxy s6) Miért?

Speak Your Mind

*